Eruyomo Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μάνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 1.505 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2009 στις 01:26 Ο Eruyomo έγραψε: #401 28-10-09 01:26 Αρχική Δημοσίευση από fockos: https://www.magix.com/us/music-maker/?partnerid=9015 https://www.zzounds.com/item--CAKKINETIC Click για ανάπτυξη... Κανένα απο τα προγράμματα που λες δεν κάνει την δουλειά που λεώ εγώ (ο συγκεκριμένος δεν είναι κλασσικός sequencer αλλα ουσιαστικά χρησιμοποιεί ένα πολύ καινοτόμο paradigm - σχεδιάζεις τον ήχο ουσιαστικά - το οποίο θα θελα να το χω σε εφαρμογή έστω για windows) υ.γ. Δεν συζητάμε για το αν το osx είναι ωραίο η όχι, αλλα όταν βέβαια δεν μπορούμε να απαντήσουμε σοβαρά, γινόμαστε είρωνες. ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από manos4: με τους drivers έχει να κάνει.Αρκετοί κάτοχοι ATi αντιμετωπίζουν προβλήματα με τουσ οδηγούς των καρτών στο Linux Click για ανάπτυξη... Και εγώ ati έχω. 4870 για την ακρίβεια (rv 770). Τους fglrx τους έβαλες; Τι κάρτα έχεις; Έχω karmic αυτή τη στιγμή με τους opensource drivers πάντως και έχω compiz και video μια χαρά, αλλα μην περιμένεις απο παιχνίδια τίποτα πέρα απο nexuiz. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. manos4 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μάνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 893 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2009 στις 01:38 Ο manos4 έγραψε: #402 28-10-09 01:38 Τους fglrx τους έβαλες; Τι κάρτα έχεις; Click για ανάπτυξη... Ναι.HD3850 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eruyomo Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μάνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 1.505 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2009 στις 02:00 Ο Eruyomo έγραψε: #403 28-10-09 02:00 Αρχική Δημοσίευση από manos4: Ναι.HD3850 Click για ανάπτυξη... Μάλιστα. Τι πρόβλημα είχες με τους fglrx; Εγώ αυτό που έκανα ήταν: 1. Έβαλα karmic (το καινούργιο ubuntu, βγαίνει αύριο βράδυ νομίζω) σημειώνεις αν βάλεις 64μπιτα ή 32μπιτα. 2. Πας εδώ: https://kernel.ubuntu.com/~kernel-ppa/mainline/v2.6.32-rc5/ και κατεβάζεις ανάλογα με το τι έχεις (32 ή 64μπιτ) τα ανάλογα .deb . Τα βάζεις σε έναν εννιαίο φάκελο πχ ~/Downloads/mainline 3. Ανοίγεις ένα τερματικό, πας στο φάκελο που τα έβαλες και γράφεις Code: $ sudo dpkg -i *deb 4. γράφεις, αφού γίνει η εγκατάσταση: Code: $ sudo add-apt-repository ppa:xorg-edgers/ppa 5. κάνεις update και upgrade και restart και μετά ενεργοποιείς τα εφέ. Αν σου κολλήσει, δεν κάνεις ρεστάρτ απο το κουμπί αλλα πατάς ctrl+alt+PrtScr και κρατώντας αυτά πατημένα γράφεις με τη σειρά που τα λέω R S E I U B Έπειτα δοκιμάζεις να μπουτάρεις με άλλον πυρήνα και μόλις μπείς αφαιρείς τον 2.6.32 μέσω synaptic. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. persi Πολύ δραστήριο μέλος Η persi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.949 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2009 στις 02:40 Η persi έγραψε: #404 28-10-09 02:40 Αρχική Δημοσίευση από Eruyomo: αλλα μην περιμένεις απο παιχνίδια τίποτα πέρα απο nexuiz. Click για ανάπτυξη... Γιατί ρε, τι έχει το nexuiz; Αρχική Δημοσίευση από fockos: Λοιπόν έχω δουλέψει πάρα πολύ σε Mac. έχω στην κατοχή μου δεν δουλεύει αλλά ήταν γλυκούλη ¨ και έναν Σε καμιά περίπτωση δεν είπα ότι το λειτουργικό δεν είναι καλό... σαν λειτουργικό είναι πάρα πολύ καλό (τα χρησιμοποιω και στον acer μου) αλλά σε καμια περίπτωση δεν αξίζει κάποιος να δώσει 2πάσια λεφτά για έναν υπολογιστή mac. Επίσης το mac δεν υποστηρίζεται από ελληνικές εταιρίες παραγωγής λογισμικού. Click για ανάπτυξη... 1) Καλά, κι εγώ έχω έναν μικρό υπολογιστή με πορτάκι που τρέχει windows 3.1... (παίζει και να δουλεύει τώρα που το λες...). 2) Τι είναι αυτό το 2ο;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eruyomo Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μάνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 1.505 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2009 στις 03:27 Ο Eruyomo έγραψε: #405 28-10-09 03:27 Αρχική Δημοσίευση από nioniosmeg: Γιατί ρε, τι έχει το nexuiz; Click για ανάπτυξη... Τίποτα δεν έχει, απλά δεν είναι και τόσο τρομερό. 2) Τι είναι αυτό το 2ο;;; Click για ανάπτυξη... Ένας eMac. https://en.wikipedia.org/wiki/EMac Κατα κάποιο τρόπο ο <<πρόγονος>> του iMac. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. manos4 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μάνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 893 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2009 στις 09:20 Ο manos4 έγραψε: #406 28-10-09 09:20 Έβαλα karmic (το καινούργιο ubuntu, βγαίνει αύριο βράδυ νομίζω) σημειώνεις αν βάλεις 64μπιτα ή 32μπιτα. Click για ανάπτυξη... αυτό είπα και εγώ θα βάλω την καινούργια έκδοση να την δοκιμάσω για να δω αν έχω προβλήματα με τους drivers..όταν έλεγα πως έχω ενοούσα στην 9.04 όχι στην καινούργια.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.648 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2009 στις 10:02 Ο fockos έγραψε: #407 28-10-09 10:02 2) Τι είναι αυτό το 2ο;;; Click για ανάπτυξη... λεγόταν Imacg3 βγήκε το 1998 (περίπου δεν θυμάμαι). Ο επεξεργαστής του ήταν 233mhz Θυμάμαι που τότε λέγανε ως επιχείρημα πως ήταν το μηχάνημα που καταργούσε τα καλώδια. Το πληκτρολόγιο και η οθόνη ήταν ενσωματωμένα στο mac. Ετρεχε [ame="https://www.youtube.com/watch?v=TK-JUCyIihw&feature=related"]iMac 233 Mhz έτρεχε osx Jaguar[/ame] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eruyomo Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μάνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 1.505 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2009 στις 10:47 Ο Eruyomo έγραψε: #408 28-10-09 10:47 Αρχική Δημοσίευση από manos4: αυτό είπα και εγώ θα βάλω την καινούργια έκδοση να την δοκιμάσω για να δω αν έχω προβλήματα με τους drivers..όταν έλεγα πως έχω ενοούσα στην 9.04 όχι στην καινούργια.. Click για ανάπτυξη... Και η καινούγια θέλει hackιές για να παίξει σωστά όμως. Όταν την βάλεις κάνε αυτό που σου πα. Σωστά το κουτάκι iMac είναι, το eMac είναι πιο καινούργιο απο ότι είδα. Πάντως μπορούσε και «έτρεχε» OSX; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. persi Πολύ δραστήριο μέλος Η persi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.949 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2009 στις 13:01 Η persi έγραψε: #409 28-10-09 13:01 Αρχική Δημοσίευση από fockos: λεγόταν Imacg3 βγήκε το 1998 (περίπου δεν θυμάμαι). Ο επεξεργαστής του ήταν 233mhz Θυμάμαι που τότε λέγανε ως επιχείρημα πως ήταν το μηχάνημα που καταργούσε τα καλώδια. Το πληκτρολόγιο και η οθόνη ήταν ενσωματωμένα στο mac. Ετρεχε iMac 233 Mhz έτρεχε osx Jaguar Click για ανάπτυξη... Έλεος. Μέχρι και το powerbook το G3 μου τρέχει panther... (παρ' όλα αυτά τρέχει και καθαρά OS 9, no classics, τα οποία δεν βγάζουν μπλε οθόνες...:fss. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eruyomo Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μάνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 1.505 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2009 στις 20:24 Ο Eruyomo έγραψε: #410 28-10-09 20:24 Αρχική Δημοσίευση από nioniosmeg: Έλεος. Μέχρι και το powerbook το G3 μου τρέχει panther... (παρ' όλα αυτά τρέχει και καθαρά OS 9, no classics, τα οποία δεν βγάζουν μπλε οθόνες...:fss. Click για ανάπτυξη... Άστο καλύτερα, γιατί τα Classic ήταν τα ίδια χάλια με τα 9x (δηλαδή πολύ χάλια) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. artemaki Διάσημο μέλος Η Άρτεμις αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κορυδαλλός (Αττική). Έχει γράψει 3.252 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2009 στις 23:40 Η artemaki έγραψε: #411 29-10-09 23:40 Αυτη τη στιγμη(οπως εχω ξαναπει)εχω windows xp με θεμα vista. Απο αυριο δεν ξερω τι θα εχω. Θα μαθω και θα σας πω. Μου φαινεται καποια "καινουργια windows". Θα σας γελασω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mamaguena Εκκολαπτόμενο μέλος Η Mamaguena αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 164 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2009 στις 21:59 Η Mamaguena: #412 30-10-09 21:59 windows xp Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. manos4 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μάνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 893 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2009 στις 11:33 Ο manos4 έγραψε: #413 31-10-09 11:33 Τώρα χρησιμποιώ Windows 7 και Ubuntu 9.10.Ευτυχώς στα Ubuntu 9.10 δεν έχω τα προβλήματα που είχα στην 9.04 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. yozerehs Τιμώμενο Μέλος Ο yozerehs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 4.970 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2010 στις 03:20 Ο yozerehs έγραψε: #414 10-01-10 03:20 Windows 7. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Septagram Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Παναγιωτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Πετρούπολη (Αττική). Έχει γράψει 156 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2010 στις 09:53 Ο Septagram: #415 10-01-10 09:53 Windows 7 στο Dektop Pc Ubuntu 9.10 στο usb flash Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mi3s Εκκολαπτόμενο μέλος Ο mi3s αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 377 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2010 στις 10:14 Ο mi3s έγραψε: #416 10-01-10 10:14 windows xp sp3 αλλά θέλω απεγνωσμένα macbookpro13" με snow leopard ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 932df0a57b Πολύ δραστήριο μέλος Ο 932df0a57b αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 853 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2010 στις 16:27 Ο 932df0a57b: #417 10-01-10 16:27 Χρησιμοποιώ MAC OS X Snow Leopard 10.6.2 σε Macbook Pro ----------------------------------------- Όπως κάθε OS X, κορυφή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Silent_Killer Πολύ δραστήριο μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 1.641 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2010 στις 19:44 Ο Silent_Killer: #418 10-01-10 19:44 Monomaxos! Είναι ελληνική διανομή linux! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.648 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2010 στις 20:04 Ο fockos έγραψε: #419 10-01-10 20:04 τα 7 έχω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mechanicarts Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Λάζαρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, επαγγέλλεται 3D designer και μας γράφει από Μέγαρα (Αττική). Έχει γράψει 350 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2010 στις 20:27 Ο mechanicarts: #420 10-01-10 20:27 Μόλις πήρα το λάπτοπ μου και έχει μέσα 7 64-μπιτ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 19 20 21 22 23 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 27 Επόμενη First Προηγούμενη 21 από 27 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 21 από 27 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από fockos: https://www.magix.com/us/music-maker/?partnerid=9015 https://www.zzounds.com/item--CAKKINETIC Click για ανάπτυξη... Κανένα απο τα προγράμματα που λες δεν κάνει την δουλειά που λεώ εγώ (ο συγκεκριμένος δεν είναι κλασσικός sequencer αλλα ουσιαστικά χρησιμοποιεί ένα πολύ καινοτόμο paradigm - σχεδιάζεις τον ήχο ουσιαστικά - το οποίο θα θελα να το χω σε εφαρμογή έστω για windows) υ.γ. Δεν συζητάμε για το αν το osx είναι ωραίο η όχι, αλλα όταν βέβαια δεν μπορούμε να απαντήσουμε σοβαρά, γινόμαστε είρωνες. ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από manos4: με τους drivers έχει να κάνει.Αρκετοί κάτοχοι ATi αντιμετωπίζουν προβλήματα με τουσ οδηγούς των καρτών στο Linux Click για ανάπτυξη... Και εγώ ati έχω. 4870 για την ακρίβεια (rv 770). Τους fglrx τους έβαλες; Τι κάρτα έχεις; Έχω karmic αυτή τη στιγμή με τους opensource drivers πάντως και έχω compiz και video μια χαρά, αλλα μην περιμένεις απο παιχνίδια τίποτα πέρα απο nexuiz. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
