Guest 691153 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 26 Ιουλίου 2025 στις 02:34 Ο Guest 691153: #161 26-07-25 02:34 οι αφέλειες είναι ό,τι χειρότερο. amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 8.602 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2025 στις 02:35 Η amarelia έγραψε: #162 26-07-25 02:35 Αρχική Δημοσίευση από nearos: οι αφέλειες είναι ό,τι χειρότερο. Click για ανάπτυξη... κυρίως κατι κοντά φασέικα αφελάκια Luludaki Πολύ δραστήριο μέλος Η Luludaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 1.760 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2025 στις 06:42 Η Luludaki έγραψε: #163 26-07-25 06:42 Στο κριθαράκι με μοσχαράκι Το κριθαράκι είναι όλα τα λεφτά amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 8.602 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2025 στις 10:28 Η amarelia έγραψε: #164 26-07-25 10:28 οι παραστάσεις του εθνικού θεάτρου είναι επι το πλείστον επιεικώς απαράδεκτες και τα περισσότερα παιδιά που παίρνουν είναι ατάλαντα, απαίδευτα βύσματα ορίστε το είπα Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 22 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.969 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2025 στις 12:25 Η Joji έγραψε: #165 26-07-25 12:25 Αρχική Δημοσίευση από Ουριήλ: Δεν είναι καθόλου περίεργο να βγαίνεις με ομπρέλα το καλοκαίρι μεσημέρι όταν έχει 40 βσθμους. Δεν πρέπει να είναι για βροχή μόνο Click για ανάπτυξη... Τώρα που το είπες αυτό, είχαμε μια κυρία στο ξενοδοχείο (πολύ κομψή, κάπου στα 40, από Ιαπωνία) που κυκλοφορούσε τα μεσημέρια με την όμορφη κάτασπρη ομπρέλα της, με ένα pattern εξίσου ωραίο. Να, σαν αυτή: Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.572 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2025 στις 13:35 Η Εριφύλη έγραψε: #166 26-07-25 13:35 Πατάτες φούρνου >>> τηγανιτές Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.572 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2025 στις 17:41 Η Εριφύλη έγραψε: #167 26-07-25 17:41 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: οι παραστάσεις του εθνικού θεάτρου είναι επι το πλείστον επιεικώς απαράδεκτες και τα περισσότερα παιδιά που παίρνουν είναι ατάλαντα, απαίδευτα βύσματα ορίστε το είπα Click για ανάπτυξη... Αυτό δεν είναι unpopular είναι αλήθεια. Δεν ξέρω κανέναν φίλο / γνωστό μου ηθοποιό να πηγαίνει σε παραστάσεις του εθνικού την τελευταία 5ετια. Εκτός αν καλεστούν σε καμιά επίσημη πρεμιέρα Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.274 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2025 στις 18:05 Η Grand Duchess: #168 26-07-25 18:05 Αρχική Δημοσίευση από nearos: οι αφέλειες είναι ό,τι χειρότερο. Click για ανάπτυξη... Εκτός αν είσαι η monica Bellucci, τοτε είσαι κουκλα Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 26 Ιουλίου 2025 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: κυρίως κατι κοντά φασέικα αφελάκια Click για ανάπτυξη... Αυτά είναι για γελια Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 26 Ιουλίου 2025 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: οι παραστάσεις του εθνικού θεάτρου είναι επι το πλείστον επιεικώς απαράδεκτες και τα περισσότερα παιδιά που παίρνουν είναι ατάλαντα, απαίδευτα βύσματα ορίστε το είπα Click για ανάπτυξη... ΝΑΙ. θα μπορούσα να γράψω έκθεση. Δεν ξαναπαω. Τα αριστουργήματα τα έχω βρει στα μικρά θέατρα amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 8.602 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2025 στις 18:13 Η amarelia έγραψε: #169 26-07-25 18:13 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Τα αριστουργήματα τα έχω βρει στα μικρά θέατρα Click για ανάπτυξη... Μη σου πω και ερασιτεχνικά βλέπω εχει κάποιες εξαιρετικές ομάδες ανεβάζουν εργάρες Zukov_v2 Δραστήριο μέλος Ο Zukov_v2 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 658 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2025 στις 23:13 Ο Zukov_v2 έγραψε: #170 26-07-25 23:13 Οπως εχω ξαναπει, 95% των ψυχολογων= scam artists ilias90 Περιβόητο μέλος Ο White Privilege δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 6.095 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2025 στις 00:35 Ο ilias90 έγραψε: #171 27-07-25 00:35 Αρχική Δημοσίευση από Zukov_v2: Οπως εχω ξαναπει, 95% των ψυχολογων= scam artists Click για ανάπτυξη... dum dum boy Περιβόητο μέλος Ο Νάσος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Εργάτης και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.803 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2025 στις 00:40 Ο dum dum boy: #172 27-07-25 00:40 Αρχική Δημοσίευση από Zukov_v2: Οπως εχω ξαναπει, 95% των ψυχολογων= scam artists Click για ανάπτυξη... αυτη είναι και η πιο τυπική αντίδραση των ψυχικά ασθενών btw. "Εγω μια χαρα είμαι. Αυτος είναι μαλακας" Τεσπα. Σηκώνει κουβέντα η συγκεκριμένη δήλωση Zukov_v2 Δραστήριο μέλος Ο Zukov_v2 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 658 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2025 στις 00:48 Ο Zukov_v2 έγραψε: #173 27-07-25 00:48 Αρχική Δημοσίευση από dum dum boy: αυτη είναι και η πιο τυπική αντίδραση των ψυχικά ασθενών btw. "Εγω μια χαρα είμαι. Αυτος είναι μαλακας" Τεσπα. Σηκώνει κουβέντα η συγκεκριμένη δήλωση Click για ανάπτυξη... Καμια κουβεντα, κατευθειαν στον ψυχιατρο να ρυθμισει τη νευροχημεια. Βεβαια, το 80% των ψυχιατρων ειναι ανιδεο amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 8.602 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2025 στις 00:57 Η amarelia έγραψε: #174 27-07-25 00:57 Αρχική Δημοσίευση από Zukov_v2: Καμια κουβεντα, κατευθειαν στον ψυχιατρο να ρυθμισει τη νευροχημεια. Click για ανάπτυξη... Δεν υπάρχει σήμερα κανένα αξιόπιστο ιατρικό τεστ που να μετρά άμεσα τη χημεια του εγκεφάλου και να δείχνει με σαφήνεια αν αυτή είναι διαταραγμενη. Οι ψυχιατρικές διαγνώσεις βασίζονται κυρίως σε παρατηρήσιμα συμπεριφορικά και ψυχολογικα συμπτώματα, σύμφωνα με κλινικά κριτήρια, και όχι σε βιολογικες μετρήσεις ή εξετάσεις εργαστηριιου dum dum boy Περιβόητο μέλος Ο Νάσος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Εργάτης και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.803 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2025 στις 01:00 Ο dum dum boy: #175 27-07-25 01:00 Αρχική Δημοσίευση από Zukov_v2: Καμια κουβεντα, κατευθειαν στον ψυχιατρο να ρυθμισει τη νευροχημεια. Βεβαια, το 80% των ψυχιατρων ειναι ανιδεο Click για ανάπτυξη... στις περισσότερες περιπτώσεις, στατιστικα μιλώντας, όπως σε αντιμετωπίζει η ιατρική, δλδ στατιστικά, είτε είναι ψυχολόγος, είτε ψυχίατρος τις ίδιες λύσεις θα σου δώσει. ψυχολόγοι και ψυχίατροι δεν είναι ανίδεοι. απλά δεν είναι δυνατό να βγάλουν 100% διάγνωση. δεν βλέπουν κάποια ακτινογραφία με σπειροειδές κάταγμα ασπούμε. το πάνε ψάχνοντας και θέλουν και λίγο feedback από τον ασθενή. Zukov_v2 Δραστήριο μέλος Ο Zukov_v2 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 658 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2025 στις 01:05 Ο Zukov_v2 έγραψε: #176 27-07-25 01:05 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Δεν υπάρχει σήμερα κανένα αξιόπιστο ιατρικό τεστ που να μετρά άμεσα τη χημεια του εγκεφάλου και να δείχνει με σαφήνεια αν αυτή είναι διαταραγμενη. Οι ψυχιατρικές διαγνώσεις βασίζονται κυρίως σε παρατηρήσιμα συμπεριφορικά και ψυχολογικα συμπτώματα, σύμφωνα με κλινικά κριτήρια, και όχι σε βιολογικες μετρήσεις ή εξετάσεις εργαστηριιου Click για ανάπτυξη... Αυτο το γνωριζω. Σε αυτο που εχω καταληξει εμπειρικα ειναι οτι οι μισοι που λενε οτι θελουν ψυχολο χρηζουν φαρμακευτικης αγωγης, η οποια οπως και να το κανουμε επιδρα γρηγοροτερα απο τις σε βαθος χρονου αλλαγες σε μοτιβα συμπεριφορας μεσω της ψυχοθεραπειας, αν αυτες οι αλλαγες πραγματι επελθουν. Ακομα καλυτερα συνδυαστικα. Καλα οχι οτι τα χαπια δεν εχουν παρενεργειες, δε χτιζουν ανοχη, μερικα ειναι hit or miss. Εξαλλου οντως κανεις δε ξερει σε τι οφειλεται μια ψυχικη ασθενειαζ παιζουν εκει με συγκεκριμενοθς υποδοχεις να καταπραυνουκ συμπτωματα. Για μερικους αρκει ο ψυχολογος, αλλοι δεν τον χρειαζονται καν θελουν απλα καλυτερες συνηθειες, καλυτερες συνθηκες διαβιωσης, κοινωνικοποιησης, να ανηκουν σε ομαδες, να πιστευουν σε κατι. Αλλα μερικοι πρεπει να πηγαινουν συστημενοι στον ψυχιατρο. Εξαλλου η συγχρονη ζωη δηνιουργει καργα ψυχικες ασθενειες amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 8.602 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2025 στις 01:09 Η amarelia έγραψε: #177 27-07-25 01:09 Αρχική Δημοσίευση από Zukov_v2: Σε αυτο που εχω καταληξει εμπειρικα ειναι οτι οι μισοι που λενε οτι θελουν ψυχολο χρηζουν φαρμακευτικης αγωγης, η οποια οπως και να το κανουμε επιδρα γρηγοροτερα απο τις σε βαθος χρονου αλλαγες σε μοτιβα συμπεριφορας μεσω της ψυχοθεραπειας, αν αυτες οι αλλαγες πραγματι επελθουν. Ακομα καλυτερα συνδυαστικα. Click για ανάπτυξη... Αυτό πως μπορείς να το συμπεράνεις; Πολλά απο αυτά τα χάπια με αποκορύφωμα τα ζάναξ σου αφήνουν μόνιμες παρενέργειες. Πολλά απο αυτά τα χάπια συνταγογραφούνται για ρουτίνα μέχρι και για αϋπνία. Για να μην ξεκινήσω να γράφω για τα αντικαταθλιπτικά. dum dum boy Περιβόητο μέλος Ο Νάσος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Εργάτης και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.803 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2025 στις 01:09 Ο dum dum boy: #178 27-07-25 01:09 σημείωση: οι σοβαρές ψυχικές ασθένειες, που χρήζουν απαραίτητα ψυχίατρο, είναι μαξ 5% του συνόλου. (ψυχώσεις, σχιζοφρένεια, διπολική κλπ). αντικαταθλιπτικά, σου γράφει και ο ψυχολόγος. Zukov_v2 Δραστήριο μέλος Ο Zukov_v2 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 658 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2025 στις 01:16 Ο Zukov_v2 έγραψε: #179 27-07-25 01:16 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Αυτό πως μπορείς να το συμπεράνεις; Πολλά απο αυτά τα χάπια με αποκορύφωμα τα ζάναξ σου αφήνουν μόνιμες παρενέργειες. Click για ανάπτυξη... Ναι το γνωριζω, και γενικα τα πρωτοκολλα λενε περα απο σπανιες περιπτωσεις, να συνταγογραφουνται για βραχυβια χρηση. Ειδικα για τις αυπνιες αντενδεικνυνται τελειως γτ καταστρεφουν τον rem υπνο Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Πολλά απο αυτά τα χάπια συνταγογραφούνται για ρουτίνα μέχρι και για αϋπνία. Για να μην ξεκινήσω να γράφω για τα αντικαταθλιπτικά. Click για ανάπτυξη... Καλα τα αντικαθληπτικα επιρρωνουν πληρως το επιχειρημα μου περι ανιδεων ή μαλλον οτι προκειται περι glorified εμπορων. Το ολο επιχειρημα ειναι οτι η ψυχολογια θελει βαθος πολλων χρονων για να επιδρασει αν επιδρασει, γτ η εκμαθηση νεων μοτιβων απο τον εγκεφαλο ειναι απειρως πιο δυσκολη μετα την ηλικια των 12 βαρια 15 και μερικες φορες δεν επιτυγχανεται καν. Οχι οτι οι αγωγες φερνουν μονιμες δομικες αλλαγες αλλα οτι επενεργουν γρηγοροτερα ειναι νομιζω αυταποδεικτο. Αυτο για μια ορισμενη κατηγορια ανθρωπων που κανει μπαμ οτι περα απο ψυχολογο πρεπει να καταφυγουν και σε ψυχιατρο. Τωρα το πως θα το χειριστουν οι ειδικοι αλλο θεμα. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 27 Ιουλίου 2025 Αρχική Δημοσίευση από dum dum boy: αντικαταθλιπτικά, σου γράφει και ο ψυχολόγος. Click για ανάπτυξη... Δε προβλεπεται μη γιατρος να συνταγογραφει dum dum boy Περιβόητο μέλος Ο Νάσος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Εργάτης και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.803 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2025 στις 01:22 Ο dum dum boy: #180 27-07-25 01:22 Αρχική Δημοσίευση από Zukov_v2: Δε προβλεπεται μη γιατρος να συνταγογραφει Click για ανάπτυξη... τυπικά όχι. πρακτικά θα σε παραπέμψει σε ένα ψυχίατρο. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 8 9 10 11 Επόμενη First Προηγούμενη 9 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 9 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 118 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Paragontas7000 rafaela11 taketrance Jack of Spades camil GeorgePap2003 chester20080 louminis Scandal Εριφύλη nimbus Gvisbinis MonaXoS Searching michaela888 johnsala Kate1914 Memetchi giannhs2001 charmander fortheloveofshizaya Angelikaaa Unboxholics fourkaki iew vas 78 giorgos5002 Entropy24 Ilikntas Luludaki Wonderkid Advocatus diaboli Jauahahwiwisjs Μήτσος10 Dr. Gl. Luminous bibliofagos aris65 American Economist Wondering Ωρορα annapdk Κλημεντίνη Giorgkalo SlimShady aggelosst9 jellojina pistoli Debugging_Daemon BatGuin vasilis123321 tsiobieman ChristosM89 A350 Spentys Natsuko Indecisive2 touvlo ROM32 Libertus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 8.602 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2025 στις 02:35 Η amarelia έγραψε: #162 26-07-25 02:35 Αρχική Δημοσίευση από nearos: οι αφέλειες είναι ό,τι χειρότερο. Click για ανάπτυξη... κυρίως κατι κοντά φασέικα αφελάκια Luludaki Πολύ δραστήριο μέλος Η Luludaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 1.760 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2025 στις 06:42 Η Luludaki έγραψε: #163 26-07-25 06:42 Στο κριθαράκι με μοσχαράκι Το κριθαράκι είναι όλα τα λεφτά amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 8.602 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2025 στις 10:28 Η amarelia έγραψε: #164 26-07-25 10:28 οι παραστάσεις του εθνικού θεάτρου είναι επι το πλείστον επιεικώς απαράδεκτες και τα περισσότερα παιδιά που παίρνουν είναι ατάλαντα, απαίδευτα βύσματα ορίστε το είπα Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 22 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.969 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2025 στις 12:25 Η Joji έγραψε: #165 26-07-25 12:25 Αρχική Δημοσίευση από Ουριήλ: Δεν είναι καθόλου περίεργο να βγαίνεις με ομπρέλα το καλοκαίρι μεσημέρι όταν έχει 40 βσθμους. Δεν πρέπει να είναι για βροχή μόνο Click για ανάπτυξη... Τώρα που το είπες αυτό, είχαμε μια κυρία στο ξενοδοχείο (πολύ κομψή, κάπου στα 40, από Ιαπωνία) που κυκλοφορούσε τα μεσημέρια με την όμορφη κάτασπρη ομπρέλα της, με ένα pattern εξίσου ωραίο. Να, σαν αυτή: Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.572 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2025 στις 13:35 Η Εριφύλη έγραψε: #166 26-07-25 13:35 Πατάτες φούρνου >>> τηγανιτές Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.572 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2025 στις 17:41 Η Εριφύλη έγραψε: #167 26-07-25 17:41 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: οι παραστάσεις του εθνικού θεάτρου είναι επι το πλείστον επιεικώς απαράδεκτες και τα περισσότερα παιδιά που παίρνουν είναι ατάλαντα, απαίδευτα βύσματα ορίστε το είπα Click για ανάπτυξη... Αυτό δεν είναι unpopular είναι αλήθεια. Δεν ξέρω κανέναν φίλο / γνωστό μου ηθοποιό να πηγαίνει σε παραστάσεις του εθνικού την τελευταία 5ετια. Εκτός αν καλεστούν σε καμιά επίσημη πρεμιέρα Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.274 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2025 στις 18:05 Η Grand Duchess: #168 26-07-25 18:05 Αρχική Δημοσίευση από nearos: οι αφέλειες είναι ό,τι χειρότερο. Click για ανάπτυξη... Εκτός αν είσαι η monica Bellucci, τοτε είσαι κουκλα Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 26 Ιουλίου 2025 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: κυρίως κατι κοντά φασέικα αφελάκια Click για ανάπτυξη... Αυτά είναι για γελια Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 26 Ιουλίου 2025 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: οι παραστάσεις του εθνικού θεάτρου είναι επι το πλείστον επιεικώς απαράδεκτες και τα περισσότερα παιδιά που παίρνουν είναι ατάλαντα, απαίδευτα βύσματα ορίστε το είπα Click για ανάπτυξη... ΝΑΙ. θα μπορούσα να γράψω έκθεση. Δεν ξαναπαω. Τα αριστουργήματα τα έχω βρει στα μικρά θέατρα amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 8.602 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2025 στις 18:13 Η amarelia έγραψε: #169 26-07-25 18:13 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Τα αριστουργήματα τα έχω βρει στα μικρά θέατρα Click για ανάπτυξη... Μη σου πω και ερασιτεχνικά βλέπω εχει κάποιες εξαιρετικές ομάδες ανεβάζουν εργάρες Zukov_v2 Δραστήριο μέλος Ο Zukov_v2 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 658 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2025 στις 23:13 Ο Zukov_v2 έγραψε: #170 26-07-25 23:13 Οπως εχω ξαναπει, 95% των ψυχολογων= scam artists ilias90 Περιβόητο μέλος Ο White Privilege δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 6.095 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2025 στις 00:35 Ο ilias90 έγραψε: #171 27-07-25 00:35 Αρχική Δημοσίευση από Zukov_v2: Οπως εχω ξαναπει, 95% των ψυχολογων= scam artists Click για ανάπτυξη... dum dum boy Περιβόητο μέλος Ο Νάσος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Εργάτης και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.803 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2025 στις 00:40 Ο dum dum boy: #172 27-07-25 00:40 Αρχική Δημοσίευση από Zukov_v2: Οπως εχω ξαναπει, 95% των ψυχολογων= scam artists Click για ανάπτυξη... αυτη είναι και η πιο τυπική αντίδραση των ψυχικά ασθενών btw. "Εγω μια χαρα είμαι. Αυτος είναι μαλακας" Τεσπα. Σηκώνει κουβέντα η συγκεκριμένη δήλωση Zukov_v2 Δραστήριο μέλος Ο Zukov_v2 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 658 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2025 στις 00:48 Ο Zukov_v2 έγραψε: #173 27-07-25 00:48 Αρχική Δημοσίευση από dum dum boy: αυτη είναι και η πιο τυπική αντίδραση των ψυχικά ασθενών btw. "Εγω μια χαρα είμαι. Αυτος είναι μαλακας" Τεσπα. Σηκώνει κουβέντα η συγκεκριμένη δήλωση Click για ανάπτυξη... Καμια κουβεντα, κατευθειαν στον ψυχιατρο να ρυθμισει τη νευροχημεια. Βεβαια, το 80% των ψυχιατρων ειναι ανιδεο amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 8.602 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2025 στις 00:57 Η amarelia έγραψε: #174 27-07-25 00:57 Αρχική Δημοσίευση από Zukov_v2: Καμια κουβεντα, κατευθειαν στον ψυχιατρο να ρυθμισει τη νευροχημεια. Click για ανάπτυξη... Δεν υπάρχει σήμερα κανένα αξιόπιστο ιατρικό τεστ που να μετρά άμεσα τη χημεια του εγκεφάλου και να δείχνει με σαφήνεια αν αυτή είναι διαταραγμενη. Οι ψυχιατρικές διαγνώσεις βασίζονται κυρίως σε παρατηρήσιμα συμπεριφορικά και ψυχολογικα συμπτώματα, σύμφωνα με κλινικά κριτήρια, και όχι σε βιολογικες μετρήσεις ή εξετάσεις εργαστηριιου dum dum boy Περιβόητο μέλος Ο Νάσος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Εργάτης και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.803 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2025 στις 01:00 Ο dum dum boy: #175 27-07-25 01:00 Αρχική Δημοσίευση από Zukov_v2: Καμια κουβεντα, κατευθειαν στον ψυχιατρο να ρυθμισει τη νευροχημεια. Βεβαια, το 80% των ψυχιατρων ειναι ανιδεο Click για ανάπτυξη... στις περισσότερες περιπτώσεις, στατιστικα μιλώντας, όπως σε αντιμετωπίζει η ιατρική, δλδ στατιστικά, είτε είναι ψυχολόγος, είτε ψυχίατρος τις ίδιες λύσεις θα σου δώσει. ψυχολόγοι και ψυχίατροι δεν είναι ανίδεοι. απλά δεν είναι δυνατό να βγάλουν 100% διάγνωση. δεν βλέπουν κάποια ακτινογραφία με σπειροειδές κάταγμα ασπούμε. το πάνε ψάχνοντας και θέλουν και λίγο feedback από τον ασθενή. Zukov_v2 Δραστήριο μέλος Ο Zukov_v2 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 658 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2025 στις 01:05 Ο Zukov_v2 έγραψε: #176 27-07-25 01:05 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Δεν υπάρχει σήμερα κανένα αξιόπιστο ιατρικό τεστ που να μετρά άμεσα τη χημεια του εγκεφάλου και να δείχνει με σαφήνεια αν αυτή είναι διαταραγμενη. Οι ψυχιατρικές διαγνώσεις βασίζονται κυρίως σε παρατηρήσιμα συμπεριφορικά και ψυχολογικα συμπτώματα, σύμφωνα με κλινικά κριτήρια, και όχι σε βιολογικες μετρήσεις ή εξετάσεις εργαστηριιου Click για ανάπτυξη... Αυτο το γνωριζω. Σε αυτο που εχω καταληξει εμπειρικα ειναι οτι οι μισοι που λενε οτι θελουν ψυχολο χρηζουν φαρμακευτικης αγωγης, η οποια οπως και να το κανουμε επιδρα γρηγοροτερα απο τις σε βαθος χρονου αλλαγες σε μοτιβα συμπεριφορας μεσω της ψυχοθεραπειας, αν αυτες οι