Κακή Επιρροή
Επιφανές μέλος

για πες μπας και δουμε τι παίζει....
τη βλέπεις κανονικά όταν πατάς προεπισκόπιση?
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
iJohnnyCash
e-steki.gr Founder

εχω βαλει υπογραφη εγω την βλεπω στον πινακα ελενχου παταω και αποθηκευση αλλα τιποτα!!![]()
Στην βάση δεδομένων, δεν υπάρχει τπτ στο πεδίο που αφορά την υπογραφή σου
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

φωτογραφια ειναι και ναι την βλεπω κανονικα οταν παταω προεπισκοπηση αλλα μετα οταν γραφω δεν υπαρχει.η υπογραφή σου είναι απλό κείμενο? φωτογραφία?
για πες μπας και δουμε τι παίζει....
τη βλέπεις κανονικά όταν πατάς προεπισκόπιση?
δεν πειραζει ας μην εχω υπογραφη

Γιώργος
Τιμώμενο Μέλος

Μία λεπτομέρια που εντόπισα στην ενότητα "Βοήθεια"
Πως μπορώ να δημιουργήσω και να συμμετέχω σε δημοσκοπήσεις;
Ενώ μπορούμεΔεν μπορείτε να αλλάξετε την ψήφο σας, οπότε ψηφίστε προσεκτικά!

Δεν ξέρω βέβαια εάν γίνεται να διορθωθεί, μιας και μου φαίνονται για κανόνες που διέπουν όλα τα fora γενίκοτερα..

// FIXED
iJohnnyCash
e-steki.gr Founder

Γιώργος
Τιμώμενο Μέλος

Λοιπόν, στην επεξεργασία φακέλων στα pm's είναι όλα στα Ελληνικά εκτός από αυτό:
To delete a folder, remove the folder's name from the list. All messages stored in this folder will be moved to the Inbox.
Εκτός κι αν κάνουν πουλάκια τα μάτια μου βραδιάτικα

[πού θα πάει, δεν θα με ban-άρετε από αυτό το θρεντ; Όλο λάθη βρίσκω..

// FIXED
iJohnnyCash
e-steki.gr Founder

@giorgos
Κάθως αναφέρεις ένα λάθος ή bug, βοηθάς το e-steki να γίνει ακόμη καλλίτερο

Γιώργος
Τιμώμενο Μέλος

Οκέι, εσύ μου έδωσες το πράσινο φως..Κάθως αναφέρεις ένα λάθος ή bug, βοηθάς το e-steki να γίνει ακόμη καλλίτερο![]()
Λείπει ένα "θα". Επίσης χρησιμοποιείς β' ενικό ("διαγράψεις") ενώ οι υπόλοιπες οδηγίες είναι β' πληθυντικό. Και το "καλλίτερο" είναι "καλύτερο" (νομίζω)Για να διαγράψεις έναν φάκελο, σβήσε το όνομα του φακέλου από την λίστα. Σημείωση: Τα μηνύματα που είναι αποθηκευμένα στον φάκελο, που θα διαγράψετε, {θα} μεταφερθούν στο Inbox

Αμάν, πότε έφτασε το warning στα ύψη;

// FIXED
edit(1): Και για να γίνω ακόμα πιο κακός (

Σας παρακαλώ, μην με μισήσετε

// FIXED
edit(2):
Για να διαγράψετε έναν φάκελο, σβήστε το όνομα του φακέλου από την λίστα. Σημείωση: Τα μηνύματα που είναι αποθηκευμένα στον φάκελο, που θα διαγράψετε, θα μεταφερθούν στον φάκελο εισερχόμενα
To "delete" ήταν με bold (όπως και το "μετονομάσετε" πιο πάνω) ενώ το "διαγράψετε" όχι..
Μισήστε μεεε..

Επίσης {το παρακάτω είναι για γερά νεύρα} σε όλα τα υπόλοιπα σημεία ο φάκελος Εισερχόμενα αναφέρεται ως "Εισερχόμενα". Και δεύτερον, τα δύο κόμματα που έχω υπογραμμίσει δεν χρειάζονται

edit(3): Αυτό στο: "Επεξεργασία φακέλων" στις κατηγορίες "Θέματα που παρακολουθείτε" και "Προσωπικά Μηνύματα"
Για να προσθέσετε ένα νέο φάκελο, εισάγετε το όνομά της επιλογής σας σε ένα από τα άδεια πεδία
"όνομά" => "όνομα",
διότι το "της" πάει στο "επιλογής" και όχι στο "όνομα". Εάν το "όνομα" δεν έπαιρνε με τίποτα δύο τόνους (όπως πχ η λέξη "ηχείο") τότε θα βάζαμε τόνο στο "της" και θα γινόταν "τής"...