manos4 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μάνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 893 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2009 στις 01:38 Ο manos4 έγραψε: #402 28-10-09 01:38 Τους fglrx τους έβαλες; Τι κάρτα έχεις; Click για ανάπτυξη... Ναι.HD3850 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eruyomo Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μάνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 1.505 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2009 στις 02:00 Ο Eruyomo έγραψε: #403 28-10-09 02:00 Αρχική Δημοσίευση από manos4: Ναι.HD3850 Click για ανάπτυξη... Μάλιστα. Τι πρόβλημα είχες με τους fglrx; Εγώ αυτό που έκανα ήταν: 1. Έβαλα karmic (το καινούργιο ubuntu, βγαίνει αύριο βράδυ νομίζω) σημειώνεις αν βάλεις 64μπιτα ή 32μπιτα. 2. Πας εδώ: https://kernel.ubuntu.com/~kernel-ppa/mainline/v2.6.32-rc5/ και κατεβάζεις ανάλογα με το τι έχεις (32 ή 64μπιτ) τα ανάλογα .deb . Τα βάζεις σε έναν εννιαίο φάκελο πχ ~/Downloads/mainline 3. Ανοίγεις ένα τερματικό, πας στο φάκελο που τα έβαλες και γράφεις Code: $ sudo dpkg -i *deb 4. γράφεις, αφού γίνει η εγκατάσταση: Code: $ sudo add-apt-repository ppa:xorg-edgers/ppa 5. κάνεις update και upgrade και restart και μετά ενεργοποιείς τα εφέ. Αν σου κολλήσει, δεν κάνεις ρεστάρτ απο το κουμπί αλλα πατάς ctrl+alt+PrtScr και κρατώντας αυτά πατημένα γράφεις με τη σειρά που τα λέω R S E I U B Έπειτα δοκιμάζεις να μπουτάρεις με άλλον πυρήνα και μόλις μπείς αφαιρείς τον 2.6.32 μέσω synaptic. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. persi Πολύ δραστήριο μέλος Η persi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.949 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2009 στις 02:40 Η persi έγραψε: #404 28-10-09 02:40 Αρχική Δημοσίευση από Eruyomo: αλλα μην περιμένεις απο παιχνίδια τίποτα πέρα απο nexuiz. Click για ανάπτυξη... Γιατί ρε, τι έχει το nexuiz; Αρχική Δημοσίευση από fockos: Λοιπόν έχω δουλέψει πάρα πολύ σε Mac. έχω στην κατοχή μου δεν δουλεύει αλλά ήταν γλυκούλη ¨ και έναν Σε καμιά περίπτωση δεν είπα ότι το λειτουργικό δεν είναι καλό... σαν λειτουργικό είναι πάρα πολύ καλό (τα χρησιμοποιω και στον acer μου) αλλά σε καμια περίπτωση δεν αξίζει κάποιος να δώσει 2πάσια λεφτά για έναν υπολογιστή mac. Επίσης το mac δεν υποστηρίζεται από ελληνικές εταιρίες παραγωγής λογισμικού. Click για ανάπτυξη... 1) Καλά, κι εγώ έχω έναν μικρό υπολογιστή με πορτάκι που τρέχει windows 3.1... (παίζει και να δουλεύει τώρα που το λες...). 2) Τι είναι αυτό το 2ο;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eruyomo Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μάνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 1.505 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2009 στις 03:27 Ο Eruyomo έγραψε: #405 28-10-09 03:27 Αρχική Δημοσίευση από nioniosmeg: Γιατί ρε, τι έχει το nexuiz; Click για ανάπτυξη... Τίποτα δεν έχει, απλά δεν είναι και τόσο τρομερό. 2) Τι είναι αυτό το 2ο;;; Click για ανάπτυξη... Ένας eMac. https://en.wikipedia.org/wiki/EMac Κατα κάποιο τρόπο ο <<πρόγονος>> του iMac. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. manos4 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μάνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 893 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2009 στις 09:20 Ο manos4 έγραψε: #406 28-10-09 09:20 Έβαλα karmic (το καινούργιο ubuntu, βγαίνει αύριο βράδυ νομίζω) σημειώνεις αν βάλεις 64μπιτα ή 32μπιτα. Click για ανάπτυξη... αυτό είπα και εγώ θα βάλω την καινούργια έκδοση να την δοκιμάσω για να δω αν έχω προβλήματα με τους drivers..όταν έλεγα πως έχω ενοούσα στην 9.04 όχι στην καινούργια.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.648 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2009 στις 10:02 Ο fockos έγραψε: #407 28-10-09 10:02 2) Τι είναι αυτό το 2ο;;; Click για ανάπτυξη... λεγόταν Imacg3 βγήκε το 1998 (περίπου δεν θυμάμαι). Ο επεξεργαστής του ήταν 233mhz Θυμάμαι που τότε λέγανε ως επιχείρημα πως ήταν το μηχάνημα που καταργούσε τα καλώδια. Το πληκτρολόγιο και η οθόνη ήταν ενσωματωμένα στο mac. Ετρεχε [ame="https://www.youtube.com/watch?v=TK-JUCyIihw&feature=related"]iMac 233 Mhz έτρεχε osx Jaguar[/ame] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eruyomo Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μάνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 1.505 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2009 στις 10:47 Ο Eruyomo έγραψε: #408 28-10-09 10:47 Αρχική Δημοσίευση από manos4: αυτό είπα και εγώ θα βάλω την καινούργια έκδοση να την δοκιμάσω για να δω αν έχω προβλήματα με τους drivers..όταν έλεγα πως έχω ενοούσα στην 9.04 όχι στην καινούργια.. Click για ανάπτυξη... Και η καινούγια θέλει hackιές για να παίξει σωστά όμως. Όταν την βάλεις κάνε αυτό που σου πα. Σωστά το κουτάκι iMac είναι, το eMac είναι πιο καινούργιο απο ότι είδα. Πάντως μπορούσε και «έτρεχε» OSX; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. persi Πολύ δραστήριο μέλος Η persi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.949 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2009 στις 13:01 Η persi έγραψε: #409 28-10-09 13:01 Αρχική Δημοσίευση από fockos: λεγόταν Imacg3 βγήκε το 1998 (περίπου δεν θυμάμαι). Ο επεξεργαστής του ήταν 233mhz Θυμάμαι που τότε λέγανε ως επιχείρημα πως ήταν το μηχάνημα που καταργούσε τα καλώδια. Το πληκτρολόγιο και η οθόνη ήταν ενσωματωμένα στο mac. Ετρεχε iMac 233 Mhz έτρεχε osx Jaguar Click για ανάπτυξη... Έλεος. Μέχρι και το powerbook το G3 μου τρέχει panther... (παρ' όλα αυτά τρέχει και καθαρά OS 9, no classics, τα οποία δεν βγάζουν μπλε οθόνες...:fss. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eruyomo Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μάνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 1.505 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2009 στις 20:24 Ο Eruyomo έγραψε: #410 28-10-09 20:24 Αρχική Δημοσίευση από nioniosmeg: Έλεος. Μέχρι και το powerbook το G3 μου τρέχει panther... (παρ' όλα αυτά τρέχει και καθαρά OS 9, no classics, τα οποία δεν βγάζουν μπλε οθόνες...:fss. Click για ανάπτυξη... Άστο καλύτερα, γιατί τα Classic ήταν τα ίδια χάλια με τα 9x (δηλαδή πολύ χάλια) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. artemaki Διάσημο μέλος Η Άρτεμις αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κορυδαλλός (Αττική). Έχει γράψει 3.252 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2009 στις 23:40 Η artemaki έγραψε: #411 29-10-09 23:40 Αυτη τη στιγμη(οπως εχω ξαναπει)εχω windows xp με θεμα vista. Απο αυριο δεν ξερω τι θα εχω. Θα μαθω και θα σας πω. Μου φαινεται καποια "καινουργια windows". Θα σας γελασω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mamaguena Εκκολαπτόμενο μέλος Η Mamaguena αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 164 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2009 στις 21:59 Η Mamaguena: #412 30-10-09 21:59 windows xp Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. manos4 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μάνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 893 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2009 στις 11:33 Ο manos4 έγραψε: #413 31-10-09 11:33 Τώρα χρησιμποιώ Windows 7 και Ubuntu 9.10.Ευτυχώς στα Ubuntu 9.10 δεν έχω τα προβλήματα που είχα στην 9.04 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. yozerehs Τιμώμενο Μέλος Ο yozerehs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 4.970 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2010 στις 03:20 Ο yozerehs έγραψε: #414 10-01-10 03:20 Windows 7. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Septagram Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Παναγιωτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Πετρούπολη (Αττική). Έχει γράψει 156 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2010 στις 09:53 Ο Septagram: #415 10-01-10 09:53 Windows 7 στο Dektop Pc Ubuntu 9.10 στο usb flash Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mi3s Εκκολαπτόμενο μέλος Ο mi3s αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 377 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2010 στις 10:14 Ο mi3s έγραψε: #416 10-01-10 10:14 windows xp sp3 αλλά θέλω απεγνωσμένα macbookpro13" με snow leopard ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 932df0a57b Πολύ δραστήριο μέλος Ο 932df0a57b αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 853 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2010 στις 16:27 Ο 932df0a57b: #417 10-01-10 16:27 Χρησιμοποιώ MAC OS X Snow Leopard 10.6.2 σε Macbook Pro ----------------------------------------- Όπως κάθε OS X, κορυφή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Silent_Killer Πολύ δραστήριο μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 1.641 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2010 στις 19:44 Ο Silent_Killer: #418 10-01-10 19:44 Monomaxos! Είναι ελληνική διανομή linux! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.648 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2010 στις 20:04 Ο fockos έγραψε: #419 10-01-10 20:04 τα 7 έχω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mechanicarts Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Λάζαρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, επαγγέλλεται 3D designer και μας γράφει από Μέγαρα (Αττική). Έχει γράψει 350 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2010 στις 20:27 Ο mechanicarts: #420 10-01-10 20:27 Μόλις πήρα το λάπτοπ μου και έχει μέσα 7 64-μπιτ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 19 20 21 22 23 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 27 Επόμενη First Προηγούμενη 21 από 27 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 21 από 27 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Τους fglrx τους έβαλες; Τι κάρτα έχεις; Click για ανάπτυξη... Ναι.HD3850 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Eruyomo Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μάνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 1.505 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2009 στις 02:00 Ο Eruyomo έγραψε: #403 28-10-09 02:00 Αρχική Δημοσίευση από manos4: Ναι.HD3850 Click για ανάπτυξη... Μάλιστα. Τι πρόβλημα είχες με τους fglrx; Εγώ αυτό που έκανα ήταν: 1. Έβαλα karmic (το καινούργιο ubuntu, βγαίνει αύριο βράδυ νομίζω) σημειώνεις αν βάλεις 64μπιτα ή 32μπιτα. 2. Πας εδώ: https://kernel.ubuntu.com/~kernel-ppa/mainline/v2.6.32-rc5/ και κατεβάζεις ανάλογα με το τι έχεις (32 ή 64μπιτ) τα ανάλογα .deb . Τα βάζεις σε έναν εννιαίο φάκελο πχ ~/Downloads/mainline 3. Ανοίγεις ένα τερματικό, πας στο φάκελο που τα έβαλες και γράφεις Code: $ sudo dpkg -i *deb 4. γράφεις, αφού γίνει η εγκατάσταση: Code: $ sudo add-apt-repository ppa:xorg-edgers/ppa 5. κάνεις update και upgrade και restart και μετά ενεργοποιείς τα εφέ. Αν σου κολλήσει, δεν κάνεις ρεστάρτ απο το κουμπί αλλα πατάς ctrl+alt+PrtScr και κρατώντας αυτά πατημένα γράφεις με τη σειρά που τα λέω R S E I U B Έπειτα δοκιμάζεις να μπουτάρεις με άλλον πυρήνα και μόλις μπείς αφαιρείς τον 2.6.32 μέσω synaptic. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. persi Πολύ δραστήριο μέλος Η persi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.949 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2009 στις 02:40 Η persi έγραψε: #404 28-10-09 02:40 Αρχική Δημοσίευση από Eruyomo: αλλα μην περιμένεις απο παιχνίδια τίποτα πέρα απο nexuiz. Click για ανάπτυξη... Γιατί ρε, τι έχει το nexuiz; Αρχική Δημοσίευση από fockos: Λοιπόν έχω δουλέψει πάρα πολύ σε Mac. έχω στην κατοχή μου δεν δουλεύει αλλά ήταν γλυκούλη ¨ και έναν Σε καμιά περίπτωση δεν είπα ότι το λειτουργικό δεν είναι καλό... σαν λειτουργικό είναι πάρα πολύ καλό (τα χρησιμοποιω και στον acer μου) αλλά σε καμια περίπτωση δεν αξίζει κάποιος να δώσει 2πάσια λεφτά για έναν υπολογιστή mac. Επίσης το mac δεν υποστηρίζεται από ελληνικές εταιρίες παραγωγής λογισμικού. Click για ανάπτυξη... 1) Καλά, κι εγώ έχω έναν μικρό υπολογιστή με πορτάκι που τρέχει windows 3.1... (παίζει και να δουλεύει τώρα που το λες...). 2) Τι είναι αυτό το 2ο;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eruyomo Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μάνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 1.505 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2009 στις 03:27 Ο Eruyomo έγραψε: #405 28-10-09 03:27 Αρχική Δημοσίευση από nioniosmeg: Γιατί ρε, τι έχει το nexuiz; Click για ανάπτυξη... Τίποτα δεν έχει, απλά δεν είναι και τόσο τρομερό. 2) Τι είναι αυτό το 2ο;;; Click για ανάπτυξη... Ένας eMac. https://en.wikipedia.org/wiki/EMac Κατα κάποιο τρόπο ο <<πρόγονος>> του iMac. