T C Εκκολαπτόμενο μέλος Ο T C αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος. Έχει γράψει 226 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2021 στις 17:12 Ο T C έγραψε: #41 15-01-21 17:12 ε ναι σου εξηγω πως ουτως ή αλλως εχει θεμα η μπαταρία και θελει αλλαγη.. Αρχική Δημοσίευση από EvanescenceQ: σου ξαναεσβησε δηλαδη?το πας σε τεχνικο τι αλλο?γιατι αμα δεν ειναι θεμα μπαταριας? Click για ανάπτυξη... Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 15 Ιανουαρίου 2021 Αρχική Δημοσίευση από akikos: Μαν τελικά σβήνει ακόμα και αν αφαιρέσεις την μπαταρία έχοντας το παράλληλα συνδεμένο με την μπρίζα; Τις RAM τις ξέκαρες με τον διαγνωστικό έλεγχο; Επόμενο στάδιo κάρτα γραφικών. Αφαίρεσε τελείως τους drivers και βάλε αυτους που υπαρχουν στην σελίδα του κατασκευαστή. Κατέβασε κάποιο βαρύ bechmark να δεις αν το κάνει όταν ζορίζεται. Click για ανάπτυξη... Αν εννοεις το memory diagnostics που μου προτεινατε, το έκανα. Κανενα πρόβλημα! Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 15 Ιανουαρίου 2021 Αρχική Δημοσίευση από fockos: υπερθερμενεται ο υπολογιστης καθαρισε το ανεμιστηράκι.. Click για ανάπτυξη... είχα κάνει temperature check αλλα η θερμακρασία ήταν σε λογικά πλαίσια. Ευχαριστώ πάντως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. αυγή όντος Διάσημο μέλος Ο Sniffing Joe δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Οδηγός ταξί και μας γράφει από Ισλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.007 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2021 στις 17:20 Ο αυγή όντος: #42 15-01-21 17:20 Είχα ρίξει νερό στο παλιό laptop. Με τον καιρό η φθορά έφτασε στην μπαταρία η οποία έπαψε να φορτίζει. Το laptop μετατράπηκε σε σταθερό υπολογιστή, αφού έπρεπε να το έχω συνεχώς στο ρεύμα. Έφτασα σε σημείο να αφαιρέσω την μπαταρία αφού δεν χρειαζόταν. Τελικά η φθορά έφτασε μέχρι το βύσμα του ρεύματος, το οποίο σταμάτησε εν τέλει να λειτουργεί. Τα προβλήματα ξεκίνησαν 6-12 μήνες μετά το ατύχημα. Μήπως έχει γίνει κάτι τέτοιο; επεξεργασία: Στην αρχή ο υπολογιστής έσβησε αν κουνούσα λίγο το βύσμα από τη θέση του. Στο τέλος έσβηνε συνεχώς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 15 Ιανουαρίου 2021 T C Εκκολαπτόμενο μέλος Ο T C αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος. Έχει γράψει 226 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2021 στις 17:38 Ο T C έγραψε: #43 15-01-21 17:38 Αρχική Δημοσίευση από αυγή όντος: Είχα ρίξει νερό στο παλιό laptop. Με τον καιρό η φθορά έφτασε στην μπαταρία η οποία έπαψε να φορτίζει. Το laptop μετατράπηκε σε σταθερό υπολογιστή, αφού έπρεπε να το έχω συνεχώς στο ρεύμα. Έφτασα σε σημείο να αφαιρέσω την μπαταρία αφού δεν χρειαζόταν. Τελικά η φθορά έφτασε μέχρι το βύσμα του ρεύματος, το οποίο σταμάτησε εν τέλει να λειτουργεί. Τα προβλήματα ξεκίνησαν 6-12 μήνες μετά το ατύχημα. Μήπως έχει γίνει κάτι τέτοιο Click για ανάπτυξη... οχι, το λαπτοπ μου είναι στεγνό σε πρώτη φάση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Slytherin Πολύ δραστήριο μέλος Ο Slytherin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 1.116 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2021 στις 18:09 Ο Slytherin: #44 15-01-21 18:09 Αρχική Δημοσίευση από αυγή όντος: Είχα ρίξει νερό στο παλιό laptop. Με τον καιρό η φθορά έφτασε στην μπαταρία η οποία έπαψε να φορτίζει. Το laptop μετατράπηκε σε σταθερό υπολογιστή, Click για ανάπτυξη... Εμένα έχει μπαταρία αλλά όλο στο ρεύμα το έχω. Και ναι , χάλασε το πληκτρολόγιο μετά από 5 χρόνια. Το χρησιμοποιώ σε καθημερινή βάση για γράψιμο και παλιότερα έπαιζα και παιχνίδια. Θα χάλασε από την πολύωρη χρήση , λόγω σκόνης και από ψίχουλα από τροφές που ίσως έχουν εισχωρήσει,υγρασία κλπ και πολύ κράτησε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2021 στις 19:49 Η EvanescenceQ: #45 15-01-21 19:49 Αρχική Δημοσίευση από T C: ε ναι σου εξηγω πως ουτως ή αλλως εχει θεμα η μπαταρία και θελει αλλαγη.. