Oralee
Τιμώμενο Μέλος

Επίσης.. κάποιος που έχει κάνει, μπορεί να μου πει αν πονάει; (θα προτιμούσα να μου απαντήσει γυναίκα και να μου πει πόση σχέση έχει ο πόνος του τατουάζ με τον πόνο της αποτρίχωσης - στο μπικίνι

Κάθε συμβουλή ευπρόσδεκτη. Επίσης επειδή ακόμα ψάχνω για σχέδιο, αν ξέρετε κάτι μικρό (αλλά μικρό) και όμορφο, θα ήθελα να το δω, παρόλο που έχω μια ιδέα ήδη στο μυαλό μου..
Α.. και επίσης τα μικρά σχέδια που είναι ωραία να μπαίνουν; Εγώ σκεφτόμουν λίγο κάτω από τη μέση δεξιά, ώστε να φαίνεται στη παραλία, αλλά να κρύβεται πανεύκολα σε κάθε άλλη περίπτωση..
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ghelly
Πολύ δραστήριο μέλος

Ηθελα και εγώ να κάνω και ακόμα το ψάχνω
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ηρώ
Διακεκριμένο μέλος

Για το σημείο του σώματος, ναι καλύτερα να το κάνεις σε μέρος που και εσύ να μην το βλέπεις συχνά και που να μπορείς να το κρύψεις εύκολα, όποτε το επιθυμείς.
Ο πόνος δε συγκρίνεται με αυτόν της αποτρίχωσης. Είναι σαφώς μικρότερος. Αν σκοπεύεις να κάνεις μικρό σε μέγεθος, ούτε που θα καταλάβεις πότε τελείωσε.

Neraida
Επιφανές μέλος

Ηρώ
Διακεκριμένο μέλος

To "σαφως μικροτερος" για να ειμαι ειλικρινης δεν το πολυκαταλαβαινω..διοτι που εχουν πει ακριβως το αντιθετο...
Λογικά θα ισχύει αυτό που είπε η ghelly, μιας και ο γνωστός της έχει κάνει πολλά, κάτι θα ξέρει.
Εγώ δεν ένιωσα τίποτα παραπάνω από μερικά τσιμπήματα.
Πήγα με το σκεπτικό ότι θα πονέσει πολύ, αλλά όπως είπα και παραπάνω όταν τελείωσε, δεν το πίστευα.
Niyia
Διάσημο μέλος

Τελευταία σκέφτομαι να κάνω ένα τατουάζ, μιας κι έχω και φίλη που εμπιστεύομαι απόλυτα σε θέματα υγιεινής. Υπάρχει κάτι που να πρέπει να προσέξω; Κάπου είχα διαβάσει πως καλό είναι το τατουάζ να μη το κάνεις σε σημείο που το κοιτάς συνέχεια, ώστε να μειωθεί η περίπτωση να το βαρέθεις.. Αληθεύει;
Επίσης.. κάποιος που έχει κάνει, μπορεί να μου πει αν πονάει; (θα προτιμούσα να μου απαντήσει γυναίκα και να μου πει πόση σχέση έχει ο πόνος του τατουάζ με τον πόνο της αποτρίχωσης - στο μπικίνι)
Κάθε συμβουλή ευπρόσδεκτη. Επίσης επειδή ακόμα ψάχνω για σχέδιο, αν ξέρετε κάτι μικρό (αλλά μικρό) και όμορφο, θα ήθελα να το δω, παρόλο που έχω μια ιδέα ήδη στο μυαλό μου..
Α.. και επίσης τα μικρά σχέδια που είναι ωραία να μπαίνουν; Εγώ σκεφτόμουν λίγο κάτω από τη μέση δεξιά, ώστε να φαίνεται στη παραλία, αλλά να κρύβεται πανεύκολα σε κάθε άλλη περίπτωση..
Ιδία πείρα θα έχω στις 15/11 !!!

Τα μικρά σχέδια είναι όμορφα σε μικρές περιοχές. Αν τα βάλεις σε μεγάλη περιοχή απλά θα χαθούν. Θα το διαπιστώσεις όταν πας κ δεις σχέδια κ τα φανταστείς στην περιοχή που θες. Επίσης, τα μικρά σχέδια να ξέρεις πως γίνονται συνήθως λιτά χωρίς πολλά πλουμίδια για ευνόητους λόγους (το μέγεθος δεν βοηθάει).
Προσωπικά, δεν πιστεύω πως μπορώ να βαρεθώ ένα τατού αν αυτό που κάνω σημαίνει κάτι για μένα, ακόμα κ αν το βλέπω κάθε μέρα. Πάντως να το σκεφτείς σοβαρά κ να κάνεις κάτι που να σε εκφράζει όπως είπε κ η Ηρώ