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. manos4 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μάνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 893 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2009 στις 09:20 Ο manos4 έγραψε: #406 28-10-09 09:20 Έβαλα karmic (το καινούργιο ubuntu, βγαίνει αύριο βράδυ νομίζω) σημειώνεις αν βάλεις 64μπιτα ή 32μπιτα. Click για ανάπτυξη... αυτό είπα και εγώ θα βάλω την καινούργια έκδοση να την δοκιμάσω για να δω αν έχω προβλήματα με τους drivers..όταν έλεγα πως έχω ενοούσα στην 9.04 όχι στην καινούργια.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.648 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2009 στις 10:02 Ο fockos έγραψε: #407 28-10-09 10:02 2) Τι είναι αυτό το 2ο;;; Click για ανάπτυξη... λεγόταν Imacg3 βγήκε το 1998 (περίπου δεν θυμάμαι). Ο επεξεργαστής του ήταν 233mhz Θυμάμαι που τότε λέγανε ως επιχείρημα πως ήταν το μηχάνημα που καταργούσε τα καλώδια. Το πληκτρολόγιο και η οθόνη ήταν ενσωματωμένα στο mac. Ετρεχε [ame="https://www.youtube.com/watch?v=TK-JUCyIihw&feature=related"]iMac 233 Mhz έτρεχε osx Jaguar[/ame] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eruyomo Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μάνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 1.505 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2009 στις 10:47 Ο Eruyomo έγραψε: #408 28-10-09 10:47 Αρχική Δημοσίευση από manos4: αυτό είπα και εγώ θα βάλω την καινούργια έκδοση να την δοκιμάσω για να δω αν έχω προβλήματα με τους drivers..όταν έλεγα πως έχω ενοούσα στην 9.04 όχι στην καινούργια.. Click για ανάπτυξη... Και η καινούγια θέλει hackιές για να παίξει σωστά όμως. Όταν την βάλεις κάνε αυτό που σου πα. Σωστά το κουτάκι iMac είναι, το eMac είναι πιο καινούργιο απο ότι είδα. Πάντως μπορούσε και «έτρεχε» OSX; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. persi Πολύ δραστήριο μέλος Η persi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.949 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2009 στις 13:01 Η persi έγραψε: #409 28-10-09 13:01 Αρχική Δημοσίευση από fockos: λεγόταν Imacg3 βγήκε το 1998 (περίπου δεν θυμάμαι). Ο επεξεργαστής του ήταν 233mhz Θυμάμαι που τότε λέγανε ως επιχείρημα πως ήταν το μηχάνημα που καταργούσε τα καλώδια. Το πληκτρολόγιο και η οθόνη ήταν ενσωματωμένα στο mac. Ετρεχε iMac 233 Mhz έτρεχε osx Jaguar Click για ανάπτυξη... Έλεος. Μέχρι και το powerbook το G3 μου τρέχει panther... (παρ' όλα αυτά τρέχει και καθαρά OS 9, no classics, τα οποία δεν βγάζουν μπλε οθόνες...:fss. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eruyomo Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μάνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 1.505 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2009 στις 20:24 Ο Eruyomo έγραψε: #410 28-10-09 20:24 Αρχική Δημοσίευση από nioniosmeg: Έλεος. Μέχρι και το powerbook το G3 μου τρέχει panther... (παρ' όλα αυτά τρέχει και καθαρά OS 9, no classics, τα οποία δεν βγάζουν μπλε οθόνες...:fss. Click για ανάπτυξη... Άστο καλύτερα, γιατί τα Classic ήταν τα ίδια χάλια με τα 9x (δηλαδή πολύ χάλια) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. artemaki Διάσημο μέλος Η Άρτεμις αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κορυδαλλός (Αττική). Έχει γράψει 3.252 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2009 στις 23:40 Η artemaki έγραψε: #411 29-10-09 23:40 Αυτη τη στιγμη(οπως εχω ξαναπει)εχω windows xp με θεμα vista. Απο αυριο δεν ξερω τι θα εχω. Θα μαθω και θα σας πω. Μου φαινεται καποια "καινουργια windows". Θα σας γελασω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mamaguena Εκκολαπτόμενο μέλος Η Mamaguena αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 164 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2009 στις 21:59 Η Mamaguena: #412 30-10-09 21:59 windows xp Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. manos4 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μάνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 893 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2009 στις 11:33 Ο manos4 έγραψε: #413 31-10-09 11:33 Τώρα χρησιμποιώ Windows 7 και Ubuntu 9.10.Ευτυχώς στα Ubuntu 9.10 δεν έχω τα προβλήματα που είχα στην 9.04 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. yozerehs Τιμώμενο Μέλος Ο yozerehs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 4.970 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2010 στις 03:20 Ο yozerehs έγραψε: #414 10-01-10 03:20 Windows 7. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Septagram Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Παναγιωτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Πετρούπολη (Αττική). Έχει γράψει 156 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2010 στις 09:53 Ο Septagram: #415 10-01-10 09:53 Windows 7 στο Dektop Pc Ubuntu 9.10 στο usb flash Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mi3s Εκκολαπτόμενο μέλος Ο mi3s αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 377 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2010 στις 10:14 Ο mi3s έγραψε: #416 10-01-10 10:14 windows xp sp3 αλλά θέλω απεγνωσμένα macbookpro13" με snow leopard ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 932df0a57b Πολύ δραστήριο μέλος Ο 932df0a57b αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 853 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2010 στις 16:27 Ο 932df0a57b: #417 10-01-10 16:27 Χρησιμοποιώ MAC OS X Snow Leopard 10.6.2 σε Macbook Pro ----------------------------------------- Όπως κάθε OS X, κορυφή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Silent_Killer Πολύ δραστήριο μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 1.641 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2010 στις 19:44 Ο Silent_Killer: #418 10-01-10 19:44 Monomaxos! Είναι ελληνική διανομή linux! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.648 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2010 στις 20:04 Ο fockos έγραψε: #419 10-01-10 20:04 τα 7 έχω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mechanicarts Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Λάζαρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, επαγγέλλεται 3D designer και μας γράφει από Μέγαρα (Αττική). Έχει γράψει 350 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2010 στις 20:27 Ο mechanicarts: #420 10-01-10 20:27 Μόλις πήρα το λάπτοπ μου και έχει μέσα 7 64-μπιτ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 19 20 21 22 23 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 27 Επόμενη First Προηγούμενη 21 από 27 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 21 από 27 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από manos4: Ναι.HD3850 Click για ανάπτυξη... Μάλιστα. Τι πρόβλημα είχες με τους fglrx; Εγώ αυτό που έκανα ήταν: 1. Έβαλα karmic (το καινούργιο ubuntu, βγαίνει αύριο βράδυ νομίζω) σημειώνεις αν βάλεις 64μπιτα ή 32μπιτα. 2. Πας εδώ: https://kernel.ubuntu.com/~kernel-ppa/mainline/v2.6.32-rc5/ και κατεβάζεις ανάλογα με το τι έχεις (32 ή 64μπιτ) τα ανάλογα .deb . Τα βάζεις σε έναν εννιαίο φάκελο πχ ~/Downloads/mainline 3. Ανοίγεις ένα τερματικό, πας στο φάκελο που τα έβαλες και γράφεις Code: $ sudo dpkg -i *deb 4. γράφεις, αφού γίνει η εγκατάσταση: Code: $ sudo add-apt-repository ppa:xorg-edgers/ppa 5. κάνεις update και upgrade και restart και μετά ενεργοποιείς τα εφέ. Αν σου κολλήσει, δεν κάνεις ρεστάρτ απο το κουμπί αλλα πατάς ctrl+alt+PrtScr και κρατώντας αυτά πατημένα γράφεις με τη σειρά που τα λέω R S E I U B Έπειτα δοκιμάζεις να μπουτάρεις με άλλον πυρήνα και μόλις μπείς αφαιρείς τον 2.6.32 μέσω synaptic. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
persi Πολύ δραστήριο μέλος Η persi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.949 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2009 στις 02:40 Η persi έγραψε: #404 28-10-09 02:40 Αρχική Δημοσίευση από Eruyomo: αλλα μην περιμένεις απο παιχνίδια τίποτα πέρα απο nexuiz. Click για ανάπτυξη... Γιατί ρε, τι έχει το nexuiz; Αρχική Δημοσίευση από fockos: Λοιπόν έχω δουλέψει πάρα πολύ σε Mac. έχω στην κατοχή μου δεν δουλεύει αλλά ήταν γλυκούλη ¨ και έναν Σε καμιά περίπτωση δεν είπα ότι το λειτουργικό δεν είναι καλό... σαν λειτουργικό είναι πάρα πολύ καλό (τα χρησιμοποιω και στον acer μου) αλλά σε καμια περίπτωση δεν αξίζει κάποιος να δώσει 2πάσια λεφτά για έναν υπολογιστή mac. Επίσης το mac δεν υποστηρίζεται από ελληνικές εταιρίες παραγωγής λογισμικού. Click για ανάπτυξη... 1) Καλά, κι εγώ έχω έναν μικρό υπολογιστή με πορτάκι που τρέχει windows 3.1... (παίζει και να δουλεύει τώρα που το λες...). 2) Τι είναι αυτό το 2ο;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eruyomo Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μάνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 1.505 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2009 στις 03:27 Ο Eruyomo έγραψε: #405 28-10-09 03:27 Αρχική Δημοσίευση από nioniosmeg: Γιατί ρε, τι έχει το nexuiz; Click για ανάπτυξη... Τίποτα δεν έχει, απλά δεν είναι και τόσο τρομερό. 2) Τι είναι αυτό το 2ο;;; Click για ανάπτυξη... Ένας eMac. https://en.wikipedia.org/wiki/EMac Κατα κάποιο τρόπο ο <<πρόγονος>> του iMac. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. manos4 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μάνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 893 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2009 στις 09:20 Ο manos4 έγραψε: #406 28-10-09 09:20 Έβαλα karmic (το καινούργιο ubuntu, βγαίνει αύριο βράδυ νομίζω) σημειώνεις αν βάλεις 64μπιτα ή 32μπιτα. Click για ανάπτυξη... αυτό είπα και εγώ θα βάλω την καινούργια έκδοση να την δοκιμάσω για να δω αν έχω προβλήματα με τους drivers..όταν έλεγα πως έχω ενοούσα στην 9.04 όχι στην καινούργια.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.648 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2009 στις 10:02 Ο fockos έγραψε: #407 28-10-09 10:02 2) Τι είναι αυτό το 2ο;;; Click για ανάπτυξη... λεγόταν Imacg3 βγήκε το 1998 (περίπου δεν θυμάμαι). Ο επεξεργαστής του ήταν 233mhz Θυμάμαι που τότε λέγανε ως επιχείρημα πως ήταν το μηχάνημα που καταργούσε τα καλώδια. Το πληκτρολόγιο και η οθόνη ήταν ενσωματωμένα στο mac. Ετρεχε [ame="https://www.youtube.com/watch?v=TK-JUCyIihw&feature=related"]iMac 233 Mhz έτρεχε osx Jaguar[/ame] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eruyomo Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μάνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 1.505 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2009 στις 10:47 Ο Eruyomo έγραψε: #408 28-10-09 10:47 Αρχική Δημοσίευση από manos4: αυτό είπα και εγώ θα βάλω την καινούργια έκδοση να την δοκιμάσω για να δω αν έχω προβλήματα με τους drivers..όταν έλεγα πως έχω ενοούσα στην 9.04 όχι στην καινούργια.. Click για ανάπτυξη... Και η καινούγια θέλει hackιές για να παίξει σωστά όμως. Όταν την βάλεις κάνε αυτό που σου πα. Σωστά το κουτάκι iMac είναι, το eMac είναι πιο καινούργιο απο ότι είδα. Πάντως μπορούσε και «έτρεχε» OSX; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. persi Πολύ δραστήριο μέλος Η persi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.949 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2009 στις 13:01 Η persi έγραψε: #409 28-10-09 13:01 Αρχική Δημοσίευση από fockos: λεγόταν Imacg3 βγήκε το 1998 (περίπου δεν θυμάμαι). Ο επεξεργαστής του ήταν 233mhz Θυμάμαι που τότε λέγανε ως επιχείρημα πως ήταν το μηχάνημα που καταργούσε τα καλώδια. Το πληκτρολόγιο και η οθόνη ήταν ενσωματωμένα στο mac. Ετρεχε iMac 233 Mhz έτρεχε osx Jaguar Click για ανάπτυξη... Έλεος. Μέχρι και το powerbook το G3 μου τρέχει panther... (παρ' όλα αυτά τρέχει και καθαρά OS 9, no classics, τα οποία δεν βγάζουν μπλε οθόνες...:fss. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eruyomo Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μάνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 1.505 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2009 στις 20:24 Ο Eruyomo έγραψε: #410 28-10-09 20:24 Αρχική Δημοσίευση από nioniosmeg: Έλεος. Μέχρι και το powerbook το G3 μου τρέχει panther... (παρ' όλα αυτά τρέχει και καθαρά OS 9, no classics, τα οποία δεν βγάζουν μπλε οθόνες...:fss. Click για ανάπτυξη... Άστο καλύτερα, γιατί τα Classic ήταν τα ίδια χάλια με τα 9x (δηλαδή πολύ χάλια) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. artemaki Διάσημο μέλος Η Άρτεμις αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κορυδαλλός (Αττική). Έχει γράψει 3.252 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2009 στις 23:40 Η artemaki έγραψε: #411 29-10-09 23:40 Αυτη τη στιγμη(οπως εχω ξαναπει)εχω windows xp με θεμα vista. Απο αυριο δεν ξερω τι θα εχω. Θα μαθω και θα σας πω. Μου φαινεται καποια "καινουργια windows". Θα σας γελασω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mamaguena Εκκολαπτόμενο μέλος Η Mamaguena αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 164 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2009 στις 21:59 Η Mamaguena: #412 30-10-09 21:59 windows xp Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. manos4 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μάνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 893 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2009 στις 11:33 Ο manos4 έγραψε: #413 31-10-09 11:33 Τώρα χρησιμποιώ Windows 7 και Ubuntu 9.10.Ευτυχώς στα Ubuntu 9.10 δεν έχω τα προβλήματα που είχα στην 9.04 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. yozerehs Τιμώμενο Μέλος Ο yozerehs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 4.970 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2010 στις 03:20 Ο yozerehs έγραψε: #414 10-01-10 03:20 Windows 7. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Septagram Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Παναγιωτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Πετρούπολη (Αττική). Έχει γράψει 156 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2010 στις 09:53 Ο Septagram: #415 10-01-10 09:53 Windows 7 στο Dektop Pc Ubuntu 9.10 στο usb flash Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mi3s Εκκολαπτόμενο μέλος Ο mi3s αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 377 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2010 στις 10:14 Ο mi3s έγραψε: #416 10-01-10 10:14 windows xp sp3 αλλά θέλω απεγνωσμένα macbookpro13" με snow leopard ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 932df0a57b Πολύ δραστήριο μέλος Ο 932df0a57b αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 853 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2010 στις 16:27 Ο 932df0a57b: #417 10-01-10 16:27 Χρησιμοποιώ MAC OS X Snow Leopard 10.6.2 σε Macbook Pro ----------------------------------------- Όπως κάθε OS X, κορυφή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Silent_Killer Πολύ δραστήριο μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 1.641 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2010 στις 19:44 Ο Silent_Killer: #418 10-01-10 19:44 Monomaxos! Είναι ελληνική διανομή linux! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.648 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2010 στις 20:04 Ο fockos έγραψε: #419 10-01-10 20:04 τα 7 έχω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mechanicarts Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Λάζαρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, επαγγέλλεται 3D designer και μας γράφει από Μέγαρα (Αττική). Έχει γράψει 350 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2010 στις 20:27 Ο mechanicarts: #420 10-01-10 20:27 Μόλις πήρα το λάπτοπ μου και έχει μέσα 7 64-μπιτ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 19 20 21 22 23 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 27 Επόμενη First Προηγούμενη 21 από 27 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 21 από 27 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Eruyomo: αλλα μην περιμένεις απο παιχνίδια τίποτα πέρα απο nexuiz. Click για ανάπτυξη... Γιατί ρε, τι έχει το nexuiz; Αρχική Δημοσίευση από fockos: Λοιπόν έχω δουλέψει πάρα πολύ σε Mac. έχω στην κατοχή μου δεν δουλεύει αλλά ήταν γλυκούλη ¨ και έναν Σε καμιά περίπτωση δεν είπα ότι το λειτουργικό δεν είναι καλό... σαν λειτουργικό είναι πάρα πολύ καλό (τα χρησιμοποιω και στον acer μου) αλλά σε καμια περίπτωση δεν αξίζει κάποιος να δώσει 2πάσια λεφτά για έναν υπολογιστή mac. Επίσης το mac δεν υποστηρίζεται από ελληνικές εταιρίες παραγωγής λογισμικού. Click για ανάπτυξη... 1) Καλά, κι εγώ έχω έναν μικρό υπολογιστή με πορτάκι που τρέχει windows 3.1... (παίζει και να δουλεύει τώρα που το λες...). 2) Τι είναι αυτό το 2ο;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Eruyomo Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μάνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 1.505 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2009 στις 03:27 Ο Eruyomo έγραψε: #405 28-10-09 03:27 Αρχική Δημοσίευση από nioniosmeg: Γιατί ρε, τι έχει το nexuiz; Click για ανάπτυξη... Τίποτα δεν έχει, απλά δεν είναι και τόσο τρομερό. 2) Τι είναι αυτό το 2ο;;; Click για ανάπτυξη... Ένας eMac. https://en.wikipedia.org/wiki/EMac Κατα κάποιο τρόπο ο <<πρόγονος>> του iMac. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. manos4 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μάνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 893 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2009 στις 09:20 Ο manos4 έγραψε: #406 28-10-09 09:20 Έβαλα karmic (το καινούργιο ubuntu, βγαίνει αύριο βράδυ νομίζω) σημειώνεις αν βάλεις 64μπιτα ή 32μπιτα. Click για ανάπτυξη... αυτό είπα και εγώ θα βάλω την καινούργια έκδοση να την δοκιμάσω για να δω αν έχω προβλήματα με τους drivers..όταν έλεγα πως έχω ενοούσα στην 9.04 όχι στην καινούργια.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.648 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2009 στις 10:02 Ο fockos έγραψε: #407 28-10-09 10:02 2) Τι είναι αυτό το 2ο;;; Click για ανάπτυξη... λεγόταν Imacg3 βγήκε το 1998 (περίπου δεν θυμάμαι). Ο επεξεργαστής του ήταν 233mhz Θυμάμαι που τότε λέγανε ως επιχείρημα πως ήταν το μηχάνημα που καταργούσε τα καλώδια. Το πληκτρολόγιο και η οθόνη ήταν ενσωματωμένα στο mac. Ετρεχε [ame="https://www.youtube.com/watch?v=TK-JUCyIihw&feature=related"]iMac 233 Mhz έτρεχε osx Jaguar[/ame] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eruyomo Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μάνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 1.505 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2009 στις 10:47 Ο Eruyomo έγραψε: #408 28-10-09 10:47 Αρχική Δημοσίευση από manos4: αυτό είπα και εγώ θα βάλω την καινούργια έκδοση να την δοκιμάσω για να δω αν έχω προβλήματα με τους drivers..όταν έλεγα πως έχω ενοούσα στην 9.04 όχι στην καινούργια.. Click για ανάπτυξη... Και η καινούγια θέλει hackιές για να παίξει σωστά όμως. Όταν την βάλεις κάνε αυτό που σου πα. Σωστά το κουτάκι iMac είναι, το eMac είναι πιο καινούργιο απο ότι είδα. Πάντως μπορούσε και «έτρεχε» OSX; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. persi Πολύ δραστήριο μέλος Η persi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.949 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2009 στις 13:01 Η persi έγραψε: #409 28-10-09 13:01 Αρχική Δημοσίευση από fockos: λεγόταν Imacg3 βγήκε το 1998 (περίπου δεν θυμάμαι). Ο επεξεργαστής του ήταν 233mhz Θυμάμαι που τότε λέγανε ως επιχείρημα πως ήταν το μηχάνημα που καταργούσε τα καλώδια. Το πληκτρολόγιο και η οθόνη ήταν ενσωματωμένα στο mac. Ετρεχε iMac 233 Mhz έτρεχε osx Jaguar Click για ανάπτυξη... Έλεος. Μέχρι και το powerbook το G3 μου τρέχει panther... (παρ' όλα αυτά τρέχει και καθαρά OS 9, no classics, τα οποία δεν βγάζουν μπλε οθόνες...:fss. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eruyomo Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μάνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 1.505 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2009 στις 20:24 Ο Eruyomo έγραψε: #410 28-10-09 20:24 Αρχική Δημοσίευση από nioniosmeg: Έλεος. Μέχρι και το powerbook το G3 μου τρέχει panther... (παρ' όλα αυτά τρέχει και καθαρά OS 9, no classics, τα οποία δεν βγάζουν μπλε οθόνες...:fss. Click για ανάπτυξη... Άστο καλύτερα, γιατί τα Classic ήταν τα ίδια χάλια με τα 9x (δηλαδή πολύ χάλια) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. artemaki Διάσημο μέλος Η Άρτεμις αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κορυδαλλός (Αττική). Έχει γράψει 3.252 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2009 στις 23:40 Η artemaki έγραψε: #411 29-10-09 23:40 Αυτη τη στιγμη(οπως εχω ξαναπει)εχω windows xp με θεμα vista. Απο αυριο δεν ξερω τι θα εχω. Θα μαθω και θα σας πω. Μου φαινεται καποια "καινουργια windows". Θα σας γελασω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mamaguena Εκκολαπτόμενο μέλος Η Mamaguena αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 164 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2009 στις 21:59 Η Mamaguena: #412 30-10-09 21:59 windows xp Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. manos4 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μάνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 893 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2009 στις 11:33 Ο manos4 έγραψε: #413 31-10-09 11:33 Τώρα χρησιμποιώ Windows 7 και Ubuntu 9.10.Ευτυχώς στα Ubuntu 9.10 δεν έχω τα προβλήματα που είχα στην 9.04 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. yozerehs Τιμώμενο Μέλος Ο yozerehs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 4.970 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2010 στις 03:20 Ο yozerehs έγραψε: #414 10-01-10 03:20 Windows 7. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Septagram Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Παναγιωτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Πετρούπολη (Αττική). Έχει γράψει 156 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2010 στις 09:53 Ο Septagram: #415 10-01-10 09:53 Windows 7 στο Dektop Pc Ubuntu 9.10 στο usb flash Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mi3s Εκκολαπτόμενο μέλος Ο mi3s αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 377 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2010 στις 10:14 Ο mi3s έγραψε: #416 10-01-10 10:14 windows xp sp3 αλλά θέλω απεγνωσμένα macbookpro13" με snow leopard ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 932df0a57b Πολύ δραστήριο μέλος Ο 932df0a57b αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 853 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2010 στις 16:27 Ο 932df0a57b: #417 10-01-10 16:27 Χρησιμοποιώ MAC OS X Snow Leopard 10.6.2 σε Macbook Pro ----------------------------------------- Όπως κάθε OS X, κορυφή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Silent_Killer Πολύ δραστήριο μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 1.641 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2010 στις 19:44 Ο Silent_Killer: #418 10-01-10 19:44 Monomaxos! Είναι ελληνική διανομή linux! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.648 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2010 στις 20:04 Ο fockos έγραψε: #419 10-01-10 20:04 τα 7 έχω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mechanicarts Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Λάζαρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, επαγγέλλεται 3D designer και μας γράφει από Μέγαρα (Αττική). Έχει γράψει 350 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2010 στις 20:27 Ο mechanicarts: #420 10-01-10 20:27 Μόλις πήρα το λάπτοπ μου και έχει μέσα 7 64-μπιτ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 19 20 21 22 23 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 27 Επόμενη First Προηγούμενη 21 από 27 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 21 από 27 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από nioniosmeg: Γιατί ρε, τι έχει το nexuiz; Click για ανάπτυξη... Τίποτα δεν έχει, απλά δεν είναι και τόσο τρομερό. 2) Τι είναι αυτό το 2ο;;; Click για ανάπτυξη... Ένας eMac. https://en.wikipedia.org/wiki/EMac Κατα κάποιο τρόπο ο <<πρόγονος>> του iMac. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
