silentiarius
Νεοφερμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
deadhead_pirate
Περιβόητο μέλος

Εχουν αναφερθεί κατά καιρούς.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
silentiarius
Νεοφερμένο μέλος

The company is noted for its non-smoking policy at almost all of its outlets, despite predictions that this would never succeed in markets such as Germany, which used to have few restrictions on smoking. This has changed in 2007 with many German states issuing smoking bans for restaurants and bars. Outlets in Vienna and Mexico City, which have smoking rooms separated by double doors from the coffee shop itself, and a smoking room upstairs in the Largo do Senado, Macau, branch are the closest the company has come to making exceptions.
https://en.wikipedia.org/wiki/Starbucks
Resident Evil
Διακεκριμένο μέλος

Δεν ξέρω τι εκπαίδευση περνάνε αλλά μου χτύπησε πάρα πολύ άσχημα. Ειδικά, μετά την επίσκεψή μου στον Κανάδα (που έχουν starbucks σε κάθε...γωνία

silentiarius
Νεοφερμένο μέλος

Subject to change
e-steki.gr Founder

Μάλλον θα αποκτήσουν λιγότερους, άμα είναι να περιμένεις τόση ώρα επιπλέονΑν τα starbucks αποκτήσουν τέτοιο μηχάνημα να κάνουν το σήμα τους και πάνω στον ίδιο τον καφέ, λέτε να αποκτήσουν περισσότερους πελάτες;![]()

Άσε που εγώ τον παίρνω πάντα στο χάρτινο cup με καπάκι.
Αν είσαι συνδρομητής forthnet είναι δωρεάνΑπό τα ελάχιστα αξιοπρεπή μέρη στην Ελλάδα όπου μπορείς να πιεις τον καφέ σου χωρίς κάπνα.
Έχουν και ασύρματο δίκτυο (το οποίο εάν θυμάμαι καλά το χρεώνουν 3 ευρώ την ώρα).

Btw καλωσόρισες!!

Τι ακριβώς κάνει τον freddo περισσότερο "καφέ" από τον latte? Το αν μπαίνει το γάλα από πάνω ή μέσα; Σε λίγο θα μας πεις ότι είναι και εφεύρεση των Starbucks να συνδυάζουν το γάλα με τον καφέ.Δεκτόν το πρόβλημα με την κάπνα. Αλλά εγώ ως καφέ δεν ορίζω το Caramel machiato και άλλα 35 επίθετα μετά, αλλά τον φραπέ, το γαλλικό, τον cappuccino, τον freddo, τον ελληνικό, τον esspresso κλπ. Από αυτούς στα starbucks υπάρχει μόνο ο cappuccinο και νομίζω ο esspresso. Άρα για μένα στα Starbucks δεν πίνεις καφέ, αλλά ροφήματα που περιέχουν καφέ. (αν είναι έτσι παίρνω και ένα milcafe από το περίπτερο και ησυχάζω...)
Ακυρο.
Δεν ισχύει η απαγόρευση του καπνίσματος σε όλα τα σταρμπακς, και επιπλέον υπάρχουν ήδη πολλά καφέ που έχουν δωρεάν ασύρματο δίκτυο.
Εγώ πάντως σε όλα τα Starbucks που έχω πάει (και της Πάτρας) δεν έχω δει κανέναν να καπνίζει.Μάλλον δεν έχεις έρθει στην Πάτρα.![]()
Ειδικά της Πάτρας μάλιστα είναι και overzealous και δεν μας είχαν επιτρέψει αρχικά ούτε ηλεκτρονικό τσιγάρο μέσα!
@Resident Evil, kalypso: Όταν ένας υπάλληλος είναι αγενής, αναφέρουμε τον υπάλληλο, δεν κατακρίνουμε όλη την εταιρεία. Εγώ πάντως απορώ γιατί δεν έχω συναντήσει ΠΟΤΕ ούτε ΕΝΑΝ αγενή υπάλληλο στα Starbucks (και πηγαίνω αρκετά συχνά). Μα τι στο καλό, το κοκκαλάκι της νυχτερίδας έχω;

deadhead_pirate
Περιβόητο μέλος

Εγώ που περνάω απ έξω κάθε μέρα έχω διαφορετική εικόνα.Εγώ πάντως σε όλα τα Starbucks που έχω πάει (και της Πάτρας) δεν έχω δει κανέναν να καπνίζει.
Ειδικά της Πάτρας μάλιστα είναι και overzealous και δεν μας είχαν επιτρέψει αρχικά ούτε ηλεκτρονικό τσιγάρο μέσα!
Το χειμώνα μάλιστα, οι ελάχιστοι θαμώνες, κάπνιζαν κανονικά

