black mamba
Νεοφερμένο μέλος

O καθενας εχει την δικη του αποψη και ειναι λαθος να επηρεαζεται, πχ.εγω εχω κανει στο ποδι tattoo.
Henna δεν ηθελα γιατι ή θα εκανα tattoo ή τιποτα και σε αλλους αρεσε σε αλλους οχι!Εγω την αποφαση μου την ειχα παρει ειτε αυτο αρεσε ειτε οχι.Στο μονο που διαφωνω ειναι στην ηλικια.Πιστευω οτι καλυτερα να εχεις τελειωσει το σχολειο κ μετα απο λιγα χρονακια να το κανεις αν θες!Επισης κατι διαβασα πιο πανω περι αιμοδοσιας!Αν εχεις tattoo μπορεις να δωσεις αιμα απ'οτι ξερω!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
tsarachaf
Περιβόητο μέλος

Όντως έτσι είναι. Πρέπει να είσαι σίγουρος ότι θέλεις να το κάνεις...
Εγώ δεν θα κάνω επειδή θέλω να γίνω αιμοδότρια..![]()
Επισης κατι διαβασα πιο πανω περι αιμοδοσιας!Αν εχεις tattoo μπορεις να δωσεις αιμα απ'οτι ξερω!
Ξερει κανεις να μας πει σιγουρα τι παιζει???
Απο αυτο θα κριθει αν τελικα θα κανω ποτε tattoo η οχι...
Γενικα ειμαι υπερ των tattoo, γιατι πραγματικα οταν αποφασισω να κανω κατι θα ναι κατι σιγουρο για μενα που θα θελω να ειναι μονιμο...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
eumorfia95
Νεοφερμένο μέλος

Ηρώ
Διακεκριμένο μέλος

Όχι.ταττου.. σκεφτομαι πολυ σοβαρα να κανω ενα!!!εχω ομως μια ερωτηση, οταν κανεις ταττουαζ μετα πρεπει να πηγαινεις να το ανανεωνεις??

ταττου.. σκεφτομαι πολυ σοβαρα να κανω ενα!!!εχω ομως μια ερωτηση, οταν κανεις ταττουαζ μετα πρεπει να πηγαινεις να το ανανεωνεις??
Αναλόγως...Αμα τα χρώματα του τατουατζή σου δεν είναι και της καλύτερης ποιότητας,πιθανόν να ξεθωριάσουν κάποια στιγμή.Και δε μιλάω για τα ασπρόμαυρα.Και δε στο λέω αυθαίρετα

pop corn
Πολύ δραστήριο μέλος

Το καλοκαίρι είχα βαρέσει μια henna στο μπράτσο η οποία θα κρατούσε γύρω στον ένα μήνα αλλά ουσιαστικά κράτησε 1-2 βδομάδες...

Ούτε καν..φυτικό προϊόν και να κρατάει τόσο;
rosa azul
Πολύ δραστήριο μέλος

απο ενα δικριτικο μονογραμμα

Lol πρώτη φορά ακούω ότι χένα κρατάει 1-2 χρ.
Ούτε καν..φυτικό προϊόν και να κρατάει τόσο;
Eγω ξερω οτι κραταει περιπου μηνα....

ΔΕΣΠΟΙΝΑ Μ.
Εκκολαπτόμενο μέλος

Δεν νομίζω να υπάρχει τέτοιο θέμα.Αν ναι κλειδώστε το

Σημείωση Συντάκτου:Οι αναρτήσεις #49-64 προήλθαν έπειτα απο συγχώνευση με το θέμα "Χένα & Τατουάζ...(ερώτηση)..."
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Deutsch... Lover
Επιφανές μέλος

Γεια σας....Σκέφτομαι να κάνω τατουάζ (ένα μικρό στον καρπό),αλλά να κάνω πρώτα δοκιμή με χένα.Μπορείτε να μου πείτε αν πονάει,πόσο διαρκεί και περίπου πόσο κοστίζει?Α...οι ερωτήσεις ισχύουν και για τατουάζ...Ευχαριστώ!!!
Δεν νομίζω να υπάρχει τέτοιο θέμα.Αν ναι κλειδώστε το![]()
εγω εχω κανει μονο με χενα! και σου λεω αυτο: μην κανεις την βλακεια και κανεις μονιμο! κανε χενα και οποτε θες αν σου αρσει ξανα κανεις , αλλο σχεδιο ή και το ιδιο

