Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 5 Μαρτίου 2008 στις 22:00 Ο Bill έγραψε: #321 05-03-08 22:00 Κάτι συμβαίνει με τα video του Youtube.Για παραδειγμα αυτό το κλιπ https://www.youtube.com/watch?v=YrflTnVxbPE&feature=related έβαλα στο tag το YrflTnVxbPE&feature=related και ενώ δειχνει το βίντεο στην προεπισκόπηση , στη δημοσιευση δεν το δειχνει.Το βάζω κι εδώ.Στην προεπισκόπηση το βλέπω κανονικα το κλιπ. Τα κλιπ που δεν εχουν ονομα οπως το παραπάνω , δουλευουν κανονικα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fandago Διακεκριμένο μέλος Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα. 5 Μαρτίου 2008 στις 23:01 Ο fandago έγραψε: #322 05-03-08 23:01 και Δεν πρέπει να βάζεις ότι έχει μετά το & Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 5 Μαρτίου 2008 στις 23:05 Ο Bill έγραψε: #323 05-03-08 23:05 Θενκς! //Πάντως είναι λίγο ακυρο ότι το δείχνει κανονικά στην προεπισκόπηση όταν υπάρχει και το κείμενο μετά το & . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2008 στις 14:05 Ο Bill έγραψε: #324 23-03-08 14:05 Παρατήρησα το εξής, Στον πίνακα ελέγχου χρήστη , όταν γίνει προσθήκη θέματος προς παρακολούθηση και το θέμα αποτελεί sub forum άλλου θέματος που παρακολουθείται κι αυτό , συμβαίνει το παρακάτω ως προς τον τρόπο που φαίνονται: (Στο συγκεκριμένο screenshot έχω στα θέματα που παρακολουθώ το φόρουμ των Υπολογιστών και θέτω σε παρακολούθηση το θέμα software.) To δοκίμασα και σε άλλο θέμα κι έβγαζε το ίδιο ακριβώς. *Το έχω δοκιμάσει και σε firefox 2.0.0.12 και σε IE7. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2008 στις 17:26 Ο Bill έγραψε: #325 23-03-08 17:26 Και μόλις κάτι έγινε στον post counter μου! Είχα 999 ποστ και μόλις έκανα το νούμερο 1000 ξαναπήγε από την αρχή! Μόλις έκανα το 1001 ποστ πήρε την κανονική τιμή που θα έπρεπε να έχει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 23 Μαρτίου 2008 fandago Διακεκριμένο μέλος Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2008 στις 01:42 Ο fandago έγραψε: #326 24-03-08 01:42 Πραγματικά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 25 Μαρτίου 2008 στις 00:45 Ο Γιώργος έγραψε: #327 25-03-08 00:45 Αρχική Δημοσίευση από Bill: Και μόλις κάτι έγινε στον post counter μου! Είχα 999 ποστ και μόλις έκανα το νούμερο 1000 ξαναπήγε από την αρχή! Μόλις έκανα το 1001 ποστ πήρε την κανονική τιμή που θα έπρεπε να έχει. Click για ανάπτυξη... Είναι γνωστό bug, με άγνωστη (νομίζω) αιτία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 1 Απριλίου 2008 στις 13:05 Ο Γιώργος έγραψε: #328 01-04-08 13:05 Αρχική Δημοσίευση από Αννουλα: ψαξε ενα μηνυμα της isiliel και θα δεις! παντως στη αρχη ψαρωσα ασχημα Click για ανάπτυξη... Να τι βλέπω. Πού είναι το πρόβλημα; :S Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 2 Μαρτίου 2009 Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 11 Απριλίου 2008 στις 01:46 Ο Guest 990498: #329 11-04-08 01:46 Όταν κλικάρω με μεσαίο κλικ με firefox κάποιο Link για να ανοίξει σε άλλο Tab, η σελίδα που ανοίγει δε με έχει καταχωρημένο σαν εγγεγραμένο μέλος αλλά σαν επισκέπτη. Είναι bug ή λέω μπούρδες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 11 Απριλίου 2008 στις 01:49 Ο Bill έγραψε: #330 11-04-08 01:49 Για τσέκαρε το link με το οποίο συνδέεσαι.Είναι της μορφής www.e-steki.gr/... ή λείπει το www ; Είναι το πρώτο που μου έρχεται στο μυαλό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 11 Απριλίου 2008 στις 01:54 Ο Guest 990498: #331 11-04-08 01:54 Ρε συ, εχείς δίκιο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 11 Απριλίου 2008 στις 10:45 Η mania έγραψε: #332 11-04-08 10:45 Μια απορεία απο μέρους μου, στα pm όταν λέει προόθηση είναι απαρέτητο; όταν π.χ. μου στήλει κάποιος πμ ποιός ο λόγος να το προωθησω αλλού; Μήπως είναι ποιό έυκολο για αυτούς που θέλουν να λέγοντε κακόβουλοι να στέλνουν π.χ. κάτι που λέω εγώ σε όλο το στέκι; ή αν κάποιο μέλος λέει κάτι προσωπικό και δινει εμπείστοσηνη σε κάποιον να τον ρωμπιάσει; ένας κακόβουλός μπορεί να κάνει λιγότερη ζημιάκατα την γνώμη μου όταν δυσκολέυετε να κάνει διαδηκασίες προόθησης με τον παλιό τρόπο Δεν ξέρω, απλά μια απορεία έχω, μπορεί να είναι και χαζή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 11 Απριλίου 2008 στις 10:48 Η Neraida έγραψε: #333 11-04-08 10:48 Η προωθηση απλα σε διευκολυνει Μανια μου.... Εαν καποιος θελει να συμπεριφερθει κακοβουλα, δε θα τον εμποδισει το κουμπακι της προωθησης, θα εκανει ενα κοπυ-πειστ και τελειωσε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 11 Απριλίου 2008 στις 10:51 Η mania έγραψε: #334 11-04-08 10:51 Αρχική Δημοσίευση από Neraida: Η προωθηση απλα σε διευκολυνει Μανια μου.... Εαν καποιος θελει να συμπεριφερθει κακοβουλα, δε θα τον εμποδισει το κουμπακι της προωθησης, θα εκανει ενα κοπυ-πειστ και τελειωσε... Click για ανάπτυξη... Πάνω σε τί; γιατί να προοθήσω ένα πμ που μου έστηλαν; αν ήθελα να το μάθουν πάνω απο ένας το άνοιγα θέμα ή το έλεγα στην κουβεντούλα, πμ σημαίνει μιλάνε 2 άνθρωποι μακρυα απο τα αδιάκρητα μάτια και είναι κουβέντα για 2 πάνταετσι δεν είναι;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 11 Απριλίου 2008 στις 10:55 Η Neraida έγραψε: #335 11-04-08 10:55 Αρχική Δημοσίευση από mania: Πάνω σε τί; γιατί να προοθήσω ένα πμ που μου έστηλαν; αν ήθελα να το μάθουν πάνω απο ένας το άνοιγα θέμα ή το έλεγα στην κουβεντούλα, πμ σημαίνει μιλάνε 2 άνθρωποι μακρυα απο τα αδιάκρητα μάτια και είναι κουβέντα για 2 πάνταετσι δεν είναι;; Click για ανάπτυξη... Μη σκεφτεσαι παντα το ασχημο....μπορει να ειναι ενα ανεκδοτο ρε συ π.χ που σου εστειλαν και να το προωθησεις και καπου αλλου...ετσι αθωα... Μπορει καποιος π.χ να σε βριζει, και να θες ξερω γω να το δει και ενας φιλος σου, μονο και μονο για να υπαρχει ακομα ενας που το ειδε, επειδη δε θες να κανεις αναφορα.... Απλα μην παει το μυαλο σου κατευθειαν σε κακοβουλες συμπεριφορες....αυτο θελω να σου πω....γιατι εαν καποιος θελει να κανει κατι ασχημο, θα βρει τροπο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 11 Απριλίου 2008 στις 10:57 Η mania έγραψε: #336 11-04-08 10:57 Αρχική Δημοσίευση από Neraida: Μη σκεφτεσαι παντα το ασχημο....μπορει να ειναι ενα ανεκδοτο ρε συ π.χ που σου εστειλαν και να το προωθησεις και καπου αλλου...ετσι αθωα... Μπορει καποιος π.χ να σε βριζει, και να θες ξερω γω να το δει και ενας φιλος σου, μονο και μονο για να υπαρχει ακομα ενας που το ειδε, επειδη δε θες να κανεις αναφορα.... Απλα μην παει το μυαλο σου κατευθειαν σε κακοβουλες συμπεριφορες....αυτο θελω να σου πω....γιατι εαν καποιος θελει να κανει κατι ασχημο, θα βρει τροπο... Click για ανάπτυξη... Πάω πάσο, απλά κάποιες φορές το μυαλό μου πάει λίγο παραπέρα, σόρυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 11 Απριλίου 2008 στις 10:58 Η Neraida έγραψε: #337 11-04-08 10:58 Αρχική Δημοσίευση από mania: Πάω πάσο, απλά κάποιες φορές το μυαλό μου πάει λίγο παραπέρα, σόρυ Click για ανάπτυξη... Δεν πειραζει βρε... Οποτε βρισκομαι τριγυρω.....θα στο μαζευω εγω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 11 Απριλίου 2008 στις 11:14 Ο Γιώργος έγραψε: #338 11-04-08 11:14 Νεράιδα η οδοκαθαρίστρια. Όπως είπε, υπάρχει για διευκόλυνση το κουμπάκι. (Και για ιστορικούς λόγους, παντού υπάρχει ένα τέτοιο ) Δεν εκφράζω "επίσημη" εκδοχή, απλά τι πιστεύω εγώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 11 Απριλίου 2008 στις 11:19 Η Neraida έγραψε: #339 11-04-08 11:19 Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Νεράιδα η οδοκαθαρίστρια. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Δεν εκφράζω "επίσημη" εκδοχή, απλά τι πιστεύω εγώ. Click για ανάπτυξη... εννοειται ντιαρρρρρ!!! μι του! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Jason93 Δραστήριο μέλος Ο Ιάσων αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 625 μηνύματα. 18 Απριλίου 2008 στις 20:16 Ο Jason93 έγραψε: #340 18-04-08 20:16 Ρε παιδιά εξακολουθώ να έχω πρόβλημα με την αποσύνδεσή μου απ'το steki!Δοκιμάζω αποσύνδεση,refresh,hard refresh...αλλά μάταια.Με τίποτα δε μπορώ να κάνω αποσύνδεση!Αν μπορεί κάποιος να βοηθήσει...thanks Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 15 16 17 18 19 Επόμενη First Προηγούμενη 17 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 17 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Κάτι συμβαίνει με τα video του Youtube.Για παραδειγμα αυτό το κλιπ https://www.youtube.com/watch?v=YrflTnVxbPE&feature=related έβαλα στο tag το YrflTnVxbPE&feature=related και ενώ δειχνει το βίντεο στην προεπισκόπηση , στη δημοσιευση δεν το δειχνει.Το βάζω κι εδώ.Στην προεπισκόπηση το βλέπω κανονικα το κλιπ. Τα κλιπ που δεν εχουν ονομα οπως το παραπάνω , δουλευουν κανονικα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
fandago Διακεκριμένο μέλος Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα. 5 Μαρτίου 2008 στις 23:01 Ο fandago έγραψε: #322 05-03-08 23:01 και Δεν πρέπει να βάζεις ότι έχει μετά το & Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 5 Μαρτίου 2008 στις 23:05 Ο Bill έγραψε: #323 05-03-08 23:05 Θενκς! //Πάντως είναι λίγο ακυρο ότι το δείχνει κανονικά στην προεπισκόπηση όταν υπάρχει και το κείμενο μετά το & . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2008 στις 14:05 Ο Bill έγραψε: #324 23-03-08 14:05 Παρατήρησα το εξής, Στον πίνακα ελέγχου χρήστη , όταν γίνει προσθήκη θέματος προς παρακολούθηση και το θέμα αποτελεί sub forum άλλου θέματος που παρακολουθείται κι αυτό , συμβαίνει το παρακάτω ως προς τον τρόπο που φαίνονται: (Στο συγκεκριμένο screenshot έχω στα θέματα που παρακολουθώ το φόρουμ των Υπολογιστών και θέτω σε παρακολούθηση το θέμα software.) To δοκίμασα και σε άλλο θέμα κι έβγαζε το ίδιο ακριβώς. *Το έχω δοκιμάσει και σε firefox 2.0.0.12 και σε IE7. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2008 στις 17:26 Ο Bill έγραψε: #325 23-03-08 17:26 Και μόλις κάτι έγινε στον post counter μου! Είχα 999 ποστ και μόλις έκανα το νούμερο 1000 ξαναπήγε από την αρχή! Μόλις έκανα το 1001 ποστ πήρε την κανονική τιμή που θα έπρεπε να έχει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 23 Μαρτίου 2008 fandago Διακεκριμένο μέλος Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2008 στις 01:42 Ο fandago έγραψε: #326 24-03-08 01:42 Πραγματικά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 25 Μαρτίου 2008 στις 00:45 Ο Γιώργος έγραψε: #327 25-03-08 00:45 Αρχική Δημοσίευση από Bill: Και μόλις κάτι έγινε στον post counter μου! Είχα 999 ποστ και μόλις έκανα το νούμερο 1000 ξαναπήγε από την αρχή! Μόλις έκανα το 1001 ποστ πήρε την κανονική τιμή που θα έπρεπε να έχει. Click για ανάπτυξη... Είναι γνωστό bug, με άγνωστη (νομίζω) αιτία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 1 Απριλίου 2008 στις 13:05 Ο Γιώργος έγραψε: #328 01-04-08 13:05 Αρχική Δημοσίευση από Αννουλα: ψαξε ενα μηνυμα της isiliel και θα δεις! παντως στη αρχη ψαρωσα ασχημα Click για ανάπτυξη... Να τι βλέπω. Πού είναι το πρόβλημα; :S Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 2 Μαρτίου 2009 Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 11 Απριλίου 2008 στις 01:46 Ο Guest 990498: #329 11-04-08 01:46 Όταν κλικάρω με μεσαίο κλικ με firefox κάποιο Link για να ανοίξει σε άλλο Tab, η σελίδα που ανοίγει δε με έχει καταχωρημένο σαν εγγεγραμένο μέλος αλλά σαν επισκέπτη. Είναι bug ή λέω μπούρδες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 11 Απριλίου 2008 στις 01:49 Ο Bill έγραψε: #330 11-04-08 01:49 Για τσέκαρε το link με το οποίο συνδέεσαι.Είναι της μορφής www.e-steki.gr/... ή λείπει το www ; Είναι το πρώτο που μου έρχεται στο μυαλό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 11 Απριλίου 2008 στις 01:54 Ο Guest 990498: #331 11-04-08 01:54 Ρε συ, εχείς δίκιο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 11 Απριλίου 2008 στις 10:45 Η mania έγραψε: #332 11-04-08 10:45 Μια απορεία απο μέρους μου, στα pm όταν λέει προόθηση είναι απαρέτητο; όταν π.χ. μου στήλει κάποιος πμ ποιός ο λόγος να το προωθησω αλλού; Μήπως είναι ποιό έυκολο για αυτούς που θέλουν να λέγοντε κακόβουλοι να στέλνουν π.