Affliction
Εκκολαπτόμενο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Tetragrammaton
Διάσημο μέλος

Το οποίο ποτήρι θα περιέχει και 66% λιγότερη ποσότητα
Το αν θα είναι μιας χρήσεως ή όχι, αδυνατώ να καταλάβω τι σχέση έχει με τη γεύση...
Προσωπικά το θεωρώ και θετικό, διότι όταν για κάποιο λόγο πρέπει να φύγω, μπορώ να το πάρω μαζί![]()
Στα τυροπιτάδικα και τις υπόλοιπες καφετέριες έχει την ίδια ποσότητα πορτοκαλάδας με τα στάρμπακς. Και όχι, το πλαστικό ποτήρι σε ότι αφορά την τιμή δεν είναι θετικό, γιατί στις άλλες καφετέριες παίρνοντας μια πορτοκαλάδα πληρώνεις και τα έξοδα για να αγοραστούν και να καθαρίζονται τα γυάλινα ποτήρια.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Δανάη
Πολύ δραστήριο μέλος

Από φαγώσιμα πάντως τα cheesecake που έχουν είναι απλά θεικά!Krone τα Starbucks δεν είναι για φαγώσιμα, το χω πει και παραπάνω ότι τα φαγώσιμα τους είναι ψιλοάθλια (εκτός από κάποιες εξαιρέσεις).
Αυτό που αξίζει είναι τα ροφήματα τους, και κυρίως οι καφέδες, το τσάι και ο φρέσκος χυμός πορτοκάλι (σοκολάτα δεν έχω πιει ποτέ από εκεί, οπότε δεν ξέρω πώς είναι).
η σοκολάτα τους εμένα μου φαίνεται άθλια, δε μου αρέσει καθόλου!

Καφέδες δεν έχω πιεί αλλά ένα Raspberry κάτι που έχω πάρει ήταν πολυύ καλο!

katerina_s
Εκκολαπτόμενο μέλος

iJohnnyCash
e-steki.gr Founder

Σε όσα Starbucks πηγαίνω τα πορτοκάλια είναι σημερινά και δεύτερο η μηχανή καθαρίζεται δύο φορές την ήμερα.Στα τυροπιτάδικα και τις υπόλοιπες καφετέριες έχει την ίδια ποσότητα πορτοκαλάδας με τα στάρμπακς. Και όχι, το πλαστικό ποτήρι σε ότι αφορά την τιμή δεν είναι θετικό, γιατί στις άλλες καφετέριες παίρνοντας μια πορτοκαλάδα πληρώνεις και τα έξοδα για να αγοραστούν και να καθαρίζονται τα γυάλινα ποτήρια.
Μου έχει τύχει σε αρκετά τυροπιτάδικα ο χυμός να είναι σαν αυτόν που φτιάχνω όταν τύχει και κανένα πορτοκάλι είναι καμία εβδομάδα στο ψυγείο.
vendetta
Πολύ δραστήριο μέλος

Κάτι άλλο...Παναγιώτη πως ξέρεις ότι τα πορτοκάλια των Στάρμπακς είναι φρέσκα και των υπολοίπων καταστημάτων δεν είναι...;;;
iJohnnyCash
e-steki.gr Founder

Tetragrammaton
Διάσημο μέλος

@Vendetta, τους έχω ρωτήσει επίσης μπορώ να κρίνω με την μέθοδο τους πειράματος. Ξανά διάβασε το σχετικό post.
Δεν θα διαφωνήσω για το αν έχουν φρέσκα πορτοκάλια, αλλά ειλικρινά περίμενες ο οποιοσδήποτε να σου δώσει την απάντηση "Όχι, τα έχω 3 βδομάδες αλλά πίνονται ακόμα";
iJohnnyCash
e-steki.gr Founder

Ωστόσο όπως είπα κυρίως σε πείραμα το βασίζω.
Corpse Bride
Διακεκριμένο μέλος

Κι επισης, θεωρω απιθανο οποιοσδηποτε υπαλληλος να παραδεχτει οτι κατι ειναι βδομαδας+. Κανε το πειραμα, και την επομενη φορα ρωτα τους αν τα ξεραμενα γλυκα τους ειναι σημερινα. Εκει θα τον παραδεχτω αμα σε δει βαθια στα ματια και σου πει σημερινα

