Για μένα η ομορφιά του σεξ είναι πρωταρχικά η επαφή. Ναι, εννοείται είναι χίλιες φορές πιο όμορφο να υπάρξει και οργασμός, ακόοομα πιο όμορφο να 'ναι ταυτόχρονα... αλλά το τελευταίο πράγμα που θα "προσπαθούσα" να έχω είναι η εκσπερμάτιση.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Φωτηs
Εκκολαπτόμενο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
wagneriandandy
Εκκολαπτόμενο μέλος

Squirt: Εκτίναξη, εκτινάσσω, πίδακας, πίδακας υγρού από στενό άνοιγμα.
Το ίδιο το λεξικό επιβεβαιώνει αυτό που γράφω παραπάνω. Το έχω δει με τα μάτια μου, μιας και οι συγκεκριμένου τύπου ταινίες δεν φημίζονται για τα ειδικά τους εφέ, μάλιστα στο κυριλέ ονομάζονται "ταινίες ρεαλιστικού κινηματογράφου". Πράγματι μιλάμε για φρικιαστικούς πίδακες...
Εδώ μάλλον συζητάμε για γυναικείο οργασμό που προκαλεί έκχυση μεγάλης ποσότητας κολπικών υγρών, αν και ο έποτε μας είπε κάτι για εκκρίσεις της ουρήθρας, δεν ξέρω τι να πω...
Οτι και να ειναι, ενα ειναι το σιγουρο, ειναι υπεροχο!!!

WhiteDrum
Διάσημο μέλος

Το εχω δει και εγω παιδια καλα λεει ο Great Chaos και αηδιασα τοσο πολυ που για καποιεs μερεs δεν εκανα sex με τη κοπελα μου.
Τί λέτε ωρέ παλικάρια; Τί άλλο θα ακούσουμε πια; Τί το αηδιαστικό είναι δηλαδή; Αν το είδατε σε αισθησιακές ταινίες, λογικό είναι να είναι υπερβολικό! Για τον ίδιο λόγο που όλοι εκεί είναι τεράστιοι και οι κοπελούδες τεράστιες ( ) ( ) . Καμία σχέση με κάτι το αηδιαστικό. Κα-μι-α. Άσε που ο άλλος χαίρεται που αισθάνθηκε τόσο όμορφα και έντονα η κοπέλα του.
μα συμβαίνει κυρίως απρόσμενα. Δηλαδή ξεκινάει κάποιος επαφή μόνο και μόνο για να πετύχει αυτό; Όχι βέβαια!αλλά το τελευταίο πράγμα που θα "προσπαθούσα" να έχω είναι η εκσπερμάτιση.

WhiteDrum
Διάσημο μέλος

Insomniac
Πολύ δραστήριο μέλος

Τί λέτε ωρέ παλικάρια; Τί άλλο θα ακούσουμε πια; Τί το αηδιαστικό είναι δηλαδή; Αν το είδατε σε αισθησιακές ταινίες, λογικό είναι να είναι υπερβολικό! Για τον ίδιο λόγο που όλοι εκεί είναι τεράστιοι και οι κοπελούδες τεράστιες ( ) ( ) . Καμία σχέση με κάτι το αηδιαστικό. Κα-μι-α. Άσε που ο άλλος χαίρεται που αισθάνθηκε τόσο όμορφα και έντονα η κοπέλα του.
Σε πορνο παντως οταν αναφερονται σε squirting, αυτο που εννοουν ειναι οντως ενας πιδακας υγρων που πεταγονται απο αιδιο της γυναικας, ακομα παραπανω απο αυτα που βγαινουν με την ουρηση (και με αναλογη δυναμη). Συγκεκριμενα γεμιζουν ακομα και ολοκληρο ποτηρι τα συγκεκριμενα υγρα.

kalypso
Περιβόητο μέλος

Σε πορνο παντως οταν αναφερονται σε squirting, αυτο που εννοουν ειναι οντως ενας πιδακας υγρων που πεταγονται απο αιδιο της γυναικας, ακομα παραπανω απο αυτα που βγαινουν με την ουρηση (και με αναλογη δυναμη). Συγκεκριμενα γεμιζουν ακομα και ολοκληρο ποτηρι τα συγκεκριμενα υγρα.Οποτε αν μιλαμε για αυτην την περιπτωση, ναι, ομολογω οτι και μενα δεν μου φαινονται καθολου μα καθολου ομορφη εικονα (αλλο που θα χαιρομουν και εγω αν το εκανε η κοπελα μου)
Είστε σίγουροι πως δεν είναι εφέ; :X
Γιατί εγώ στην εικοσάχρονη εμπειρία μου ως γυναίκα, αυτό που λέτε ούτε το έχω ακούσει ούτε το έχω δει να συμβαίνει.