Σίγουρα βοηθάω;

[Η ΚουΕ μου 'χει τάξει ένα τριήμερο ban-άκι για αποτοξίνωση..

iJohnnyCash
e-steki.gr Founder

Γιώργος
Τιμώμενο Μέλος

Πολλές είναι..ΚΟΥΕ? Κάντες τέσσερις τις μέρες!!!![]()
![]()
![]()
![]()

Αυτή η "προσβολή" (

Κανόνας 10 του e-steki: Ποινή
Δεν ειναι προειδοποίηση;Κυμαίνεται απο απλή προιδοποίηση μέχρι οριστικό ban αναλόγως με την κρίση των διαχειριστών και την σοβαρότητα της παραβίασης. Τα δημοσιευθέντα δεδομένα θα διαγράφονται άμεσα.

Εκκρεμούν επίσης τα edit 2 και 3 του προηγούμενου ποστ

[Σόρυ αν σας έπρηξα

iJohnnyCash
e-steki.gr Founder

Η μετάφραση που γίνεται δεν είναι πιστή, αλλά προσαρμοσμένη στις ανάγκες του e-stekiTo "delete" ήταν με bold (όπως και το "μετονομάσετε" πιο πάνω) ενώ το "διαγράψετε" όχι..
Μισήστε μεεε..![]()
![]()
.
Γιώργος
Τιμώμενο Μέλος

"administrator"
Εμένα μου βγάζει:
"< b >administrator< /b >"
(Χωρίς τα κενά στα "< b >" και "< /b >", τα έβαλα προληπτικά)
Με λίγα λόγια δεν μου το δείχνει σε bold.

// FIXED. Λέει σκέτο "administrator"
Btw, ο κώδικας δεν είναι "[ b ] ... [ /b ]"; (χωρίς τα κενά και πάλι)

edit: Και επίσης στο home μού εμφανίζει ακόμα την ανακοίνωση για τη συντήρηση που ήδη έχει ολοκληρωθεί

// FIXED
iJohnnyCash
e-steki.gr Founder

Στο BBcode ναι στην html οχιBtw, ο κώδικας δεν είναι "[ b ] ... [ /b ]"; (χωρίς τα κενά και πάλι)![]()
Αυρίο δεν θα την εμφανίζειedit: Και επίσης στο home μού εμφανίζει ακόμα την ανακοίνωση για τη συντήρηση που ήδη έχει ολοκληρωθεί![]()
Demelene
Διάσημο μέλος

Γρήγορα (Ακούγεται και το μαστίγιο) δουλεύται.

iJohnnyCash
e-steki.gr Founder

Γιώργος
Τιμώμενο Μέλος

Άσχετο λίγο, αλλά τον Μανώλη, εφόσον τον έχετε στα τιμώμενα μέλη, γιατί εμφανίζεται ως "εθισμένος";

// FIXED
Hunter
Περιβόητο μέλος

στην διαφημηση "θα το παρεις το κοριτσι" καλο θα ηταν οταν καποιος κανει κλικ πανω του να ανοιγει σε νεο παραθυρο, γιατι τωρα εαν καποιος κανει κλικ ανοιγει την σελιδα στο ιδιο παραθυρο και ετσι φευγει απο το στεκι.
iJohnnyCash
e-steki.gr Founder

Δικό μου λάθος, απλως δεν έχω το χρόνο να το διορθώσω.στην διαφημηση "θα το παρεις το κοριτσι" καλο θα ηταν οταν καποιος κανει κλικ πανω του να ανοιγει σε νεο παραθυρο, γιατι τωρα εαν καποιος κανει κλικ ανοιγει την σελιδα στο ιδιο παραθυρο και ετσι φευγει απο το στεκι.
@giorgo done
Γιώργος
Τιμώμενο Μέλος

Λεπόν, στην επεξεργασία επιλογών δεν έχει μεταφραστει στα Ελληνικά το πεδίο "Μορφή εμφάνισης του Forum"

(να δω πότε θα αναφέρω κάνα σοβαρό bug εδώ μέσα

- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.