zanin
Διάσημο μέλος

θα σε πάρω τηλ να σου τα πω αυριο γιατί τωρα παω να δω ποδοσφαιρο .... πάντος ψηφίζω αμπελοκήπους
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Subject to change
e-steki.gr Founder

Μη μου μιλάτε λες και θα είναι η πρώτη φορά που θα φύγω απο τη ...μητρική αγκαλιά

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Subject to change
e-steki.gr Founder

'ναι καλο μ, την ξερω τη διαδρομη, και ειμαι σιγουρη οτι περναει απο κει.
οσο για το θεμα ανεξαρτησιας, κατι που κανει πολυς κοσμος ειναι να πηγαινει σε αλλο σπιτι για να ζησει μονος και φοιτητικη ζωη, σαν καλος ενηλικας που ειναι πλαονκαι σουπερ ντουπερ πραγματα, αλλα απο την αλλη θελει και τη μηνιαια επιχορηγηση απο γονεις..
αυτο σε πολλες κραυγαλεες περιπτωσεις βεβαια. δεν αποδοκιμαζω οσους βοηθιουνται![]()
Gio, εγώ ουδέποτε ζήτησα να μείνω μόνη μου, δεδομένου οτι πέρασα Αθήνα. Ο πατέρας μου προσφέρθηκε. Επίσης ουδέποτε ζήτησα χρήματα, το θεωρούν δεδομένο να μου δίνουν απο τη στιγμή που σπουδάζω και είναι σημαντικότερο να έχω καλούς βαθμούς παρά να βγάζω όοοολα μου τα χρήματα μόνη μου. Οπότε δεν βρίσκω λόγο να τους το αρνηθώ απλά για να νιώσω πιο ανεξάρτητη, το θεωρώ λίγο χαζό.
Subject to change
e-steki.gr Founder

Γιααα στείλε πμ με την πατέντα...Μένω Αμπελοκήπους και σπουδάζω στην ΑΣΟΕΕ... Με κλειστά τα μάτια έλα να γίνουμε και γείτονες. Για τις κατσαρίδες θα σου δείξω μια πατέντα που χω κάνει και δεν έχω δει καμία εδώ και 5 μήνες!![]()

Giovanna
Επιφανές μέλος

'
Gio, εγώ ουδέποτε ζήτησα να μείνω μόνη μου, δεδομένου οτι πέρασα Αθήνα. Ο πατέρας μου προσφέρθηκε. Επίσης ουδέποτε ζήτησα χρήματα, το θεωρούν δεδομένο να μου δίνουν απο τη στιγμή που σπουδάζω και είναι σημαντικότερο να έχω καλούς βαθμούς παρά να βγάζω όοοολα μου τα χρήματα μόνη μου. Οπότε δεν βρίσκω λόγο να τους το αρνηθώ απλά για να νιώσω πιο ανεξάρτητη, το θεωρώ λίγο χαζό.
αυτα ειναι νεα στοιχεια ως προς την υπερασπιση

ΟΠΩς ΚΑΙ ΝΑ ΧΕΙ ...ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΛΕΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ

Corpse Bride
Διακεκριμένο μέλος

Θα κανω κατσαριδομαχιες και θα στοιχηματιζουμε ποια θα τις φαει ολες. Στο τελος με περιμενει αγωνας με τη γιγαντια κατσαριδα, γιεγ!
Giovanna
Επιφανές μέλος

zanin
Διάσημο μέλος

Subject to change
e-steki.gr Founder

Μόλις μου είπε ο πατέρας μου οτι ...περιμένει να του πληρώνει η μαμά μου κανονικότατα ενοίκιο για το σπίτι αν πάω εκεί!!!!
ΕΛΕΟΣΣΣΣΣΣΣΣΣ!!!!!!!!!!!!!!!

Oralee
Τιμώμενο Μέλος

Resident Evil
Διακεκριμένο μέλος

Subject to change
e-steki.gr Founder

Δυστυχώς ναι.which means ότι... "μένουμε" Γλυφάδα????

Oralee
Τιμώμενο Μέλος

deadhead_pirate
Περιβόητο μέλος

Δεν καταλαβαίνω, γιατί λες οτι θα είσαι μόνη σου;
Δεν έχεις φίλους; συμφοιτητές;
Το σπίτι του φοιτητή δεν είναι ποτέ άδειο.......
Subject to change
e-steki.gr Founder

Χαχα, να σου πω, ξέρεις πότε θα γίνουν οι στάσεις της κόκκινης γραμμής προς Γλυφάδα;Έλα μη στεναχωριέσαι!Ευκαιρία να μου φτιάχνεις εκείνη την μακαρονάδα και να σας φτιάχνω κοτόπουλο και να πηγαίνουμε και βόλτες!
(νι, εγώ είμαι να δίνω σκοινί στον κρεμασμένο.. αλλά γέλασες, δεν γέλασες;
)
Ξέρω οτι η τελευταία στο Ελληνικό θα γίνει τέλη 2009...
Η πρώτη όμως μετά τον Αγ. Δημήτριο, πότε θα γίνει;
Oralee
Τιμώμενο Μέλος

Μισέλ δεν έχω ιδέα.. αλλά και μέχρι τον Αγ. Δημήτριο σχετικά γρήγορα φτάνεις! (τι να πω κι εγώ που όταν ξεκίνησα σχολή είχε μόνο λεωφορείο για ΟΛΗ την διαδρομή!

deadhead_pirate
Περιβόητο μέλος

Πειρατή δες εδώ.
Μισέλ δεν έχω ιδέα.. αλλά και μέχρι τον Αγ. Δημήτριο σχετικά γρήγορα φτάνεις! (τι να πω κι εγώ που όταν ξεκίνησα σχολή είχε μόνο λεωφορείο για ΟΛΗ την διαδρομή!)

Και τι σημαίνει αυτό;
Θα πληρώνει ενοίκιο για να μένει στο σπίτι του πατέρα της;
Subject to change
e-steki.gr Founder

ΑΝ πήγαινα τελικά εκεί, ναι.
Και τι σημαίνει αυτό;
Θα πληρώνει ενοίκιο για να μένει στο σπίτι του πατέρα της;

Ναι, ξέρω οτι είναι κουλό, αλλά τι να κάνουμε, δεν τους διαλέγουμε τους γονείς

Kakerlak
Περιβόητο μέλος

φαντασου να μετακομιζες εκει κ μετα να το μαθενες?
dooo
Διακεκριμένο μέλος

γιατί, αν ναι, τότε πεστου ότι δε το θες, αρκεί να μένεις στους αμπελόκηπους.
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.