Tattoo: Σχέδια, ιδέες και ό,τι θα θέλαμε να ξέρουμε!

584fb51e8099e98bfb7a8d5de826235a-1.jpg

074c4832be7dd5d156f8de40e1bbdc67-1.jpg

2f9ca500c48e1d365edd76f1a5f9e07b-1.jpg

8a3e8c68d9326c40d97be7a994e16051-1.jpg

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Εγώ για υποψήφια tattoo έχω αυτά πάντως:

large-206.jpg

large-207.jpg

large-208.jpg

Εγώ θέλω να κάνω το ουσμιεχνιέτα (χαμογελαστή σημαίνει) που είχα στη παρένθεση πριν λίγο κενό, και ένα quote σε σχέση με την αγάπη. Ή το Imagination is more important than knowledge. Γενικά θέλω πολλά, αλλά δεν είμαι και το πιο αποφασιστικό άτομο του πλανήτη:P

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Εγώ θέλω να κάνω το ουσμιεχνιέτα (χαμογελαστή σημαίνει) που είχα στη παρένθεση πριν λίγο κενό, και ένα quote σε σχέση με την αγάπη. Ή το Imagination is more important than knowledge. Γενικά θέλω πολλά, αλλά δεν είμαι και το πιο αποφασιστικό άτομο του πλανήτη:P
Χαχαχαχα κακό αυτό. Γενικά και εγώ έχω σκεφτεί πάρα πολλά. Με βλέπω σε 2-3 χρόνια να κάνω λίστα και να προσπαθώ να πάρω απόφαση για το πιο θα κάνω :hehe:

Χαχαχαχα κακό αυτό. Γενικά και εγώ έχω σκεφτεί πάρα πολλά. Με βλέπω σε 2-3 χρόνια να κάνω λίστα και να προσπαθώ να πάρω απόφαση για το πιο θα κάνω :hehe:

Κάπως έτσι νομίζω πως θα καταλήξω και εγώ!

Κάπως έτσι νομίζω πως θα καταλήξω και εγώ!
Σε καλό δρόμο είμαστε :P

Btw είχα δει μια κοπέλα που είχε tattoo αυτό
large-202.jpg
το σύμβολο σε μεγαλύτερο με φτερά..

Όλο αυτό στην πλάτη όμως.. Ήταν υπέροχο!

Σε καλό δρόμο είμαστε :P

Btw είχα δει μια κοπέλα που είχε tattoo αυτό
large-202.jpg
το σύμβολο σε μεγαλύτερο με φτερά..

Όλο αυτό στην πλάτη όμως.. Ήταν υπέροχο!

Μου έβαλες ιδέα τώρα:redface:

Χαχα είδες; :P

;)
Εμένα μ'αρέσουν και αυτά πάντως:

large-200.jpg

large-201.jpg

tumblr_m4whlpy2CZ1rppuw8o1_500_large-1.jpg

Ειδικά αυτό με την μαριονέτα.:redface:

Είναι πολύ όμορφα όντως!

Ξέρεις, και άλλα τρία σχέδια στη λίστα μας τώρα:P

Ξέρεις, και άλλα τρία σχέδια στη λίστα μας τώρα:P
Χαχαχαχαχα όντως:P

Άντε να παραθέσω και κάποια ακόμα να μπερδευτούμε πιο πολύ:redface:

Λοιπόοοοον..

large-194.jpg
Το λατρεύω αλλά δεν ξέρω αν θα έκανα τόσο μεγάλο tatoo..

large-195.jpg
Το θεωρώ υπέροχο.

tumblr_m8lbmagZV31r6bq5zo1_500-2.jpg
Κάπως διαφορετικά και με άλλη γραμματοσειρά υποθέτω ότι μπορεί να το έκανα..

large-196.jpg
Όχι στο χέρι όμως.

large-197.jpg
Αυτό είναι άκυρο και με άρεσε γενικά σαν σχέδιο (σε άντρα βασικά), νοτ φορ μι :P

Αυτάαααα ^^

tumblr_mbfwo0cBkO1r4s2d5o1_500-1.png

tattoo_of_birds_on_forearm-4311.jpg

birdssmallshouldertattoo-1.jpg

Τα πουλάκια,το άπειρο και οι φράσεις τύπου "λετ γκοου,φολοου γιιουρ ντριμσ,ετισι"πολύ χιλιοφορεμένα. Το 1/3 που έχουν τατού,κάτι τέτοιο έχει. :/
No offence,ε; :P

Τα πουλάκια,το άπειρο και οι φράσεις τύπου "λετ γκοου,φολοου γιιουρ ντριμσ,ετισι"πολύ χιλιοφορεμένα. Το 1/3 που έχουν τατού,κάτι τέτοιο έχει. :/
No offence,ε; :P
Ε νταξ ρε συ είναι και καλά τα πιο γνωστά σχέδια:P

Music-Note-Tattoo-6.jpg

tumblr_lq1ya3tZs81qg2ipdo1_400-1.jpg

Χαχαχαχαχα όντως:P

Άντε να παραθέσω και κάποια ακόμα να μπερδευτούμε πιο πολύ:redface:

Λοιπόοοοον..

large-181.jpg
Το λατρεύω αλλά δεν ξέρω αν θα έκανα τόσο μεγάλο tatoo..

large-182.jpg
Το θεωρώ υπέροχο.

tumblr_m8lbmagZV31r6bq5zo1_500-1.jpg
Κάπως διαφορετικά και με άλλη γραμματοσειρά υποθέτω ότι μπορεί να το έκανα..

large-183.jpg
Όχι στο χέρι όμως.

large-184.jpg
Αυτό είναι άκυρο και με άρεσε γενικά σαν σχέδιο (σε άντρα βασικά), νοτ φορ μι :P

Αυτάαααα ^^

Το τελευταίο με μπέρδεψε λιγάκι, αλλά είναι υπέροχα.:redface:

Το τελευταίο με μπέρδεψε λιγάκι, αλλά είναι υπέροχα.:redface:
Εγώ προς το παρόν είμαι ανάμεσα στο πρώτο από αυτά ή στην ονειροπαγίδα που ήταν η αρχική μου σκέψη.. Θα δω όμως:P

Εγώ προς το παρόν είμαι ανάμεσα στο πρώτο από αυτά ή στην ονειροπαγίδα που ήταν η αρχική μου σκέψη.. Θα δω όμως:P

Ονειροπαγίδααα:D

935753_565647900124893_1122466621_n.jpg

Τέτοιο θέλω:redface:

Ωραια ειναι τα tattoo αλλα δε μ'αρεσουν τα πολλη μεγαλα.
Τα μικρα και ωραια ειναι magic. Σιγουρα καποτε θα κανω.
Σχεδια υπαρχουν ναι μεν πολλα αλλα καποια επειδη ειναι
πολλη ωραια ειναι και πιο συνηθισμενα...

Back