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 15 Ιανουαρίου 2021 Αν εννοεις το memory diagnostics που μου προτεινατε, το έκανα. Κανενα πρόβλημα! Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 15 Ιανουαρίου 2021 είχα κάνει temperature check αλλα η θερμακρασία ήταν σε λογικά πλαίσια. Ευχαριστώ πάντως Click για ανάπτυξη... αρα αλλαζεις μπαταρια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. T C Εκκολαπτόμενο μέλος Ο T C αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος. Έχει γράψει 226 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2021 στις 20:03 Ο T C έγραψε: #46 15-01-21 20:03 Αρχική Δημοσίευση από EvanescenceQ: αρα αλλαζεις μπαταρια Click για ανάπτυξη... Αλλαζω μπαταρία και βλέπουμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 First Προηγούμενη 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 41 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: touvlo fockos T C Slytherin ΘανάσοςG4 Mhtrogoal fretoe Αλκης Κ. charmander ag97 Μαυρίκιος fmarulezkd tsiobieman Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
ε ναι σου εξηγω πως ουτως ή αλλως εχει θεμα η μπαταρία και θελει αλλαγη.. Αρχική Δημοσίευση από EvanescenceQ: σου ξαναεσβησε δηλαδη?το πας σε τεχνικο τι αλλο?γιατι αμα δεν ειναι θεμα μπαταριας? Click για ανάπτυξη... Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 15 Ιανουαρίου 2021 Αρχική Δημοσίευση από akikos: Μαν τελικά σβήνει ακόμα και αν αφαιρέσεις την μπαταρία έχοντας το παράλληλα συνδεμένο με την μπρίζα; Τις RAM τις ξέκαρες με τον διαγνωστικό έλεγχο; Επόμενο στάδιo κάρτα γραφικών. Αφαίρεσε τελείως τους drivers και βάλε αυτους που υπαρχουν στην σελίδα του κατασκευαστή. Κατέβασε κάποιο βαρύ bechmark να δεις αν το κάνει όταν ζορίζεται. Click για ανάπτυξη... Αν εννοεις το memory diagnostics που μου προτεινατε, το έκανα. Κανενα πρόβλημα! Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 15 Ιανουαρίου 2021 Αρχική Δημοσίευση από fockos: υπερθερμενεται ο υπολογιστης καθαρισε το ανεμιστηράκι.. Click για ανάπτυξη... είχα κάνει temperature check αλλα η θερμακρασία ήταν σε λογικά πλαίσια. Ευχαριστώ πάντως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
αυγή όντος Διάσημο μέλος Ο Sniffing Joe δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Οδηγός ταξί και μας γράφει από Ισλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.007 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2021 στις 17:20 Ο αυγή όντος: #42 15-01-21 17:20 Είχα ρίξει νερό στο παλιό laptop. Με τον καιρό η φθορά έφτασε στην μπαταρία η οποία έπαψε να φορτίζει. Το laptop μετατράπηκε σε σταθερό υπολογιστή, αφού έπρεπε να το έχω συνεχώς στο ρεύμα. Έφτασα σε σημείο να αφαιρέσω την μπαταρία αφού δεν χρειαζόταν. Τελικά η φθορά έφτασε μέχρι το βύσμα του ρεύματος, το οποίο σταμάτησε εν τέλει να λειτουργεί. Τα προβλήματα ξεκίνησαν 6-12 μήνες μετά το ατύχημα. Μήπως έχει γίνει κάτι τέτοιο; επεξεργασία: Στην αρχή ο υπολογιστής έσβησε αν κουνούσα λίγο το βύσμα από τη θέση του. Στο τέλος έσβηνε συνεχώς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 15 Ιανουαρίου 2021 T C Εκκολαπτόμενο μέλος Ο T C αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος. Έχει γράψει 226 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2021 στις 17:38 Ο T C έγραψε: #43 15-01-21 17:38 Αρχική Δημοσίευση από αυγή όντος: Είχα ρίξει νερό στο παλιό laptop. Με τον καιρό η φθορά έφτασε στην μπαταρία η οποία έπαψε να