Molka
Πολύ δραστήριο μέλος

Aν ειναι καλο το τσαι τους ειπε Πανο.
Το οτι ειναι δικη τους η παραγωγη τσαι δεν σημαινει αυτοματα οτι ειναι και "καλο".(αλλα ουτε και κακο.)
Δικιά τους εννοείς όπως ο "δικός" τους καφές από Αιθιοπία φαντάζομαι...
Εγώ καφέ δεν πίνω. Η σοκολάτα που παίρνω όταν πηγαίνω στα starbucks καλή είναι.
Κατά τα άλλα, μ'αρέσει που απαγορεύεται το κάπνισμα, αλλά γενικά δε μ'αρέσει να κάθομαι στα starbucks επειδή δε νιώθω ότι έχει το παρεΐστικο κλίμα που μπορεί να έχουν άλλες καφετέρειες.
Τι Ζορό που είστε κι οι δυο! Πάντα με την μεριά των αδυνάτων

Exposed, αν έχεις δοκιμάσει το τσάι τους θα ήθελα μια δική σου εκτίμηση, γιατί για να είμαι ειλικρινής το γεγονός ότι είναι δικής τους παραγωγής δεν μου λέει τίποτα.
Και επίσης, έχουν ωραίες σοκολάτες;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
faithplus1
Πολύ δραστήριο μέλος

Ναι λέμε.Και επίσης, έχουν ωραίες σοκολάτες;
Δε με προσέχεις Μόλκα, δε με προσέχεις...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Molka
Πολύ δραστήριο μέλος

Ναι λέμε.
Δε με προσέχεις Μόλκα, δε με προσέχεις...![]()
Είπες ότι σου άρεσε μία συγκεκριμένη σοκολάτα που πήρες, δεν είπες γενικά για τις σοκολάτες. Άσε που μία σοκολάτα και μία γνώμη δεν είναι σωστό δείγμα

iJohnnyCash
e-steki.gr Founder

Δεν πίνω τσάι, το είπα από την άποψη ότι θα πιει κάτι το διαφορετικό. Και από όσο θυμάμαι όντως έχουν περίεργες κάπως γεύσεις στο Τσάι.Aν ειναι καλο το τσαι τους ειπε Πανο.
Το οτι ειναι δικη τους η παραγωγη τσαι δεν σημαινει αυτοματα οτι ειναι και "καλο".(αλλα ουτε και κακο.)
deadhead_pirate
Περιβόητο μέλος

Που θες να ξέρω; Πάνε 5 χρόνια από τον τελευταίο καφέ που ήπια στην Αθήνα.Μαζι σου, αλλα για πες μερικα στην αθηνα, γιατι εχω ξεμεινει.![]()
Εγώ μιλάω για τα εντός της δικής μου έδρας.
Γιώργος
Τιμώμενο Μέλος

Σοκολάτα των Starbucks είναι οικτρή. Καμία σχέση πχ με του Γρηγόρη.Η σοκολάτα που παίρνω όταν πηγαίνω στα starbucks καλή είναι.

Κακή Επιρροή
Επιφανές μέλος

Το "πρόβλημα" μου είναι ότι μέχρι στιγμής... δεν έχω βρει κάποιον καφέ που να είναι ΚΑΦΕΣ βρε παιδί μου... να σε ξυπνάει!
Όλα θυμίζουν περισσότερο κάτι άλλο... ένα ευχάριστο ρόφημα μεν, αλλά όχι ΚΑΦΕΣ!
Επειδή ξέρω ότι κάποιοι είναι ειδήμονες στο θέμα αυτό, θα ήθελα να μου προτίνουν να δοκιμάσω κάτι που πιθανά δεν έχω δοκιμάσει ακόμα και ενώ θα είναι το ιδιαίτερο που μπορεί να σου προσφέρει το συγκεκριμένο κατάστημα, ταυτόχρονα να είναι και καφές!
dooo
Διακεκριμένο μέλος

