Ερις
Περιβόητο μέλος

χαχαχαΥ.Γ. Έχω ερωτευτεί τον Κοκκινάκη!![]()
![]()
Είναι πολύ ωραίος, είναι αλήθεια. Ίσως ο πιο ωραίος. Μετά θα βάλω τον Αγγελόπουλο και τον Μάριο, στην ίδια θέση.
Βρίσκω χάλια τον Χούτο, τον Μπο και τον Αναγνωστόπουλο. Οι άλλοι, ούτε κρύο, ούτε ζέστη.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
SuspiciousMinds
Νεοφερμένο μέλος

Εμένα να σου πω κι ο Χουτος μου κάνει κατι...χαχαχα
Είναι πολύ ωραίος, είναι αλήθεια. Ίσως ο πιο ωραίος. Μετά θα βάλω τον Αγγελόπουλο και τον Μάριο, στην ίδια θέση.
Βρίσκω χάλια τον Χούτο, τον Μπο και τον Αναγνωστόπουλο. Οι άλλοι, ούτε κρύο, ούτε ζέστη.![]()

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ερις
Περιβόητο μέλος

Εμένα κάτι με χαλάει πολύ. Ειδικά στο πρώτο επ. που τον έδειξε με εκείνο το στυλάκι το απαίσιο.. πολύ χάλι.Εμένα να σου πω κι ο Χουτος μου κάνει κατι...Είναι πολύ γοριλας, το ξερω, αλλα βγάζει κατι αγριο και το βρίσκω πολύ σέξυ!
![]()
Εν τω μεταξύ, σε κάθε, σε ΚΑΘΕ επεισόδιο, όταν δείχνει την Λάουρα με τη Σόφη να μιλάνε τα δυο τους και να λέει η Σόφη της αμπελοφιλοσοφίες της, είναι σαν να βλέπεις χαζοσίριαλ με δυο φιλενάδας που τα λένε. Σαν κακή ηθοποιία κάτι.
methexys
Τιμώμενο Μέλος

akikos
Επιφανές μέλος

methexys
Τιμώμενο Μέλος

Ο αληθινός χαρακτήρας του Ντάνου βγήκε στην επιφάνεια. Πόζερος, εγωιστής, ψώνιο.
Ναι,πως. Επειδη περπατάει γρήγορα και δεν προλαβαίνουν οι άλλοι να μπουν μπροστά. Καλυτερα απ'ολους εξηγηθηκε. Τα λεμε οταν πάρει το έπαθλο

akikos
Επιφανές μέλος

ultraviolence
Τιμώμενο Μέλος

Το οτι πήγαν να διώξουν έναν δυνατό παίκτη που διάβασα παραπάνω είναι τέρμα άκυρο. Δεν τους συνέφερε να τον διώξουν απο τώρα, αλλά μετά το merge. (αν γινει γιατι ετσι οπως το εχουν βιασει το σαρβαιβορ οι ελληνες..

Εγω κρατάω τα τελευταία λόγια της Σοφης, υπάρχει ζουμί αν τα μελετήσετε και πιστεύω σταδιακά θα φανεί αυτό. Η εικόνα που είχα για εκείνη δεν άλλαξε μέσα στο game, η αλήθεια της είναι αντιπροσωπευτική όσον αφορά την πραγματικότητα.
Σοφακι, you will be missed.

CaneSenpai
Δραστήριο μέλος

Johnny15
Επιφανές μέλος

SuspiciousMinds
Νεοφερμένο μέλος

Το είδα κι εγώ αυτό αλλά δεν φαίνεται ξεκάθαρα αν είναι τσιγάρο...Και δηλαδή τι;Αυτοί πεινάνε και πνίγουν τον πόνο τους με τσιγάρα;

evalliaChefαρα
Νεοφερμένο μέλος

Το είδα κι εγώ αυτό αλλά δεν φαίνεται ξεκάθαρα αν είναι τσιγάρο...Και δηλαδή τι;Αυτοί πεινάνε και πνίγουν τον πόνο τους με τσιγάρα;Περίεργα πράγματα! Α, επίσης η άλλη φωτογραφία που είχαν βγάλει αρχικά που και καλά.φαινόταν ένα πακέτο τσιγάρα δίπλα από την Σοφη εμενα μου μοιάζει περισσότερο με αυτό το καρτελάκι που έχουν κουβέρτες και sleeping bag παρα με πακέτο τσιγάρων!
![]()
ρε πατε καλα???Θα ειχαν τσιγαρα να καπνισουν και θα το εδειχνε η παραγωγη?Η θα το μάθαινε και δε θα τους τα παιρνε?Ελα λιγο...με τα βιντεακια που θελουν να τραβηξουν προβολες με λεξιθηρικου εντυπωσιασμου τιτλους.Μονο 1 μικρη μπανανα του δινουν λιγο πριν απο το καθε αγωνισμα..Τιποτα αλλο.
harry akritas
Διάσημο μέλος

PolGR1509
Τιμώμενο Μέλος

Johnny15
Επιφανές μέλος

fockos
Επιφανές μέλος

Στην ομάδα των διάσημων έχουν δημιουργηθεί 2 κλίκες Αγγελόπουλος vs Διάσημοι)..
Ποιο κατά την γνώμη σας έχει δίκιο o
Γιώργος Αγγελόπουλος

οι λοιποί διάσημοι;

Για την πλευρά του Αγγελόπουλου αξιολογήστε την παρούσα ανάρτηση με θετική ψήφο

"]Για την πλευρά των διασήμων αξιολογήστε την παρούσα ανάρτηση με αρνητική ψήφο

Ευχαριστώ για την συμμετοχή σας.
Θα κάνω και άλλα παρόμοια ποστ στην συνέχεια όπου θα εκφράζουμε την άποψη μας για διάφορα πράγματα που γίνονται στο παιχνίδι.
Guest 186240
Επισκέπτης

Ανοιχτή θέση υπέρ των μαχητών παίρνουν οι εκπαιδευτικοί της ΕΛΜΕ

harry akritas
Διάσημο μέλος

Να γίνουμε όλοι μαχητές σε τούτο τον αγώνα!
Ανοιχτή θέση υπέρ των μαχητών παίρνουν οι εκπαιδευτικοί της ΕΛΜΕ![]()
Τι άλλο θα σκεφτούν αυτοί οι συνδικαλιστές... Πραγματικά ό,τι πιο βλακώδες έχω διαβάσει από αυτούς προς το παρόν.
Jon Snow.
Εκκολαπτόμενο μέλος

Να γίνουμε όλοι μαχητές σε τούτο τον αγώνα!
Ανοιχτή θέση υπέρ των μαχητών παίρνουν οι εκπαιδευτικοί της ΕΛΜΕ![]()
είπαν αυτοί, που αν δεν πας 23 χρόνια φροντιστήριο, δεν πρόκειται να μάθεις ούτε το όνομά σου
akikos
Επιφανές μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 7 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.