Subject to change
e-steki.gr Founder

Τελικά θα αρχίσω να πιστεύω ότι μιλάμε για διαφορετικά Starbucks. Δεν γίνεται να έχουμε τόσο διαφορετική εντύπωση και να μιλάμε για τα ίδιαΕγώ που περνάω απ έξω κάθε μέρα έχω διαφορετική εικόνα.
Το χειμώνα μάλιστα, οι ελάχιστοι θαμώνες, κάπνιζαν κανονικά![]()

deadhead_pirate
Περιβόητο μέλος

Subject to change
e-steki.gr Founder

Εσύ μονίμως δεν το βλέπεις καλά, αλλά με την όρεξη θα μείνειςΕνα μόνο έχει στην Πάτρα, και αυτό δεν το βλέπω και πολύ καλά τελευταία.....![]()

deadhead_pirate
Περιβόητο μέλος

Εδώ είμαστε και θα τα ξαναπούμε....

Angie_Ann
Διάσημο μέλος

silentiarius
Νεοφερμένο μέλος

Αν είσαι συνδρομητής forthnet είναι δωρεάν![]()
Α, καλή πληροφορία, σ' ευχαριστώ πολύ! (Χμμ... ποιος από τους φίλους μου έχει forthnet...

Btw καλωσόρισες!!![]()
Καλώς σας βρήκα

Resident Evil
Διακεκριμένο μέλος

@Resident Evil, kalypso: Όταν ένας υπάλληλος είναι αγενής, αναφέρουμε τον υπάλληλο, δεν κατακρίνουμε όλη την εταιρεία. Εγώ πάντως απορώ γιατί δεν έχω συναντήσει ΠΟΤΕ ούτε ΕΝΑΝ αγενή υπάλληλο στα Starbucks (και πηγαίνω αρκετά συχνά). Μα τι στο καλό, το κοκκαλάκι της νυχτερίδας έχω;![]()
Ίσως ορίζουμε διαφορετικά τι εννοούμε "ευγένεια" από τον υπάλληλο της καφετέριας

Πχ. εγώ (που είμαι με τα "ευχαριστώ-παρακαλώ" μου όταν δίνω-παραλαμβάνω την παραγγελία--όχι ότι εσύ δεν είσαι!) όταν θα μου δώσει ο σερβιτόρος ή ο υπάλληλος τον καφέ μου και θα του πω ευχαριστώ αναμένω να μου απαντήσει... "παρακαλώ".. Ε, η συγκεκριμένη κυρία πχ. στα starbucks της Βκτώρια την Κυριακή δεν...έκανε τον κόπο, απλώς γύρισε από την άλλη. Οκ, δεν είπα ότι με έβρισε κιόλας

Δεν είπα ότι δεν θα ξαναπάω, ούτε είπα ότι είναι policy της εταίριας (ειδικά μετά την επίσκεψή μου στην ottawa είμαι σίγουρη ότι δεν είναι), είπα απλώς ότι σε όσα έχω πάει εγώ τουλ, το σέρβις ήταν αρκετά .. "κρύο"¨, κάτι που άλλωστε ισχύει και σε άλλες καφετέριες που έχω πάει (αλλά δεν συζητάμε για αυτές), οι οποίες όμως, όπως και τα starbucks, δεν με ξετρελαίνουν.
Θα πάω, καλά είναι όταν πηγαίνω, αλλά δεν θα μου κάνει κλικ αν έχω πχ. 5 καφετέριες στην περιοχή να πάω ειδικά σε αυτά. Και οι 5 το ίδιο "βάρος" θα έχουν στην απόφαση μου. Αυτό λέω.