αλλαγες πραγματι επελθουν. Ακομα καλυτερα συνδυαστικα. Καλα οχι οτι τα χαπια δεν εχουν παρενεργειες, δε χτιζουν ανοχη, μερικα ειναι hit or miss. Εξαλλου οντως κανεις δε ξερει σε τι οφειλεται μια ψυχικη ασθενειαζ παιζουν εκει με συγκεκριμενοθς υποδοχεις να καταπραυνουκ συμπτωματα. Για μερικους αρκει ο ψυχολογος, αλλοι δεν τον χρειαζονται καν θελουν απλα καλυτερες συνηθειες, καλυτερες συνθηκες διαβιωσης, κοινωνικοποιησης, να ανηκουν σε ομαδες, να πιστευουν σε κατι. Αλλα μερικοι πρεπει να πηγαινουν συστημενοι στον ψυχιατρο. Εξαλλου η συγχρονη ζωη δηνιουργει καργα ψυχικες ασθενειες amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 8.602 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2025 στις 01:09 Η amarelia έγραψε: #177 27-07-25 01:09 Αρχική Δημοσίευση από Zukov_v2: Σε αυτο που εχω καταληξει εμπειρικα ειναι οτι οι μισοι που λενε οτι θελουν ψυχολο χρηζουν φαρμακευτικης αγωγης, η οποια οπως και να το κανουμε επιδρα γρηγοροτερα απο τις σε βαθος χρονου αλλαγες σε μοτιβα συμπεριφορας μεσω της ψυχοθεραπειας, αν αυτες οι αλλαγες πραγματι επελθουν. Ακομα καλυτερα συνδυαστικα. Click για ανάπτυξη... Αυτό πως μπορείς να το συμπεράνεις; Πολλά απο αυτά τα χάπια με αποκορύφωμα τα ζάναξ σου αφήνουν μόνιμες παρενέργειες. Πολλά απο αυτά τα χάπια συνταγογραφούνται για ρουτίνα μέχρι και για αϋπνία. Για να μην ξεκινήσω να γράφω για τα αντικαταθλιπτικά. dum dum boy Περιβόητο μέλος Ο Νάσος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Εργάτης και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.803 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2025 στις 01:09 Ο dum dum boy: #178 27-07-25 01:09 σημείωση: οι σοβαρές ψυχικές ασθένειες, που χρήζουν απαραίτητα ψυχίατρο, είναι μαξ 5% του συνόλου. (ψυχώσεις, σχιζοφρένεια, διπολική κλπ). αντικαταθλιπτικά, σου γράφει και ο ψυχολόγος. Zukov_v2 Δραστήριο μέλος Ο Zukov_v2 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 658 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2025 στις 01:16 Ο Zukov_v2 έγραψε: #179 27-07-25 01:16 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Αυτό πως μπορείς να το συμπεράνεις; Πολλά απο αυτά τα χάπια με αποκορύφωμα τα ζάναξ σου αφήνουν μόνιμες παρενέργειες. Click για ανάπτυξη... Ναι το γνωριζω, και γενικα τα πρωτοκολλα λενε περα απο σπανιες περιπτωσεις, να συνταγογραφουνται για βραχυβια χρηση. Ειδικα για τις αυπνιες αντενδεικνυνται τελειως γτ καταστρεφουν τον rem υπνο Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Πολλά απο αυτά τα χάπια συνταγογραφούνται για ρουτίνα μέχρι και για αϋπνία. Για να μην ξεκινήσω να γράφω για τα αντικαταθλιπτικά. Click για ανάπτυξη... Καλα τα αντικαθληπτικα επιρρωνουν πληρως το επιχειρημα μου περι ανιδεων ή μαλλον οτι προκειται περι glorified εμπορων. Το ολο επιχειρημα ειναι οτι η ψυχολογια θελει βαθος πολλων χρονων για να επιδρασει αν επιδρασει, γτ η εκμαθηση νεων μοτιβων απο τον εγκεφαλο ειναι απειρως πιο δυσκολη μετα την ηλικια των 12 βαρια 15 και μερικες φορες δεν επιτυγχανεται καν. Οχι οτι οι αγωγες φερνουν μονιμες δομικες αλλαγες αλλα οτι επενεργουν γρηγοροτερα ειναι νομιζω αυταποδεικτο. Αυτο για μια ορισμενη κατηγορια ανθρωπων που κανει μπαμ οτι περα απο ψυχολογο πρεπει να καταφυγουν και σε ψυχιατρο. Τωρα το πως θα το χειριστουν οι ειδικοι αλλο θεμα. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 27 Ιουλίου 2025 Αρχική Δημοσίευση από dum dum boy: αντικαταθλιπτικά, σου γράφει και ο ψυχολόγος. Click για ανάπτυξη... Δε προβλεπεται μη γιατρος να συνταγογραφει dum dum boy Περιβόητο μέλος Ο Νάσος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Εργάτης και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.803 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2025 στις 01:22 Ο dum dum boy: #180 27-07-25 01:22 Αρχική Δημοσίευση από Zukov_v2: Δε προβλεπεται μη γιατρος να συνταγογραφει Click για ανάπτυξη... τυπικά όχι. πρακτικά θα σε παραπέμψει σε ένα ψυχίατρο. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 8 9 10 11 Επόμενη First Προηγούμενη 9 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 9 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 118 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Paragontas7000 rafaela11 taketrance Jack of Spades camil GeorgePap2003 chester20080 louminis Scandal Εριφύλη nimbus Gvisbinis MonaXoS Searching michaela888 johnsala Kate1914 Memetchi giannhs2001 charmander fortheloveofshizaya Angelikaaa Unboxholics fourkaki iew vas 78 giorgos5002 Entropy24 Ilikntas Luludaki Wonderkid Advocatus diaboli Jauahahwiwisjs Μήτσος10 Dr. Gl. Luminous bibliofagos aris65 American Economist Wondering Ωρορα annapdk Κλημεντίνη Giorgkalo SlimShady aggelosst9 jellojina pistoli Debugging_Daemon BatGuin vasilis123321 tsiobieman ChristosM89 A350 Spentys Natsuko Indecisive2 touvlo ROM32 Libertus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από nearos: οι αφέλειες είναι ό,τι χειρότερο. Click για ανάπτυξη... κυρίως κατι κοντά φασέικα αφελάκια
Luludaki Πολύ δραστήριο μέλος Η Luludaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 1.760 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2025 στις 06:42 Η Luludaki έγραψε: #163 26-07-25 06:42 Στο κριθαράκι με μοσχαράκι Το κριθαράκι είναι όλα τα λεφτά amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 8.602 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2025 στις 10:28 Η amarelia έγραψε: #164 26-07-25 10:28 οι παραστάσεις του εθνικού θεάτρου είναι επι το πλείστον επιεικώς απαράδεκτες και τα περισσότερα παιδιά που παίρνουν είναι ατάλαντα, απαίδευτα βύσματα ορίστε το είπα Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 22 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.969 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2025 στις 12:25 Η Joji έγραψε: #165 26-07-25 12:25 Αρχική Δημοσίευση από Ουριήλ: Δεν είναι καθόλου περίεργο να βγαίνεις με ομπρέλα το καλοκαίρι μεσημέρι όταν έχει 40 βσθμους. Δεν πρέπει να είναι για βροχή μόνο Click για ανάπτυξη... Τώρα που το είπες αυτό, είχαμε μια κυρία στο ξενοδοχείο (πολύ κομψή, κάπου στα 40, από Ιαπωνία) που κυκλοφορούσε τα μεσημέρια με την όμορφη κάτασπρη ομπρέλα της, με ένα pattern εξίσου ωραίο. Να, σαν αυτή: Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.572 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2025 στις 13:35 Η Εριφύλη έγραψε: #166 26-07-25 13:35 Πατάτες φούρνου >>> τηγανιτές Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.572 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2025 στις 17:41 Η Εριφύλη έγραψε: #167 26-07-25 17:41 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: οι παραστάσεις του εθνικού θεάτρου είναι επι το πλείστον επιεικώς απαράδεκτες και τα περισσότερα παιδιά που παίρνουν είναι ατάλαντα, απαίδευτα βύσματα ορίστε το είπα Click για ανάπτυξη... Αυτό δεν είναι unpopular είναι αλήθεια. Δεν ξέρω κανέναν φίλο / γνωστό μου ηθοποιό να πηγαίνει σε παραστάσεις του εθνικού την τελευταία 5ετια. Εκτός αν καλεστούν σε καμιά επίσημη πρεμιέρα Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.274 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2025 στις 18:05 Η Grand Duchess: #168 26-07-25 18:05 Αρχική Δημοσίευση από nearos: οι αφέλειες είναι ό,τι χειρότερο. Click για ανάπτυξη... Εκτός αν είσαι η monica Bellucci, τοτε είσαι κουκλα Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 26 Ιουλίου 2025 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: κυρίως κατι κοντά φασέικα αφελάκια Click για ανάπτυξη... Αυτά είναι για γελια Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 26 Ιουλίου 2025 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: οι παραστάσεις του εθνικού θεάτρου είναι επι το πλείστον επιεικώς απαράδεκτες και τα περισσότερα παιδιά που παίρνουν είναι ατάλαντα, απαίδευτα βύσματα ορίστε το είπα Click για ανάπτυξη... ΝΑΙ. θα μπορούσα να γράψω έκθεση. Δεν ξαναπαω. Τα αριστουργήματα τα έχω βρει στα μικρά θέατρα amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 8.602 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2025 στις 18:13 Η amarelia έγραψε: #169 26-07-25 18:13 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Τα αριστουργήματα τα έχω βρει στα μικρά θέατρα Click για ανάπτυξη... Μη σου πω και ερασιτεχνικά βλέπω εχει κάποιες εξαιρετικές ομάδες ανεβάζουν εργάρες Zukov_v2 Δραστήριο μέλος Ο Zukov_v2 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 658 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2025 στις 23:13 Ο Zukov_v2 έγραψε: #170 26-07-25 23:13 Οπως εχω ξαναπει, 95% των ψυχολογων= scam artists ilias90 Περιβόητο μέλος Ο White Privilege δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 6.095 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2025 στις 00:35 Ο ilias90 έγραψε: #171 27-07-25 00:35 Αρχική Δημοσίευση από Zukov_v2: Οπως εχω ξαναπει, 95% των ψυχολογων= scam artists Click για ανάπτυξη... dum dum boy Περιβόητο μέλος Ο Νάσος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Εργάτης και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.803 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2025 στις 00:40 Ο dum dum boy: #172 27-07-25 00:40 Αρχική Δημοσίευση από Zukov_v2: Οπως εχω ξαναπει, 95% των ψυχολογων= scam artists Click για ανάπτυξη... αυτη είναι και η πιο τυπική αντίδραση των ψυχικά ασθενών btw. "Εγω μια χαρα είμαι. Αυτος είναι μαλακας" Τεσπα. Σηκώνει κουβέντα η συγκεκριμένη δήλωση Zukov_v2 Δραστήριο μέλος Ο Zukov_v2 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 658 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2025 στις 00:48 Ο Zukov_v2 έγραψε: #173 27-07-25 00:48 Αρχική Δημοσίευση από dum dum boy: αυτη είναι και η πιο τυπική αντίδραση των ψυχικά ασθενών btw. "Εγω μια χαρα είμαι. Αυτος είναι μαλακας" Τεσπα. Σηκώνει κουβέντα η συγκεκριμένη δήλωση Click για ανάπτυξη... Καμια κουβεντα, κατευθειαν στον ψυχιατρο να ρυθμισει τη νευροχημεια. Βεβαια, το 80% των ψυχιατρων ειναι ανιδεο amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 8.602 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2025 στις 00:57 Η amarelia έγραψε: #174 27-07-25 00:57 Αρχική Δημοσίευση από Zukov_v2: Καμια κουβεντα, κατευθειαν στον ψυχιατρο να ρυθμισει τη νευροχημεια. Click για ανάπτυξη... Δεν υπάρχει σήμερα κανένα αξιόπιστο ιατρικό τεστ που να μετρά άμεσα τη χημεια του εγκεφάλου και να δείχνει με σαφήνεια αν αυτή είναι διαταραγμενη. Οι ψυχιατρικές διαγνώσεις βασίζονται κυρίως σε παρατηρήσιμα συμπεριφορικά και ψυχολογικα συμπτώματα, σύμφωνα με κλινικά κριτήρια, και όχι σε βιολογικες μετρήσεις ή εξετάσεις εργαστηριιου dum dum boy Περιβόητο μέλος Ο Νάσος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Εργάτης και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.803 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2025 στις 01:00 Ο dum dum boy: #175 27-07-25 01:00 Αρχική Δημοσίευση από Zukov_v2: Καμια κουβεντα, κατευθειαν στον ψυχιατρο να ρυθμισει τη νευροχημεια. Βεβαια, το 80% των ψυχιατρων ειναι ανιδεο Click για ανάπτυξη... στις περισσότερες περιπτώσεις, στατιστικα μιλώντας, όπως σε αντιμετωπίζει η ιατρική, δλδ στατιστικά, είτε είναι ψυχολόγος, είτε ψυχίατρος τις ίδιες λύσεις θα σου δώσει. ψυχολόγοι και ψυχίατροι δεν είναι ανίδεοι. απλά δεν είναι δυνατό να βγάλουν 100% διάγνωση. δεν βλέπουν κάποια ακτινογραφία με σπειροειδές κάταγμα ασπούμε. το πάνε ψάχνοντας και θέλουν και λίγο feedback από τον ασθενή. Zukov_v2 Δραστήριο μέλος Ο Zukov_v2 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 658 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2025 στις 01:05 Ο Zukov_v2 έγραψε: #176 27-07-25 01:05 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Δεν υπάρχει σήμερα κανένα αξιόπιστο ιατρικό τεστ που να μετρά άμεσα τη χημεια του εγκεφάλου και να δείχνει με σαφήνεια αν αυτή είναι διαταραγμενη. Οι ψυχιατρικές διαγνώσεις βασίζονται κυρίως σε παρατηρήσιμα συμπεριφορικά και ψυχολογικα συμπτώματα, σύμφωνα με κλινικά κριτήρια, και όχι σε βιολογικες μετρήσεις ή εξετάσεις εργαστηριιου Click για ανάπτυξη... Αυτο το γνωριζω. Σε αυτο που εχω καταληξει εμπειρικα ειναι οτι οι μισοι που λενε οτι θελουν ψυχολο χρηζουν φαρμακευτικης αγωγης, η οποια οπως και να το κανουμε επιδρα γρηγοροτερα απο τις σε βαθος χρονου αλλαγες σε μοτιβα συμπεριφορας μεσω της ψυχοθεραπειας, αν αυτες οι αλλαγες πραγματι επελθουν. Ακομα καλυτερα συνδυαστικα. Καλα οχι οτι τα χαπια δεν εχουν παρενεργειες, δε χτιζουν ανοχη, μερικα ειναι hit or miss. Εξαλλου οντως κανεις δε ξερει σε τι οφειλεται μια ψυχικη ασθενειαζ παιζουν εκει με συγκεκριμενοθς υποδοχεις να καταπραυνουκ συμπτωματα. Για μερικους αρκει ο ψυχολογος, αλλοι δεν τον χρειαζονται καν θελουν απλα καλυτερες συνηθειες, καλυτερες συνθηκες διαβιωσης, κοινωνικοποιησης, να ανηκουν σε ομαδες, να πιστευουν σε κατι. Αλλα μερικοι πρεπει να πηγαινουν συστημενοι στον ψυχιατρο. Εξαλλου η συγχρονη ζωη δηνιουργει καργα ψυχικες ασθενειες amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 8.602 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2025 στις 01:09 Η amarelia έγραψε: #177 27-07-25 01:09 Αρχική Δημοσίευση από Zukov_v2: Σε αυτο που εχω καταληξει εμπειρικα ειναι οτι οι μισοι που λενε οτι θελουν ψυχολο χρηζουν φαρμακευτικης αγωγης, η οποια οπως και να το κανουμε επιδρα γρηγοροτερα απο τις σε βαθος χρονου αλλαγες σε μοτιβα συμπεριφορας μεσω της ψυχοθεραπειας, αν αυτες οι αλλαγες πραγματι επελθουν. Ακομα καλυτερα συνδυαστικα. Click για ανάπτυξη... Αυτό πως μπορείς να το συμπεράνεις; Πολλά απο αυτά τα χάπια με αποκορύφωμα τα ζάναξ σου αφήνουν μόνιμες παρενέργειες. Πολλά απο αυτά τα χάπια συνταγογραφούνται για ρουτίνα μέχρι και για αϋπνία. Για να μην ξεκινήσω να γράφω για τα αντικαταθλιπτικά. dum dum boy Περιβόητο μέλος Ο Νάσος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Εργάτης και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.803 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2025 στις 01:09 Ο dum dum boy: #178 27-07-25 01:09 σημείωση: οι σοβαρές ψυχικές ασθένειες, που χρήζουν απαραίτητα ψυχίατρο, είναι μαξ 5% του συνόλου. (ψυχώσεις, σχιζοφρένεια, διπολική κλπ). αντικαταθλιπτικά, σου γράφει και ο ψυχολόγος. Zukov_v2 Δραστήριο μέλος Ο Zukov_v2 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 658 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2025 στις 01:16 Ο Zukov_v2 έγραψε: #179 27-07-25 01:16 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Αυτό πως μπορείς να το συμπεράνεις; Πολλά απο αυτά τα χάπια με αποκορύφωμα τα ζάναξ σου αφήνουν μόνιμες παρενέργειες. Click για ανάπτυξη... Ναι το γνωριζω, και γενικα τα πρωτοκολλα λενε περα απο σπανιες περιπτωσεις, να συνταγογραφουνται για βραχυβια χρηση. Ειδικα για τις αυπνιες αντενδεικνυνται τελειως γτ καταστρεφουν τον rem υπνο Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Πολλά απο αυτά τα χάπια συνταγογραφούνται για ρουτίνα μέχρι και για αϋπνία. Για να μην ξεκινήσω να γράφω για τα αντικαταθλιπτικά. Click για ανάπτυξη... Καλα τα αντικαθληπτικα επιρρωνουν πληρως το επιχειρημα μου περι ανιδεων ή μαλλον οτι προκειται περι glorified εμπορων. Το ολο επιχειρημα ειναι οτι η ψυχολογια θελει βαθος πολλων χρονων για να επιδρασει αν επιδρασει, γτ η εκμαθηση νεων μοτιβων απο τον εγκεφαλο ειναι απειρως πιο δυσκολη μετα την ηλικια των 12 βαρια 15 και μερικες φορες δεν επιτυγχανεται καν. Οχι οτι οι αγωγες φερνουν μονιμες δομικες αλλαγες αλλα οτι επενεργουν γρηγοροτερα ειναι νομιζω αυταποδεικτο. Αυτο για μια ορισμενη κατηγορια ανθρωπων που κανει μπαμ οτι περα απο ψυχολογο πρεπει να καταφυγουν και σε ψυχιατρο. Τωρα το πως θα το χειριστουν οι ειδικοι αλλο θεμα. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 27 Ιουλίου 2025 Αρχική Δημοσίευση από dum dum boy: αντικαταθλιπτικά, σου γράφει και ο ψυχολόγος. Click για ανάπτυξη... Δε προβλεπεται μη γιατρος να συνταγογραφει dum dum boy Περιβόητο μέλος Ο Νάσος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Εργάτης και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.803 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2025 στις 01:22 Ο dum dum boy: #180 27-07-25 01:22 Αρχική Δημοσίευση από Zukov_v2: Δε προβλεπεται μη γιατρος να συνταγογραφει Click για ανάπτυξη... τυπικά όχι. πρακτικά θα σε παραπέμψει σε ένα ψυχίατρο. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 8 9 10 11 Επόμενη First Προηγούμενη 9 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 9 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 118 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Paragontas7000 rafaela11 taketrance Jack of Spades camil GeorgePap2003 chester20080 louminis Scandal Εριφύλη nimbus Gvisbinis MonaXoS Searching michaela888 johnsala Kate1914 Memetchi giannhs2001 charmander fortheloveofshizaya Angelikaaa Unboxholics fourkaki iew vas 78 giorgos5002 Entropy24 Ilikntas Luludaki Wonderkid Advocatus diaboli Jauahahwiwisjs Μήτσος10 Dr. Gl. Luminous bibliofagos aris65 American Economist Wondering Ωρορα annapdk Κλημεντίνη Giorgkalo SlimShady aggelosst9 jellojina pistoli Debugging_Daemon BatGuin vasilis123321 tsiobieman ChristosM89 A350 Spentys Natsuko Indecisive2 touvlo ROM32 Libertus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 8.602 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2025 στις 10:28 Η amarelia έγραψε: #164 26-07-25 10:28 οι παραστάσεις του εθνικού θεάτρου είναι επι το πλείστον επιεικώς απαράδεκτες και τα περισσότερα παιδιά που παίρνουν είναι ατάλαντα, απαίδευτα βύσματα ορίστε το είπα Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 22 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.969 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2025 στις 12:25 Η Joji έγραψε: #165 26-07-25 12:25 Αρχική Δημοσίευση από Ουριήλ: Δεν είναι καθόλου περίεργο να βγαίνεις με ομπρέλα το καλοκαίρι μεσημέρι όταν έχει 40 βσθμους. Δεν πρέπει να είναι για βροχή μόνο Click για ανάπτυξη... Τώρα που το είπες αυτό, είχαμε μια κυρία στο ξενοδοχείο (πολύ κομψή, κάπου στα 40, από Ιαπωνία) που κυκλοφορούσε τα μεσημέρια με την όμορφη κάτασπρη ομπρέλα της, με ένα pattern εξίσου ωραίο. Να, σαν αυτή: Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.572 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2025 στις 13:35 Η Εριφύλη έγραψε: #166 26-07-25 13:35 Πατάτες φούρνου >>> τηγανιτές Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.572 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2025 στις 17:41 Η Εριφύλη έγραψε: #167 26-07-25 17:41 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: οι παραστάσεις του εθνικού θεάτρου είναι επι το πλείστον επιεικώς απαράδεκτες και τα περισσότερα παιδιά που παίρνουν είναι ατάλαντα, απαίδευτα βύσματα ορίστε το είπα Click για ανάπτυξη... Αυτό δεν είναι unpopular είναι αλήθεια. Δεν ξέρω κανέναν φίλο / γνωστό μου ηθοποιό να πηγαίνει σε παραστάσεις του εθνικού την τελευταία 5ετια. Εκτός αν καλεστούν σε καμιά επίσημη πρεμιέρα Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.274 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2025 στις 18:05 Η Grand Duchess: #168 26-07-25 18:05 Αρχική Δημοσίευση από nearos: οι αφέλειες είναι ό,τι χειρότερο. Click για ανάπτυξη... Εκτός αν είσαι η monica Bellucci, τοτε είσαι κουκλα Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 26 Ιουλίου 2025 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: κυρίως κατι κοντά φασέικα αφελάκια Click για ανάπτυξη... Αυτά είναι για γελια Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 26 Ιουλίου 2025 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: οι παραστάσεις του εθνικού θεάτρου είναι επι το πλείστον επιεικώς απαράδεκτες και τα περισσότερα παιδιά που παίρνουν είναι ατάλαντα, απαίδευτα βύσματα ορίστε το είπα Click για ανάπτυξη... ΝΑΙ. θα μπορούσα να γράψω έκθεση. Δεν ξαναπαω. Τα αριστουργήματα τα έχω βρει στα μικρά θέατρα amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 8.602 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2025 στις 18:13 Η amarelia έγραψε: #169 26-07-25 18:13 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Τα αριστουργήματα τα έχω βρει στα μικρά θέατρα Click για ανάπτυξη... Μη σου πω και ερασιτεχνικά βλέπω εχει κάποιες εξαιρετικές ομάδες ανεβάζουν εργάρες Zukov_v2 Δραστήριο μέλος Ο Zukov_v2 