evouli
Διάσημο μέλος

https://www.maccosmetics.com/templates/products/mp.tmpl?CATEGORY_ID=CATEGORY15103
τα χρωματα μοιαζουν αρκετα με τα πραγματικα.. απο pigments εχω δει λάιβ τα tan και melon και ειναι ομορφα χρωματακια και εχω ακουσει πολυ καλα λογια για το naked (βεβαια δεν ξερω και τι ακριβως σου αρεσει, αλλα αυτα ειναι αρκετα ουδετερα)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Niyia
Διάσημο μέλος

Κορίτσια, ευχαριστώ πολύ πολύ πολύυυυυυυυυυυυυυυυ.....
Θα σας πω αύριο

YΣ.: evouli η ιστοσελίδα δεν μου ανοίγει γμτ

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
evouli
Διάσημο μέλος

Phoebe
Διακεκριμένο μέλος

@Niyia: Πήγαινε και μην το αμελήσεις 30% δεν είναι και λίγο

Guest 990498
Επισκέπτης

zanin
Διάσημο μέλος

Oralee
Τιμώμενο Μέλος

Niyia
Διάσημο μέλος

τα πήραααααααααααααααααα....
Νά ΄ναι καλά η εκπτωσούλα βέβαια, γτ τόσα που πήρα θα πλήρωνα τα μαλλιά της κεφαλής μου.
@ evouli : πήρα pigment σκιά

@ kajira : πήρα pigment σκιά χρώματος γκρί με κάτι περλέ μέσα...Γ@Μ@ΤΗ μόνο αυτό λέω (αν κ ολίγον άχρηστη εγώ δλδ, πιστεύω να τα καταφέρω )
τεσπά, πήρα κ κατι πινέλα (τα βασικά), ένα τέλειο κόκκινο lipstick (ταιριάζει με τα μαλλιά μου

Κορίτσια, θενκς για τις προτάσεις

Niyia
Διάσημο μέλος

Μην ανησυχείς Λορ, εγώ βάφομαι σπάνια, σχεδόν ποτέ, κατά συνέπεια βοηθάω το συνολικό ισοζύγιο
& εγώ το ίδιο, σπάνια βάφομαι...nudity rules λέμε...

αλλά τις αγορές μου τις έκανα (

bunny217
Διακεκριμένο μέλος

evouli
Διάσημο μέλος

Girls.....
τα πήραααααααααααααααααα....
Νά ΄ναι καλά η εκπτωσούλα βέβαια, γτ τόσα που πήρα θα πλήρωνα τα μαλλιά της κεφαλής μου.
@ evouli : πήρα pigment σκιά
@ kajira : πήρα pigment σκιά χρώματος γκρί με κάτι περλέ μέσα...Γ@Μ@ΤΗ μόνο αυτό λέω (αν κ ολίγον άχρηστη εγώ δλδ, πιστεύω να τα καταφέρω )
τεσπά, πήρα κ κατι πινέλα (τα βασικά), ένα τέλειο κόκκινο lipstick (ταιριάζει με τα μαλλιά μου), μία μάσκαρα κ ένα ρούζ...
Κορίτσια, θενκς για τις προτάσεις![]()
![]()
μεγεια σου!!!!!

ποιο Pigment πηρες; ξερεις πώς το βαζεις χωρις να γεμιζεις το προσωπο σου γυαλιστερακια ε;;

Και τα δυο πολυ μαματα και για ακομα μια φορα επιβεβαιωθηκε το γεγονος οτι στο πορτοφολι μου υπαρχει μαυρη τρυπα που μου τα τρωει.

Αλλα ειναι τοσο ωραιο να κανεις δωρα...
Niyia
Διάσημο μέλος

μεγεια σου!!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ποιο Pigment πηρες; ξερεις πώς το βαζεις χωρις να γεμιζεις το προσωπο σου γυαλιστερακια ε;;![]()
thanxxx

εεεεεεε, βασικά πήρα κ το πινέλο που δημιουργείς την γωνία στο κόκκαλο...

Θα μου πειιιιιιιιιςςςςςςςςςςςςςςς??????

evouli
Διάσημο μέλος

thanxxx
εεεεεεε, βασικά πήρα κ το πινέλο που δημιουργείς την γωνία στο κόκκαλο...
αλλά όχι δεν ξέρω πως να το βάζω δίχως να γεμίσω γυαλιστεράκια..... (omg)
Θα μου πειιιιιιιιιςςςςςςςςςςςςςςς??????![]()
ε βεβαιαααα...

λοιπον, βουτας το πινελακι σου λιιιιιιιιιιιιιγο στην ακρη στο pigment ισα ισα να παρει λιγη σκονιτσα. μετα, ακουμπας αυτη τη σκονιτσα στο χερι σου στο σημειο που δεν ξερω πώς λεγεται αλλα ειναι πιο πισω απο τον αντιχειρα (αν εχεις δει κανεναν μακιγιερ σε καμια εκπομπη, εκει που βαζει το υγρο make up πριν το στρωσει) και απο εκει, λιγο λιγο, την "στρωνεις" πολυ λιγο στο χερι σου σιγα σιγα και αυτη "περνιεται" στο πινελακι σαν σκετο χρωμα (οχι σκονη).. και ετσι τη βαζεις στο ματι και δεν μουτζουρωνεσαι κι ολας..

καταλαβες ετσι οπως τα ειπα..

ειναι και πρωι ακομα, καταλαβαινεις...

Niyia
Διάσημο μέλος

ε βεβαιαααα...
λοιπον, βουτας το πινελακι σου λιιιιιιιιιιιιιγο στην ακρη στο pigment ισα ισα να παρει λιγη σκονιτσα. μετα, ακουμπας αυτη τη σκονιτσα στο χερι σου στο σημειο που δεν ξερω πώς λεγεται αλλα ειναι πιο πισω απο τον αντιχειρα (αν εχεις δει κανεναν μακιγιερ σε καμια εκπομπη, εκει που βαζει το υγρο make up πριν το στρωσει) και απο εκει, λιγο λιγο, την "στρωνεις" πολυ λιγο στο χερι σου σιγα σιγα και αυτη "περνιεται" στο πινελακι σαν σκετο χρωμα (οχι σκονη).. και ετσι τη βαζεις στο ματι και δεν μουτζουρωνεσαι κι ολας..
καταλαβες ετσι οπως τα ειπα..![]()
ειναι και πρωι ακομα, καταλαβαινεις...![]()
![]()
κατάλαβα αμέ

αχα έχω δει πως βάζουν στο χέρι τους τη σκιά οι μακιγιέρς

evouli
Διάσημο μέλος

κατάλαβα αμέευχαριστώωωωωωωωωω
αχα έχω δει πως βάζουν στο χέρι τους τη σκιά οι μακιγιέρςα, κ επίσης να σου πω πήρα κ τη βάση που βάζουμε κάτω από τη σκιά στο μάτι για να μην αλειώνεται όσο περνάει η ώρα η σκιά (όπως βλέπεις, έκανα γερές αγορές
ξεπαραδιάστηκα
)

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 39 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.