Poirot
Περιβόητο μέλος
Ο Poirot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 20 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 5.020 μηνύματα.

18-11-21

23:01
Είπα να ανοίξω ένα θέμα και για τα smartwatches, έψαξα και δε βρήκα κάτι άλλο.
Πιστεύετε ότι είναι χρήσιμο gadget; Έχετε; Αν ναι, το συστήνετε; Αν όχι, θα σκεφτόσασταν ποτέ να πάρετε;
Πιστεύετε ότι είναι χρήσιμο gadget; Έχετε; Αν ναι, το συστήνετε; Αν όχι, θα σκεφτόσασταν ποτέ να πάρετε;
οθεσσαλονικιος
Νεοφερμένο μέλος
Ο οθεσσαλονικιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 38 μηνύματα.

18-11-21

23:33
Ως κάτοχος Apple Watch μπορώ να πω ότι είναι μια καλή επιλογή,παρέχει λειτουργίες αλλά κατά κόρον ενδείκνυται θεωρώ για αυτούς που ασχολούνται με γυμναστική,αθλητισμό(λεπτομερης καταγραφή καυσης θερμίδων,βήματα,παλμοί).Ωστόσο είναι χρήσιμο και για αυτόν που δεν θέλει να είναι όλη την ώρα με<<το κινητό στο χέρι >>καθώς μπορεις να απαντήσεις μηνύματα να δεχτείς κλήση να κανεις κλήση ,να ακούσεις μουσική κτλ.Τώρα για τα υπόλοιπα smartwatches υποθέτω ότι ισχύουν τα ίδια με τις αντίστοιχες παραλλαγές της εκάστοτε εταιρείας(προσοχή στο θέμα συνδεσιμότητας με την συσκευή κινητού που διαθέτετε)
Guest 881237
Επισκέπτης
αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.

18-11-21

23:44
Εγώ πιστεύω ότι για κάποιο λόγο δείχνει πολλα παραπάνω χιλιόμετρα κλπ από αυτά που κάνω . Δεν νομίζω ότι είναι τοσο αξιόπιστες οι μετρήσεις τους
akikos
Επιφανές μέλος
Ο Ανδρέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 13.079 μηνύματα.

19-11-21

00:02
Είχα Apple Watch το πρώτο που βγήκε αλλά χάθηκε
. Όσο το είχα βόλευε πολύ. Διάβαζα τα notification χωρίς να ανοίξω το κινητό. Στην οδήγηση συνεργαζόταν άψογα με το Apple Maps και λίγο πριν την στροφή κουδούνιζε, ξεκλείδωνε το MacBook με αυτό. Τα καινούρια έχουν επίσης και Apple Pay που είναι όλα τα λεφτά.
Δυστυχώς κανένας πάροχος στην Ελλάδα δεν υποστηρίζει esim για το Apple Watch για να μπορείς να το χρησιμοποιήσεις αυτόνομα.

Δυστυχώς κανένας πάροχος στην Ελλάδα δεν υποστηρίζει esim για το Apple Watch για να μπορείς να το χρησιμοποιήσεις αυτόνομα.
Nelliel
Περιβόητο μέλος
Η Nelliel αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.061 μηνύματα.

19-11-21

01:14
ναι και οχι. Ναι μεν σε διευκολυνει αλλα απο ενα σημειο και μετα οι ειδοποιησεις σε τρελαινουν και σε αγχωνουν. Αναγκαζομαι να βαζω το κινητο μου στο αθορυβο για να μη μου δονειται συνεχως το χερι και να μην ακουω συνεχεια beep.
Scandal
Διαχειριστής
Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 20.124 μηνύματα.

19-11-21

12:57
Αυτό της Cosmote δεν αρκεί;Δυστυχώς κανένας πάροχος στην Ελλάδα δεν υποστηρίζει esim για το Apple Watch για να μπορείς να το χρησιμοποιήσεις αυτόνομα.

akikos
Επιφανές μέλος
Ο Ανδρέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 13.079 μηνύματα.