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 658 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2025 στις 23:13 Ο Zukov_v2 έγραψε: #170 26-07-25 23:13 Οπως εχω ξαναπει, 95% των ψυχολογων= scam artists ilias90 Περιβόητο μέλος Ο White Privilege δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 6.095 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2025 στις 00:35 Ο ilias90 έγραψε: #171 27-07-25 00:35 Αρχική Δημοσίευση από Zukov_v2: Οπως εχω ξαναπει, 95% των ψυχολογων= scam artists Click για ανάπτυξη... dum dum boy Περιβόητο μέλος Ο Νάσος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Εργάτης και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.803 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2025 στις 00:40 Ο dum dum boy: #172 27-07-25 00:40 Αρχική Δημοσίευση από Zukov_v2: Οπως εχω ξαναπει, 95% των ψυχολογων= scam artists Click για ανάπτυξη... αυτη είναι και η πιο τυπική αντίδραση των ψυχικά ασθενών btw. "Εγω μια χαρα είμαι. Αυτος είναι μαλακας" Τεσπα. Σηκώνει κουβέντα η συγκεκριμένη δήλωση Zukov_v2 Δραστήριο μέλος Ο Zukov_v2 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 658 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2025 στις 00:48 Ο Zukov_v2 έγραψε: #173 27-07-25 00:48 Αρχική Δημοσίευση από dum dum boy: αυτη είναι και η πιο τυπική αντίδραση των ψυχικά ασθενών btw. "Εγω μια χαρα είμαι. Αυτος είναι μαλακας" Τεσπα. Σηκώνει κουβέντα η συγκεκριμένη δήλωση Click για ανάπτυξη... Καμια κουβεντα, κατευθειαν στον ψυχιατρο να ρυθμισει τη νευροχημεια. Βεβαια, το 80% των ψυχιατρων ειναι ανιδεο amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 8.602 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2025 στις 00:57 Η amarelia έγραψε: #174 27-07-25 00:57 Αρχική Δημοσίευση από Zukov_v2: Καμια κουβεντα, κατευθειαν στον ψυχιατρο να ρυθμισει τη νευροχημεια. Click για ανάπτυξη... Δεν υπάρχει σήμερα κανένα αξιόπιστο ιατρικό τεστ που να μετρά άμεσα τη χημεια του εγκεφάλου και να δείχνει με σαφήνεια αν αυτή είναι διαταραγμενη. Οι ψυχιατρικές διαγνώσεις βασίζονται κυρίως σε παρατηρήσιμα συμπεριφορικά και ψυχολογικα συμπτώματα, σύμφωνα με κλινικά κριτήρια, και όχι σε βιολογικες μετρήσεις ή εξετάσεις εργαστηριιου dum dum boy Περιβόητο μέλος Ο Νάσος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Εργάτης και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.803 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2025 στις 01:00 Ο dum dum boy: #175 27-07-25 01:00 Αρχική Δημοσίευση από Zukov_v2: Καμια κουβεντα, κατευθειαν στον ψυχιατρο να ρυθμισει τη νευροχημεια. Βεβαια, το 80% των ψυχιατρων ειναι ανιδεο Click για ανάπτυξη... στις περισσότερες περιπτώσεις, στατιστικα μιλώντας, όπως σε αντιμετωπίζει η ιατρική, δλδ στατιστικά, είτε είναι ψυχολόγος, είτε ψυχίατρος τις ίδιες λύσεις θα σου δώσει. ψυχολόγοι και ψυχίατροι δεν είναι ανίδεοι. απλά δεν είναι δυνατό να βγάλουν 100% διάγνωση. δεν βλέπουν κάποια ακτινογραφία με σπειροειδές κάταγμα ασπούμε. το πάνε ψάχνοντας και θέλουν και λίγο feedback από τον ασθενή. Zukov_v2 Δραστήριο μέλος Ο Zukov_v2 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 658 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2025 στις 01:05 Ο Zukov_v2 έγραψε: #176 27-07-25 01:05 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Δεν υπάρχει σήμερα κανένα αξιόπιστο ιατρικό τεστ που να μετρά άμεσα τη χημεια του εγκεφάλου και να δείχνει με σαφήνεια αν αυτή είναι διαταραγμενη. Οι ψυχιατρικές διαγνώσεις βασίζονται κυρίως σε παρατηρήσιμα συμπεριφορικά και ψυχολογικα συμπτώματα, σύμφωνα με κλινικά κριτήρια, και όχι σε βιολογικες μετρήσεις ή εξετάσεις εργαστηριιου Click για ανάπτυξη... Αυτο το γνωριζω. Σε αυτο που εχω καταληξει εμπειρικα ειναι οτι οι μισοι που λενε οτι θελουν ψυχολο χρηζουν φαρμακευτικης αγωγης, η οποια οπως και να το κανουμε επιδρα γρηγοροτερα απο τις σε βαθος χρονου αλλαγες σε μοτιβα συμπεριφορας μεσω της ψυχοθεραπειας, αν αυτες οι αλλαγες πραγματι επελθουν. Ακομα καλυτερα συνδυαστικα. Καλα οχι οτι τα χαπια δεν εχουν παρενεργειες, δε χτιζουν ανοχη, μερικα ειναι hit or miss. Εξαλλου οντως κανεις δε ξερει σε τι οφειλεται μια ψυχικη ασθενειαζ παιζουν εκει με συγκεκριμενοθς υποδοχεις να καταπραυνουκ συμπτωματα. Για μερικους αρκει ο ψυχολογος, αλλοι δεν τον χρειαζονται καν θελουν απλα καλυτερες συνηθειες, καλυτερες συνθηκες διαβιωσης, κοινωνικοποιησης, να ανηκουν σε ομαδες, να πιστευουν σε κατι. Αλλα μερικοι πρεπει να πηγαινουν συστημενοι στον ψυχιατρο. Εξαλλου η συγχρονη ζωη δηνιουργει καργα ψυχικες ασθενειες amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 8.602 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2025 στις 01:09 Η amarelia έγραψε: #177 27-07-25 01:09 Αρχική Δημοσίευση από Zukov_v2: Σε αυτο που εχω καταληξει εμπειρικα ειναι οτι οι μισοι που λενε οτι θελουν ψυχολο χρηζουν φαρμακευτικης αγωγης, η οποια οπως και να το κανουμε επιδρα γρηγοροτερα απο τις σε βαθος χρονου αλλαγες σε μοτιβα συμπεριφορας μεσω της ψυχοθεραπειας, αν αυτες οι αλλαγες πραγματι επελθουν. Ακομα καλυτερα συνδυαστικα. Click για ανάπτυξη... Αυτό πως μπορείς να το συμπεράνεις; Πολλά απο αυτά τα χάπια με αποκορύφωμα τα ζάναξ σου αφήνουν μόνιμες παρενέργειες. Πολλά απο αυτά τα χάπια συνταγογραφούνται για ρουτίνα μέχρι και για αϋπνία. Για να μην ξεκινήσω να γράφω για τα αντικαταθλιπτικά. dum dum boy Περιβόητο μέλος Ο Νάσος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Εργάτης και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.803 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2025 στις 01:09 Ο dum dum boy: #178 27-07-25 01:09 σημείωση: οι σοβαρές ψυχικές ασθένειες, που χρήζουν απαραίτητα ψυχίατρο, είναι μαξ 5% του συνόλου. (ψυχώσεις, σχιζοφρένεια, διπολική κλπ). αντικαταθλιπτικά, σου γράφει και ο ψυχολόγος. Zukov_v2 Δραστήριο μέλος Ο Zukov_v2 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 658 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2025 στις 01:16 Ο Zukov_v2 έγραψε: #179 27-07-25 01:16 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Αυτό πως μπορείς να το συμπεράνεις; Πολλά απο αυτά τα χάπια με αποκορύφωμα τα ζάναξ σου αφήνουν μόνιμες παρενέργειες. Click για ανάπτυξη... Ναι το γνωριζω, και γενικα τα πρωτοκολλα λενε περα απο σπανιες περιπτωσεις, να συνταγογραφουνται για βραχυβια χρηση. Ειδικα για τις αυπνιες αντενδεικνυνται τελειως γτ καταστρεφουν τον rem υπνο Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Πολλά απο αυτά τα χάπια συνταγογραφούνται για ρουτίνα μέχρι και για αϋπνία. Για να μην ξεκινήσω να γράφω για τα αντικαταθλιπτικά. Click για ανάπτυξη... Καλα τα αντικαθληπτικα επιρρωνουν πληρως το επιχειρημα μου περι ανιδεων ή μαλλον οτι προκειται περι glorified εμπορων. Το ολο επιχειρημα ειναι οτι η ψυχολογια θελει βαθος πολλων χρονων για να επιδρασει αν επιδρασει, γτ η εκμαθηση νεων μοτιβων απο τον εγκεφαλο ειναι απειρως πιο δυσκολη μετα την ηλικια των 12 βαρια 15 και μερικες φορες δεν επιτυγχανεται καν. Οχι οτι οι αγωγες φερνουν μονιμες δομικες αλλαγες αλλα οτι επενεργουν γρηγοροτερα ειναι νομιζω αυταποδεικτο. Αυτο για μια ορισμενη κατηγορια ανθρωπων που κανει μπαμ οτι περα απο ψυχολογο πρεπει να καταφυγουν και σε ψυχιατρο. Τωρα το πως θα το χειριστουν οι ειδικοι αλλο θεμα. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 27 Ιουλίου 2025 Αρχική Δημοσίευση από dum dum boy: αντικαταθλιπτικά, σου γράφει και ο ψυχολόγος. Click για ανάπτυξη... Δε προβλεπεται μη γιατρος να συνταγογραφει dum dum boy Περιβόητο μέλος Ο Νάσος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Εργάτης και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.803 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2025 στις 01:22 Ο dum dum boy: #180 27-07-25 01:22 Αρχική Δημοσίευση από Zukov_v2: Δε προβλεπεται μη γιατρος να συνταγογραφει Click για ανάπτυξη... τυπικά όχι. πρακτικά θα σε παραπέμψει σε ένα ψυχίατρο. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 8 9 10 11 Επόμενη First Προηγούμενη 9 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 9 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 118 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Paragontas7000 rafaela11 taketrance Jack of Spades camil GeorgePap2003 chester20080 louminis Scandal Εριφύλη nimbus Gvisbinis MonaXoS Searching michaela888 johnsala Kate1914 Memetchi giannhs2001 charmander fortheloveofshizaya Angelikaaa Unboxholics fourkaki iew vas 78 giorgos5002 Entropy24 Ilikntas Luludaki Wonderkid Advocatus diaboli Jauahahwiwisjs Μήτσος10 Dr. Gl. Luminous bibliofagos aris65 American Economist Wondering Ωρορα annapdk Κλημεντίνη Giorgkalo SlimShady aggelosst9 jellojina pistoli Debugging_Daemon BatGuin vasilis123321 tsiobieman ChristosM89 A350 Spentys Natsuko Indecisive2 touvlo ROM32 Libertus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
οι παραστάσεις του εθνικού θεάτρου είναι επι το πλείστον επιεικώς απαράδεκτες και τα περισσότερα παιδιά που παίρνουν είναι ατάλαντα, απαίδευτα βύσματα ορίστε το είπα
Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 22 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.969 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2025 στις 12:25 Η Joji έγραψε: #165 26-07-25 12:25 Αρχική Δημοσίευση από Ουριήλ: Δεν είναι καθόλου περίεργο να βγαίνεις με ομπρέλα το καλοκαίρι μεσημέρι όταν έχει 40 βσθμους. Δεν πρέπει να είναι για βροχή μόνο Click για ανάπτυξη... Τώρα που το είπες αυτό, είχαμε μια κυρία στο ξενοδοχείο (πολύ κομψή, κάπου στα 40, από Ιαπωνία) που κυκλοφορούσε τα μεσημέρια με την όμορφη κάτασπρη ομπρέλα της, με ένα pattern εξίσου ωραίο. Να, σαν αυτή: Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.572 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2025 στις 13:35 Η Εριφύλη έγραψε: #166 26-07-25 13:35 Πατάτες φούρνου >>> τηγανιτές Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.572 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2025 στις 17:41 Η Εριφύλη έγραψε: #167 26-07-25 17:41 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: οι παραστάσεις του εθνικού θεάτρου είναι επι το πλείστον επιεικώς απαράδεκτες και τα περισσότερα παιδιά που παίρνουν είναι ατάλαντα, απαίδευτα βύσματα ορίστε το είπα Click για ανάπτυξη... Αυτό δεν είναι unpopular είναι αλήθεια. Δεν ξέρω κανέναν φίλο / γνωστό μου ηθοποιό να πηγαίνει σε παραστάσεις του εθνικού την τελευταία 5ετια. Εκτός αν καλεστούν σε καμιά επίσημη πρεμιέρα Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.274 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2025 στις 18:05 Η Grand Duchess: #168 26-07-25 18:05 Αρχική Δημοσίευση από nearos: οι αφέλειες είναι ό,τι χειρότερο. Click για ανάπτυξη... Εκτός αν είσαι η monica Bellucci, τοτε είσαι κουκλα Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 26 Ιουλίου 2025 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: κυρίως κατι κοντά φασέικα αφελάκια Click για ανάπτυξη... Αυτά είναι για γελια Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 26 Ιουλίου 2025 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: οι παραστάσεις του εθνικού θεάτρου είναι επι το πλείστον επιεικώς απαράδεκτες και τα περισσότερα παιδιά που παίρνουν είναι ατάλαντα, απαίδευτα βύσματα ορίστε το είπα Click για ανάπτυξη... ΝΑΙ. θα μπορούσα να γράψω έκθεση. Δεν ξαναπαω. Τα αριστουργήματα τα έχω βρει στα μικρά θέατρα amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 8.602 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2025 στις 18:13 Η amarelia έγραψε: #169 26-07-25 18:13 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Τα αριστουργήματα τα έχω βρει στα μικρά θέατρα Click για ανάπτυξη... Μη σου πω και ερασιτεχνικά βλέπω εχει κάποιες εξαιρετικές ομάδες ανεβάζουν εργάρες Zukov_v2 Δραστήριο μέλος Ο Zukov_v2 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 658 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2025 στις 23:13 Ο Zukov_v2 έγραψε: #170 26-07-25 23:13 Οπως εχω ξαναπει, 95% των ψυχολογων= scam artists ilias90 Περιβόητο μέλος Ο White Privilege δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 6.095 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2025 στις 00:35 Ο ilias90 έγραψε: #171 27-07-25 00:35 Αρχική Δημοσίευση από Zukov_v2: Οπως εχω ξαναπει, 95% των ψυχολογων= scam artists Click για ανάπτυξη... dum dum boy Περιβόητο μέλος Ο Νάσος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Εργάτης και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.803 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2025 στις 00:40 Ο dum dum boy: #172 27-07-25 00:40 Αρχική Δημοσίευση από Zukov_v2: Οπως εχω ξαναπει, 95% των ψυχολογων= scam artists Click για ανάπτυξη... αυτη είναι και η πιο τυπική αντίδραση των ψυχικά ασθενών btw. "Εγω μια χαρα είμαι. Αυτος είναι μαλακας" Τεσπα. Σηκώνει κουβέντα η συγκεκριμένη δήλωση Zukov_v2 Δραστήριο μέλος Ο Zukov_v2 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 658 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2025 στις 00:48 Ο Zukov_v2 έγραψε: #173 27-07-25 00:48 Αρχική Δημοσίευση από dum dum boy: αυτη είναι και η πιο τυπική αντίδραση των ψυχικά ασθενών btw. "Εγω μια χαρα είμαι. Αυτος είναι μαλακας" Τεσπα. Σηκώνει κουβέντα η συγκεκριμένη δήλωση Click για ανάπτυξη... Καμια κουβεντα, κατευθειαν στον ψυχιατρο να ρυθμισει τη νευροχημεια. Βεβαια, το 80% των ψυχιατρων ειναι ανιδεο amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 8.602 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2025 στις 00:57 Η amarelia έγραψε: #174 27-07-25 00:57 Αρχική Δημοσίευση από Zukov_v2: Καμια κουβεντα, κατευθειαν στον ψυχιατρο να ρυθμισει τη νευροχημεια. Click για ανάπτυξη... Δεν υπάρχει σήμερα κανένα αξιόπιστο ιατρικό τεστ που να μετρά άμεσα τη χημεια του εγκεφάλου και να δείχνει με σαφήνεια αν αυτή είναι διαταραγμενη. Οι ψυχιατρικές διαγνώσεις βασίζονται κυρίως σε παρατηρήσιμα συμπεριφορικά και ψυχολογικα συμπτώματα, σύμφωνα με κλινικά κριτήρια, και όχι σε βιολογικες μετρήσεις ή εξετάσεις εργαστηριιου dum dum boy Περιβόητο μέλος Ο Νάσος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Εργάτης και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.803 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2025 στις 01:00 Ο dum dum boy: #175 27-07-25 01:00 Αρχική Δημοσίευση από Zukov_v2: Καμια κουβεντα, κατευθειαν στον ψυχιατρο να ρυθμισει τη νευροχημεια. Βεβαια, το 80% των ψυχιατρων ειναι ανιδεο Click για ανάπτυξη... στις περισσότερες περιπτώσεις, στατιστικα μιλώντας, όπως σε αντιμετωπίζει η ιατρική, δλδ στατιστικά, είτε είναι ψυχολόγος, είτε ψυχίατρος τις ίδιες λύσεις θα σου δώσει. ψυχολόγοι και ψυχίατροι δεν είναι ανίδεοι. απλά δεν είναι δυνατό να βγάλουν 100% διάγνωση. δεν βλέπουν κάποια ακτινογραφία με σπειροειδές κάταγμα ασπούμε. το πάνε ψάχνοντας και θέλουν και λίγο feedback από τον ασθενή. Zukov_v2 Δραστήριο μέλος Ο Zukov_v2 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 658 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2025 στις 01:05 Ο Zukov_v2 έγραψε: #176 27-07-25 01:05 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Δεν υπάρχει σήμερα κανένα αξιόπιστο ιατρικό τεστ που να μετρά άμεσα τη χημεια του εγκεφάλου και να δείχνει με σαφήνεια αν αυτή είναι διαταραγμενη. Οι ψυχιατρικές διαγνώσεις βασίζονται κυρίως σε παρατηρήσιμα συμπεριφορικά και ψυχολογικα συμπτώματα, σύμφωνα με κλινικά κριτήρια, και όχι σε βιολογικες μετρήσεις ή εξετάσεις εργαστηριιου Click για ανάπτυξη... Αυτο το γνωριζω. Σε αυτο που εχω καταληξει εμπειρικα ειναι οτι οι μισοι που λενε οτι θελουν ψυχολο χρηζουν φαρμακευτικης αγωγης, η οποια οπως και να το κανουμε επιδρα γρηγοροτερα απο τις σε βαθος χρονου αλλαγες σε μοτιβα συμπεριφορας μεσω της ψυχοθεραπειας, αν αυτες οι αλλαγες πραγματι επελθουν. Ακομα καλυτερα συνδυαστικα. Καλα οχι οτι τα χαπια δεν εχουν παρενεργειες, δε χτιζουν ανοχη, μερικα ειναι hit or miss. Εξαλλου οντως κανεις δε ξερει σε τι οφειλεται μια ψυχικη ασθενειαζ παιζουν εκει με συγκεκριμενοθς υποδοχεις να καταπραυνουκ συμπτωματα. Για μερικους αρκει ο ψυχολογος, αλλοι δεν τον χρειαζονται καν θελουν απλα καλυτερες συνηθειες, καλυτερες συνθηκες διαβιωσης, κοινωνικοποιησης, να ανηκουν σε ομαδες, να πιστευουν σε κατι. Αλλα μερικοι πρεπει να πηγαινουν συστημενοι στον ψυχιατρο. Εξαλλου η συγχρονη ζωη δηνιουργει καργα ψυχικες ασθενειες amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 8.602 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2025 στις 01:09 Η amarelia έγραψε: #177 27-07-25 01:09 Αρχική Δημοσίευση από Zukov_v2: Σε αυτο που εχω καταληξει εμπειρικα ειναι οτι οι μισοι που λενε οτι θελουν ψυχολο χρηζουν φαρμακευτικης αγωγης, η οποια οπως και να το κανουμε επιδρα γρηγοροτερα απο τις σε βαθος χρονου αλλαγες σε μοτιβα συμπεριφορας μεσω της ψυχοθεραπειας, αν αυτες οι αλλαγες πραγματι επελθουν. Ακομα καλυτερα συνδυαστικα. Click για ανάπτυξη... Αυτό πως μπορείς να το συμπεράνεις; Πολλά απο αυτά τα χάπια με αποκορύφωμα τα ζάναξ σου αφήνουν μόνιμες παρενέργειες. Πολλά απο αυτά τα χάπια συνταγογραφούνται για ρουτίνα μέχρι και για αϋπνία. Για να μην ξεκινήσω να γράφω για τα αντικαταθλιπτικά. dum dum boy Περιβόητο μέλος Ο Νάσος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Εργάτης και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.803 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2025 στις 01:09 Ο dum dum boy: #178 27-07-25 01:09 σημείωση: οι σοβαρές ψυχικές ασθένειες, που χρήζουν απαραίτητα ψυχίατρο, είναι μαξ 5% του συνόλου. (ψυχώσεις, σχιζοφρένεια, διπολική κλπ). αντικαταθλιπτικά, σου γράφει και ο ψυχολόγος. Zukov_v2 Δραστήριο μέλος Ο Zukov_v2 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 658 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2025 στις 01:16 Ο Zukov_v2 έγραψε: #179 27-07-25 01:16 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Αυτό πως μπορείς να το συμπεράνεις; Πολλά απο αυτά τα χάπια με αποκορύφωμα τα ζάναξ σου αφήνουν μόνιμες παρενέργειες. Click για ανάπτυξη... Ναι το γνωριζω, και γενικα τα πρωτοκολλα λενε περα απο σπανιες περιπτωσεις, να συνταγογραφουνται για βραχυβια χρηση. Ειδικα για τις αυπνιες αντενδεικνυνται τελειως γτ καταστρεφουν τον rem υπνο Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Πολλά απο αυτά τα χάπια συνταγογραφούνται για ρουτίνα μέχρι και για αϋπνία. Για να μην ξεκινήσω να γράφω για τα αντικαταθλιπτικά. Click για ανάπτυξη... Καλα τα αντικαθληπτικα επιρρωνουν πληρως το επιχειρημα μου περι ανιδεων ή μαλλον οτι προκειται περι glorified εμπορων. Το ολο επιχειρημα ειναι οτι η ψυχολογια θελει βαθος πολλων χρονων για να επιδρασει αν επιδρασει, γτ η εκμαθηση νεων μοτιβων απο τον εγκεφαλο ειναι απειρως πιο δυσκολη μετα την ηλικια των 12 βαρια 15 και μερικες φορες δεν επιτυγχανεται καν. Οχι οτι οι αγωγες φερνουν μονιμες δομικες αλλαγες αλλα οτι επενεργουν γρηγοροτερα ειναι νομιζω αυταποδεικτο. Αυτο για μια ορισμενη κατηγορια ανθρωπων που κανει μπαμ οτι περα απο ψυχολογο πρεπει να καταφυγουν και σε ψυχιατρο. Τωρα το πως θα το χειριστουν οι ειδικοι αλλο θεμα. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 27 Ιουλίου 2025 Αρχική Δημοσίευση από dum dum boy: αντικαταθλιπτικά, σου γράφει και ο ψυχολόγος. Click για ανάπτυξη... Δε προβλεπεται μη γιατρος να συνταγογραφει dum dum boy Περιβόητο μέλος Ο Νάσος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Εργάτης και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.803 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2025 στις 01:22 Ο dum dum boy: #180 27-07-25 01:22 Αρχική Δημοσίευση από Zukov_v2: Δε προβλεπεται μη γιατρος να συνταγογραφει Click για ανάπτυξη... τυπικά όχι. πρακτικά θα σε παραπέμψει σε ένα ψυχίατρο. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 8 9 10 11 Επόμενη First Προηγούμενη 9 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 9 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 118 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Paragontas7000 rafaela11 taketrance Jack of Spades camil GeorgePap2003 chester20080 louminis Scandal Εριφύλη nimbus Gvisbinis MonaXoS Searching michaela888 johnsala Kate1914 Memetchi giannhs2001 charmander fortheloveofshizaya Angelikaaa Unboxholics fourkaki iew vas 78 giorgos5002 Entropy24 Ilikntas Luludaki Wonderkid Advocatus diaboli Jauahahwiwisjs Μήτσος10 Dr. Gl. Luminous bibliofagos aris65 American Economist Wondering Ωρορα annapdk Κλημεντίνη Giorgkalo SlimShady aggelosst9 jellojina pistoli Debugging_Daemon BatGuin vasilis123321 tsiobieman ChristosM89 A350 Spentys Natsuko Indecisive2 touvlo ROM32 Libertus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Ουριήλ: Δεν είναι καθόλου περίεργο να βγαίνεις με ομπρέλα το καλοκαίρι μεσημέρι όταν έχει 40 βσθμους. Δεν πρέπει να είναι για βροχή μόνο Click για ανάπτυξη... Τώρα που το είπες αυτό, είχαμε μια κυρία στο ξενοδοχείο (πολύ κομψή, κάπου στα 40, από Ιαπωνία) που κυκλοφορούσε τα μεσημέρια με την όμορφη κάτασπρη ομπρέλα της, με ένα pattern εξίσου ωραίο. Να, σαν αυτή:
Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.572 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2025 στις 13:35 Η Εριφύλη έγραψε: #166 26-07-25 13:35 Πατάτες φούρνου >>> τηγανιτές Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.572 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2025 στις 17:41 Η Εριφύλη έγραψε: #167 26-07-25 17:41 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: οι παραστάσεις του εθνικού θεάτρου είναι επι το πλείστον επιεικώς απαράδεκτες και τα περισσότερα παιδιά που παίρνουν είναι ατάλαντα, απαίδευτα βύσματα ορίστε το είπα Click για ανάπτυξη... Αυτό δεν είναι unpopular είναι αλήθεια. Δεν ξέρω κανέναν φίλο / γνωστό μου ηθοποιό να πηγαίνει σε παραστάσεις του εθνικού την τελευταία 5ετια. Εκτός αν καλεστούν σε καμιά επίσημη πρεμιέρα Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.274 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2025 στις 18:05 Η Grand Duchess: #168 26-07-25 18:05 Αρχική Δημοσίευση από nearos: οι αφέλειες είναι ό,τι χειρότερο. Click για ανάπτυξη... Εκτός αν είσαι η monica Bellucci, τοτε είσαι κουκλα Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 26 Ιουλίου 2025 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: κυρίως κατι κοντά φασέικα αφελάκια Click για ανάπτυξη... Αυτά είναι για γελια Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 26 Ιουλίου 2025 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: οι παραστάσεις του εθνικού θεάτρου είναι επι το πλείστον επιεικώς απαράδεκτες και τα περισσότερα παιδιά που παίρνουν είναι ατάλαντα, απαίδευτα βύσματα ορίστε το είπα Click για ανάπτυξη... ΝΑΙ. θα μπορούσα να γράψω έκθεση. Δεν ξαναπαω. Τα αριστουργήματα τα έχω βρει στα μικρά θέατρα amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 8.602 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2025 στις 18:13 Η amarelia έγραψε: #169 26-07-25 18:13 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Τα αριστουργήματα τα έχω βρει στα μικρά θέατρα Click για ανάπτυξη... Μη σου πω και ερασιτεχνικά βλέπω εχει κάποιες εξαιρετικές ομάδες ανεβάζουν εργάρες Zukov_v2 Δραστήριο μέλος Ο Zukov_v2 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 658 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2025 στις 23:13 Ο Zukov_v2 έγραψε: #170 26-07-25 23:13 Οπως εχω ξαναπει, 95% των ψυχολογων= scam artists ilias90 Περιβόητο μέλος Ο White Privilege δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 6.095 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2025 στις 00:35 Ο ilias90 έγραψε: #171 27-07-25 00:35 Αρχική Δημοσίευση από Zukov_v2: Οπως εχω ξαναπει, 95% των ψυχολογων= scam artists Click για ανάπτυξη... dum dum boy Περιβόητο μέλος Ο Νάσος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Εργάτης και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.803 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2025 στις 00:40 Ο dum dum boy: #172 27-07-25 00:40 Αρχική Δημοσίευση από Zukov_v2: Οπως εχω ξαναπει, 95% των ψυχολογων= scam artists Click για ανάπτυξη... αυτη είναι και η πιο τυπική αντίδραση των ψυχικά ασθενών btw. "Εγω μια χαρα είμαι. Αυτος είναι μαλακας" Τεσπα. Σηκώνει κουβέντα η συγκεκριμένη δήλωση Zukov_v2 Δραστήριο μέλος Ο Zukov_v2 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 658 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2025 στις 00:48 Ο Zukov_v2 έγραψε: #173 27-07-25 00:48 Αρχική Δημοσίευση από dum dum boy: αυτη είναι και η πιο τυπική αντίδραση των ψυχικά ασθενών btw. "Εγω μια χαρα είμαι. Αυτος είναι μαλακας" Τεσπα. Σηκώνει κουβέντα η συγκεκριμένη δήλωση Click για ανάπτυξη... Καμια κουβεντα, κατευθειαν στον ψυχιατρο να ρυθμισει τη νευροχημεια. Βεβαια, το 80% των ψυχιατρων ειναι ανιδεο amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 8.602 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2025 στις 00:57 Η amarelia έγραψε: #174 27-07-25 00:57 Αρχική Δημοσίευση από Zukov_v2: Καμια κουβεντα, κατευθειαν στον ψυχιατρο να ρυθμισει τη νευροχημεια. Click για ανάπτυξη... Δεν υπάρχει σήμερα κανένα αξιόπιστο ιατρικό τεστ που να μετρά άμεσα τη χημεια του εγκεφάλου και να δείχνει με σαφήνεια αν αυτή είναι διαταραγμενη. Οι ψυχιατρικές διαγνώσεις βασίζονται κυρίως σε παρατηρήσιμα συμπεριφορικά και ψυχολογικα συμπτώματα, σύμφωνα με κλινικά κριτήρια, και όχι σε βιολογικες μετρήσεις ή εξετάσεις εργαστηριιου dum dum boy Περιβόητο μέλος Ο Νάσος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Εργάτης και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.803 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2025 στις 01:00 Ο dum dum boy: #175 27-07-25 01:00 Αρχική Δημοσίευση από Zukov_v2: Καμια κουβεντα, κατευθειαν στον ψυχιατρο να ρυθμισει τη νευροχημεια. Βεβαια, το 80% των ψυχιατρων ειναι ανιδεο Click για ανάπτυξη... στις περισσότερες περιπτώσεις, στατιστικα μιλώντας, όπως σε αντιμετωπίζει η ιατρική, δλδ στατιστικά, είτε είναι ψυχολόγος, είτε ψυχίατρος τις ίδιες λύσεις θα σου δώσει. ψυχολόγοι και ψυχίατροι δεν είναι ανίδεοι. απλά δεν είναι δυνατό να βγάλουν 100% διάγνωση. δεν βλέπουν κάποια ακτινογραφία με σπειροειδές κάταγμα ασπούμε. το πάνε ψάχνοντας και θέλουν και λίγο feedback από τον ασθενή. Zukov_v2 Δραστήριο μέλος Ο Zukov_v2 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 658 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2025 στις 01:05 Ο Zukov_v2 έγραψε: #176 27-07-25 01:05 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Δεν υπάρχει σήμερα κανένα αξιόπιστο ιατρικό τεστ που να μετρά άμεσα τη χημεια του εγκεφάλου και να δείχνει με σαφήνεια αν αυτή είναι διαταραγμενη. Οι ψυχιατρικές διαγνώσεις βασίζονται κυρίως σε παρατηρήσιμα συμπεριφορικά και ψυχολογικα συμπτώματα, σύμφωνα με κλινικά κριτήρια, και όχι σε βιολογικες μετρήσεις ή εξετάσεις εργαστηριιου Click για ανάπτυξη... Αυτο το γνωριζω. Σε αυτο που εχω καταληξει εμπειρικα ειναι οτι οι μισοι που λενε οτι θελουν ψυχολο χρηζουν φαρμακευτικης αγωγης, η οποια οπως και να το κανουμε επιδρα γρηγοροτερα απο τις σε βαθος χρονου αλλαγες σε μοτιβα συμπεριφορας μεσω της ψυχοθεραπειας, αν αυτες οι αλλαγες πραγματι επελθουν. Ακομα καλυτερα συνδυαστικα. Καλα οχι οτι τα χαπια δεν εχουν παρενεργειες, δε χτιζουν ανοχη, μερικα ειναι hit or miss. Εξαλλου οντως κανεις δε ξερει σε τι οφειλεται μια ψυχικη ασθενειαζ παιζουν εκει με συγκεκριμενοθς υποδοχεις να καταπραυνουκ συμπτωματα. Για μερικους αρκει ο ψυχολογος, αλλοι δεν τον χρειαζονται καν θελουν απλα καλυτερες συνηθειες, καλυτερες συνθηκες διαβιωσης, κοινωνικοποιησης, να ανηκουν σε ομαδες, να πιστευουν σε κατι. Αλλα μερικοι πρεπει να πηγαινουν συστημενοι στον ψυχιατρο. Εξαλλου η συγχρονη ζωη δηνιουργει καργα ψυχικες ασθενειες amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 8.602 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2025 στις 01:09 Η amarelia έγραψε: #177 27-07-25 01:09 Αρχική Δημοσίευση από Zukov_v2: Σε αυτο που εχω καταληξει εμπειρικα ειναι οτι οι μισοι που λενε οτι θελουν ψυχολο χρηζουν φαρμακευτικης αγωγης, η οποια οπως και να το κανουμε επιδρα γρηγοροτερα απο τις σε βαθος χρονου αλλαγες σε μοτιβα συμπεριφορας μεσω της ψυχοθεραπειας, αν αυτες οι αλλαγες πραγματι επελθουν. Ακομα καλυτερα συνδυαστικα. Click για ανάπτυξη... Αυτό πως μπορείς να το συμπεράνεις; Πολλά απο αυτά τα χάπια με αποκορύφωμα τα ζάναξ σου αφήνουν μόνιμες παρενέργειες. Πολλά απο αυτά τα χάπια συνταγογραφούνται για ρουτίνα μέχρι και για αϋπνία. Για να μην ξεκινήσω να γράφω για τα αντικαταθλιπτικά. dum dum boy Περιβόητο μέλος Ο Νάσος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Εργάτης και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.803 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2025 στις 01:09 Ο dum dum boy: #178 27-07-25 01:09 σημείωση: οι σοβαρές ψυχικές ασθένειες, που χρήζουν απαραίτητα ψυχίατρο, είναι μαξ 5% του συνόλου. (ψυχώσεις, σχιζοφρένεια, διπολική κλπ). αντικαταθλιπτικά, σου γράφει και ο ψυχολόγος. Zukov_v2 Δραστήριο μέλος Ο Zukov_v2 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 658 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2025 στις 01:16 Ο Zukov_v2 έγραψε: #179 27-07-25 01:16 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Αυτό πως μπορείς να το συμπεράνεις; Πολλά απο αυτά τα χάπια με αποκορύφωμα τα ζάναξ σου αφήνουν μόνιμες παρενέργειες. Click για ανάπτυξη... Ναι το γνωριζω, και γενικα τα πρωτοκολλα λενε περα απο σπανιες περιπτωσεις, να συνταγογραφουνται για βραχυβια χρηση. Ειδικα για τις αυπνιες αντενδεικνυνται τελειως γτ καταστρεφουν τον rem υπνο Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Πολλά απο αυτά τα χάπια συνταγογραφούνται για ρουτίνα μέχρι και για αϋπνία. Για να μην ξεκινήσω να γράφω για τα αντικαταθλιπτικά. Click για ανάπτυξη... Καλα τα αντικαθληπτικα επιρρωνουν πληρως το επιχειρημα μου περι ανιδεων ή μαλλον οτι προκειται περι glorified εμπορων. Το ολο επιχειρημα ειναι οτι η ψυχολογια θελει βαθος πολλων χρονων για να επιδρασει αν επιδρασει, γτ η εκμαθηση νεων μοτιβων απο τον εγκεφαλο ειναι απειρως πιο δυσκολη μετα την ηλικια των 12 βαρια 15 και μερικες φορες δεν επιτυγχανεται καν. Οχι οτι οι αγωγες φερνουν μονιμες δομικες αλλαγες αλλα οτι επενεργουν γρηγοροτερα ειναι νομιζω αυταποδεικτο. Αυτο για μια ορισμενη κατηγορια ανθρωπων που κανει μπαμ οτι περα απο ψυχολογο πρεπει να καταφυγουν και σε ψυχιατρο. Τωρα το πως θα το χειριστουν οι ειδικοι αλλο θεμα. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 27 Ιουλίου 2025 Αρχική Δημοσίευση από dum dum boy: αντικαταθλιπτικά, σου γράφει και ο ψυχολόγος. Click για ανάπτυξη... Δε προβλεπεται μη γιατρος να συνταγογραφει dum dum boy Περιβόητο μέλος Ο Νάσος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Εργάτης και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.803 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2025 στις 01:22 Ο dum dum boy: #180 27-07-25 01:22 Αρχική Δημοσίευση από Zukov_v2: Δε προβλεπεται μη γιατρος να συνταγογραφει Click για ανάπτυξη... τυπικά όχι. πρακτικά θα σε παραπέμψει σε ένα ψυχίατρο. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 8 9 10 11 Επόμενη First Προηγούμενη 9 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 9 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 118 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Paragontas7000 rafaela11 taketrance Jack of Spades camil GeorgePap2003 chester20080 louminis Scandal Εριφύλη nimbus Gvisbinis MonaXoS Searching michaela888 johnsala Kate1914 Memetchi giannhs2001 charmander fortheloveofshizaya Angelikaaa Unboxholics fourkaki iew vas 78 giorgos5002 Entropy24 Ilikntas Luludaki Wonderkid Advocatus diaboli Jauahahwiwisjs Μήτσος10 Dr. Gl. Luminous bibliofagos aris65 American Economist Wondering Ωρορα annapdk Κλημεντίνη Giorgkalo SlimShady aggelosst9 jellojina pistoli Debugging_Daemon BatGuin vasilis123321 tsiobieman ChristosM89 A350 Spentys Natsuko Indecisive2 touvlo ROM32 Libertus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.572 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2025 στις 17:41 Η Εριφύλη έγραψε: #167 26-07-25 17:41 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: οι παραστάσεις του εθνικού θεάτρου είναι επι το πλείστον επιεικώς απαράδεκτες και τα περισσότερα παιδιά που παίρνουν είναι ατάλαντα, απαίδευτα βύσματα ορίστε το είπα Click για ανάπτυξη... Αυτό δεν είναι unpopular είναι αλήθεια. Δεν ξέρω κανέναν φίλο / γνωστό μου ηθοποιό να πηγαίνει σε παραστάσεις του εθνικού την τελευταία 5ετια. Εκτός αν καλεστούν σε καμιά επίσημη πρεμιέρα Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.274 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2025 στις 18:05 Η Grand Duchess: #168 26-07-25 18:05 Αρχική Δημοσίευση από nearos: οι αφέλειες είναι ό,τι χειρότερο. Click για ανάπτυξη... Εκτός αν είσαι η monica Bellucci, τοτε είσαι κουκλα Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 26 Ιουλίου 2025 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: κυρίως κατι κοντά φασέικα αφελάκια Click για ανάπτυξη... Αυτά είναι για γελια Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 26 Ιουλίου 2025 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: οι παραστάσεις του εθνικού θεάτρου είναι επι το πλείστον επιεικώς απαράδεκτες και τα περισσότερα παιδιά που παίρνουν είναι ατάλαντα, απαίδευτα βύσματα ορίστε το είπα Click για ανάπτυξη... ΝΑΙ. θα μπορούσα να γράψω έκθεση. Δεν ξαναπαω. Τα αριστουργήματα τα έχω βρει στα μικρά θέατρα amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 8.602 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2025 στις 18:13 Η amarelia έγραψε: #169 26-07-25 18:13 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Τα αριστουργήματα τα έχω βρει στα μικρά θέατρα Click για ανάπτυξη... Μη σου πω και ερασιτεχνικά βλέπω εχει κάποιες εξαιρετικές ομάδες ανεβάζουν εργάρες Zukov_v2 Δραστήριο μέλος Ο Zukov_v2 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 658 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2025 στις 23:13 Ο Zukov_v2 έγραψε: #170 26-07-25 23:13 Οπως εχω ξαναπει, 95% των ψυχολογων= scam artists ilias90 Περιβόητο μέλος Ο White Privilege δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 6.095 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2025 στις 00:35 Ο ilias90 έγραψε: #171 27-07-25 00:35 Αρχική Δημοσίευση από Zukov_v2: Οπως εχω ξαναπει, 95% των ψυχολογων= scam artists Click για ανάπτυξη... dum dum boy Περιβόητο μέλος Ο Νάσος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Εργάτης και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.803 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2025 στις 00:40 Ο dum dum boy: #172 27-07-25 00:40 Αρχική Δημοσίευση από Zukov_v2: Οπως εχω ξαναπει, 95% των ψυχολογων= scam artists Click για ανάπτυξη... αυτη είναι και η πιο τυπική αντίδραση των ψυχικά ασθενών btw. "Εγω μια χαρα είμαι. Αυτος είναι μαλακας" Τεσπα. Σηκώνει κουβέντα η συγκεκριμένη δήλωση Zukov_v2 Δραστήριο μέλος Ο Zukov_v2 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 658 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2025 στις 00:48 Ο Zukov_v2 έγραψε: #173 27-07-25 00:48 Αρχική Δημοσίευση από dum dum boy: αυτη είναι και η πιο τυπική αντίδραση των ψυχικά ασθενών btw. "Εγω μια χαρα είμαι. Αυτος είναι μαλακας" Τεσπα. Σηκώνει κουβέντα η συγκεκριμένη δήλωση Click για ανάπτυξη... Καμια κουβεντα, κατευθειαν στον ψυχιατρο να ρυθμισει τη νευροχημεια. Βεβαια, το 80% των ψυχιατρων ειναι ανιδεο amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 8.602 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2025 στις 00:57 Η amarelia έγραψε: #174 27-07-25 00:57 Αρχική Δημοσίευση από Zukov_v2: Καμια κουβεντα, κατευθειαν στον ψυχιατρο να ρυθμισει τη νευροχημεια. Click για ανάπτυξη... Δεν υπάρχει σήμερα κανένα αξιόπιστο ιατρικό τεστ που να μετρά άμεσα τη χημεια του εγκεφάλου και να δείχνει με σαφήνεια αν αυτή είναι διαταραγμενη. Οι ψυχιατρικές διαγνώσεις βασίζονται κυρίως σε παρατηρήσιμα συμπεριφορικά και ψυχολογικα συμπτώματα, σύμφωνα με κλινικά κριτήρια, και όχι σε βιολογικες μετρήσεις ή εξετάσεις εργαστηριιου dum dum boy Περιβόητο μέλος Ο Νάσος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Εργάτης και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.803 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2025 στις 01:00 Ο dum dum boy: #175 27-07-25 01:00 Αρχική Δημοσίευση από Zukov_v2: Καμια κουβεντα, κατευθειαν στον ψυχιατρο να ρυθμισει τη νευροχημεια. Βεβαια, το 80% των ψυχιατρων ειναι ανιδεο Click για ανάπτυξη... στις περισσότερες περιπτώσεις, στατιστικα μιλώντας, όπως σε αντιμετωπίζει η ιατρική, δλδ στατιστικά, είτε είναι ψυχολόγος, είτε ψυχίατρος τις ίδιες λύσεις θα σου δώσει. ψυχολόγοι και ψυχίατροι δεν είναι ανίδεοι. απλά δεν είναι δυνατό να βγάλουν 100% διάγνωση. δεν βλέπουν κάποια ακτινογραφία με σπειροειδές κάταγμα ασπούμε. το πάνε ψάχνοντας και θέλουν και λίγο feedback από τον ασθενή. Zukov_v2 Δραστήριο μέλος Ο Zukov_v2 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 658 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2025 στις 01:05 Ο Zukov_v2 έγραψε: #176 27-07-25 01:05 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Δεν υπάρχει σήμερα κανένα αξιόπιστο ιατρικό τεστ που να μετρά άμεσα τη χημεια του εγκεφάλου και να δείχνει με σαφήνεια αν αυτή είναι διαταραγμενη. Οι ψυχιατρικές διαγνώσεις βασίζονται κυρίως σε παρατηρήσιμα συμπεριφορικά και ψυχολογικα συμπτώματα, σύμφωνα με κλινικά κριτήρια, και όχι σε βιολογικες μετρήσεις ή εξετάσεις εργαστηριιου Click για ανάπτυξη... Αυτο το γνωριζω. Σε αυτο που εχω καταληξει εμπειρικα ειναι οτι οι μισοι που λενε οτι θελουν ψυχολο χρηζουν φαρμακευτικης αγωγης, η οποια οπως και να το κανουμε επιδρα γρηγοροτερα απο τις σε βαθος χρονου αλλαγες σε μοτιβα συμπεριφορας μεσω της ψυχοθεραπειας, αν αυτες οι αλλαγες πραγματι επελθουν. Ακομα καλυτερα συνδυαστικα. Καλα οχι οτι τα χαπια δεν εχουν παρενεργειες, δε χτιζουν ανοχη, μερικα ειναι hit or miss. Εξαλλου οντως κανεις δε ξερει σε τι οφειλεται μια ψυχικη ασθενειαζ παιζουν εκει με συγκεκριμενοθς υποδοχεις να καταπραυνουκ συμπτωματα. Για μερικους αρκει ο ψυχολογος, αλλοι δεν τον χρειαζονται καν θελουν απλα καλυτερες συνηθειες, καλυτερες συνθηκες διαβιωσης, κοινωνικοποιησης, να ανηκουν σε ομαδες, να πιστευουν σε κατι. Αλλα μερικοι πρεπει να πηγαινουν συστημενοι στον ψυχιατρο. Εξαλλου η συγχρονη ζωη δηνιουργει καργα ψυχικες ασθενειες amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 8.602 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2025 στις 01:09 Η amarelia έγραψε: #177 27-07-25 01:09 Αρχική Δημοσίευση από Zukov_v2: Σε αυτο που εχω καταληξει εμπειρικα ειναι οτι οι μισοι που λενε οτι θελουν ψυχολο χρηζουν φαρμακευτικης αγωγης, η οποια οπως και να το κανουμε επιδρα γρηγοροτερα απο τις σε βαθος χρονου αλλαγες σε μοτιβα συμπεριφορας μεσω της ψυχοθεραπειας, αν αυτες οι αλλαγες πραγματι επελθουν. Ακομα καλυτερα συνδυαστικα. Click για ανάπτυξη... Αυτό πως μπορείς να το συμπεράνεις; Πολλά απο αυτά τα χάπια με αποκορύφωμα τα ζάναξ σου αφήνουν μόνιμες παρενέργειες. Πολλά απο αυτά τα χάπια συνταγογραφούνται για ρουτίνα μέχρι και για αϋπνία. Για να μην ξεκινήσω να γράφω για τα αντικαταθλιπτικά. dum dum boy Περιβόητο μέλος Ο Νάσος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Εργάτης και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.803 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2025 στις 01:09 Ο dum dum boy: #178 27-07-25 01:09 σημείωση: οι σοβαρές ψυχικές ασθένειες, που χρήζουν απαραίτητα ψυχίατρο, είναι μαξ 5% του συνόλου. (ψυχώσεις, σχιζοφρένεια, διπολική κλπ). αντικαταθλιπτικά, σου γράφει και ο ψυχολόγος. Zukov_v2 Δραστήριο μέλος Ο Zukov_v2 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 658 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2025 στις 01:16 Ο Zukov_v2 έγραψε: #179 27-07-25 01:16 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Αυτό πως μπορείς να το συμπεράνεις; Πολλά απο αυτά τα χάπια με αποκορύφωμα τα ζάναξ σου αφήνουν μόνιμες παρενέργειες. Click για ανάπτυξη... Ναι το γνωριζω, και γενικα τα πρωτοκολλα λενε περα απο σπανιες περιπτωσεις, να συνταγογραφουνται για βραχυβια χρηση. Ειδικα για τις αυπνιες αντενδεικνυνται τελειως γτ καταστρεφουν τον rem υπνο Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Πολλά απο αυτά τα χάπια συνταγογραφούνται για ρουτίνα μέχρι και για αϋπνία. Για να μην ξεκινήσω να γράφω για τα αντικαταθλιπτικά. Click για ανάπτυξη... Καλα τα αντικαθληπτικα επιρρωνουν πληρως το επιχειρημα μου περι ανιδεων ή μαλλον οτι προκειται περι glorified εμπορων. Το ολο επιχειρημα ειναι οτι η ψυχολογια θελει βαθος πολλων χρονων για να επιδρασει αν επιδρασει, γτ η εκμαθηση νεων μοτιβων απο τον εγκεφαλο ειναι απειρως πιο δυσκολη μετα την ηλικια των 12 βαρια 15 και μερικες φορες δεν επιτυγχανεται καν. Οχι οτι οι αγωγες φερνουν μονιμες δομικες αλλαγες αλλα οτι επενεργουν γρηγοροτερα ειναι νομιζω αυταποδεικτο. Αυτο για μια ορισμενη κατηγορια ανθρωπων που κανει μπαμ οτι περα απο ψυχολογο πρεπει να καταφυγουν και σε ψυχιατρο. Τωρα το πως θα το χειριστουν οι ειδικοι αλλο θεμα. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 27 Ιουλίου 2025 Αρχική Δημοσίευση από dum dum boy: αντικαταθλιπτικά, σου γράφει και ο ψυχολόγος. Click για ανάπτυξη... Δε προβλεπεται μη γιατρος να συνταγογραφει dum dum boy Περιβόητο μέλος Ο Νάσος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Εργάτης και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.803 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2025 στις 01:22 Ο dum dum boy: #180 27-07-25 01:22 Αρχική Δημοσίευση από Zukov_v2: Δε προβλεπεται μη γιατρος να συνταγογραφει Click για ανάπτυξη... τυπικά όχι. πρακτικά θα σε παραπέμψει σε ένα ψυχίατρο. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 8 9 10 11 Επόμενη First Προηγούμενη 9 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 9 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 118 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Paragontas7000 rafaela11 taketrance Jack of Spades camil GeorgePap2003 chester20080 louminis Scandal Εριφύλη nimbus Gvisbinis MonaXoS Searching michaela888 johnsala Kate1914 Memetchi giannhs2001 charmander fortheloveofshizaya Angelikaaa Unboxholics fourkaki iew vas 78 giorgos5002 Entropy24 Ilikntas Luludaki Wonderkid Advocatus diaboli Jauahahwiwisjs Μήτσος10 Dr. Gl. Luminous bibliofagos aris65 American Economist Wondering Ωρορα annapdk Κλημεντίνη Giorgkalo SlimShady aggelosst9 jellojina pistoli Debugging_Daemon BatGuin vasilis123321 tsiobieman ChristosM89 A350 Spentys Natsuko Indecisive2 touvlo ROM32 Libertus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από amarelia: οι παραστάσεις του εθνικού θεάτρου είναι επι το πλείστον επιεικώς απαράδεκτες και τα περισσότερα παιδιά που παίρνουν είναι ατάλαντα, απαίδευτα βύσματα ορίστε το είπα Click για ανάπτυξη... Αυτό δεν είναι unpopular είναι αλήθεια. Δεν ξέρω κανέναν φίλο / γνωστό μου ηθοποιό να πηγαίνει σε παραστάσεις του εθνικού την τελευταία 5ετια. Εκτός αν καλεστούν σε καμιά επίσημη πρεμιέρα
Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.274 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2025 στις 18:05 Η Grand Duchess: #168 26-07-25 18:05 Αρχική Δημοσίευση από nearos: οι αφέλειες είναι ό,τι χειρότερο. Click για ανάπτυξη... Εκτός αν είσαι η monica Bellucci, τοτε είσαι κουκλα Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 26 Ιουλίου 2025 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: κυρίως κατι κοντά φασέικα αφελάκια Click για ανάπτυξη... Αυτά είναι για γελια Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 26 Ιουλίου 2025 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: οι παραστάσεις του εθνικού θεάτρου είναι επι το πλείστον επιεικώς απαράδεκτες και τα περισσότερα παιδιά που παίρνουν είναι ατάλαντα, απαίδευτα βύσματα ορίστε το είπα Click για ανάπτυξη... ΝΑΙ. θα μπορούσα να γράψω έκθεση. Δεν ξαναπαω. Τα αριστουργήματα τα έχω βρει στα μικρά θέατρα amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 8.602 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2025 στις 18:13 Η amarelia έγραψε: #169 26-07-25 18:13 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Τα αριστουργήματα τα έχω βρει στα μικρά θέατρα Click για ανάπτυξη... Μη σου πω και ερασιτεχνικά βλέπω εχει κάποιες εξαιρετικές ομάδες ανεβάζουν εργάρες Zukov_v2 Δραστήριο μέλος Ο Zukov_v2 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 658 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2025 στις 23:13 Ο Zukov_v2 έγραψε: #170 26-07-25 23:13 Οπως εχω ξαναπει, 95% των ψυχολογων= scam artists ilias90 Περιβόητο μέλος Ο White Privilege δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 6.095 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2025 στις 00:35 Ο ilias90 έγραψε: #171 27-07-25 00:35 Αρχική Δημοσίευση από Zukov_v2: Οπως εχω ξαναπει, 95% των ψυχολογων= scam artists Click για ανάπτυξη... dum dum boy Περιβόητο μέλος Ο Νάσος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Εργάτης και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.803 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2025 στις 00:40 Ο dum dum boy: #172 27-07-25 00:40 Αρχική Δημοσίευση από Zukov_v2: Οπως εχω ξαναπει, 95% των ψυχολογων= scam artists Click για ανάπτυξη... αυτη είναι και η πιο τυπική αντίδραση των ψυχικά ασθενών btw. "Εγω μια χαρα είμαι. Αυτος είναι μαλακας" Τεσπα. Σηκώνει κουβέντα η συγκεκριμένη δήλωση Zukov_v2 Δραστήριο μέλος Ο Zukov_v2 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 658 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2025 στις 00:48 Ο Zukov_v2 έγραψε: #173 27-07-25 00:48 Αρχική Δημοσίευση από dum dum boy: αυτη είναι και η πιο τυπική αντίδραση των ψυχικά ασθενών btw. "Εγω μια χαρα είμαι. Αυτος είναι μαλακας" Τεσπα. Σηκώνει κουβέντα η συγκεκριμένη δήλωση Click για ανάπτυξη... Καμια κουβεντα, κατευθειαν στον ψυχιατρο να ρυθμισει τη νευροχημεια. Βεβαια, το 80% των ψυχιατρων ειναι ανιδεο amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 8.602 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2025 στις 00:57 Η amarelia έγραψε: #174 27-07-25 00:57 Αρχική Δημοσίευση από Zukov_v2: Καμια κουβεντα, κατευθειαν στον ψυχιατρο να ρυθμισει τη νευροχημεια. Click για ανάπτυξη... Δεν υπάρχει σήμερα κανένα αξιόπιστο ιατρικό τεστ που να μετρά άμεσα τη χημεια του εγκεφάλου και να δείχνει με σαφήνεια αν αυτή είναι διαταραγμενη. Οι ψυχιατρικές διαγνώσεις βασίζονται κυρίως σε παρατηρήσιμα συμπεριφορικά και ψυχολογικα συμπτώματα, σύμφωνα με κλινικά κριτήρια, και όχι σε βιολογικες μετρήσεις ή εξετάσεις εργαστηριιου dum dum boy Περιβόητο μέλος Ο Νάσος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Εργάτης και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.803 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2025 στις 01:00 Ο dum dum boy: #175 27-07-25 01:00 Αρχική Δημοσίευση από Zukov_v2: Καμια κουβεντα, κατευθειαν στον ψυχιατρο να ρυθμισει τη νευροχημεια. Βεβαια, το 80% των ψυχιατρων ειναι ανιδεο Click για ανάπτυξη... στις περισσότερες περιπτώσεις, στατιστικα μιλώντας, όπως σε αντιμετωπίζει η ιατρική, δλδ στατιστικά, είτε είναι ψυχολόγος, είτε ψυχίατρος τις ίδιες λύσεις θα σου δώσει. ψυχολόγοι και ψυχίατροι δεν είναι ανίδεοι. απλά δεν είναι δυνατό να βγάλουν 100% διάγνωση. δεν βλέπουν κάποια ακτινογραφία με σπειροειδές κάταγμα ασπούμε. το πάνε ψάχνοντας και θέλουν και λίγο feedback από τον ασθενή. Zukov_v2 Δραστήριο μέλος Ο Zukov_v2 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 658 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2025 στις 01:05 Ο Zukov_v2 έγραψε: #176 27-07-25 01:05 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Δεν υπάρχει σήμερα κανένα αξιόπιστο ιατρικό τεστ που να μετρά άμεσα τη χημεια του εγκεφάλου και να δείχνει με σαφήνεια αν αυτή είναι διαταραγμενη. Οι ψυχιατρικές διαγνώσεις βασίζονται κυρίως σε παρατηρήσιμα συμπεριφορικά και ψυχολογικα συμπτώματα, σύμφωνα με κλινικά κριτήρια, και όχι σε βιολογικες μετρήσεις ή εξετάσεις εργαστηριιου Click για ανάπτυξη... Αυτο το γνωριζω. Σε αυτο που εχω καταληξει εμπειρικα ειναι οτι οι μισοι που λενε οτι θελουν ψυχολο χρηζουν φαρμακευτικης αγωγης, η οποια οπως και να το κανουμε επιδρα γρηγοροτερα απο τις σε βαθος χρονου αλλαγες σε μοτιβα συμπεριφορας μεσω της ψυχοθεραπειας, αν αυτες οι αλλαγες πραγματι επελθουν. Ακομα καλυτερα συνδυαστικα. Καλα οχι οτι τα χαπια δεν εχουν παρενεργειες, δε χτιζουν ανοχη, μερικα ειναι hit or miss. Εξαλλου οντως κανεις δε ξερει σε τι οφειλεται μια ψυχικη ασθενειαζ παιζουν εκει με συγκεκριμενοθς υποδοχεις να καταπραυνουκ συμπτωματα. Για μερικους αρκει ο ψυχολογος, αλλοι δεν τον χρειαζονται καν θελουν απλα καλυτερες συνηθειες, καλυτερες συνθηκες διαβιωσης, κοινωνικοποιησης, να ανηκουν σε ομαδες, να πιστευουν σε κατι. Αλλα μερικοι πρεπει να πηγαινουν συστημενοι στον ψυχιατρο. Εξαλλου η συγχρονη ζωη δηνιουργει καργα ψυχικες ασθενειες amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 8.602 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2025 στις 01:09 Η amarelia έγραψε: #177 27-07-25 01:09 Αρχική Δημοσίευση από Zukov_v2: Σε αυτο που εχω καταληξει εμπειρικα ειναι οτι οι μισοι που λενε οτι θελουν ψυχολο χρηζουν φαρμακευτικης αγωγης, η οποια οπως και να το κανουμε επιδρα γρηγοροτερα απο τις σε βαθος χρονου αλλαγες σε μοτιβα συμπεριφορας μεσω της ψυχοθεραπειας, αν αυτες οι αλλαγες πραγματι επελθουν. Ακομα καλυτερα συνδυαστικα. Click για ανάπτυξη... Αυτό πως μπορείς να το συμπεράνεις; Πολλά απο αυτά τα χάπια με αποκορύφωμα τα ζάναξ σου αφήνουν μόνιμες παρενέργειες. Πολλά απο αυτά τα χάπια συνταγογραφούνται για ρουτίνα μέχρι και για αϋπνία. Για να μην ξεκινήσω να γράφω για τα αντικαταθλιπτικά. dum dum boy Περιβόητο μέλος Ο Νάσος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Εργάτης και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.803 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2025 στις 01:09 Ο dum dum boy: #178 27-07-25 01:09 σημείωση: οι σοβαρές ψυχικές ασθένειες, που χρήζουν απαραίτητα ψυχίατρο, είναι μαξ 5% του συνόλου. (ψυχώσεις, σχιζοφρένεια, διπολική κλπ). αντικαταθλιπτικά, σου γράφει και ο ψυχολόγος. Zukov_v2 Δραστήριο μέλος Ο Zukov_v2 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 658 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2025 στις 01:16 Ο Zukov_v2 έγραψε: #179 27-07-25 01:16 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Αυτό πως μπορείς να το συμπεράνεις; Πολλά απο αυτά τα χάπια με αποκορύφωμα τα ζάναξ σου αφήνουν μόνιμες παρενέργειες. Click για ανάπτυξη... Ναι το γνωριζω, και γενικα τα πρωτοκολλα λενε περα απο σπανιες περιπτωσεις, να συνταγογραφουνται για βραχυβια χρηση. Ειδικα για τις αυπνιες αντενδεικνυνται τελειως γτ καταστρεφουν τον rem υπνο Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Πολλά απο αυτά τα χάπια συνταγογραφούνται για ρουτίνα μέχρι και για αϋπνία. Για να μην ξεκινήσω να γράφω για τα αντικαταθλιπτικά. Click για ανάπτυξη... Καλα τα αντικαθληπτικα επιρρωνουν πληρως το επιχειρημα μου περι ανιδεων ή μαλλον οτι προκειται περι glorified εμπορων. Το ολο επιχειρημα ειναι οτι η ψυχολογια θελει βαθος πολλων χρονων για να επιδρασει αν επιδρασει, γτ η εκμαθηση νεων μοτιβων απο τον εγκεφαλο ειναι απειρως πιο δυσκολη μετα την ηλικια των 12 βαρια 15 και μερικες φορες δεν επιτυγχανεται καν. Οχι οτι οι αγωγες φερνουν μονιμες δομικες αλλαγες αλλα οτι επενεργουν γρηγοροτερα ειναι νομιζω αυταποδεικτο. Αυτο για μια ορισμενη κατηγορια ανθρωπων που κανει μπαμ οτι περα απο ψυχολογο πρεπει να καταφυγουν και σε ψυχιατρο. Τωρα το πως θα το χειριστουν οι ειδικοι αλλο θεμα. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 27 Ιουλίου 2025 Αρχική Δημοσίευση από dum dum boy: αντικαταθλιπτικά, σου γράφει και ο ψυχολόγος. Click για ανάπτυξη... Δε προβλεπεται μη γιατρος να συνταγογραφει dum dum boy Περιβόητο μέλος Ο Νάσος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Εργάτης και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.803 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2025 στις 01:22 Ο dum dum boy: #180 27-07-25 01:22 Αρχική Δημοσίευση από Zukov_v2: Δε προβλεπεται μη γιατρος να συνταγογραφει Click για ανάπτυξη... τυπικά όχι. πρακτικά θα σε παραπέμψει σε ένα ψυχίατρο. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 8 9 10 11 Επόμενη First Προηγούμενη 9 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 9 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 118 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Paragontas7000 rafaela11 taketrance Jack of Spades camil GeorgePap2003 chester20080 louminis Scandal Εριφύλη nimbus Gvisbinis MonaXoS Searching michaela888 johnsala Kate1914 Memetchi giannhs2001 charmander fortheloveofshizaya Angelikaaa Unboxholics fourkaki iew vas 78 giorgos5002 Entropy24 Ilikntas Luludaki Wonderkid Advocatus diaboli Jauahahwiwisjs Μήτσος10 Dr. Gl. Luminous bibliofagos aris65 American Economist Wondering Ωρορα annapdk Κλημεντίνη Giorgkalo SlimShady aggelosst9 jellojina pistoli Debugging_Daemon BatGuin vasilis123321 tsiobieman ChristosM89 A350 Spentys Natsuko Indecisive2 touvlo ROM32 Libertus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από nearos: οι αφέλειες είναι ό,τι χειρότερο. Click για ανάπτυξη... Εκτός αν είσαι η monica Bellucci, τοτε είσαι κουκλα Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 26 Ιουλίου 2025 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: κυρίως κατι κοντά φασέικα αφελάκια Click για ανάπτυξη... Αυτά είναι για γελια Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 26 Ιουλίου 2025 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: οι παραστάσεις του εθνικού θεάτρου είναι επι το πλείστον επιεικώς απαράδεκτες και τα περισσότερα παιδιά που παίρνουν είναι ατάλαντα, απαίδευτα βύσματα ορίστε το είπα Click για ανάπτυξη... ΝΑΙ. θα μπορούσα να γράψω έκθεση. Δεν ξαναπαω. Τα αριστουργήματα τα έχω βρει στα μικρά θέατρα
amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 8.602 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2025 στις 18:13 Η amarelia έγραψε: #169 26-07-25 18:13 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Τα αριστουργήματα τα έχω βρει στα μικρά θέατρα Click για ανάπτυξη... Μη σου πω και ερασιτεχνικά βλέπω εχει κάποιες εξαιρετικές ομάδες ανεβάζουν εργάρες Zukov_v2 Δραστήριο μέλος Ο Zukov_v2 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 658 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2025 στις 23:13 Ο Zukov_v2 έγραψε: #170 26-07-25 23:13 Οπως εχω ξαναπει, 95% των ψυχολογων= scam artists ilias90 Περιβόητο μέλος Ο White Privilege δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 6.095 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2025 στις 00:35 Ο ilias90 έγραψε: #171 27-07-25 00:35 Αρχική Δημοσίευση από Zukov_v2: Οπως εχω ξαναπει, 95% των ψυχολογων= scam artists Click για ανάπτυξη... dum dum boy Περιβόητο μέλος Ο Νάσος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Εργάτης και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.803 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2025 στις 00:40 Ο dum dum boy: #172 27-07-25 00:40 Αρχική Δημοσίευση από Zukov_v2: Οπως εχω ξαναπει, 95% των ψυχολογων= scam artists Click για ανάπτυξη... αυτη είναι και η πιο τυπική αντίδραση των ψυχικά ασθενών btw. "Εγω μια χαρα είμαι. Αυτος είναι μαλακας" Τεσπα. Σηκώνει κουβέντα η συγκεκριμένη δήλωση Zukov_v2 Δραστήριο μέλος Ο Zukov_v2 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 658 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2025 στις 00:48 Ο Zukov_v2 έγραψε: #173 27-07-25 00:48 Αρχική Δημοσίευση από dum dum boy: αυτη είναι και η πιο τυπική αντίδραση των ψυχικά ασθενών btw. "Εγω μια χαρα είμαι. Αυτος είναι μαλακας" Τεσπα. Σηκώνει κουβέντα η συγκεκριμένη δήλωση Click για ανάπτυξη... Καμια κουβεντα, κατευθειαν στον ψυχιατρο να ρυθμισει τη νευροχημεια. Βεβαια, το 80% των ψυχιατρων ειναι ανιδεο amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 8.602 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2025 στις 00:57 Η amarelia έγραψε: #174 27-07-25 00:57 Αρχική Δημοσίευση από Zukov_v2: Καμια κουβεντα, κατευθειαν στον ψυχιατρο να ρυθμισει τη νευροχημεια. Click για ανάπτυξη... Δεν υπάρχει σήμερα κανένα αξιόπιστο ιατρικό τεστ που να μετρά άμεσα τη χημεια του εγκεφάλου και να δείχνει με σαφήνεια αν αυτή είναι διαταραγμενη. Οι ψυχιατρικές διαγνώσεις βασίζονται κυρίως σε παρατηρήσιμα συμπεριφορικά και ψυχολογικα συμπτώματα, σύμφωνα με κλινικά κριτήρια, και όχι σε βιολογικες μετρήσεις ή εξετάσεις εργαστηριιου dum dum boy Περιβόητο μέλος Ο Νάσος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Εργάτης και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.803 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2025 στις 01:00 Ο dum dum boy: #175 27-07-25 01:00 Αρχική Δημοσίευση από Zukov_v2: Καμια κουβεντα, κατευθειαν στον ψυχιατρο να ρυθμισει τη νευροχημεια. Βεβαια, το 80% των ψυχιατρων ειναι ανιδεο Click για ανάπτυξη... στις περισσότερες περιπτώσεις, στατιστικα μιλώντας, όπως σε αντιμετωπίζει η ιατρική, δλδ στατιστικά, είτε είναι ψυχολόγος, είτε ψυχίατρος τις ίδιες λύσεις θα σου δώσει. ψυχολόγοι και ψυχίατροι δεν είναι ανίδεοι. απλά δεν είναι δυνατό να βγάλουν 100% διάγνωση. δεν βλέπουν κάποια ακτινογραφία με σπειροειδές κάταγμα ασπούμε. το πάνε ψάχνοντας και θέλουν και λίγο feedback από τον ασθενή. Zukov_v2 Δραστήριο μέλος Ο Zukov_v2 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 658 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2025 στις 01:05 Ο Zukov_v2 έγραψε: #176 27-07-25 01:05 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Δεν υπάρχει σήμερα κανένα αξιόπιστο ιατρικό τεστ που να μετρά άμεσα τη χημεια του εγκεφάλου και να δείχνει με σαφήνεια αν αυτή είναι διαταραγμενη. Οι ψυχιατρικές διαγνώσεις βασίζονται κυρίως σε παρατηρήσιμα συμπεριφορικά και ψυχολογικα συμπτώματα, σύμφωνα με κλινικά κριτήρια, και όχι σε βιολογικες μετρήσεις ή εξετάσεις εργαστηριιου Click για ανάπτυξη... Αυτο το γνωριζω. Σε αυτο που εχω καταληξει εμπειρικα ειναι οτι οι μισοι που λενε οτι θελουν ψυχολο χρηζουν φαρμακευτικης αγωγης, η οποια οπως και να το κανουμε επιδρα γρηγοροτερα απο τις σε βαθος χρονου αλλαγες σε μοτιβα συμπεριφορας μεσω της ψυχοθεραπειας, αν αυτες οι αλλαγες πραγματι επελθουν. Ακομα καλυτερα συνδυαστικα. Καλα οχι οτι τα χαπια δεν εχουν παρενεργειες, δε χτιζουν ανοχη, μερικα ειναι hit or miss. Εξαλλου οντως κανεις δε ξερει σε τι οφειλεται μια ψυχικη ασθενειαζ παιζουν εκει με συγκεκριμενοθς υποδοχεις να καταπραυνουκ συμπτωματα. Για μερικους αρκει ο ψυχολογος, αλλοι δεν τον χρειαζονται καν θελουν απλα καλυτερες συνηθειες, καλυτερες συνθηκες διαβιωσης, κοινωνικοποιησης, να ανηκουν σε ομαδες, να πιστευουν σε κατι. Αλλα μερικοι πρεπει να πηγαινουν συστημενοι στον ψυχιατρο. Εξαλλου η συγχρονη ζωη δηνιουργει καργα ψυχικες ασθενειες amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 8.602 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2025 στις 01:09 Η amarelia έγραψε: #177 27-07-25 01:09 Αρχική Δημοσίευση από Zukov_v2: Σε αυτο που εχω καταληξει εμπειρικα ειναι οτι οι μισοι που λενε οτι θελουν ψυχολο χρηζουν φαρμακευτικης αγωγης, η οποια οπως και να το κανουμε επιδρα γρηγοροτερα απο τις σε βαθος χρονου αλλαγες σε μοτιβα συμπεριφορας μεσω της ψυχοθεραπειας, αν αυτες οι αλλαγες πραγματι επελθουν. Ακομα καλυτερα συνδυαστικα. Click για ανάπτυξη... Αυτό πως μπορείς να το συμπεράνεις; Πολλά απο αυτά τα χάπια με αποκορύφωμα τα ζάναξ σου αφήνουν μόνιμες παρενέργειες. Πολλά απο αυτά τα χάπια συνταγογραφούνται για ρουτίνα μέχρι και για αϋπνία. Για να μην ξεκινήσω να γράφω για τα αντικαταθλιπτικά. dum dum boy Περιβόητο μέλος Ο Νάσος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Εργάτης και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.803 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2025 στις 01:09 Ο dum dum boy: #178 27-07-25 01:09 σημείωση: οι σοβαρές ψυχικές ασθένειες, που χρήζουν απαραίτητα ψυχίατρο, είναι μαξ 5% του συνόλου. (ψυχώσεις, σχιζοφρένεια, διπολική κλπ). αντικαταθλιπτικά, σου γράφει και ο ψυχολόγος. Zukov_v2 Δραστήριο μέλος Ο Zukov_v2 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 658 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2025 στις 01:16 Ο Zukov_v2 έγραψε: #179 27-07-25 01:16 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Αυτό πως μπορείς να το συμπεράνεις; Πολλά απο αυτά τα χάπια με αποκορύφωμα τα ζάναξ σου αφήνουν μόνιμες παρενέργειες. Click για ανάπτυξη... Ναι το γνωριζω, και γενικα τα πρωτοκολλα λενε περα απο σπανιες περιπτωσεις, να συνταγογραφουνται για βραχυβια χρηση. Ειδικα για τις αυπνιες αντενδεικνυνται τελειως γτ καταστρεφουν τον rem υπνο Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Πολλά απο αυτά τα χάπια συνταγογραφούνται για ρουτίνα μέχρι και για αϋπνία. Για να μην ξεκινήσω να γράφω για τα αντικαταθλιπτικά. Click για ανάπτυξη... Καλα τα αντικαθληπτικα επιρρωνουν πληρως το επιχειρημα μου περι ανιδεων ή μαλλον οτι προκειται περι glorified εμπορων. Το ολο επιχειρημα ειναι οτι η ψυχολογια θελει βαθος πολλων χρονων για να επιδρασει αν επιδρασει, γτ η εκμαθηση νεων μοτιβων απο τον εγκεφαλο ειναι απειρως πιο δυσκολη μετα την ηλικια των 12 βαρια 15 και μερικες φορες δεν επιτυγχανεται καν. Οχι οτι οι αγωγες φερνουν μονιμες δομικες αλλαγες αλλα οτι επενεργουν γρηγοροτερα ειναι νομιζω αυταποδεικτο. Αυτο για μια ορισμενη κατηγορια ανθρωπων που κανει μπαμ οτι περα απο ψυχολογο πρεπει να καταφυγουν και σε ψυχιατρο. Τωρα το πως θα το χειριστουν οι ειδικοι αλλο θεμα. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 27 Ιουλίου 2025 Αρχική Δημοσίευση από dum dum boy: αντικαταθλιπτικά, σου γράφει και ο ψυχολόγος. Click για ανάπτυξη... Δε προβλεπεται μη γιατρος να συνταγογραφει dum dum boy Περιβόητο μέλος Ο Νάσος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Εργάτης και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.803 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2025 στις 01:22 Ο dum dum boy: #180 27-07-25 01:22 Αρχική Δημοσίευση από Zukov_v2: Δε προβλεπεται μη γιατρος να συνταγογραφει Click για ανάπτυξη... τυπικά όχι. πρακτικά θα σε παραπέμψει σε ένα ψυχίατρο. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 8 9 10 11 Επόμενη First Προηγούμενη 9 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 9 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 118 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Paragontas7000 rafaela11 taketrance Jack of Spades camil GeorgePap2003 chester20080 louminis Scandal Εριφύλη nimbus Gvisbinis MonaXoS Searching michaela888 johnsala Kate1914 Memetchi giannhs2001 charmander fortheloveofshizaya Angelikaaa Unboxholics fourkaki iew vas 78 giorgos5002 Entropy24 Ilikntas Luludaki Wonderkid Advocatus diaboli Jauahahwiwisjs Μήτσος10 Dr. Gl. Luminous bibliofagos aris65 American Economist Wondering Ωρορα annapdk Κλημεντίνη Giorgkalo SlimShady aggelosst9 jellojina pistoli Debugging_Daemon BatGuin vasilis123321 tsiobieman ChristosM89 A350 Spentys Natsuko Indecisive2 touvlo ROM32 Libertus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Τα αριστουργήματα τα έχω βρει στα μικρά θέατρα Click για ανάπτυξη... Μη σου πω και ερασιτεχνικά βλέπω εχει κάποιες εξαιρετικές ομάδες ανεβάζουν εργάρες