φορτίζει. Το laptop μετατράπηκε σε σταθερό υπολογιστή, αφού έπρεπε να το έχω συνεχώς στο ρεύμα. Έφτασα σε σημείο να αφαιρέσω την μπαταρία αφού δεν χρειαζόταν. Τελικά η φθορά έφτασε μέχρι το βύσμα του ρεύματος, το οποίο σταμάτησε εν τέλει να λειτουργεί. Τα προβλήματα ξεκίνησαν 6-12 μήνες μετά το ατύχημα. Μήπως έχει γίνει κάτι τέτοιο Click για ανάπτυξη... οχι, το λαπτοπ μου είναι στεγνό σε πρώτη φάση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Slytherin Πολύ δραστήριο μέλος Ο Slytherin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 1.116 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2021 στις 18:09 Ο Slytherin: #44 15-01-21 18:09 Αρχική Δημοσίευση από αυγή όντος: Είχα ρίξει νερό στο παλιό laptop. Με τον καιρό η φθορά έφτασε στην μπαταρία η οποία έπαψε να φορτίζει. Το laptop μετατράπηκε σε σταθερό υπολογιστή, Click για ανάπτυξη... Εμένα έχει μπαταρία αλλά όλο στο ρεύμα το έχω. Και ναι , χάλασε το πληκτρολόγιο μετά από 5 χρόνια. Το χρησιμοποιώ σε καθημερινή βάση για γράψιμο και παλιότερα έπαιζα και παιχνίδια. Θα χάλασε από την πολύωρη χρήση , λόγω σκόνης και από ψίχουλα από τροφές που ίσως έχουν εισχωρήσει,υγρασία κλπ και πολύ κράτησε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2021 στις 19:49 Η EvanescenceQ: #45 15-01-21 19:49 Αρχική Δημοσίευση από T C: ε ναι σου εξηγω πως ουτως ή αλλως εχει θεμα η μπαταρία και θελει αλλαγη.. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 15 Ιανουαρίου 2021 Αν εννοεις το memory diagnostics που μου προτεινατε, το έκανα. Κανενα πρόβλημα! Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 15 Ιανουαρίου 2021 είχα κάνει temperature check αλλα η θερμακρασία ήταν σε λογικά πλαίσια. Ευχαριστώ πάντως Click για ανάπτυξη... αρα αλλαζεις μπαταρια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. T C Εκκολαπτόμενο μέλος Ο T C αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος. Έχει γράψει 226 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2021 στις 20:03 Ο T C έγραψε: #46 15-01-21 20:03 Αρχική Δημοσίευση από EvanescenceQ: αρα αλλαζεις μπαταρια Click για ανάπτυξη... Αλλαζω μπαταρία και βλέπουμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 First Προηγούμενη 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 41 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: touvlo fockos T C Slytherin ΘανάσοςG4 Mhtrogoal fretoe Αλκης Κ. charmander ag97 Μαυρίκιος fmarulezkd tsiobieman Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Είχα ρίξει νερό στο παλιό laptop. Με τον καιρό η φθορά έφτασε στην μπαταρία η οποία έπαψε να φορτίζει. Το laptop μετατράπηκε σε σταθερό υπολογιστή, αφού έπρεπε να το έχω συνεχώς στο ρεύμα. Έφτασα σε σημείο να αφαιρέσω την μπαταρία αφού δεν χρειαζόταν. Τελικά η φθορά έφτασε μέχρι το βύσμα του ρεύματος, το οποίο σταμάτησε εν τέλει να λειτουργεί. Τα προβλήματα ξεκίνησαν 6-12 μήνες μετά το ατύχημα. Μήπως έχει γίνει κάτι τέτοιο; επεξεργασία: Στην αρχή ο υπολογιστής έσβησε αν κουνούσα λίγο το βύσμα από τη θέση του. Στο τέλος έσβηνε συνεχώς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
T C Εκκολαπτόμενο μέλος Ο T C αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος. Έχει γράψει 226 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2021 στις 17:38 Ο T C έγραψε: #43 15-01-21 17:38 Αρχική Δημοσίευση από αυγή όντος: Είχα ρίξει νερό στο παλιό laptop. Με τον καιρό η φθορά έφτασε στην μπαταρία η οποία έπαψε να φορτίζει. Το laptop μετατράπηκε σε σταθερό υπολογιστή, αφού έπρεπε να το έχω συνεχώς στο ρεύμα. Έφτασα σε σημείο να αφαιρέσω την μπαταρία αφού δεν χρειαζόταν. Τελικά η φθορά έφτασε μέχρι το βύσμα του ρεύματος, το οποίο σταμάτησε εν τέλει να λειτουργεί. Τα προβλήματα ξεκίνησαν 