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΔΕΣΠΟΙΝΑ Μ.
Εκκολαπτόμενο μέλος

Πόσο κρατάει?εγω εχω κανει μονο με χενα! και σου λεω αυτο: μην κανεις την βλακεια και κανεις μονιμο! κανε χενα και οποτε θες αν σου αρσει ξανα κανεις , αλλο σχεδιο ή και το ιδιο![]()
Deutsch... Lover
Επιφανές μέλος

εγω κανω συνηθως στις διακοπες οποτε καθε μερα μπανιο καταλαβαινεις... αν και με αυτες τις καταστασεις 3 εβδωμαδες σιγουρα τωρα χωρις αλατια απο την θαλασσα ε κανα 4-5 εβδωμαδες!Πόσο κρατάει?
ΔΕΣΠΟΙΝΑ Μ.
Εκκολαπτόμενο μέλος

Α...Εγώ νόμιζα πιο πολύ...Είναι πολύ ακριβό αν επιτρέπετε?εγω κανω συνηθως στις διακοπες οποτε καθε μερα μπανιο καταλαβαινεις... αν και με αυτες τις καταστασεις 3 εβδωμαδες σιγουρα τωρα χωρις αλατια απο την θαλασσα ε κανα 4-5 εβδωμαδες!

Deutsch... Lover
Επιφανές μέλος

οχι ιδιαιτερα! κανα 3 ευρω παραπανω δεν νομιζω!Α...Εγώ νόμιζα πιο πολύ...Είναι πολύ ακριβό αν επιτρέπετε?![]()

ΔΕΣΠΟΙΝΑ Μ.
Εκκολαπτόμενο μέλος

Μόνο??????!!!!!!!!οχι ιδιαιτερα! κανα 3 ευρω παραπανω δεν νομιζω!![]()

Σε τρέλανα με τις ερωτήσεις μου,αλλά πώς το κάνουν?Δεν νομίζω να πονάει...

Deutsch... Lover
Επιφανές μέλος

το μεγεθος καθοριζει το ποσο θα κοστισει! ε ενα μικρο στον καρπο τοσο!!!!! οχι δνε ποναει πας εκει διαλεγεις σχεδιο το πατανε με στιλο στο βαζουν στο ποδι και μετα κανουν το περιγραμμα του με ιδικο μαυρο χρωμα ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟ!!!Σε τρέλανα με τις ερωτήσεις μου,αλλά πώς το κάνουν?Δεν νομίζω να πονάει...![]()

ΔΕΣΠΟΙΝΑ Μ.
Εκκολαπτόμενο μέλος

ok.Ευχαριστώ...το μεγεθος καθοριζει το ποσο θα κοστισει! ε ενα μικρο στον καρπο τοσο!!!!! οχι δνε ποναει πας εκει διαλεγεις σχεδιο το πατανε με στιλο στο βαζουν στο ποδι και μετα κανουν το περιγραμμα του με ιδικο μαυρο χρωμα ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟ!!!![]()

_fairygirl_
Διακεκριμένο μέλος

Deutsch... Lover
Επιφανές μέλος

παιδια διορθωστε με αν κανω λαθος αλλα εχω ακουσει για χεννα η οποια κραταει 1 μηνα υπαρχει ή οχι ???![]()
ναι ναι υπαρχει νομιζω! και εγω αυτο ειπα στην Ηλεκτρα! αμα δεν εισια στην θαλασσα ολη μερα καθε μερα κραταει 4-5 εβδωμαδες δηλαδη σχεδον ενα μηνα!

ΔΕΣΠΟΙΝΑ Μ.
Εκκολαπτόμενο μέλος

(σε εμένα πάει το άσχετη,μην παρεξηγηθεί κανένας)
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.