Τα κλιπ που δεν εχουν ονομα οπως το παραπάνω , δουλευουν κανονικα.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
fandago
Διακεκριμένο μέλος

και
Δεν πρέπει να βάζεις ότι έχει μετά το &
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

//Πάντως είναι λίγο ακυρο ότι το δείχνει κανονικά στην προεπισκόπηση όταν υπάρχει και το κείμενο μετά το & .

Στον πίνακα ελέγχου χρήστη , όταν γίνει προσθήκη θέματος προς παρακολούθηση και το θέμα αποτελεί sub forum άλλου θέματος που παρακολουθείται κι αυτό , συμβαίνει το παρακάτω ως προς τον τρόπο που φαίνονται:
(Στο συγκεκριμένο screenshot έχω στα θέματα που παρακολουθώ το φόρουμ των Υπολογιστών και θέτω σε παρακολούθηση το θέμα software.)

To δοκίμασα και σε άλλο θέμα κι έβγαζε το ίδιο ακριβώς.
*Το έχω δοκιμάσει και σε firefox 2.0.0.12 και σε IE7.

fandago
Διακεκριμένο μέλος

Γιώργος
Τιμώμενο Μέλος

Είναι γνωστό bug, με άγνωστη (νομίζω) αιτία!

Γιώργος
Τιμώμενο Μέλος

Να τι βλέπω. Πού είναι το πρόβλημα; :Sψαξε ενα μηνυμα της isiliel και θα δεις!
παντως στη αρχη ψαρωσα ασχημα![]()
Guest 990498
Επισκέπτης

Είναι bug ή λέω μπούρδες;

ή λείπει το www ;
Είναι το πρώτο που μου έρχεται στο μυαλό.
Guest 990498
Επισκέπτης

mania
Επιφανές μέλος

Μήπως είναι ποιό έυκολο για αυτούς που θέλουν να λέγοντε κακόβουλοι να στέλνουν π.χ. κάτι που λέω εγώ σε όλο το στέκι; ή αν κάποιο μέλος λέει κάτι προσωπικό και δινει εμπείστοσηνη σε κάποιον να τον ρωμπιάσει; ένας κακόβουλός μπορεί να κάνει λιγότερη ζημιάκατα την γνώμη μου όταν δυσκολέυετε να κάνει διαδηκασίες προόθησης με τον παλιό τρόπο

Δεν ξέρω, απλά μια απορεία έχω, μπορεί να είναι και χαζή

Neraida
Επιφανές μέλος

Εαν καποιος θελει να συμπεριφερθει κακοβουλα, δε θα τον εμποδισει το κουμπακι της προωθησης, θα εκανει ενα κοπυ-πειστ και τελειωσε...

mania
Επιφανές μέλος

Η προωθηση απλα σε διευκολυνει Μανια μου....
Εαν καποιος θελει να συμπεριφερθει κακοβουλα, δε θα τον εμποδισει το κουμπακι της προωθησης, θα εκανει ενα κοπυ-πειστ και τελειωσε...![]()
Πάνω σε τί; γιατί να προοθήσω ένα πμ που μου έστηλαν; αν ήθελα να το μάθουν πάνω απο ένας το άνοιγα θέμα ή το έλεγα στην κουβεντούλα, πμ σημαίνει μιλάνε 2 άνθρωποι μακρυα απο τα αδιάκρητα μάτια και είναι κουβέντα για 2 πάντα

Neraida
Επιφανές μέλος

Πάνω σε τί; γιατί να προοθήσω ένα πμ που μου έστηλαν; αν ήθελα να το μάθουν πάνω απο ένας το άνοιγα θέμα ή το έλεγα στην κουβεντούλα, πμ σημαίνει μιλάνε 2 άνθρωποι μακρυα απο τα αδιάκρητα μάτια και είναι κουβέντα για 2 πάνταετσι δεν είναι;;
![]()
Μη σκεφτεσαι παντα το ασχημο....μπορει να ειναι ενα ανεκδοτο ρε συ π.χ που σου εστειλαν και να το προωθησεις και καπου αλλου...ετσι αθωα...
Μπορει καποιος π.χ να σε βριζει, και να θες ξερω γω να το δει και ενας φιλος σου, μονο και μονο για να υπαρχει ακομα ενας που το ειδε, επειδη δε θες να κανεις αναφορα....
Απλα μην παει το μυαλο σου κατευθειαν σε κακοβουλες συμπεριφορες....αυτο θελω να σου πω....γιατι εαν καποιος θελει να κανει κατι ασχημο, θα βρει τροπο...
mania
Επιφανές μέλος

Μη σκεφτεσαι παντα το ασχημο....μπορει να ειναι ενα ανεκδοτο ρε συ π.χ που σου εστειλαν και να το προωθησεις και καπου αλλου...ετσι αθωα...
Μπορει καποιος π.χ να σε βριζει, και να θες ξερω γω να το δει και ενας φιλος σου, μονο και μονο για να υπαρχει ακομα ενας που το ειδε, επειδη δε θες να κανεις αναφορα....
Απλα μην παει το μυαλο σου κατευθειαν σε κακοβουλες συμπεριφορες....αυτο θελω να σου πω....γιατι εαν καποιος θελει να κανει κατι ασχημο, θα βρει τροπο...
Πάω πάσο, απλά κάποιες φορές το μυαλό μου πάει λίγο παραπέρα, σόρυ

Neraida
Επιφανές μέλος

Πάω πάσο, απλά κάποιες φορές το μυαλό μου πάει λίγο παραπέρα, σόρυ![]()
Δεν πειραζει βρε...

Οποτε βρισκομαι τριγυρω.....θα στο μαζευω εγω!

Γιώργος
Τιμώμενο Μέλος

Όπως είπε, υπάρχει για διευκόλυνση το κουμπάκι.

(Και για ιστορικούς λόγους, παντού υπάρχει ένα τέτοιο

Δεν εκφράζω "επίσημη" εκδοχή, απλά τι πιστεύω εγώ.
Neraida
Επιφανές μέλος

Νεράιδα η οδοκαθαρίστρια.![]()

Δεν εκφράζω "επίσημη" εκδοχή, απλά τι πιστεύω εγώ.
εννοειται ντιαρρρρρ!!!

μι του!

Jason93
Δραστήριο μέλος

- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.