]ifrit[
Περιβόητο μέλος

Στα θετικά είναι η αισθητική του χώρου και διακόσμηση, η καθαρή ατμόσφαιρα λόγω απαγόρευσης του καπνίσματος (αν και καπνιστής).
Πάντως, γενικά, τσου.
Oralee
Τιμώμενο Μέλος

Subject to change
e-steki.gr Founder

Η άλλη καφετέρια στο κέντρο επίσης δεν θα σου δώσει Venti (και θα έχουν και αρκετά χαμηλότερη ποιότητα τα υλικά).Εγώ πάντως με αυτό το iced espresso latte το λένε να δεις (Λίαααααααααααααα, βοήθεια!) έχω φάει τρελό κόλλημα τελευταία (μου την σπάει βέβαια που κάνει σχεδόν 5 ευρώ ο μεγάλος, το θεωρώ πανάκριβο με δεδομένο πως έχει μηδενικό κόστος και στο δίνει σε πλαστικό ποτήρι, ενώ αν πάρω καφέ σε άλλη καφετέρια στο κέντρο για takeaway, για διπλό καπουτσίνο, αποκλείεται να πληρώσω πάνω από 3,50?). Αλλά έχει τέλεια γεύση, είναι γάλα με καφέ, όπως το πίνω και σπίτι![]()
Iced cafe latte λέγεται

io-io
Διάσημο μέλος

Η άλλη καφετέρια στο κέντρο επίσης δεν θα σου δώσει Venti (και θα έχουν και αρκετά χαμηλότερη ποιότητα τα υλικά).
Iced cafe latte λέγεται![]()

Subject to change
e-steki.gr Founder

iJohnnyCash
e-steki.gr Founder

Μάλλον δεν έχεις έρθει στην Πάτρα.
Magnifico, Σταθμός, W....
Τα starbucks στην πάτρα έχουν γίνει δεύτερο σπίτι μου όποτε επέτρεψε μου να έχω καλύτερη εικόνα. Έχουν αρκετό έως πολύ κόσμο, μια φορά μάλιστα το πρωί ήμασταν 4 άτομα (όχι παρέα, άγνωστοι μεταξύ μας) που περιμέναμε να ανοίξουν.Εγώ που περνάω απ έξω κάθε μέρα έχω διαφορετική εικόνα.
Το χειμώνα μάλιστα, οι ελάχιστοι θαμώνες, κάπνιζαν κανονικά![]()
Και το κάπνισμα μέσα δεν επιτρέπεται, μάλιστα δεν άφηναν να καπνίζουν ούτε ηλεκτρονικό τσιγάρο. Τέλος μια φορά επειδή έτυχε να ανάψουν μέσα δύο άτομα (όχι την ίδια) στιγμή τσιγάρο ...ο υπάλληλος έκανε την δεύτερη φορά λίγο πιο άσχημη παρατήρηση.
Τέλος μια φορά που πήγα στο Σταθμό (ενώ την καφετέρια δίπλα στον ΟΣΕ) ήταν τόσο βρώμικος ο χώρος από τους καπνούς αλλά οι παρέες έκαναν τόσο θόρυβο που ήταν αδύνατον να δουλέψω.
Τα άλλα καταστήματα που αναφέρεις δεν τα γνωρίζω.
Πολλές φόρες έχω πάει και σε άλλες καφετέριες στην Πάτρα λόγω παρέας. (Συγκεκριμένα απέναντι από τα ΤΕΙ (και από την κάτω πύλη και από την αριστερή) και στην πλατεία όλγας μπορώ με σιγουριά να πω ότι τα Starbucks είναι η καλύτερη καφετερία και με πολύ καλές τιμές.
Και αυτό γιατί οι άλλες καφετέριες:
- Νομίζουν ότι ο freddo είναι ο ίδιος με το latte (Το έχω συναντήσει σε περισσότερες από 4 καφετέριες)
- Νομίζουν ότι ο Latte φτιάχνεται με εβαπορέ γάλα (Το έχω συναντήσει σε περισσότερες από 4 καφετέριες)
- Νομίζουν ότι ο espresso δίπλος είναι δυο μόνοι espresso σε ένα φλιτζάνι (καλά αυτό σε μόνο 2 καφετέριες μου έχει τύχει)
- Νομίζουν ότι το αφρόγαλα είναι το ίδιο με το αχνιστό γάλα (Το έχω συναντήσει σε 3-4 καφετέριες)
- Πουλάνε ένα ποτήρι ούσκι latte 5 ευρώ όταν τα Starbuck πουλάνε 5ευρώ τα 600ml (Το έχω συναντήσει σε περισσότερες από 4 καφετέριες)
- Έχουν μόνο εβαπορέ γάλα και όχι φρέσκο γάλα (Το έχω συναντήσει σε 3-4 καφετέριες)
Αν εξαιρέσουμε τους Lavazza και κάποιους καφέδες από Caffeway που για κάποιους είναι καλύτεροι, ο καφές starbucks είναι ο καλύτερος στην Ελλάδα.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 17 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.