χ. κάτι που λέω εγώ σε όλο το στέκι; ή αν κάποιο μέλος λέει κάτι προσωπικό και δινει εμπείστοσηνη σε κάποιον να τον ρωμπιάσει; ένας κακόβουλός μπορεί να κάνει λιγότερη ζημιάκατα την γνώμη μου όταν δυσκολέυετε να κάνει διαδηκασίες προόθησης με τον παλιό τρόπο Δεν ξέρω, απλά μια απορεία έχω, μπορεί να είναι και χαζή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 11 Απριλίου 2008 στις 10:48 Η Neraida έγραψε: #333 11-04-08 10:48 Η προωθηση απλα σε διευκολυνει Μανια μου.... Εαν καποιος θελει να συμπεριφερθει κακοβουλα, δε θα τον εμποδισει το κουμπακι της προωθησης, θα εκανει ενα κοπυ-πειστ και τελειωσε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 11 Απριλίου 2008 στις 10:51 Η mania έγραψε: #334 11-04-08 10:51 Αρχική Δημοσίευση από Neraida: Η προωθηση απλα σε διευκολυνει Μανια μου.... Εαν καποιος θελει να συμπεριφερθει κακοβουλα, δε θα τον εμποδισει το κουμπακι της προωθησης, θα εκανει ενα κοπυ-πειστ και τελειωσε... Click για ανάπτυξη... Πάνω σε τί; γιατί να προοθήσω ένα πμ που μου έστηλαν; αν ήθελα να το μάθουν πάνω απο ένας το άνοιγα θέμα ή το έλεγα στην κουβεντούλα, πμ σημαίνει μιλάνε 2 άνθρωποι μακρυα απο τα αδιάκρητα μάτια και είναι κουβέντα για 2 πάνταετσι δεν είναι;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 11 Απριλίου 2008 στις 10:55 Η Neraida έγραψε: #335 11-04-08 10:55 Αρχική Δημοσίευση από mania: Πάνω σε τί; γιατί να προοθήσω ένα πμ που μου έστηλαν; αν ήθελα να το μάθουν πάνω απο ένας το άνοιγα θέμα ή το έλεγα στην κουβεντούλα, πμ σημαίνει μιλάνε 2 άνθρωποι μακρυα απο τα αδιάκρητα μάτια και είναι κουβέντα για 2 πάνταετσι δεν είναι;; Click για ανάπτυξη... Μη σκεφτεσαι παντα το ασχημο....μπορει να ειναι ενα ανεκδοτο ρε συ π.χ που σου εστειλαν και να το προωθησεις και καπου αλλου...ετσι αθωα... Μπορει καποιος π.χ να σε βριζει, και να θες ξερω γω να το δει και ενας φιλος σου, μονο και μονο για να υπαρχει ακομα ενας που το ειδε, επειδη δε θες να κανεις αναφορα.... Απλα μην παει το μυαλο σου κατευθειαν σε κακοβουλες συμπεριφορες....αυτο θελω να σου πω....γιατι εαν καποιος θελει να κανει κατι ασχημο, θα βρει τροπο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 11 Απριλίου 2008 στις 10:57 Η mania έγραψε: #336 11-04-08 10:57 Αρχική Δημοσίευση από Neraida: Μη σκεφτεσαι παντα το ασχημο....μπορει να ειναι ενα ανεκδοτο ρε συ π.χ που σου εστειλαν και να το προωθησεις και καπου αλλου...ετσι αθωα... Μπορει καποιος π.χ να σε βριζει, και να θες ξερω γω να το δει και ενας φιλος σου, μονο και μονο για να υπαρχει ακομα ενας που το ειδε, επειδη δε θες να κανεις αναφορα.... Απλα μην παει το μυαλο σου κατευθειαν σε κακοβουλες συμπεριφορες....αυτο θελω να σου πω....γιατι εαν καποιος θελει να κανει κατι ασχημο, θα βρει τροπο... Click για ανάπτυξη... Πάω πάσο, απλά κάποιες φορές το μυαλό μου πάει λίγο παραπέρα, σόρυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 11 Απριλίου 2008 στις 10:58 Η Neraida έγραψε: #337 11-04-08 10:58 Αρχική Δημοσίευση από mania: Πάω πάσο, απλά κάποιες φορές το μυαλό μου πάει λίγο παραπέρα, σόρυ Click για ανάπτυξη... Δεν πειραζει βρε... Οποτε βρισκομαι τριγυρω.....θα στο μαζευω εγω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 11 Απριλίου 2008 στις 11:14 Ο Γιώργος έγραψε: #338 11-04-08 11:14 Νεράιδα η οδοκαθαρίστρια. Όπως είπε, υπάρχει για διευκόλυνση το κουμπάκι. (Και για ιστορικούς λόγους, παντού υπάρχει ένα τέτοιο ) Δεν εκφράζω "επίσημη" εκδοχή, απλά τι πιστεύω εγώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 11 Απριλίου 2008 στις 11:19 Η Neraida έγραψε: #339 11-04-08 11:19 Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Νεράιδα η οδοκαθαρίστρια. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Δεν εκφράζω "επίσημη" εκδοχή, απλά τι πιστεύω εγώ. Click για ανάπτυξη... εννοειται ντιαρρρρρ!!! μι του! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Jason93 Δραστήριο μέλος Ο Ιάσων αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 625 μηνύματα. 18 Απριλίου 2008 στις 20:16 Ο Jason93 έγραψε: #340 18-04-08 20:16 Ρε παιδιά εξακολουθώ να έχω πρόβλημα με την αποσύνδεσή μου απ'το steki!Δοκιμάζω αποσύνδεση,refresh,hard refresh...αλλά μάταια.Με τίποτα δε μπορώ να κάνω αποσύνδεση!Αν μπορεί κάποιος να βοηθήσει...thanks Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 15 16 17 18 19 Επόμενη First Προηγούμενη 17 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 17 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
και Δεν πρέπει να βάζεις ότι έχει μετά το & Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 5 Μαρτίου 2008 στις 23:05 Ο Bill έγραψε: #323 05-03-08 23:05 Θενκς! //Πάντως είναι λίγο ακυρο ότι το δείχνει κανονικά στην προεπισκόπηση όταν υπάρχει και το κείμενο μετά το & . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2008 στις 14:05 Ο Bill έγραψε: #324 23-03-08 14:05 Παρατήρησα το εξής, Στον πίνακα ελέγχου χρήστη , όταν γίνει προσθήκη θέματος προς παρακολούθηση και το θέμα αποτελεί sub forum άλλου θέματος που παρακολουθείται κι αυτό , συμβαίνει το παρακάτω ως προς τον τρόπο που φαίνονται: (Στο συγκεκριμένο screenshot έχω στα θέματα που παρακολουθώ το φόρουμ των Υπολογιστών και θέτω σε παρακολούθηση το θέμα software.) To δοκίμασα και σε άλλο θέμα κι έβγαζε το ίδιο ακριβώς. *Το έχω δοκιμάσει και σε firefox 2.0.0.12 και σε IE7. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2008 στις 17:26 Ο Bill έγραψε: #325 23-03-08 17:26 Και μόλις κάτι έγινε στον post counter μου! Είχα 999 ποστ και μόλις έκανα το νούμερο 1000 ξαναπήγε από την αρχή! Μόλις έκανα το 1001 ποστ πήρε την κανονική τιμή που θα έπρεπε να έχει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 23 Μαρτίου 2008 fandago Διακεκριμένο μέλος Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2008 στις 01:42 Ο fandago έγραψε: #326 24-03-08 01:42 Πραγματικά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 25 Μαρτίου 2008 στις 00:45 Ο Γιώργος έγραψε: #327 25-03-08 00:45 Αρχική Δημοσίευση από Bill: Και μόλις κάτι έγινε στον post counter μου! Είχα 999 ποστ και μόλις έκανα το νούμερο 1000 ξαναπήγε από την αρχή! Μόλις έκανα το 1001 ποστ πήρε την κανονική τιμή που θα έπρεπε να έχει. Click για ανάπτυξη... Είναι γνωστό bug, με άγνωστη (νομίζω) αιτία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 1 Απριλίου 2008 στις 13:05 Ο Γιώργος έγραψε: #328 01-04-08 13:05 Αρχική Δημοσίευση από Αννουλα: ψαξε ενα μηνυμα της isiliel και θα δεις! παντως στη αρχη ψαρωσα ασχημα Click για ανάπτυξη... Να τι βλέπω. Πού είναι το πρόβλημα; :S Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 2 Μαρτίου 2009 Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 11 Απριλίου 2008 στις 01:46 Ο Guest 990498: #329 11-04-08 01:46 Όταν κλικάρω με μεσαίο κλικ με firefox κάποιο Link για να ανοίξει σε άλλο Tab, η σελίδα που ανοίγει δε με έχει καταχωρημένο σαν εγγεγραμένο μέλος αλλά σαν επισκέπτη. Είναι bug ή λέω μπούρδες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 11 Απριλίου 2008 στις 01:49 Ο Bill έγραψε: #330 11-04-08 01:49 Για τσέκαρε το link με το οποίο συνδέεσαι.Είναι της μορφής www.e-steki.gr/... ή λείπει το www ; Είναι το πρώτο που μου έρχεται στο μυαλό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 11 Απριλίου 2008 στις 01:54 Ο Guest 990498: #331 11-04-08 01:54 Ρε συ, εχείς δίκιο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 11 Απριλίου 2008 στις 10:45 Η mania έγραψε: #332 11-04-08 10:45 Μια απορεία απο μέρους μου, στα pm όταν λέει προόθηση είναι απαρέτητο; όταν π.χ. μου στήλει κάποιος πμ ποιός ο λόγος να το προωθησω αλλού; Μήπως είναι ποιό έυκολο για αυτούς που θέλουν να λέγοντε κακόβουλοι να στέλνουν π.χ. κάτι που λέω εγώ σε όλο το στέκι; ή αν κάποιο μέλος λέει κάτι προσωπικό και δινει εμπείστοσηνη σε κάποιον να τον ρωμπιάσει; ένας κακόβουλός μπορεί να κάνει λιγότερη ζημιάκατα την γνώμη μου όταν δυσκολέυετε να κάνει διαδηκασίες προόθησης με τον παλιό τρόπο Δεν ξέρω, απλά μια απορεία έχω, μπορεί να είναι και χαζή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 11 Απριλίου 2008 στις 10:48 Η Neraida έγραψε: #333 11-04-08 10:48 Η προωθηση απλα σε διευκολυνει Μανια μου.... Εαν καποιος θελει να συμπεριφερθει κακοβουλα, δε θα τον εμποδισει το κουμπακι της προωθησης, θα εκανει ενα κοπυ-πειστ και τελειωσε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 11 Απριλίου 2008 στις 10:51 Η mania έγραψε: #334 11-04-08 10:51 Αρχική Δημοσίευση από Neraida: Η προωθηση απλα σε διευκολυνει Μανια μου.... Εαν καποιος θελει να συμπεριφερθει κακοβουλα, δε θα τον εμποδισει το κουμπακι της προωθησης, θα εκανει ενα κοπυ-πειστ και τελειωσε... Click για ανάπτυξη... Πάνω σε τί; γιατί να προοθήσω ένα πμ που μου έστηλαν; αν ήθελα να το μάθουν πάνω απο ένας το άνοιγα θέμα ή το έλεγα στην κουβεντούλα, πμ σημαίνει μιλάνε 2 άνθρωποι μακρυα απο τα αδιάκρητα μάτια και είναι κουβέντα για 2 πάνταετσι δεν είναι;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 11 Απριλίου 2008 στις 10:55 Η Neraida έγραψε: #335 11-04-08 10:55 Αρχική Δημοσίευση από mania: Πάνω σε τί; γιατί να προοθήσω ένα πμ που μου έστηλαν; αν ήθελα να το μάθουν πάνω απο ένας το άνοιγα θέμα ή το έλεγα στην κουβεντούλα, πμ σημαίνει μιλάνε 2 άνθρωποι μακρυα απο τα αδιάκρητα μάτια και είναι κουβέντα για 2 πάνταετσι δεν είναι;; Click για ανάπτυξη... Μη σκεφτεσαι παντα το ασχημο....μπορει να ειναι ενα ανεκδοτο ρε συ π.χ που σου εστειλαν και να το προωθησεις και καπου αλλου...ετσι αθωα... Μπορει καποιος π.χ να σε βριζει, και να θες ξερω γω να το δει και ενας φιλος σου, μονο και μονο για να υπαρχει ακομα ενας που το ειδε, επειδη δε θες να κανεις αναφορα.... Απλα μην παει το μυαλο σου κατευθειαν σε κακοβουλες συμπεριφορες....αυτο θελω να σου πω....γιατι εαν καποιος θελει να κανει κατι ασχημο, θα βρει τροπο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 11 Απριλίου 2008 στις 10:57 Η mania έγραψε: #336 11-04-08 10:57 Αρχική Δημοσίευση από Neraida: Μη σκεφτεσαι παντα το ασχημο....μπορει να ειναι ενα ανεκδοτο ρε συ π.χ που σου εστειλαν και να το προωθησεις και καπου αλλου...ετσι αθωα... Μπορει καποιος π.χ να σε βριζει, και να θες ξερω γω να το δει και ενας φιλος σου, μονο και μονο για να υπαρχει ακομα ενας που το ειδε, επειδη δε θες να κανεις αναφορα.... Απλα μην παει το μυαλο σου κατευθειαν σε κακοβουλες συμπεριφορες....αυτο θελω να σου πω....γιατι εαν καποιος θελει να κανει κατι ασχημο, θα βρει τροπο... Click για ανάπτυξη... Πάω πάσο, απλά κάποιες φορές το μυαλό μου πάει λίγο παραπέρα, σόρυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 11 Απριλίου 2008 στις 10:58 Η Neraida έγραψε: #337 11-04-08 10:58 Αρχική Δημοσίευση από mania: Πάω πάσο, απλά κάποιες φορές το μυαλό μου πάει λίγο παραπέρα, σόρυ Click για ανάπτυξη... Δεν πειραζει βρε... Οποτε βρισκομαι τριγυρω.....θα στο μαζευω εγω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 11 Απριλίου 2008 στις 11:14 Ο Γιώργος έγραψε: #338 11-04-08 11:14 Νεράιδα η οδοκαθαρίστρια. Όπως είπε, υπάρχει για διευκόλυνση το κουμπάκι. (Και για ιστορικούς λόγους, παντού υπάρχει ένα τέτοιο ) Δεν εκφράζω "επίσημη" εκδοχή, απλά τι πιστεύω εγώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 11 Απριλίου 2008 στις 11:19 Η Neraida έγραψε: #339 11-04-08 11:19 Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Νεράιδα η οδοκαθαρίστρια. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Δεν εκφράζω "επίσημη" εκδοχή, απλά τι πιστεύω εγώ. Click για ανάπτυξη... εννοειται ντιαρρρρρ!!! μι του! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Jason93 Δραστήριο μέλος Ο Ιάσων αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 625 μηνύματα. 18 Απριλίου 2008 στις 20:16 Ο Jason93 έγραψε: #340 18-04-08 20:16 Ρε παιδιά εξακολουθώ να έχω πρόβλημα με την αποσύνδεσή μου απ'το steki!Δοκιμάζω αποσύνδεση,refresh,hard refresh...αλλά μάταια.Με τίποτα δε μπορώ να κάνω αποσύνδεση!Αν μπορεί κάποιος να βοηθήσει...thanks Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 15 16 17 18 19 Επόμενη First Προηγούμενη 17 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 17 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Θενκς! //Πάντως είναι λίγο ακυρο ότι το δείχνει κανονικά στην προεπισκόπηση όταν υπάρχει και το κείμενο μετά το & . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2008 στις 14:05 Ο Bill έγραψε: #324 23-03-08 14:05 Παρατήρησα το εξής, Στον πίνακα ελέγχου χρήστη , όταν γίνει προσθήκη θέματος προς παρακολούθηση και το θέμα αποτελεί sub forum άλλου θέματος που παρακολουθείται κι αυτό , συμβαίνει το παρακάτω ως προς τον τρόπο που φαίνονται: (Στο συγκεκριμένο screenshot έχω στα θέματα που παρακολουθώ το φόρουμ των Υπολογιστών και θέτω σε παρακολούθηση το θέμα software.) To δοκίμασα και σε άλλο θέμα κι έβγαζε το ίδιο ακριβώς. *Το έχω δοκιμάσει και σε firefox 2.0.0.12 και σε IE7. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2008 στις 17:26 Ο Bill έγραψε: #325 23-03-08 17:26 Και μόλις κάτι έγινε στον post counter μου! Είχα 999 ποστ και μόλις έκανα το νούμερο 1000 ξαναπήγε από την αρχή! Μόλις έκανα το 1001 ποστ πήρε την κανονική τιμή που θα έπρεπε να έχει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 23 Μαρτίου 2008 fandago Διακεκριμένο μέλος Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2008 στις 01:42 Ο fandago έγραψε: #326 24-03-08 01:42 Πραγματικά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 25 Μαρτίου 2008 στις 00:45 Ο Γιώργος έγραψε: #327 25-03-08 00:45 Αρχική Δημοσίευση από Bill: Και μόλις κάτι έγινε στον post counter μου! Είχα 999 ποστ και μόλις έκανα το νούμερο 1000 ξαναπήγε από την αρχή! Μόλις έκανα το 1001 ποστ πήρε την κανονική τιμή που θα έπρεπε να έχει. Click για ανάπτυξη... Είναι γνωστό bug, με άγνωστη (νομίζω) αιτία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 1 Απριλίου 2008 στις 13:05 Ο Γιώργος έγραψε: #328 01-04-08 13:05 Αρχική Δημοσίευση από Αννουλα: ψαξε ενα μηνυμα της isiliel και θα δεις! παντως στη αρχη ψαρωσα ασχημα Click για ανάπτυξη... Να τι βλέπω. Πού είναι το πρόβλημα; :S Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 2 Μαρτίου 2009 Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 11 Απριλίου 2008 στις 01:46 Ο Guest 990498: #329 11-04-08 01:46 Όταν κλικάρω με μεσαίο κλικ με firefox κάποιο Link για να ανοίξει σε άλλο Tab, η σελίδα που ανοίγει δε με έχει καταχωρημένο σαν εγγεγραμένο μέλος αλλά σαν επισκέπτη. Είναι bug ή λέω μπούρδες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 11 Απριλίου 2008 στις 01:49 Ο Bill έγραψε: #330 11-04-08 01:49 Για τσέκαρε το link με το οποίο συνδέεσαι.Είναι της μορφής www.e-steki.gr/... ή λείπει το www ; Είναι το πρώτο που μου έρχεται στο μυαλό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 11 Απριλίου 2008 στις 01:54 Ο Guest 990498: #331 11-04-08 01:54 Ρε συ, εχείς δίκιο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 11 Απριλίου 2008 στις 10:45 Η mania έγραψε: #332 11-04-08 10:45 Μια απορεία απο μέρους μου, στα pm όταν λέει προόθηση είναι απαρέτητο; όταν π.χ. μου στήλει κάποιος πμ ποιός ο λόγος να το προωθησω αλλού; Μήπως είναι ποιό έυκολο για αυτούς που θέλουν να λέγοντε κακόβουλοι να στέλνουν π.χ. κάτι που λέω εγώ σε όλο το στέκι; ή αν κάποιο μέλος λέει κάτι προσωπικό και δινει εμπείστοσηνη σε κάποιον να τον ρωμπιάσει; ένας κακόβουλός μπορεί να κάνει λιγότερη ζημιάκατα την γνώμη μου όταν δυσκολέυετε να κάνει διαδηκασίες προόθησης με τον παλιό τρόπο Δεν ξέρω, απλά μια απορεία έχω, μπορεί να είναι και χαζή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 11 Απριλίου 2008 στις 10:48 Η Neraida έγραψε: #333 11-04-08 10:48 Η προωθηση απλα σε διευκολυνει Μανια μου.... Εαν καποιος θελει να συμπεριφερθει κακοβουλα, δε θα τον εμποδισει το κουμπακι της προωθησης, θα εκανει ενα κοπυ-πειστ και τελειωσε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 11 Απριλίου 2008 στις 10:51 Η mania έγραψε: #334 11-04-08 10:51 Αρχική Δημοσίευση από Neraida: Η προωθηση απλα σε διευκολυνει Μανια μου.... Εαν καποιος θελει να συμπεριφερθει κακοβουλα, δε θα τον εμποδισει το κουμπακι της προωθησης, θα εκανει ενα κοπυ-πειστ και τελειωσε... Click για ανάπτυξη... Πάνω σε τί; γιατί να προοθήσω ένα πμ που μου έστηλαν; αν ήθελα να το μάθουν πάνω απο ένας το άνοιγα θέμα ή το έλεγα στην κουβεντούλα, πμ σημαίνει μιλάνε 2 άνθρωποι μακρυα απο τα αδιάκρητα μάτια και είναι κουβέντα για 2 πάνταετσι δεν είναι;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 11 Απριλίου 2008 στις 10:55 Η Neraida έγραψε: #335 11-04-08 10:55 Αρχική Δημοσίευση από mania: Πάνω σε τί; γιατί να προοθήσω ένα πμ που μου έστηλαν; αν ήθελα να το μάθουν πάνω απο ένας το άνοιγα θέμα ή το έλεγα στην κουβεντούλα, πμ σημαίνει μιλάνε 2 άνθρωποι μακρυα απο τα αδιάκρητα μάτια και είναι κουβέντα για 2 πάνταετσι δεν είναι;; Click για ανάπτυξη... Μη σκεφτεσαι παντα το ασχημο....μπορει να ειναι ενα ανεκδοτο ρε συ π.χ που σου εστειλαν και να το προωθησεις και καπου αλλου...ετσι αθωα... Μπορει καποιος π.χ να σε βριζει, και να θες ξερω γω να το δει και ενας φιλος σου, μονο και μονο για να υπαρχει ακομα ενας που το ειδε, επειδη δε θες να κανεις αναφορα.... Απλα μην παει το μυαλο σου κατευθειαν σε κακοβουλες συμπεριφορες....αυτο θελω να σου πω....γιατι εαν καποιος θελει να κανει κατι ασχημο, θα βρει τροπο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 11 Απριλίου 2008 στις 10:57 Η mania έγραψε: #336 11-04-08 10:57 Αρχική Δημοσίευση από Neraida: Μη σκεφτεσαι παντα το ασχημο....μπορει να ειναι ενα ανεκδοτο ρε συ π.χ που σου εστειλαν και να το προωθησεις και καπου αλλου...ετσι αθωα... Μπορει καποιος π.χ να σε βριζει, και να θες ξερω γω να το δει και ενας φιλος σου, μονο και μονο για να υπαρχει ακομα ενας που το ειδε, επειδη δε θες να κανεις αναφορα.... Απλα μην παει το μυαλο σου κατευθειαν σε κακοβουλες συμπεριφορες....αυτο θελω να σου πω....γιατι εαν καποιος θελει να κανει κατι ασχημο, θα βρει τροπο... Click για ανάπτυξη... Πάω πάσο, απλά κάποιες φορές το μυαλό μου πάει λίγο παραπέρα, σόρυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 11 Απριλίου 2008 στις 10:58 Η Neraida έγραψε: #337 11-04-08 10:58 Αρχική Δημοσίευση από mania: Πάω πάσο, απλά κάποιες φορές το μυαλό μου πάει λίγο παραπέρα, σόρυ Click για ανάπτυξη... Δεν πειραζει βρε... Οποτε βρισκομαι τριγυρω.....θα στο μαζευω εγω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 11 Απριλίου 2008 στις 11:14 Ο Γιώργος έγραψε: #338 11-04-08 11:14 Νεράιδα η οδοκαθαρίστρια. Όπως είπε, υπάρχει για διευκόλυνση το κουμπάκι. (Και για ιστορικούς λόγους, παντού υπάρχει ένα τέτοιο ) Δεν εκφράζω "επίσημη" εκδοχή, απλά τι πιστεύω εγώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 11 Απριλίου 2008 στις 11:19 Η Neraida έγραψε: #339 11-04-08 11:19 Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Νεράιδα η οδοκαθαρίστρια. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Δεν εκφράζω "επίσημη" εκδοχή, απλά τι πιστεύω εγώ. Click για ανάπτυξη... εννοειται ντιαρρρρρ!!! μι του! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Jason93 Δραστήριο μέλος Ο Ιάσων αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 625 μηνύματα. 18 Απριλίου 2008 στις 20:16 Ο Jason93 έγραψε: #340 18-04-08 20:16 Ρε παιδιά εξακολουθώ να έχω πρόβλημα με την αποσύνδεσή μου απ'το steki!Δοκιμάζω αποσύνδεση,refresh,hard refresh...αλλά μάταια.Με τίποτα δε μπορώ να κάνω αποσύνδεση!Αν μπορεί κάποιος να βοηθήσει...thanks Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 15 16 17 18 19 Επόμενη First Προηγούμενη 17 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 17 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Παρατήρησα το εξής, Στον πίνακα ελέγχου χρήστη , όταν γίνει προσθήκη θέματος προς παρακολούθηση και το θέμα αποτελεί sub forum άλλου θέματος που παρακολουθείται κι αυτό , συμβαίνει το παρακάτω ως προς τον τρόπο που φαίνονται: (Στο συγκεκριμένο screenshot έχω στα θέματα που παρακολουθώ το φόρουμ των Υπολογιστών και θέτω σε παρακολούθηση το θέμα software.) To δοκίμασα και σε άλλο θέμα κι έβγαζε το ίδιο ακριβώς. *Το έχω δοκιμάσει και σε firefox 2.0.0.12 και σε IE7. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2008 στις 17:26 Ο Bill έγραψε: #325 23-03-08 17:26 Και μόλις κάτι έγινε στον post counter μου! Είχα 999 ποστ και μόλις έκανα το νούμερο 1000 ξαναπήγε από την αρχή! Μόλις έκανα το 1001 ποστ πήρε την κανονική τιμή που θα έπρεπε να έχει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 23 Μαρτίου 2008 fandago Διακεκριμένο μέλος Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2008 στις 01:42 Ο fandago έγραψε: #326 24-03-08 01:42 Πραγματικά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 25 Μαρτίου 2008 στις 00:45 Ο Γιώργος έγραψε: #327 25-03-08 00:45 Αρχική Δημοσίευση από Bill: Και μόλις κάτι έγινε στον post counter μου! Είχα 999 ποστ και μόλις έκανα το νούμερο 1000 ξαναπήγε από την αρχή! Μόλις έκανα το 1001 ποστ πήρε την κανονική τιμή που θα έπρεπε να έχει. Click για ανάπτυξη... Είναι γνωστό bug, με άγνωστη (νομίζω) αιτία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 1 Απριλίου 2008 στις 13:05 Ο Γιώργος έγραψε: #328 01-04-08 13:05 Αρχική Δημοσίευση από Αννουλα: ψαξε ενα μηνυμα της isiliel και θα δεις! παντως στη αρχη ψαρωσα ασχημα Click για ανάπτυξη... Να τι βλέπω. Πού είναι το πρόβλημα; :S Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 2 Μαρτίου 2009 Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 11 Απριλίου 2008 στις 01:46 Ο Guest 990498: #329 11-04-08 01:46 Όταν κλικάρω με μεσαίο κλικ με firefox κάποιο Link για να ανοίξει σε άλλο Tab, η σελίδα που ανοίγει δε με έχει καταχωρημένο σαν εγγεγραμένο μέλος αλλά σαν επισκέπτη. Είναι bug ή λέω μπούρδες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 11 Απριλίου 2008 στις 01:49 Ο Bill έγραψε: #330 11-04-08 01:49 Για τσέκαρε το link με το οποίο συνδέεσαι.Είναι της μορφής www.e-steki.gr/... ή λείπει το www ; Είναι το πρώτο που μου έρχεται στο μυαλό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 11 Απριλίου 2008 στις 01:54 Ο Guest 990498: #331 11-04-08 01:54 Ρε συ, εχείς δίκιο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 11 Απριλίου 2008 στις 10:45 Η mania έγραψε: #332 11-04-08 10:45 Μια απορεία απο μέρους μου, στα pm όταν λέει προόθηση είναι απαρέτητο; όταν π.χ. μου στήλει κάποιος πμ ποιός ο λόγος να το προωθησω αλλού; Μήπως είναι ποιό έυκολο για αυτούς που θέλουν να λέγοντε κακόβουλοι να στέλνουν π.χ. κάτι που λέω εγώ σε όλο το στέκι; ή αν κάποιο μέλος λέει κάτι προσωπικό και δινει εμπείστοσηνη σε κάποιον να τον ρωμπιάσει; ένας κακόβουλός μπορεί να κάνει λιγότερη ζημιάκατα την γνώμη μου όταν δυσκολέυετε να κάνει διαδηκασίες προόθησης με τον παλιό τρόπο Δεν ξέρω, απλά μια απορεία έχω, μπορεί να είναι και χαζή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 11 Απριλίου 2008 στις 10:48 Η Neraida έγραψε: #333 11-04-08 10:48 Η προωθηση απλα σε διευκολυνει Μανια μου.... Εαν καποιος θελει να συμπεριφερθει κακοβουλα, δε θα τον εμποδισει το κουμπακι της προωθησης, θα εκανει ενα κοπυ-πειστ και τελειωσε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 11 Απριλίου 2008 στις 10:51 Η mania έγραψε: #334 11-04-08 10:51 Αρχική Δημοσίευση από Neraida: Η προωθηση απλα σε διευκολυνει Μανια μου.... Εαν καποιος θελει να συμπεριφερθει κακοβουλα, δε θα τον εμποδισει το κουμπακι της προωθησης, θα εκανει ενα κοπυ-πειστ και τελειωσε... Click για ανάπτυξη... Πάνω σε τί; γιατί να προοθήσω ένα πμ που μου έστηλαν; αν ήθελα να το μάθουν πάνω απο ένας το άνοιγα θέμα ή το έλεγα στην κουβεντούλα, πμ σημαίνει μιλάνε 2 άνθρωποι μακρυα απο τα αδιάκρητα μάτια και είναι κουβέντα για 2 πάνταετσι δεν είναι;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 11 Απριλίου 2008 στις 10:55 Η Neraida έγραψε: #335 11-04-08 10:55 Αρχική Δημοσίευση από mania: Πάνω σε τί; γιατί να προοθήσω ένα πμ που μου έστηλαν; αν ήθελα να το μάθουν πάνω απο ένας το άνοιγα θέμα ή το έλεγα στην κουβεντούλα, πμ σημαίνει μιλάνε 2 άνθρωποι μακρυα απο τα αδιάκρητα μάτια και είναι κουβέντα για 2 πάνταετσι δεν είναι;; Click για ανάπτυξη... Μη σκεφτεσαι παντα το ασχημο....μπορει να ειναι ενα ανεκδοτο ρε συ π.χ που σου εστειλαν και να το προωθησεις και καπου αλλου...ετσι αθωα... Μπορει καποιος π.χ να σε βριζει, και να θες ξερω γω να το δει και ενας φιλος σου, μονο και μονο για να υπαρχει ακομα ενας που το ειδε, επειδη δε θες να κανεις αναφορα.... Απλα μην παει το μυαλο σου κατευθειαν σε κακοβουλες συμπεριφορες....αυτο θελω να σου πω....γιατι εαν καποιος θελει να κανει κατι ασχημο, θα βρει τροπο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 11 Απριλίου 2008 στις 10:57 Η mania έγραψε: #336 11-04-08 10:57 Αρχική Δημοσίευση από Neraida: Μη σκεφτεσαι παντα το ασχημο....μπορει να ειναι ενα ανεκδοτο ρε συ π.χ που σου εστειλαν και να το προωθησεις και καπου αλλου...ετσι αθωα... Μπορει καποιος π.χ να σε βριζει, και να θες ξερω γω να το δει και ενας φιλος σου, μονο και μονο για να υπαρχει ακομα ενας που το ειδε, επειδη δε θες να κανεις αναφορα.... Απλα μην παει το μυαλο σου κατευθειαν σε κακοβουλες συμπεριφορες....αυτο θελω να σου πω....γιατι εαν καποιος θελει να κανει κατι ασχημο, θα βρει τροπο... Click για ανάπτυξη... Πάω πάσο, απλά κάποιες φορές το μυαλό μου πάει λίγο παραπέρα, σόρυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 11 Απριλίου 2008 στις 10:58 Η Neraida έγραψε: #337 11-04-08 10:58 Αρχική Δημοσίευση από mania: Πάω πάσο, απλά κάποιες φορές το μυαλό μου πάει λίγο παραπέρα, σόρυ Click για ανάπτυξη... Δεν πειραζει βρε... Οποτε βρισκομαι τριγυρω.....θα στο μαζευω εγω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 11 Απριλίου 2008 στις 11:14 Ο Γιώργος έγραψε: #338 11-04-08 11:14 Νεράιδα η οδοκαθαρίστρια. Όπως είπε, υπάρχει για διευκόλυνση το κουμπάκι. (Και για ιστορικούς λόγους, παντού υπάρχει ένα τέτοιο ) Δεν εκφράζω "επίσημη" εκδοχή, απλά τι πιστεύω εγώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 11 Απριλίου 2008 στις 11:19 Η Neraida έγραψε: #339 11-04-08 11:19 Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Νεράιδα η οδοκαθαρίστρια. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Δεν εκφράζω "επίσημη" εκδοχή, απλά τι πιστεύω εγώ. Click για ανάπτυξη... εννοειται ντιαρρρρρ!!! μι του! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Jason93 Δραστήριο μέλος Ο Ιάσων αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 625 μηνύματα. 18 Απριλίου 2008 στις 20:16 Ο Jason93 έγραψε: #340 18-04-08 20:16 Ρε παιδιά εξακολουθώ να έχω πρόβλημα με την αποσύνδεσή μου απ'το steki!Δοκιμάζω αποσύνδεση,refresh,hard refresh...αλλά μάταια.Με τίποτα δε μπορώ να κάνω αποσύνδεση!Αν μπορεί κάποιος να βοηθήσει...thanks Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 15 16 17 18 19 Επόμενη First Προηγούμενη 17 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 17 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Και μόλις κάτι έγινε στον post counter μου! Είχα 999 ποστ και μόλις έκανα το νούμερο 1000 ξαναπήγε από την αρχή! Μόλις έκανα το 1001 ποστ πήρε την κανονική τιμή που θα έπρεπε να έχει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
