venividivici Τιμώμενο Μέλος Η venividivici αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 23.245 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2013 στις 02:07 Η venividivici: #441 02-08-13 02:07 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2013 στις 21:15 Η Alma Libre: #442 02-08-13 21:15 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Εγώ για υποψήφια tattoo έχω αυτά πάντως: Spoiler Spoiler Spoiler Click για ανάπτυξη... Εγώ θέλω να κάνω το ουσμιεχνιέτα (χαμογελαστή σημαίνει) που είχα στη παρένθεση πριν λίγο κενό, και ένα quote σε σχέση με την αγάπη. Ή το Imagination is more important than knowledge. Γενικά θέλω πολλά, αλλά δεν είμαι και το πιο αποφασιστικό άτομο του πλανήτη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2013 στις 22:11 Η Gate4 έγραψε: #443 02-08-13 22:11 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Εγώ θέλω να κάνω το ουσμιεχνιέτα (χαμογελαστή σημαίνει) που είχα στη παρένθεση πριν λίγο κενό, και ένα quote σε σχέση με την αγάπη. Ή το Imagination is more important than knowledge. Γενικά θέλω πολλά, αλλά δεν είμαι και το πιο αποφασιστικό άτομο του πλανήτη Click για ανάπτυξη... Χαχαχαχα κακό αυτό. Γενικά και εγώ έχω σκεφτεί πάρα πολλά. Με βλέπω σε 2-3 χρόνια να κάνω λίστα και να προσπαθώ να πάρω απόφαση για το πιο θα κάνω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2013 στις 22:59 Η Alma Libre: #444 02-08-13 22:59 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Χαχαχαχα κακό αυτό. Γενικά και εγώ έχω σκεφτεί πάρα πολλά. Με βλέπω σε 2-3 χρόνια να κάνω λίστα και να προσπαθώ να πάρω απόφαση για το πιο θα κάνω Click για ανάπτυξη... Κάπως έτσι νομίζω πως θα καταλήξω και εγώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2013 στις 23:06 Η Gate4 έγραψε: #445 02-08-13 23:06 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Κάπως έτσι νομίζω πως θα καταλήξω και εγώ! Click για ανάπτυξη... Σε καλό δρόμο είμαστε Btw είχα δει μια κοπέλα που είχε tattoo αυτό Spoiler το σύμβολο σε μεγαλύτερο με φτερά.. Όλο αυτό στην πλάτη όμως.. Ήταν υπέροχο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2013 στις 23:14 Η Alma Libre: #446 02-08-13 23:14 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Σε καλό δρόμο είμαστε Btw είχα δει μια κοπέλα που είχε tattoo αυτό Spoiler το σύμβολο σε μεγαλύτερο με φτερά.. Όλο αυτό στην πλάτη όμως.. Ήταν υπέροχο! Click για ανάπτυξη... Μου έβαλες ιδέα τώρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2013 στις 23:22 Η Gate4 έγραψε: #447 02-08-13 23:22 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Μου έβαλες ιδέα τώρα Click για ανάπτυξη... Χαχα είδες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2013 στις 23:26 Η Alma Libre: #448 02-08-13 23:26 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Χαχα είδες; Click για ανάπτυξη... Εμένα μ'αρέσουν και αυτά πάντως: Spoiler Ειδικά αυτό με την μαριονέτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2013 στις 23:29 Η Gate4 έγραψε: #449 02-08-13 23:29 Είναι πολύ όμορφα όντως! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2013 στις 23:35 Η Alma Libre: #450 02-08-13 23:35 Ξέρεις, και άλλα τρία σχέδια στη λίστα μας τώρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2013 στις 00:05 Η Gate4 έγραψε: #451 03-08-13 00:05 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Ξέρεις, και άλλα τρία σχέδια στη λίστα μας τώρα Click για ανάπτυξη... Χαχαχαχαχα όντως Άντε να παραθέσω και κάποια ακόμα να μπερδευτούμε πιο πολύ Λοιπόοοοον.. Spoiler Το λατρεύω αλλά δεν ξέρω αν θα έκανα τόσο μεγάλο tatoo.. Spoiler Το θεωρώ υπέροχο. Spoiler Κάπως διαφορετικά και με άλλη γραμματοσειρά υποθέτω ότι μπορεί να το έκανα.. Spoiler Όχι στο χέρι όμως. Spoiler Αυτό είναι άκυρο και με άρεσε γενικά σαν σχέδιο (σε άντρα βασικά), νοτ φορ μι Αυτάαααα ^^ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. venividivici Τιμώμενο Μέλος Η venividivici αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 23.245 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2013 στις 00:19 Η venividivici: #452 03-08-13 00:19 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. carpe_nochtem Πολύ δραστήριο μέλος Η carpe_nochtem αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 943 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2013 στις 01:14 Η carpe_nochtem: #453 03-08-13 01:14 Τα πουλάκια,το άπειρο και οι φράσεις τύπου "λετ γκοου,φολοου γιιουρ ντριμσ,ετισι"πολύ χιλιοφορεμένα. Το 1/3 που έχουν τατού,κάτι τέτοιο έχει. :/ No offence,ε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2013 στις 01:20 Η Gate4 έγραψε: #454 03-08-13 01:20 Αρχική Δημοσίευση από carpe_nochtem: Τα πουλάκια,το άπειρο και οι φράσεις τύπου "λετ γκοου,φολοου γιιουρ ντριμσ,ετισι"πολύ χιλιοφορεμένα. Το 1/3 που έχουν τατού,κάτι τέτοιο έχει. :/ No offence,ε; Click για ανάπτυξη... Ε νταξ ρε συ είναι και καλά τα πιο γνωστά σχέδια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. venividivici Τιμώμενο Μέλος Η venividivici αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 23.245 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2013 στις 01:22 Η venividivici: #455 03-08-13 01:22 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2013 στις 15:23 Η Alma Libre: #456 03-08-13 15:23 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Χαχαχαχαχα όντως Άντε να παραθέσω και κάποια ακόμα να μπερδευτούμε πιο πολύ Λοιπόοοοον.. Spoiler Το λατρεύω αλλά δεν ξέρω αν θα έκανα τόσο μεγάλο tatoo.. Spoiler Το θεωρώ υπέροχο. Spoiler Κάπως διαφορετικά και με άλλη γραμματοσειρά υποθέτω ότι μπορεί να το έκανα.. Spoiler Όχι στο χέρι όμως. Spoiler Αυτό είναι άκυρο και με άρεσε γενικά σαν σχέδιο (σε άντρα βασικά), νοτ φορ μι Αυτάαααα ^^ Click για ανάπτυξη... Το τελευταίο με μπέρδεψε λιγάκι, αλλά είναι υπέροχα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2013 στις 15:41 Η Gate4 έγραψε: #457 03-08-13 15:41 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Το τελευταίο με μπέρδεψε λιγάκι, αλλά είναι υπέροχα. Click για ανάπτυξη... Εγώ προς το παρόν είμαι ανάμεσα στο πρώτο από αυτά ή στην ονειροπαγίδα που ήταν η αρχική μου σκέψη.. Θα δω όμως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2013 στις 15:47 Η Alma Libre: #458 03-08-13 15:47 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Εγώ προς το παρόν είμαι ανάμεσα στο πρώτο από αυτά ή στην ονειροπαγίδα που ήταν η αρχική μου σκέψη.. Θα δω όμως Click για ανάπτυξη... Ονειροπαγίδααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερινύς Τιμώμενο Μέλος Η Ερινύς δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Παιδίατρος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 17.796 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2013 στις 20:47 Η Ερινύς έγραψε: #459 03-08-13 20:47 Τέτοιο θέλω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. valeria.. Νεοφερμένο μέλος Η valeria.. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και είναι Μαθήτρια. Έχει γράψει 28 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2013 στις 16:16 Η valeria..: #460 28-08-13 16:16 Ωραια ειναι τα tattoo αλλα δε μ'αρεσουν τα πολλη μεγαλα. Τα μικρα και ωραια ειναι magic. Σιγουρα καποτε θα κανω. Σχεδια υπαρχουν ναι μεν πολλα αλλα καποια επειδη ειναι πολλη ωραια ειναι και πιο συνηθισμενα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 21 22 23 24 25 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 34 Επόμενη First Προηγούμενη 23 από 34 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 23 από 34 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 110 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: SlimShady Wilsongeo Kate1914 Luludaki rafaela11 Scandal fmarulezkd Memetchi taketrance Fernando_A giannhs2001 Dark_kronos marww Μαυρίκιος Paragontas7000 chester20080 camil Unboxholics Abiogenesis johnsala charmander Εχέμυθη Maria_Xagorari tsiobieman Ilma J.Cameron ggl Sevasti User2350 harry akritas aye orchidea don_vito CiNeFiL Griff Viedo Ryuzaki Βλα Μάρκος Βασίλης JohnGreek Superhuman jj! Pipitsa cortomaltese uni77 fockos ΨΑΡΑΚΙ1993 edweimaste challenger Libertus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2013 στις 21:15 Η Alma Libre: #442 02-08-13 21:15 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Εγώ για υποψήφια tattoo έχω αυτά πάντως: Spoiler Spoiler Spoiler Click για ανάπτυξη... Εγώ θέλω να κάνω το ουσμιεχνιέτα (χαμογελαστή σημαίνει) που είχα στη παρένθεση πριν λίγο κενό, και ένα quote σε σχέση με την αγάπη. Ή το Imagination is more important than knowledge. Γενικά θέλω πολλά, αλλά δεν είμαι και το πιο αποφασιστικό άτομο του πλανήτη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2013 στις 22:11 Η Gate4 έγραψε: #443 02-08-13 22:11 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Εγώ θέλω να κάνω το ουσμιεχνιέτα (χαμογελαστή σημαίνει) που είχα στη παρένθεση πριν λίγο κενό, και ένα quote σε σχέση με την αγάπη. Ή το Imagination is more important than knowledge. Γενικά θέλω πολλά, αλλά δεν είμαι και το πιο αποφασιστικό άτομο του πλανήτη Click για ανάπτυξη... Χαχαχαχα κακό αυτό. Γενικά και εγώ έχω σκεφτεί πάρα πολλά. Με βλέπω σε 2-3 χρόνια να κάνω λίστα και να προσπαθώ να πάρω απόφαση για το πιο θα κάνω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2013 στις 22:59 Η Alma Libre: #444 02-08-13 22:59 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Χαχαχαχα κακό αυτό. Γενικά και εγώ έχω σκεφτεί πάρα πολλά. Με βλέπω σε 2-3 χρόνια να κάνω λίστα και να προσπαθώ να πάρω απόφαση για το πιο θα κάνω Click για ανάπτυξη... Κάπως έτσι νομίζω πως θα καταλήξω και εγώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2013 στις 23:06 Η Gate4 έγραψε: #445 02-08-13 23:06 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Κάπως έτσι νομίζω πως θα καταλήξω και εγώ! Click για ανάπτυξη... Σε καλό δρόμο είμαστε Btw είχα δει μια κοπέλα που είχε tattoo αυτό Spoiler το σύμβολο σε μεγαλύτερο με φτερά.. Όλο αυτό στην πλάτη όμως.. Ήταν υπέροχο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2013 στις 23:14 Η Alma Libre: #446 02-08-13 23:14 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Σε καλό δρόμο είμαστε Btw είχα δει μια κοπέλα που είχε tattoo αυτό Spoiler το σύμβολο σε μεγαλύτερο με φτερά.. Όλο αυτό στην πλάτη όμως.. Ήταν υπέροχο! Click για ανάπτυξη... Μου έβαλες ιδέα τώρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2013 στις 23:22 Η Gate4 έγραψε: #447 02-08-13 23:22 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Μου έβαλες ιδέα τώρα Click για ανάπτυξη... Χαχα είδες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2013 στις 23:26 Η Alma Libre: #448 02-08-13 23:26 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Χαχα είδες; Click για ανάπτυξη... Εμένα μ'αρέσουν και αυτά πάντως: Spoiler Ειδικά αυτό με την μαριονέτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2013 στις 23:29 Η Gate4 έγραψε: #449 02-08-13 23:29 Είναι πολύ όμορφα όντως! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2013 στις 23:35 Η Alma Libre: #450 02-08-13 23:35 Ξέρεις, και άλλα τρία σχέδια στη λίστα μας τώρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2013 στις 00:05 Η Gate4 έγραψε: #451 03-08-13 00:05 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Ξέρεις, και άλλα τρία σχέδια στη λίστα μας τώρα Click για ανάπτυξη... Χαχαχαχαχα όντως Άντε να παραθέσω και κάποια ακόμα να μπερδευτούμε πιο πολύ Λοιπόοοοον.. Spoiler Το λατρεύω αλλά δεν ξέρω αν θα έκανα τόσο μεγάλο tatoo.. Spoiler Το θεωρώ υπέροχο. Spoiler Κάπως διαφορετικά και με άλλη γραμματοσειρά υποθέτω ότι μπορεί να το έκανα.. Spoiler Όχι στο χέρι όμως. Spoiler Αυτό είναι άκυρο και με άρεσε γενικά σαν σχέδιο (σε άντρα βασικά), νοτ φορ μι Αυτάαααα ^^ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. venividivici Τιμώμενο Μέλος Η venividivici αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 23.245 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2013 στις 00:19 Η venividivici: #452 03-08-13 00:19 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. carpe_nochtem Πολύ δραστήριο μέλος Η carpe_nochtem αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 943 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2013 στις 01:14 Η carpe_nochtem: #453 03-08-13 01:14 Τα πουλάκια,το άπειρο και οι φράσεις τύπου "λετ γκοου,φολοου γιιουρ ντριμσ,ετισι"πολύ χιλιοφορεμένα. Το 1/3 που έχουν τατού,κάτι τέτοιο έχει. :/ No offence,ε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2013 στις 01:20 Η Gate4 έγραψε: #454 03-08-13 01:20 Αρχική Δημοσίευση από carpe_nochtem: Τα πουλάκια,το άπειρο και οι φράσεις τύπου "λετ γκοου,φολοου γιιουρ ντριμσ,ετισι"πολύ χιλιοφορεμένα. Το 1/3 που έχουν τατού,κάτι τέτοιο έχει. :/ No offence,ε; Click για ανάπτυξη... Ε νταξ ρε συ είναι και καλά τα πιο γνωστά σχέδια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. venividivici Τιμώμενο Μέλος Η venividivici αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 23.245 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2013 στις 01:22 Η venividivici: #455 03-08-13 01:22 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2013 στις 15:23 Η Alma Libre: #456 03-08-13 15:23 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Χαχαχαχαχα όντως Άντε να παραθέσω και κάποια ακόμα να μπερδευτούμε πιο πολύ Λοιπόοοοον.. Spoiler Το λατρεύω αλλά δεν ξέρω αν θα έκανα τόσο μεγάλο tatoo.. Spoiler Το θεωρώ υπέροχο. Spoiler Κάπως διαφορετικά και με άλλη γραμματοσειρά υποθέτω ότι μπορεί να το έκανα.. Spoiler Όχι στο χέρι όμως. Spoiler Αυτό είναι άκυρο και με άρεσε γενικά σαν σχέδιο (σε άντρα βασικά), νοτ φορ μι Αυτάαααα ^^ Click για ανάπτυξη... Το τελευταίο με μπέρδεψε λιγάκι, αλλά είναι υπέροχα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2013 στις 15:41 Η Gate4 έγραψε: #457 03-08-13 15:41 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Το τελευταίο με μπέρδεψε λιγάκι, αλλά είναι υπέροχα. Click για ανάπτυξη... Εγώ προς το παρόν είμαι ανάμεσα στο πρώτο από αυτά ή στην ονειροπαγίδα που ήταν η αρχική μου σκέψη.. Θα δω όμως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2013 στις 15:47 Η Alma Libre: #458 03-08-13 15:47 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Εγώ προς το παρόν είμαι ανάμεσα στο πρώτο από αυτά ή στην ονειροπαγίδα που ήταν η αρχική μου σκέψη.. Θα δω όμως Click για ανάπτυξη... Ονειροπαγίδααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερινύς Τιμώμενο Μέλος Η Ερινύς δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Παιδίατρος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 17.796 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2013 στις 20:47 Η Ερινύς έγραψε: #459 03-08-13 20:47 Τέτοιο θέλω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. valeria.. Νεοφερμένο μέλος Η valeria.. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και είναι Μαθήτρια. Έχει γράψει 28 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2013 στις 16:16 Η valeria..: #460 28-08-13 16:16 Ωραια ειναι τα tattoo αλλα δε μ'αρεσουν τα πολλη μεγαλα. Τα μικρα και ωραια ειναι magic. Σιγουρα καποτε θα κανω. Σχεδια υπαρχουν ναι μεν πολλα αλλα καποια επειδη ειναι πολλη ωραια ειναι και πιο συνηθισμενα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 21 22 23 24 25 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 34 Επόμενη First Προηγούμενη 23 από 34 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 23 από 34 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 110 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: SlimShady Wilsongeo Kate1914 Luludaki rafaela11 Scandal fmarulezkd Memetchi taketrance Fernando_A giannhs2001 Dark_kronos marww Μαυρίκιος Paragontas7000 chester20080 camil Unboxholics Abiogenesis johnsala charmander Εχέμυθη Maria_Xagorari tsiobieman Ilma J.Cameron ggl Sevasti User2350 harry akritas aye orchidea don_vito CiNeFiL Griff Viedo Ryuzaki Βλα Μάρκος Βασίλης JohnGreek Superhuman jj! Pipitsa cortomaltese uni77 fockos ΨΑΡΑΚΙ1993 edweimaste challenger Libertus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Εγώ για υποψήφια tattoo έχω αυτά πάντως: Spoiler Spoiler Spoiler Click για ανάπτυξη... Εγώ θέλω να κάνω το ουσμιεχνιέτα (χαμογελαστή σημαίνει) που είχα στη παρένθεση πριν λίγο κενό, και ένα quote σε σχέση με την αγάπη. Ή το Imagination is more important than knowledge. Γενικά θέλω πολλά, αλλά δεν είμαι και το πιο αποφασιστικό άτομο του πλανήτη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2013 στις 22:11 Η Gate4 έγραψε: #443 02-08-13 22:11 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Εγώ θέλω να κάνω το ουσμιεχνιέτα (χαμογελαστή σημαίνει) που είχα στη παρένθεση πριν λίγο κενό, και ένα quote σε σχέση με την αγάπη. Ή το Imagination is more important than knowledge. Γενικά θέλω πολλά, αλλά δεν είμαι και το πιο αποφασιστικό άτομο του πλανήτη Click για ανάπτυξη... Χαχαχαχα κακό αυτό. Γενικά και εγώ έχω σκεφτεί πάρα πολλά. Με βλέπω σε 2-3 χρόνια να κάνω λίστα και να προσπαθώ να πάρω απόφαση για το πιο θα κάνω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2013 στις 22:59 Η Alma Libre: #444 02-08-13 22:59 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Χαχαχαχα κακό αυτό. Γενικά και εγώ έχω σκεφτεί πάρα πολλά. Με βλέπω σε 2-3 χρόνια να κάνω λίστα και να προσπαθώ να πάρω απόφαση για το πιο θα κάνω Click για ανάπτυξη... Κάπως έτσι νομίζω πως θα καταλήξω και εγώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2013 στις 23:06 Η Gate4 έγραψε: #445 02-08-13 23:06 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Κάπως έτσι νομίζω πως θα καταλήξω και εγώ! Click για ανάπτυξη... Σε καλό δρόμο είμαστε Btw είχα δει μια κοπέλα που είχε tattoo αυτό Spoiler το σύμβολο σε μεγαλύτερο με φτερά.. Όλο αυτό στην πλάτη όμως.. Ήταν υπέροχο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2013 στις 23:14 Η Alma Libre: #446 02-08-13 23:14 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Σε καλό δρόμο είμαστε Btw είχα δει μια κοπέλα που είχε tattoo αυτό Spoiler το σύμβολο σε μεγαλύτερο με φτερά.. Όλο αυτό στην πλάτη όμως.. Ήταν υπέροχο! Click για ανάπτυξη... Μου έβαλες ιδέα τώρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2013 στις 23:22 Η Gate4 έγραψε: #447 02-08-13 23:22 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Μου έβαλες ιδέα τώρα Click για ανάπτυξη... Χαχα είδες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2013 στις 23:26 Η Alma Libre: #448 02-08-13 23:26 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Χαχα είδες; Click για ανάπτυξη... Εμένα μ'αρέσουν και αυτά πάντως: Spoiler Ειδικά αυτό με την μαριονέτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2013 στις 23:29 Η Gate4 έγραψε: #449 02-08-13 23:29 Είναι πολύ όμορφα όντως! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2013 στις 23:35 Η Alma Libre: #450 02-08-13 23:35 Ξέρεις, και άλλα τρία σχέδια στη λίστα μας τώρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2013 στις 00:05 Η Gate4 έγραψε: #451 03-08-13 00:05 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Ξέρεις, και άλλα τρία σχέδια στη λίστα μας τώρα Click για ανάπτυξη... Χαχαχαχαχα όντως Άντε να παραθέσω και κάποια ακόμα να μπερδευτούμε πιο πολύ Λοιπόοοοον.. Spoiler Το λατρεύω αλλά δεν ξέρω αν θα έκανα τόσο μεγάλο tatoo.. Spoiler Το θεωρώ υπέροχο. Spoiler Κάπως διαφορετικά και με άλλη γραμματοσειρά υποθέτω ότι μπορεί να το έκανα.. Spoiler Όχι στο χέρι όμως. Spoiler Αυτό είναι άκυρο και με άρεσε γενικά σαν σχέδιο (σε άντρα βασικά), νοτ φορ μι Αυτάαααα ^^ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. venividivici Τιμώμενο Μέλος Η venividivici αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 23.245 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2013 στις 00:19 Η venividivici: #452 03-08-13 00:19 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. carpe_nochtem Πολύ δραστήριο μέλος Η carpe_nochtem αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 943 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2013 στις 01:14 Η carpe_nochtem: #453 03-08-13 01:14 Τα πουλάκια,το άπειρο και οι φράσεις τύπου "λετ γκοου,φολοου γιιουρ ντριμσ,ετισι"πολύ χιλιοφορεμένα. Το 1/3 που έχουν τατού,κάτι τέτοιο έχει. :/ No offence,ε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2013 στις 01:20 Η Gate4 έγραψε: #454 03-08-13 01:20 Αρχική Δημοσίευση από carpe_nochtem: Τα πουλάκια,το άπειρο και οι φράσεις τύπου "λετ γκοου,φολοου γιιουρ ντριμσ,ετισι"πολύ χιλιοφορεμένα. Το 1/3 που έχουν τατού,κάτι τέτοιο έχει. :/ No offence,ε; Click για ανάπτυξη... Ε νταξ ρε συ είναι και καλά τα πιο γνωστά σχέδια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. venividivici Τιμώμενο Μέλος Η venividivici αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 23.245 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2013 στις 01:22 Η venividivici: #455 03-08-13 01:22 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2013 στις 15:23 Η Alma Libre: #456 03-08-13 15:23 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Χαχαχαχαχα όντως Άντε να παραθέσω και κάποια ακόμα να μπερδευτούμε πιο πολύ Λοιπόοοοον.. Spoiler Το λατρεύω αλλά δεν ξέρω αν θα έκανα τόσο μεγάλο tatoo.. Spoiler Το θεωρώ υπέροχο. Spoiler Κάπως διαφορετικά και με άλλη γραμματοσειρά υποθέτω ότι μπορεί να το έκανα.. Spoiler Όχι στο χέρι όμως. Spoiler Αυτό είναι άκυρο και με άρεσε γενικά σαν σχέδιο (σε άντρα βασικά), νοτ φορ μι Αυτάαααα ^^ Click για ανάπτυξη... Το τελευταίο με μπέρδεψε λιγάκι, αλλά είναι υπέροχα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2013 στις 15:41 Η Gate4 έγραψε: #457 03-08-13 15:41 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Το τελευταίο με μπέρδεψε λιγάκι, αλλά είναι υπέροχα. Click για ανάπτυξη... Εγώ προς το παρόν είμαι ανάμεσα στο πρώτο από αυτά ή στην ονειροπαγίδα που ήταν η αρχική μου σκέψη.. Θα δω όμως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2013 στις 15:47 Η Alma Libre: #458 03-08-13 15:47 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Εγώ προς το παρόν είμαι ανάμεσα στο πρώτο από αυτά ή στην ονειροπαγίδα που ήταν η αρχική μου σκέψη.. Θα δω όμως Click για ανάπτυξη... Ονειροπαγίδααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερινύς Τιμώμενο Μέλος Η Ερινύς δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Παιδίατρος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 17.796 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2013 στις 20:47 Η Ερινύς έγραψε: #459 03-08-13 20:47 Τέτοιο θέλω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. valeria.. Νεοφερμένο μέλος Η valeria.. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και είναι Μαθήτρια. Έχει γράψει 28 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2013 στις 16:16 Η valeria..: #460 28-08-13 16:16 Ωραια ειναι τα tattoo αλλα δε μ'αρεσουν τα πολλη μεγαλα. Τα μικρα και ωραια ειναι magic. Σιγουρα καποτε θα κανω. Σχεδια υπαρχουν ναι μεν πολλα αλλα καποια επειδη ειναι πολλη ωραια ειναι και πιο συνηθισμενα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 21 22 23 24 25 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 34 Επόμενη First Προηγούμενη 23 από 34 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 23 από 34 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 110 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: SlimShady Wilsongeo Kate1914 Luludaki rafaela11 Scandal fmarulezkd Memetchi taketrance Fernando_A giannhs2001 Dark_kronos marww Μαυρίκιος Paragontas7000 chester20080 camil Unboxholics Abiogenesis johnsala charmander Εχέμυθη Maria_Xagorari tsiobieman Ilma J.Cameron ggl Sevasti User2350 harry akritas aye orchidea don_vito CiNeFiL Griff Viedo Ryuzaki Βλα Μάρκος Βασίλης JohnGreek Superhuman jj! Pipitsa cortomaltese uni77 fockos ΨΑΡΑΚΙ1993 edweimaste challenger Libertus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Εγώ θέλω να κάνω το ουσμιεχνιέτα (χαμογελαστή σημαίνει) που είχα στη παρένθεση πριν λίγο κενό, και ένα quote σε σχέση με την αγάπη. Ή το Imagination is more important than knowledge. Γενικά θέλω πολλά, αλλά δεν είμαι και το πιο αποφασιστικό άτομο του πλανήτη Click για ανάπτυξη... Χαχαχαχα κακό αυτό. Γενικά και εγώ έχω σκεφτεί πάρα πολλά. Με βλέπω σε 2-3 χρόνια να κάνω λίστα και να προσπαθώ να πάρω απόφαση για το πιο θα κάνω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2013 στις 22:59 Η Alma Libre: #444 02-08-13 22:59 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Χαχαχαχα κακό αυτό. Γενικά και εγώ έχω σκεφτεί πάρα πολλά. Με βλέπω σε 2-3 χρόνια να κάνω λίστα και να προσπαθώ να πάρω απόφαση για το πιο θα κάνω Click για ανάπτυξη... Κάπως έτσι νομίζω πως θα καταλήξω και εγώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2013 στις 23:06 Η Gate4 έγραψε: #445 02-08-13 23:06 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Κάπως έτσι νομίζω πως θα καταλήξω και εγώ! Click για ανάπτυξη... Σε καλό δρόμο είμαστε Btw είχα δει μια κοπέλα που είχε tattoo αυτό Spoiler το σύμβολο σε μεγαλύτερο με φτερά.. Όλο αυτό στην πλάτη όμως.. Ήταν υπέροχο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2013 στις 23:14 Η Alma Libre: #446 02-08-13 23:14 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Σε καλό δρόμο είμαστε Btw είχα δει μια κοπέλα που είχε tattoo αυτό Spoiler το σύμβολο σε μεγαλύτερο με φτερά.. Όλο αυτό στην πλάτη όμως.. Ήταν υπέροχο! Click για ανάπτυξη... Μου έβαλες ιδέα τώρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2013 στις 23:22 Η Gate4 έγραψε: #447 02-08-13 23:22 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Μου έβαλες ιδέα τώρα Click για ανάπτυξη... Χαχα είδες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2013 στις 23:26 Η Alma Libre: #448 02-08-13 23:26 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Χαχα είδες; Click για ανάπτυξη... Εμένα μ'αρέσουν και αυτά πάντως: Spoiler Ειδικά αυτό με την μαριονέτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2013 στις 23:29 Η Gate4 έγραψε: #449 02-08-13 23:29 Είναι πολύ όμορφα όντως! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2013 στις 23:35 Η Alma Libre: #450 02-08-13 23:35 Ξέρεις, και άλλα τρία σχέδια στη λίστα μας τώρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2013 στις 00:05 Η Gate4 έγραψε: #451 03-08-13 00:05 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Ξέρεις, και άλλα τρία σχέδια στη λίστα μας τώρα Click για ανάπτυξη... Χαχαχαχαχα όντως Άντε να παραθέσω και κάποια ακόμα να μπερδευτούμε πιο πολύ Λοιπόοοοον.. Spoiler Το λατρεύω αλλά δεν ξέρω αν θα έκανα τόσο μεγάλο tatoo.. Spoiler Το θεωρώ υπέροχο. Spoiler Κάπως διαφορετικά και με άλλη γραμματοσειρά υποθέτω ότι μπορεί να το έκανα.. Spoiler Όχι στο χέρι όμως. Spoiler Αυτό είναι άκυρο και με άρεσε γενικά σαν σχέδιο (σε άντρα βασικά), νοτ φορ μι Αυτάαααα ^^ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. venividivici Τιμώμενο Μέλος Η venividivici αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 23.245 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2013 στις 00:19 Η venividivici: #452 03-08-13 00:19 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. carpe_nochtem Πολύ δραστήριο μέλος Η carpe_nochtem αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 943 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2013 στις 01:14 Η carpe_nochtem: #453 03-08-13 01:14 Τα πουλάκια,το άπειρο και οι φράσεις τύπου "λετ γκοου,φολοου γιιουρ ντριμσ,ετισι"πολύ χιλιοφορεμένα. Το 1/3 που έχουν τατού,κάτι τέτοιο έχει. :/ No offence,ε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2013 στις 01:20 Η Gate4 έγραψε: #454 03-08-13 01:20 Αρχική Δημοσίευση από carpe_nochtem: Τα πουλάκια,το άπειρο και οι φράσεις τύπου "λετ γκοου,φολοου γιιουρ ντριμσ,ετισι"πολύ χιλιοφορεμένα. Το 1/3 που έχουν τατού,κάτι τέτοιο έχει. :/ No offence,ε; Click για ανάπτυξη... Ε νταξ ρε συ είναι και καλά τα πιο γνωστά σχέδια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. venividivici Τιμώμενο Μέλος Η venividivici αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 23.245 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2013 στις 01:22 Η venividivici: #455 03-08-13 01:22 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2013 στις 15:23 Η Alma Libre: #456 03-08-13 15:23 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Χαχαχαχαχα όντως Άντε να παραθέσω και κάποια ακόμα να μπερδευτούμε πιο πολύ Λοιπόοοοον.. Spoiler Το λατρεύω αλλά δεν ξέρω αν θα έκανα τόσο μεγάλο tatoo.. Spoiler Το θεωρώ υπέροχο. Spoiler Κάπως διαφορετικά και με άλλη γραμματοσειρά υποθέτω ότι μπορεί να το έκανα.. Spoiler Όχι στο χέρι όμως. Spoiler Αυτό είναι άκυρο και με άρεσε γενικά σαν σχέδιο (σε άντρα βασικά), νοτ φορ μι Αυτάαααα ^^ Click για ανάπτυξη... Το τελευταίο με μπέρδεψε λιγάκι, αλλά είναι υπέροχα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2013 στις 15:41 Η Gate4 έγραψε: #457 03-08-13 15:41 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Το τελευταίο με μπέρδεψε λιγάκι, αλλά είναι υπέροχα. Click για ανάπτυξη... Εγώ προς το παρόν είμαι ανάμεσα στο πρώτο από αυτά ή στην ονειροπαγίδα που ήταν η αρχική μου σκέψη.. Θα δω όμως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2013 στις 15:47 Η Alma Libre: #458 03-08-13 15:47 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Εγώ προς το παρόν είμαι ανάμεσα στο πρώτο από αυτά ή στην ονειροπαγίδα που ήταν η αρχική μου σκέψη.. Θα δω όμως Click για ανάπτυξη... Ονειροπαγίδααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερινύς Τιμώμενο Μέλος Η Ερινύς δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Παιδίατρος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 17.796 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2013 στις 20:47 Η Ερινύς έγραψε: #459 03-08-13 20:47 Τέτοιο θέλω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. valeria.. Νεοφερμένο μέλος Η valeria.. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και είναι Μαθήτρια. Έχει γράψει 28 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2013 στις 16:16 Η valeria..: #460 28-08-13 16:16 Ωραια ειναι τα tattoo αλλα δε μ'αρεσουν τα πολλη μεγαλα. Τα μικρα και ωραια ειναι magic. Σιγουρα καποτε θα κανω. Σχεδια υπαρχουν ναι μεν πολλα αλλα καποια επειδη ειναι πολλη ωραια ειναι και πιο συνηθισμενα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 21 22 23 24 25 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 34 Επόμενη First Προηγούμενη 23 από 34 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 23 από 34 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 110 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: SlimShady Wilsongeo Kate1914 Luludaki rafaela11 Scandal fmarulezkd Memetchi taketrance Fernando_A giannhs2001 Dark_kronos marww Μαυρίκιος Paragontas7000 chester20080 camil Unboxholics Abiogenesis johnsala charmander Εχέμυθη Maria_Xagorari tsiobieman Ilma J.Cameron ggl Sevasti User2350 harry akritas aye orchidea don_vito CiNeFiL Griff Viedo Ryuzaki Βλα Μάρκος Βασίλης JohnGreek Superhuman jj! Pipitsa cortomaltese uni77 fockos ΨΑΡΑΚΙ1993 edweimaste challenger Libertus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Χαχαχαχα κακό αυτό. Γενικά και εγώ έχω σκεφτεί πάρα πολλά. Με βλέπω σε 2-3 χρόνια να κάνω λίστα και να προσπαθώ να πάρω απόφαση για το πιο θα κάνω Click για ανάπτυξη... Κάπως έτσι νομίζω πως θα καταλήξω και εγώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2013 στις 23:06 Η Gate4 έγραψε: #445 02-08-13 23:06 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Κάπως έτσι νομίζω πως θα καταλήξω και εγώ! Click για ανάπτυξη... Σε καλό δρόμο είμαστε Btw είχα δει μια κοπέλα που είχε tattoo αυτό Spoiler το σύμβολο σε μεγαλύτερο με φτερά.. Όλο αυτό στην πλάτη όμως.. Ήταν υπέροχο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2013 στις 23:14 Η Alma Libre: #446 02-08-13 23:14 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Σε καλό δρόμο είμαστε Btw είχα δει μια κοπέλα που είχε tattoo αυτό Spoiler το σύμβολο σε μεγαλύτερο με φτερά.. Όλο αυτό στην πλάτη όμως.. Ήταν υπέροχο! Click για ανάπτυξη... Μου έβαλες ιδέα τώρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2013 στις 23:22 Η Gate4 έγραψε: #447 02-08-13 23:22 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Μου έβαλες ιδέα τώρα Click για ανάπτυξη... Χαχα είδες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2013 στις 23:26 Η Alma Libre: #448 02-08-13 23:26 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Χαχα είδες; Click για ανάπτυξη... Εμένα μ'αρέσουν και αυτά πάντως: Spoiler Ειδικά αυτό με την μαριονέτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2013 στις 23:29 Η Gate4 έγραψε: #449 02-08-13 23:29 Είναι πολύ όμορφα όντως! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2013 στις 23:35 Η Alma Libre: #450 02-08-13 23:35 Ξέρεις, και άλλα τρία σχέδια στη λίστα μας τώρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2013 στις 00:05 Η Gate4 έγραψε: #451 03-08-13 00:05 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Ξέρεις, και άλλα τρία σχέδια στη λίστα μας τώρα Click για ανάπτυξη... Χαχαχαχαχα όντως Άντε να παραθέσω και κάποια ακόμα να μπερδευτούμε πιο πολύ Λοιπόοοοον.. Spoiler Το λατρεύω αλλά δεν ξέρω αν θα έκανα τόσο μεγάλο tatoo.. Spoiler Το θεωρώ υπέροχο. Spoiler Κάπως διαφορετικά και με άλλη γραμματοσειρά υποθέτω ότι μπορεί να το έκανα.. Spoiler Όχι στο χέρι όμως. Spoiler Αυτό είναι άκυρο και με άρεσε γενικά σαν σχέδιο (σε άντρα βασικά), νοτ φορ μι Αυτάαααα ^^ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. venividivici Τιμώμενο Μέλος Η venividivici αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 23.245 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2013 στις 00:19 Η venividivici: #452 03-08-13 00:19 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. carpe_nochtem Πολύ δραστήριο μέλος Η carpe_nochtem αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 943 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2013 στις 01:14 Η carpe_nochtem: #453 03-08-13 01:14 Τα πουλάκια,το άπειρο και οι φράσεις τύπου "λετ γκοου,φολοου γιιουρ ντριμσ,ετισι"πολύ χιλιοφορεμένα. Το 1/3 που έχουν τατού,κάτι τέτοιο έχει. :/ No offence,ε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2013 στις 01:20 Η Gate4 έγραψε: #454 03-08-13 01:20 Αρχική Δημοσίευση από carpe_nochtem: Τα πουλάκια,το άπειρο και οι φράσεις τύπου "λετ γκοου,φολοου γιιουρ ντριμσ,ετισι"πολύ χιλιοφορεμένα. Το 1/3 που έχουν τατού,κάτι τέτοιο έχει. :/ No offence,ε; Click για ανάπτυξη... Ε νταξ ρε συ είναι και καλά τα πιο γνωστά σχέδια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. venividivici Τιμώμενο Μέλος Η venividivici αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 23.245 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2013 στις 01:22 Η venividivici: #455 03-08-13 01:22 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2013 στις 15:23 Η Alma Libre: #456 03-08-13 15:23 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Χαχαχαχαχα όντως Άντε να παραθέσω και κάποια ακόμα να μπερδευτούμε πιο πολύ Λοιπόοοοον.. Spoiler Το λατρεύω αλλά δεν ξέρω αν θα έκανα τόσο μεγάλο tatoo.. Spoiler Το θεωρώ υπέροχο. Spoiler Κάπως διαφορετικά και με άλλη γραμματοσειρά υποθέτω ότι μπορεί να το έκανα.. Spoiler Όχι στο χέρι όμως. Spoiler Αυτό είναι άκυρο και με άρεσε γενικά σαν σχέδιο (σε άντρα βασικά), νοτ φορ μι Αυτάαααα ^^ Click για ανάπτυξη... Το τελευταίο με μπέρδεψε λιγάκι, αλλά είναι υπέροχα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2013 στις 15:41 Η Gate4 έγραψε: #457 03-08-13 15:41 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Το τελευταίο με μπέρδεψε λιγάκι, αλλά είναι υπέροχα. Click για ανάπτυξη... Εγώ προς το παρόν είμαι ανάμεσα στο πρώτο από αυτά ή στην ονειροπαγίδα που ήταν η αρχική μου σκέψη.. Θα δω όμως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2013 στις 15:47 Η Alma Libre: #458 03-08-13 15:47 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Εγώ προς το παρόν είμαι ανάμεσα στο πρώτο από αυτά ή στην ονειροπαγίδα που ήταν η αρχική μου σκέψη.. Θα δω όμως Click για ανάπτυξη... Ονειροπαγίδααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερινύς Τιμώμενο Μέλος Η Ερινύς δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Παιδίατρος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 17.796 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2013 στις 20:47 Η Ερινύς έγραψε: #459 03-08-13 20:47 Τέτοιο θέλω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. valeria.. Νεοφερμένο μέλος Η valeria.. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και είναι Μαθήτρια. Έχει γράψει 28 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2013 στις 16:16 Η valeria..: #460 28-08-13 16:16 Ωραια ειναι τα tattoo αλλα δε μ'αρεσουν τα πολλη μεγαλα. Τα μικρα και ωραια ειναι magic. Σιγουρα καποτε θα κανω. Σχεδια υπαρχουν ναι μεν πολλα αλλα καποια επειδη ειναι πολλη ωραια ειναι και πιο συνηθισμενα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 21 22 23 24 25 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 34 Επόμενη First Προηγούμενη 23 από 34 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 23 από 34 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 110 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: SlimShady Wilsongeo Kate1914 Luludaki rafaela11 Scandal fmarulezkd Memetchi taketrance Fernando_A giannhs2001 Dark_kronos marww Μαυρίκιος Paragontas7000 chester20080 camil Unboxholics Abiogenesis johnsala charmander Εχέμυθη Maria_Xagorari tsiobieman Ilma J.Cameron ggl Sevasti User2350 harry akritas aye orchidea don_vito CiNeFiL Griff Viedo Ryuzaki Βλα Μάρκος Βασίλης JohnGreek Superhuman jj! Pipitsa cortomaltese uni77 fockos ΨΑΡΑΚΙ1993 edweimaste challenger Libertus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Κάπως έτσι νομίζω πως θα καταλήξω και εγώ! Click για ανάπτυξη... Σε καλό δρόμο είμαστε Btw είχα δει μια κοπέλα που είχε tattoo αυτό Spoiler το σύμβολο σε μεγαλύτερο με φτερά.. Όλο αυτό στην πλάτη όμως.. Ήταν υπέροχο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2013 στις 23:14 Η Alma Libre: #446 02-08-13 23:14 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Σε καλό δρόμο είμαστε Btw είχα δει μια κοπέλα που είχε tattoo αυτό Spoiler το σύμβολο σε μεγαλύτερο με φτερά.. Όλο αυτό στην πλάτη όμως.. Ήταν υπέροχο! Click για ανάπτυξη... Μου έβαλες ιδέα τώρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2013 στις 23:22 Η Gate4 έγραψε: #447 02-08-13 23:22 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Μου έβαλες ιδέα τώρα Click για ανάπτυξη... Χαχα είδες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2013 στις 23:26 Η Alma Libre: #448 02-08-13 23:26 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Χαχα είδες; Click για ανάπτυξη... Εμένα μ'αρέσουν και αυτά πάντως: Spoiler Ειδικά αυτό με την μαριονέτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2013 στις 23:29 Η Gate4 έγραψε: #449 02-08-13 23:29 Είναι πολύ όμορφα όντως! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2013 στις 23:35 Η Alma Libre: #450 02-08-13 23:35 Ξέρεις, και άλλα τρία σχέδια στη λίστα μας τώρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2013 στις 00:05 Η Gate4 έγραψε: #451 03-08-13 00:05 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Ξέρεις, και άλλα τρία σχέδια στη λίστα μας τώρα Click για ανάπτυξη... Χαχαχαχαχα όντως Άντε να παραθέσω και κάποια ακόμα να μπερδευτούμε πιο πολύ Λοιπόοοοον.. Spoiler Το λατρεύω αλλά δεν ξέρω αν θα έκανα τόσο μεγάλο tatoo.. Spoiler Το θεωρώ υπέροχο. Spoiler Κάπως διαφορετικά και με άλλη γραμματοσειρά υποθέτω ότι μπορεί να το έκανα.. Spoiler Όχι στο χέρι όμως. Spoiler Αυτό είναι άκυρο και με άρεσε γενικά σαν σχέδιο (σε άντρα βασικά), νοτ φορ μι Αυτάαααα ^^ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. venividivici Τιμώμενο Μέλος Η venividivici αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 23.245 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2013 στις 00:19 Η venividivici: #452 03-08-13 00:19 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. carpe_nochtem Πολύ δραστήριο μέλος Η carpe_nochtem αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 943 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2013 στις 01:14 Η carpe_nochtem: #453 03-08-13 01:14 Τα πουλάκια,το άπειρο και οι φράσεις τύπου "λετ γκοου,φολοου γιιουρ ντριμσ,ετισι"πολύ χιλιοφορεμένα. Το 1/3 που έχουν τατού,κάτι τέτοιο έχει. :/ No offence,ε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2013 στις 01:20 Η Gate4 έγραψε: #454 03-08-13 01:20 Αρχική Δημοσίευση από carpe_nochtem: Τα πουλάκια,το άπειρο και οι φράσεις τύπου "λετ γκοου,φολοου γιιουρ ντριμσ,ετισι"πολύ χιλιοφορεμένα. Το 1/3 που έχουν τατού,κάτι τέτοιο έχει. :/ No offence,ε; Click για ανάπτυξη... Ε νταξ ρε συ είναι και καλά τα πιο γνωστά σχέδια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. venividivici Τιμώμενο Μέλος Η venividivici αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 23.245 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2013 στις 01:22 Η venividivici: #455 03-08-13 01:22 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2013 στις 15:23 Η Alma Libre: #456 03-08-13 15:23 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Χαχαχαχαχα όντως Άντε να παραθέσω και κάποια ακόμα να μπερδευτούμε πιο πολύ Λοιπόοοοον.. Spoiler Το λατρεύω αλλά δεν ξέρω αν θα έκανα τόσο μεγάλο tatoo.. Spoiler Το θεωρώ υπέροχο. Spoiler Κάπως διαφορετικά και με άλλη γραμματοσειρά υποθέτω ότι μπορεί να το έκανα.. Spoiler Όχι στο χέρι όμως. Spoiler Αυτό είναι άκυρο και με άρεσε γενικά σαν σχέδιο (σε άντρα βασικά), νοτ φορ μι Αυτάαααα ^^ Click για ανάπτυξη... Το τελευταίο με μπέρδεψε λιγάκι, αλλά είναι υπέροχα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2013 στις 15:41 Η Gate4 έγραψε: #457 03-08-13 15:41 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Το τελευταίο με μπέρδεψε λιγάκι, αλλά είναι υπέροχα. Click για ανάπτυξη... Εγώ προς το παρόν είμαι ανάμεσα στο πρώτο από αυτά ή στην ονειροπαγίδα που ήταν η αρχική μου σκέψη.. Θα δω όμως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2013 στις 15:47 Η Alma Libre: #458 03-08-13 15:47 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Εγώ προς το παρόν είμαι ανάμεσα στο πρώτο από αυτά ή στην ονειροπαγίδα που ήταν η αρχική μου σκέψη.. Θα δω όμως Click για ανάπτυξη... Ονειροπαγίδααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερινύς Τιμώμενο Μέλος Η Ερινύς δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Παιδίατρος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 17.796 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2013 στις 20:47 Η Ερινύς έγραψε: #459 03-08-13 20:47 Τέτοιο θέλω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. valeria.. Νεοφερμένο μέλος Η valeria.. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και είναι Μαθήτρια. Έχει γράψει 28 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2013 στις 16:16 Η valeria..: #460 28-08-13 16:16 Ωραια ειναι τα tattoo αλλα δε μ'αρεσουν τα πολλη μεγαλα. Τα μικρα και ωραια ειναι magic. Σιγουρα καποτε θα κανω. Σχεδια υπαρχουν ναι μεν πολλα αλλα καποια επειδη ειναι πολλη ωραια ειναι και πιο συνηθισμενα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 21 22 23 24 25 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 34 Επόμενη First Προηγούμενη 23 από 34 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 23 από 34 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 110 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: SlimShady Wilsongeo Kate1914 Luludaki rafaela11 Scandal fmarulezkd Memetchi taketrance Fernando_A giannhs2001 Dark_kronos marww Μαυρίκιος Paragontas7000 chester20080 camil Unboxholics Abiogenesis johnsala charmander Εχέμυθη Maria_Xagorari tsiobieman Ilma J.Cameron ggl Sevasti User2350 harry akritas aye orchidea don_vito CiNeFiL Griff Viedo Ryuzaki Βλα Μάρκος Βασίλης JohnGreek Superhuman jj! Pipitsa cortomaltese uni77 fockos ΨΑΡΑΚΙ1993 edweimaste challenger Libertus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Σε καλό δρόμο είμαστε Btw είχα δει μια κοπέλα που είχε tattoo αυτό Spoiler το σύμβολο σε μεγαλύτερο με φτερά.. Όλο αυτό στην πλάτη όμως.. Ήταν υπέροχο! Click για ανάπτυξη... Μου έβαλες ιδέα τώρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2013 στις 23:22 Η Gate4 έγραψε: #447 02-08-13 23:22 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Μου έβαλες ιδέα τώρα Click για ανάπτυξη... Χαχα είδες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2013 στις 23:26 Η Alma Libre: #448 02-08-13 23:26 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Χαχα είδες; Click για ανάπτυξη... Εμένα μ'αρέσουν και αυτά πάντως: Spoiler Ειδικά αυτό με την μαριονέτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2013 στις 23:29 Η Gate4 έγραψε: #449 02-08-13 23:29 Είναι πολύ όμορφα όντως! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2013 στις 23:35 Η Alma Libre: #450 02-08-13 23:35 Ξέρεις, και άλλα τρία σχέδια στη λίστα μας τώρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2013 στις 00:05 Η Gate4 έγραψε: #451 03-08-13 00:05 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Ξέρεις, και άλλα τρία σχέδια στη λίστα μας τώρα Click για ανάπτυξη... Χαχαχαχαχα όντως Άντε να παραθέσω και κάποια ακόμα να μπερδευτούμε πιο πολύ Λοιπόοοοον.. Spoiler Το λατρεύω αλλά δεν ξέρω αν θα έκανα τόσο μεγάλο tatoo.. Spoiler Το θεωρώ υπέροχο. Spoiler Κάπως διαφορετικά και με άλλη γραμματοσειρά υποθέτω ότι μπορεί να το έκανα.. Spoiler Όχι στο χέρι όμως. Spoiler Αυτό είναι άκυρο και με άρεσε γενικά σαν σχέδιο (σε άντρα βασικά), νοτ φορ μι Αυτάαααα ^^ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. venividivici Τιμώμενο Μέλος Η venividivici αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 23.245 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2013 στις 00:19 Η venividivici: #452 03-08-13 00:19 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. carpe_nochtem Πολύ δραστήριο μέλος Η carpe_nochtem αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 943 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2013 στις 01:14 Η carpe_nochtem: #453 03-08-13 01:14 Τα πουλάκια,το άπειρο και οι φράσεις τύπου "λετ γκοου,φολοου γιιουρ ντριμσ,ετισι"πολύ χιλιοφορεμένα. Το 1/3 που έχουν τατού,κάτι τέτοιο έχει. :/ No offence,ε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2013 στις 01:20 Η Gate4 έγραψε: #454 03-08-13 01:20 Αρχική Δημοσίευση από carpe_nochtem: Τα πουλάκια,το άπειρο και οι φράσεις τύπου "λετ γκοου,φολοου γιιουρ ντριμσ,ετισι"πολύ χιλιοφορεμένα. Το 1/3 που έχουν τατού,κάτι τέτοιο έχει. :/ No offence,ε; Click για ανάπτυξη... Ε νταξ ρε συ είναι και καλά τα πιο γνωστά σχέδια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. venividivici Τιμώμενο Μέλος Η venividivici αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 23.245 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2013 στις 01:22 Η venividivici: #455 03-08-13 01:22 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2013 στις 15:23 Η Alma Libre: #456 03-08-13 15:23 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Χαχαχαχαχα όντως Άντε να παραθέσω και κάποια ακόμα να μπερδευτούμε πιο πολύ Λοιπόοοοον.. Spoiler Το λατρεύω αλλά δεν ξέρω αν θα έκανα τόσο μεγάλο tatoo.. Spoiler Το θεωρώ υπέροχο. Spoiler Κάπως διαφορετικά και με άλλη γραμματοσειρά υποθέτω ότι μπορεί να το έκανα.. Spoiler Όχι στο χέρι όμως. Spoiler Αυτό είναι άκυρο και με άρεσε γενικά σαν σχέδιο (σε άντρα βασικά), νοτ φορ μι Αυτάαααα ^^ Click για ανάπτυξη... Το τελευταίο με μπέρδεψε λιγάκι, αλλά είναι υπέροχα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2013 στις 15:41 Η Gate4 έγραψε: #457 03-08-13 15:41 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Το τελευταίο με μπέρδεψε λιγάκι, αλλά είναι υπέροχα. Click για ανάπτυξη... Εγώ προς το παρόν είμαι ανάμεσα στο πρώτο από αυτά ή στην ονειροπαγίδα που ήταν η αρχική μου σκέψη.. Θα δω όμως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2013 στις 15:47 Η Alma Libre: #458 03-08-13 15:47 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Εγώ προς το παρόν είμαι ανάμεσα στο πρώτο από αυτά ή στην ονειροπαγίδα που ήταν η αρχική μου σκέψη.. Θα δω όμως Click για ανάπτυξη... Ονειροπαγίδααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερινύς Τιμώμενο Μέλος Η Ερινύς δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Παιδίατρος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 17.796 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2013 στις 20:47 Η Ερινύς έγραψε: #459 03-08-13 20:47 Τέτοιο θέλω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. valeria.. Νεοφερμένο μέλος Η valeria.. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και είναι Μαθήτρια. Έχει γράψει 28 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2013 στις 16:16 Η valeria..: #460 28-08-13 16:16 Ωραια ειναι τα tattoo αλλα δε μ'αρεσουν τα πολλη μεγαλα. Τα μικρα και ωραια ειναι magic. Σιγουρα καποτε θα κανω. Σχεδια υπαρχουν ναι μεν πολλα αλλα καποια επειδη ειναι πολλη ωραια ειναι και πιο συνηθισμενα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 21 22 23 24 25 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 34 Επόμενη First Προηγούμενη 23 από 34 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 23 από 34 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 110 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: SlimShady Wilsongeo Kate1914 Luludaki rafaela11 Scandal fmarulezkd Memetchi taketrance Fernando_A giannhs2001 Dark_kronos marww Μαυρίκιος Paragontas7000 chester20080 camil Unboxholics Abiogenesis johnsala charmander Εχέμυθη Maria_Xagorari tsiobieman Ilma J.Cameron ggl Sevasti User2350 harry akritas aye orchidea don_vito CiNeFiL Griff Viedo Ryuzaki Βλα Μάρκος Βασίλης JohnGreek Superhuman jj! Pipitsa cortomaltese uni77 fockos ΨΑΡΑΚΙ1993 edweimaste challenger Libertus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Μου έβαλες ιδέα τώρα Click για ανάπτυξη... Χαχα είδες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2013 στις 23:26 Η Alma Libre: #448 02-08-13 23:26 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Χαχα είδες; Click για ανάπτυξη... Εμένα μ'αρέσουν και αυτά πάντως: Spoiler Ειδικά αυτό με την μαριονέτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2013 στις 23:29 Η Gate4 έγραψε: #449 02-08-13 23:29 Είναι πολύ όμορφα όντως! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2013 στις 23:35 Η Alma Libre: #450 02-08-13 23:35 Ξέρεις, και άλλα τρία σχέδια στη λίστα μας τώρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2013 στις 00:05 Η Gate4 έγραψε: #451 03-08-13 00:05 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Ξέρεις, και άλλα τρία σχέδια στη λίστα μας τώρα Click για ανάπτυξη... Χαχαχαχαχα όντως Άντε να παραθέσω και κάποια ακόμα να μπερδευτούμε πιο πολύ Λοιπόοοοον.. Spoiler Το λατρεύω αλλά δεν ξέρω αν θα έκανα τόσο μεγάλο tatoo.. Spoiler Το θεωρώ υπέροχο. Spoiler Κάπως διαφορετικά και με άλλη γραμματοσειρά υποθέτω ότι μπορεί να το έκανα.. Spoiler Όχι στο χέρι όμως. Spoiler Αυτό είναι άκυρο και με άρεσε γενικά σαν σχέδιο (σε άντρα βασικά), νοτ φορ μι Αυτάαααα ^^ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. venividivici Τιμώμενο Μέλος Η venividivici αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 23.245 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2013 στις 00:19 Η venividivici: #452 03-08-13 00:19 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. carpe_nochtem Πολύ δραστήριο μέλος Η carpe_nochtem αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 943 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2013 στις 01:14 Η carpe_nochtem: #453 03-08-13 01:14 Τα πουλάκια,το άπειρο και οι φράσεις τύπου "λετ γκοου,φολοου γιιουρ ντριμσ,ετισι"πολύ χιλιοφορεμένα. Το 1/3 που έχουν τατού,κάτι τέτοιο έχει. :/ No offence,ε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2013 στις 01:20 Η Gate4 έγραψε: #454 03-08-13 01:20 Αρχική Δημοσίευση από carpe_nochtem: Τα πουλάκια,το άπειρο και οι φράσεις τύπου "λετ γκοου,φολοου γιιουρ ντριμσ,ετισι"πολύ χιλιοφορεμένα. Το 1/3 που έχουν τατού,κάτι τέτοιο έχει. :/ No offence,ε; Click για ανάπτυξη... Ε νταξ ρε συ είναι και καλά τα πιο γνωστά σχέδια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. venividivici Τιμώμενο Μέλος Η venividivici αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 23.245 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2013 στις 01:22 Η venividivici: #455 03-08-13 01:22 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2013 στις 15:23 Η Alma Libre: #456 03-08-13 15:23 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Χαχαχαχαχα όντως Άντε να παραθέσω και κάποια ακόμα να μπερδευτούμε πιο πολύ Λοιπόοοοον.. Spoiler Το λατρεύω αλλά δεν ξέρω αν θα έκανα τόσο μεγάλο tatoo.. Spoiler Το θεωρώ υπέροχο. Spoiler Κάπως διαφορετικά και με άλλη γραμματοσειρά υποθέτω ότι μπορεί να το έκανα.. Spoiler Όχι στο χέρι όμως. Spoiler Αυτό είναι άκυρο και με άρεσε γενικά σαν σχέδιο (σε άντρα βασικά), νοτ φορ μι Αυτάαααα ^^ Click για ανάπτυξη... Το τελευταίο με μπέρδεψε λιγάκι, αλλά είναι υπέροχα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2013 στις 15:41 Η Gate4 έγραψε: #457 03-08-13 15:41 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Το τελευταίο με μπέρδεψε λιγάκι, αλλά είναι υπέροχα. Click για ανάπτυξη... Εγώ προς το παρόν είμαι ανάμεσα στο πρώτο από αυτά ή στην ονειροπαγίδα που ήταν η αρχική μου σκέψη.. Θα δω όμως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2013 στις 15:47 Η Alma Libre: #458 03-08-13 15:47 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Εγώ προς το παρόν είμαι ανάμεσα στο πρώτο από αυτά ή στην ονειροπαγίδα που ήταν η αρχική μου σκέψη.. Θα δω όμως Click για ανάπτυξη... Ονειροπαγίδααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερινύς Τιμώμενο Μέλος Η Ερινύς δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Παιδίατρος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 17.796 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2013 στις 20:47 Η Ερινύς έγραψε: #459 03-08-13 20:47 Τέτοιο θέλω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. valeria.. Νεοφερμένο μέλος Η valeria.. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και είναι Μαθήτρια. Έχει γράψει 28 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2013 στις 16:16 Η valeria..: #460 28-08-13 16:16 Ωραια ειναι τα tattoo αλλα δε μ'αρεσουν τα πολλη μεγαλα. Τα μικρα και ωραια ειναι magic. Σιγουρα καποτε θα κανω. Σχεδια υπαρχουν ναι μεν πολλα αλλα καποια επειδη ειναι πολλη ωραια ειναι και πιο συνηθισμενα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 21 22 23 24 25 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 34 Επόμενη First Προηγούμενη 23 από 34 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 23 από 34 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 110 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: SlimShady Wilsongeo Kate1914 Luludaki rafaela11 Scandal fmarulezkd Memetchi taketrance Fernando_A giannhs2001 Dark_kronos marww Μαυρίκιος Paragontas7000 chester20080 camil Unboxholics Abiogenesis johnsala charmander Εχέμυθη Maria_Xagorari tsiobieman Ilma J.Cameron ggl Sevasti User2350 harry akritas aye orchidea don_vito CiNeFiL Griff Viedo Ryuzaki Βλα Μάρκος Βασίλης JohnGreek Superhuman jj! Pipitsa cortomaltese uni77 fockos ΨΑΡΑΚΙ1993 edweimaste challenger Libertus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Χαχα είδες; Click για ανάπτυξη... Εμένα μ'αρέσουν και αυτά πάντως: Spoiler Ειδικά αυτό με την μαριονέτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2013 στις 23:29 Η Gate4 έγραψε: #449 02-08-13 23:29 Είναι πολύ όμορφα όντως! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2013 στις 23:35 Η Alma Libre: #450 02-08-13 23:35 Ξέρεις, και άλλα τρία σχέδια στη λίστα μας τώρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2013 στις 00:05 Η Gate4 έγραψε: #451 03-08-13 00:05 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Ξέρεις, και άλλα τρία σχέδια στη λίστα μας τώρα Click για ανάπτυξη... Χαχαχαχαχα όντως Άντε να παραθέσω και κάποια ακόμα να μπερδευτούμε πιο πολύ Λοιπόοοοον.. Spoiler Το λατρεύω αλλά δεν ξέρω αν θα έκανα τόσο μεγάλο tatoo.. Spoiler Το θεωρώ υπέροχο. Spoiler Κάπως διαφορετικά και με άλλη γραμματοσειρά υποθέτω ότι μπορεί να το έκανα.. Spoiler Όχι στο χέρι όμως. Spoiler Αυτό είναι άκυρο και με άρεσε γενικά σαν σχέδιο (σε άντρα βασικά), νοτ φορ μι Αυτάαααα ^^ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. venividivici Τιμώμενο Μέλος Η venividivici αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 23.245 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2013 στις 00:19 Η venividivici: #452 03-08-13 00:19 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. carpe_nochtem Πολύ δραστήριο μέλος Η carpe_nochtem αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 943 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2013 στις 01:14 Η carpe_nochtem: #453 03-08-13 01:14 Τα πουλάκια,το άπειρο και οι φράσεις τύπου "λετ γκοου,φολοου γιιουρ ντριμσ,ετισι"πολύ χιλιοφορεμένα. Το 1/3 που έχουν τατού,κάτι τέτοιο έχει. :/ No offence,ε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2013 στις 01:20 Η Gate4 έγραψε: #454 03-08-13 01:20 Αρχική Δημοσίευση από carpe_nochtem: Τα πουλάκια,το άπειρο και οι φράσεις τύπου "λετ γκοου,φολοου γιιουρ ντριμσ,ετισι"πολύ χιλιοφορεμένα. Το 1/3 που έχουν τατού,κάτι τέτοιο έχει. :/ No offence,ε; Click για ανάπτυξη... Ε νταξ ρε συ είναι και καλά τα πιο γνωστά σχέδια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. venividivici Τιμώμενο Μέλος Η venividivici αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 23.245 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2013 στις 01:22 Η venividivici: #455 03-08-13 01:22 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2013 στις 15:23 Η Alma Libre: #456 03-08-13 15:23 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Χαχαχαχαχα όντως Άντε να παραθέσω και κάποια ακόμα να μπερδευτούμε πιο πολύ Λοιπόοοοον.. Spoiler Το λατρεύω αλλά δεν ξέρω αν θα έκανα τόσο μεγάλο tatoo.. Spoiler Το θεωρώ υπέροχο. Spoiler Κάπως διαφορετικά και με άλλη γραμματοσειρά υποθέτω ότι μπορεί να το έκανα.. Spoiler Όχι στο χέρι όμως. Spoiler Αυτό είναι άκυρο και με άρεσε γενικά σαν σχέδιο (σε άντρα βασικά), νοτ φορ μι Αυτάαααα ^^ Click για ανάπτυξη... Το τελευταίο με μπέρδεψε λιγάκι, αλλά είναι υπέροχα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2013 στις 15:41 Η Gate4 έγραψε: #457 03-08-13 15:41 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Το τελευταίο με μπέρδεψε λιγάκι, αλλά είναι υπέροχα. Click για ανάπτυξη... Εγώ προς το παρόν είμαι ανάμεσα στο πρώτο από αυτά ή στην ονειροπαγίδα που ήταν η αρχική μου σκέψη.. Θα δω όμως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2013 στις 15:47 Η Alma Libre: #458 03-08-13 15:47 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Εγώ προς το παρόν είμαι ανάμεσα στο πρώτο από αυτά ή στην ονειροπαγίδα που ήταν η αρχική μου σκέψη.. Θα δω όμως Click για ανάπτυξη... Ονειροπαγίδααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερινύς Τιμώμενο Μέλος Η Ερινύς δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Παιδίατρος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 17.796 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2013 στις 20:47 Η Ερινύς έγραψε: #459 03-08-13 20:47 Τέτοιο θέλω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. valeria.. Νεοφερμένο μέλος Η valeria.. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και είναι Μαθήτρια. Έχει γράψει 28 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2013 στις 16:16 Η valeria..: #460 28-08-13 16:16 Ωραια ειναι τα tattoo αλλα δε μ'αρεσουν τα πολλη μεγαλα. Τα μικρα και ωραια ειναι magic. Σιγουρα καποτε θα κανω. Σχεδια υπαρχουν ναι μεν πολλα αλλα καποια επειδη ειναι πολλη ωραια ειναι και πιο συνηθισμενα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 21 22 23 24 25 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 34 Επόμενη First Προηγούμενη 23 από 34 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 23 από 34 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 110 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: SlimShady Wilsongeo Kate1914 Luludaki rafaela11 Scandal fmarulezkd Memetchi taketrance Fernando_A giannhs2001 Dark_kronos marww Μαυρίκιος Paragontas7000 chester20080 camil Unboxholics Abiogenesis johnsala charmander Εχέμυθη Maria_Xagorari tsiobieman Ilma J.Cameron ggl Sevasti User2350 harry akritas aye orchidea don_vito CiNeFiL Griff Viedo Ryuzaki Βλα Μάρκος Βασίλης JohnGreek Superhuman jj! Pipitsa cortomaltese uni77 fockos ΨΑΡΑΚΙ1993 edweimaste challenger Libertus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Είναι πολύ όμορφα όντως! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2013 στις 23:35 Η Alma Libre: #450 02-08-13 23:35 Ξέρεις, και άλλα τρία σχέδια στη λίστα μας τώρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2013 στις 00:05 Η Gate4 έγραψε: #451 03-08-13 00:05 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Ξέρεις, και άλλα τρία σχέδια στη λίστα μας τώρα Click για ανάπτυξη... Χαχαχαχαχα όντως Άντε να παραθέσω και κάποια ακόμα να μπερδευτούμε πιο πολύ Λοιπόοοοον.. Spoiler Το λατρεύω αλλά δεν ξέρω αν θα έκανα τόσο μεγάλο tatoo.. Spoiler Το θεωρώ υπέροχο. Spoiler Κάπως διαφορετικά και με άλλη γραμματοσειρά υποθέτω ότι μπορεί να το έκανα.. Spoiler Όχι στο χέρι όμως. Spoiler Αυτό είναι άκυρο και με άρεσε γενικά σαν σχέδιο (σε άντρα βασικά), νοτ φορ μι Αυτάαααα ^^ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. venividivici Τιμώμενο Μέλος Η venividivici αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 23.245 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2013 στις 00:19 Η venividivici: #452 03-08-13 00:19 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. carpe_nochtem Πολύ δραστήριο μέλος Η carpe_nochtem αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 943 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2013 στις 01:14 Η carpe_nochtem: #453 03-08-13 01:14 Τα πουλάκια,το άπειρο και οι φράσεις τύπου "λετ γκοου,φολοου γιιουρ ντριμσ,ετισι"πολύ χιλιοφορεμένα. Το 1/3 που έχουν τατού,κάτι τέτοιο έχει. :/ No offence,ε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2013 στις 01:20 Η Gate4 έγραψε: #454 03-08-13 01:20 Αρχική Δημοσίευση από carpe_nochtem: Τα πουλάκια,το άπειρο και οι φράσεις τύπου "λετ γκοου,φολοου γιιουρ ντριμσ,ετισι"πολύ χιλιοφορεμένα. Το 1/3 που έχουν τατού,κάτι τέτοιο έχει. :/ No offence,ε; Click για ανάπτυξη... Ε νταξ ρε συ είναι και καλά τα πιο γνωστά σχέδια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. venividivici Τιμώμενο Μέλος Η venividivici αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 23.245 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2013 στις 01:22 Η venividivici: #455 03-08-13 01:22 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2013 στις 15:23 Η Alma Libre: #456 03-08-13 15:23 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Χαχαχαχαχα όντως Άντε να παραθέσω και κάποια ακόμα να μπερδευτούμε πιο πολύ Λοιπόοοοον.. Spoiler Το λατρεύω αλλά δεν ξέρω αν θα έκανα τόσο μεγάλο tatoo.. Spoiler Το θεωρώ υπέροχο. Spoiler Κάπως διαφορετικά και με άλλη γραμματοσειρά υποθέτω ότι μπορεί να το έκανα.. Spoiler Όχι στο χέρι όμως. Spoiler Αυτό είναι άκυρο και με άρεσε γενικά σαν σχέδιο (σε άντρα βασικά), νοτ φορ μι Αυτάαααα ^^ Click για ανάπτυξη... Το τελευταίο με μπέρδεψε λιγάκι, αλλά είναι υπέροχα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2013 στις 15:41 Η Gate4 έγραψε: #457 03-08-13 15:41 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Το τελευταίο με μπέρδεψε λιγάκι, αλλά είναι υπέροχα. Click για ανάπτυξη... Εγώ προς το παρόν είμαι ανάμεσα στο πρώτο από αυτά ή στην ονειροπαγίδα που ήταν η αρχική μου σκέψη.. Θα δω όμως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2013 στις 15:47 Η Alma Libre: #458 03-08-13 15:47 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Εγώ προς το παρόν είμαι ανάμεσα στο πρώτο από αυτά ή στην ονειροπαγίδα που ήταν η αρχική μου σκέψη.. Θα δω όμως Click για ανάπτυξη... Ονειροπαγίδααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερινύς Τιμώμενο Μέλος Η Ερινύς δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Παιδίατρος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 17.796 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2013 στις 20:47 Η Ερινύς έγραψε: #459 03-08-13 20:47 Τέτοιο θέλω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. valeria.. Νεοφερμένο μέλος Η valeria.. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και είναι Μαθήτρια. Έχει γράψει 28 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2013 στις 16:16 Η valeria..: #460 28-08-13 16:16 Ωραια ειναι τα tattoo αλλα δε μ'αρεσουν τα πολλη μεγαλα. Τα μικρα και ωραια ειναι magic. Σιγουρα καποτε θα κανω. Σχεδια υπαρχουν ναι μεν πολλα αλλα καποια επειδη ειναι πολλη ωραια ειναι και πιο συνηθισμενα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 21 22 23 24 25 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 34 Επόμενη First Προηγούμενη 23 από 34 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 23 από 34 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 110 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: SlimShady Wilsongeo Kate1914 Luludaki rafaela11 Scandal fmarulezkd Memetchi taketrance Fernando_A giannhs2001 Dark_kronos marww Μαυρίκιος Paragontas7000 chester20080 camil Unboxholics Abiogenesis johnsala charmander Εχέμυθη Maria_Xagorari tsiobieman Ilma J.Cameron ggl Sevasti User2350 harry akritas aye orchidea don_vito CiNeFiL Griff Viedo Ryuzaki Βλα Μάρκος Βασίλης JohnGreek Superhuman jj! Pipitsa cortomaltese uni77 fockos ΨΑΡΑΚΙ1993 edweimaste challenger Libertus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ξέρεις, και άλλα τρία σχέδια στη λίστα μας τώρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2013 στις 00:05 Η Gate4 έγραψε: #451 03-08-13 00:05 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Ξέρεις, και άλλα τρία σχέδια στη λίστα μας τώρα Click για ανάπτυξη... Χαχαχαχαχα όντως Άντε να παραθέσω και κάποια ακόμα να μπερδευτούμε πιο πολύ Λοιπόοοοον.. Spoiler Το λατρεύω αλλά δεν ξέρω αν θα έκανα τόσο μεγάλο tatoo.. Spoiler Το θεωρώ υπέροχο. Spoiler Κάπως διαφορετικά και με άλλη γραμματοσειρά υποθέτω ότι μπορεί να το έκανα.. Spoiler Όχι στο χέρι όμως. Spoiler Αυτό είναι άκυρο και με άρεσε γενικά σαν σχέδιο (σε άντρα βασικά), νοτ φορ μι Αυτάαααα ^^ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. venividivici Τιμώμενο Μέλος Η venividivici αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 23.245 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2013 στις 00:19 Η venividivici: #452 03-08-13 00:19 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. carpe_nochtem Πολύ δραστήριο μέλος Η carpe_nochtem αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 943 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2013 στις 01:14 Η carpe_nochtem: #453 03-08-13 01:14 Τα πουλάκια,το άπειρο και οι φράσεις τύπου "λετ γκοου,φολοου γιιουρ ντριμσ,ετισι"πολύ χιλιοφορεμένα. Το 1/3 που έχουν τατού,κάτι τέτοιο έχει. :/ No offence,ε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2013 στις 01:20 Η Gate4 έγραψε: #454 03-08-13 01:20 Αρχική Δημοσίευση από carpe_nochtem: Τα πουλάκια,το άπειρο και οι φράσεις τύπου "λετ γκοου,φολοου γιιουρ ντριμσ,ετισι"πολύ χιλιοφορεμένα. Το 1/3 που έχουν τατού,κάτι τέτοιο έχει. :/ No offence,ε; Click για ανάπτυξη... Ε νταξ ρε συ είναι και καλά τα πιο γνωστά σχέδια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. venividivici Τιμώμενο Μέλος Η venividivici αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 23.245 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2013 στις 01:22 Η venividivici: #455 03-08-13 01:22 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2013 στις 15:23 Η Alma Libre: #456 03-08-13 15:23 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Χαχαχαχαχα όντως Άντε να παραθέσω και κάποια ακόμα να μπερδευτούμε πιο πολύ Λοιπόοοοον.. Spoiler Το λατρεύω αλλά δεν ξέρω αν θα έκανα τόσο μεγάλο tatoo.. Spoiler Το θεωρώ υπέροχο. Spoiler Κάπως διαφορετικά και με άλλη γραμματοσειρά υποθέτω ότι μπορεί να το έκανα.. Spoiler Όχι στο χέρι όμως. Spoiler Αυτό είναι άκυρο και με άρεσε γενικά σαν σχέδιο (σε άντρα βασικά), νοτ φορ μι Αυτάαααα ^^ Click για ανάπτυξη... Το τελευταίο με μπέρδεψε λιγάκι, αλλά είναι υπέροχα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2013 στις 15:41 Η Gate4 έγραψε: #457 03-08-13 15:41 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Το τελευταίο με μπέρδεψε λιγάκι, αλλά είναι υπέροχα. Click για ανάπτυξη... Εγώ προς το παρόν είμαι ανάμεσα στο πρώτο από αυτά ή στην ονειροπαγίδα που ήταν η αρχική μου σκέψη.. Θα δω όμως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2013 στις 15:47 Η Alma Libre: #458 03-08-13 15:47 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Εγώ προς το παρόν είμαι ανάμεσα στο πρώτο από αυτά ή στην ονειροπαγίδα που ήταν η αρχική μου σκέψη.. Θα δω όμως Click για ανάπτυξη... Ονειροπαγίδααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερινύς Τιμώμενο Μέλος Η Ερινύς δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Παιδίατρος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 17.796 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2013 στις 20:47 Η Ερινύς έγραψε: #459 03-08-13 20:47 Τέτοιο θέλω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. valeria.. Νεοφερμένο μέλος Η valeria.. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και είναι Μαθήτρια. Έχει γράψει 28 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2013 στις 16:16 Η valeria..: #460 28-08-13 16:16 Ωραια ειναι τα tattoo αλλα δε μ'αρεσουν τα πολλη μεγαλα. Τα μικρα και ωραια ειναι magic. Σιγουρα καποτε θα κανω. Σχεδια υπαρχουν ναι μεν πολλα αλλα καποια επειδη ειναι πολλη ωραια ειναι και πιο συνηθισμενα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 21 22 23 24 25 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 34 Επόμενη First Προηγούμενη 23 από 34 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 23 από 34 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 110 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: SlimShady Wilsongeo Kate1914 Luludaki rafaela11 Scandal fmarulezkd Memetchi taketrance Fernando_A giannhs2001 Dark_kronos marww Μαυρίκιος Paragontas7000 chester20080 camil Unboxholics Abiogenesis johnsala charmander Εχέμυθη Maria_Xagorari tsiobieman Ilma J.Cameron ggl Sevasti User2350 harry akritas aye orchidea don_vito CiNeFiL Griff Viedo Ryuzaki Βλα Μάρκος Βασίλης JohnGreek Superhuman jj! Pipitsa cortomaltese uni77 fockos ΨΑΡΑΚΙ1993 edweimaste challenger Libertus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Ξέρεις, και άλλα τρία σχέδια στη λίστα μας τώρα Click για ανάπτυξη... Χαχαχαχαχα όντως Άντε να παραθέσω και κάποια ακόμα να μπερδευτούμε πιο πολύ Λοιπόοοοον.. Spoiler Το λατρεύω αλλά δεν ξέρω αν θα έκανα τόσο μεγάλο tatoo.. Spoiler Το θεωρώ υπέροχο. Spoiler Κάπως διαφορετικά και με άλλη γραμματοσειρά υποθέτω ότι μπορεί να το έκανα.. Spoiler Όχι στο χέρι όμως. Spoiler Αυτό είναι άκυρο και με άρεσε γενικά σαν σχέδιο (σε άντρα βασικά), νοτ φορ μι Αυτάαααα ^^ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
