miv
Επιφανές μέλος

Εντάξει, επιλογή σου βέβαια...Αν τα έχεις για πέταμα. Εγώ θα έκανα επένδυση σε κάτι με πολύ λιγότερο ρίσκο πάντως και φυσικά με βέβαιο κέρδος.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
932df0a57b
Πολύ δραστήριο μέλος

1) Το υλοποιώ εγώ
2) Θα έχει αυτό το κάτι
3) Θα το στηρίξουν πολλοί σημαντικοί άνθρωποι και θα διαφημιστεί σωστα
Όσο για τον σπόνσορα, ο πατέρας μου μου είπε να δώσει αυτός όλα τα χρήματα αλλά αρνήθηκα κατηγορηματικά, θέλω να έχω εγώ το ρίσκω
Δεν υπάρχει κάτι τέτοιο
Εγώ θα τα πάρω όλα και θα τα ενώσω
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
miv
Επιφανές μέλος

2) Τότε να μιλήσεις στο Bill Gates. Αν μη τι άλλο θα σε χρυσώσει γι'αυτό το...κάτι.

3) Πιο σημαντικοί άνθρωποι και πιο καλή διαφήμιση από Microsoft, AOL, Yahoo....Ναι, ΟΚ!

Όταν μιλάω για σπόνσορα δε μιλάω βασικά για την έναρξη. Γιατί είπες οτι έχεις ήδη συγκεντρώσει 7 χιλιάδες. Μιλάω κυρίως για τη συντήρηση που ποτέ δεν ξέρεις τι έξοδο μπορεί να σου βγάλει...
Πάντως εγώ στη θέση σου με 7 χιλιάδες θα προτιμούσα να αγοράσω μετοχές της Εθνικής Τράπεζας που δεν έχουν ρίσκο και αποφέρουν πάρα πολλά κέρδη. Αν θες σου κάνω και το διακανονισμό γιατί έχουμε και μπαμπά υψηλόβαθμο στην ΕΤΕ...

932df0a57b
Πολύ δραστήριο μέλος

miv
Επιφανές μέλος

932df0a57b
Πολύ δραστήριο μέλος

Anarki
Διάσημο μέλος

Για να το πω απο την άλλη οπτική γωνία, γιατί κάποιος που είναι ήδη σε όλες αυτές τις σελίδες και ξέρει κόσμο και κάνει μια χαρά τη δουλειά του να μεταβεί σε μια καινούρια σελίδα αμφιβόλου μέλλοντος;
Μακάρι να πάει καλά βέβαια, αλλά δεν είναι και πολύ ρεαλιστικό αυτό το σενάριο.
Αυτά φτιάχτηκαν πριν απο αρκετά χρόνια και ήταν πραγματικά καινοτόμα (ειδικά το google με το bot του) για την εποχή τους.Και επειδή είναι κολωσσοί; Και το youtube δεν ήταν κολοσσός, ούτε το google, από φοιτητές φτιάχτηκαν και τα δυο. Δεν είναι δικαιολογία αυτό
932df0a57b
Πολύ δραστήριο μέλος

miv
Επιφανές μέλος

Και επειδή είναι κολωσσοί; Και το youtube δεν ήταν κολοσσός, ούτε το google, από φοιτητές φτιάχτηκαν και τα δυο. Δεν είναι δικαιολογία αυτό
Ναι, σε μια εποχή χωρίς ανταγωνισμό (1994) και φυσικά μετά την εξαγορά τους (youtube) από τον πλουσιότερο επιχειρηματία του πλανήτη...
Εγώ πάντως θα χαρώ να γίνω μέλος κι ελπίζω να χαρούν κι άλλοι. Σου εύχομαι καλή επιτυχία στο project, αν και δεν το βλέπω, αν σκεφτώ επιχειρηματικά, όπως δηλαδή επέλεξα να σκέφτομαι από τη στιγμή που αποφάσισα να ασχοληθώ στο μέλλον με τις επιστήμες της Διοίκησης και της Οικονομίας...
932df0a57b
Πολύ δραστήριο μέλος

michael92
Πολύ δραστήριο μέλος

932df0a57b
Πολύ δραστήριο μέλος

miv
Επιφανές μέλος

Εγώ επιμένω στην πρότασή μου πάντως. Καλύτερα να επενδύσεις εκεί που υπάρχει ήδη ψωμί και μην ψάχνεις την επιτυχία απ'το τίποτα. Θα χαλάσεις τόσα λεφτά και τόσο χρόνο για να σου μείνει αμανάτι το δίκτυο και να μην ξέρεις τι να το κάνεις...
Kido
Νεοφερμένο μέλος

Τα βαρέθηκα τα linux. Δε λέω, εύχρηστα αλλά πολλές φορές δεν εξυπηρετούν. Για μία περίοδο ειχα XP με linux αλλα εντάξει, δε με βόλευε καθόλου, οπότε διάλεξα ξανά windows.
Eruyomo
Πολύ δραστήριο μέλος

Social Networking με IM, photos, videos, e-radio και μάλιστα με μια πολύ δυνατή υποδομή
σε hardware απο πίσω.
Το facebook απο την άλλη έχει δικό του framework για ανάπτυξη εφαρμογών, το οποίο το δίνει free στους χρήστες, κάτι που δίνει απεριόριστες δυνατότητες. Και αυτό με άριστη τεχνική υποδομή.
Tώρα για να πούμε την αλήθεια, ένα social networking site είναι πολύ εύκολο να στηθεί (υπάρχουν έτοιμα πακέτα, όπως το phpfox) και απο ότι έχω δει απο ελληνικά που σηκώνονται έχουν κόσμο. Απλα θα είναι "ένα ακόμα social networking site".
Καλη τύχη πάντως ό,τι και να κάνεις και εγώ θα γίνω και μέλος όταν το φτιάξεις, αν τελικά, το φτιάξεις.
halvas
Πολύ δραστήριο μέλος

Ωραία....
miv
Επιφανές μέλος

932df0a57b
Πολύ δραστήριο μέλος

Τέσπα αν μπορέσεις mmpf να φτιάξεις κάτι, σε παρακαλώ κράτα μας ενήμερους. ΟΚ;
Ωραία....
Η ειρωνεία εκεί που σε παίρνει
miv
Επιφανές μέλος

halvas
Πολύ δραστήριο μέλος

Και μην επιτίθεσαι σε όλους χωρίς λόγο
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.