fandago Διακεκριμένο μέλος Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2008 στις 01:42 Ο fandago έγραψε: #326 24-03-08 01:42 Πραγματικά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 25 Μαρτίου 2008 στις 00:45 Ο Γιώργος έγραψε: #327 25-03-08 00:45 Αρχική Δημοσίευση από Bill: Και μόλις κάτι έγινε στον post counter μου! Είχα 999 ποστ και μόλις έκανα το νούμερο 1000 ξαναπήγε από την αρχή! Μόλις έκανα το 1001 ποστ πήρε την κανονική τιμή που θα έπρεπε να έχει. Click για ανάπτυξη... Είναι γνωστό bug, με άγνωστη (νομίζω) αιτία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 1 Απριλίου 2008 στις 13:05 Ο Γιώργος έγραψε: #328 01-04-08 13:05 Αρχική Δημοσίευση από Αννουλα: ψαξε ενα μηνυμα της isiliel και θα δεις! παντως στη αρχη ψαρωσα ασχημα Click για ανάπτυξη... Να τι βλέπω. Πού είναι το πρόβλημα; :S Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 2 Μαρτίου 2009 Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 11 Απριλίου 2008 στις 01:46 Ο Guest 990498: #329 11-04-08 01:46 Όταν κλικάρω με μεσαίο κλικ με firefox κάποιο Link για να ανοίξει σε άλλο Tab, η σελίδα που ανοίγει δε με έχει καταχωρημένο σαν εγγεγραμένο μέλος αλλά σαν επισκέπτη. Είναι bug ή λέω μπούρδες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 11 Απριλίου 2008 στις 01:49 Ο Bill έγραψε: #330 11-04-08 01:49 Για τσέκαρε το link με το οποίο συνδέεσαι.Είναι της μορφής www.e-steki.gr/... ή λείπει το www ; Είναι το πρώτο που μου έρχεται στο μυαλό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 11 Απριλίου 2008 στις 01:54 Ο Guest 990498: #331 11-04-08 01:54 Ρε συ, εχείς δίκιο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 11 Απριλίου 2008 στις 10:45 Η mania έγραψε: #332 11-04-08 10:45 Μια απορεία απο μέρους μου, στα pm όταν λέει προόθηση είναι απαρέτητο; όταν π.χ. μου στήλει κάποιος πμ ποιός ο λόγος να το προωθησω αλλού; Μήπως είναι ποιό έυκολο για αυτούς που θέλουν να λέγοντε κακόβουλοι να στέλνουν π.χ. κάτι που λέω εγώ σε όλο το στέκι; ή αν κάποιο μέλος λέει κάτι προσωπικό και δινει εμπείστοσηνη σε κάποιον να τον ρωμπιάσει; ένας κακόβουλός μπορεί να κάνει λιγότερη ζημιάκατα την γνώμη μου όταν δυσκολέυετε να κάνει διαδηκασίες προόθησης με τον παλιό τρόπο Δεν ξέρω, απλά μια απορεία έχω, μπορεί να είναι και χαζή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 11 Απριλίου 2008 στις 10:48 Η Neraida έγραψε: #333 11-04-08 10:48 Η προωθηση απλα σε διευκολυνει Μανια μου.... Εαν καποιος θελει να συμπεριφερθει κακοβουλα, δε θα τον εμποδισει το κουμπακι της προωθησης, θα εκανει ενα κοπυ-πειστ και τελειωσε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 11 Απριλίου 2008 στις 10:51 Η mania έγραψε: #334 11-04-08 10:51 Αρχική Δημοσίευση από Neraida: Η προωθηση απλα σε διευκολυνει Μανια μου.... Εαν καποιος θελει να συμπεριφερθει κακοβουλα, δε θα τον εμποδισει το κουμπακι της προωθησης, θα εκανει ενα κοπυ-πειστ και τελειωσε... Click για ανάπτυξη... Πάνω σε τί; γιατί να προοθήσω ένα πμ που μου έστηλαν; αν ήθελα να το μάθουν πάνω απο ένας το άνοιγα θέμα ή το έλεγα στην κουβεντούλα, πμ σημαίνει μιλάνε 2 άνθρωποι μακρυα απο τα αδιάκρητα μάτια και είναι κουβέντα για 2 πάνταετσι δεν είναι;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 11 Απριλίου 2008 στις 10:55 Η Neraida έγραψε: #335 11-04-08 10:55 Αρχική Δημοσίευση από mania: Πάνω σε τί; γιατί να προοθήσω ένα πμ που μου έστηλαν; αν ήθελα να το μάθουν πάνω απο ένας το άνοιγα θέμα ή το έλεγα στην κουβεντούλα, πμ σημαίνει μιλάνε 2 άνθρωποι μακρυα απο τα αδιάκρητα μάτια και είναι κουβέντα για 2 πάνταετσι δεν είναι;; Click για ανάπτυξη... Μη σκεφτεσαι παντα το ασχημο....μπορει να ειναι ενα ανεκδοτο ρε συ π.χ που σου εστειλαν και να το προωθησεις και καπου αλλου...ετσι αθωα... Μπορει καποιος π.χ να σε βριζει, και να θες ξερω γω να το δει και ενας φιλος σου, μονο και μονο για να υπαρχει ακομα ενας που το ειδε, επειδη δε θες να κανεις αναφορα.... Απλα μην παει το μυαλο σου κατευθειαν σε κακοβουλες συμπεριφορες....αυτο θελω να σου πω....γιατι εαν καποιος θελει να κανει κατι ασχημο, θα βρει τροπο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 11 Απριλίου 2008 στις 10:57 Η mania έγραψε: #336 11-04-08 10:57 Αρχική Δημοσίευση από Neraida: Μη σκεφτεσαι παντα το ασχημο....μπορει να ειναι ενα ανεκδοτο ρε συ π.χ που σου εστειλαν και να το προωθησεις και καπου αλλου...ετσι αθωα... Μπορει καποιος π.χ να σε βριζει, και να θες ξερω γω να το δει και ενας φιλος σου, μονο και μονο για να υπαρχει ακομα ενας που το ειδε, επειδη δε θες να κανεις αναφορα.... Απλα μην παει το μυαλο σου κατευθειαν σε κακοβουλες συμπεριφορες....αυτο θελω να σου πω....γιατι εαν καποιος θελει να κανει κατι ασχημο, θα βρει τροπο... Click για ανάπτυξη... Πάω πάσο, απλά κάποιες φορές το μυαλό μου πάει λίγο παραπέρα, σόρυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 11 Απριλίου 2008 στις 10:58 Η Neraida έγραψε: #337 11-04-08 10:58 Αρχική Δημοσίευση από mania: Πάω πάσο, απλά κάποιες φορές το μυαλό μου πάει λίγο παραπέρα, σόρυ Click για ανάπτυξη... Δεν πειραζει βρε... Οποτε βρισκομαι τριγυρω.....θα στο μαζευω εγω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 11 Απριλίου 2008 στις 11:14 Ο Γιώργος έγραψε: #338 11-04-08 11:14 Νεράιδα η οδοκαθαρίστρια. Όπως είπε, υπάρχει για διευκόλυνση το κουμπάκι. (Και για ιστορικούς λόγους, παντού υπάρχει ένα τέτοιο ) Δεν εκφράζω "επίσημη" εκδοχή, απλά τι πιστεύω εγώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 11 Απριλίου 2008 στις 11:19 Η Neraida έγραψε: #339 11-04-08 11:19 Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Νεράιδα η οδοκαθαρίστρια. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Δεν εκφράζω "επίσημη" εκδοχή, απλά τι πιστεύω εγώ. Click για ανάπτυξη... εννοειται ντιαρρρρρ!!! μι του! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Jason93 Δραστήριο μέλος Ο Ιάσων αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 625 μηνύματα. 18 Απριλίου 2008 στις 20:16 Ο Jason93 έγραψε: #340 18-04-08 20:16 Ρε παιδιά εξακολουθώ να έχω πρόβλημα με την αποσύνδεσή μου απ'το steki!Δοκιμάζω αποσύνδεση,refresh,hard refresh...αλλά μάταια.Με τίποτα δε μπορώ να κάνω αποσύνδεση!Αν μπορεί κάποιος να βοηθήσει...thanks Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 15 16 17 18 19 Επόμενη First Προηγούμενη 17 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 17 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Πραγματικά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 25 Μαρτίου 2008 στις 00:45 Ο Γιώργος έγραψε: #327 25-03-08 00:45 Αρχική Δημοσίευση από Bill: Και μόλις κάτι έγινε στον post counter μου! Είχα 999 ποστ και μόλις έκανα το νούμερο 1000 ξαναπήγε από την αρχή! Μόλις έκανα το 1001 ποστ πήρε την κανονική τιμή που θα έπρεπε να έχει. Click για ανάπτυξη... Είναι γνωστό bug, με άγνωστη (νομίζω) αιτία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 1 Απριλίου 2008 στις 13:05 Ο Γιώργος έγραψε: #328 01-04-08 13:05 Αρχική Δημοσίευση από Αννουλα: ψαξε ενα μηνυμα της isiliel και θα δεις! παντως στη αρχη ψαρωσα ασχημα Click για ανάπτυξη... Να τι βλέπω. Πού είναι το πρόβλημα; :S Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 2 Μαρτίου 2009 Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 11 Απριλίου 2008 στις 01:46 Ο Guest 990498: #329 11-04-08 01:46 Όταν κλικάρω με μεσαίο κλικ με firefox κάποιο Link για να ανοίξει σε άλλο Tab, η σελίδα που ανοίγει δε με έχει καταχωρημένο σαν εγγεγραμένο μέλος αλλά σαν επισκέπτη. Είναι bug ή λέω μπούρδες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 11 Απριλίου 2008 στις 01:49 Ο Bill έγραψε: #330 11-04-08 01:49 Για τσέκαρε το link με το οποίο συνδέεσαι.Είναι της μορφής www.e-steki.gr/... ή λείπει το www ; Είναι το πρώτο που μου έρχεται στο μυαλό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 11 Απριλίου 2008 στις 01:54 Ο Guest 990498: #331 11-04-08 01:54 Ρε συ, εχείς δίκιο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 11 Απριλίου 2008 στις 10:45 Η mania έγραψε: #332 11-04-08 10:45 Μια απορεία απο μέρους μου, στα pm όταν λέει προόθηση είναι απαρέτητο; όταν π.χ. μου στήλει κάποιος πμ ποιός ο λόγος να το προωθησω αλλού; Μήπως είναι ποιό έυκολο για αυτούς που θέλουν να λέγοντε κακόβουλοι να στέλνουν π.χ. κάτι που λέω εγώ σε όλο το στέκι; ή αν κάποιο μέλος λέει κάτι προσωπικό και δινει εμπείστοσηνη σε κάποιον να τον ρωμπιάσει; ένας κακόβουλός μπορεί να κάνει λιγότερη ζημιάκατα την γνώμη μου όταν δυσκολέυετε να κάνει διαδηκασίες προόθησης με τον παλιό τρόπο Δεν ξέρω, απλά μια απορεία έχω, μπορεί να είναι και χαζή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 11 Απριλίου 2008 στις 10:48 Η Neraida έγραψε: #333 11-04-08 10:48 Η προωθηση απλα σε διευκολυνει Μανια μου.... Εαν καποιος θελει να συμπεριφερθει κακοβουλα, δε θα τον εμποδισει το κουμπακι της προωθησης, θα εκανει ενα κοπυ-πειστ και τελειωσε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 11 Απριλίου 2008 στις 10:51 Η mania έγραψε: #334 11-04-08 10:51 Αρχική Δημοσίευση από Neraida: Η προωθηση απλα σε διευκολυνει Μανια μου.... Εαν καποιος θελει να συμπεριφερθει κακοβουλα, δε θα τον εμποδισει το κουμπακι της προωθησης, θα εκανει ενα κοπυ-πειστ και τελειωσε... Click για ανάπτυξη... Πάνω σε τί; γιατί να προοθήσω ένα πμ που μου έστηλαν; αν ήθελα να το μάθουν πάνω απο ένας το άνοιγα θέμα ή το έλεγα στην κουβεντούλα, πμ σημαίνει μιλάνε 2 άνθρωποι μακρυα απο τα αδιάκρητα μάτια και είναι κουβέντα για 2 πάνταετσι δεν είναι;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 11 Απριλίου 2008 στις 10:55 Η Neraida έγραψε: #335 11-04-08 10:55 Αρχική Δημοσίευση από mania: Πάνω σε τί; γιατί να προοθήσω ένα πμ που μου έστηλαν; αν ήθελα να το μάθουν πάνω απο ένας το άνοιγα θέμα ή το έλεγα στην κουβεντούλα, πμ σημαίνει μιλάνε 2 άνθρωποι μακρυα απο τα αδιάκρητα μάτια και είναι κουβέντα για 2 πάνταετσι δεν είναι;; Click για ανάπτυξη... Μη σκεφτεσαι παντα το ασχημο....μπορει να ειναι ενα ανεκδοτο ρε συ π.χ που σου εστειλαν και να το προωθησεις και καπου αλλου...ετσι αθωα... Μπορει καποιος π.χ να σε βριζει, και να θες ξερω γω να το δει και ενας φιλος σου, μονο και μονο για να υπαρχει ακομα ενας που το ειδε, επειδη δε θες να κανεις αναφορα.... Απλα μην παει το μυαλο σου κατευθειαν σε κακοβουλες συμπεριφορες....αυτο θελω να σου πω....γιατι εαν καποιος θελει να κανει κατι ασχημο, θα βρει τροπο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 11 Απριλίου 2008 στις 10:57 Η mania έγραψε: #336 11-04-08 10:57 Αρχική Δημοσίευση από Neraida: Μη σκεφτεσαι παντα το ασχημο....μπορει να ειναι ενα ανεκδοτο ρε συ π.χ που σου εστειλαν και να το προωθησεις και καπου αλλου...ετσι αθωα... Μπορει καποιος π.χ να σε βριζει, και να θες ξερω γω να το δει και ενας φιλος σου, μονο και μονο για να υπαρχει ακομα ενας που το ειδε, επειδη δε θες να κανεις αναφορα.... Απλα μην παει το μυαλο σου κατευθειαν σε κακοβουλες συμπεριφορες....