venividivici Τιμώμενο Μέλος Η venividivici αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 23.245 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2013 στις 00:19 Η venividivici: #452 03-08-13 00:19 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. carpe_nochtem Πολύ δραστήριο μέλος Η carpe_nochtem αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 943 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2013 στις 01:14 Η carpe_nochtem: #453 03-08-13 01:14 Τα πουλάκια,το άπειρο και οι φράσεις τύπου "λετ γκοου,φολοου γιιουρ ντριμσ,ετισι"πολύ χιλιοφορεμένα. Το 1/3 που έχουν τατού,κάτι τέτοιο έχει. :/ No offence,ε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2013 στις 01:20 Η Gate4 έγραψε: #454 03-08-13 01:20 Αρχική Δημοσίευση από carpe_nochtem: Τα πουλάκια,το άπειρο και οι φράσεις τύπου "λετ γκοου,φολοου γιιουρ ντριμσ,ετισι"πολύ χιλιοφορεμένα. Το 1/3 που έχουν τατού,κάτι τέτοιο έχει. :/ No offence,ε; Click για ανάπτυξη... Ε νταξ ρε συ είναι και καλά τα πιο γνωστά σχέδια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. venividivici Τιμώμενο Μέλος Η venividivici αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 23.245 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2013 στις 01:22 Η venividivici: #455 03-08-13 01:22 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2013 στις 15:23 Η Alma Libre: #456 03-08-13 15:23 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Χαχαχαχαχα όντως Άντε να παραθέσω και κάποια ακόμα να μπερδευτούμε πιο πολύ Λοιπόοοοον.. Spoiler Το λατρεύω αλλά δεν ξέρω αν θα έκανα τόσο μεγάλο tatoo.. Spoiler Το θεωρώ υπέροχο. Spoiler Κάπως διαφορετικά και με άλλη γραμματοσειρά υποθέτω ότι μπορεί να το έκανα.. Spoiler Όχι στο χέρι όμως. Spoiler Αυτό είναι άκυρο και με άρεσε γενικά σαν σχέδιο (σε άντρα βασικά), νοτ φορ μι Αυτάαααα ^^ Click για ανάπτυξη... Το τελευταίο με μπέρδεψε λιγάκι, αλλά είναι υπέροχα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2013 στις 15:41 Η Gate4 έγραψε: #457 03-08-13 15:41 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Το τελευταίο με μπέρδεψε λιγάκι, αλλά είναι υπέροχα. Click για ανάπτυξη... Εγώ προς το παρόν είμαι ανάμεσα στο πρώτο από αυτά ή στην ονειροπαγίδα που ήταν η αρχική μου σκέψη.. Θα δω όμως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2013 στις 15:47 Η Alma Libre: #458 03-08-13 15:47 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Εγώ προς το παρόν είμαι ανάμεσα στο πρώτο από αυτά ή στην ονειροπαγίδα που ήταν η αρχική μου σκέψη.. Θα δω όμως Click για ανάπτυξη... Ονειροπαγίδααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερινύς Τιμώμενο Μέλος Η Ερινύς δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Παιδίατρος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 17.796 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2013 στις 20:47 Η Ερινύς έγραψε: #459 03-08-13 20:47 Τέτοιο θέλω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. valeria.. Νεοφερμένο μέλος Η valeria.. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και είναι Μαθήτρια. Έχει γράψει 28 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2013 στις 16:16 Η valeria..: #460 28-08-13 16:16 Ωραια ειναι τα tattoo αλλα δε μ'αρεσουν τα πολλη μεγαλα. Τα μικρα και ωραια ειναι magic. Σιγουρα καποτε θα κανω. Σχεδια υπαρχουν ναι μεν πολλα αλλα καποια επειδη ειναι πολλη ωραια ειναι και πιο συνηθισμενα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 21 22 23 24 25 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 34 Επόμενη First Προηγούμενη 23 από 34 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 23 από 34 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 110 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: SlimShady Wilsongeo Kate1914 Luludaki rafaela11 Scandal fmarulezkd Memetchi taketrance Fernando_A giannhs2001 Dark_kronos marww Μαυρίκιος Paragontas7000 chester20080 camil Unboxholics Abiogenesis johnsala charmander Εχέμυθη Maria_Xagorari tsiobieman Ilma J.Cameron ggl Sevasti User2350 harry akritas aye orchidea don_vito CiNeFiL Griff Viedo Ryuzaki Βλα Μάρκος Βασίλης JohnGreek Superhuman jj! Pipitsa cortomaltese uni77 fockos ΨΑΡΑΚΙ1993 edweimaste challenger Libertus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
carpe_nochtem Πολύ δραστήριο μέλος Η carpe_nochtem αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 943 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2013 στις 01:14 Η carpe_nochtem: #453 03-08-13 01:14 Τα πουλάκια,το άπειρο και οι φράσεις τύπου "λετ γκοου,φολοου γιιουρ ντριμσ,ετισι"πολύ χιλιοφορεμένα. Το 1/3 που έχουν τατού,κάτι τέτοιο έχει. :/ No offence,ε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2013 στις 01:20 Η Gate4 έγραψε: #454 03-08-13 01:20 Αρχική Δημοσίευση από carpe_nochtem: Τα πουλάκια,το άπειρο και οι φράσεις τύπου "λετ γκοου,φολοου γιιουρ ντριμσ,ετισι"πολύ χιλιοφορεμένα. Το 1/3 που έχουν τατού,κάτι τέτοιο έχει. :/ No offence,ε; Click για ανάπτυξη... Ε νταξ ρε συ είναι και καλά τα πιο γνωστά σχέδια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. venividivici Τιμώμενο Μέλος Η venividivici αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 23.245 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2013 στις 01:22 Η venividivici: #455 03-08-13 01:22 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2013 στις 15:23 Η Alma Libre: #456 03-08-13 15:23 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Χαχαχαχαχα όντως Άντε να παραθέσω και κάποια ακόμα να μπερδευτούμε πιο πολύ Λοιπόοοοον.. Spoiler Το λατρεύω αλλά δεν ξέρω αν θα έκανα τόσο μεγάλο tatoo.. Spoiler Το θεωρώ υπέροχο. Spoiler Κάπως διαφορετικά και με άλλη γραμματοσειρά υποθέτω ότι μπορεί να το έκανα.. Spoiler Όχι στο χέρι όμως. Spoiler Αυτό είναι άκυρο και με άρεσε γενικά σαν σχέδιο (σε άντρα βασικά), νοτ φορ μι Αυτάαααα ^^ Click για ανάπτυξη... Το τελευταίο με μπέρδεψε λιγάκι, αλλά είναι υπέροχα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2013 στις 15:41 Η Gate4 έγραψε: #457 03-08-13 15:41 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Το τελευταίο με μπέρδεψε λιγάκι, αλλά είναι υπέροχα. Click για ανάπτυξη... Εγώ προς το παρόν είμαι ανάμεσα στο πρώτο από αυτά ή στην ονειροπαγίδα που ήταν η αρχική μου σκέψη.. Θα δω όμως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2013 στις 15:47 Η Alma Libre: #458 03-08-13 15:47 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Εγώ προς το παρόν είμαι ανάμεσα στο πρώτο από αυτά ή στην ονειροπαγίδα που ήταν η αρχική μου σκέψη.. Θα δω όμως Click για ανάπτυξη... Ονειροπαγίδααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερινύς Τιμώμενο Μέλος Η Ερινύς δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Παιδίατρος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 17.796 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2013 στις 20:47 Η Ερινύς έγραψε: #459 03-08-13 20:47 Τέτοιο θέλω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. valeria.. Νεοφερμένο μέλος Η valeria.. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και είναι Μαθήτρια. Έχει γράψει 28 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2013 στις 16:16 Η valeria..: #460 28-08-13 16:16 Ωραια ειναι τα tattoo αλλα δε μ'αρεσουν τα πολλη μεγαλα. Τα μικρα και ωραια ειναι magic. Σιγουρα καποτε θα κανω. Σχεδια υπαρχουν ναι μεν πολλα αλλα καποια επειδη ειναι πολλη ωραια ειναι και πιο συνηθισμενα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 21 22 23 24 25 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 34 Επόμενη First Προηγούμενη 23 από 34 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 23 από 34 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 110 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: SlimShady Wilsongeo Kate1914 Luludaki rafaela11 Scandal fmarulezkd Memetchi taketrance Fernando_A giannhs2001 Dark_kronos marww Μαυρίκιος Paragontas7000 chester20080 camil Unboxholics Abiogenesis johnsala charmander Εχέμυθη Maria_Xagorari tsiobieman Ilma J.Cameron ggl Sevasti User2350 harry akritas aye orchidea don_vito CiNeFiL Griff Viedo Ryuzaki Βλα Μάρκος Βασίλης JohnGreek Superhuman jj! Pipitsa cortomaltese uni77 fockos ΨΑΡΑΚΙ1993 edweimaste challenger Libertus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Τα πουλάκια,το άπειρο και οι φράσεις τύπου "λετ γκοου,φολοου γιιουρ ντριμσ,ετισι"πολύ χιλιοφορεμένα. Το 1/3 που έχουν τατού,κάτι τέτοιο έχει. :/ No offence,ε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2013 στις 01:20 Η Gate4 έγραψε: #454 03-08-13 01:20 Αρχική Δημοσίευση από carpe_nochtem: Τα πουλάκια,το άπειρο και οι φράσεις τύπου "λετ γκοου,φολοου γιιουρ ντριμσ,ετισι"πολύ χιλιοφορεμένα. Το 1/3 που έχουν τατού,κάτι τέτοιο έχει. :/ No offence,ε; Click για ανάπτυξη... Ε νταξ ρε συ είναι και καλά τα πιο γνωστά σχέδια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. venividivici Τιμώμενο Μέλος Η venividivici αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 23.245 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2013 στις 01:22 Η venividivici: #455 03-08-13 01:22 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2013 στις 15:23 Η Alma Libre: #456 03-08-13 15:23 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Χαχαχαχαχα όντως Άντε να παραθέσω και κάποια ακόμα να μπερδευτούμε πιο πολύ Λοιπόοοοον.. Spoiler Το λατρεύω αλλά δεν ξέρω αν θα έκανα τόσο μεγάλο tatoo.. Spoiler Το θεωρώ υπέροχο. Spoiler Κάπως διαφορετικά και με άλλη γραμματοσειρά υποθέτω ότι μπορεί να το έκανα.. Spoiler Όχι στο χέρι όμως. Spoiler Αυτό είναι άκυρο και με άρεσε γενικά σαν σχέδιο (σε άντρα βασικά), νοτ φορ μι Αυτάαααα ^^ Click για ανάπτυξη... Το τελευταίο με μπέρδεψε λιγάκι, αλλά είναι υπέροχα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2013 στις 15:41 Η Gate4 έγραψε: #457 03-08-13 15:41 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Το τελευταίο με μπέρδεψε λιγάκι, αλλά είναι υπέροχα. Click για ανάπτυξη... Εγώ προς το παρόν είμαι ανάμεσα στο πρώτο από αυτά ή στην ονειροπαγίδα που ήταν η αρχική μου σκέψη.. Θα δω όμως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2013 στις 15:47 Η Alma Libre: #458 03-08-13 15:47 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Εγώ προς το παρόν είμαι ανάμεσα στο πρώτο από αυτά ή στην ονειροπαγίδα που ήταν η αρχική μου σκέψη.. Θα δω όμως Click για ανάπτυξη... Ονειροπαγίδααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερινύς Τιμώμενο Μέλος Η Ερινύς δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Παιδίατρος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 17.796 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2013 στις 20:47 Η Ερινύς έγραψε: #459 03-08-13 20:47 Τέτοιο θέλω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. valeria.. Νεοφερμένο μέλος Η valeria.. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και είναι Μαθήτρια. Έχει γράψει 28 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2013 στις 16:16 Η valeria..: #460 28-08-13 16:16 Ωραια ειναι τα tattoo αλλα δε μ'αρεσουν τα πολλη μεγαλα. Τα μικρα και ωραια ειναι magic. Σιγουρα καποτε θα κανω. Σχεδια υπαρχουν ναι μεν πολλα αλλα καποια επειδη ειναι πολλη ωραια ειναι και πιο συνηθισμενα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 21 22 23 24 25 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 34 Επόμενη First Προηγούμενη 23 από 34 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 23 από 34 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 110 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: SlimShady Wilsongeo Kate1914 Luludaki rafaela11 Scandal fmarulezkd Memetchi taketrance Fernando_A giannhs2001 Dark_kronos marww Μαυρίκιος Paragontas7000 chester20080 camil Unboxholics Abiogenesis johnsala charmander Εχέμυθη Maria_Xagorari tsiobieman Ilma J.Cameron ggl Sevasti User2350 harry akritas aye orchidea don_vito CiNeFiL Griff Viedo Ryuzaki Βλα Μάρκος Βασίλης JohnGreek Superhuman jj! Pipitsa cortomaltese uni77 fockos ΨΑΡΑΚΙ1993 edweimaste challenger Libertus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από carpe_nochtem: Τα πουλάκια,το άπειρο και οι φράσεις τύπου "λετ γκοου,φολοου γιιουρ ντριμσ,ετισι"πολύ χιλιοφορεμένα. Το 1/3 που έχουν τατού,κάτι τέτοιο έχει. :/ No offence,ε; Click για ανάπτυξη... Ε νταξ ρε συ είναι και καλά τα πιο γνωστά σχέδια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
