MetalZero2
Νεοφερμένο μέλος

Θα ήθελα την γνώση σας σε κάτι, θα αγοράσω ένα Laptop σε λίγες μέρες και είμαι ανάμεσα σε 2, η τιμή είναι γύρο στα 650 εύρο και η δυνατότητες του πάνω κάτω το ίδιο αλλά ο ένας είναι Turbo-x μάρκα και ο άλλος acer. Έχω ακούσει ότι η acer κάνει καλά Laptop όσο αφορά την αντοχή τους αλλά και ότι η Turbo-x έχει δυνατά Laptop. Γιαυτό και θέλω την γνώση μας. Πιουν από τους δυο θα μου προτείνατε?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
miv
Επιφανές μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Morelo
Πολύ δραστήριο μέλος

https://www.plaisio.gr/Laptop-Netbook-GPS/Notebook/Laptop/Toshiba-Satellite-T110-10Z-Red.htm
η αν το θες μονο για απλες καθημερινες χρησεις και ενα notebook στα 600 καλο ειναι
https://www.plaisio.gr/Laptop-Netbook-GPS/Notebook/Laptop/Fujitsu-Amilo-Pi-3560F1-VFY-P.htm
sakaros
Νεοφερμένο μέλος

-----------------------------------------
Αν τωρα επιμενεις οπωσδηποτε να παρεις ACER H TOURBOX,θα σου προτεινα να παρεις ACER
Septagram
Εκκολαπτόμενο μέλος

MetalZero2
Νεοφερμένο μέλος

Κοίταξα Laptop της HP και της toshiba και είδα ότι τα Laptop τους με ίδια λεφτά έχουν πιο χαμηλές δυνατότητες, υποθέτω ότι λόγο του ονόματος. Ορίστε μια λίστα με μερικού φορητούς που είδα:
https://www.public.gr/products/computer/productDtls_3154_2.html
https://www.public.gr/products/computer/productDtls_3137_2_cy.html
https://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.905416
https://www.multirama.gr/products/digital/product?pid=0432768
https://www.plaisio.gr/Laptop-Netboo...dent-Laptop-with-Microsoft-Office-VC378ES.htm
ποιον από αυτούς μου προτείνεται?
Αν μπορείτε πείτε μου για κανένα άλλο φορητό αλλά η τιμή το πολύ 700 ευρώ, γιατί στην αρχή έψαχνα με 600 ευρώ και έχω είδη ανέβη 100 ευρώ πάνω για αυτό δεν παίζει να πάω πιο πάνω, το πολύ κανένα δεκάρικο ή κάτι τέτοιο [FONT="] και να έχουν 7 θέλω, [/FONT][FONT="]Vista[/FONT][FONT="] [/FONT][FONT="]με την καμία.[/FONT] Τώρα για την Turbo-x βλέπω δεν το πολύ εγκρίνεται και να είμαι ειλικρινής δεν ξέρω και πολλά για αυτήν αλλά για την acer έχω ακούσει αρκετά καλά πράγματα.
Τέλος πάντων, να θέλετε να ξέρεται για ποιον Turbo-x σκεφτόμουνα να πάρω, αυτό ήταν:
https://www.plaisio.gr/Laptop-Netboo...nt-Laptop-with-Microsoft-Office-Windows-7.htm
Και κάτι ακόμη, για την Sony τη γνώμη έχετε?
Ευχαριστώ!

932df0a57b
Πολύ δραστήριο μέλος

!Βάλια!
Πολύ δραστήριο μέλος

MetalZero2
Νεοφερμένο μέλος

Τη είναι «σκουπίδια» το Turbo-x, η acer, η sony, οι φορητή που σκέπτομαι να πάρω???
ΤΙ????
vassilis498
Διακεκριμένο μέλος

Συγγνώμη κιόλας ρε 932df0a57b αλλά εγώ έθεσα [FONT="]κάποια [/FONT]ερωτήματα, τα οποία αν δεν έχει όρεξη να απαντήσεις καλός, μην κάθεσαι όμως και γράφεις βλακείες γενικά και αόριστα μια λέξη.
Τη είναι «σκουπίδια» το Turbo-x, η acer, η sony, οι φορητή που σκέπτομαι να πάρω???
ΤΙ????
Τώρα θα ακούσεις το γνωστό: Όλα. Σκάσε άλλα 2 χιλιάρικα και πάρε ένα macbook pro.