Neraida
Επιφανές μέλος

Επειδη και ο ξαδερφος μου (1 απο τα ατομα που μου εχει πει οτι πραγματικα ποναει αρκετα, αναλογα βεβαια και με το σημειο που γινεται ειναι και ο πονος λιγοτερο ή περισσοτερο εντονος) εχει κανει 2 (το 1 στην πλατη και το αλλο στη μεση)...το σιγουρο ειναι οτι ποτε δεν ειπε οτι ηταν μια βολτα στο παρκο..
Αλλα ειλικρινα αυτη η διαπιστωση (λιγοτερος πονος και απο μια αποτριχωση) με εξεπληξε πολυ ευχαριστα...
Idril
Πολύ δραστήριο μέλος

Είμαι κι εγώ υπέρ των σημείων όπου δεν το βλέπεις συνέχεια, παρόλα αυτά όμως σου συνιστώ να σκεφτείς πολύ το σχέδιο που θα κάνεις και να επιλέξεις κάτι που να μην είναι απλά όμορφο αισθητικά αλλά να σημαίνει κάτι για εσένα, κάτι που να νιώθεις καλά όταν σκέφτεσαι ότι θα το έχεις πάντα πάνω σου, άσχετα αν δεν το βλέπεις συνέχεια. (και πάλι εκ πείρας σου λέω ότι μετά από 2-3 μήνες εσύ θα το έχεις ξεχάσει ότι το έχεις και θα το θυμάσαι μόνο όταν θα σε ρωτάει κάποιος άλλος για αυτο...)
Τέλος, καλό είναι να το κάνεις χειμώνα γιατί για 4 με 6 μήνες μου είχαν πει ότι δεν πρέπει να το πολυβλέπει ο ήλιος.
Αντε περιμένουμε να μας πεις τι αποφάσισες!

underwater
Περιβόητο μέλος

Όσον αφορά τον πόνο, το έχω κάνει στο αριστερό μέρος της μέσης. Βασικά πόναγε, όμως ήταν ''γλυκός'' ο πόνος, θα τον χαρακτήριζα σαν αυτό όταν κοβόμαστε με ξυράφι, αλλά πιο έντονος. Η αδερφή μου που έχει στο ίδιο σημείο αλλά από την δεξιά πλευρά (δεν ξέρω αν παίζει ρόλο

Dark_kronos
Επιφανές μέλος

Παντος για σχεδιο δεν εχει νοημα να σου προτινει κανεις μας, και αν θες απλα να κανεις ενα τατουαζ για ομορφια, αστο... Μην το κανεις καλητερα, το πιθανοτερο ειναι καπια στιγμη να το μετανιωσεις. Το θεμα ειναι το τατουαζ να σε εκφραζει, να ειναι κατι που να σημενει η να συμβολιζει κατι που θα θες να το κουβαλας παντα πανω σου...
Oralee
Τιμώμενο Μέλος

Ηρώ
Διακεκριμένο μέλος

Στο είπα πως δεν πονάει!

Oralee
Τιμώμενο Μέλος

Συνημμένα

Niyia
Διάσημο μέλος

Άντε τώρα πολύ μπεπανθόν κ πρόσεχε τον ήλιο
Α, σε ποιο σημείο το έκανες τελικά? (δεν κτλβνω από την φωτό

Dark_kronos
Επιφανές μέλος

Αντε να ερχετε και η σειρα μου..!
Oralee
Τιμώμενο Μέλος

ΥΓ: Εννοείται πως αν κανείς θέλει τατού, επειδή το έκανε φίλη μου που την συνιστώ ανεπιφύλακτα, μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μου με ΠΜ για λεπτομέρειες.

Niyia
Διάσημο μέλος

Έκανα σήμερα κ είναι καλύτερο από ότι το περίμενα

Oralee
Τιμώμενο Μέλος

Θα σε ενοχλεί για περίπου μία εβδομάδα, υπομονή. Θέλουμε φώτο!
manouela
Εκκολαπτόμενο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 111 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- SlimShady
- Wilsongeo
- Kate1914
- Luludaki
- rafaela11
- Scandal
- fmarulezkd
- Memetchi
- taketrance
- Fernando_A
- giannhs2001
- Dark_kronos
- marww
- Μαυρίκιος
- Paragontas7000
- chester20080
- Joji
- camil
- Unboxholics
- Abiogenesis
- johnsala
- charmander
- Εχέμυθη
- Maria_Xagorari
- tsiobieman
- Ilma
- J.Cameron
- ggl
- Sevasti
- User2350
- Alma Libre
- harry akritas
- aye
- orchidea
- don_vito
- CiNeFiL
- Griff
- Viedo
- Ryuzaki
- DimitraA.
- Βλα
- Μάρκος Βασίλης
- JohnGreek
- Superhuman
- jj!
- Pipitsa
- cortomaltese
- uni77
- fockos
- ΨΑΡΑΚΙ1993
- edweimaste
- challenger
- Libertus
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.