Τα starbucks στην πάτρα έχουν γίνει δεύτερο σπίτι μου όποτε επέτρεψε μου να έχω καλύτερη εικόνα. Έχουν αρκετό έως πολύ κόσμο, μια φορά μάλιστα το πρωί ήμασταν 4 άτομα (όχι παρέα, άγνωστοι μεταξύ μας) που περιμέναμε να ανοίξουν.
Και το κάπνισμα μέσα δεν επιτρέπεται, μάλιστα δεν άφηναν να καπνίζουν ούτε ηλεκτρονικό τσιγάρο. Τέλος μια φορά επειδή έτυχε να ανάψουν μέσα δύο άτομα (όχι την ίδια) στιγμή τσιγάρο ...ο υπάλληλος έκανε την δεύτερη φορά λίγο πιο άσχημη παρατήρηση.
Τέλος μια φορά που πήγα στο Σταθμό (ενώ την καφετέρια δίπλα στον ΟΣΕ) ήταν τόσο βρώμικος ο χώρος από τους καπνούς αλλά οι παρέες έκαναν τόσο θόρυβο που ήταν αδύνατον να δουλέψω.
Τα άλλα καταστήματα που αναφέρεις δεν τα γνωρίζω.
Πολλές φόρες έχω πάει και σε άλλες καφετέριες στην Πάτρα λόγω παρέας. (Συγκεκριμένα απέναντι από τα ΤΕΙ (και από την κάτω πύλη και από την αριστερή) και στην πλατεία όλγας μπορώ με σιγουριά να πω ότι τα Starbucks είναι η καλύτερη καφετερία και με πολύ καλές τιμές.
Και αυτό γιατί οι άλλες καφετέριες:
- Νομίζουν ότι ο freddo είναι ο ίδιος με το latte (Το έχω συναντήσει σε περισσότερες από 4 καφετέριες)
- Νομίζουν ότι ο Latte φτιάχνεται με εβαπορέ γάλα (Το έχω συναντήσει σε περισσότερες από 4 καφετέριες)
- Νομίζουν ότι ο espresso δίπλος είναι δυο μόνοι espresso σε ένα φλιτζάνι (καλά αυτό σε μόνο 2 καφετέριες μου έχει τύχει)
- Νομίζουν ότι το αφρόγαλα είναι το ίδιο με το αχνιστό γάλα (Το έχω συναντήσει σε 3-4 καφετέριες)
- Πουλάνε ένα ποτήρι ούσκι latte 5 ευρώ όταν τα Starbuck πουλάνε 5ευρώ τα 600ml (Το έχω συναντήσει σε περισσότερες από 4 καφετέριες)
- Έχουν μόνο εβαπορέ γάλα και όχι φρέσκο γάλα (Το έχω συναντήσει σε 3-4 καφετέριες)
Αν εξαιρέσουμε τους Lavazza και κάποιους καφέδες από Caffeway που για κάποιους είναι καλύτεροι, ο καφές starbucks είναι ο καλύτερος στην Ελλάδα.