Junior_aromeo
Νεοφερμένο μέλος

932df0a57b
Πολύ δραστήριο μέλος

Τώρα θα ακούσεις το γνωστό: Όλα. Σκάσε άλλα 2 χιλιάρικα και πάρε ένα macbook pro.![]()
Οι εταιρίες αυτές είναι κινέζικα σκουπίδια
Ιδού οι σοβαρές εταιρίες:
Apple
Lenovo
Dell
Toshiba
Sony
HP
Και ναι, μάζεψε μερικά χρήματα ακόμα και πάρε ένα αξιοπρεπές μηχάνημα. Τα accer/ turbo-x είναι πλαστικούρες, χοντροκομένα, με κακή ποιότητα κατασκευής και μπαταρία για κλάμματα. Τα ίδια χάλια είναι και οι οθόνες- Πληκτρολόγια τους
Προσωπική άποψη, μάζεψε 1300 ευρώ και πάρε ένα macbook
vassilis498
Διακεκριμένο μέλος

Και ναι, μάζεψε μερικά χρήματα ακόμα και πάρε ένα αξιοπρεπές μηχάνημα. Τα accer/ turbo-x είναι πλαστικούρες, χοντροκομένα, με κακή ποιότητα κατασκευής και μπαταρία για κλάμματα. Τα ίδια χάλια είναι και οι οθόνες- Πληκτρολόγια τους
Θα συμφωνήσω εδώ. Και γενικά μην εμπιστεύεσαι τέτοιες μάρκες από καταστήματα πχ turbo-X (σοβαρό όνομα) και innovator. Είναι ότι χειρότερο μπορείς να βρεις. Αν βέβαια θες κάποιο απ' τα 2 θα σου πρότεινα κι εγώ acer.
Μα πώς τα πετυχαίνω ο άτιμος

fockos
Επιφανές μέλος

το δικό μου 2 χρόνια καθημερινή χρήση... και σαν σκύλι τίποτα δεν έχει πάθει.. (και το σημαντικότερο το laptop δεν καίει από κατω...)
[ame]https://www.youtube.com/watch?v=Wyvs-M9w2us[/ame]
Δείτε τα σχόλια κάτω πολύ καλά
Ενας καλός τρόπος να κάνεις πριν πάρεις ένα Pc είναι να γράφεις το όνομαο youtube και να βλέπεις τα σχόλια των χρηστών από κάτω είναι ο πιο αντικειμενικός τρόπος...
!Βάλια!
Πολύ δραστήριο μέλος

Ναι, είδαμε τι καλή είναι η sony kai ta vaio της, που το είχα 1,5 χρόνο, τα έπαιξε η κάρτα γραφικών και ήθελε να πάει δεν ξέρω και γω που, για να την αλλάξουμε, και να στάξουμε και 400 ευρώ. Από service 0. Μην μιλήσω για τις τιμές, που μόνο τη μούρη πουλάνε, 1300 ευρώ, για να είναι ελάχιστα πιο όμορφο. Τα turbo-x μια χαρά είναι, και στην τελική όλες οι μπαταρίες χαλάνε άμα δεν τις βγάζεις.Οι εταιρίες αυτές είναι κινέζικα σκουπίδια
Ιδού οι σοβαρές εταιρίες:
Apple
Lenovo
Dell
Toshiba
Sony
HP
932df0a57b
Πολύ δραστήριο μέλος

