Proudqueen
Δραστήριο μέλος

(εξαρταται βεβαια και απο το τι θεωρει πονο ο καθενας )
αλλα η μαμα μου που εκανε στην κοιλια μου ειπε δεν πονεσε

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χριστιάννα ^^
Διάσημο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Proudqueen
Δραστήριο μέλος

σκεφτομαι κατι σαν κι ΑΥΤΟ στο ποδι (στο περιπου ετσι )
ισως κατι σαν ΑΥΤΟ σε πιο μικρο μεγεθος με τετοιους χαρακτηρες ή με κινεζικα γραμματα (στο χερι οπως στην φωτογραφια)
καποια συμβολακια στα δαχτυλα (εκει που μπαινουν τα δαχτυλιδια) δεν βρηκα καποια φωτο με αυτο που σκεφτομαι
στο σωμα κατι ΤΕΤΟΙΟ με χρωμα ομως
σε 1.5 χρονο περιπου θα τα κανω
~Λένα~
Πολύ δραστήριο μέλος

ΓΙΟΥΛΗ22136
Νεοφερμένο μέλος

Θα ηθελα να κανω ενα στο χερι μου πιο χαμηλα απο τον αγκωνα, ενα μικρο και διακριτικο. Το μονο που με χαλαει ειναι η μονιμοτητα.Καλα, θα δουμε.....
Χριστιάννα ^^
Διάσημο μέλος

ναι εγω θα κανω παραπανω απο ενα...
σκεφτομαι κατι σαν κι ΑΥΤΟ στο ποδι (στο περιπου ετσι )
ισως κατι σαν ΑΥΤΟ σε πιο μικρο μεγεθος με τετοιους χαρακτηρες ή με κινεζικα γραμματα (στο χερι οπως στην φωτογραφια)
καποια συμβολακια στα δαχτυλα (εκει που μπαινουν τα δαχτυλιδια) δεν βρηκα καποια φωτο με αυτο που σκεφτομαι
στο σωμα κατι ΤΕΤΟΙΟ με χρωμα ομως
σε 1.5 χρονο περιπου θα τα κανω
Θα είσαι κινούμενο έργο τέχνης

Μ'άρεσει πολύ αυτό στο πόδι

Orlando
Δραστήριο μέλος

Σιγα μη σου ζητησει και ταυτοτητα.Οι γονείς μου είναι εντελώς αντίθετοι, αλλά έτσι κι αλλιώς σκοπεύω να το κάνω μετά τα 18 άρα δεν έχω πρόβλημα (για πριν χρειάζεται να πας με τον κηδεμόνα σου, κι εμένα δεν παίζει να ρθουν)
-----------------------------------------
Αναλογα το δερμα και το σημειο που το κανεις.Καποιος γνωστος μου που εχει λιπαρο δερμα σφαδαζε.Και καποιος αλλος δεν πονεσε και τοσο.Εκει που ποναει περισσοτερο ειναι κατω απ΄τον αντιχειρα.δεν ποναει και τοσο πολυ...μια ενοχληση θα νιωσεις
(εξαρταται βεβαια και απο το τι θεωρει πονο ο καθενας )
αλλα η μαμα μου που εκανε στην κοιλια μου ειπε δεν πονεσε![]()
Proudqueen
Δραστήριο μέλος

Χριστιάννα^^, τι είναι το "tragus" που έγραψες?
Mavro Provato
Εκκολαπτόμενο μέλος

Ωραίο ήταν και αυτό με τη νεράιδα... Μπορεί να κάνω κανα μικρό tatto, μετα τα 18. Γιατί τους εκπαιδευτικούς τους περνάνε από πειθαρχικό αν έχουν τατουάζ ή πιρσινγκ?
...σιγά μην τους περνάνε και από την Ιερά εξέταση,,,,,,,,,,,,,,,!!!!

internet_robber
Νεοφερμένο μέλος

Mavro Provato
Εκκολαπτόμενο μέλος

Εγώ έχω χτυπήσει έναν σταυρό στην πλάτη ,
....βοήθεια μας....΅

internet_robber
Νεοφερμένο μέλος

Mavro Provato
Εκκολαπτόμενο μέλος

είναι top popular tattoo. γιαυτό ο μόνος τρόπος να το βγάλεις ξεχωριστό είναι Freestyle ..
...κααααααααααπως έτσι?

georgi@_17
Εκκολαπτόμενο μέλος

alkmini
Εκκολαπτόμενο μέλος

Χριστιάννα ^^
Διάσημο μέλος

Σιγα μη σου ζητησει και ταυτοτητα.
-----------------------------------------
Αναλογα το δερμα και το σημειο που το κανεις.Καποιος γνωστος μου που εχει λιπαρο δερμα σφαδαζε.Και καποιος αλλος δεν πονεσε και τοσο.Εκει που ποναει περισσοτερο ειναι κατω απ΄τον αντιχειρα.
Κι όμως.. άμα πας σε ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑ θα σου ζητήσει. Και το λέω γιατί όταν έκανα pierc ήρθε ένας τύπος μ'ένα παιδί συνομίλικό μου και ο ιδιοκτήτης του το ξεκαθάρισε πως αν δεν έρθουν οι γονείς του, να δώσουν συγκατάθεση και να τους εξηγήσει όλη τη διαδικασία δεν πρόκειται να του κάνει. Γιατί απλά μετά θα μπορούσαν κάλλιστα να του κάνουν μήνυση.
Ωραίο ήταν και αυτό με τη νεράιδα... Μπορεί να κάνω κανα μικρό tatto, μετα τα 18. Γιατί τους εκπαιδευτικούς τους περνάνε από πειθαρχικό αν έχουν τατουάζ ή πιρσινγκ?
https://images.auctionworks.com/hi/69/68831/tragus.bmp
Εγώ βάζω μπάρα

Proudqueen
Δραστήριο μέλος

βαλε και καμια φωτο...Εγώ έχω χτυπήσει έναν σταυρό στην πλάτη , θέλω να βαρέσω κιάλλα αλλά ποτέ δεν καταλήγω σε κάτι και έτσι έχω μείνει σε αυτό ..

lola_29
Νεοφερμένο μέλος

+φωνώ...Μ αρεσουν αλλα δν νομιζω οτι θα ηθελα να κανω..! Μ αρεσει να τ βλεπω στους αλλους αλλα εγω φοβαμαι λιγο να κανω...!![]()

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 111 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- SlimShady
- Wilsongeo
- Kate1914
- Luludaki
- rafaela11
- Scandal
- fmarulezkd
- Memetchi
- taketrance
- Fernando_A
- giannhs2001
- Dark_kronos
- marww
- Μαυρίκιος
- Paragontas7000
- chester20080
- Joji
- camil
- Unboxholics
- Abiogenesis
- johnsala
- charmander
- Εχέμυθη
- Maria_Xagorari
- tsiobieman
- Ilma
- J.Cameron
- ggl
- Sevasti
- User2350
- Alma Libre
- harry akritas
- aye
- orchidea
- don_vito
- CiNeFiL
- Griff
- Viedo
- Ryuzaki
- DimitraA.
- Βλα
- Μάρκος Βασίλης
- JohnGreek
- Superhuman
- jj!
- Pipitsa
- cortomaltese
- uni77
- fockos
- ΨΑΡΑΚΙ1993
- edweimaste
- challenger
- Libertus
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.