αυτο θελω να σου πω....γιατι εαν καποιος θελει να κανει κατι ασχημο, θα βρει τροπο... Click για ανάπτυξη... Πάω πάσο, απλά κάποιες φορές το μυαλό μου πάει λίγο παραπέρα, σόρυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 11 Απριλίου 2008 στις 10:58 Η Neraida έγραψε: #337 11-04-08 10:58 Αρχική Δημοσίευση από mania: Πάω πάσο, απλά κάποιες φορές το μυαλό μου πάει λίγο παραπέρα, σόρυ Click για ανάπτυξη... Δεν πειραζει βρε... Οποτε βρισκομαι τριγυρω.....θα στο μαζευω εγω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 11 Απριλίου 2008 στις 11:14 Ο Γιώργος έγραψε: #338 11-04-08 11:14 Νεράιδα η οδοκαθαρίστρια. Όπως είπε, υπάρχει για διευκόλυνση το κουμπάκι. (Και για ιστορικούς λόγους, παντού υπάρχει ένα τέτοιο ) Δεν εκφράζω "επίσημη" εκδοχή, απλά τι πιστεύω εγώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 11 Απριλίου 2008 στις 11:19 Η Neraida έγραψε: #339 11-04-08 11:19 Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Νεράιδα η οδοκαθαρίστρια. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Δεν εκφράζω "επίσημη" εκδοχή, απλά τι πιστεύω εγώ. Click για ανάπτυξη... εννοειται ντιαρρρρρ!!! μι του! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Jason93 Δραστήριο μέλος Ο Ιάσων αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 625 μηνύματα. 18 Απριλίου 2008 στις 20:16 Ο Jason93 έγραψε: #340 18-04-08 20:16 Ρε παιδιά εξακολουθώ να έχω πρόβλημα με την αποσύνδεσή μου απ'το steki!Δοκιμάζω αποσύνδεση,refresh,hard refresh...αλλά μάταια.Με τίποτα δε μπορώ να κάνω αποσύνδεση!Αν μπορεί κάποιος να βοηθήσει...thanks Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 15 16 17 18 19 Επόμενη First Προηγούμενη 17 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 17 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Bill: Και μόλις κάτι έγινε στον post counter μου! Είχα 999 ποστ και μόλις έκανα το νούμερο 1000 ξαναπήγε από την αρχή! Μόλις έκανα το 1001 ποστ πήρε την κανονική τιμή που θα έπρεπε να έχει. Click για ανάπτυξη... Είναι γνωστό bug, με άγνωστη (νομίζω) αιτία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 1 Απριλίου 2008 στις 13:05 Ο Γιώργος έγραψε: #328 01-04-08 13:05 Αρχική Δημοσίευση από Αννουλα: ψαξε ενα μηνυμα της isiliel και θα δεις! παντως στη αρχη ψαρωσα ασχημα Click για ανάπτυξη... Να τι βλέπω. Πού είναι το πρόβλημα; :S Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 2 Μαρτίου 2009 Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 11 Απριλίου 2008 στις 01:46 Ο Guest 990498: #329 11-04-08 01:46 Όταν κλικάρω με μεσαίο κλικ με firefox κάποιο Link για να ανοίξει σε άλλο Tab, η σελίδα που ανοίγει δε με έχει καταχωρημένο σαν εγγεγραμένο μέλος αλλά σαν επισκέπτη. Είναι bug ή λέω μπούρδες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 11 Απριλίου 2008 στις 01:49 Ο Bill έγραψε: #330 11-04-08 01:49 Για τσέκαρε το link με το οποίο συνδέεσαι.Είναι της μορφής www.e-steki.gr/... ή λείπει το www ; Είναι το πρώτο που μου έρχεται στο μυαλό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 11 Απριλίου 2008 στις 01:54 Ο Guest 990498: #331 11-04-08 01:54 Ρε συ, εχείς δίκιο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 11 Απριλίου 2008 στις 10:45 Η mania έγραψε: #332 11-04-08 10:45 Μια απορεία απο μέρους μου, στα pm όταν λέει προόθηση είναι απαρέτητο; όταν π.χ. μου στήλει κάποιος πμ ποιός ο λόγος να το προωθησω αλλού; Μήπως είναι ποιό έυκολο για αυτούς που θέλουν να λέγοντε κακόβουλοι να στέλνουν π.χ. κάτι που λέω εγώ σε όλο το στέκι; ή αν κάποιο μέλος λέει κάτι προσωπικό και δινει εμπείστοσηνη σε κάποιον να τον ρωμπιάσει; ένας κακόβουλός μπορεί να κάνει λιγότερη ζημιάκατα την γνώμη μου όταν δυσκολέυετε να κάνει διαδηκασίες προόθησης με τον παλιό τρόπο Δεν ξέρω, απλά μια απορεία έχω, μπορεί να είναι και χαζή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 11 Απριλίου 2008 στις 10:48 Η Neraida έγραψε: #333 11-04-08 10:48 Η προωθηση απλα σε διευκολυνει Μανια μου.... Εαν καποιος θελει να συμπεριφερθει κακοβουλα, δε θα τον εμποδισει το κουμπακι της προωθησης, θα εκανει ενα κοπυ-πειστ και τελειωσε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 11 Απριλίου 2008 στις 10:51 Η mania έγραψε: #334 11-04-08 10:51 Αρχική Δημοσίευση από Neraida: Η προωθηση απλα σε διευκολυνει Μανια μου.... Εαν καποιος θελει να συμπεριφερθει κακοβουλα, δε θα τον εμποδισει το κουμπακι της προωθησης, θα εκανει ενα κοπυ-πειστ και τελειωσε... Click για ανάπτυξη... Πάνω σε τί; γιατί να προοθήσω ένα πμ που μου έστηλαν; αν ήθελα να το μάθουν πάνω απο ένας το άνοιγα θέμα ή το έλεγα στην κουβεντούλα, πμ σημαίνει μιλάνε 2 άνθρωποι μακρυα απο τα αδιάκρητα μάτια και είναι κουβέντα για 2 πάνταετσι δεν είναι;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 11 Απριλίου 2008 στις 10:55 Η Neraida έγραψε: #335 11-04-08 10:55 Αρχική Δημοσίευση από mania: Πάνω σε τί; γιατί να προοθήσω ένα πμ που μου έστηλαν; αν ήθελα να το μάθουν πάνω απο ένας το άνοιγα θέμα ή το έλεγα στην κουβεντούλα, πμ σημαίνει μιλάνε 2 άνθρωποι μακρυα απο τα αδιάκρητα μάτια και είναι κουβέντα για 2 πάνταετσι δεν είναι;; Click για ανάπτυξη... Μη σκεφτεσαι παντα το ασχημο....μπορει να ειναι ενα ανεκδοτο ρε συ π.χ που σου εστειλαν και να το προωθησεις και καπου αλλου...ετσι αθωα... Μπορει καποιος π.χ να σε βριζει, και να θες ξερω γω να το δει και ενας φιλος σου, μονο και μονο για να υπαρχει ακομα ενας που το ειδε, επειδη δε θες να κανεις αναφορα.... Απλα μην παει το μυαλο σου κατευθειαν σε κακοβουλες συμπεριφορες....αυτο θελω να σου πω....γιατι εαν καποιος θελει να κανει κατι ασχημο, θα βρει τροπο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 11 Απριλίου 2008 στις 10:57 Η mania έγραψε: #336 11-04-08 10:57 Αρχική Δημοσίευση από Neraida: Μη σκεφτεσαι παντα το ασχημο....μπορει να ειναι ενα ανεκδοτο ρε συ π.χ που σου εστειλαν και να το προωθησεις και καπου αλλου...ετσι αθωα... Μπορει καποιος π.χ να σε βριζει, και να θες ξερω γω να το δει και ενας φιλος σου, μονο και μονο για να υπαρχει ακομα ενας που το ειδε, επειδη δε θες να κανεις αναφορα.... Απλα μην παει το μυαλο σου κατευθειαν σε κακοβουλες συμπεριφορες....αυτο θελω να σου πω....γιατι εαν καποιος θελει να κανει κατι ασχημο, θα βρει τροπο... Click για ανάπτυξη... Πάω πάσο, απλά κάποιες φορές το μυαλό μου πάει λίγο παραπέρα, σόρυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 11 Απριλίου 2008 στις 10:58 Η Neraida έγραψε: #337 11-04-08 10:58 Αρχική Δημοσίευση από mania: Πάω πάσο, απλά κάποιες φορές το μυαλό μου πάει λίγο παραπέρα, σόρυ Click για ανάπτυξη... Δεν πειραζει βρε... Οποτε βρισκομαι τριγυρω.....θα στο μαζευω εγω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 11 Απριλίου 2008 στις 11:14 Ο Γιώργος έγραψε: #338 11-04-08 11:14 Νεράιδα η οδοκαθαρίστρια. Όπως είπε, υπάρχει για διευκόλυνση το κουμπάκι. (Και για ιστορικούς λόγους, παντού υπάρχει ένα τέτοιο ) Δεν εκφράζω "επίσημη" εκδοχή, απλά τι πιστεύω εγώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 11 Απριλίου 2008 στις 11:19 Η Neraida έγραψε: #339 11-04-08 11:19 Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Νεράιδα η οδοκαθαρίστρια. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Δεν εκφράζω "επίσημη" εκδοχή, απλά τι πιστεύω εγώ. Click για ανάπτυξη... εννοειται ντιαρρρρρ!!! μι του! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Jason93 Δραστήριο μέλος Ο Ιάσων αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 625 μηνύματα. 18 Απριλίου 2008 στις 20:16 Ο Jason93 έγραψε: #340 18-04-08 20:16 Ρε παιδιά εξακολουθώ να έχω πρόβλημα με την αποσύνδεσή μου απ'το steki!Δοκιμάζω αποσύνδεση,refresh,hard refresh...αλλά μάταια.Με τίποτα δε μπορώ να κάνω αποσύνδεση!Αν μπορεί κάποιος να βοηθήσει...thanks Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 15 16 17 18 19 Επόμενη First Προηγούμενη 17 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 17 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Αννουλα: ψαξε ενα μηνυμα της isiliel και θα δεις! παντως στη αρχη ψαρωσα ασχημα Click για ανάπτυξη... Να τι βλέπω. Πού είναι το πρόβλημα; :S Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 11 Απριλίου 2008 στις 01:46 Ο Guest 990498: #329 11-04-08 01:46 Όταν κλικάρω με μεσαίο κλικ με firefox κάποιο Link για να ανοίξει σε άλλο Tab, η σελίδα που ανοίγει δε με έχει καταχωρημένο σαν εγγεγραμένο μέλος αλλά σαν επισκέπτη. Είναι bug ή λέω μπούρδες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 11 Απριλίου 2008 στις 01:49 Ο Bill έγραψε: #330 11-04-08 01:49 Για τσέκαρε το link με το οποίο συνδέεσαι.Είναι της μορφής www.e-steki.gr/... ή λείπει το www ; Είναι το πρώτο που μου έρχεται στο μυαλό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 11 Απριλίου 2008 στις 01:54 Ο Guest 990498: #331 11-04-08 01:54 Ρε συ, εχείς δίκιο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 11 Απριλίου 2008 στις 10:45 Η mania έγραψε: #332 11-04-08 10:45 Μια απορεία απο μέρους μου, στα pm όταν λέει προόθηση είναι απαρέτητο; όταν π.χ. μου στήλει κάποιος πμ ποιός ο λόγος να το προωθησω αλλού; Μήπως είναι ποιό έυκολο για αυτούς που θέλουν να λέγοντε κακόβουλοι να στέλνουν π.χ. κάτι που λέω εγώ σε όλο το στέκι; ή αν κάποιο μέλος λέει κάτι προσωπικό και δινει εμπείστοσηνη σε κάποιον να τον ρωμπιάσει; ένας κακόβουλός μπορεί να κάνει λιγότερη ζημιάκατα την γνώμη μου όταν δυσκολέυετε να κάνει διαδηκασίες προόθησης με τον παλιό τρόπο Δεν ξέρω, απλά μια απορεία έχω, μπορεί να είναι και χαζή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 11 Απριλίου 2008 στις 10:48 Η Neraida έγραψε: #333 11-04-08 10:48 Η προωθηση απλα σε διευκολυνει Μανια μου.... Εαν καποιος θελει να συμπεριφερθει κακοβουλα, δε θα τον εμποδισει το κουμπακι της προωθησης, θα εκανει ενα κοπυ-πειστ και τελειωσε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 11 Απριλίου 2008 στις 10:51 Η mania έγραψε: #334 11-04-08 10:51 Αρχική Δημοσίευση από Neraida: Η προωθηση απλα σε διευκολυνει Μανια μου.... Εαν καποιος θελει να συμπεριφερθει κακοβουλα, δε θα τον εμποδισει το κουμπακι της προωθησης, θα εκανει ενα κοπυ-πειστ και τελειωσε... Click για ανάπτυξη... Πάνω σε τί; γιατί να προοθήσω ένα πμ που μου έστηλαν; αν ήθελα να το μάθουν πάνω απο ένας το άνοιγα θέμα ή το έλεγα στην κουβεντούλα, πμ σημαίνει μιλάνε 2 άνθρωποι μακρυα απο τα αδιάκρητα μάτια και είναι κουβέντα για 2 πάνταετσι δεν είναι;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 11 Απριλίου 2008 στις 10:55 Η Neraida έγραψε: #335 11-04-08 10:55 Αρχική Δημοσίευση από mania: Πάνω σε τί; γιατί να προοθήσω ένα πμ που μου έστηλαν; αν ήθελα να το μάθουν πάνω απο ένας το άνοιγα θέμα ή το έλεγα στην κουβεντούλα, πμ σημαίνει μιλάνε 2 άνθρωποι μακρυα απο τα αδιάκρητα μάτια και είναι κουβέντα για 2 πάνταετσι δεν είναι;; Click για ανάπτυξη... Μη σκεφτεσαι παντα το ασχημο....μπορει να ειναι ενα ανεκδοτο ρε συ π.χ που σου εστειλαν και να το προωθησεις και καπου αλλου...ετσι αθωα... Μπορει καποιος π.χ να σε βριζει, και να θες ξερω γω να το δει και ενας φιλος σου, μονο και μονο για να υπαρχει ακομα ενας που το ειδε, επειδη δε θες να κανεις αναφορα.... Απλα μην παει το μυαλο σου κατευθειαν σε κακοβουλες συμπεριφορες....αυτο θελω να σου πω....γιατι εαν καποιος θελει να κανει κατι ασχημο, θα βρει τροπο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 11 Απριλίου 2008 στις 10:57 Η mania έγραψε: #336 11-04-08 10:57 Αρχική Δημοσίευση από Neraida: Μη σκεφτεσαι παντα το ασχημο....μπορει να ειναι ενα ανεκδοτο ρε συ π.χ που σου εστειλαν και να το προωθησεις και καπου αλλου...ετσι αθωα... Μπορει καποιος π.χ να σε βριζει, και να θες ξερω γω να το δει και ενας φιλος σου, μονο και μονο για να υπαρχει ακομα ενας που το ειδε, επειδη δε θες να κανεις αναφορα.... Απλα μην παει το μυαλο σου κατευθειαν σε κακοβουλες συμπεριφορες....αυτο θελω να σου πω....γιατι εαν καποιος θελει να κανει κατι ασχημο, θα βρει τροπο... Click για ανάπτυξη... Πάω πάσο, απλά κάποιες φορές το μυαλό μου πάει λίγο παραπέρα, σόρυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 11 Απριλίου 2008 στις 10:58 Η Neraida έγραψε: #337 11-04-08 10:58 Αρχική Δημοσίευση από mania: Πάω πάσο, απλά κάποιες φορές το μυαλό μου πάει λίγο παραπέρα, σόρυ Click για ανάπτυξη... Δεν πειραζει βρε... Οποτε βρισκομαι τριγυρω.....θα στο μαζευω εγω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 11 Απριλίου 2008 στις 11:14 Ο Γιώργος έγραψε: #338 11-04-08 11:14 Νεράιδα η οδοκαθαρίστρια. Όπως είπε, υπάρχει για διευκόλυνση το κουμπάκι. (Και για ιστορικούς λόγους, παντού υπάρχει ένα τέτοιο ) Δεν εκφράζω "επίσημη" εκδοχή, απλά τι πιστεύω εγώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 11 Απριλίου 2008 στις 11:19 Η Neraida έγραψε: #339 11-04-08 11:19 Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Νεράιδα η οδοκαθαρίστρια. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Δεν εκφράζω "επίσημη" εκδοχή, απλά τι πιστεύω εγώ. Click για ανάπτυξη... εννοειται ντιαρρρρρ!!! μι του! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Jason93 Δραστήριο μέλος Ο Ιάσων αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 625 μηνύματα. 18 Απριλίου 2008 στις 20:16 Ο Jason93 έγραψε: #340 18-04-08 20:16 Ρε παιδιά εξακολουθώ να έχω πρόβλημα με την αποσύνδεσή μου απ'το steki!Δοκιμάζω αποσύνδεση,refresh,hard refresh...αλλά μάταια.Με τίποτα δε μπορώ να κάνω αποσύνδεση!Αν μπορεί κάποιος να βοηθήσει...thanks Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 15 16 17 18 19 Επόμενη First Προηγούμενη 17 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 17 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Όταν κλικάρω με μεσαίο κλικ με firefox κάποιο Link για να ανοίξει σε άλλο Tab, η σελίδα που ανοίγει δε με έχει καταχωρημένο σαν εγγεγραμένο μέλος αλλά σαν επισκέπτη. Είναι bug ή λέω μπούρδες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 11 Απριλίου 2008 στις 01:49 Ο Bill έγραψε: #330 11-04-08 01:49 Για τσέκαρε το link με το οποίο συνδέεσαι.Είναι της μορφής www.e-steki.gr/... ή λείπει το www ; Είναι το πρώτο που μου έρχεται στο μυαλό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 11 Απριλίου 2008 στις 01:54 Ο Guest 990498: #331 11-04-08 01:54 Ρε συ, εχείς δίκιο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 11 Απριλίου 2008 στις 10:45 Η mania έγραψε: #332 11-04-08 10:45 Μια απορεία απο μέρους μου, στα pm όταν λέει προόθηση είναι απαρέτητο; όταν π.χ. μου στήλει κάποιος πμ ποιός ο λόγος να το προωθησω αλλού; Μήπως είναι ποιό έυκολο για αυτούς που θέλουν να λέγοντε κακόβουλοι να στέλνουν π.χ. κάτι που λέω εγώ σε όλο το στέκι; ή αν κάποιο μέλος λέει κάτι προσωπικό και δινει εμπείστοσηνη σε κάποιον να τον ρωμπιάσει; ένας κακόβουλός μπορεί να κάνει λιγότερη ζημιάκατα την γνώμη μου όταν δυσκολέυετε να κάνει διαδηκασίες προόθησης με τον παλιό τρόπο Δεν ξέρω, απλά μια απορεία έχω, μπορεί να είναι και χαζή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 11 Απριλίου 2008 στις 10:48 Η Neraida έγραψε: #333 11-04-08 10:48 Η προωθηση απλα σε διευκολυνει Μανια μου.... Εαν καποιος θελει να συμπεριφερθει κακοβουλα, δε θα τον εμποδισει το κουμπακι της προωθησης, θα εκανει ενα κοπυ-πειστ και τελειωσε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 11 Απριλίου 2008 στις 10:51 Η mania έγραψε: #334 11-04-08 10:51 Αρχική Δημοσίευση από Neraida: Η προωθηση απλα σε διευκολυνει Μανια μου.... Εαν καποιος θελει να συμπεριφερθει κακοβουλα, δε θα τον εμποδισει το κουμπακι της προωθησης, θα εκανει ενα κοπυ-πειστ και τελειωσε... Click για ανάπτυξη... Πάνω σε τί; γιατί να προοθήσω ένα πμ που μου έστηλαν; αν ήθελα να το μάθουν πάνω απο ένας το άνοιγα θέμα ή το έλεγα στην κουβεντούλα, πμ σημαίνει μιλάνε 2 άνθρωποι μακρυα απο τα αδιάκρητα μάτια και είναι κουβέντα για 2 πάνταετσι δεν είναι;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 11 Απριλίου 2008 στις 10:55 Η Neraida έγραψε: #335 11-04-08 10:55 Αρχική Δημοσίευση από mania: Πάνω σε τί; γιατί να προοθήσω ένα πμ που μου έστηλαν; αν ήθελα να το μάθουν πάνω απο ένας το άνοιγα θέμα ή το έλεγα στην κουβεντούλα, πμ σημαίνει μιλάνε 2 άνθρωποι μακρυα απο τα αδιάκρητα μάτια και είναι κουβέντα για 2 πάνταετσι δεν είναι;; Click για ανάπτυξη... Μη σκεφτεσαι παντα το ασχημο....μπορει να ειναι ενα ανεκδοτο ρε συ π.χ που σου εστειλαν και να το προωθησεις και καπου αλλου...ετσι αθωα... Μπορει καποιος π.χ να σε βριζει, και να θες ξερω γω να το δει και ενας φιλος σου, μονο και μονο για να υπαρχει ακομα ενας που το ειδε, επειδη δε θες να κανεις αναφορα.... Απλα μην παει το μυαλο σου κατευθειαν σε κακοβουλες συμπεριφορες....αυτο θελω να σου πω....γιατι εαν καποιος θελει να κανει κατι ασχημο, θα βρει τροπο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 11 Απριλίου 2008 στις 10:57 Η mania έγραψε: #336 11-04-08 10:57 Αρχική Δημοσίευση από Neraida: Μη σκεφτεσαι παντα το ασχημο....μπορει να ειναι ενα ανεκδοτο ρε συ π.χ που σου εστειλαν και να το προωθησεις και καπου αλλου...ετσι αθωα... Μπορει καποιος π.χ να σε βριζει, και να θες ξερω γω να το δει και ενας φιλος σου, μονο και μονο για να υπαρχει ακομα ενας που το ειδε, επειδη δε θες να κανεις αναφορα.... Απλα μην παει το μυαλο σου κατευθειαν σε κακοβουλες συμπεριφορες....αυτο θελω να σου πω....γιατι εαν καποιος θελει να κανει κατι ασχημο, θα βρει τροπο... Click για ανάπτυξη... Πάω πάσο, απλά κάποιες φορές το μυαλό μου πάει λίγο παραπέρα, σόρυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 11 Απριλίου 2008 στις 10:58 Η Neraida έγραψε: #337 11-04-08 10:58 Αρχική Δημοσίευση από mania: Πάω πάσο, απλά κάποιες φορές το μυαλό μου πάει λίγο παραπέρα, σόρυ Click για ανάπτυξη... Δεν πειραζει βρε... Οποτε βρισκομαι τριγυρω.....θα στο μαζευω εγω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 11 Απριλίου 2008 στις 11:14 Ο Γιώργος έγραψε: #338 11-04-08 11:14 Νεράιδα η οδοκαθαρίστρια. Όπως είπε, υπάρχει για διευκόλυνση το κουμπάκι. (Και για ιστορικούς λόγους, παντού υπάρχει ένα τέτοιο ) Δεν εκφράζω "επίσημη" εκδοχή, απλά τι πιστεύω εγώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 11 Απριλίου 2008 στις 11:19 Η Neraida έγραψε: #339 11-04-08 11:19 Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Νεράιδα η οδοκαθαρίστρια. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Δεν εκφράζω "επίσημη" εκδοχή, απλά τι πιστεύω εγώ. Click για ανάπτυξη... εννοειται ντιαρρρρρ!!! μι του! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Jason93 Δραστήριο μέλος Ο Ιάσων αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 625 μηνύματα. 18 Απριλίου 2008 στις 20:16 Ο Jason93 έγραψε: #340 18-04-08 20:16 Ρε παιδιά εξακολουθώ να έχω πρόβλημα με την αποσύνδεσή μου απ'το steki!Δοκιμάζω αποσύνδεση,refresh,hard refresh...αλλά μάταια.Με τίποτα δε μπορώ να κάνω αποσύνδεση!Αν μπορεί κάποιος να βοηθήσει...thanks Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 15 16 17 18 19 Επόμενη First Προηγούμενη 17 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 17 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Για τσέκαρε το link με το οποίο συνδέεσαι.Είναι της μορφής www.e-steki.gr/... ή λείπει το www ; Είναι το πρώτο που μου έρχεται στο μυαλό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 11 Απριλίου 2008 στις 01:54 Ο Guest 990498: #331 11-04-08 01:54 Ρε συ, εχείς δίκιο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 11 Απριλίου 2008 στις 10:45 Η mania έγραψε: #332 11-04-08 10:45 Μια απορεία απο μέρους μου, στα pm όταν λέει προόθηση είναι απαρέτητο; όταν π.χ. μου στήλει κάποιος πμ ποιός ο λόγος να το προωθησω αλλού; Μήπως είναι ποιό έυκολο για αυτούς που θέλουν να λέγοντε κακόβουλοι να στέλνουν π.χ. κάτι που λέω εγώ σε όλο το στέκι; ή αν κάποιο μέλος λέει κάτι προσωπικό και δινει εμπείστοσηνη σε κάποιον να τον ρωμπιάσει; ένας κακόβουλός μπορεί να κάνει λιγότερη ζημιάκατα την γνώμη μου όταν δυσκολέυετε να κάνει διαδηκασίες προόθησης με τον παλιό τρόπο Δεν ξέρω, απλά μια απορεία έχω, μπορεί να είναι και χαζή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 11 Απριλίου 2008 στις 10:48 Η Neraida έγραψε: #333 11-04-08 10:48 Η προωθηση απλα σε διευκολυνει Μανια μου.... Εαν καποιος θελει να συμπεριφερθει κακοβουλα, δε θα τον εμποδισει το κουμπακι της προωθησης, θα εκανει ενα κοπυ-πειστ και τελειωσε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 11 Απριλίου 2008 στις 10:51 Η mania έγραψε: #334 11-04-08 10:51 Αρχική Δημοσίευση από Neraida: Η προωθηση απλα σε διευκολυνει Μανια μου.... Εαν καποιος θελει να συμπεριφερθει κακοβουλα, δε θα τον εμποδισει το κουμπακι της προωθησης, θα εκανει ενα κοπυ-πειστ και τελειωσε... Click για ανάπτυξη... Πάνω σε τί; γιατί να προοθήσω ένα πμ που μου έστηλαν; αν ήθελα να το μάθουν πάνω απο ένας το άνοιγα θέμα ή το έλεγα στην κουβεντούλα, πμ σημαίνει μιλάνε 2 άνθρωποι μακρυα απο τα αδιάκρητα μάτια και είναι κουβέντα για 2 πάνταετσι δεν είναι;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 11 Απριλίου 2008 στις 10:55 Η Neraida έγραψε: #335 11-04-08 10:55 Αρχική Δημοσίευση από mania: Πάνω σε τί; γιατί να προοθήσω ένα πμ που μου έστηλαν; αν ήθελα να το μάθουν πάνω απο ένας το άνοιγα θέμα ή το έλεγα στην κουβεντούλα, πμ σημαίνει μιλάνε 2 άνθρωποι μακρυα απο τα αδιάκρητα μάτια και είναι κουβέντα για 2 πάνταετσι δεν είναι;; Click για ανάπτυξη... Μη σκεφτεσαι παντα το ασχημο....μπορει να ειναι ενα ανεκδοτο ρε συ π.χ που σου εστειλαν και να το προωθησεις και καπου αλλου...ετσι αθωα... Μπορει καποιος π.χ να σε βριζει, και να θες ξερω γω να το δει και ενας φιλος σου, μονο και μονο για να υπαρχει ακομα ενας που το ειδε, επειδη δε θες να κανεις αναφορα.... Απλα μην παει το μυαλο σου κατευθειαν σε κακοβουλες συμπεριφορες....αυτο θελω να σου πω....γιατι εαν καποιος θελει να κανει κατι ασχημο, θα βρει τροπο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 11 Απριλίου 2008 στις 10:57 Η mania έγραψε: #336 11-04-08 10:57 Αρχική Δημοσίευση από Neraida: Μη σκεφτεσαι παντα το ασχημο....μπορει να ειναι ενα ανεκδοτο ρε συ π.χ που σου εστειλαν και να το προωθησεις και καπου αλλου...ετσι αθωα... Μπορει καποιος π.χ να σε βριζει, και να θες ξερω γω να το δει και ενας φιλος σου, μονο και μονο για να υπαρχει ακομα ενας που το ειδε, επειδη δε θες να κανεις αναφορα.... Απλα μην παει το μυαλο σου κατευθειαν σε κακοβουλες συμπεριφορες....αυτο θελω να σου πω....γιατι εαν καποιος θελει να κανει κατι ασχημο, θα βρει τροπο... Click για ανάπτυξη... Πάω πάσο, απλά κάποιες φορές το μυαλό μου πάει λίγο παραπέρα, σόρυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 11 Απριλίου 2008 στις 10:58 Η Neraida έγραψε: #337 11-04-08 10:58 Αρχική Δημοσίευση από mania: Πάω πάσο, απλά κάποιες φορές το μυαλό μου πάει λίγο παραπέρα, σόρυ Click για ανάπτυξη... Δεν πειραζει βρε... Οποτε βρισκομαι τριγυρω.....θα στο μαζευω εγω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 11 Απριλίου 2008 στις 11:14 Ο Γιώργος έγραψε: #338 11-04-08 11:14 Νεράιδα η οδοκαθαρίστρια. Όπως είπε, υπάρχει για διευκόλυνση το κουμπάκι. (Και για ιστορικούς λόγους, παντού υπάρχει ένα τέτοιο ) Δεν εκφράζω "επίσημη" εκδοχή, απλά τι πιστεύω εγώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 11 Απριλίου 2008 στις 11:19 Η Neraida έγραψε: #339 11-04-08 11:19 Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Νεράιδα η οδοκαθαρίστρια. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Δεν εκφράζω "επίσημη" εκδοχή, απλά τι πιστεύω εγώ. Click για ανάπτυξη... εννοειται ντιαρρρρρ!!! μι του! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Jason93 Δραστήριο μέλος Ο Ιάσων αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 625 μηνύματα. 18 Απριλίου 2008 στις 20:16 Ο Jason93 έγραψε: #340 18-04-08 20:16 Ρε παιδιά εξακολουθώ να έχω πρόβλημα με την αποσύνδεσή μου απ'το steki!Δοκιμάζω αποσύνδεση,refresh,hard refresh...αλλά μάταια.Με τίποτα δε μπορώ να κάνω αποσύνδεση!Αν μπορεί κάποιος να βοηθήσει...thanks Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 15 16 17 18 19 Επόμενη First Προηγούμενη 17 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 17 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ρε συ, εχείς δίκιο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 11 Απριλίου 2008 στις 10:45 Η mania έγραψε: #332 11-04-08 10:45 Μια απορεία απο μέρους μου, στα pm όταν λέει προόθηση είναι απαρέτητο; όταν π.χ. μου στήλει κάποιος πμ ποιός ο λόγος να το προωθησω αλλού; Μήπως είναι ποιό έυκολο για αυτούς που θέλουν να λέγοντε κακόβουλοι να στέλνουν π.