manos4 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μάνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 893 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2009 στις 09:20 Ο manos4 έγραψε: #406 28-10-09 09:20 Έβαλα karmic (το καινούργιο ubuntu, βγαίνει αύριο βράδυ νομίζω) σημειώνεις αν βάλεις 64μπιτα ή 32μπιτα. Click για ανάπτυξη... αυτό είπα και εγώ θα βάλω την καινούργια έκδοση να την δοκιμάσω για να δω αν έχω προβλήματα με τους drivers..όταν έλεγα πως έχω ενοούσα στην 9.04 όχι στην καινούργια.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.648 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2009 στις 10:02 Ο fockos έγραψε: #407 28-10-09 10:02 2) Τι είναι αυτό το 2ο;;; Click για ανάπτυξη... λεγόταν Imacg3 βγήκε το 1998 (περίπου δεν θυμάμαι). Ο επεξεργαστής του ήταν 233mhz Θυμάμαι που τότε λέγανε ως επιχείρημα πως ήταν το μηχάνημα που καταργούσε τα καλώδια. Το πληκτρολόγιο και η οθόνη ήταν ενσωματωμένα στο mac. Ετρεχε [ame="https://www.youtube.com/watch?v=TK-JUCyIihw&feature=related"]iMac 233 Mhz έτρεχε osx Jaguar[/ame] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eruyomo Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μάνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 1.505 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2009 στις 10:47 Ο Eruyomo έγραψε: #408 28-10-09 10:47 Αρχική Δημοσίευση από manos4: αυτό είπα και εγώ θα βάλω την καινούργια έκδοση να την δοκιμάσω για να δω αν έχω προβλήματα με τους drivers..όταν έλεγα πως έχω ενοούσα στην 9.04 όχι στην καινούργια.. Click για ανάπτυξη... Και η καινούγια θέλει hackιές για να παίξει σωστά όμως. Όταν την βάλεις κάνε αυτό που σου πα. Σωστά το κουτάκι iMac είναι, το eMac είναι πιο καινούργιο απο ότι είδα. Πάντως μπορούσε και «έτρεχε» OSX; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. persi Πολύ δραστήριο μέλος Η persi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.949 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2009 στις 13:01 Η persi έγραψε: #409 28-10-09 13:01 Αρχική Δημοσίευση από fockos: λεγόταν Imacg3 βγήκε το 1998 (περίπου δεν θυμάμαι). Ο επεξεργαστής του ήταν 233mhz Θυμάμαι που τότε λέγανε ως επιχείρημα πως ήταν το μηχάνημα που καταργούσε τα καλώδια. Το πληκτρολόγιο και η οθόνη ήταν ενσωματωμένα στο mac. Ετρεχε iMac 233 Mhz έτρεχε osx Jaguar Click για ανάπτυξη... Έλεος. Μέχρι και το powerbook το G3 μου τρέχει panther... (παρ' όλα αυτά τρέχει και καθαρά OS 9, no classics, τα οποία δεν βγάζουν μπλε οθόνες...:fss. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eruyomo Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μάνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 1.505 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2009 στις 20:24 Ο Eruyomo έγραψε: #410 28-10-09 20:24 Αρχική Δημοσίευση από nioniosmeg: Έλεος. Μέχρι και το powerbook το G3 μου τρέχει panther... (παρ' όλα αυτά τρέχει και καθαρά OS 9, no classics, τα οποία δεν βγάζουν μπλε οθόνες...:fss. Click για ανάπτυξη... Άστο καλύτερα, γιατί τα Classic ήταν τα ίδια χάλια με τα 9x (δηλαδή πολύ χάλια) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. artemaki Διάσημο μέλος Η Άρτεμις αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κορυδαλλός (Αττική). Έχει γράψει 3.252 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2009 στις 23:40 Η artemaki έγραψε: #411 29-10-09 23:40 Αυτη τη στιγμη(οπως εχω ξαναπει)εχω windows xp με θεμα vista. Απο αυριο δεν ξερω τι θα εχω. Θα μαθω και θα σας πω. Μου φαινεται καποια "καινουργια windows". Θα σας γελασω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mamaguena Εκκολαπτόμενο μέλος Η Mamaguena αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 164 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2009 στις 21:59 Η Mamaguena: #412 30-10-09 21:59 windows xp Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. manos4 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μάνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 893 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2009 στις 11:33 Ο manos4 έγραψε: #413 31-10-09 11:33 Τώρα χρησιμποιώ Windows 7 και Ubuntu 9.10.Ευτυχώς στα Ubuntu 9.10 δεν έχω τα προβλήματα που είχα στην 9.04 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. yozerehs Τιμώμενο Μέλος Ο yozerehs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 4.970 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2010 στις 03:20 Ο yozerehs έγραψε: #414 10-01-10 03:20 Windows 7. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Septagram Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Παναγιωτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Πετρούπολη (Αττική). Έχει γράψει 156 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2010 στις 09:53 Ο Septagram: #415 10-01-10 09:53 Windows 7 στο Dektop Pc Ubuntu 9.10 στο usb flash Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mi3s Εκκολαπτόμενο μέλος Ο mi3s αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 377 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2010 στις 10:14 Ο mi3s έγραψε: #416 10-01-10 10:14 windows xp sp3 αλλά θέλω απεγνωσμένα macbookpro13" με snow leopard ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 932df0a57b Πολύ δραστήριο μέλος Ο 932df0a57b αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 853 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2010 στις 16:27 Ο 932df0a57b: #417 10-01-10 16:27 Χρησιμοποιώ MAC OS X Snow Leopard 10.6.2 σε Macbook Pro ----------------------------------------- Όπως κάθε OS X, κορυφή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Silent_Killer Πολύ δραστήριο μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 1.641 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2010 στις 19:44 Ο Silent_Killer: #418 10-01-10 19:44 Monomaxos! Είναι ελληνική διανομή linux! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.648 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2010 στις 20:04 Ο fockos έγραψε: #419 10-01-10 20:04 τα 7 έχω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mechanicarts Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Λάζαρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, επαγγέλλεται 3D designer και μας γράφει από Μέγαρα (Αττική). Έχει γράψει 350 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2010 στις 20:27 Ο mechanicarts: #420 10-01-10 20:27 Μόλις πήρα το λάπτοπ μου και έχει μέσα 7 64-μπιτ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 19 20 21 22 23 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 27 Επόμενη First Προηγούμενη 21 από 27 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 21 από 27 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Έβαλα karmic (το καινούργιο ubuntu, βγαίνει αύριο βράδυ νομίζω) σημειώνεις αν βάλεις 64μπιτα ή 32μπιτα. Click για ανάπτυξη... αυτό είπα και εγώ θα βάλω την καινούργια έκδοση να την δοκιμάσω για να δω αν έχω προβλήματα με τους drivers..όταν έλεγα πως έχω ενοούσα στην 9.04 όχι στην καινούργια.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.648 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2009 στις 10:02 Ο fockos έγραψε: #407 28-10-09 10:02 2) Τι είναι αυτό το 2ο;;; Click για ανάπτυξη... λεγόταν Imacg3 βγήκε το 1998 (περίπου δεν θυμάμαι). Ο επεξεργαστής του ήταν 233mhz Θυμάμαι που τότε λέγανε ως επιχείρημα πως ήταν το μηχάνημα που καταργούσε τα καλώδια. Το πληκτρολόγιο και η οθόνη ήταν ενσωματωμένα στο mac. Ετρεχε [ame="https://www.youtube.com/watch?v=TK-JUCyIihw&feature=related"]iMac 233 Mhz έτρεχε osx Jaguar[/ame] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eruyomo Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μάνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 1.505 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2009 στις 10:47 Ο Eruyomo έγραψε: #408 28-10-09 10:47 Αρχική Δημοσίευση από manos4: αυτό είπα και εγώ θα βάλω την καινούργια έκδοση να την δοκιμάσω για να δω αν έχω προβλήματα με τους drivers..όταν έλεγα πως έχω ενοούσα στην 9.04 όχι στην καινούργια.. Click για ανάπτυξη... Και η καινούγια θέλει hackιές για να παίξει σωστά όμως. Όταν την βάλεις κάνε αυτό που σου πα. Σωστά το κουτάκι iMac είναι, το eMac είναι πιο καινούργιο απο ότι είδα. Πάντως μπορούσε και «έτρεχε» OSX; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. persi Πολύ δραστήριο μέλος Η persi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.949 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2009 στις 13:01 Η persi έγραψε: #409 28-10-09 13:01 Αρχική Δημοσίευση από fockos: λεγόταν Imacg3 βγήκε το 1998 (περίπου δεν θυμάμαι). Ο επεξεργαστής του ήταν 233mhz Θυμάμαι που τότε λέγανε ως επιχείρημα πως ήταν το μηχάνημα που καταργούσε τα καλώδια. Το πληκτρολόγιο και η οθόνη ήταν ενσωματωμένα στο mac. Ετρεχε iMac 233 Mhz έτρεχε osx Jaguar Click για ανάπτυξη... Έλεος. Μέχρι και το powerbook το G3 μου τρέχει panther... (παρ' όλα αυτά τρέχει και καθαρά OS 9, no classics, τα οποία δεν βγάζουν μπλε οθόνες...:fss. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eruyomo Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μάνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 1.505 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2009 στις 20:24 Ο Eruyomo έγραψε: #410 28-10-09 20:24 Αρχική Δημοσίευση από nioniosmeg: Έλεος. Μέχρι και το powerbook το G3 μου τρέχει panther... (παρ' όλα αυτά τρέχει και καθαρά OS 9, no classics, τα οποία δεν βγάζουν μπλε οθόνες...:fss. Click για ανάπτυξη... Άστο καλύτερα, γιατί τα Classic ήταν τα ίδια χάλια με τα 9x (δηλαδή πολύ χάλια) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. artemaki Διάσημο μέλος Η Άρτεμις αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κορυδαλλός (Αττική). Έχει γράψει 3.252 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2009 στις 23:40 Η artemaki έγραψε: #411 29-10-09 23:40 Αυτη τη στιγμη(οπως εχω ξαναπει)εχω windows xp με θεμα vista. Απο αυριο δεν ξερω τι θα εχω. Θα μαθω και θα σας πω. Μου φαινεται καποια "καινουργια windows". Θα σας γελασω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mamaguena Εκκολαπτόμενο μέλος Η Mamaguena αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 164 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2009 στις 21:59 Η Mamaguena: #412 30-10-09 21:59 windows xp Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. manos4 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μάνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 893 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2009 στις 11:33 Ο manos4 έγραψε: #413 31-10-09 11:33 Τώρα χρησιμποιώ Windows 7 και Ubuntu 9.10.Ευτυχώς στα Ubuntu 9.10 δεν έχω τα προβλήματα που είχα στην 9.04 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. yozerehs Τιμώμενο Μέλος Ο yozerehs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 4.970 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2010 στις 03:20 Ο yozerehs έγραψε: #414 10-01-10 03:20 Windows 7. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Septagram Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Παναγιωτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Πετρούπολη (Αττική). Έχει γράψει 156 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2010 στις 09:53 Ο Septagram: #415 10-01-10 09:53 Windows 7 στο Dektop Pc Ubuntu 9.10 στο usb flash Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mi3s Εκκολαπτόμενο μέλος Ο mi3s αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 377 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2010 στις 10:14 Ο mi3s έγραψε: #416 10-01-10 10:14 windows xp sp3 αλλά θέλω απεγνωσμένα macbookpro13" με snow leopard ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 932df0a57b Πολύ δραστήριο μέλος Ο 932df0a57b αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 853 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2010 στις 16:27 Ο 932df0a57b: #417 10-01-10 16:27 Χρησιμοποιώ MAC OS X Snow Leopard 10.6.2 σε Macbook Pro ----------------------------------------- Όπως κάθε OS X, κορυφή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Silent_Killer Πολύ δραστήριο μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 1.641 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2010 στις 19:44 Ο Silent_Killer: #418 10-01-10 19:44 Monomaxos! Είναι ελληνική διανομή linux! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.648 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2010 στις 20:04 Ο fockos έγραψε: #419 10-01-10 20:04 τα 7 έχω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mechanicarts Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Λάζαρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, επαγγέλλεται 3D designer και μας γράφει από Μέγαρα (Αττική). Έχει γράψει 350 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2010 στις 20:27 Ο mechanicarts: #420 10-01-10 20:27 Μόλις πήρα το λάπτοπ μου και έχει μέσα 7 64-μπιτ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 19 20 21 22 23 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 27 Επόμενη First Προηγούμενη 21 από 27 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 21 από 27 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