Νάσια
Νεοφερμένο μέλος

zanin
Διάσημο μέλος

πάντως στα σταρμπ που δούλευα την μηχανή την καθαρίζαμε μια φορά στο τέλος της ημέρας
Subject to change
e-steki.gr Founder

Εγώ πάλι που το cheesecake είναι το αγαπημένο μου γλυκό, θεωρώ ΑΘΛΙΟ αυτό των Starbucks!Από φαγώσιμα πάντως τα cheesecake που έχουν είναι απλά θεικά!
η σοκολάτα τους εμένα μου φαίνεται άθλια, δε μου αρέσει καθόλου!
Καφέδες δεν έχω πιεί αλλά ένα Raspberry κάτι που έχω πάρει ήταν πολυύ καλο!![]()
Από φαγώσιμα αυτά που θεωρώ ότι αξίζουν εκεί είναι το Cinammon roll (αν το ζεστάνουν), τα muffins (αν τα ζεστάνουν), η σαλάτα (τίποτα ιδιαίτερο, αλλά τρώγεται) και το μπουρέκι με τυρί (σαν τυρόπιτα κούρου, έχω φάει και καλύτερες).
Εγώ πάντως όσες φορές έχω πάρει από αλλού, και χειρότερη στη γεύση είναι, και πολύ λιγότερη.Στα τυροπιτάδικα και τις υπόλοιπες καφετέριες έχει την ίδια ποσότητα πορτοκαλάδας με τα στάρμπακς. Και όχι, το πλαστικό ποτήρι σε ότι αφορά την τιμή δεν είναι θετικό, γιατί στις άλλες καφετέριες παίρνοντας μια πορτοκαλάδα πληρώνεις και τα έξοδα για να αγοραστούν και να καθαρίζονται τα γυάλινα ποτήρια.
Όσο για το πλαστικό ποτήρι, και αυτό κοστίζει. Ειδικά δεδομένου ότι τα πλαστικά ποτήρια των Starbucks είναι πολύ ανώτερα ποιοτικά από των περισσότερων τυροπιτάδικων.
Corpse Bride
Διακεκριμένο μέλος

*Μισελ δε στην πεφτω

Oralee
Τιμώμενο Μέλος

Αυτό το επιχείρημα δεν στέκει, διότι δεν πρέπει να γίνει η σύγκριση με άλλη καφετέρια που κάθεσαι, αλλά με τα μαγαζάκια που δίνουν καφέ στο χέρι, διότι και σε πλαστικό ποτήρι σε σερβίρουν και δεν πληρώνεις και σέρβις (εννοώ σερβιτόρους). Και αυτά τα μαγαζάκια έχουν την ίδια ποσότητα (σχεδόν) καφέ με 2 ευρώ. Μη τρελαθούμε, τα Στάρμπακς μπορεί να έχουν κάποιους φοβερούς καφέδες, αλλά είναι πραγματικά πανάκριβα!Όσον αφορά τις τιμές είναι ναι μεν ακριβές, αλλά και σε μια καφετέρια να πας πάλι 3.5 με 4 ευρώ και βάλε θα πληρώσεις τον καφέ. Ε, αφού πας που πας πήγαινει Starbucks, βάλε ένα ακόμα ευρώ και πιές κάτι που να 'ναι γαμάτο. Άσε που η ποσότητα των Starbucks είναι σχεδόν διπλάσια από μιας κοινής καφετέριας στο ποτήρι μεγέθους Venti.

έχω πάρει και σαντουϊτσάκια συμπαθέστατα.
Από την άλλη, θα μου πείτε, αλίμονο αν δεν μπορούν να κάνουν ένα καλό σάντουιτς...
μπερδεύτηκα.
Subject to change
e-steki.gr Founder

Από την άλλη, θα μου πείτε, αλίμονο αν δεν μπορούν να κάνουν ένα καλό σάντουιτς...
Γιατί να το πούμε;
Καλό καφέ πουλάει, δεν είναι σαντουϊτσάδικο.

Και γιατί να αναλύουμε το χυμό πορτοκάλι;

After all το επιχείρημά μου ήταν ότι το σάντουιτς είναι κάτι εύκολο και ένα κατάστημα που θέλει να υποστηρίξει ένα ποιοτικό προφίλ, θέλει να 'ναι όλα του τα προϊόντα καλά κι όχι να έχει καφέδες όλων των ειδών και τυρόψωμο κατά τ' άλλα.
Ophelia
Διάσημο μέλος

Tsipouro
Διάσημο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 17 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.