Kansas Rocks!
Πολύ δραστήριο μέλος

μερικα ειναι πολυ ομορφα... μερικα παλι... ειναι αστα να πανε..![]()
Ίου.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mangkac
Εκκολαπτόμενο μέλος

λοιπον,εγω σκεφτομαι να κανω ενα στο πλαι μερος του ποδιου διπλα στη γαμπα κ να γραψω καθετα Imagine...
Γραψε ολο το τραγουδι αμα ειναι.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
jackass
Εκκολαπτόμενο μέλος

Γραψε ολο το τραγουδι αμα ειναι.
ναι ρε,ποδι ειναι δεν ειναι ολοκληρη σελιδα Α4
nitsa
Εκκολαπτόμενο μέλος

NoiSy MaN
Πολύ δραστήριο μέλος

thanous18
Περιβόητο μέλος

NoiSy MaN
Πολύ δραστήριο μέλος

Nαι αλλά το τι θα κάνει στο σώμα της αυτή θα το αποφασίσει.
Συμφωνώ. Αν όμως οι γονείς της δεν μπορούν να το καταλάβουν, δεν μπορεί να κάνει κάτι.
Χριστιάννα ^^
Διάσημο μέλος

οΟοNantiAoOo
Πολύ δραστήριο μέλος

θελω να κανω στον αστραγαλο η στη μεση χαμηλα στη πλατη και στη μεσα μερια του καρπου καποια φραση

Darkness
Περιβόητο μέλος

:!::!:.....θελω να κανω στον λαιμο μου ενα μικρο αλλα ερχομαι αντιμετωπη με ολο το σοι..... ΟΠΟΤΕ.......
![]()
>.< τι ειναι αυτα που ακουμε ρε ???????????????????????????????
Το σοι θα ρωτησεις?
Για το τι τρως αυτους ρωτας?

Για το αν θα βγεις αυτους ρωτας?

Για τις σχεσεις που ειχες τους ρωτησες?

ξεκολυστε... -.-'
Ειδικα το σοι δε το λογαριαζω και πολυ στο τι θα πει...

:iagree:ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΝΑΙ...:iagree: τους υπολογιζουμε. Αν αυτοι δε σε αφηνουν δεξου το για αρχη και σε κανα χρονο τους το ξανα λες...:xixi:
Ή πολυ απλα πες τους πως το θες πραγματικα πολυ..:no1:
makisr91
Νεοφερμένο μέλος

nitsa
Εκκολαπτόμενο μέλος

Darkness
Περιβόητο μέλος

Και μονο για αυτο εγω θα το εκανα...συμφωνω μαζι σας, μη νομιζετε οτι τους δινω κ πολυ σημασια στο τι θα κανω στη ζωη μου απλα δε γουσταρω να εχουν να λενε μετα.... θα το κανω καποια στιγμη.... που θα μου παει...??!?!? :xixi:

Θα τους προκαλουσα συνεχεια... Και το κανω... :iagree:
Αποτελεσμα.... Εχουν παψει να ασχολουντε μαζι μου.. Ασχολουντε με τα υπολοιπα ατομα στο σοι που δεν εχουν τα κοτσια να τους τα πουνε.. :xixi:
nitsa
Εκκολαπτόμενο μέλος

Και μονο για αυτο εγω θα το εκανα...
Θα τους προκαλουσα συνεχεια... Και το κανω... :iagree:
Αποτελεσμα.... Εχουν πια σοπασει να ασχολουντε μαζι μου.. Ασχολουντε με τα υπολοιπα ατομα στο σοι που δεν εχουν τα κοτσια να τους τα πουνε.. :xixi:
εισαι σωστη bam....
και καλα κανεις...
οσο για μενα, καποια στιγμη θα το εμπεδωσουν και θα σταματησουν να χωνονται στο τι κανει το ενα εγγονι η ο αλλος ανηψιος κτλ....!:xixi:
~Λένα~
Πολύ δραστήριο μέλος

Μην σας νοιαζει λοιπον τοσο η γνωμη των αλλων. Καντε οτι σας κανει ευτυχισμενους.
nitsa
Εκκολαπτόμενο μέλος

Εμενα μου την σπανε κατι Θιτσες απο το σοι μου, που με κοιτανε λες και εχω ασπαστει τον Σατανα.
Μην σας νοιαζει λοιπον τοσο η γνωμη των αλλων. Καντε οτι σας κανει ευτυχισμενους.
να δειτε πως εκαναν οταν εκανα τρυπα στη μυτη........

τελικα το συνηθισαν....:xixi:
Darkness
Περιβόητο μέλος

Εγω ειμαι το αντιδραστικο παιδι στο σοι ...Εμενα μου την σπανε κατι Θιτσες απο το σοι μου, που με κοιτανε λες και εχω ασπαστει τον Σατανα.

Ζεις και εσυ μεσα στο μαυρο αγαπητη Λενα.... :!:
Θελω να γινουμε φιλες.. :zilia:
~Λένα~
Πολύ δραστήριο μέλος

Εγω ειμαι το αντιδραστικο παιδι στο σοι ...ευτυχως το καταλαβαν πριν τις στειλω στο Δαφνη.. :xixi:
Ζεις και εσυ μεσα στο μαυρο αγαπητη Λενα.... :!:
Θελω να γινουμε φιλες.. :zilia:
Ε οχι παντα. Αλλα μ'αρεσει πολυυυ το μαυρο. Το συνολικο μαυρο κιολας. Ε αυτες οι θιτσες το μαυρο το εχουν συμβολισει με τον θανατο, τον χαρο και παει λεγοντας.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 111 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- SlimShady
- Wilsongeo
- Kate1914
- Luludaki
- rafaela11
- Scandal
- fmarulezkd
- Memetchi
- taketrance
- Fernando_A
- giannhs2001
- Dark_kronos
- marww
- Μαυρίκιος
- Paragontas7000
- chester20080
- Joji
- camil
- Unboxholics
- Abiogenesis
- johnsala
- charmander
- Εχέμυθη
- Maria_Xagorari
- tsiobieman
- Ilma
- J.Cameron
- ggl
- Sevasti
- User2350
- Alma Libre
- harry akritas
- aye
- orchidea
- don_vito
- CiNeFiL
- Griff
- Viedo
- Ryuzaki
- DimitraA.
- Βλα
- Μάρκος Βασίλης
- JohnGreek
- Superhuman
- jj!
- Pipitsa
- cortomaltese
- uni77
- fockos
- ΨΑΡΑΚΙ1993
- edweimaste
- challenger
- Libertus
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.