2) Τι είναι αυτό το 2ο;;; Click για ανάπτυξη... λεγόταν Imacg3 βγήκε το 1998 (περίπου δεν θυμάμαι). Ο επεξεργαστής του ήταν 233mhz Θυμάμαι που τότε λέγανε ως επιχείρημα πως ήταν το μηχάνημα που καταργούσε τα καλώδια. Το πληκτρολόγιο και η οθόνη ήταν ενσωματωμένα στο mac. Ετρεχε [ame="https://www.youtube.com/watch?v=TK-JUCyIihw&feature=related"]iMac 233 Mhz έτρεχε osx Jaguar[/ame] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Eruyomo Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μάνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 1.505 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2009 στις 10:47 Ο Eruyomo έγραψε: #408 28-10-09 10:47 Αρχική Δημοσίευση από manos4: αυτό είπα και εγώ θα βάλω την καινούργια έκδοση να την δοκιμάσω για να δω αν έχω προβλήματα με τους drivers..όταν έλεγα πως έχω ενοούσα στην 9.04 όχι στην καινούργια.. Click για ανάπτυξη... Και η καινούγια θέλει hackιές για να παίξει σωστά όμως. Όταν την βάλεις κάνε αυτό που σου πα. Σωστά το κουτάκι iMac είναι, το eMac είναι πιο καινούργιο απο ότι είδα. Πάντως μπορούσε και «έτρεχε» OSX; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. persi Πολύ δραστήριο μέλος Η persi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.949 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2009 στις 13:01 Η persi έγραψε: #409 28-10-09 13:01 Αρχική Δημοσίευση από fockos: λεγόταν Imacg3 βγήκε το 1998 (περίπου δεν θυμάμαι). Ο επεξεργαστής του ήταν 233mhz Θυμάμαι που τότε λέγανε ως επιχείρημα πως ήταν το μηχάνημα που καταργούσε τα καλώδια. Το πληκτρολόγιο και η οθόνη ήταν ενσωματωμένα στο mac. Ετρεχε iMac 233 Mhz έτρεχε osx Jaguar Click για ανάπτυξη... Έλεος. Μέχρι και το powerbook το G3 μου τρέχει panther... (παρ' όλα αυτά τρέχει και καθαρά OS 9, no classics, τα οποία δεν βγάζουν μπλε οθόνες...:fss. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eruyomo Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μάνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 1.505 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2009 στις 20:24 Ο Eruyomo έγραψε: #410 28-10-09 20:24 Αρχική Δημοσίευση από nioniosmeg: Έλεος. Μέχρι και το powerbook το G3 μου τρέχει panther... (παρ' όλα αυτά τρέχει και καθαρά OS 9, no classics, τα οποία δεν βγάζουν μπλε οθόνες...:fss. Click για ανάπτυξη... Άστο καλύτερα, γιατί τα Classic ήταν τα ίδια χάλια με τα 9x (δηλαδή πολύ χάλια) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. artemaki Διάσημο μέλος Η Άρτεμις αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κορυδαλλός (Αττική). Έχει γράψει 3.252 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2009 στις 23:40 Η artemaki έγραψε: #411 29-10-09 23:40 Αυτη τη στιγμη(οπως εχω ξαναπει)εχω windows xp με θεμα vista. Απο αυριο δεν ξερω τι θα εχω. Θα μαθω και θα σας πω. Μου φαινεται καποια "καινουργια windows". Θα σας γελασω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mamaguena Εκκολαπτόμενο μέλος Η Mamaguena αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 164 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2009 στις 21:59 Η Mamaguena: #412 30-10-09 21:59 windows xp Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. manos4 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μάνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 893 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2009 στις 11:33 Ο manos4 έγραψε: #413 31-10-09 11:33 Τώρα χρησιμποιώ Windows 7 και Ubuntu 9.10.Ευτυχώς στα Ubuntu 9.10 δεν έχω τα προβλήματα που είχα στην 9.04 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. yozerehs Τιμώμενο Μέλος Ο yozerehs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 4.970 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2010 στις 03:20 Ο yozerehs έγραψε: #414 10-01-10 03:20 Windows 7. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Septagram Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Παναγιωτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Πετρούπολη (Αττική). Έχει γράψει 156 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2010 στις 09:53 Ο Septagram: #415 10-01-10 09:53 Windows 7 στο Dektop Pc Ubuntu 9.10 στο usb flash Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mi3s Εκκολαπτόμενο μέλος Ο mi3s αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 377 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2010 στις 10:14 Ο mi3s έγραψε: #416 10-01-10 10:14 windows xp sp3 αλλά θέλω απεγνωσμένα macbookpro13" με snow leopard ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 932df0a57b Πολύ δραστήριο μέλος Ο 932df0a57b αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 853 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2010 στις 16:27 Ο 932df0a57b: #417 10-01-10 16:27 Χρησιμοποιώ MAC OS X Snow Leopard 10.6.2 σε Macbook Pro ----------------------------------------- Όπως κάθε OS X, κορυφή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Silent_Killer Πολύ δραστήριο μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 1.641 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2010 στις 19:44 Ο Silent_Killer: #418 10-01-10 19:44 Monomaxos! Είναι ελληνική διανομή linux! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.648 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2010 στις 20:04 Ο fockos έγραψε: #419 10-01-10 20:04 τα 7 έχω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mechanicarts Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Λάζαρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, επαγγέλλεται 3D designer και μας γράφει από Μέγαρα (Αττική). Έχει γράψει 350 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2010 στις 20:27 Ο mechanicarts: #420 10-01-10 20:27 Μόλις πήρα το λάπτοπ μου και έχει μέσα 7 64-μπιτ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 19 20 21 22 23 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 27 Επόμενη First Προηγούμενη 21 από 27 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 21 από 27 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από manos4: αυτό είπα και εγώ θα βάλω την καινούργια έκδοση να την δοκιμάσω για να δω αν έχω προβλήματα με τους drivers..όταν έλεγα πως έχω ενοούσα στην 9.04 όχι στην καινούργια.. Click για ανάπτυξη... Και η καινούγια θέλει hackιές για να παίξει σωστά όμως. Όταν την βάλεις κάνε αυτό που σου πα. Σωστά το κουτάκι iMac είναι, το eMac είναι πιο καινούργιο απο ότι είδα. Πάντως μπορούσε και «έτρεχε» OSX; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
persi Πολύ δραστήριο μέλος Η persi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.949 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2009 στις 13:01 Η persi έγραψε: #409 28-10-09 13:01 Αρχική Δημοσίευση από fockos: λεγόταν Imacg3 βγήκε το 1998 (περίπου δεν θυμάμαι). Ο επεξεργαστής του ήταν 233mhz Θυμάμαι που τότε λέγανε ως επιχείρημα πως ήταν το μηχάνημα που καταργούσε τα καλώδια. Το πληκτρολόγιο και η οθόνη ήταν ενσωματωμένα στο mac. Ετρεχε iMac 233 Mhz έτρεχε osx Jaguar Click για ανάπτυξη... Έλεος. Μέχρι και το powerbook το G3 μου τρέχει panther... (παρ' όλα αυτά τρέχει και καθαρά OS 9, no classics, τα οποία δεν βγάζουν μπλε οθόνες...:fss. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eruyomo Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μάνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 1.505 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2009 στις 20:24 Ο Eruyomo έγραψε: #410 28-10-09 20:24 Αρχική Δημοσίευση από nioniosmeg: Έλεος. Μέχρι και το powerbook το G3 μου τρέχει panther... (παρ' όλα αυτά τρέχει και καθαρά OS 9, no classics, τα οποία δεν βγάζουν μπλε οθόνες...:fss. Click για ανάπτυξη... Άστο καλύτερα, γιατί τα Classic ήταν τα ίδια χάλια με τα 9x (δηλαδή πολύ χάλια) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. artemaki Διάσημο μέλος Η Άρτεμις αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κορυδαλλός (Αττική). Έχει γράψει 3.252 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2009 στις 23:40 Η artemaki έγραψε: #411 29-10-09 23:40 Αυτη τη στιγμη(οπως εχω ξαναπει)εχω windows xp με θεμα vista. Απο αυριο δεν ξερω τι θα εχω. Θα μαθω και θα σας πω. Μου φαινεται καποια "καινουργια windows". Θα σας γελασω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mamaguena Εκκολαπτόμενο μέλος Η Mamaguena αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 164 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2009 στις 21:59 Η Mamaguena: #412 30-10-09 21:59 windows xp Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. manos4 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μάνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 893 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2009 στις 11:33 Ο manos4 έγραψε: #413 31-10-09 11:33 Τώρα χρησιμποιώ Windows 7 και Ubuntu 9.10.Ευτυχώς στα Ubuntu 9.10 δεν έχω τα προβλήματα που είχα στην 9.04 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. yozerehs Τιμώμενο Μέλος Ο yozerehs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 4.970 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2010 στις 03:20 Ο yozerehs έγραψε: #414 10-01-10 03:20 Windows 7. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Septagram Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Παναγιωτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Πετρούπολη (Αττική). Έχει γράψει 156 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2010 στις 09:53 Ο Septagram: #415 10-01-10 09:53 Windows 7 στο Dektop Pc Ubuntu 9.10 στο usb flash Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mi3s Εκκολαπτόμενο μέλος Ο mi3s αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 377 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2010 στις 10:14 Ο mi3s έγραψε: #416 10-01-10 10:14 windows xp sp3 αλλά θέλω απεγνωσμένα macbookpro13" με snow leopard ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 932df0a57b Πολύ δραστήριο μέλος Ο 932df0a57b αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 853 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2010 στις 16:27 Ο 932df0a57b: #417 10-01-10 16:27 Χρησιμοποιώ MAC OS X Snow Leopard 10.6.2 σε Macbook Pro ----------------------------------------- Όπως κάθε OS X, κορυφή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Silent_Killer Πολύ δραστήριο μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 1.641 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2010 στις 19:44 Ο Silent_Killer: #418 10-01-10 19:44 Monomaxos! Είναι ελληνική διανομή linux! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.648 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2010 στις 20:04 Ο fockos έγραψε: #419 10-01-10 20:04 τα 7 έχω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mechanicarts Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Λάζαρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, επαγγέλλεται 3D designer και μας γράφει από Μέγαρα (Αττική). Έχει γράψει 350 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2010 στις 20:27 Ο mechanicarts: #420 10-01-10 20:27 Μόλις πήρα το λάπτοπ μου και έχει μέσα 7 64-μπιτ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 19 20 21 22 23 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 27 Επόμενη First Προηγούμενη 21 από 27 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 21 από 27 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από fockos: λεγόταν Imacg3 βγήκε το 1998 (περίπου δεν θυμάμαι). Ο επεξεργαστής του ήταν 233mhz Θυμάμαι που τότε λέγανε ως επιχείρημα πως ήταν το μηχάνημα που καταργούσε τα καλώδια. Το πληκτρολόγιο και η οθόνη ήταν ενσωματωμένα στο mac. Ετρεχε iMac 233 Mhz έτρεχε osx Jaguar Click για ανάπτυξη... Έλεος. Μέχρι και το powerbook το G3 μου τρέχει panther... (παρ' όλα αυτά τρέχει και καθαρά OS 9, no classics, τα οποία δεν βγάζουν μπλε οθόνες...:fss. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Eruyomo Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μάνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 1.505 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2009 στις 20:24 Ο Eruyomo έγραψε: #410 28-10-09 20:24 Αρχική Δημοσίευση από nioniosmeg: Έλεος. Μέχρι και το powerbook το G3 μου τρέχει panther... (παρ' όλα αυτά τρέχει και καθαρά OS 9, no classics, τα οποία δεν βγάζουν μπλε οθόνες...:fss. Click για ανάπτυξη... Άστο καλύτερα, γιατί τα Classic ήταν τα ίδια χάλια με τα 9x (δηλαδή πολύ χάλια) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. artemaki Διάσημο μέλος Η Άρτεμις αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κορυδαλλός (Αττική). Έχει γράψει 3.252 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2009 στις 23:40 Η artemaki έγραψε: #411 29-10-09 23:40 Αυτη τη στιγμη(οπως εχω ξαναπει)εχω windows xp με θεμα vista. Απο αυριο δεν ξερω τι θα εχω. Θα μαθω και θα σας πω. Μου φαινεται καποια "καινουργια windows". Θα σας γελασω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mamaguena Εκκολαπτόμενο μέλος Η Mamaguena αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 164 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2009 στις 21:59 Η Mamaguena: #412 30-10-09 21:59 windows xp Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. manos4 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μάνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 893 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2009 στις 11:33 Ο manos4 έγραψε: #413 31-10-09 11:33 Τώρα χρησιμποιώ Windows 7 και Ubuntu 9.10.Ευτυχώς στα Ubuntu 9.10 δεν έχω τα προβλήματα που είχα στην 9.04 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. yozerehs Τιμώμενο Μέλος Ο yozerehs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 4.970 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2010 στις 03:20 Ο yozerehs έγραψε: #414 10-01-10 03:20 Windows 7. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Septagram Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Παναγιωτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Πετρούπολη (Αττική). Έχει γράψει 156 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2010 στις 09:53 Ο Septagram: #415 10-01-10 09:53 Windows 7 στο Dektop Pc Ubuntu 9.10 στο usb flash Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mi3s Εκκολαπτόμενο μέλος Ο mi3s αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 377 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2010 στις 10:14 Ο mi3s έγραψε: #416 10-01-10 10:14 windows xp sp3 αλλά θέλω απεγνωσμένα macbookpro13" με snow leopard ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 932df0a57b Πολύ δραστήριο μέλος Ο 932df0a57b αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 853 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2010 στις 16:27 Ο 932df0a57b: #417 10-01-10 16:27 Χρησιμοποιώ MAC OS X Snow Leopard 10.6.2 σε Macbook Pro ----------------------------------------- Όπως κάθε OS X, κορυφή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Silent_Killer Πολύ δραστήριο μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 1.641 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2010 στις 19:44 Ο Silent_Killer: #418 10-01-10 19:44 Monomaxos! Είναι ελληνική διανομή linux! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.648 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2010 στις 20:04 Ο fockos έγραψε: #419 10-01-10 20:04 τα 7 έχω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mechanicarts Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Λάζαρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, επαγγέλλεται 3D designer και μας γράφει από Μέγαρα (Αττική). Έχει γράψει 350 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2010 στις 20:27 Ο mechanicarts: #420 10-01-10 20:27 Μόλις πήρα το λάπτοπ μου και έχει μέσα 7 64-μπιτ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 19 20 21 22 23 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 27 Επόμενη First Προηγούμενη 21 από 27 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 21 από 27 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από nioniosmeg: Έλεος. Μέχρι και το powerbook το G3 μου τρέχει panther... (παρ' όλα αυτά τρέχει και καθαρά OS 9, no classics, τα οποία δεν βγάζουν μπλε οθόνες...:fss. Click για ανάπτυξη... Άστο καλύτερα, γιατί τα Classic ήταν τα ίδια χάλια με τα 9x (δηλαδή πολύ χάλια) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
artemaki Διάσημο μέλος Η Άρτεμις αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κορυδαλλός (Αττική). Έχει γράψει 3.252 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2009 στις 23:40 Η artemaki έγραψε: #411 29-10-09 23:40 Αυτη τη στιγμη(οπως εχω ξαναπει)εχω windows xp με θεμα vista. Απο αυριο δεν ξερω τι θα εχω. Θα μαθω και θα σας πω. Μου φαινεται καποια "καινουργια windows". Θα σας γελασω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mamaguena Εκκολαπτόμενο μέλος Η Mamaguena αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 164 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2009 στις 21:59 Η Mamaguena: #412 30-10-09 21:59 windows xp Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. manos4 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μάνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 893 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2009 στις 11:33 Ο manos4 έγραψε: #413 31-10-09 11:33 Τώρα χρησιμποιώ Windows 7 και Ubuntu 9.10.Ευτυχώς στα Ubuntu 9.10 δεν έχω τα προβλήματα που είχα στην 9.04 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. yozerehs Τιμώμενο Μέλος Ο yozerehs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 4.970 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2010 στις 03:20 Ο yozerehs έγραψε: #414 10-01-10 03:20 Windows 7. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Septagram Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Παναγιωτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Πετρούπολη (Αττική). Έχει γράψει 156 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2010 στις 09:53 Ο Septagram: #415 10-01-10 09:53 Windows 7 στο Dektop Pc Ubuntu 9.10 στο usb flash Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mi3s Εκκολαπτόμενο μέλος Ο mi3s αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 377 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2010 στις 10:14 Ο mi3s έγραψε: #416 10-01-10 10:14 windows xp sp3 αλλά θέλω απεγνωσμένα macbookpro13" με snow leopard ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 932df0a57b Πολύ δραστήριο μέλος Ο 932df0a57b αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 853 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2010 στις 16:27 Ο 932df0a57b: #417 10-01-10 16:27 Χρησιμοποιώ MAC OS X Snow Leopard 10.6.2 σε Macbook Pro ----------------------------------------- Όπως κάθε OS X, κορυφή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Silent_Killer Πολύ δραστήριο μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 1.641 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2010 στις 19:44 Ο Silent_Killer: #418 10-01-10 19:44 Monomaxos! Είναι ελληνική διανομή linux! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.648 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2010 στις 20:04 Ο fockos έγραψε: #419 10-01-10 20:04 τα 7 έχω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mechanicarts Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Λάζαρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, επαγγέλλεται 3D designer και μας γράφει από Μέγαρα (Αττική). Έχει γράψει 350 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2010 στις 20:27 Ο mechanicarts: #420 10-01-10 20:27 Μόλις πήρα το λάπτοπ μου και έχει μέσα 7 64-μπιτ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 19 20 21 22 23 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 27 Επόμενη First Προηγούμενη 21 από 27 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 21 από 27 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αυτη τη στιγμη(οπως εχω ξαναπει)εχω windows xp με θεμα vista. Απο αυριο δεν ξερω τι θα εχω. Θα μαθω και θα σας πω. Μου φαινεται καποια "καινουργια windows". Θα σας γελασω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Mamaguena Εκκολαπτόμενο μέλος Η Mamaguena αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 164 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2009 στις 21:59 Η Mamaguena: #412 30-10-09 21:59 windows xp Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. manos4 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μάνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 893 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2009 στις 11:33 Ο manos4 έγραψε: #413 31-10-09 11:33 Τώρα χρησιμποιώ Windows 7 και Ubuntu 9.10.Ευτυχώς στα Ubuntu 9.10 δεν έχω τα προβλήματα που είχα στην 9.04 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. yozerehs Τιμώμενο Μέλος Ο yozerehs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 4.970 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2010 στις 03:20 Ο yozerehs έγραψε: #414 10-01-10 03:20 Windows 7. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Septagram Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Παναγιωτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Πετρούπολη (Αττική). Έχει γράψει 156 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2010 στις 09:53 Ο Septagram: #415 10-01-10 09:53 Windows 7 στο Dektop Pc Ubuntu 9.10 στο usb flash Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mi3s Εκκολαπτόμενο μέλος Ο mi3s αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 377 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2010 στις 10:14 Ο mi3s έγραψε: #416 10-01-10 10:14 windows xp sp3 αλλά θέλω απεγνωσμένα macbookpro13" με snow leopard ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 932df0a57b Πολύ δραστήριο μέλος Ο 932df0a57b αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 853 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2010 στις 16:27 Ο 932df0a57b: #417 10-01-10 16:27 Χρησιμοποιώ MAC OS X Snow Leopard 10.6.2 σε Macbook Pro ----------------------------------------- Όπως κάθε OS X, κορυφή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Silent_Killer Πολύ δραστήριο μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 1.641 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2010 στις 19:44 Ο Silent_Killer: #418 10-01-10 19:44 Monomaxos! Είναι ελληνική διανομή linux! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.648 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2010 στις 20:04 Ο fockos έγραψε: #419 10-01-10 20:04 τα 7 έχω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mechanicarts Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Λάζαρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, επαγγέλλεται 3D designer και μας γράφει από Μέγαρα (Αττική). Έχει γράψει 350 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2010 στις 20:27 Ο mechanicarts: #420 10-01-10 20:27 Μόλις πήρα το λάπτοπ μου και έχει μέσα 7 64-μπιτ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 19 20 21 22 23 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 27 Επόμενη First Προηγούμενη 21 από 27 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 21 από 27 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
windows xp Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
manos4 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μάνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 893 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2009 στις 11:33 Ο manos4 έγραψε: #413 31-10-09 11:33 Τώρα χρησιμποιώ Windows 7 και Ubuntu 9.10.Ευτυχώς στα Ubuntu 9.10 δεν έχω τα προβλήματα που είχα στην 9.04 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. yozerehs Τιμώμενο Μέλος Ο yozerehs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 4.970 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2010 στις 03:20 Ο yozerehs έγραψε: #414 10-01-10 03:20 Windows 7. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Septagram Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Παναγιωτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Πετρούπολη (Αττική). Έχει γράψει 156 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2010 στις 09:53 Ο Septagram: #415 10-01-10 09:53 Windows 7 στο Dektop Pc Ubuntu 9.10 στο usb flash Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mi3s Εκκολαπτόμενο μέλος Ο mi3s αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 377 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2010 στις 10:14 Ο mi3s έγραψε: #416 10-01-10 10:14 windows xp sp3 αλλά θέλω απεγνωσμένα macbookpro13" με snow leopard ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 932df0a57b Πολύ δραστήριο μέλος Ο 932df0a57b αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 853 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2010 στις 16:27 Ο 932df0a57b: #417 10-01-10 16:27 Χρησιμοποιώ MAC OS X Snow Leopard 10.6.2 σε Macbook Pro ----------------------------------------- Όπως κάθε OS X, κορυφή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Silent_Killer Πολύ δραστήριο μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 1.641 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2010 στις 19:44 Ο Silent_Killer: #418 10-01-10 19:44 Monomaxos! Είναι ελληνική διανομή linux! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.648 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2010 στις 20:04 Ο fockos έγραψε: #419 10-01-10 20:04 τα 7 έχω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mechanicarts Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Λάζαρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, επαγγέλλεται 3D designer και μας γράφει από Μέγαρα (Αττική). Έχει γράψει 350 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2010 στις 20:27 Ο mechanicarts: #420 10-01-10 20:27 Μόλις πήρα το λάπτοπ μου και έχει μέσα 7 64-μπιτ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 19 20 21 22 23 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 27 Επόμενη First Προηγούμενη 21 από 27 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 21 από 27 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Τώρα χρησιμποιώ Windows 7 και Ubuntu 9.10.Ευτυχώς στα Ubuntu 9.10 δεν έχω τα προβλήματα που είχα στην 9.04 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
