Polyanna
Νεοφερμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Giovanna
Επιφανές μέλος

παραειναι ασχημο... ακου 480!!!!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
shaman
Πολύ δραστήριο μέλος

Συγνώμη βρε παιδιά, αλλά τι σχέση έχει αν χρηματοδοτεί το ροντέο ή αν είναι χορηγός του Αστέρα Κολοπετινίτσας;
Δηλαδή όσα προϊόντα αγοράζεται, ψάχνετε να βρείτε που είναι χορηγοί; Ε και;
Ακόμα κι αν σας αρέσει το προϊόν, το μποϋκοτάρετε επειδή δεν συμφωνείτε με τη χορηγία;
Η tofu έχει πρόβλημα με τα ροντέο, και καλά κάνει και σκέφτεται έτσι. Για τους Magic για πλάκα το είπα, αν και οπαδός

tofugirl
Εκκολαπτόμενο μέλος

Συγνώμη βρε παιδιά, αλλά τι σχέση έχει αν χρηματοδοτεί το ροντέο ή αν είναι χορηγός του Αστέρα Κολοπετινίτσας;
Δηλαδή όσα προϊόντα αγοράζεται, ψάχνετε να βρείτε που είναι χορηγοί; Ε και;
Ακόμα κι αν σας αρέσει το προϊόν, το μποϋκοτάρετε επειδή δεν συμφωνείτε με τη χορηγία;
Έχει μεγάλη σχέση . Τα χρήματα που δίνεις στο προϊόν είναι ψήφος εμπιστοσύνης στην εταιρεία και τις πρακτικές της. Προσωπικά προσπαθώ να μποϋκοτάρω ένα προϊόν αν δω ότι η εταιρεία χρησιμοποιεί μεθόδους που βλάπτουν το περιβάλλον ή στηρίζει εκμετάλλευση αδυνάτων.
deadhead_pirate
Περιβόητο μέλος

Εγώ τα χρήματα που δίνω, είναι για να αγοράσω ένα καφέ.Έχει μεγάλη σχέση . Τα χρήματα που δίνεις στο προϊόν είναι ψήφος εμπιστοσύνης στην εταιρεία και τις πρακτικές της. Προσωπικά προσπαθώ να μποϋκοτάρω ένα προϊόν αν δω ότι η εταιρεία χρησιμοποιεί μεθόδους που βλάπτουν το περιβάλλον ή στηρίζει εκμετάλλευση αδυνάτων.
Και θέλω ο καφές να ταιριάζει στις απαιτήσεις μου. Ολα τα υπόλοιπα με αφήνουν αδιάφορο, πολύ δε περισσότερο αν είχα την αυταπάτη οτι το ευρώ μου θα υποχρεώσει μια εταιρία να αλλάξει μεθόδους και πρακτικές.
Neraida
Επιφανές μέλος

Εγώ τα χρήματα που δίνω, είναι για να αγοράσω ένα καφέ.
Και θέλω ο καφές να ταιριάζει στις απαιτήσεις μου.

μια απο τα ιδια ισχυει και για μενα..
απλα τα πραγματα...

και περι Starbucks, δεν ειναι ασχημα...αλλα εχω πιει αλλου και καλυτερο καφε...
Niyia
Διάσημο μέλος

(δυστυχώς δεν βρήκα εικόνα να βάλω

Γιώργος
Τιμώμενο Μέλος

Αυτά που είναι πίσω από τη Χλόη, ε;Ήθελα απλά να ποστάρω ότι τα καλύτερα starbucks (στην αττική) είναι στην κηφισιά(όχι αυτά που είναι επί της Λ.Κηφισίας). Πήγα προχθές κ ήταν λες κ βρισκόμουν σε σαλέ της Ελβετίας (που δεν έχω πάει ποτέ μου!
) όλη η διακόσμηση είναι ξύλινη κ έχει σόμπες στα τραπέζια έξω (πολύ σημαντικό !!!!!!! αν με πιάνετε μερικοί μερικοί
) Γενικά το προτείνω ανεπιφύλακτα στους λάτρεις....
(δυστυχώς δεν βρήκα εικόνα να βάλω)

Είναι καταπληκτικός ο πάνω όροφος! Ειδικά επειδή είναι για μη-καπνίζοντες.

Niyia
Διάσημο μέλος

Δεν ξέρω αλλά εγώ ξετρελάθηκα. Γίνεται το επόμενο meeting μας να το κάνουμε εκεί?

Γιώργος
Τιμώμενο Μέλος

Κανόνισε μέρα κι όσοι πιστοί έρχονται.Ναι αυτά
Δεν ξέρω αλλά εγώ ξετρελάθηκα. Γίνεται το επόμενο meeting μας να το κάνουμε εκεί?![]()

Πες πχ αύριο/μεθαύριο την τάδε ώρα.

Mπαρδον ; Δηλαδη εχει και χωρο για καπνιζοντες ; !!Είναι καταπληκτικός ο πάνω όροφος! Ειδικά επειδή είναι για μη-καπνίζοντες.![]()

Γιώργος
Τιμώμενο Μέλος

Θεωρητικά όχι. Θεωρητικά το "μέσα" στα Starbucks είναι για μη-καπνίζοντες.Mπαρδον ; Δηλαδη εχει και χωρο για καπνιζοντες ; !!Πρωτη φορα το ακουω ! Και σοκαρομαι. Και ο επανω οροφος κιολας ; Που ο καπνος απο κατω ανεβαινει πανω ;
![]()

adespoto
Περιβόητο μέλος

Και ο επανω οροφος κιολας ; Που ο καπνος απο κατω ανεβαινει πανω ;![]()
Ίσως γι αυτό να είναι ο επάνω όροφος

iJohnnyCash
e-steki.gr Founder

Πες ώρα, ήμερα και ήρθα ...Γίνεται το επόμενο meeting μας να το κάνουμε εκεί?![]()

adespoto
Περιβόητο μέλος

Niyia
Διάσημο μέλος

... Θεωρητικά το "μέσα" στα Starbucks είναι για μη-καπνίζοντες.![]()
+1
αυτό

kaleidoscope
Επιφανές μέλος

deadhead_pirate
Περιβόητο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 17 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.