underwater
Περιβόητο μέλος

Φωτηs
Εκκολαπτόμενο μέλος

Insomniac
Πολύ δραστήριο μέλος

Είστε σίγουροι πως δεν είναι εφέ; :X
Γιατί εγώ στην εικοσάχρονη εμπειρία μου ως γυναίκα, αυτό που λέτε ούτε το έχω ακούσει ούτε το έχω δει να συμβαίνει.Και επειδή βρύση εκεί που λέτε δεν υπάρχει, μου κάνει εντύπωση...
Ε δεν φαινεται για εφε. Και γενικα αυτη που το κανει "φημιζεται" για αυτο (ψαξε για "flower tucci squirt" αν ενδιαφερεσαι).
Φιλος μου μου εχει πει οτι του εχει συμβει μια φορα με κοπελα, με την επισημανση ομως οτι δεν θυμαμαι αν μου ειχε αναφερει για τετοια ενταση, ή απλα για αρκετα υγρα τα οποια πεταχτηκαν κιολας.

Μελιώ
Δραστήριο μέλος

https://www.the-clitoris.com/f_html/ejacula.htm
https://www.holisticwisdom.com/services_female-ejaculation_what-is-it.htm
και φυσικά υπάρχει και η https://en.wikipedia.org/wiki/Female_ejaculation
Αυτά !! Όποια της έχει τύχει ας μας πει ... εγώ ακόμα με την απορία είμαι..

fandago
Διακεκριμένο μέλος

Το συγκεκριμένο λοιπόν, δεν το βρίσκω καθόλου σεξουαλικό. Το συμπέρασμα λοιπόν είναι ότι μιλάτε για άλλο πράγμα

e-sofia
Πολύ δραστήριο μέλος

Το έχετε ψάξει αρκετά το θέμα βλέπω...
Δεν ξέρω δεν μου έχει συμβεί

Deluxe
Νεοφερμένο μέλος

Resident Evil
Διακεκριμένο μέλος

Εγώ πάντως ούτε που ήξερα ότι γίνεται τέτοιο πράγμα

Και definately αδυνατώ να καταλάβω πως γίνεται
(κοίταξα τα λινκ της Μελιώς και αυτό που είπε ο χελώνας).
Και δεν βρίσκω και τπτ ωραίο σε αυτό που είδα τουλ...
_daemon_
Πολύ δραστήριο μέλος

Ναι, και εγω σε αυτους τους πιδακες υγρων αναφερομουν. Ειναι δυνατον να γινεται κατι τετοιο; Ειναι ουρα ή όχι
O γυναικείος οργασμός σε επανάσταση, είναι.....

WhiteDrum
Διάσημο μέλος

Μα γιατί γίνεται τόσος σαματάς πια; Και όσες δεν το έχουν παρατηρήσει στο σώμα τους γιατί ντε και καλά πρέπει να πιστεύουν τις τσόντες και να δίνουν μεγαλύτερες διαστάσεις στο θέμα; Εαν δεν το παρατηρήσει κάποιος με τα ίδια του τα μάτια (ή για γυναίκα αν δεν της συμβεί) δεν μπορεί να εκφέρει άποψη εαν είναι ωραίο ή όχι, αν κάνει πιο έντονο τον οργασμό ή όχι. Δεν πρόκειται για κάτι το αηδιαστικό, ούτε για κάτι το εξωφρενικά κίνκυ και τσοντόβιο. It happens. No big deal.
Τυπογραφω αυτα που μου λεει η κοπελια μου απο το τηλεφωνο:
"Ειναι σαν να βρισκεσαι συνεχεια λιγο πριν τον οργασμο, εχεις ενα αισθημα σαν να θελεις να κατουρησεις, αν το συγκρατησεις σταματαει εκει και αναλογα με το πως γινεται η κατασταση μπορει να ιεναι και λιγο ταλαιπωρια. Αν δεν το συγκρατησεις ειναι καπως σαν ανακουφιση αλλα οχι ακριβως γιατι παραμενει το συναισθημα σαν να σε διαπερνα ρευμα αλλα χωρις την επακολουθη χαλαροση του οργασμου"
xazoulina
Νεοφερμένο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 14 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.