yozerehs Τιμώμενο Μέλος Ο yozerehs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 4.970 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2010 στις 03:20 Ο yozerehs έγραψε: #414 10-01-10 03:20 Windows 7. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Septagram Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Παναγιωτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Πετρούπολη (Αττική). Έχει γράψει 156 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2010 στις 09:53 Ο Septagram: #415 10-01-10 09:53 Windows 7 στο Dektop Pc Ubuntu 9.10 στο usb flash Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mi3s Εκκολαπτόμενο μέλος Ο mi3s αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 377 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2010 στις 10:14 Ο mi3s έγραψε: #416 10-01-10 10:14 windows xp sp3 αλλά θέλω απεγνωσμένα macbookpro13" με snow leopard ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 932df0a57b Πολύ δραστήριο μέλος Ο 932df0a57b αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 853 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2010 στις 16:27 Ο 932df0a57b: #417 10-01-10 16:27 Χρησιμοποιώ MAC OS X Snow Leopard 10.6.2 σε Macbook Pro ----------------------------------------- Όπως κάθε OS X, κορυφή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Silent_Killer Πολύ δραστήριο μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 1.641 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2010 στις 19:44 Ο Silent_Killer: #418 10-01-10 19:44 Monomaxos! Είναι ελληνική διανομή linux! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.648 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2010 στις 20:04 Ο fockos έγραψε: #419 10-01-10 20:04 τα 7 έχω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mechanicarts Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Λάζαρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, επαγγέλλεται 3D designer και μας γράφει από Μέγαρα (Αττική). Έχει γράψει 350 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2010 στις 20:27 Ο mechanicarts: #420 10-01-10 20:27 Μόλις πήρα το λάπτοπ μου και έχει μέσα 7 64-μπιτ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 19 20 21 22 23 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 27 Επόμενη First Προηγούμενη 21 από 27 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 21 από 27 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Windows 7. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Septagram Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Παναγιωτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Πετρούπολη (Αττική). Έχει γράψει 156 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2010 στις 09:53 Ο Septagram: #415 10-01-10 09:53 Windows 7 στο Dektop Pc Ubuntu 9.10 στο usb flash Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mi3s Εκκολαπτόμενο μέλος Ο mi3s αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 377 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2010 στις 10:14 Ο mi3s έγραψε: #416 10-01-10 10:14 windows xp sp3 αλλά θέλω απεγνωσμένα macbookpro13" με snow leopard ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 932df0a57b Πολύ δραστήριο μέλος Ο 932df0a57b αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 853 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2010 στις 16:27 Ο 932df0a57b: #417 10-01-10 16:27 Χρησιμοποιώ MAC OS X Snow Leopard 10.6.2 σε Macbook Pro ----------------------------------------- Όπως κάθε OS X, κορυφή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Silent_Killer Πολύ δραστήριο μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 1.641 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2010 στις 19:44 Ο Silent_Killer: #418 10-01-10 19:44 Monomaxos! Είναι ελληνική διανομή linux! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.648 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2010 στις 20:04 Ο fockos έγραψε: #419 10-01-10 20:04 τα 7 έχω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mechanicarts Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Λάζαρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, επαγγέλλεται 3D designer και μας γράφει από Μέγαρα (Αττική). Έχει γράψει 350 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2010 στις 20:27 Ο mechanicarts: #420 10-01-10 20:27 Μόλις πήρα το λάπτοπ μου και έχει μέσα 7 64-μπιτ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 19 20 21 22 23 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 27 Επόμενη First Προηγούμενη 21 από 27 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 21 από 27 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Windows 7 στο Dektop Pc Ubuntu 9.10 στο usb flash Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mi3s Εκκολαπτόμενο μέλος Ο mi3s αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 377 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2010 στις 10:14 Ο mi3s έγραψε: #416 10-01-10 10:14 windows xp sp3 αλλά θέλω απεγνωσμένα macbookpro13" με snow leopard ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 932df0a57b Πολύ δραστήριο μέλος Ο 932df0a57b αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 853 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2010 στις 16:27 Ο 932df0a57b: #417 10-01-10 16:27 Χρησιμοποιώ MAC OS X Snow Leopard 10.6.2 σε Macbook Pro ----------------------------------------- Όπως κάθε OS X, κορυφή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Silent_Killer Πολύ δραστήριο μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 1.641 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2010 στις 19:44 Ο Silent_Killer: #418 10-01-10 19:44 Monomaxos! Είναι ελληνική διανομή linux! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.648 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2010 στις 20:04 Ο fockos έγραψε: #419 10-01-10 20:04 τα 7 έχω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mechanicarts Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Λάζαρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, επαγγέλλεται 3D designer και μας γράφει από Μέγαρα (Αττική). Έχει γράψει 350 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2010 στις 20:27 Ο mechanicarts: #420 10-01-10 20:27 Μόλις πήρα το λάπτοπ μου και έχει μέσα 7 64-μπιτ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 19 20 21 22 23 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 27 Επόμενη First Προηγούμενη 21 από 27 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 21 από 27 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
windows xp sp3 αλλά θέλω απεγνωσμένα macbookpro13" με snow leopard ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
932df0a57b Πολύ δραστήριο μέλος Ο 932df0a57b αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 853 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2010 στις 16:27 Ο 932df0a57b: #417 10-01-10 16:27 Χρησιμοποιώ MAC OS X Snow Leopard 10.6.2 σε Macbook Pro ----------------------------------------- Όπως κάθε OS X, κορυφή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Silent_Killer Πολύ δραστήριο μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 1.641 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2010 στις 19:44 Ο Silent_Killer: #418 10-01-10 19:44 Monomaxos! Είναι ελληνική διανομή linux! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.648 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2010 στις 20:04 Ο fockos έγραψε: #419 10-01-10 20:04 τα 7 έχω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mechanicarts Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Λάζαρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, επαγγέλλεται 3D designer και μας γράφει από Μέγαρα (Αττική). Έχει γράψει 350 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2010 στις 20:27 Ο mechanicarts: #420 10-01-10 20:27 Μόλις πήρα το λάπτοπ μου και έχει μέσα 7 64-μπιτ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 19 20 21 22 23 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 27 Επόμενη First Προηγούμενη 21 από 27 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 21 από 27 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Χρησιμοποιώ MAC OS X Snow Leopard 10.6.2 σε Macbook Pro ----------------------------------------- Όπως κάθε OS X, κορυφή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Silent_Killer Πολύ δραστήριο μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 1.641 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2010 στις 19:44 Ο Silent_Killer: #418 10-01-10 19:44 Monomaxos! Είναι ελληνική διανομή linux! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.648 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2010 στις 20:04 Ο fockos έγραψε: #419 10-01-10 20:04 τα 7 έχω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mechanicarts Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Λάζαρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, επαγγέλλεται 3D designer και μας γράφει από Μέγαρα (Αττική). Έχει γράψει 350 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2010 στις 20:27 Ο mechanicarts: #420 10-01-10 20:27 Μόλις πήρα το λάπτοπ μου και έχει μέσα 7 64-μπιτ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 19 20 21 22 23 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 27 Επόμενη First Προηγούμενη 21 από 27 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 21 από 27 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Monomaxos! Είναι ελληνική διανομή linux! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.648 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2010 στις 20:04 Ο fockos έγραψε: #419 10-01-10 20:04 τα 7 έχω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mechanicarts Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Λάζαρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, επαγγέλλεται 3D designer και μας γράφει από Μέγαρα (Αττική). Έχει γράψει 350 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2010 στις 20:27 Ο mechanicarts: #420 10-01-10 20:27 Μόλις πήρα το λάπτοπ μου και έχει μέσα 7 64-μπιτ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 19 20 21 22 23 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 27 Επόμενη First Προηγούμενη 21 από 27 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 21 από 27 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
τα 7 έχω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mechanicarts Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Λάζαρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, επαγγέλλεται 3D designer και μας γράφει από Μέγαρα (Αττική). Έχει γράψει 350 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2010 στις 20:27 Ο mechanicarts: #420 10-01-10 20:27 Μόλις πήρα το λάπτοπ μου και έχει μέσα 7 64-μπιτ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μόλις πήρα το λάπτοπ μου και έχει μέσα 7 64-μπιτ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.