Subject to change
e-steki.gr Founder

Έχετε βρει πουθενά φτηνό; Έχετε φτιάξει μόνοι σας; Πως βγήκε; Ήταν σαν το έτοιμο ή χειρότερο; Που βρήκατε τα υλικά; Πόση ώρα σας πήρε;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
underwater
Περιβόητο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Subject to change
e-steki.gr Founder

Το έχω ξανακούσει αυτό! Ξέρεις ποιό είναι το site του ή έστω κάπου να δω καταστήματα κ κατάλογο;Εγώ το πιο φτηνό που έχω βρει είναι το Yo! Τίποτα περισσότερο ψαγμένο.![]()
Εγώ πάντως το φθηνότερο που έχω βρει είναι στο Βασιλόπουλο, κάπου 6-7 ευρώ η μερίδα η οποία σε αυτό που παίρνω έχει 12 μικρά κομμάτια και 3 μεγάλα (εκ των οποίων με ψάρι μόνο τα 6 μικρά - σολωμό και τόνο)
underwater
Περιβόητο μέλος

Το έχω ξανακούσει αυτό! Ξέρεις ποιό είναι το site του ή έστω κάπου να δω καταστήματα κ κατάλογο;
Βασικά δε νομίζω να έχει site.

Έχει σίγουρα Χαλάνδρι στην Κηφισίας. Και κάνει και delivery!

Subject to change
e-steki.gr Founder

Όταν λες φτηνό για τι τιμή μιλάμε και σε πόσα κομμάτια αντιστοιχεί;
underwater
Περιβόητο μέλος

Τα σούσι και σασίμι είναι σε μερίδες των 4 και γυρνάνε σε ένα κυλινδρικό μπαρ και διαλέγεις ποιά θα πάρεις. Ανάλογα με τα υλικά αλλάζουν και οι τιμές τους.
Subject to change
e-steki.gr Founder

Δεδομένων των παραπάνω, με ενδιαφέρει κυρίως maki sushi, με ψάρι ή χωρίς... Με την τιμή αυτή θυμάσαι μήπως πόσα κομμάτια φάγατε; Δεν με πειράζει να κοστίζει αρκετά αρκεί να ειναι ΜΠΟΟΟΟΛΙΚΟ!
underwater
Περιβόητο μέλος

Δεδομένων των παραπάνω, με ενδιαφέρει κυρίως maki sushi, με ψάρι ή χωρίς... Με την τιμή αυτή θυμάσαι μήπως πόσα κομμάτια φάγατε; Δεν με πειράζει να κοστίζει αρκετά αρκεί να ειναι ΜΠΟΟΟΟΛΙΚΟ!
Αχ βρε Michelle θα με εξοντώσεις σήμερα!

Πάντως δεν σου αρέσει το σασίμι; Είσαι ΤΡΕΛΗ;

Subject to change
e-steki.gr Founder

underwater
Περιβόητο μέλος

fandago
Διακεκριμένο μέλος

Εγώ δεν είμαι λάτρης του sushi, μπορώ να μιλήσω; Δεν καταλαβαίνω πως τρώτε ένα ψάρι ωμό. Αυτό που μου έχει μείνει είναι μια ατάκα απο το σ'αγαπώ-μ'αγαπάς που έιναι:
Θοδωρής - Τι είναι αυτό το sushi τελοσπάντων;
Δήμητρα - Ψάρι είναι.
Θοδωρής - Μα καλά είναι δυνατόν να λένε ένα ψάρι sushi; Ομοφυλοφυλο είναι; Δλδ περνάει ένας καρχαρίας και λέει "γεια σου sushiiii τι κάνεις βρε sushiiiii;" (με ψιλο-γυναικεία φωνή)
Γιάννης
Περιβόητο μέλος

Όλη η Ολυμπιακή ομάδα της Ιαπωνίας έτρωγε εκεί και το μισό μαγαζί σύντομα θα το έκαναν και καραόκε μπαρ! (Τελείως jap κατάσταση δηλαδή.)
Το μόνο κακό είναι ότι στοιχίζει γύρω στα 100 € το άτομο! Αρκετά ακριβό. Έχω μετακομοίσει απο εκεί αλλα αν θέλετε σας γράφω την διευθυνση μήπως και έχει κανένας όρεξη να πάει.
Πρίν καμια δεκαετία είχα πάει Ιαπωνια για 10 μέρες, έσκασα στο σούσι τα τετράγωνα μακαρόνια και στην Ιαπωνική κουζίνα.
Ακόμα και στο αεροπλάνο σούσι είχαν!