espresso σκέτο?εγώ πάντως έχω αρχίσει και τελευταίως το επισκέπτομαι (κυρίως το καλοκαίρι) όπου παίρνουμε διάφορες γεύσεις στο χέρι και το απολαμβάνουμε στο σπίτι....
Το "πρόβλημα" μου είναι ότι μέχρι στιγμής... δεν έχω βρει κάποιον καφέ που να είναι ΚΑΦΕΣ βρε παιδί μου... να σε ξυπνάει!
Όλα θυμίζουν περισσότερο κάτι άλλο... ένα ευχάριστο ρόφημα μεν, αλλά όχι ΚΑΦΕΣ!
Επειδή ξέρω ότι κάποιοι είναι ειδήμονες στο θέμα αυτό, θα ήθελα να μου προτίνουν να δοκιμάσω κάτι που πιθανά δεν έχω δοκιμάσει ακόμα και ενώ θα είναι το ιδιαίτερο που μπορεί να σου προσφέρει το συγκεκριμένο κατάστημα, ταυτόχρονα να είναι και καφές!

Κακή Επιρροή
Επιφανές μέλος

espresso σκέτο?![]()

iJohnnyCash
e-steki.gr Founder

Πίστεψε με, καλύτερο esspresso δεν θα πιεις εύκολα στην Ελλάδα
Κακή Επιρροή
Επιφανές μέλος

@Κουε δόκιμασε με extra shot espresso.
αυτό δεν το είχα σκεφτεί! Nice!

faithplus1
Πολύ δραστήριο μέλος

Η γεύση είναι υποκειμενική γενικά. Πάντως θα δοκιμάσω Γρηγόρη και θα σου πω συμπεράσματα.Σοκολάτα των Starbucks είναι οικτρή. Καμία σχέση πχ με του Γρηγόρη.

deadhead_pirate
Περιβόητο μέλος

adespoto
Περιβόητο μέλος

Όποιος θέλει τέλεια σοκολάτα να προτιμήσει τα φλοκαφέ, καμία σχέση![]()

tofugirl
Εκκολαπτόμενο μέλος

shaman
Πολύ δραστήριο μέλος

Α, και γιατί είναι χορηγός των Orlando Magic.
deadhead_pirate
Περιβόητο μέλος

Δηλαδή όσα προϊόντα αγοράζεται, ψάχνετε να βρείτε που είναι χορηγοί; Ε και;
Ακόμα κι αν σας αρέσει το προϊόν, το μποϋκοτάρετε επειδή δεν συμφωνείτε με τη χορηγία;
mpouuu
Νεοφερμένο μέλος

Προσωπικά δεν παίρνω από starbucks καφέ γιατί προτιμώ το καφέ της γειτονιάς & για ηθικούς λόγους (Η εταιρεία starbucks δίνει χορηγίες σε ρόντεο) αλλά τώρα τελευταία άκουσα πως στις ΗΠΑ θα βάλουν προειδοποίηση για το πόση καφεϊνη περιέχει το κάθε ρόφημα που προσφέρουν, γιατί ο καφές τους ας πούμε έχει περισσότερη καφεϊνη απο ότι σε άλλα καταστήματα. Αν βρω το σχετικό δημοσίευμα θα το ποστάρω...Αλλά καλά, σιγά μην το κάνουν και στην Ελλάδα.![]()
Περί καφεΐνης:
Εδώ για την περιεκτικότητα στα ροφήματα Starbucks,
κι εδώ για την ημερίσια συνιστώμενη δόση...
Η καλύτερη δόση φαίνεται πως είναι δύο ποτήρια κανονικού καφέ την ημέρα – ένα το πρωί και ένα το απόγευμα. Αυτή είναι η ιδανική ποσότητα (250mg καφεΐνης) για να διατηρείστε σε εγρήγορση και να είστε συγκεντρωμένοι, να ανεβάζετε τη διάθεσή σας και να αυξάνετε τη φυσική σας αντοχή.
...Πάνω από πέντε ποτήρια την ημέρα, όμως, θα σας δημιουργήσουν πρόβλημα (καρδιοπάθειες, έλκος, αύξηση αρτηριακής πίεσης, αλληλεπίδραση με φάρμακα, οστεοπόρωση, υπερχοληστεριναιμία), ενώ το βράδυ δεν ενδείκνυται για τα άτομα που υποφέρουν από αϋπνίες (Crit Rev Food Sci Nutr. 2006). Είναι προτιμότερο να πίνετε τον καφέ σας πριν το φαγητό, για καλύτερα αποτελέσματα (δεν δυσκολεύει την διαδικασία της πέψης).
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 17 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.