Guest 875331
Επισκέπτης

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
*Serena*
Τιμώμενο Μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
American Economist
Επιφανές μέλος

Πολύ άσχημη κούπα! πόσο κάνει;
Δεν ξέρω καθόλου δεν έχω πάρει κούπα από τα Starbucks.Αν και έχω βάλει στο μάτι τις παρακάτω.

Guest 875331
Επισκέπτης

American Economist
Επιφανές μέλος

Δε μ' αρέσουν. Εγώ έχω τη μπλε απ' αυτές από κοντά είναι πολύ ωραία και την πήρα πολύ φτηνά.
![]()
Πολύ καλή αγορά!
CiNeFiL
Διακεκριμένο μέλος

Κοροιδευεις, αλλα οι σκουροι καφεδες πρεπει να εχουν λαδι επανω και να γυαλιζουν. Οταν δεν γυαλιζουν σημαινει οτι εχουν κατσει πολυ καιρο στο ραφι, εχουν εκτεθει στον αερα και ειναι μπαγιατικοι. Δοκιμασε σκουρο φρεσκοψημενο σπορο και σπορο απο συσκευασια που εχει ανοιχτει ή/και εχει μεινει καιρο στο ραφι και θα δεις την διαφορα στην γευση. Δεν ειναι το ιδιο. Αλλα τι εξηγω και εγω σε ανθρωπο που πιθανοτατα δεν πινει τιποτα αλλο περα απο στιγμιαιο καφε?
oh another big brother here, you got me sherlock, ναι τετοια ειμαι, η φραπα ειναι ντοπα και τα σχετικα
ενυγουει οπως και να χει αν βαλεις οσο γαλα βαζουν στα σταρμπακς ο,τι κοκους και να πιεις το ιδιο θα ειναι, βασικα το ιδιο ΔΕΝ θα ειναι, καφες μια δεν θα ειναι με τιποτα

Αν θέλεις κάτι από Starbucks παρε καμία κούπα!!!
![]()
Πλάκα πλάκα αν είσαι εξωτερικό καί θες ντε καί καλά κούπα για σουβενίρ είναι ωραιότατες καί λιγότερο κιτς από αυτές που έχουν στα μαγαζιά
Gate4
Επιφανές μέλος

Μιλάει άνθρωπος που πίνει εμετό με 10 κιλά γάλα επειδή δεν παίζει να αντέχει σκέτο εσπρέσο. Γάλα, ζάχαρη, γεύσεις και λοιπές αηδίες στον καφέ για κάτι αδύναμους σαν εσάς είναι.Αλλα τι εξηγω και εγω σε ανθρωπο που πιθανοτατα δεν πινει τιποτα αλλο περα απο στιγμιαιο καφε?

Με άλλα λόγια πιείτε ένα φραπέ και βουλώστε.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 17 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...