giotapn
Νεοφερμένο μέλος

Πρόσφατα άκουσα μια έκφραση που δεν γνωρίζω και ήθελα να ρωτήσω..
Την λένε άντρες για γυναίκες. Η έκφραση είναι :"είναι τεσσάρι"
ξέρει κανείς τι σημαίνει??
Ευχαριστώ!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ciela
Πολύ δραστήριο μέλος

γενικά είναι μια καργα καφρικη φραση και αμα την ακουσεις μην ρίξεις δευτερη ματια ιν ενι κεις

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
giotapn
Νεοφερμένο μέλος

Αλλά επειδή ήταν σε συζήτηση για το μέγεθος στήθους περίμενα να ναι σχετικό με το νούμερο του σουτιέν.
Όχι??
Ciela
Πολύ δραστήριο μέλος

αυτο που ειπα εγω το χω ακουσει παντως σε αντροπαρεες

μου χουν ζητησει και να βαθμολογησω εγω αυτους

(νταξ μετα απο αρκετα ποτηρακια ουζο βεβαια.. still..)
venividivici
Τιμώμενο Μέλος

Το αστείο δεν ήταν η λέξη ραμολί ...το αστείο ήταν ότι ο δεύτερος παραγωγός δεν ήξερε καθόλου τι σημαίνει η λέξη....

Ετυμολογία : γαλλικά ramolli : ra- προθεμα + λατινικά mollire μαλακώνω, απαλύνω ( mollis εύκαμπτος, μαλακός).
Νάγια Τ.
Διάσημο μέλος

Insomnie
Πολύ δραστήριο μέλος

Το δέντρο της γνώσης...
dimitraKaran
Νεοφερμένο μέλος

Νάγια Τ.
Διάσημο μέλος

Στη γλώσσα του Διαδικτύου, η λέξη τρολ ή τρολλ (troll) περιγράφει κάποιον χρήστη του Ίντερνετ με πονηρά προκλητικές, σκόπιμα ανόητες ή επιτηδευμένα εκτός θέματος θέσεις και απόψεις σε μία online ανοιχτή κοινότητα, όπως ένα φόρουμ συζήτησης, ταχυδρομική λίστα, chat room ή μπλογκ, με πρωταρχική πρόθεση να προκαλέσει και να ερεθίσει άλλους χρήστες[1] ή με κάθε τρόπο να επιφέρει διαταραχή σε μια διαδικτυακή συζήτηση για οποιοδήποτε θέμα και να πετύχει μια αλυσίδα αντιδράσεων από άλλους χρήστες[2]. Η συμπεριφορά αυτή πολλές φορές συνοδεύεται από αμφιλεγόμενη διαμάχη των υπολοίπων περί του σκοπού του.α και ηθελα να ρωτησω... trollαρω τι ειναι? εδω μεσα το ειδα....
Από Βικιπαίδεια!

christinelle
Πολύ δραστήριο μέλος

Ραμολί εγώ ξέρω το ραμολιμέντο (γέρος/γρια).
Φίτσουλας δεν ξέρω τι είναι, φαντάζομαι κάτι σαν λιμούτσης (γλοιώδης)?
elise.
Εκκολαπτόμενο μέλος

christinelle
Πολύ δραστήριο μέλος

Τσου, τα cup είναι Α, Β, C, D... cup είναι το πόσο μεγάλο είναι περιμετρικά, το "εξόγκωμα" μετριέται με νούμερα (π.χ. 75, 80, 85) τα οποία αλλάζουν από χώρα σε χώρα. Συνήθως στην Ελλάδα χρησιμοποιούν είτε το γαλλικό σύστημα (π.χ. 80Β) ή το ιταλικό που είναι πιό εύκολο και έχει μόνο νούμερα 1, 2, 3, 4 (και το cup είναι θεωρητικά ανάλογο του όγκου, για αυτό μερικές φορές βρίσκουμε σουτιέν που δεν μας κάθονται σωστά, είτε στη μπανέλα είτε στο ύφασμα).
Εγώ νόμιζα ότι το cup μετριέται με Α, Β, C, D και πως το 75,80 κτλ, αφορούσε την πλάτη.
Βασικά και στα καταστήματα εσωρούχων αυτό μου χαν πει!
Με κορόιδεψαν..

Resident Evil
Διακεκριμένο μέλος

Εγώ νόμιζα ότι το cup μετριέται με Α, Β, C, D και πως το 75,80 κτλ, αφορούσε την πλάτη.
Βασικά και στα καταστήματα εσωρούχων αυτό μου χαν πει!
Με κορόιδεψαν..![]()
OXI
αυτό που λες είναι το σωστό.
Α,Β,C,D είναι το .... στήθος
Tα 75, 80 (ή πχ. 30,32 etc στο UK) είναι η περίμετρος.

OXI
αυτό που λες είναι το σωστό.
Α,Β,C,D είναι το .... στήθος
Tα 75, 80 (ή πχ. 30,32 etc στο UK) είναι η περίμετρος.
Η περίμετρος της πλατης εννοείς?
christinelle
Πολύ δραστήριο μέλος

Τώρα μπορεί και να κάνω λάθος...

Κορίτσια, εγώ ξέρω το νούμερο είναι όλο γύρω γύρω, μετρώντας στο σημείο με το μεγαλύτερο "εξόγκωμα". Οχι η πλάτη μόνη της δηλαδή, ΟΛΟ.
Τώρα μπορεί και να κάνω λάθος...
Ναι η περίμετρος, μαζί με την πλάτη.
christinelle
Πολύ δραστήριο μέλος

Άγγελος
Επιφανές μέλος

το αβυζαλεο ντεκολτε που λεμε..Τεσσάρι φαντάζομαι είναι το μεγάλο νούμερο σουτιέν σε ιταλικό νούμερο (το 1 είναι η άβυζη, το 2 μικρό, το 3 μεσαίο, το 4 μεγάλο).

Νάγια Τ.
Διάσημο μέλος

Φιτσουλας ειναι περιπου σαν να λεμε χλιμιτζουρας!Τεσσάρι φαντάζομαι είναι το μεγάλο νούμερο σουτιέν σε ιταλικό νούμερο (το 1 είναι η άβυζη, το 2 μικρό, το 3 μεσαίο, το 4 μεγάλο).
Ραμολί εγώ ξέρω το ραμολιμέντο (γέρος/γρια).
Φίτσουλας δεν ξέρω τι είναι, φαντάζομαι κάτι σαν λιμούτσης (γλοιώδης)?

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 31 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.