venividivici Τιμώμενο Μέλος Η venividivici αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 23.245 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2013 στις 01:22 Η venividivici: #455 03-08-13 01:22 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2013 στις 15:23 Η Alma Libre: #456 03-08-13 15:23 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Χαχαχαχαχα όντως Άντε να παραθέσω και κάποια ακόμα να μπερδευτούμε πιο πολύ Λοιπόοοοον.. Spoiler Το λατρεύω αλλά δεν ξέρω αν θα έκανα τόσο μεγάλο tatoo.. Spoiler Το θεωρώ υπέροχο. Spoiler Κάπως διαφορετικά και με άλλη γραμματοσειρά υποθέτω ότι μπορεί να το έκανα.. Spoiler Όχι στο χέρι όμως. Spoiler Αυτό είναι άκυρο και με άρεσε γενικά σαν σχέδιο (σε άντρα βασικά), νοτ φορ μι Αυτάαααα ^^ Click για ανάπτυξη... Το τελευταίο με μπέρδεψε λιγάκι, αλλά είναι υπέροχα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2013 στις 15:41 Η Gate4 έγραψε: #457 03-08-13 15:41 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Το τελευταίο με μπέρδεψε λιγάκι, αλλά είναι υπέροχα. Click για ανάπτυξη... Εγώ προς το παρόν είμαι ανάμεσα στο πρώτο από αυτά ή στην ονειροπαγίδα που ήταν η αρχική μου σκέψη.. Θα δω όμως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2013 στις 15:47 Η Alma Libre: #458 03-08-13 15:47 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Εγώ προς το παρόν είμαι ανάμεσα στο πρώτο από αυτά ή στην ονειροπαγίδα που ήταν η αρχική μου σκέψη.. Θα δω όμως Click για ανάπτυξη... Ονειροπαγίδααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερινύς Τιμώμενο Μέλος Η Ερινύς δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Παιδίατρος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 17.796 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2013 στις 20:47 Η Ερινύς έγραψε: #459 03-08-13 20:47 Τέτοιο θέλω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. valeria.. Νεοφερμένο μέλος Η valeria.. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και είναι Μαθήτρια. Έχει γράψει 28 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2013 στις 16:16 Η valeria..: #460 28-08-13 16:16 Ωραια ειναι τα tattoo αλλα δε μ'αρεσουν τα πολλη μεγαλα. Τα μικρα και ωραια ειναι magic. Σιγουρα καποτε θα κανω. Σχεδια υπαρχουν ναι μεν πολλα αλλα καποια επειδη ειναι πολλη ωραια ειναι και πιο συνηθισμενα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 21 22 23 24 25 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 34 Επόμενη First Προηγούμενη 23 από 34 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 23 από 34 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 110 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: SlimShady Wilsongeo Kate1914 Luludaki rafaela11 Scandal fmarulezkd Memetchi taketrance Fernando_A giannhs2001 Dark_kronos marww Μαυρίκιος Paragontas7000 chester20080 camil Unboxholics Abiogenesis johnsala charmander Εχέμυθη Maria_Xagorari tsiobieman Ilma J.Cameron ggl Sevasti User2350 harry akritas aye orchidea don_vito CiNeFiL Griff Viedo Ryuzaki Βλα Μάρκος Βασίλης JohnGreek Superhuman jj! Pipitsa cortomaltese uni77 fockos ΨΑΡΑΚΙ1993 edweimaste challenger Libertus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2013 στις 15:23 Η Alma Libre: #456 03-08-13 15:23 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Χαχαχαχαχα όντως Άντε να παραθέσω και κάποια ακόμα να μπερδευτούμε πιο πολύ Λοιπόοοοον.. Spoiler Το λατρεύω αλλά δεν ξέρω αν θα έκανα τόσο μεγάλο tatoo.. Spoiler Το θεωρώ υπέροχο. Spoiler Κάπως διαφορετικά και με άλλη γραμματοσειρά υποθέτω ότι μπορεί να το έκανα.. Spoiler Όχι στο χέρι όμως. Spoiler Αυτό είναι άκυρο και με άρεσε γενικά σαν σχέδιο (σε άντρα βασικά), νοτ φορ μι Αυτάαααα ^^ Click για ανάπτυξη... Το τελευταίο με μπέρδεψε λιγάκι, αλλά είναι υπέροχα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2013 στις 15:41 Η Gate4 έγραψε: #457 03-08-13 15:41 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Το τελευταίο με μπέρδεψε λιγάκι, αλλά είναι υπέροχα. Click για ανάπτυξη... Εγώ προς το παρόν είμαι ανάμεσα στο πρώτο από αυτά ή στην ονειροπαγίδα που ήταν η αρχική μου σκέψη.. Θα δω όμως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2013 στις 15:47 Η Alma Libre: #458 03-08-13 15:47 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Εγώ προς το παρόν είμαι ανάμεσα στο πρώτο από αυτά ή στην ονειροπαγίδα που ήταν η αρχική μου σκέψη.. Θα δω όμως Click για ανάπτυξη... Ονειροπαγίδααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερινύς Τιμώμενο Μέλος Η Ερινύς δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Παιδίατρος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 17.796 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2013 στις 20:47 Η Ερινύς έγραψε: #459 03-08-13 20:47 Τέτοιο θέλω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. valeria.. Νεοφερμένο μέλος Η valeria.. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και είναι Μαθήτρια. Έχει γράψει 28 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2013 στις 16:16 Η valeria..: #460 28-08-13 16:16 Ωραια ειναι τα tattoo αλλα δε μ'αρεσουν τα πολλη μεγαλα. Τα μικρα και ωραια ειναι magic. Σιγουρα καποτε θα κανω. Σχεδια υπαρχουν ναι μεν πολλα αλλα καποια επειδη ειναι πολλη ωραια ειναι και πιο συνηθισμενα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 21 22 23 24 25 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 34 Επόμενη First Προηγούμενη 23 από 34 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 23 από 34 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 110 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: SlimShady Wilsongeo Kate1914 Luludaki rafaela11 Scandal fmarulezkd Memetchi taketrance Fernando_A giannhs2001 Dark_kronos marww Μαυρίκιος Paragontas7000 chester20080 camil Unboxholics Abiogenesis johnsala charmander Εχέμυθη Maria_Xagorari tsiobieman Ilma J.Cameron ggl Sevasti User2350 harry akritas aye orchidea don_vito CiNeFiL Griff Viedo Ryuzaki Βλα Μάρκος Βασίλης JohnGreek Superhuman jj! Pipitsa cortomaltese uni77 fockos ΨΑΡΑΚΙ1993 edweimaste challenger Libertus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Χαχαχαχαχα όντως Άντε να παραθέσω και κάποια ακόμα να μπερδευτούμε πιο πολύ Λοιπόοοοον.. Spoiler Το λατρεύω αλλά δεν ξέρω αν θα έκανα τόσο μεγάλο tatoo.. Spoiler Το θεωρώ υπέροχο. Spoiler Κάπως διαφορετικά και με άλλη γραμματοσειρά υποθέτω ότι μπορεί να το έκανα.. Spoiler Όχι στο χέρι όμως. Spoiler Αυτό είναι άκυρο και με άρεσε γενικά σαν σχέδιο (σε άντρα βασικά), νοτ φορ μι Αυτάαααα ^^ Click για ανάπτυξη... Το τελευταίο με μπέρδεψε λιγάκι, αλλά είναι υπέροχα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2013 στις 15:41 Η Gate4 έγραψε: #457 03-08-13 15:41 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Το τελευταίο με μπέρδεψε λιγάκι, αλλά είναι υπέροχα. Click για ανάπτυξη... Εγώ προς το παρόν είμαι ανάμεσα στο πρώτο από αυτά ή στην ονειροπαγίδα που ήταν η αρχική μου σκέψη.. Θα δω όμως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2013 στις 15:47 Η Alma Libre: #458 03-08-13 15:47 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Εγώ προς το παρόν είμαι ανάμεσα στο πρώτο από αυτά ή στην ονειροπαγίδα που ήταν η αρχική μου σκέψη.. Θα δω όμως Click για ανάπτυξη... Ονειροπαγίδααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερινύς Τιμώμενο Μέλος Η Ερινύς δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Παιδίατρος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 17.796 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2013 στις 20:47 Η Ερινύς έγραψε: #459 03-08-13 20:47 Τέτοιο θέλω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. valeria.. Νεοφερμένο μέλος Η valeria.. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και είναι Μαθήτρια. Έχει γράψει 28 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2013 στις 16:16 Η valeria..: #460 28-08-13 16:16 Ωραια ειναι τα tattoo αλλα δε μ'αρεσουν τα πολλη μεγαλα. Τα μικρα και ωραια ειναι magic. Σιγουρα καποτε θα κανω. Σχεδια υπαρχουν ναι μεν πολλα αλλα καποια επειδη ειναι πολλη ωραια ειναι και πιο συνηθισμενα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 21 22 23 24 25 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 34 Επόμενη First Προηγούμενη 23 από 34 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 23 από 34 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 110 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: SlimShady Wilsongeo Kate1914 Luludaki rafaela11 Scandal fmarulezkd Memetchi taketrance Fernando_A giannhs2001 Dark_kronos marww Μαυρίκιος Paragontas7000 chester20080 camil Unboxholics Abiogenesis johnsala charmander Εχέμυθη Maria_Xagorari tsiobieman Ilma J.Cameron ggl Sevasti User2350 harry akritas aye orchidea don_vito CiNeFiL Griff Viedo Ryuzaki Βλα Μάρκος Βασίλης JohnGreek Superhuman jj! Pipitsa cortomaltese uni77 fockos ΨΑΡΑΚΙ1993 edweimaste challenger Libertus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Το τελευταίο με μπέρδεψε λιγάκι, αλλά είναι υπέροχα. Click για ανάπτυξη... Εγώ προς το παρόν είμαι ανάμεσα στο πρώτο από αυτά ή στην ονειροπαγίδα που ήταν η αρχική μου σκέψη.. Θα δω όμως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2013 στις 15:47 Η Alma Libre: #458 03-08-13 15:47 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Εγώ προς το παρόν είμαι ανάμεσα στο πρώτο από αυτά ή στην ονειροπαγίδα που ήταν η αρχική μου σκέψη.. Θα δω όμως Click για ανάπτυξη... Ονειροπαγίδααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερινύς Τιμώμενο Μέλος Η Ερινύς δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Παιδίατρος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 17.796 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2013 στις 20:47 Η Ερινύς έγραψε: #459 03-08-13 20:47 Τέτοιο θέλω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. valeria.. Νεοφερμένο μέλος Η valeria.. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και είναι Μαθήτρια. Έχει γράψει 28 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2013 στις 16:16 Η valeria..: #460 28-08-13 16:16 Ωραια ειναι τα tattoo αλλα δε μ'αρεσουν τα πολλη μεγαλα. Τα μικρα και ωραια ειναι magic. Σιγουρα καποτε θα κανω. Σχεδια υπαρχουν ναι μεν πολλα αλλα καποια επειδη ειναι πολλη ωραια ειναι και πιο συνηθισμενα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 21 22 23 24 25 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 34 Επόμενη First Προηγούμενη 23 από 34 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 23 από 34 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 110 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: SlimShady Wilsongeo Kate1914 Luludaki rafaela11 Scandal fmarulezkd Memetchi taketrance Fernando_A giannhs2001 Dark_kronos marww Μαυρίκιος Paragontas7000 chester20080 camil Unboxholics Abiogenesis johnsala charmander Εχέμυθη Maria_Xagorari tsiobieman Ilma J.Cameron ggl Sevasti User2350 harry akritas aye orchidea don_vito CiNeFiL Griff Viedo Ryuzaki Βλα Μάρκος Βασίλης JohnGreek Superhuman jj! Pipitsa cortomaltese uni77 fockos ΨΑΡΑΚΙ1993 edweimaste challenger Libertus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Εγώ προς το παρόν είμαι ανάμεσα στο πρώτο από αυτά ή στην ονειροπαγίδα που ήταν η αρχική μου σκέψη.. Θα δω όμως Click για ανάπτυξη... Ονειροπαγίδααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ερινύς Τιμώμενο Μέλος Η Ερινύς δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Παιδίατρος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 17.796 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2013 στις 20:47 Η Ερινύς έγραψε: #459 03-08-13 20:47 Τέτοιο θέλω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. valeria.. Νεοφερμένο μέλος Η valeria.. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και είναι Μαθήτρια. Έχει γράψει 28 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2013 στις 16:16 Η valeria..: #460 28-08-13 16:16 Ωραια ειναι τα tattoo αλλα δε μ'αρεσουν τα πολλη μεγαλα. Τα μικρα και ωραια ειναι magic. Σιγουρα καποτε θα κανω. Σχεδια υπαρχουν ναι μεν πολλα αλλα καποια επειδη ειναι πολλη ωραια ειναι και πιο συνηθισμενα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 21 22 23 24 25 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 34 Επόμενη First Προηγούμενη 23 από 34 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 23 από 34 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Τέτοιο θέλω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
valeria.. Νεοφερμένο μέλος Η valeria.. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και είναι Μαθήτρια. Έχει γράψει 28 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2013 στις 16:16 Η valeria..: #460 28-08-13 16:16 Ωραια ειναι τα tattoo αλλα δε μ'αρεσουν τα πολλη μεγαλα. Τα μικρα και ωραια ειναι magic. Σιγουρα καποτε θα κανω. Σχεδια υπαρχουν ναι μεν πολλα αλλα καποια επειδη ειναι πολλη ωραια ειναι και πιο συνηθισμενα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ωραια ειναι τα tattoo αλλα δε μ'αρεσουν τα πολλη μεγαλα. Τα μικρα και ωραια ειναι magic. Σιγουρα καποτε θα κανω. Σχεδια υπαρχουν ναι μεν πολλα αλλα καποια επειδη ειναι πολλη ωραια ειναι και πιο συνηθισμενα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.