Corpse Bride
Διακεκριμένο μέλος

Παίζουν προσφορές αρωμάτων.
Τα οποία προορίζονται για τεστερ και τελικά δε χρησιμοποιούνται ως τέστερ και πωλούνται (το οποίο σημαίνει ας πούμε σε άσπρο plain κουτί, αντί για το κανονικό τους).
Η τιμή πέφτει κατά 40% σε αυτά που έχω βρει και απλώς αναρωτιέμαι αν κανείς έχει δοκιμάσει να αγοράσει.
Τα χεις βρει σε μαγαζια περα απ'τα ιντερνετικα; Γιατι μου φαινεται οτι μονο σε στροουμπερι εχει παρει το ματι μου κατι τετοια..(κι αυτα ελεγαν απλα unboxed κι ειχαν μειωμενη τιμη, οχι διαφορετικο μπουκαλακι/κουτι κτλ).
Πηρα την magnetism κι ενιωσα πολυ μαλακας την ωρα που πληρωνα (αναθεμα την ωρα που βαλαν εξτρα λεφτα για τα μεταφορικα αρωματων στο στροουμπεριιι...)
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
underwater
Περιβόητο μέλος

1 φούστα κι 1 φουστάνι από το Heel. Το Heel είναι τέλειο, καλύτερο από το Attrativo!
2 μπλούζες καθημερινές Benetton και 1 ζώνη.
1 body-lotion και 1 κρέμα ματιών.
Υλικό για δουλειά.
Και 2 δωράκια! 1 τεράστια τσάντα Kem από μαμά για να κουβαλάω τα κέρατά μου κάθε μέρα στην δουλειά.
1 mp3 player από μπαμπά!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
fairytale
Πολύ δραστήριο μέλος

1 τεράστια τσάντα Kem για να κουβαλάω τα κέρατά μου κάθε μέρα στην δουλειά
Θέλω κι εγώ μία! Τεράστια όμως!
Με γειά σου!

Εγώ σήμερις πήρα:
Ένα στενότατο παντελονάκι χρώματος μπεζοκαφέ, αρκετά ζευγάρια καλτσάκια σε μαύρο και καφέ χρώμα, δύο σκιές και ένα κραγιόν - λιπγκλός.
Oralee
Τιμώμενο Μέλος

Ήρθε η ώρα να δοκιμάσεις να μας πεις! Αν αξίζουν θέλω κι εγώ!Παίζουν προσφορές αρωμάτων.
Τα οποία προορίζονται για τεστερ και τελικά δε χρησιμοποιούνται ως τέστερ και πωλούνται (το οποίο σημαίνει ας πούμε σε άσπρο plain κουτί, αντί για το κανονικό τους).
Η τιμή πέφτει κατά 40% σε αυτά που έχω βρει και απλώς αναρωτιέμαι αν κανείς έχει δοκιμάσει να αγοράσει.

adespoto
Περιβόητο μέλος

Neraida
Επιφανές μέλος

χμ...6 μπλουζακια, κοκκινες γοβες, καφε καθημερινες μποτες, 2 φορεματα μαυρα...μια τσαντα, ενα σακακι μαυρο μεσατο, κρεμες,μασκάρα και κατι ψιλοβλακειουλες

ε μαι ναι...και 5 δωρακια!

underwater
Περιβόητο μέλος

Niyia
Διάσημο μέλος

Αν αρέσουν στην Corpse ευχή και κατάρα σου δίνω Niyia μην τις αγοράσεις.
...
Γτ καλή μου εδαδ?

![]()
Να τις παρεις μικρη Νταρτανιάν , καλες ειναι![]()
εσύ τι ξέρεις καλέ από αυτά?

Τελικά, δλδ ... να μη τις πάρω ε?

α, και ένα μακώ για τον ιχλίμπεντιχ!
Χθες, δε, πήρα μία τέλεια σκιά Shisheido, κρεμώδη χάλκινη, και πολύ το χάρηκα!

Giovanna
Επιφανές μέλος

και ολα αυτα, απο το ΜΙΛΑΝΟΟΟ!

adespoto
Περιβόητο μέλος

Γτ καλή μου εδαδ?τι έχει το γούστο της corpse?
για πεςςςς
εσύ τι ξέρεις καλέ από αυτά?χμμμμμμ
Τελικά, δλδ ... να μη τις πάρω ε?![]()
Μην τους ακούς, μια χαρά είναι.
Neraida
Επιφανές μέλος

Στην τραπεζα πηγαινα και κατα λαθος

Niyia
Διάσημο μέλος

Ξερω τι εννοεις. Σε εσπρωξε ενας κυριος (τι κυριος δλδ , γαιδουρι ηταν), και παραπτησες και επεσες στην εισοδο του μαγαζιου. Μετα δε μπορουσες να ωγεις αμεσως γιατι στεκοταν μια πελατισσα εκει, οποτε ειχες χρονο για σκοτωμαΣτην τραπεζα πηγαινα και κατα λαθοςμπηκα σε ενα μαγαζι εκει διπλα και πηρα δυο ζωνες κοκκινες, μια λεπτη και μια πιο φαρδια, και ενα τσαντακι/θηκη για το κινητο σε χρωμα ροζ-χρυσαφι.....
![]()

Ενας για ολους και ολοι για εναν !Thanx κορίτσια... δεν τις έχω βρει ακόμη βέβαιααλλά αν τις πετύχω δεν θα μου γλιτώσουν
![]()

Και ένα T-shirt δώρο πάλι για αυτόν!
fairytale
Πολύ δραστήριο μέλος

Ερώτηση: Μήπως ξέρετε αν μπορώ να φορέσω δερμάτινες μπότες στα χιόνια; Κάποιοι μου είπαν ότι μπορεί και να χαλάσουν και μαμώτο τις χρυσοπλήρωσα! Όποιος γνωρίζει κατιτίς παραπάνω ας με ενημερώσει.Στωωωωωωω!
evouli
Διάσημο μέλος

misslittledevil
Επιφανές μέλος

Αυριο παω χοντος.

underwater
Περιβόητο μέλος

Vkey
Επιφανές μέλος

- σκιές, μάσκαρα, όζες
- το άρωμα μου μαζί με το body lotion
- ένα τρελό μποξεράκι στο μωρό μου λόγω εορτής που μας πέρασε
- κόκκινα εσώρουχα
- ένα άσπρο πουκαμισάκι (με πολύ πολύ λεπτές μαύρες, γκρι και ασημί ρίγες) με μαύρη ζώνιτσα κάτω από το στήθος
- ένα παλτό μαύρο με άσπρες ρίγες που είναι λίγο πιο πάνω από το γόνατο
- πολλά αρωματικά κεράκια από το jumbo
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 39 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.