Metallou19
Πολύ δραστήριο μέλος

(αφού το είχα από το Ιούνιο του 2004. .)

Nokia 6600 fold

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ophelia
Διάσημο μέλος

Λοιπόν πήρα, ένα φαρδύ τζινάκι από τα mango, 2 πλεκτές μπλουζοζακέτες απ' τα attrativo, ένα παρδαλό κασκόλ απ'τα accesorize, κάτι έθνικ σκουλαρίκια χειροποίητα που είχα σταμπάρει καιρό τώρα (

Και το κυριότερο πήρα κολόνια (jeaun paul gaultier-classique) και δίνανε σε συσκευασία δώρου το γαλάκτωμα και ένα τέεεεεεεελειο μουσικό κουτί!!! Βασικά, πιο πολύ χάρηκα για το κουτί παρά για όλα τα υπόλοιπα...

Edit: βρηκα φωτό...Ιδού λοιπόν!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ηρώ
Διακεκριμένο μέλος

ξενέρωσα άσχημα γιατί δε βρήκα νούμερο σε αυτά:
![]()
Θα γυρίσω όλο τον τόπο γύρο για να τα βρω, έφαγα σκάλωμα και τα θέλω!
Toν γύρισα τον τόπο και επιτέλους τα βρήκα και τα αγόρασα σήμερα με μια φόρμα μαύρη adidas.

manouela
Εκκολαπτόμενο μέλος

πήρα ένα παντελόνι καμπάνα.
Μονο gabbana?

Koιτα τελικα τι σου κανουν οι εκπτωσεις...οταν πλεον σου λενε 50% εκπτωση δεν μιλανε μονο για την τιμη αλλα και για την φιρμα...

Με 'γειες γιδακι!
Εμενα οι προσφατες αγορες μου ειναι:
Ενα ζευγαρι γαντια αντιανεμικα,ανθεκτικα,που δεν περναει τιποτα τελοςπ αντων για την μηχανη.
Ενα θερμικο για την κεφαλα μου παλι για την μηχανη.Το οποιο με κανει να μοιαζω με κουκουλοφορος.
Ενα προστατευτικο σπονδυλικης στηλης σε περιπτωση που φαω σαβουρα.(φτου φτου μακρια)
Μια τσαντα Dutch καταπλικτικη.(οχι backpack, τσαντα)
ΛΑΡΑ7427
Εκκολαπτόμενο μέλος

Πλατοκαθήσματα αυτοκινήτου.
underwater
Περιβόητο μέλος

Metallou19
Πολύ δραστήριο μέλος

(την είχα σταμπάρει πολύ καιρό πρίν αλλά όλο το ξεχνούσα)
konstantinaki24
Νεοφερμένο μέλος

Η μαμά μου φταίει.

κι έχω κολλήσει πολύ άσχημα.
fandago
Διακεκριμένο μέλος

(πήρα χαλβά και κάτι αποτριχωτικές, αμέ)

Αυτό:
![]()
κι έχω κολλήσει πολύ άσχημα.
Τι είναι αυτό, από που το πήρες, πόσο και γιατί έχεις κολλήσει έτσι άσχημα;![]()
Πες τα χρυσόστομε, που ήθελα κι εγώ να ρωτήσω κι έτρεχα να ψωνίσω κάτι για να μπορώ να γράψω χωρίς να 'μαι οφφ.
(πήρα χαλβά και κάτι αποτριχωτικές, αμέ)
Έλα βρε που δεν ξέρετε τι είναι αυτό ..... αυτό είναι ένα τέτοιο, που συνδέεις τα ψιψιψίνια με τα κοκοπίνια και..... το χάσαμε το κορμί φίλε!

Λοιπόν εμένα για παιχνιδάκι μου κάνει.... κάτι σαν αυτόν τον γνωστό κύβο με τα χρώματα, που δεν θυμάμαι πως τον λένε ... αλλά καταλάβατε!

Εγώ πάλι πήρα, σαμπουάν, αφρόλουτρο, μάσκα μαλλιών, κάτι μικρά κλαμεράκια πεταλούδες με γκλίτερ, ένα σακάκι κόκκινο και μια μπλούζα αεράτη εκρού με γαλάζια ψιλά-ψιλά λουλουδάκια.

Τι είναι αυτό, από που το πήρες, πόσο και γιατί έχεις κολλήσει έτσι άσχημα;![]()
Πες τα χρυσόστομε, που ήθελα κι εγώ να ρωτήσω κι έτρεχα να ψωνίσω κάτι για να μπορώ να γράψω χωρίς να 'μαι οφφ.![]()
Έλα βρε που δεν ξέρετε τι είναι αυτό ..... αυτό είναι ένα τέτοιο, που συνδέεις τα ψιψιψίνια με τα κοκοπίνια και..... το χάσαμε το κορμί φίλε!
Λοιπόν εμένα για παιχνιδάκι μου κάνει.... κάτι σαν αυτόν τον γνωστό κύβο με τα χρώματα, που δεν θυμάμαι πως τον λένε ... αλλά καταλάβατε!![]()
Cast quartet λέγεται.
Παζλ είναι και πρέπει να λυθεί στα 4 κομμάτια που το απαρτίζουν.Μετά βέβαια πρέπει να ξανασυναρμολογηθεί.
Όταν το πήρα, καθόμουν στην καφετέρια και προσπαθούσα να το λύσω.Οι μόνες λέξεις που έλεγα ήταν επιφωνήματα που δεν μπορούσα να βρω άκρη..και δεν έβρισκα για ώρες ακόμα.

Metallou19
Πολύ δραστήριο μέλος

moonlight
Διάσημο μέλος

fielda
Πολύ δραστήριο μέλος

Πήρα λοιπόν χθες ένα ζευγάρι μαύρες μπαλαρίνες με μία μπαρέτα μπροστά και στο πλάι ένα κουμπάκι.
ΥΓ:Ας μου θυμίσει κάποιος να μην ξαναπάω βόλτα με μια φίλη μου, αυτή με παρασύρει

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 39 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.