Zukov_v2 Δραστήριο μέλος Ο Zukov_v2 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 658 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2025 στις 23:13 Ο Zukov_v2 έγραψε: #170 26-07-25 23:13 Οπως εχω ξαναπει, 95% των ψυχολογων= scam artists ilias90 Περιβόητο μέλος Ο White Privilege δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 6.095 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2025 στις 00:35 Ο ilias90 έγραψε: #171 27-07-25 00:35 Αρχική Δημοσίευση από Zukov_v2: Οπως εχω ξαναπει, 95% των ψυχολογων= scam artists Click για ανάπτυξη... dum dum boy Περιβόητο μέλος Ο Νάσος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Εργάτης και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.803 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2025 στις 00:40 Ο dum dum boy: #172 27-07-25 00:40 Αρχική Δημοσίευση από Zukov_v2: Οπως εχω ξαναπει, 95% των ψυχολογων= scam artists Click για ανάπτυξη... αυτη είναι και η πιο τυπική αντίδραση των ψυχικά ασθενών btw. "Εγω μια χαρα είμαι. Αυτος είναι μαλακας" Τεσπα. Σηκώνει κουβέντα η συγκεκριμένη δήλωση Zukov_v2 Δραστήριο μέλος Ο Zukov_v2 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 658 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2025 στις 00:48 Ο Zukov_v2 έγραψε: #173 27-07-25 00:48 Αρχική Δημοσίευση από dum dum boy: αυτη είναι και η πιο τυπική αντίδραση των ψυχικά ασθενών btw. "Εγω μια χαρα είμαι. Αυτος είναι μαλακας" Τεσπα. Σηκώνει κουβέντα η συγκεκριμένη δήλωση Click για ανάπτυξη... Καμια κουβεντα, κατευθειαν στον ψυχιατρο να ρυθμισει τη νευροχημεια. Βεβαια, το 80% των ψυχιατρων ειναι ανιδεο amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 8.602 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2025 στις 00:57 Η amarelia έγραψε: #174 27-07-25 00:57 Αρχική Δημοσίευση από Zukov_v2: Καμια κουβεντα, κατευθειαν στον ψυχιατρο να ρυθμισει τη νευροχημεια. Click για ανάπτυξη... Δεν υπάρχει σήμερα κανένα αξιόπιστο ιατρικό τεστ που να μετρά άμεσα τη χημεια του εγκεφάλου και να δείχνει με σαφήνεια αν αυτή είναι διαταραγμενη. Οι ψυχιατρικές διαγνώσεις βασίζονται κυρίως σε παρατηρήσιμα συμπεριφορικά και ψυχολογικα συμπτώματα, σύμφωνα με κλινικά κριτήρια, και όχι σε βιολογικες μετρήσεις ή εξετάσεις εργαστηριιου dum dum boy Περιβόητο μέλος Ο Νάσος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Εργάτης και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.803 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2025 στις 01:00 Ο dum dum boy: #175 27-07-25 01:00 Αρχική Δημοσίευση από Zukov_v2: Καμια κουβεντα, κατευθειαν στον ψυχιατρο να ρυθμισει τη νευροχημεια. Βεβαια, το 80% των ψυχιατρων ειναι ανιδεο Click για ανάπτυξη... στις περισσότερες περιπτώσεις, στατιστικα μιλώντας, όπως σε αντιμετωπίζει η ιατρική, δλδ στατιστικά, είτε είναι ψυχολόγος, είτε ψυχίατρος τις ίδιες λύσεις θα σου δώσει. ψυχολόγοι και ψυχίατροι δεν είναι ανίδεοι. απλά δεν είναι δυνατό να βγάλουν 100% διάγνωση. δεν βλέπουν κάποια ακτινογραφία με σπειροειδές κάταγμα ασπούμε. το πάνε ψάχνοντας και θέλουν και λίγο feedback από τον ασθενή. Zukov_v2 Δραστήριο μέλος Ο Zukov_v2 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 658 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2025 στις 01:05 Ο Zukov_v2 έγραψε: #176 27-07-25 01:05 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Δεν υπάρχει σήμερα κανένα αξιόπιστο ιατρικό τεστ που να μετρά άμεσα τη χημεια του εγκεφάλου και να δείχνει με σαφήνεια αν αυτή είναι διαταραγμενη. Οι ψυχιατρικές διαγνώσεις βασίζονται κυρίως σε παρατηρήσιμα συμπεριφορικά και ψυχολογικα συμπτώματα, σύμφωνα με κλινικά κριτήρια, και όχι σε βιολογικες μετρήσεις ή εξετάσεις εργαστηριιου Click για ανάπτυξη... Αυτο το γνωριζω. Σε αυτο που εχω καταληξει εμπειρικα ειναι οτι οι μισοι που λενε οτι θελουν ψυχολο χρηζουν φαρμακευτικης αγωγης, η οποια οπως και να το κανουμε επιδρα γρηγοροτερα απο τις σε βαθος χρονου αλλαγες σε μοτιβα συμπεριφορας μεσω της ψυχοθεραπειας, αν αυτες οι αλλαγες πραγματι επελθουν. Ακομα καλυτερα συνδυαστικα. Καλα οχι οτι τα χαπια δεν εχουν παρενεργειες, δε χτιζουν ανοχη, μερικα ειναι hit or miss. Εξαλλου οντως κανεις δε ξερει σε τι οφειλεται μια ψυχικη ασθενειαζ παιζουν εκει με συγκεκριμενοθς υποδοχεις να καταπραυνουκ συμπτωματα. Για μερικους αρκει ο ψυχολογος, αλλοι δεν τον χρειαζονται καν θελουν απλα καλυτερες συνηθειες, καλυτερες συνθηκες διαβιωσης, κοινωνικοποιησης, να ανηκουν σε ομαδες, να πιστευουν σε κατι. Αλλα μερικοι πρεπει να πηγαινουν συστημενοι στον ψυχιατρο. Εξαλλου η συγχρονη ζωη δηνιουργει καργα ψυχικες ασθενειες amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 8.602 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2025 στις 01:09 Η amarelia έγραψε: #177 27-07-25 01:09 Αρχική Δημοσίευση από Zukov_v2: Σε αυτο που εχω καταληξει εμπειρικα ειναι οτι οι μισοι που λενε οτι θελουν ψυχολο χρηζουν φαρμακευτικης αγωγης, η οποια οπως και να το κανουμε επιδρα γρηγοροτερα απο τις σε βαθος χρονου αλλαγες σε μοτιβα συμπεριφορας μεσω της ψυχοθεραπειας, αν αυτες οι αλλαγες πραγματι επελθουν. Ακομα καλυτερα συνδυαστικα. Click για ανάπτυξη... Αυτό πως μπορείς να το συμπεράνεις; Πολλά απο αυτά τα χάπια με αποκορύφωμα τα ζάναξ σου αφήνουν μόνιμες παρενέργειες. Πολλά απο αυτά τα χάπια συνταγογραφούνται για ρουτίνα μέχρι και για αϋπνία. Για να μην ξεκινήσω να γράφω για τα αντικαταθλιπτικά. dum dum boy Περιβόητο μέλος Ο Νάσος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Εργάτης και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.803 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2025 στις 01:09 Ο dum dum boy: #178 27-07-25 01:09 σημείωση: οι σοβαρές ψυχικές ασθένειες, που χρήζουν απαραίτητα ψυχίατρο, είναι μαξ 5% του συνόλου. (ψυχώσεις, σχιζοφρένεια, διπολική κλπ). αντικαταθλιπτικά, σου γράφει και ο ψυχολόγος. Zukov_v2 Δραστήριο μέλος Ο Zukov_v2 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 658 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2025 στις 01:16 Ο Zukov_v2 έγραψε: #179 27-07-25 01:16 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Αυτό πως μπορείς να το συμπεράνεις; Πολλά απο αυτά τα χάπια με αποκορύφωμα τα ζάναξ σου αφήνουν μόνιμες παρενέργειες. Click για ανάπτυξη... Ναι το γνωριζω, και γενικα τα πρωτοκολλα λενε περα απο σπανιες περιπτωσεις, να συνταγογραφουνται για βραχυβια χρηση. Ειδικα για τις αυπνιες αντενδεικνυνται τελειως γτ καταστρεφουν τον rem υπνο Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Πολλά απο αυτά τα χάπια συνταγογραφούνται για ρουτίνα μέχρι και για αϋπνία. Για να μην ξεκινήσω να γράφω για τα αντικαταθλιπτικά. Click για ανάπτυξη... Καλα τα αντικαθληπτικα επιρρωνουν πληρως το επιχειρημα μου περι ανιδεων ή μαλλον οτι προκειται περι glorified εμπορων. Το ολο επιχειρημα ειναι οτι η ψυχολογια θελει βαθος πολλων χρονων για να επιδρασει αν επιδρασει, γτ η εκμαθηση νεων μοτιβων απο τον εγκεφαλο ειναι απειρως πιο δυσκολη μετα την ηλικια των 12 βαρια 15 και μερικες φορες δεν επιτυγχανεται καν. Οχι οτι οι αγωγες φερνουν μονιμες δομικες αλλαγες αλλα οτι επενεργουν γρηγοροτερα ειναι νομιζω αυταποδεικτο. Αυτο για μια ορισμενη κατηγορια ανθρωπων που κανει μπαμ οτι περα απο ψυχολογο πρεπει να καταφυγουν και σε ψυχιατρο. Τωρα το πως θα το χειριστουν οι ειδικοι αλλο θεμα. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 27 Ιουλίου 2025 Αρχική Δημοσίευση από dum dum boy: αντικαταθλιπτικά, σου γράφει και ο ψυχολόγος. Click για ανάπτυξη... Δε προβλεπεται μη γιατρος να συνταγογραφει dum dum boy Περιβόητο μέλος Ο Νάσος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Εργάτης και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.803 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2025 στις 01:22 Ο dum dum boy: #180 27-07-25 01:22 Αρχική Δημοσίευση από Zukov_v2: Δε προβλεπεται μη γιατρος να συνταγογραφει Click για ανάπτυξη... τυπικά όχι. πρακτικά θα σε παραπέμψει σε ένα ψυχίατρο. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 8 9 10 11 Επόμενη First Προηγούμενη 9 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 9 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 118 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Paragontas7000 rafaela11 taketrance Jack of Spades camil GeorgePap2003 chester20080 louminis Scandal Εριφύλη nimbus Gvisbinis MonaXoS Searching michaela888 johnsala Kate1914 Memetchi giannhs2001 charmander fortheloveofshizaya Angelikaaa Unboxholics fourkaki iew vas 78 giorgos5002 Entropy24 Ilikntas Luludaki Wonderkid Advocatus diaboli Jauahahwiwisjs Μήτσος10 Dr. Gl. Luminous bibliofagos aris65 American Economist Wondering Ωρορα annapdk Κλημεντίνη Giorgkalo SlimShady aggelosst9 jellojina pistoli Debugging_Daemon BatGuin vasilis123321 tsiobieman ChristosM89 A350 Spentys Natsuko Indecisive2 touvlo ROM32 Libertus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
ilias90 Περιβόητο μέλος Ο White Privilege δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 6.095 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2025 στις 00:35 Ο ilias90 έγραψε: #171 27-07-25 00:35 Αρχική Δημοσίευση από Zukov_v2: Οπως εχω ξαναπει, 95% των ψυχολογων= scam artists Click για ανάπτυξη... dum dum boy Περιβόητο μέλος Ο Νάσος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Εργάτης και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.803 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2025 στις 00:40 Ο dum dum boy: #172 27-07-25 00:40 Αρχική Δημοσίευση από Zukov_v2: Οπως εχω ξαναπει, 95% των ψυχολογων= scam artists Click για ανάπτυξη... αυτη είναι και η πιο τυπική αντίδραση των ψυχικά ασθενών btw. "Εγω μια χαρα είμαι. Αυτος είναι μαλακας" Τεσπα. Σηκώνει κουβέντα η συγκεκριμένη δήλωση Zukov_v2 Δραστήριο μέλος Ο Zukov_v2 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 658 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2025 στις 00:48 Ο Zukov_v2 έγραψε: #173 27-07-25 00:48 Αρχική Δημοσίευση από dum dum boy: αυτη είναι και η πιο τυπική αντίδραση των ψυχικά ασθενών btw. "Εγω μια χαρα είμαι. Αυτος είναι μαλακας" Τεσπα. Σηκώνει κουβέντα η συγκεκριμένη δήλωση Click για ανάπτυξη... Καμια κουβεντα, κατευθειαν στον ψυχιατρο να ρυθμισει τη νευροχημεια. Βεβαια, το 80% των ψυχιατρων ειναι ανιδεο amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 8.602 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2025 στις 00:57 Η amarelia έγραψε: #174 27-07-25 00:57 Αρχική Δημοσίευση από Zukov_v2: Καμια κουβεντα, κατευθειαν στον ψυχιατρο να ρυθμισει τη νευροχημεια. Click για ανάπτυξη... Δεν υπάρχει σήμερα κανένα αξιόπιστο ιατρικό τεστ που να μετρά άμεσα τη χημεια του εγκεφάλου και να δείχνει με σαφήνεια αν αυτή είναι διαταραγμενη. Οι ψυχιατρικές διαγνώσεις βασίζονται κυρίως σε παρατηρήσιμα συμπεριφορικά και ψυχολογικα συμπτώματα, σύμφωνα με κλινικά κριτήρια, και όχι σε βιολογικες μετρήσεις ή εξετάσεις εργαστηριιου dum dum boy Περιβόητο μέλος Ο Νάσος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Εργάτης και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.803 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2025 στις 01:00 Ο dum dum boy: #175 27-07-25 01:00 Αρχική Δημοσίευση από Zukov_v2: Καμια κουβεντα, κατευθειαν στον ψυχιατρο να ρυθμισει τη νευροχημεια. Βεβαια, το 80% των ψυχιατρων ειναι ανιδεο Click για ανάπτυξη... στις περισσότερες περιπτώσεις, στατιστικα μιλώντας, όπως σε αντιμετωπίζει η ιατρική, δλδ στατιστικά, είτε είναι ψυχολόγος, είτε ψυχίατρος τις ίδιες λύσεις θα σου δώσει. ψυχολόγοι και ψυχίατροι δεν είναι ανίδεοι. απλά δεν είναι δυνατό να βγάλουν 100% διάγνωση. δεν βλέπουν κάποια ακτινογραφία με σπειροειδές κάταγμα ασπούμε. το πάνε ψάχνοντας και θέλουν και λίγο feedback από τον ασθενή. Zukov_v2 Δραστήριο μέλος Ο Zukov_v2 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 658 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2025 στις 01:05 Ο Zukov_v2 έγραψε: #176 27-07-25 01:05 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Δεν υπάρχει σήμερα κανένα αξιόπιστο ιατρικό τεστ που να μετρά άμεσα τη χημεια του εγκεφάλου και να δείχνει με σαφήνεια αν αυτή είναι διαταραγμενη. Οι ψυχιατρικές διαγνώσεις βασίζονται κυρίως σε παρατηρήσιμα συμπεριφορικά και ψυχολογικα συμπτώματα, σύμφωνα με κλινικά κριτήρια, και όχι σε βιολογικες μετρήσεις ή εξετάσεις εργαστηριιου Click για ανάπτυξη... Αυτο το γνωριζω. Σε αυτο που εχω καταληξει εμπειρικα ειναι οτι οι μισοι που λενε οτι θελουν ψυχολο χρηζουν φαρμακευτικης αγωγης, η οποια οπως και να το κανουμε επιδρα γρηγοροτερα απο τις σε βαθος χρονου αλλαγες σε μοτιβα συμπεριφορας μεσω της ψυχοθεραπειας, αν αυτες οι αλλαγες πραγματι επελθουν. Ακομα καλυτερα συνδυαστικα. Καλα οχι οτι τα χαπια δεν εχουν παρενεργειες, δε χτιζουν ανοχη, μερικα ειναι hit or miss. Εξαλλου οντως κανεις δε ξερει σε τι οφειλεται μια ψυχικη ασθενειαζ παιζουν εκει με συγκεκριμενοθς υποδοχεις να καταπραυνουκ συμπτωματα. Για μερικους αρκει ο ψυχολογος, αλλοι δεν τον χρειαζονται καν θελουν απλα καλυτερες συνηθειες, καλυτερες συνθηκες διαβιωσης, κοινωνικοποιησης, να ανηκουν σε ομαδες, να πιστευουν σε κατι. Αλλα μερικοι πρεπει να πηγαινουν συστημενοι στον ψυχιατρο. Εξαλλου η συγχρονη ζωη δηνιουργει καργα ψυχικες ασθενειες amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 8.602 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2025 στις 01:09 Η amarelia έγραψε: #177 27-07-25 01:09 Αρχική Δημοσίευση από Zukov_v2: Σε αυτο που εχω καταληξει εμπειρικα ειναι οτι οι μισοι που λενε οτι θελουν ψυχολο χρηζουν φαρμακευτικης αγωγης, η οποια οπως και να το κανουμε επιδρα γρηγοροτερα απο τις σε βαθος χρονου αλλαγες σε μοτιβα συμπεριφορας μεσω της ψυχοθεραπειας, αν αυτες οι αλλαγες πραγματι επελθουν. Ακομα καλυτερα συνδυαστικα. Click για ανάπτυξη... Αυτό πως μπορείς να το συμπεράνεις; Πολλά απο αυτά τα χάπια με αποκορύφωμα τα ζάναξ σου αφήνουν μόνιμες παρενέργειες. Πολλά απο αυτά τα χάπια συνταγογραφούνται για ρουτίνα μέχρι και για αϋπνία. Για να μην ξεκινήσω να γράφω για τα αντικαταθλιπτικά. dum dum boy Περιβόητο μέλος Ο Νάσος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Εργάτης και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.803 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2025 στις 01:09 Ο dum dum boy: #178 27-07-25 01:09 σημείωση: οι σοβαρές ψυχικές ασθένειες, που χρήζουν απαραίτητα ψυχίατρο, είναι μαξ 5% του συνόλου. (ψυχώσεις, σχιζοφρένεια, διπολική κλπ). αντικαταθλιπτικά, σου γράφει και ο ψυχολόγος. Zukov_v2 Δραστήριο μέλος Ο Zukov_v2 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 658 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2025 στις 01:16 Ο Zukov_v2 έγραψε: #179 27-07-25 01:16 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Αυτό πως μπορείς να το συμπεράνεις; Πολλά απο αυτά τα χάπια με αποκορύφωμα τα ζάναξ σου αφήνουν μόνιμες παρενέργειες. Click για ανάπτυξη... Ναι το γνωριζω, και γενικα τα πρωτοκολλα λενε περα απο σπανιες περιπτωσεις, να συνταγογραφουνται για βραχυβια χρηση. Ειδικα για τις αυπνιες αντενδεικνυνται τελειως γτ καταστρεφουν τον rem υπνο Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Πολλά απο αυτά τα χάπια συνταγογραφούνται για ρουτίνα μέχρι και για αϋπνία. Για να μην ξεκινήσω να γράφω για τα αντικαταθλιπτικά. Click για ανάπτυξη... Καλα τα αντικαθληπτικα επιρρωνουν πληρως το επιχειρημα μου περι ανιδεων ή μαλλον οτι προκειται περι glorified εμπορων. Το ολο επιχειρημα ειναι οτι η ψυχολογια θελει βαθος πολλων χρονων για να επιδρασει αν επιδρασει, γτ η εκμαθηση νεων μοτιβων απο τον εγκεφαλο ειναι απειρως πιο δυσκολη μετα την ηλικια των 12 βαρια 15 και μερικες φορες δεν επιτυγχανεται καν. Οχι οτι οι αγωγες φερνουν μονιμες δομικες αλλαγες αλλα οτι επενεργουν γρηγοροτερα ειναι νομιζω αυταποδεικτο. Αυτο για μια ορισμενη κατηγορια ανθρωπων που κανει μπαμ οτι περα απο ψυχολογο πρεπει να καταφυγουν και σε ψυχιατρο. Τωρα το πως θα το χειριστουν οι ειδικοι αλλο θεμα. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 27 Ιουλίου 2025 Αρχική Δημοσίευση από dum dum boy: αντικαταθλιπτικά, σου γράφει και ο ψυχολόγος. Click για ανάπτυξη... Δε προβλεπεται μη γιατρος να συνταγογραφει dum dum boy Περιβόητο μέλος Ο Νάσος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Εργάτης και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.803 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2025 στις 01:22 Ο dum dum boy: #180 27-07-25 01:22 Αρχική Δημοσίευση από Zukov_v2: Δε προβλεπεται μη γιατρος να συνταγογραφει Click για ανάπτυξη... τυπικά όχι. πρακτικά θα σε παραπέμψει σε ένα ψυχίατρο. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 8 9 10 11 Επόμενη First Προηγούμενη 9 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 9 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 118 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Paragontas7000 rafaela11 taketrance Jack of Spades camil GeorgePap2003 chester20080 louminis Scandal Εριφύλη nimbus Gvisbinis MonaXoS Searching michaela888 johnsala Kate1914 Memetchi giannhs2001 charmander fortheloveofshizaya Angelikaaa Unboxholics fourkaki iew vas 78 giorgos5002 Entropy24 Ilikntas Luludaki Wonderkid Advocatus diaboli Jauahahwiwisjs Μήτσος10 Dr. Gl. Luminous bibliofagos aris65 American Economist Wondering Ωρορα annapdk Κλημεντίνη Giorgkalo SlimShady aggelosst9 jellojina pistoli Debugging_Daemon BatGuin vasilis123321 tsiobieman ChristosM89 A350 Spentys Natsuko Indecisive2 touvlo ROM32 Libertus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Zukov_v2: Οπως εχω ξαναπει, 95% των ψυχολογων= scam artists Click για ανάπτυξη...