Και δεν είναι ΜΟΝΟ θέμα ομορφιάς. Είναι ποιότητα κατασκευής, οθόνη, μπαταρία, χαρακτηριστικά φορητότητας (βάρος, μέγεθος κτλ). Δεν μπορείς να συγκρίνεις ένα Lenovo με ένα accer
!Βάλια!
Πολύ δραστήριο μέλος

mic91
Νεοφερμένο μέλος

Λοιπον παπαριες ακουγονται συχναΣκουπίδια

mechanicarts
Εκκολαπτόμενο μέλος

650? παρεπιπτόντως, με 2.2GHz Core2Duo, 4GB RAM, 1GB nVidia και 500GB HDD...βέβαια πέτυχα προσφορά, αλλά και η κανονική του τιμή 720? μία χαρά είναι...όπως πρότεινε κάποιος, λενόβο είναι καλή μάρκα, και μάλιστα έχει πάρει βραβείο ως η πιο περιβαλλοντικά φιλική μάρκα υπολογιστών μαζί με την ντελ...
Η apple πάλι, βγήκε τελευταία στη λίστα....φάτα 932df0a57b mac-άκα

932df0a57b
Πολύ δραστήριο μέλος

Fujitsu πήρα εγώ πριν 2 βδομάδες και όποτε πιάνω από κάτω είναι απλά χλιαρό (δεν ξέρω μέσα)...το ίδιο και στα πλάγια, βγάζει ελάχιστο χλιαρό αέρα, αλλά μόνο καλό μου έχει κάνει μέχρι τώρα, γιατί αφήνω εκεί τον νες και μένει ζεστός
650? παρεπιπτόντως, με 2.2GHz Core2Duo, 4GB RAM, 1GB nVidia και 500GB HDD...βέβαια πέτυχα προσφορά, αλλά και η κανονική του τιμή 720? μία χαρά είναι...όπως πρότεινε κάποιος, λενόβο είναι καλή μάρκα, και μάλιστα έχει πάρει βραβείο ως η πιο περιβαλλοντικά φιλική μάρκα υπολογιστών μαζί με την ντελ...
Η apple πάλι, βγήκε τελευταία στη λίστα....φάτα 932df0a57b mac-άκα
Δεν βγήκε τελευταία. Κάπου στη μέση είναι. Αλλά, όπως έχω ξαναπεί, σε εμάς τους αμερικανόφιλους αρέσει η μαργαρίνη από φάλαινες, τα δερμάτινα καθίσματα(από ελάφι κατα προτίμηση), τα γάντια από φώκια και τα πολλά κυβικά (πάνω από 3.000). Τώρα για τον απο πάνω, δεν θα το σχολιάσω. Και ένα huyndai να αγοράσεις, θα αντέξει 20 χρόνια. Αλλά αλλιώς είναι το huyndai αλλιώς το AUDI ή VolksWagen.
Άλλη ποιότητα κατασκευής, άλλη μπαταρία, άλλη οθόνη, άλλη φορητότητα. Δεν μπορώ να πιστέψω ότι το 2010 ένας φορητός ζυγίζει πάνω από 3.0 kg και έχει πάχος πάνω από μια ίντσα. Και φυσικά μια μπαταρία τουλάχιστον 4 ωρών. Και ανάλυση τουλάχιστον 1440Χ900. Όλα φυσικά για τις 15''. Άμα το accer έχει οθόνη μπουρδ.. μπαταρία μιας ώρας, ζυγίζει 4 κιλά και το πάχος του είναι το ίδιο με τον τόμο της εγκυκλοπαίδειας και είναι γεμάτο πλαστικό, τι να το κάνεις. Κρίμα στα υλικά που χαράμισε η εταιρία για να το φτιάξει. Καλά δεν μπορώ να βρω έναν λόγο για τον οποίο αγοράζει κάποιος PC αντί για mac, ειδικά τώρα που ρίξαμε και τις τιμές για τους τζαμπατζήδες, αλλά αυτό είναι άλλο θέμα
να καουν τα τελευταια 2 χρονια 2 λωριδες pixel και επειδη δεν του εβγαζα την μπαταρια το τελευταιο εξαμηνο να μην μπορει να λειτουργει χωρις μπαταρια.
Μέσα στην ποιότητα είσαι

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.