χ. κάτι που λέω εγώ σε όλο το στέκι; ή αν κάποιο μέλος λέει κάτι προσωπικό και δινει εμπείστοσηνη σε κάποιον να τον ρωμπιάσει; ένας κακόβουλός μπορεί να κάνει λιγότερη ζημιάκατα την γνώμη μου όταν δυσκολέυετε να κάνει διαδηκασίες προόθησης με τον παλιό τρόπο Δεν ξέρω, απλά μια απορεία έχω, μπορεί να είναι και χαζή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 11 Απριλίου 2008 στις 10:48 Η Neraida έγραψε: #333 11-04-08 10:48 Η προωθηση απλα σε διευκολυνει Μανια μου.... Εαν καποιος θελει να συμπεριφερθει κακοβουλα, δε θα τον εμποδισει το κουμπακι της προωθησης, θα εκανει ενα κοπυ-πειστ και τελειωσε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 11 Απριλίου 2008 στις 10:51 Η mania έγραψε: #334 11-04-08 10:51 Αρχική Δημοσίευση από Neraida: Η προωθηση απλα σε διευκολυνει Μανια μου.... Εαν καποιος θελει να συμπεριφερθει κακοβουλα, δε θα τον εμποδισει το κουμπακι της προωθησης, θα εκανει ενα κοπυ-πειστ και τελειωσε... Click για ανάπτυξη... Πάνω σε τί; γιατί να προοθήσω ένα πμ που μου έστηλαν; αν ήθελα να το μάθουν πάνω απο ένας το άνοιγα θέμα ή το έλεγα στην κουβεντούλα, πμ σημαίνει μιλάνε 2 άνθρωποι μακρυα απο τα αδιάκρητα μάτια και είναι κουβέντα για 2 πάνταετσι δεν είναι;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 11 Απριλίου 2008 στις 10:55 Η Neraida έγραψε: #335 11-04-08 10:55 Αρχική Δημοσίευση από mania: Πάνω σε τί; γιατί να προοθήσω ένα πμ που μου έστηλαν; αν ήθελα να το μάθουν πάνω απο ένας το άνοιγα θέμα ή το έλεγα στην κουβεντούλα, πμ σημαίνει μιλάνε 2 άνθρωποι μακρυα απο τα αδιάκρητα μάτια και είναι κουβέντα για 2 πάνταετσι δεν είναι;; Click για ανάπτυξη... Μη σκεφτεσαι παντα το ασχημο....μπορει να ειναι ενα ανεκδοτο ρε συ π.χ που σου εστειλαν και να το προωθησεις και καπου αλλου...ετσι αθωα... Μπορει καποιος π.χ να σε βριζει, και να θες ξερω γω να το δει και ενας φιλος σου, μονο και μονο για να υπαρχει ακομα ενας που το ειδε, επειδη δε θες να κανεις αναφορα.... Απλα μην παει το μυαλο σου κατευθειαν σε κακοβουλες συμπεριφορες....αυτο θελω να σου πω....γιατι εαν καποιος θελει να κανει κατι ασχημο, θα βρει τροπο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 11 Απριλίου 2008 στις 10:57 Η mania έγραψε: #336 11-04-08 10:57 Αρχική Δημοσίευση από Neraida: Μη σκεφτεσαι παντα το ασχημο....μπορει να ειναι ενα ανεκδοτο ρε συ π.χ που σου εστειλαν και να το προωθησεις και καπου αλλου...ετσι αθωα... Μπορει καποιος π.χ να σε βριζει, και να θες ξερω γω να το δει και ενας φιλος σου, μονο και μονο για να υπαρχει ακομα ενας που το ειδε, επειδη δε θες να κανεις αναφορα.... Απλα μην παει το μυαλο σου κατευθειαν σε κακοβουλες συμπεριφορες....αυτο θελω να σου πω....γιατι εαν καποιος θελει να κανει κατι ασχημο, θα βρει τροπο... Click για ανάπτυξη... Πάω πάσο, απλά κάποιες φορές το μυαλό μου πάει λίγο παραπέρα, σόρυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 11 Απριλίου 2008 στις 10:58 Η Neraida έγραψε: #337 11-04-08 10:58 Αρχική Δημοσίευση από mania: Πάω πάσο, απλά κάποιες φορές το μυαλό μου πάει λίγο παραπέρα, σόρυ Click για ανάπτυξη... Δεν πειραζει βρε... Οποτε βρισκομαι τριγυρω.....θα στο μαζευω εγω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 11 Απριλίου 2008 στις 11:14 Ο Γιώργος έγραψε: #338 11-04-08 11:14 Νεράιδα η οδοκαθαρίστρια. Όπως είπε, υπάρχει για διευκόλυνση το κουμπάκι. (Και για ιστορικούς λόγους, παντού υπάρχει ένα τέτοιο ) Δεν εκφράζω "επίσημη" εκδοχή, απλά τι πιστεύω εγώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 11 Απριλίου 2008 στις 11:19 Η Neraida έγραψε: #339 11-04-08 11:19 Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Νεράιδα η οδοκαθαρίστρια. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Δεν εκφράζω "επίσημη" εκδοχή, απλά τι πιστεύω εγώ. Click για ανάπτυξη... εννοειται ντιαρρρρρ!!! μι του! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Jason93 Δραστήριο μέλος Ο Ιάσων αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 625 μηνύματα. 18 Απριλίου 2008 στις 20:16 Ο Jason93 έγραψε: #340 18-04-08 20:16 Ρε παιδιά εξακολουθώ να έχω πρόβλημα με την αποσύνδεσή μου απ'το steki!Δοκιμάζω αποσύνδεση,refresh,hard refresh...αλλά μάταια.Με τίποτα δε μπορώ να κάνω αποσύνδεση!Αν μπορεί κάποιος να βοηθήσει...thanks Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 15 16 17 18 19 Επόμενη First Προηγούμενη 17 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 17 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Μια απορεία απο μέρους μου, στα pm όταν λέει προόθηση είναι απαρέτητο; όταν π.χ. μου στήλει κάποιος πμ ποιός ο λόγος να το προωθησω αλλού; Μήπως είναι ποιό έυκολο για αυτούς που θέλουν να λέγοντε κακόβουλοι να στέλνουν π.χ. κάτι που λέω εγώ σε όλο το στέκι; ή αν κάποιο μέλος λέει κάτι προσωπικό και δινει εμπείστοσηνη σε κάποιον να τον ρωμπιάσει; ένας κακόβουλός μπορεί να κάνει λιγότερη ζημιάκατα την γνώμη μου όταν δυσκολέυετε να κάνει διαδηκασίες προόθησης με τον παλιό τρόπο Δεν ξέρω, απλά μια απορεία έχω, μπορεί να είναι και χαζή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 11 Απριλίου 2008 στις 10:48 Η Neraida έγραψε: #333 11-04-08 10:48 Η προωθηση απλα σε διευκολυνει Μανια μου.... Εαν καποιος θελει να συμπεριφερθει κακοβουλα, δε θα τον εμποδισει το κουμπακι της προωθησης, θα εκανει ενα κοπυ-πειστ και τελειωσε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 11 Απριλίου 2008 στις 10:51 Η mania έγραψε: #334 11-04-08 10:51 Αρχική Δημοσίευση από Neraida: Η προωθηση απλα σε διευκολυνει Μανια μου.... Εαν καποιος θελει να συμπεριφερθει κακοβουλα, δε θα τον εμποδισει το κουμπακι της προωθησης, θα εκανει ενα κοπυ-πειστ και τελειωσε... Click για ανάπτυξη... Πάνω σε τί; γιατί να προοθήσω ένα πμ που μου έστηλαν; αν ήθελα να το μάθουν πάνω απο ένας το άνοιγα θέμα ή το έλεγα στην κουβεντούλα, πμ σημαίνει μιλάνε 2 άνθρωποι μακρυα απο τα αδιάκρητα μάτια και είναι κουβέντα για 2 πάνταετσι δεν είναι;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 11 Απριλίου 2008 στις 10:55 Η Neraida έγραψε: #335 11-04-08 10:55 Αρχική Δημοσίευση από mania: Πάνω σε τί; γιατί να προοθήσω ένα πμ που μου έστηλαν; αν ήθελα να το μάθουν πάνω απο ένας το άνοιγα θέμα ή το έλεγα στην κουβεντούλα, πμ σημαίνει μιλάνε 2 άνθρωποι μακρυα απο τα αδιάκρητα μάτια και είναι κουβέντα για 2 πάνταετσι δεν είναι;; Click για ανάπτυξη... Μη σκεφτεσαι παντα το ασχημο....μπορει να ειναι ενα ανεκδοτο ρε συ π.χ που σου εστειλαν και να το προωθησεις και καπου αλλου...ετσι αθωα... Μπορει καποιος π.χ να σε βριζει, και να θες ξερω γω να το δει και ενας φιλος σου, μονο και μονο για να υπαρχει ακομα ενας που το ειδε, επειδη δε θες να κανεις αναφορα.... Απλα μην παει το μυαλο σου κατευθειαν σε κακοβουλες συμπεριφορες....αυτο θελω να σου πω....γιατι εαν καποιος θελει να κανει κατι ασχημο, θα βρει τροπο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 11 Απριλίου 2008 στις 10:57 Η mania έγραψε: #336 11-04-08 10:57 Αρχική Δημοσίευση από Neraida: Μη σκεφτεσαι παντα το ασχημο....μπορει να ειναι ενα ανεκδοτο ρε συ π.χ που σου εστειλαν και να το προωθησεις και καπου αλλου...ετσι αθωα... Μπορει καποιος π.χ να σε βριζει, και να θες ξερω γω να το δει και ενας φιλος σου, μονο και μονο για να υπαρχει ακομα ενας που το ειδε, επειδη δε θες να κανεις αναφορα.... Απλα μην παει το μυαλο σου κατευθειαν σε κακοβουλες συμπεριφορες....αυτο θελω να σου πω....γιατι εαν καποιος θελει να κανει κατι ασχημο, θα βρει τροπο... Click για ανάπτυξη... Πάω πάσο, απλά κάποιες φορές το μυαλό μου πάει λίγο παραπέρα, σόρυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 11 Απριλίου 2008 στις 10:58 Η Neraida έγραψε: #337 11-04-08 10:58 Αρχική Δημοσίευση από mania: Πάω πάσο, απλά κάποιες φορές το μυαλό μου πάει λίγο παραπέρα, σόρυ Click για ανάπτυξη... Δεν πειραζει βρε... Οποτε βρισκομαι τριγυρω.....θα στο μαζευω εγω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 11 Απριλίου 2008 στις 11:14 Ο Γιώργος έγραψε: #338 11-04-08 11:14 Νεράιδα η οδοκαθαρίστρια. Όπως είπε, υπάρχει για διευκόλυνση το κουμπάκι. (Και για ιστορικούς λόγους, παντού υπάρχει ένα τέτοιο ) Δεν εκφράζω "επίσημη" εκδοχή, απλά τι πιστεύω εγώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 11 Απριλίου 2008 στις 11:19 Η Neraida έγραψε: #339 11-04-08 11:19 Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Νεράιδα η οδοκαθαρίστρια. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Δεν εκφράζω "επίσημη" εκδοχή, απλά τι πιστεύω εγώ. Click για ανάπτυξη... εννοειται ντιαρρρρρ!!! μι του! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Jason93 Δραστήριο μέλος Ο Ιάσων αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 625 μηνύματα. 18 Απριλίου 2008 στις 20:16 Ο Jason93 έγραψε: #340 18-04-08 20:16 Ρε παιδιά εξακολουθώ να έχω πρόβλημα με την αποσύνδεσή μου απ'το steki!Δοκιμάζω αποσύνδεση,refresh,hard refresh...αλλά μάταια.Με τίποτα δε μπορώ να κάνω αποσύνδεση!Αν μπορεί κάποιος να βοηθήσει...thanks Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 15 16 17 18 19 Επόμενη First Προηγούμενη 17 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 17 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Η προωθηση απλα σε διευκολυνει Μανια μου.... Εαν καποιος θελει να συμπεριφερθει κακοβουλα, δε θα τον εμποδισει το κουμπακι της προωθησης, θα εκανει ενα κοπυ-πειστ και τελειωσε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 11 Απριλίου 2008 στις 10:51 Η mania έγραψε: #334 11-04-08 10:51 Αρχική Δημοσίευση από Neraida: Η προωθηση απλα σε διευκολυνει Μανια μου.... Εαν καποιος θελει να συμπεριφερθει κακοβουλα, δε θα τον εμποδισει το κουμπακι της προωθησης, θα εκανει ενα κοπυ-πειστ και τελειωσε... Click για ανάπτυξη... Πάνω σε τί; γιατί να προοθήσω ένα πμ που μου έστηλαν; αν ήθελα να το μάθουν πάνω απο ένας το άνοιγα θέμα ή το έλεγα στην κουβεντούλα, πμ σημαίνει μιλάνε 2 άνθρωποι μακρυα απο τα αδιάκρητα μάτια και είναι κουβέντα για 2 πάνταετσι δεν είναι;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 11 Απριλίου 2008 στις 10:55 Η Neraida έγραψε: #335 11-04-08 10:55 Αρχική Δημοσίευση από mania: Πάνω σε τί; γιατί να προοθήσω ένα πμ που μου έστηλαν; αν ήθελα να το μάθουν πάνω απο ένας το άνοιγα θέμα ή το έλεγα στην κουβεντούλα, πμ σημαίνει μιλάνε 2 άνθρωποι μακρυα απο τα αδιάκρητα μάτια και είναι κουβέντα για 2 πάνταετσι δεν είναι;; Click για ανάπτυξη... Μη σκεφτεσαι παντα το ασχημο....μπορει να ειναι ενα ανεκδοτο ρε συ π.χ που σου εστειλαν και να το προωθησεις και καπου αλλου...ετσι αθωα... Μπορει καποιος π.χ να σε βριζει, και να θες ξερω γω να το δει και ενας φιλος σου, μονο και μονο για να υπαρχει ακομα ενας που το ειδε, επειδη δε θες να κανεις αναφορα.... Απλα μην παει το μυαλο σου κατευθειαν σε κακοβουλες συμπεριφορες....αυτο θελω να σου πω....γιατι εαν καποιος θελει να κανει κατι ασχημο, θα βρει τροπο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 11 Απριλίου 2008 στις 10:57 Η mania έγραψε: #336 11-04-08 10:57 Αρχική Δημοσίευση από Neraida: Μη σκεφτεσαι παντα το ασχημο....μπορει να ειναι ενα ανεκδοτο ρε συ π.χ που σου εστειλαν και να το προωθησεις και καπου αλλου...ετσι αθωα... Μπορει καποιος π.χ να σε βριζει, και να θες ξερω γω να το δει και ενας φιλος σου, μονο και μονο για να υπαρχει ακομα ενας που το ειδε, επειδη δε θες να κανεις αναφορα.... Απλα μην παει το μυαλο σου κατευθειαν σε κακοβουλες συμπεριφορες....αυτο θελω να σου πω....γιατι εαν καποιος θελει να κανει κατι ασχημο, θα βρει τροπο... Click για ανάπτυξη... Πάω πάσο, απλά κάποιες φορές το μυαλό μου πάει λίγο παραπέρα, σόρυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 11 Απριλίου 2008 στις 10:58 Η Neraida έγραψε: #337 11-04-08 10:58 Αρχική Δημοσίευση από mania: Πάω πάσο, απλά κάποιες φορές το μυαλό μου πάει λίγο παραπέρα, σόρυ Click για ανάπτυξη... Δεν πειραζει βρε... Οποτε βρισκομαι τριγυρω.....θα στο μαζευω εγω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 11 Απριλίου 2008 στις 11:14 Ο Γιώργος έγραψε: #338 11-04-08 11:14 Νεράιδα η οδοκαθαρίστρια. Όπως είπε, υπάρχει για διευκόλυνση το κουμπάκι. (Και για ιστορικούς λόγους, παντού υπάρχει ένα τέτοιο ) Δεν εκφράζω "επίσημη" εκδοχή, απλά τι πιστεύω εγώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 11 Απριλίου 2008 στις 11:19 Η Neraida έγραψε: #339 11-04-08 11:19 Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Νεράιδα η οδοκαθαρίστρια. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Δεν εκφράζω "επίσημη" εκδοχή, απλά τι πιστεύω εγώ. Click για ανάπτυξη... εννοειται ντιαρρρρρ!!! μι του! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Jason93 Δραστήριο μέλος Ο Ιάσων αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 625 μηνύματα. 18 Απριλίου 2008 στις 20:16 Ο Jason93 έγραψε: #340 18-04-08 20:16 Ρε παιδιά εξακολουθώ να έχω πρόβλημα με την αποσύνδεσή μου απ'το steki!Δοκιμάζω αποσύνδεση,refresh,hard refresh...αλλά μάταια.Με τίποτα δε μπορώ να κάνω αποσύνδεση!