Καμία σχέση βέβαια με αυτά που τρώμε εδώ ειδικά απο γνωστό κατάστημα πάνω στην παραλιακή που εχει σούσι (μπλιάχ)
Ξέρω και ένα φοβερό κινέζικο για όποιον ενδιαφέρεται.

Και γω κοντά στα μέρη σου μένω, αλλά δεν έχω ιδέα παραπάνω από σένα...
Με το σούπερ μάρκετ βολεύομαι και εγώ!
Subject to change
e-steki.gr Founder

@Γιάννης: Τι λες ωρέ Γιάννη;;; Εδώ ψάχνουμε το πιο φτηνό και λες για 100 ευρώ το άτομο;;; Ζουρλάθηκες ωρέε;

Πολύ μανία έχει πέσει με το σούσι στα φόρουμς τελευταία...Χεχεεεε...![]()
Χέχεχε, κι εσύ εκ του γνωστού-άγνωστου φόρουμ; Στείλε πμ με username!

Γιάννης
Περιβόητο μέλος

@Γιάννης: Τι λες ωρέ Γιάννη;;; Εδώ ψάχνουμε το πιο φτηνό και λες για 100 ευρώ το άτομο;;; Ζουρλάθηκες ωρέε;![]()
Τι να κάνουμε ρε κοπελιά σούσι θες να φάς όχι διπλόπιττα σουβλάκια!

Η hostess του μαγαζιού μου είπε ότι ειναι τόσο ακριβό γιατί πρέπει να αγοράζουν φρέσκα ψάρια κάθε μέρα και δεν μπορούν να κρατήσουν τίποτα παραπάνω απο 1 μέρα.
Πάντως μου έχει μείνει η γευση, ήταν φοβερή
Πάντως θέλει μεγάλη προσοχή καθώς τρώως ομό ψάρι οπότε αν δεν είναι εμπιστοσύνης το μαγαζί μπορεί να έχεις τρεξήματα.
underwater
Περιβόητο μέλος

Εγώ δεν είμαι λάτρης του sushi, μπορώ να μιλήσω; Δεν καταλαβαίνω πως τρώτε ένα ψάρι ωμό.
Ούτε εγώ είμαι λάτρης του σούσι, μου αρέσει όμως πολύ. Όσο για αυτό που λες καθώς και πολλοί άλλοι με το ωμό ψάρι δεν το καταλαβαίνω. Ας πούμε παστό ψάρι δεν τρως που ουσιαστικά κι αυτό ωμό είναι; Όταν λέμε ωμό δεν σημαίνει ότι είναι όπως το πήραν από την θάλασσα. Έχει μια διαδικασία το όλο πράγμα για να γίνει.
DrJ7000
Εκκολαπτόμενο μέλος

Σούσι.... μπλιαξ!!!

Στα μέρη μου το καλύτερο ψάρι είναι το ζγούρ!

Subject to change
e-steki.gr Founder

Έχεις φάει;![]()
Σούσι.... μπλιαξ!!!![]()
DrJ7000
Εκκολαπτόμενο μέλος

Έχεις φάει;
Δε πόσταρα μέσα από γευσιγνωστική σκοπιά. Απλά έδωσα τη χιουμοριστική χροιά της περιοχής μου πάνω στο θέμα φαγητό, η οποία πάνω κάτω συνοψίζεται στο μεγαλείο που αντλείται από το αρνίσιο παιδάκι και τη χρήση των χορταρικών μόνο ως ντεκορ.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 64 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.