agent_provocateur
Νεοφερμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Dark_kronos
Επιφανές μέλος

Εμενα μου αρσουν τα TT, SLK, CLK (κατα προτημισει τα cabrio), Z4 απο αυτα που μπορει να αντεξει η τζεπη του πατερα μου και Thunderbird (Προτιμω τα μοντελα του 60 ή το καινοργιο),Mustang (κατα προτημισει καπιο απο τα μοντελα του 70), 360 Spider, SLR, Testarosa, Carrera 911, Zonda και το Fiesta (Ο_Ο) του 80
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
agent_provocateur
Νεοφερμένο μέλος

μερσεντες ειανι πιο πολυ για βλαχους ΤΤ ειχα πριν αλλα πεταγε κολο και το εδωσα και ζ4 μαπα δε λεει
Dark_kronos
Επιφανές μέλος

(Φιλικα μηλαω, μην φανει σαν κοντρα, απλα ρωταω για να κανταλαβω απο που το συμπερανες)
agent_provocateur
Νεοφερμένο μέλος

φιλικα παντα
Dare-Devil
Πολύ δραστήριο μέλος

Αρχική Δημοσίευση από agent_provocateur:γραψτε εδω για σπορ αμαξια που γουσταρετε
εγω εχω golf gti turbo το έχω τουρμπισει στα 230 αλογατα και μαμαω και δερνω
εχει και δερματα και ξυλα μεσα να γουσταρουνε τα πιπινια
Αμαξάρα και συγχρόνως άπιαστο όνειρο:BYGATTI Veyron 987 ίππους και τελ. να ξεπερνά τα 400χλμ/ώρα.Δείτα παρακάτω:
https://www.in.gr/auto/tests/introduction.asp?lngTestID=45926
iJohnnyCash
e-steki.gr Founder

- Mercedes - Benz SLK
- Honda S2000
]ifrit[
Περιβόητο μέλος

trelokotsidou
Νεοφερμένο μέλος
Dare-Devil
Πολύ δραστήριο μέλος

Το ξέρω αυτό το αμάξι μάλλον αμαξάρα μου αρέσει και αυτο πιο πολύ σε σχεδιασμο.Δεν κοιτάζω τόσο τις επιδώσεις σε ένα αυτοκινητο όσο το σχεδιασμο την πιοτικα τον υλικών και την οδιγικη συμπεριφορα του.Αρχική Δημοσίευση από trelokotsidou:
iJohnnyCash
e-steki.gr Founder

Dare-Devil
Πολύ δραστήριο μέλος

Dark_kronos
Επιφανές μέλος

nikita13
Διάσημο μέλος

Άμα τα είχε δεν θα ήμουν εδώ θα ήμουν μέσα!!!!!!Αρχική Δημοσίευση από Dare-Devil:Άμα έχει και τα παιχνιδάκια του bond τότε λέει πιο πολύ...

iJohnnyCash
e-steki.gr Founder

Έχεις βρεθεί πότε συνοδοιγός σε αυτοκινήτο και να τρέχει 250+ , ίσως για αυτό το λές... Τέσπα αν και μου αρέσει η ταχύτητα δεν θα την επιδίωξω πότεΑρχική Δημοσίευση από Dark_kronos:Εγω κοιταω και επειδοσης αλλα δεν μπορω να καταλβω αυτους που θα πανε να δωσουν 1εκ μονο για 30 χ/α/ω παραπανω απο τα 500,000. ΕΛΕΟΣ!!!! Δεν ειναι ολοι η ζωη ενα βρωμο γκαζο... Πρωτημω να παω να παρω ενα αμαξι που να μου αρεσει παρα σε ενα αμαξι που να εχει γκαζι, και ποσο μαλλον αμα πρπει να το πληρωσω παραπανω. Θα μου πειτε αυτοι που εχουν τα λευτα για μια Galiardo και μια Enzo και μια Bugaty κτλ δεν ενδιαφερονται για την τιμη, και θα εχετε και δικιο. Αλλα το 80-90% των αντρων ονερευτε να ξυπνισει μια μερα και να εχει μια Ferrari. Νταξει, δεν λεω και εμενα μου αρεσουν (τα περισοτερα μοντελα) αλλα δεν θα επερνα μια γι αδικο μου αυτοκινιτο. Πρωτημο να παω να παρω μια Thunderbird του 64 η ενα vanακι της Chevy παρα μια Ferrari. Δεν λεω, ειναι παραπολυ καλα αυτοκινιτα, αξιζουν τα λευτα τους για αυτο που σου προσφερουν αλλα δεν μπορω να καταλαβω γιατι να τρελαθω για το γκαζι, τι το τοσο ωραιο εχει το γκαζι...;