6-12 μήνες μετά το ατύχημα. Μήπως έχει γίνει κάτι τέτοιο Click για ανάπτυξη... οχι, το λαπτοπ μου είναι στεγνό σε πρώτη φάση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Slytherin Πολύ δραστήριο μέλος Ο Slytherin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 1.116 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2021 στις 18:09 Ο Slytherin: #44 15-01-21 18:09 Αρχική Δημοσίευση από αυγή όντος: Είχα ρίξει νερό στο παλιό laptop. Με τον καιρό η φθορά έφτασε στην μπαταρία η οποία έπαψε να φορτίζει. Το laptop μετατράπηκε σε σταθερό υπολογιστή, Click για ανάπτυξη... Εμένα έχει μπαταρία αλλά όλο στο ρεύμα το έχω. Και ναι , χάλασε το πληκτρολόγιο μετά από 5 χρόνια. Το χρησιμοποιώ σε καθημερινή βάση για γράψιμο και παλιότερα έπαιζα και παιχνίδια. Θα χάλασε από την πολύωρη χρήση , λόγω σκόνης και από ψίχουλα από τροφές που ίσως έχουν εισχωρήσει,υγρασία κλπ και πολύ κράτησε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2021 στις 19:49 Η EvanescenceQ: #45 15-01-21 19:49 Αρχική Δημοσίευση από T C: ε ναι σου εξηγω πως ουτως ή αλλως εχει θεμα η μπαταρία και θελει αλλαγη.. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 15 Ιανουαρίου 2021 Αν εννοεις το memory diagnostics που μου προτεινατε, το έκανα. Κανενα πρόβλημα! Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 15 Ιανουαρίου 2021 είχα κάνει temperature check αλλα η θερμακρασία ήταν σε λογικά πλαίσια. Ευχαριστώ πάντως Click για ανάπτυξη... αρα αλλαζεις μπαταρια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. T C Εκκολαπτόμενο μέλος Ο T C αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος. Έχει γράψει 226 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2021 στις 20:03 Ο T C έγραψε: #46 15-01-21 20:03 Αρχική Δημοσίευση από EvanescenceQ: αρα αλλαζεις μπαταρια Click για ανάπτυξη... Αλλαζω μπαταρία και βλέπουμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 First Προηγούμενη 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 41 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: touvlo fockos T C Slytherin ΘανάσοςG4 Mhtrogoal fretoe Αλκης Κ. charmander ag97 Μαυρίκιος fmarulezkd tsiobieman Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από αυγή όντος: Είχα ρίξει νερό στο παλιό laptop. Με τον καιρό η φθορά έφτασε στην μπαταρία η οποία έπαψε να φορτίζει. Το laptop μετατράπηκε σε σταθερό υπολογιστή, αφού έπρεπε να το έχω συνεχώς στο ρεύμα. Έφτασα σε σημείο να αφαιρέσω την μπαταρία αφού δεν χρειαζόταν. Τελικά η φθορά έφτασε μέχρι το βύσμα του ρεύματος, το οποίο σταμάτησε εν τέλει να λειτουργεί. Τα προβλήματα ξεκίνησαν 6-12 μήνες μετά το ατύχημα. Μήπως έχει γίνει κάτι τέτοιο Click για ανάπτυξη... οχι, το λαπτοπ μου είναι στεγνό σε πρώτη φάση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Slytherin Πολύ δραστήριο μέλος Ο Slytherin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 1.116 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2021 στις 18:09 Ο Slytherin: #44 15-01-21 18:09 Αρχική Δημοσίευση από αυγή όντος: Είχα ρίξει νερό στο παλιό laptop. Με τον καιρό η φθορά έφτασε στην μπαταρία η οποία έπαψε να φορτίζει. Το laptop μετατράπηκε σε σταθερό υπολογιστή, Click για ανάπτυξη... Εμένα έχει μπαταρία αλλά όλο στο ρεύμα το έχω. Και ναι , χάλασε το πληκτρολόγιο μετά από 5 χρόνια. Το χρησιμοποιώ σε καθημερινή βάση για γράψιμο και παλιότερα έπαιζα και παιχνίδια. Θα χάλασε από την πολύωρη χρήση , λόγω σκόνης και από ψίχουλα από τροφές που ίσως έχουν εισχωρήσει,υγρασία κλπ και πολύ κράτησε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2021 στις 19:49 Η EvanescenceQ: #45 15-01-21 19:49 Αρχική Δημοσίευση από T C: ε ναι σου εξηγω πως ουτως ή αλλως εχει θεμα η μπαταρία και θελει αλλαγη.. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 15 Ιανουαρίου 2021 Αν εννοεις το memory diagnostics που μου προτεινατε, το έκανα. Κανενα πρόβλημα! Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 15 Ιανουαρίου 2021 είχα κάνει temperature check αλλα η θερμακρασία ήταν σε λογικά πλαίσια. Ευχαριστώ πάντως Click για ανάπτυξη... αρα αλλαζεις μπαταρια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. T C Εκκολαπτόμενο μέλος Ο T C αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος. Έχει γράψει 226 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2021 στις 20:03 Ο T C έγραψε: #46 15-01-21 20:03 Αρχική Δημοσίευση από EvanescenceQ: αρα αλλαζεις μπαταρια Click για ανάπτυξη... Αλλαζω μπαταρία και βλέπουμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 First Προηγούμενη 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 41 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: touvlo fockos T C Slytherin ΘανάσοςG4 Mhtrogoal fretoe Αλκης Κ. charmander ag97 Μαυρίκιος fmarulezkd tsiobieman Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από αυγή όντος: Είχα ρίξει νερό στο παλιό laptop. Με τον καιρό η φθορά έφτασε στην μπαταρία η οποία έπαψε να φορτίζει. Το laptop μετατράπηκε σε σταθερό υπολογιστή, Click για ανάπτυξη... Εμένα έχει μπαταρία αλλά όλο στο ρεύμα το έχω. Και ναι , χάλασε το πληκτρολόγιο μετά από 5 χρόνια. Το χρησιμοποιώ σε καθημερινή βάση για γράψιμο και παλιότερα έπαιζα και παιχνίδια. Θα χάλασε από την πολύωρη χρήση , λόγω σκόνης και από ψίχουλα από τροφές που ίσως έχουν εισχωρήσει,υγρασία κλπ και πολύ κράτησε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2021 στις 19:49 Η EvanescenceQ: #45 15-01-21 19:49 Αρχική Δημοσίευση από T C: ε ναι σου εξηγω πως ουτως ή αλλως εχει θεμα η μπαταρία και θελει αλλαγη.. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 15 Ιανουαρίου 2021 Αν εννοεις το memory diagnostics που μου προτεινατε, το έκανα. Κανενα πρόβλημα! Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 15 Ιανουαρίου 2021 είχα κάνει temperature check αλλα η θερμακρασία ήταν σε λογικά πλαίσια. Ευχαριστώ πάντως Click για ανάπτυξη... αρα αλλαζεις μπαταρια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. T C Εκκολαπτόμενο μέλος Ο T C αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος. Έχει γράψει 226 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2021 στις 20:03 Ο T C έγραψε: #46 15-01-21 20:03 Αρχική Δημοσίευση από EvanescenceQ: αρα αλλαζεις μπαταρια Click για ανάπτυξη... Αλλαζω μπαταρία και βλέπουμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 First Προηγούμενη 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από T C: ε ναι σου εξηγω πως ουτως ή αλλως εχει θεμα η μπαταρία και θελει αλλαγη.. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 15 Ιανουαρίου 2021 Αν εννοεις το memory diagnostics που μου προτεινατε, το έκανα. Κανενα πρόβλημα! Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 15 Ιανουαρίου 2021 είχα κάνει temperature check αλλα η θερμακρασία ήταν σε λογικά πλαίσια. Ευχαριστώ πάντως Click για ανάπτυξη... αρα αλλαζεις μπαταρια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
T C Εκκολαπτόμενο μέλος Ο T C αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος. Έχει γράψει 226 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2021 στις 20:03 Ο T C έγραψε: #46 15-01-21 20:03 Αρχική Δημοσίευση από EvanescenceQ: αρα αλλαζεις μπαταρια Click για ανάπτυξη... Αλλαζω μπαταρία και βλέπουμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από EvanescenceQ: αρα αλλαζεις μπαταρια Click για ανάπτυξη... Αλλαζω μπαταρία και βλέπουμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.