19-11-21

13:42
Εκτός αν έχει αλλάξει κάτι τελευταία δεν είναι συμβατά με Apple Watch η esim της cosmote αλλά μόνο σε iPhone.Αυτό της Cosmote δεν αρκεί;![]()
Wonderkid
Διακεκριμένο μέλος
Ο Wonderkid αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών, επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.731 μηνύματα.

07-12-21

20:54
Δε θα έλεγα πως είναι απαραίτητο...εξαρτάται βέβαια και τον χρήστη. Εγώ πχ το δικό μου smartwatch το χρησιμοποιώ σε sync με το κινητό μου για σωματική άσκηση (καταγραφή χιλιομέτρων, θερμίδων, καρδιακών παλμών κτλπ)
Guest 881237
Επισκέπτης

07-12-21

20:55
Δύο-τρεις φορές το έβαλα και το ξέχασα.
Όπως το πλασάρουν ακούγεται πολύ εντυπωσιακό αλλά στην πράξη για μένα δεν ήταν κάτι το ιδιαίτερο και το βαρέθηκα .
Όπως το πλασάρουν ακούγεται πολύ εντυπωσιακό αλλά στην πράξη για μένα δεν ήταν κάτι το ιδιαίτερο και το βαρέθηκα .
Wonderkid
Διακεκριμένο μέλος
Ο Wonderkid αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών, επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.731 μηνύματα.

07-12-21

20:56
Βασικά Mi Band έχω
Guest 881237
Επισκέπτης

07-12-21

20:56
Κι εγώΒασικά Mi Band έχω
Wonderkid
Διακεκριμένο μέλος

07-12-21

20:57
Έχουν τρομερή αυτονομία αυτά βέβαια αν δεν έχεις on το Bluetooth
Guest 881237
Επισκέπτης

07-12-21

21:00
Ναι ναι και η μπαταρία διαρκεί πάρα πολύ.
Σαν ποιότητα καλά είναι. Απλά στην πράξη δεν είναι τόσο εντυπωσιακα .
Poirot
Περιβόητο μέλος
Ο Poirot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 20 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 5.020 μηνύματα.

07-12-21

21:05
Εγώ πήρα το Apple Watch Series 7 πριν λίγες μέρες, έχω να πω πάντως πως με τον έναν ή τον άλλο τρόπο με έβαλε σε πρόγραμμα ύπνου
Δείχνω και το πιστοποιητικό εμβολιασμού από τον καρπό, μετράω παλμούς και ξεμουχλιάζω και από το κρεβάτι για να πετύχω τον στόχο ορθοστασίας...
Τώρα για να απαντήσω και στον θεματοθέτη, σε εμένα δηλαδή, δεν είναι και κανένα γκατζετ που δε μπορείς να ζήσεις χωρίς αυτό, αλλά εντάξει, το βρίσκω χαριτωμένο.

Τώρα για να απαντήσω και στον θεματοθέτη, σε εμένα δηλαδή, δεν είναι και κανένα γκατζετ που δε μπορείς να ζήσεις χωρίς αυτό, αλλά εντάξει, το βρίσκω χαριτωμένο.

Wonderkid
Διακεκριμένο μέλος

07-12-21

21:06
ισχύει... πιο πολύ για σεσουάρ είναιΝαι ναι και η μπαταρία διαρκεί πάρα πολύ.

Guest 881237
Επισκέπτης

07-12-21

Αξεσουάρ μήπωςισχύει... πιο πολύ για σεσουάρ είναι![]()

Wonderkid
Διακεκριμένο μέλος

07-12-21

Έχει οθόνη που μπορείς να δείχνεις και pdf;Δείχνω και το πιστοποιητικό εμβολιασμού από τον καρπό
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
ωχ τι έγραψα ναιΑξεσουάρ μήπως;;

Poirot
Περιβόητο μέλος

07-12-21

21:08
Όχι, έχω βάλει το πιστοποιητικό στο Apple Wallet και από εκεί το δείχνω.Έχει οθόνη που μπορείς να δείχνεις και pdf;
Guest 881237
Επισκέπτης

07-12-21

21:10
Εντάξει δεν σε παρεξήγησαΈχει οθόνη που μπορείς να δείχνεις και pdf;
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
ωχ τι έγραψα ναι.. Τ9
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 38 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.