Αν μπορεί κάποιος να βοηθήσει...thanks Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 15 16 17 18 19 Επόμενη First Προηγούμενη 17 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 17 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Neraida: Η προωθηση απλα σε διευκολυνει Μανια μου.... Εαν καποιος θελει να συμπεριφερθει κακοβουλα, δε θα τον εμποδισει το κουμπακι της προωθησης, θα εκανει ενα κοπυ-πειστ και τελειωσε... Click για ανάπτυξη... Πάνω σε τί; γιατί να προοθήσω ένα πμ που μου έστηλαν; αν ήθελα να το μάθουν πάνω απο ένας το άνοιγα θέμα ή το έλεγα στην κουβεντούλα, πμ σημαίνει μιλάνε 2 άνθρωποι μακρυα απο τα αδιάκρητα μάτια και είναι κουβέντα για 2 πάνταετσι δεν είναι;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 11 Απριλίου 2008 στις 10:55 Η Neraida έγραψε: #335 11-04-08 10:55 Αρχική Δημοσίευση από mania: Πάνω σε τί; γιατί να προοθήσω ένα πμ που μου έστηλαν; αν ήθελα να το μάθουν πάνω απο ένας το άνοιγα θέμα ή το έλεγα στην κουβεντούλα, πμ σημαίνει μιλάνε 2 άνθρωποι μακρυα απο τα αδιάκρητα μάτια και είναι κουβέντα για 2 πάνταετσι δεν είναι;; Click για ανάπτυξη... Μη σκεφτεσαι παντα το ασχημο....μπορει να ειναι ενα ανεκδοτο ρε συ π.χ που σου εστειλαν και να το προωθησεις και καπου αλλου...ετσι αθωα... Μπορει καποιος π.χ να σε βριζει, και να θες ξερω γω να το δει και ενας φιλος σου, μονο και μονο για να υπαρχει ακομα ενας που το ειδε, επειδη δε θες να κανεις αναφορα.... Απλα μην παει το μυαλο σου κατευθειαν σε κακοβουλες συμπεριφορες....αυτο θελω να σου πω....γιατι εαν καποιος θελει να κανει κατι ασχημο, θα βρει τροπο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 11 Απριλίου 2008 στις 10:57 Η mania έγραψε: #336 11-04-08 10:57 Αρχική Δημοσίευση από Neraida: Μη σκεφτεσαι παντα το ασχημο....μπορει να ειναι ενα ανεκδοτο ρε συ π.χ που σου εστειλαν και να το προωθησεις και καπου αλλου...ετσι αθωα... Μπορει καποιος π.χ να σε βριζει, και να θες ξερω γω να το δει και ενας φιλος σου, μονο και μονο για να υπαρχει ακομα ενας που το ειδε, επειδη δε θες να κανεις αναφορα.... Απλα μην παει το μυαλο σου κατευθειαν σε κακοβουλες συμπεριφορες....αυτο θελω να σου πω....γιατι εαν καποιος θελει να κανει κατι ασχημο, θα βρει τροπο... Click για ανάπτυξη... Πάω πάσο, απλά κάποιες φορές το μυαλό μου πάει λίγο παραπέρα, σόρυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 11 Απριλίου 2008 στις 10:58 Η Neraida έγραψε: #337 11-04-08 10:58 Αρχική Δημοσίευση από mania: Πάω πάσο, απλά κάποιες φορές το μυαλό μου πάει λίγο παραπέρα, σόρυ Click για ανάπτυξη... Δεν πειραζει βρε... Οποτε βρισκομαι τριγυρω.....θα στο μαζευω εγω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 11 Απριλίου 2008 στις 11:14 Ο Γιώργος έγραψε: #338 11-04-08 11:14 Νεράιδα η οδοκαθαρίστρια. Όπως είπε, υπάρχει για διευκόλυνση το κουμπάκι. (Και για ιστορικούς λόγους, παντού υπάρχει ένα τέτοιο ) Δεν εκφράζω "επίσημη" εκδοχή, απλά τι πιστεύω εγώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 11 Απριλίου 2008 στις 11:19 Η Neraida έγραψε: #339 11-04-08 11:19 Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Νεράιδα η οδοκαθαρίστρια. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Δεν εκφράζω "επίσημη" εκδοχή, απλά τι πιστεύω εγώ. Click για ανάπτυξη... εννοειται ντιαρρρρρ!!! μι του! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Jason93 Δραστήριο μέλος Ο Ιάσων αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 625 μηνύματα. 18 Απριλίου 2008 στις 20:16 Ο Jason93 έγραψε: #340 18-04-08 20:16 Ρε παιδιά εξακολουθώ να έχω πρόβλημα με την αποσύνδεσή μου απ'το steki!Δοκιμάζω αποσύνδεση,refresh,hard refresh...αλλά μάταια.Με τίποτα δε μπορώ να κάνω αποσύνδεση!Αν μπορεί κάποιος να βοηθήσει...thanks Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 15 16 17 18 19 Επόμενη First Προηγούμενη 17 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 17 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από mania: Πάνω σε τί; γιατί να προοθήσω ένα πμ που μου έστηλαν; αν ήθελα να το μάθουν πάνω απο ένας το άνοιγα θέμα ή το έλεγα στην κουβεντούλα, πμ σημαίνει μιλάνε 2 άνθρωποι μακρυα απο τα αδιάκρητα μάτια και είναι κουβέντα για 2 πάνταετσι δεν είναι;; Click για ανάπτυξη... Μη σκεφτεσαι παντα το ασχημο....μπορει να ειναι ενα ανεκδοτο ρε συ π.χ που σου εστειλαν και να το προωθησεις και καπου αλλου...ετσι αθωα... Μπορει καποιος π.χ να σε βριζει, και να θες ξερω γω να το δει και ενας φιλος σου, μονο και μονο για να υπαρχει ακομα ενας που το ειδε, επειδη δε θες να κανεις αναφορα.... Απλα μην παει το μυαλο σου κατευθειαν σε κακοβουλες συμπεριφορες....αυτο θελω να σου πω....γιατι εαν καποιος θελει να κανει κατι ασχημο, θα βρει τροπο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 11 Απριλίου 2008 στις 10:57 Η mania έγραψε: #336 11-04-08 10:57 Αρχική Δημοσίευση από Neraida: Μη σκεφτεσαι παντα το ασχημο....μπορει να ειναι ενα ανεκδοτο ρε συ π.χ που σου εστειλαν και να το προωθησεις και καπου αλλου...ετσι αθωα... Μπορει καποιος π.χ να σε βριζει, και να θες ξερω γω να το δει και ενας φιλος σου, μονο και μονο για να υπαρχει ακομα ενας που το ειδε, επειδη δε θες να κανεις αναφορα.... Απλα μην παει το μυαλο σου κατευθειαν σε κακοβουλες συμπεριφορες....αυτο θελω να σου πω....γιατι εαν καποιος θελει να κανει κατι ασχημο, θα βρει τροπο... Click για ανάπτυξη... Πάω πάσο, απλά κάποιες φορές το μυαλό μου πάει λίγο παραπέρα, σόρυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 11 Απριλίου 2008 στις 10:58 Η Neraida έγραψε: #337 11-04-08 10:58 Αρχική Δημοσίευση από mania: Πάω πάσο, απλά κάποιες φορές το μυαλό μου πάει λίγο παραπέρα, σόρυ Click για ανάπτυξη... Δεν πειραζει βρε... Οποτε βρισκομαι τριγυρω.....θα στο μαζευω εγω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 11 Απριλίου 2008 στις 11:14 Ο Γιώργος έγραψε: #338 11-04-08 11:14 Νεράιδα η οδοκαθαρίστρια. Όπως είπε, υπάρχει για διευκόλυνση το κουμπάκι. (Και για ιστορικούς λόγους, παντού υπάρχει ένα τέτοιο ) Δεν εκφράζω "επίσημη" εκδοχή, απλά τι πιστεύω εγώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 11 Απριλίου 2008 στις 11:19 Η Neraida έγραψε: #339 11-04-08 11:19 Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Νεράιδα η οδοκαθαρίστρια. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Δεν εκφράζω "επίσημη" εκδοχή, απλά τι πιστεύω εγώ. Click για ανάπτυξη... εννοειται ντιαρρρρρ!!! μι του! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Jason93 Δραστήριο μέλος Ο Ιάσων αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 625 μηνύματα. 18 Απριλίου 2008 στις 20:16 Ο Jason93 έγραψε: #340 18-04-08 20:16 Ρε παιδιά εξακολουθώ να έχω πρόβλημα με την αποσύνδεσή μου απ'το steki!Δοκιμάζω αποσύνδεση,refresh,hard refresh...αλλά μάταια.Με τίποτα δε μπορώ να κάνω αποσύνδεση!Αν μπορεί κάποιος να βοηθήσει...thanks Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 15 16 17 18 19 Επόμενη First Προηγούμενη 17 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 17 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Neraida: Μη σκεφτεσαι παντα το ασχημο....μπορει να ειναι ενα ανεκδοτο ρε συ π.χ που σου εστειλαν και να το προωθησεις και καπου αλλου...ετσι αθωα... Μπορει καποιος π.χ να σε βριζει, και να θες ξερω γω να το δει και ενας φιλος σου, μονο και μονο για να υπαρχει ακομα ενας που το ειδε, επειδη δε θες να κανεις αναφορα.... Απλα μην παει το μυαλο σου κατευθειαν σε κακοβουλες συμπεριφορες....αυτο θελω να σου πω....γιατι εαν καποιος θελει να κανει κατι ασχημο, θα βρει τροπο... Click για ανάπτυξη... Πάω πάσο, απλά κάποιες φορές το μυαλό μου πάει λίγο παραπέρα, σόρυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 11 Απριλίου 2008 στις 10:58 Η Neraida έγραψε: #337 11-04-08 10:58 Αρχική Δημοσίευση από mania: Πάω πάσο, απλά κάποιες φορές το μυαλό μου πάει λίγο παραπέρα, σόρυ Click για ανάπτυξη... Δεν πειραζει βρε... Οποτε βρισκομαι τριγυρω.....θα στο μαζευω εγω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 11 Απριλίου 2008 στις 11:14 Ο Γιώργος έγραψε: #338 11-04-08 11:14 Νεράιδα η οδοκαθαρίστρια. Όπως είπε, υπάρχει για διευκόλυνση το κουμπάκι. (Και για ιστορικούς λόγους, παντού υπάρχει ένα τέτοιο ) Δεν εκφράζω "επίσημη" εκδοχή, απλά τι πιστεύω εγώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 11 Απριλίου 2008 στις 11:19 Η Neraida έγραψε: #339 11-04-08 11:19 Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Νεράιδα η οδοκαθαρίστρια. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Δεν εκφράζω "επίσημη" εκδοχή, απλά τι πιστεύω εγώ. Click για ανάπτυξη... εννοειται ντιαρρρρρ!!! μι του! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Jason93 Δραστήριο μέλος Ο Ιάσων αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 625 μηνύματα. 18 Απριλίου 2008 στις 20:16 Ο Jason93 έγραψε: #340 18-04-08 20:16 Ρε παιδιά εξακολουθώ να έχω πρόβλημα με την αποσύνδεσή μου απ'το steki!Δοκιμάζω αποσύνδεση,refresh,hard refresh...αλλά μάταια.Με τίποτα δε μπορώ να κάνω αποσύνδεση!Αν μπορεί κάποιος να βοηθήσει...thanks Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 15 16 17 18 19 Επόμενη First Προηγούμενη 17 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 17 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από mania: Πάω πάσο, απλά κάποιες φορές το μυαλό μου πάει λίγο παραπέρα, σόρυ Click για ανάπτυξη... Δεν πειραζει βρε... Οποτε βρισκομαι τριγυρω.....θα στο μαζευω εγω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 11 Απριλίου 2008 στις 11:14 Ο Γιώργος έγραψε: #338 11-04-08 11:14 Νεράιδα η οδοκαθαρίστρια. Όπως είπε, υπάρχει για διευκόλυνση το κουμπάκι. (Και για ιστορικούς λόγους, παντού υπάρχει ένα τέτοιο ) Δεν εκφράζω "επίσημη" εκδοχή, απλά τι πιστεύω εγώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 11 Απριλίου 2008 στις 11:19 Η Neraida έγραψε: #339 11-04-08 11:19 Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Νεράιδα η οδοκαθαρίστρια. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Δεν εκφράζω "επίσημη" εκδοχή, απλά τι πιστεύω εγώ. Click για ανάπτυξη... εννοειται ντιαρρρρρ!!! μι του! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Jason93 Δραστήριο μέλος Ο Ιάσων αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 625 μηνύματα. 18 Απριλίου 2008 στις 20:16 Ο Jason93 έγραψε: #340 18-04-08 20:16 Ρε παιδιά εξακολουθώ να έχω πρόβλημα με την αποσύνδεσή μου απ'το steki!Δοκιμάζω αποσύνδεση,refresh,hard refresh...αλλά μάταια.Με τίποτα δε μπορώ να κάνω αποσύνδεση!Αν μπορεί κάποιος να βοηθήσει...thanks Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 15 16 17 18 19 Επόμενη First Προηγούμενη 17 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 17 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Νεράιδα η οδοκαθαρίστρια. Όπως είπε, υπάρχει για διευκόλυνση το κουμπάκι. (Και για ιστορικούς λόγους, παντού υπάρχει ένα τέτοιο ) Δεν εκφράζω "επίσημη" εκδοχή, απλά τι πιστεύω εγώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 11 Απριλίου 2008 στις 11:19 Η Neraida έγραψε: #339 11-04-08 11:19 Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Νεράιδα η οδοκαθαρίστρια. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Δεν εκφράζω "επίσημη" εκδοχή, απλά τι πιστεύω εγώ. Click για ανάπτυξη... εννοειται ντιαρρρρρ!!! μι του! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Jason93 Δραστήριο μέλος Ο Ιάσων αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 625 μηνύματα. 18 Απριλίου 2008 στις 20:16 Ο Jason93 έγραψε: #340 18-04-08 20:16 Ρε παιδιά εξακολουθώ να έχω πρόβλημα με την αποσύνδεσή μου απ'το steki!Δοκιμάζω αποσύνδεση,refresh,hard refresh...αλλά μάταια.Με τίποτα δε μπορώ να κάνω αποσύνδεση!Αν μπορεί κάποιος να βοηθήσει...thanks Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 15 16 17 18 19 Επόμενη First Προηγούμενη 17 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 17 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Νεράιδα η οδοκαθαρίστρια. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Δεν εκφράζω "επίσημη" εκδοχή, απλά τι πιστεύω εγώ. Click για ανάπτυξη... εννοειται ντιαρρρρρ!!! μι του! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Jason93 Δραστήριο μέλος Ο Ιάσων αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 625 μηνύματα. 18 Απριλίου 2008 στις 20:16 Ο Jason93 έγραψε: #340 18-04-08 20:16 Ρε παιδιά εξακολουθώ να έχω πρόβλημα με την αποσύνδεσή μου απ'το steki!Δοκιμάζω αποσύνδεση,refresh,hard refresh...αλλά μάταια.Με τίποτα δε μπορώ να κάνω αποσύνδεση!Αν μπορεί κάποιος να βοηθήσει...thanks Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ρε παιδιά εξακολουθώ να έχω πρόβλημα με την αποσύνδεσή μου απ'το steki!Δοκιμάζω αποσύνδεση,refresh,hard refresh...αλλά μάταια.Με τίποτα δε μπορώ να κάνω αποσύνδεση!Αν μπορεί κάποιος να βοηθήσει...thanks Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.