maik85
Πολύ δραστήριο μέλος

Επίσης όταν έψαχνα στην αναζήτηση να βρω το τόπικ αυτό, με τις λέξεις κλειδιά "bug report" δεν μου το εμφάνιζε. H αναζήτηση δεν είναι case sensitive.
Αυτα..

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Subject to change
e-steki.gr Founder

Επίσης όταν έψαχνα στην αναζήτηση να βρω το τόπικ αυτό, με τις λέξεις κλειδιά "bug report" δεν μου το εμφάνιζε. H αναζήτηση δεν είναι case sensitive.
Αυτα..
H αναζήτηση ΕΙΝΑΙ case sensitive. Case sensitive είναι ακριβώς αυτό που περγράφεις.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
maik85
Πολύ δραστήριο μέλος

Subject to change
e-steki.gr Founder

A νόμιζα οτι δεν στο βγάζει όταν έγραφες bug. Ε τότε δεν είναι case sensitive.Αφού είναι case sensitive γιατί μου βγάζει τα ίδια αποτελέσματα και με "Bug" και με "bug"?
Γιώργος
Τιμώμενο Μέλος

Μακάρι να μπορούσε να αγνοεί και τους τόνους

Scandal
Διαχειριστής

Bug: Σήμερα ο όρος χρησιμοποιείται για να δηλώσει τα προβλήματα σε προγράμματα που κάνουν το ίδιο το πρόγραμμα ή τον Η/Υ να εργάζεται λανθασμένα ή να καταρρέει. Συνηθέστερη πηγή προέλευσης των bug παραμένει το Διαδίκτυο.
-petros
Giovanna
Επιφανές μέλος

στο στεκι και σε αλλα φορουμς γινεται αυτο!!!!!!
σε μσν και αλλα σαιτ, ολα κανονικα!
Γιώργος
Τιμώμενο Μέλος

Στην επεξήγηση του vB code ως γνωστόν κάθε κώδικας επεξηγείται αναλυτικά στο κάτω μέρος της σελίδας.
Είδα ότι επεξηγούνται όλα στα Ελληνικά εκτός από τις λειτουργίες:
- Email Linking
- Σύνδεσμος σε θέμα (έχει ένα λάθος στο "θέματοςtag", θα το δείτε)
- Stop vB Code Parsing
- Συνημμένο Αρχείο
- Signature Picture

EDIT
{δεύτερο edit}
Γενικά είδα ότι δεν μπορώ να κάνω edit τα ποστς μου που δημοσιεύτηκαν μέχρι και χθες.

Είναι bug ή απενεργοποιήθηκε τίποτα;

Να ξέρω αν είναι να πετάξω τον browser

iJohnnyCash
e-steki.gr Founder

Γενικά είδα ότι δεν μπορώ να κάνω edit τα ποστς μου που δημοσιεύτηκαν μέχρι και χθες.![]()
Είναι bug ή απενεργοποιήθηκε τίποτα;
Να ξέρω αν είναι να πετάξω τον browser![]()
Πρόσφατα απενεργοποιήθηκε και σκόπο την ομάλη ροή των συζητήσεων.

maik85
Πολύ δραστήριο μέλος

Συγκεκριμένα βλέπω τον χρήστη asdfg που είναι αποκλεισμένος από τις 23/06/06 να έχει επισκεφτεί το site χτες.
Επίσης τη HelenVBeden που είναι και αυτή αποκλεισμένη από την 1/2 να έχει επισκευτεί το site.
Τί συμβαίνει?

Subject to change
e-steki.gr Founder

maik85
Πολύ δραστήριο μέλος

Σημαίνει οτι έκαναν login.![]()
Μαζοχισμος???

edit: δεν ήξερα πως ο αποκλεισμένος μπορεί να κάνει login. Nόμιζα διαγράφεται τελείως ο λογαριασμός.
Subject to change
e-steki.gr Founder

Χαχα, τι να σου πω! Μάλλον περιέργεια!Μαζοχισμος???![]()
Γιώργος
Τιμώμενο Μέλος

Ορίστε και screenshot. Μήπως τα 'παιξε το Internet Explorer μου;

Κακή Επιρροή
Επιφανές μέλος

fixed τώρα

mania
Επιφανές μέλος

Hunter
Περιβόητο μέλος

mania
Επιφανές μέλος

μανι απ'οτι ειδα εχεις firefox 1.07 σαν browser, θα σου συνιστουσα να κανεις αναβαθμιση στν 2.0.1 που ειναι η τελευταια απο εδω https://www.getfirefox.com και απο εκει και περα να το ξαναδεις το θεμα σου. εαν παλι εχεις προβλημα εδω ειμαστε να σε βοηθησουμε![]()
Απο πού είδες τι έχω; με κούφανες
Γιώργος
Τιμώμενο Μέλος

Εννοείς μήπως 2.0.0.1;μανι απ'οτι ειδα εχεις firefox 1.07 σαν browser, θα σου συνιστουσα να κανεις αναβαθμιση στν 2.0.1 που ειναι η τελευταια απο εδω https://www.getfirefox.com και απο εκει και περα να το ξαναδεις το θεμα σου. εαν παλι εχεις προβλημα εδω ειμαστε να σε βοηθησουμε![]()

Εμένα btw ΜΟΛΙΣ τώρα μου έκανε την αναβάθμιση σε 2.0.0.2

Να της πούμε;Απο πού είδες τι έχω; με κούφανες

Hunter
Περιβόητο μέλος

ειμαι ο big brother και βλεπω τα πανταΑπο πού είδες τι έχω; με κούφανες

- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.