Dark_kronos
Επιφανές μέλος

iJohnnyCash
e-steki.gr Founder

Dare-Devil
Πολύ δραστήριο μέλος

Έχεις οδηγήσει ποτέ?Κοίτα σε κάποιους τους αρέσει η ταχυτητα.Αυτή η αισθηση της ροπής να βρίσκεται σε ικανοποιητικά επίπεδα σε κάθε σημείο των στροφών.Αγαπώ τα αυτοκίνητα με υψηλή ροπή και δεν ενδιαφέρομαι για την τελικη τους (170 τελ μου αρκει και μου φτάνει)Για παράδειγμα ένα αυτοκίνητο που για μένα με καλήπτει από επιδόσεις είναι το Toyota Corolla.Αρχική Δημοσίευση από Dark_kronos:Εγω κοιταω και επειδοσης αλλα δεν μπορω να καταλβω αυτους που θα πανε να δωσουν 1εκ μονο για 30 χ/α/ω παραπανω απο τα 500,000. ΕΛΕΟΣ!!!! Δεν ειναι ολοι η ζωη ενα βρωμο γκαζο... Πρωτημω να παω να παρω ενα αμαξι που να μου αρεσει παρα σε ενα αμαξι που να εχει γκαζι, και ποσο μαλλον αμα πρπει να το πληρωσω παραπανω. Θα μου πειτε αυτοι που εχουν τα λευτα για μια Galiardo και μια Enzo και μια Bugaty κτλ δεν ενδιαφερονται για την τιμη, και θα εχετε και δικιο. Αλλα το 80-90% των αντρων ονερευτε να ξυπνισει μια μερα και να εχει μια Ferrari. Νταξει, δεν λεω και εμενα μου αρεσουν (τα περισοτερα μοντελα) αλλα δεν θα επερνα μια γι αδικο μου αυτοκινιτο. Πρωτημο να παω να παρω μια Thunderbird του 64 η ενα vanακι της Chevy παρα μια Ferrari. Δεν λεω, ειναι παραπολυ καλα αυτοκινιτα, αξιζουν τα λευτα τους για αυτο που σου προσφερουν αλλα δεν μπορω να καταλαβω γιατι να τρελαθω για το γκαζι, τι το τοσο ωραιο εχει το γκαζι...;

Dark_kronos
Επιφανές μέλος

Αρχική Δημοσίευση από Exposed_Bone:Καλά και εγώ θα ήθελα μια βολτούλα με harleyΘα με πας όταν πάρεις ;
![]()
![]()
Αμα συνεχισεις να μενεις Αθηνα οποτε περασω απο εκει με την Harley θα σε παω!
Αρχική Δημοσίευση από Dare-Devil:Έχεις οδηγήσει ποτέ?Κοίτα σε κάποιους τους αρέσει η ταχυτητα.Αυτή η αισθηση της ροπής να βρίσκεται σε ικανοποιητικά επίπεδα σε κάθε σημείο των στροφών.Αγαπώ τα αυτοκίνητα με υψηλή ροπή και δεν ενδιαφέρομαι για την τελικη τους (170 τελ μου αρκει και μου φτάνει)Για παράδειγμα ένα αυτοκίνητο που για μένα με καλήπτει από επιδόσεις είναι το Toyota Corolla.
Εχω οδηγισει, συγκεκριμενα εχω οδηγισει ενα 50αρακι, ενα Daewoo Matiz και μια κλουβα μονος μου (οχι μονος μεσα στο αμαξι, απλα τα εκανα ολα εγω) και το παλιο μας Audi 80 και το παλιο Fiesta του παπου μου οταν ημουν μικροτερος μονο το τιμονι (αλλα μαλλον δε μετραει

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.