misslittledevil
Επιφανές μέλος

εμένα μου ανοίγουν το ίδιο... κι απ το σπίτι κι απ τη δουλειά...
τι ταχύτητα έχεις?![]()
Δεν θυμαμαι.

Αλλα το θεμα (μου) ειναι οτι το κανει μονο στο στεκι. Σε καμια αλλη σελιδα.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Γιώργος
Τιμώμενο Μέλος

Ποια σελίδα; Την κεντρική;Να ρωτησω κατι..
Οταν μπαινω στο στεκι και θελω να δω την σελιδα σε ολο το μεγεθος της -τις τελευταιες 2-3 μερες νομιζω- καθυστερει απιστευτα να "κατεβει". Υπαρχει περιπτωση να ειναι κατι αλλο εκτος των διαφημισεων που εχουν προστεθει?
Δεν ξερω αν γινομαι κατανοητη κιολας.![]()

Εμένα δεν μου 'κάνει κάτι τέτοια.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Κακή Επιρροή
Επιφανές μέλος

HUNTERRRRRRRRRRRRRRR

misslittledevil
Επιφανές μέλος

Εχει κολλησει το μυαλο μου κιολας..
Πως το λενε αυτο στο πλαι που κατεβαζει την σελιδα?

Απο εκει εννοω οτι καθυστερει τις σελιδες να τις κατεβασει.
Εντιτ: Σκρολμπαρ, ε? Ναι.
Γιώργος
Τιμώμενο Μέλος

Screenshot, αν είναι εύκολο;Πως το λενε αυτο στο πλαι που κατεβαζει την σελιδα?
Απο εκει εννοω οτι καθυστερει τις σελιδες να τις κατεβασει.

Μία εικόνα 1024 λέξεις γιου νόου.

//τώρα είδα το edit.

Πόσα μηνύματα βλέπεις ανά σελίδα;

Ειλικρινής
Πολύ δραστήριο μέλος

Άλλα sites δουλευουν καλύτερα με IE και άλλα με Firefox η Opera.
Το e-steki δουλεύει άψογα με Firefox(Mozzila).
misslittledevil
Επιφανές μέλος

Και ξανα λεω, οτι αυτο μου το κανει τις τελευταιες 2-3 μερες μονο.
Δεν το εκανε παντα. Επισης ξανα λεω, οτι το κανει μονο στο στεκι, και πουθενα αλλου.
Εντιτ: Νεα μνμ 25, και μνμ θεματος 10. Αλλα μου το κανει και στην κεντρικη, δεν νομιζω οτι παιζει ρολλο αυτο.
Γιώργος
Τιμώμενο Μέλος

//edit-απάντησε: Τότε δεν είναι αυτό...

Μήπως φταίει ο Provider; Κι εγώ το παθαίνα χτες σ' ένα άλλο σάιτ.

misslittledevil
Επιφανές μέλος

iJohnnyCash
e-steki.gr Founder

Δεν μπορώ να εντοπίσω κάποιο πρόβλημα
edit: Δοκίμασε να αδειάσεις την cache
io-io
Διάσημο μέλος

Mitsos The Great
Διάσημο μέλος

Και προχθές στο θέμα 'Κουβεντούλα χωρίς θέμα Χ' πάτησα να μεταβώ στο θέμα και μεταφέρθηκα στο 'Χρόνια πολλά σε όλους'

Γιώργος
Τιμώμενο Μέλος

Μόλις πάτησες αυτά, μήπως πάτησες και τίποτα άλλο; Ή είσαι σίγουρος ότι πάτησες αυτά που λες;Εγώ έχω συναντήσει ένα σοβαρό πρόβλημα κατά την γνωμη μου... ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ: Στην λίστα online μελών όταν κάνω 'κλικ' στο προφίλ μου, βγαίνει το προφίλ του Dark_kronos αντί το δικό μου.
Και προχθές στο θέμα 'Κουβεντούλα χωρίς θέμα Χ' πάτησα να μεταβώ στο θέμα και μεταφέρθηκα στο 'Χρόνια πολλά σε όλους'![]()

Mitsos The Great
Διάσημο μέλος

iJohnnyCash
e-steki.gr Founder

Κακή Επιρροή
Επιφανές μέλος

Εγώ έχω συναντήσει ένα σοβαρό πρόβλημα κατά την γνωμη μου... ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ: Στην λίστα online μελών όταν κάνω 'κλικ' στο προφίλ μου, βγαίνει το προφίλ του Dark_kronos αντί το δικό μου.
Και προχθές στο θέμα 'Κουβεντούλα χωρίς θέμα Χ' πάτησα να μεταβώ στο θέμα και μεταφέρθηκα στο 'Χρόνια πολλά σε όλους'![]()
αυτό είναι η πρώτη φορά που το ακούω!
υπάρχει πιθανότητα επειδή μπαίνεις με κινητό να υπάρχει κανα lag ή να μην υπάρχει κάποιες στιγμές η ακρίβεια κινήσεων

Mitsos The Great
Διάσημο μέλος

Insomniac
Πολύ δραστήριο μέλος

Subject to change
e-steki.gr Founder

Γιώργος
Τιμώμενο Μέλος

Jesus, αυτό ακριβώς είχα και γω στο μυαλό μου χθες.Στην κεντρικη σελιδα του φορουμ, αν επιλεξεις το Link gallery, με επιλεγμενο το e-steki classic theme, το link δεν οδηγει πουθενα. Χρησιμοποιωντας τα αλλα δυο Link, δουλευει κανονικα, οπως επισης και αν εισαι ηδη στη σελιδα με καποιο απο τα δυο themes και επιλεξεις να αλλαξεις το τρεχον theme σε e-steki classic.![]()

Τώρα γιατί δεν το 'πα φταίει το κρεβατάκι μου που με καλούσε.

- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.