dum dum boy Περιβόητο μέλος Ο Νάσος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Εργάτης και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.803 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2025 στις 00:40 Ο dum dum boy: #172 27-07-25 00:40 Αρχική Δημοσίευση από Zukov_v2: Οπως εχω ξαναπει, 95% των ψυχολογων= scam artists Click για ανάπτυξη... αυτη είναι και η πιο τυπική αντίδραση των ψυχικά ασθενών btw. "Εγω μια χαρα είμαι. Αυτος είναι μαλακας" Τεσπα. Σηκώνει κουβέντα η συγκεκριμένη δήλωση Zukov_v2 Δραστήριο μέλος Ο Zukov_v2 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 658 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2025 στις 00:48 Ο Zukov_v2 έγραψε: #173 27-07-25 00:48 Αρχική Δημοσίευση από dum dum boy: αυτη είναι και η πιο τυπική αντίδραση των ψυχικά ασθενών btw. "Εγω μια χαρα είμαι. Αυτος είναι μαλακας" Τεσπα. Σηκώνει κουβέντα η συγκεκριμένη δήλωση Click για ανάπτυξη... Καμια κουβεντα, κατευθειαν στον ψυχιατρο να ρυθμισει τη νευροχημεια. Βεβαια, το 80% των ψυχιατρων ειναι ανιδεο amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 8.602 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2025 στις 00:57 Η amarelia έγραψε: #174 27-07-25 00:57 Αρχική Δημοσίευση από Zukov_v2: Καμια κουβεντα, κατευθειαν στον ψυχιατρο να ρυθμισει τη νευροχημεια. Click για ανάπτυξη... Δεν υπάρχει σήμερα κανένα αξιόπιστο ιατρικό τεστ που να μετρά άμεσα τη χημεια του εγκεφάλου και να δείχνει με σαφήνεια αν αυτή είναι διαταραγμενη. Οι ψυχιατρικές διαγνώσεις βασίζονται κυρίως σε παρατηρήσιμα συμπεριφορικά και ψυχολογικα συμπτώματα, σύμφωνα με κλινικά κριτήρια, και όχι σε βιολογικες μετρήσεις ή εξετάσεις εργαστηριιου dum dum boy Περιβόητο μέλος Ο Νάσος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Εργάτης και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.803 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2025 στις 01:00 Ο dum dum boy: #175 27-07-25 01:00 Αρχική Δημοσίευση από Zukov_v2: Καμια κουβεντα, κατευθειαν στον ψυχιατρο να ρυθμισει τη νευροχημεια. Βεβαια, το 80% των ψυχιατρων ειναι ανιδεο Click για ανάπτυξη... στις περισσότερες περιπτώσεις, στατιστικα μιλώντας, όπως σε αντιμετωπίζει η ιατρική, δλδ στατιστικά, είτε είναι ψυχολόγος, είτε ψυχίατρος τις ίδιες λύσεις θα σου δώσει. ψυχολόγοι και ψυχίατροι δεν είναι ανίδεοι. απλά δεν είναι δυνατό να βγάλουν 100% διάγνωση. δεν βλέπουν κάποια ακτινογραφία με σπειροειδές κάταγμα ασπούμε. το πάνε ψάχνοντας και θέλουν και λίγο feedback από τον ασθενή. Zukov_v2 Δραστήριο μέλος Ο Zukov_v2 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 658 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2025 στις 01:05 Ο Zukov_v2 έγραψε: #176 27-07-25 01:05 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Δεν υπάρχει σήμερα κανένα αξιόπιστο ιατρικό τεστ που να μετρά άμεσα τη χημεια του εγκεφάλου και να δείχνει με σαφήνεια αν αυτή είναι διαταραγμενη. Οι ψυχιατρικές διαγνώσεις βασίζονται κυρίως σε παρατηρήσιμα συμπεριφορικά και ψυχολογικα συμπτώματα, σύμφωνα με κλινικά κριτήρια, και όχι σε βιολογικες μετρήσεις ή εξετάσεις εργαστηριιου Click για ανάπτυξη... Αυτο το γνωριζω. Σε αυτο που εχω καταληξει εμπειρικα ειναι οτι οι μισοι που λενε οτι θελουν ψυχολο χρηζουν φαρμακευτικης αγωγης, η οποια οπως και να το κανουμε επιδρα γρηγοροτερα απο τις σε βαθος χρονου αλλαγες σε μοτιβα συμπεριφορας μεσω της ψυχοθεραπειας, αν αυτες οι αλλαγες πραγματι επελθουν. Ακομα καλυτερα συνδυαστικα. Καλα οχι οτι τα χαπια δεν εχουν παρενεργειες, δε χτιζουν ανοχη, μερικα ειναι hit or miss. Εξαλλου οντως κανεις δε ξερει σε τι οφειλεται μια ψυχικη ασθενειαζ παιζουν εκει με συγκεκριμενοθς υποδοχεις να καταπραυνουκ συμπτωματα. Για μερικους αρκει ο ψυχολογος, αλλοι δεν τον χρειαζονται καν θελουν απλα καλυτερες συνηθειες, καλυτερες συνθηκες διαβιωσης, κοινωνικοποιησης, να ανηκουν σε ομαδες, να πιστευουν σε κατι. Αλλα μερικοι πρεπει να πηγαινουν συστημενοι στον ψυχιατρο. Εξαλλου η συγχρονη ζωη δηνιουργει καργα ψυχικες ασθενειες amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 8.602 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2025 στις 01:09 Η amarelia έγραψε: #177 27-07-25 01:09 Αρχική Δημοσίευση από Zukov_v2: Σε αυτο που εχω καταληξει εμπειρικα ειναι οτι οι μισοι που λενε οτι θελουν ψυχολο χρηζουν φαρμακευτικης αγωγης, η οποια οπως και να το κανουμε επιδρα γρηγοροτερα απο τις σε βαθος χρονου αλλαγες σε μοτιβα συμπεριφορας μεσω της ψυχοθεραπειας, αν αυτες οι αλλαγες πραγματι επελθουν. Ακομα καλυτερα συνδυαστικα. Click για ανάπτυξη... Αυτό πως μπορείς να το συμπεράνεις; Πολλά απο αυτά τα χάπια με αποκορύφωμα τα ζάναξ σου αφήνουν μόνιμες παρενέργειες. Πολλά απο αυτά τα χάπια συνταγογραφούνται για ρουτίνα μέχρι και για αϋπνία. Για να μην ξεκινήσω να γράφω για τα αντικαταθλιπτικά. dum dum boy Περιβόητο μέλος Ο Νάσος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Εργάτης και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.803 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2025 στις 01:09 Ο dum dum boy: #178 27-07-25 01:09 σημείωση: οι σοβαρές ψυχικές ασθένειες, που χρήζουν απαραίτητα ψυχίατρο, είναι μαξ 5% του συνόλου. (ψυχώσεις, σχιζοφρένεια, διπολική κλπ). αντικαταθλιπτικά, σου γράφει και ο ψυχολόγος. Zukov_v2 Δραστήριο μέλος Ο Zukov_v2 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 658 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2025 στις 01:16 Ο Zukov_v2 έγραψε: #179 27-07-25 01:16 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Αυτό πως μπορείς να το συμπεράνεις; Πολλά απο αυτά τα χάπια με αποκορύφωμα τα ζάναξ σου αφήνουν μόνιμες παρενέργειες. Click για ανάπτυξη... Ναι το γνωριζω, και γενικα τα πρωτοκολλα λενε περα απο σπανιες περιπτωσεις, να συνταγογραφουνται για βραχυβια χρηση. Ειδικα για τις αυπνιες αντενδεικνυνται τελειως γτ καταστρεφουν τον rem υπνο Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Πολλά απο αυτά τα χάπια συνταγογραφούνται για ρουτίνα μέχρι και για αϋπνία. Για να μην ξεκινήσω να γράφω για τα αντικαταθλιπτικά. Click για ανάπτυξη... Καλα τα αντικαθληπτικα επιρρωνουν πληρως το επιχειρημα μου περι ανιδεων ή μαλλον οτι προκειται περι glorified εμπορων. Το ολο επιχειρημα ειναι οτι η ψυχολογια θελει βαθος πολλων χρονων για να επιδρασει αν επιδρασει, γτ η εκμαθηση νεων μοτιβων απο τον εγκεφαλο ειναι απειρως πιο δυσκολη μετα την ηλικια των 12 βαρια 15 και μερικες φορες δεν επιτυγχανεται καν. Οχι οτι οι αγωγες φερνουν μονιμες δομικες αλλαγες αλλα οτι επενεργουν γρηγοροτερα ειναι νομιζω αυταποδεικτο. Αυτο για μια ορισμενη κατηγορια ανθρωπων που κανει μπαμ οτι περα απο ψυχολογο πρεπει να καταφυγουν και σε ψυχιατρο. Τωρα το πως θα το χειριστουν οι ειδικοι αλλο θεμα. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 27 Ιουλίου 2025 Αρχική Δημοσίευση από dum dum boy: αντικαταθλιπτικά, σου γράφει και ο ψυχολόγος. Click για ανάπτυξη... Δε προβλεπεται μη γιατρος να συνταγογραφει dum dum boy Περιβόητο μέλος Ο Νάσος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Εργάτης και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.803 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2025 στις 01:22 Ο dum dum boy: #180 27-07-25 01:22 Αρχική Δημοσίευση από Zukov_v2: Δε προβλεπεται μη γιατρος να συνταγογραφει Click για ανάπτυξη... τυπικά όχι. πρακτικά θα σε παραπέμψει σε ένα ψυχίατρο. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 8 9 10 11 Επόμενη First Προηγούμενη 9 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 9 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 118 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Paragontas7000 rafaela11 taketrance Jack of Spades camil GeorgePap2003 chester20080 louminis Scandal Εριφύλη nimbus Gvisbinis MonaXoS Searching michaela888 johnsala Kate1914 Memetchi giannhs2001 charmander fortheloveofshizaya Angelikaaa Unboxholics fourkaki iew vas 78 giorgos5002 Entropy24 Ilikntas Luludaki Wonderkid Advocatus diaboli Jauahahwiwisjs Μήτσος10 Dr. Gl. Luminous bibliofagos aris65 American Economist Wondering Ωρορα annapdk Κλημεντίνη Giorgkalo SlimShady aggelosst9 jellojina pistoli Debugging_Daemon BatGuin vasilis123321 tsiobieman ChristosM89 A350 Spentys Natsuko Indecisive2 touvlo ROM32 Libertus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Zukov_v2: Οπως εχω ξαναπει, 95% των ψυχολογων= scam artists Click για ανάπτυξη... αυτη είναι και η πιο τυπική αντίδραση των ψυχικά ασθενών btw. "Εγω μια χαρα είμαι. Αυτος είναι μαλακας" Τεσπα. Σηκώνει κουβέντα η συγκεκριμένη δήλωση
Zukov_v2 Δραστήριο μέλος Ο Zukov_v2 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 658 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2025 στις 00:48 Ο Zukov_v2 έγραψε: #173 27-07-25 00:48 Αρχική Δημοσίευση από dum dum boy: αυτη είναι και η πιο τυπική αντίδραση των ψυχικά ασθενών btw. "Εγω μια χαρα είμαι. Αυτος είναι μαλακας" Τεσπα. Σηκώνει κουβέντα η συγκεκριμένη δήλωση Click για ανάπτυξη... Καμια κουβεντα, κατευθειαν στον ψυχιατρο να ρυθμισει τη νευροχημεια. Βεβαια, το 80% των ψυχιατρων ειναι ανιδεο amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 8.602 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2025 στις 00:57 Η amarelia έγραψε: #174 27-07-25 00:57 Αρχική Δημοσίευση από Zukov_v2: Καμια κουβεντα, κατευθειαν στον ψυχιατρο να ρυθμισει τη νευροχημεια. Click για ανάπτυξη... Δεν υπάρχει σήμερα κανένα αξιόπιστο ιατρικό τεστ που να μετρά άμεσα τη χημεια του εγκεφάλου και να δείχνει με σαφήνεια αν αυτή είναι διαταραγμενη. Οι ψυχιατρικές διαγνώσεις βασίζονται κυρίως σε παρατηρήσιμα συμπεριφορικά και ψυχολογικα συμπτώματα, σύμφωνα με κλινικά κριτήρια, και όχι σε βιολογικες μετρήσεις ή εξετάσεις εργαστηριιου dum dum boy Περιβόητο μέλος Ο Νάσος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Εργάτης και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.803 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2025 στις 01:00 Ο dum dum boy: #175 27-07-25 01:00 Αρχική Δημοσίευση από Zukov_v2: Καμια κουβεντα, κατευθειαν στον ψυχιατρο να ρυθμισει τη νευροχημεια. Βεβαια, το 80% των ψυχιατρων ειναι ανιδεο Click για ανάπτυξη... στις περισσότερες περιπτώσεις, στατιστικα μιλώντας, όπως σε αντιμετωπίζει η ιατρική, δλδ στατιστικά, είτε είναι ψυχολόγος, είτε ψυχίατρος τις ίδιες λύσεις θα σου δώσει. ψυχολόγοι και ψυχίατροι δεν είναι ανίδεοι. απλά δεν είναι δυνατό να βγάλουν 100% διάγνωση. δεν βλέπουν κάποια ακτινογραφία με σπειροειδές κάταγμα ασπούμε. το πάνε ψάχνοντας και θέλουν και λίγο feedback από τον ασθενή. Zukov_v2 Δραστήριο μέλος Ο Zukov_v2 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 658 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2025 στις 01:05 Ο Zukov_v2 έγραψε: #176 27-07-25 01:05 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Δεν υπάρχει σήμερα κανένα αξιόπιστο ιατρικό τεστ που να μετρά άμεσα τη χημεια του εγκεφάλου και να δείχνει με σαφήνεια αν αυτή είναι διαταραγμενη. Οι ψυχιατρικές διαγνώσεις βασίζονται κυρίως σε παρατηρήσιμα συμπεριφορικά και ψυχολογικα συμπτώματα, σύμφωνα με κλινικά κριτήρια, και όχι σε βιολογικες μετρήσεις ή εξετάσεις εργαστηριιου Click για ανάπτυξη... Αυτο το γνωριζω. Σε αυτο που εχω καταληξει εμπειρικα ειναι οτι οι μισοι που λενε οτι θελουν ψυχολο χρηζουν φαρμακευτικης αγωγης, η οποια οπως και να το κανουμε επιδρα γρηγοροτερα απο τις σε βαθος χρονου αλλαγες σε μοτιβα συμπεριφορας μεσω της ψυχοθεραπειας, αν αυτες οι αλλαγες πραγματι επελθουν. Ακομα καλυτερα συνδυαστικα. Καλα οχι οτι τα χαπια δεν εχουν παρενεργειες, δε χτιζουν ανοχη, μερικα ειναι hit or miss. Εξαλλου οντως κανεις δε ξερει σε τι οφειλεται μια ψυχικη ασθενειαζ παιζουν εκει με συγκεκριμενοθς υποδοχεις να καταπραυνουκ συμπτωματα. Για μερικους αρκει ο ψυχολογος, αλλοι δεν τον χρειαζονται καν θελουν απλα καλυτερες συνηθειες, καλυτερες συνθηκες διαβιωσης, κοινωνικοποιησης, να ανηκουν σε ομαδες, να πιστευουν σε κατι. Αλλα μερικοι πρεπει να πηγαινουν συστημενοι στον ψυχιατρο. Εξαλλου η συγχρονη ζωη δηνιουργει καργα ψυχικες ασθενειες amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 8.602 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2025 στις 01:09 Η amarelia έγραψε: #177 27-07-25 01:09 Αρχική Δημοσίευση από Zukov_v2: Σε αυτο που εχω καταληξει εμπειρικα ειναι οτι οι μισοι που λενε οτι θελουν ψυχολο χρηζουν φαρμακευτικης αγωγης, η οποια οπως και να το κανουμε επιδρα γρηγοροτερα απο τις σε βαθος χρονου αλλαγες σε μοτιβα συμπεριφορας μεσω της ψυχοθεραπειας, αν αυτες οι αλλαγες πραγματι επελθουν. Ακομα καλυτερα συνδυαστικα. Click για ανάπτυξη... Αυτό πως μπορείς να το συμπεράνεις; Πολλά απο αυτά τα χάπια με αποκορύφωμα τα ζάναξ σου αφήνουν μόνιμες παρενέργειες. Πολλά απο αυτά τα χάπια συνταγογραφούνται για ρουτίνα μέχρι και για αϋπνία. Για να μην ξεκινήσω να γράφω για τα αντικαταθλιπτικά. dum dum boy Περιβόητο μέλος Ο Νάσος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Εργάτης και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.803 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2025 στις 01:09 Ο dum dum boy: #178 27-07-25 01:09 σημείωση: οι σοβαρές ψυχικές ασθένειες, που χρήζουν απαραίτητα ψυχίατρο, είναι μαξ 5% του συνόλου. (ψυχώσεις, σχιζοφρένεια, διπολική κλπ). αντικαταθλιπτικά, σου γράφει και ο ψυχολόγος. Zukov_v2 Δραστήριο μέλος Ο Zukov_v2 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 658 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2025 στις 01:16 Ο Zukov_v2 έγραψε: #179 27-07-25 01:16 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Αυτό πως μπορείς να το συμπεράνεις; Πολλά απο αυτά τα χάπια με αποκορύφωμα τα ζάναξ σου αφήνουν μόνιμες παρενέργειες. Click για ανάπτυξη... Ναι το γνωριζω, και γενικα τα πρωτοκολλα λενε περα απο σπανιες περιπτωσεις, να συνταγογραφουνται για βραχυβια χρηση. Ειδικα για τις αυπνιες αντενδεικνυνται τελειως γτ καταστρεφουν τον rem υπνο Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Πολλά απο αυτά τα χάπια συνταγογραφούνται για ρουτίνα μέχρι και για αϋπνία. Για να μην ξεκινήσω να γράφω για τα αντικαταθλιπτικά. Click για ανάπτυξη... Καλα τα αντικαθληπτικα επιρρωνουν πληρως το επιχειρημα μου περι ανιδεων ή μαλλον οτι προκειται περι glorified εμπορων. Το ολο επιχειρημα ειναι οτι η ψυχολογια θελει βαθος πολλων χρονων για να επιδρασει αν επιδρασει, γτ η εκμαθηση νεων μοτιβων απο τον εγκεφαλο ειναι απειρως πιο δυσκολη μετα την ηλικια των 12 βαρια 15 και μερικες φορες δεν επιτυγχανεται καν. Οχι οτι οι αγωγες φερνουν μονιμες δομικες αλλαγες αλλα οτι επενεργουν γρηγοροτερα ειναι νομιζω αυταποδεικτο. Αυτο για μια ορισμενη κατηγορια ανθρωπων που κανει μπαμ οτι περα απο ψυχολογο πρεπει να καταφυγουν και σε ψυχιατρο. Τωρα το πως θα το χειριστουν οι ειδικοι αλλο θεμα. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 27 Ιουλίου 2025 Αρχική Δημοσίευση από dum dum boy: αντικαταθλιπτικά, σου γράφει και ο ψυχολόγος. Click για ανάπτυξη... Δε προβλεπεται μη γιατρος να συνταγογραφει dum dum boy Περιβόητο μέλος Ο Νάσος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Εργάτης και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.803 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2025 στις 01:22 Ο dum dum boy: #180 27-07-25 01:22 Αρχική Δημοσίευση από Zukov_v2: Δε προβλεπεται μη γιατρος να συνταγογραφει Click για ανάπτυξη... τυπικά όχι. πρακτικά θα σε παραπέμψει σε ένα ψυχίατρο. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 8 9 10 11 Επόμενη First Προηγούμενη 9 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 9 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 118 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Paragontas7000 rafaela11 taketrance Jack of Spades camil GeorgePap2003 chester20080 louminis Scandal Εριφύλη nimbus Gvisbinis MonaXoS Searching michaela888 johnsala Kate1914 Memetchi giannhs2001 charmander fortheloveofshizaya Angelikaaa Unboxholics fourkaki iew vas 78 giorgos5002 Entropy24 Ilikntas Luludaki Wonderkid Advocatus diaboli Jauahahwiwisjs Μήτσος10 Dr. Gl. Luminous bibliofagos aris65 American Economist Wondering Ωρορα annapdk Κλημεντίνη Giorgkalo SlimShady aggelosst9 jellojina pistoli Debugging_Daemon BatGuin vasilis123321 tsiobieman ChristosM89 A350 Spentys Natsuko Indecisive2 touvlo ROM32 Libertus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από dum dum boy: αυτη είναι και η πιο τυπική αντίδραση των ψυχικά ασθενών btw. "Εγω μια χαρα είμαι. Αυτος είναι μαλακας" Τεσπα. Σηκώνει κουβέντα η συγκεκριμένη δήλωση Click για ανάπτυξη... Καμια κουβεντα, κατευθειαν στον ψυχιατρο να ρυθμισει τη νευροχημεια. Βεβαια, το 80% των ψυχιατρων ειναι ανιδεο
amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 8.602 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2025 στις 00:57 Η amarelia έγραψε: #174 27-07-25 00:57 Αρχική Δημοσίευση από Zukov_v2: Καμια κουβεντα, κατευθειαν στον ψυχιατρο να ρυθμισει τη νευροχημεια. Click για ανάπτυξη... Δεν υπάρχει σήμερα κανένα αξιόπιστο ιατρικό τεστ που να μετρά άμεσα τη χημεια του εγκεφάλου και να δείχνει με σαφήνεια αν αυτή είναι διαταραγμενη. Οι ψυχιατρικές διαγνώσεις βασίζονται κυρίως σε παρατηρήσιμα συμπεριφορικά και ψυχολογικα συμπτώματα, σύμφωνα με κλινικά κριτήρια, και όχι σε βιολογικες μετρήσεις ή εξετάσεις εργαστηριιου dum dum boy Περιβόητο μέλος Ο Νάσος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Εργάτης και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.803 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2025 στις 01:00 Ο dum dum boy: #175 27-07-25 01:00 Αρχική Δημοσίευση από Zukov_v2: Καμια κουβεντα, κατευθειαν στον ψυχιατρο να ρυθμισει τη νευροχημεια. Βεβαια, το 80% των ψυχιατρων ειναι ανιδεο Click για ανάπτυξη... στις περισσότερες περιπτώσεις, στατιστικα μιλώντας, όπως σε αντιμετωπίζει η ιατρική, δλδ στατιστικά, είτε είναι ψυχολόγος, είτε ψυχίατρος τις ίδιες λύσεις θα σου δώσει. ψυχολόγοι και ψυχίατροι δεν είναι ανίδεοι. απλά δεν είναι δυνατό να βγάλουν 100% διάγνωση. δεν βλέπουν κάποια ακτινογραφία με σπειροειδές κάταγμα ασπούμε. το πάνε ψάχνοντας και θέλουν και λίγο feedback από τον ασθενή. Zukov_v2 Δραστήριο μέλος Ο Zukov_v2 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 658 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2025 στις 01:05 Ο Zukov_v2 έγραψε: #176 27-07-25 01:05 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Δεν υπάρχει σήμερα κανένα αξιόπιστο ιατρικό τεστ που να μετρά άμεσα τη χημεια του εγκεφάλου και να δείχνει με σαφήνεια αν αυτή είναι διαταραγμενη. Οι ψυχιατρικές διαγνώσεις βασίζονται κυρίως σε παρατηρήσιμα συμπεριφορικά και ψυχολογικα συμπτώματα, σύμφωνα με κλινικά κριτήρια, και όχι σε βιολογικες μετρήσεις ή εξετάσεις εργαστηριιου Click για ανάπτυξη... Αυτο το γνωριζω. Σε αυτο που εχω καταληξει εμπειρικα ειναι οτι οι μισοι που λενε οτι θελουν ψυχολο χρηζουν φαρμακευτικης αγωγης, η οποια οπως και να το κανουμε επιδρα γρηγοροτερα απο τις σε βαθος χρονου αλλαγες σε μοτιβα συμπεριφορας μεσω της ψυχοθεραπειας, αν αυτες οι αλλαγες πραγματι επελθουν. Ακομα καλυτερα συνδυαστικα. Καλα οχι οτι τα χαπια δεν εχουν παρενεργειες, δε χτιζουν ανοχη, μερικα ειναι hit or miss. Εξαλλου οντως κανεις δε ξερει σε τι οφειλεται μια ψυχικη ασθενειαζ παιζουν εκει με συγκεκριμενοθς υποδοχεις να καταπραυνουκ συμπτωματα. Για μερικους αρκει ο ψυχολογος, αλλοι δεν τον χρειαζονται καν θελουν απλα καλυτερες συνηθειες, καλυτερες συνθηκες διαβιωσης, κοινωνικοποιησης, να ανηκουν σε ομαδες, να πιστευουν σε κατι. Αλλα μερικοι πρεπει να πηγαινουν συστημενοι στον ψυχιατρο. Εξαλλου η συγχρονη ζωη δηνιουργει καργα ψυχικες ασθενειες amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 8.602 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2025 στις 01:09 Η amarelia έγραψε: #177 27-07-25 01:09 Αρχική Δημοσίευση από Zukov_v2: Σε αυτο που εχω καταληξει εμπειρικα ειναι οτι οι μισοι που λενε οτι θελουν ψυχολο χρηζουν φαρμακευτικης αγωγης, η οποια οπως και να το κανουμε επιδρα γρηγοροτερα απο τις σε βαθος χρονου αλλαγες σε μοτιβα συμπεριφορας μεσω της ψυχοθεραπειας, αν αυτες οι αλλαγες πραγματι επελθουν. Ακομα καλυτερα συνδυαστικα. Click για ανάπτυξη... Αυτό πως μπορείς να το συμπεράνεις; Πολλά απο αυτά τα χάπια με αποκορύφωμα τα ζάναξ σου αφήνουν μόνιμες παρενέργειες. Πολλά απο αυτά τα χάπια συνταγογραφούνται για ρουτίνα μέχρι και για αϋπνία. Για να μην ξεκινήσω να γράφω για τα αντικαταθλιπτικά. dum dum boy Περιβόητο μέλος Ο Νάσος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Εργάτης και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.803 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2025 στις 01:09 Ο dum dum boy: #178 27-07-25 01:09 σημείωση: οι σοβαρές ψυχικές ασθένειες, που χρήζουν απαραίτητα ψυχίατρο, είναι μαξ 5% του συνόλου. (ψυχώσεις, σχιζοφρένεια, διπολική κλπ). αντικαταθλιπτικά, σου γράφει και ο ψυχολόγος. Zukov_v2 Δραστήριο μέλος Ο Zukov_v2 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 658 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2025 στις 01:16 Ο Zukov_v2 έγραψε: #179 27-07-25 01:16 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Αυτό πως μπορείς να το συμπεράνεις; Πολλά απο αυτά τα χάπια με αποκορύφωμα τα ζάναξ σου αφήνουν μόνιμες παρενέργειες. Click για ανάπτυξη... Ναι το γνωριζω, και γενικα τα πρωτοκολλα λενε περα απο σπανιες περιπτωσεις, να συνταγογραφουνται για βραχυβια χρηση. Ειδικα για τις αυπνιες αντενδεικνυνται τελειως γτ καταστρεφουν τον rem υπνο Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Πολλά απο αυτά τα χάπια συνταγογραφούνται για ρουτίνα μέχρι και για αϋπνία. Για να μην ξεκινήσω να γράφω για τα αντικαταθλιπτικά. Click για ανάπτυξη... Καλα τα αντικαθληπτικα επιρρωνουν πληρως το επιχειρημα μου περι ανιδεων ή μαλλον οτι προκειται περι glorified εμπορων. Το ολο επιχειρημα ειναι οτι η ψυχολογια θελει βαθος πολλων χρονων για να επιδρασει αν επιδρασει, γτ η εκμαθηση νεων μοτιβων απο τον εγκεφαλο ειναι απειρως πιο δυσκολη μετα την ηλικια των 12 βαρια 15 και μερικες φορες δεν επιτυγχανεται καν. Οχι οτι οι αγωγες φερνουν μονιμες δομικες αλλαγες αλλα οτι επενεργουν γρηγοροτερα ειναι νομιζω αυταποδεικτο. Αυτο για μια ορισμενη κατηγορια ανθρωπων που κανει μπαμ οτι περα απο ψυχολογο πρεπει να καταφυγουν και σε ψυχιατρο. Τωρα το πως θα το χειριστουν οι ειδικοι αλλο θεμα. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 27 Ιουλίου 2025 Αρχική Δημοσίευση από dum dum boy: αντικαταθλιπτικά, σου γράφει και ο ψυχολόγος. Click για ανάπτυξη... Δε προβλεπεται μη γιατρος να συνταγογραφει dum dum boy Περιβόητο μέλος Ο Νάσος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Εργάτης και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.803 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2025 στις 01:22 Ο dum dum boy: #180 27-07-25 01:22 Αρχική Δημοσίευση από Zukov_v2: Δε προβλεπεται μη γιατρος να συνταγογραφει Click για ανάπτυξη... τυπικά όχι. πρακτικά θα σε παραπέμψει σε ένα ψυχίατρο. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 8 9 10 11 Επόμενη First Προηγούμενη 9 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 9 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 118 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Paragontas7000 rafaela11 taketrance Jack of Spades camil GeorgePap2003 chester20080 louminis Scandal Εριφύλη nimbus Gvisbinis MonaXoS Searching michaela888 johnsala Kate1914 Memetchi giannhs2001 charmander fortheloveofshizaya Angelikaaa Unboxholics fourkaki iew vas 78 giorgos5002 Entropy24 Ilikntas Luludaki Wonderkid Advocatus diaboli Jauahahwiwisjs Μήτσος10 Dr. Gl. Luminous bibliofagos aris65 American Economist Wondering Ωρορα annapdk Κλημεντίνη Giorgkalo SlimShady aggelosst9 jellojina pistoli Debugging_Daemon BatGuin vasilis123321 tsiobieman ChristosM89 A350 Spentys Natsuko Indecisive2 touvlo ROM32 Libertus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Zukov_v2: Καμια κουβεντα, κατευθειαν στον ψυχιατρο να ρυθμισει τη νευροχημεια. Click για ανάπτυξη... Δεν υπάρχει σήμερα κανένα αξιόπιστο ιατρικό τεστ που να μετρά άμεσα τη χημεια του εγκεφάλου και να δείχνει με σαφήνεια αν αυτή είναι διαταραγμενη. Οι ψυχιατρικές διαγνώσεις βασίζονται κυρίως σε παρατηρήσιμα συμπεριφορικά και ψυχολογικα συμπτώματα, σύμφωνα με κλινικά κριτήρια, και όχι σε βιολογικες μετρήσεις ή εξετάσεις εργαστηριιου
dum dum boy Περιβόητο μέλος Ο Νάσος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Εργάτης και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.803 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2025 στις 01:00 Ο dum dum boy: #175 27-07-25 01:00 Αρχική Δημοσίευση από Zukov_v2: Καμια κουβεντα, κατευθειαν στον ψυχιατρο να ρυθμισει τη νευροχημεια. Βεβαια, το 80% των ψυχιατρων ειναι ανιδεο Click για ανάπτυξη... στις περισσότερες περιπτώσεις, στατιστικα μιλώντας, όπως σε αντιμετωπίζει η ιατρική, δλδ στατιστικά, είτε είναι ψυχολόγος, είτε ψυχίατρος τις ίδιες λύσεις θα σου δώσει. ψυχολόγοι και ψυχίατροι δεν είναι ανίδεοι. απλά δεν είναι δυνατό να βγάλουν 100% διάγνωση. δεν βλέπουν κάποια ακτινογραφία με σπειροειδές κάταγμα ασπούμε. το πάνε ψάχνοντας και θέλουν και λίγο feedback από τον ασθενή. Zukov_v2 Δραστήριο μέλος Ο Zukov_v2 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 658 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2025 στις 01:05 Ο Zukov_v2 έγραψε: #176 27-07-25 01:05 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Δεν υπάρχει σήμερα κανένα αξιόπιστο ιατρικό τεστ που να μετρά άμεσα τη χημεια του εγκεφάλου και να δείχνει με σαφήνεια αν αυτή είναι διαταραγμενη. Οι ψυχιατρικές διαγνώσεις βασίζονται κυρίως σε παρατηρήσιμα συμπεριφορικά και ψυχολογικα συμπτώματα, σύμφωνα με κλινικά κριτήρια, και όχι σε βιολογικες μετρήσεις ή εξετάσεις εργαστηριιου Click για ανάπτυξη... Αυτο το γνωριζω. Σε αυτο που εχω καταληξει εμπειρικα ειναι οτι οι μισοι που λενε οτι θελουν ψυχολο χρηζουν φαρμακευτικης αγωγης, η οποια οπως και να το κανουμε επιδρα γρηγοροτερα απο τις σε βαθος χρονου αλλαγες σε μοτιβα συμπεριφορας μεσω της ψυχοθεραπειας, αν αυτες οι αλλαγες πραγματι επελθουν. Ακομα καλυτερα συνδυαστικα. Καλα οχι οτι τα χαπια δεν εχουν παρενεργειες, δε χτιζουν ανοχη, μερικα ειναι hit or miss. Εξαλλου οντως κανεις δε ξερει σε τι οφειλεται μια ψυχικη ασθενειαζ παιζουν εκει με συγκεκριμενοθς υποδοχεις να καταπραυνουκ συμπτωματα. Για μερικους αρκει ο ψυχολογος, αλλοι δεν τον χρειαζονται καν θελουν απλα καλυτερες συνηθειες, καλυτερες συνθηκες διαβιωσης, κοινωνικοποιησης, να ανηκουν σε ομαδες, να πιστευουν σε κατι. Αλλα μερικοι πρεπει να πηγαινουν συστημενοι στον ψυχιατρο. Εξαλλου η συγχρονη ζωη δηνιουργει καργα ψυχικες ασθενειες amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 8.602 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2025 στις 01:09 Η amarelia έγραψε: #177 27-07-25 01:09 Αρχική Δημοσίευση από Zukov_v2: Σε αυτο που εχω καταληξει εμπειρικα ειναι οτι οι μισοι που λενε οτι θελουν ψυχολο χρηζουν φαρμακευτικης αγωγης, η οποια οπως και να το κανουμε επιδρα γρηγοροτερα απο τις σε βαθος χρονου αλλαγες σε μοτιβα συμπεριφορας μεσω της ψυχοθεραπειας, αν αυτες οι αλλαγες πραγματι επελθουν. Ακομα καλυτερα συνδυαστικα. Click για ανάπτυξη... Αυτό πως μπορείς να το συμπεράνεις; Πολλά απο αυτά τα χάπια με αποκορύφωμα τα ζάναξ σου αφήνουν μόνιμες παρενέργειες. Πολλά απο αυτά τα χάπια συνταγογραφούνται για ρουτίνα μέχρι και για αϋπνία. Για να μην ξεκινήσω να γράφω για τα αντικαταθλιπτικά. dum dum boy Περιβόητο μέλος Ο Νάσος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Εργάτης και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.803 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2025 στις 01:09 Ο dum dum boy: #178 27-07-25 01:09 σημείωση: οι σοβαρές ψυχικές ασθένειες, που χρήζουν απαραίτητα ψυχίατρο, είναι μαξ 5% του συνόλου. (ψυχώσεις, σχιζοφρένεια, διπολική κλπ). αντικαταθλιπτικά, σου γράφει και ο ψυχολόγος. Zukov_v2 Δραστήριο μέλος Ο Zukov_v2 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 658 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2025 στις 01:16 Ο Zukov_v2 έγραψε: #179 27-07-25 01:16 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Αυτό πως μπορείς να το συμπεράνεις; Πολλά απο αυτά τα χάπια με αποκορύφωμα τα ζάναξ σου αφήνουν μόνιμες παρενέργειες. Click για ανάπτυξη... Ναι το γνωριζω, και γενικα τα πρωτοκολλα λενε περα απο σπανιες περιπτωσεις, να συνταγογραφουνται για βραχυβια χρηση. Ειδικα για τις αυπνιες αντενδεικνυνται τελειως γτ καταστρεφουν τον rem υπνο Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Πολλά απο αυτά τα χάπια συνταγογραφούνται για ρουτίνα μέχρι και για αϋπνία. Για να μην ξεκινήσω να γράφω για τα αντικαταθλιπτικά. Click για ανάπτυξη... Καλα τα αντικαθληπτικα επιρρωνουν πληρως το επιχειρημα μου περι ανιδεων ή μαλλον οτι προκειται περι glorified εμπορων. Το ολο επιχειρημα ειναι οτι η ψυχολογια θελει βαθος πολλων χρονων για να επιδρασει αν επιδρασει, γτ η εκμαθηση νεων μοτιβων απο τον εγκεφαλο ειναι απειρως πιο δυσκολη μετα την ηλικια των 12 βαρια 15 και μερικες φορες δεν επιτυγχανεται καν. Οχι οτι οι αγωγες φερνουν μονιμες δομικες αλλαγες αλλα οτι επενεργουν γρηγοροτερα ειναι νομιζω αυταποδεικτο. Αυτο για μια ορισμενη κατηγορια ανθρωπων που κανει μπαμ οτι περα απο ψυχολογο πρεπει να καταφυγουν και σε ψυχιατρο. Τωρα το πως θα το χειριστουν οι ειδικοι αλλο θεμα. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 27 Ιουλίου 2025 Αρχική Δημοσίευση από dum dum boy: αντικαταθλιπτικά, σου γράφει και ο ψυχολόγος. Click για ανάπτυξη... Δε προβλεπεται μη γιατρος να συνταγογραφει dum dum boy Περιβόητο μέλος Ο Νάσος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Εργάτης και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.803 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2025 στις 01:22 Ο dum dum boy: #180 27-07-25 01:22 Αρχική Δημοσίευση από Zukov_v2: Δε προβλεπεται μη γιατρος να συνταγογραφει Click για ανάπτυξη... τυπικά όχι. πρακτικά θα σε παραπέμψει σε ένα ψυχίατρο. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 8 9 10 11 Επόμενη First Προηγούμενη 9 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 9 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 118 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Paragontas7000 rafaela11 taketrance Jack of Spades camil GeorgePap2003 chester20080 louminis Scandal Εριφύλη nimbus Gvisbinis MonaXoS Searching michaela888 johnsala Kate1914 Memetchi giannhs2001 charmander fortheloveofshizaya Angelikaaa Unboxholics fourkaki iew vas 78 giorgos5002 Entropy24 Ilikntas Luludaki Wonderkid Advocatus diaboli Jauahahwiwisjs Μήτσος10 Dr. Gl. Luminous bibliofagos aris65 American Economist Wondering Ωρορα annapdk Κλημεντίνη Giorgkalo SlimShady aggelosst9 jellojina pistoli Debugging_Daemon BatGuin vasilis123321 tsiobieman ChristosM89 A350 Spentys Natsuko Indecisive2 touvlo ROM32 Libertus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Zukov_v2: Καμια κουβεντα, κατευθειαν στον ψυχιατρο να ρυθμισει τη νευροχημεια. Βεβαια, το 80% των ψυχιατρων ειναι ανιδεο Click για ανάπτυξη... στις περισσότερες περιπτώσεις, στατιστικα μιλώντας, όπως σε αντιμετωπίζει η ιατρική, δλδ στατιστικά, είτε είναι ψυχολόγος, είτε ψυχίατρος τις ίδιες λύσεις θα σου δώσει. ψυχολόγοι και ψυχίατροι δεν είναι ανίδεοι. απλά δεν είναι δυνατό να βγάλουν 100% διάγνωση. δεν βλέπουν κάποια ακτινογραφία με σπειροειδές κάταγμα ασπούμε. το πάνε ψάχνοντας και θέλουν και λίγο feedback από τον ασθενή.
Zukov_v2 Δραστήριο μέλος Ο Zukov_v2 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 658 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2025 στις 01:05 Ο Zukov_v2 έγραψε: #176 27-07-25 01:05 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Δεν υπάρχει σήμερα κανένα αξιόπιστο ιατρικό τεστ που να μετρά άμεσα τη χημεια του εγκεφάλου και να δείχνει με σαφήνεια αν αυτή είναι διαταραγμενη. Οι ψυχιατρικές διαγνώσεις βασίζονται κυρίως σε παρατηρήσιμα συμπεριφορικά και ψυχολογικα συμπτώματα, σύμφωνα με κλινικά κριτήρια, και όχι σε βιολογικες μετρήσεις ή εξετάσεις εργαστηριιου Click για ανάπτυξη... Αυτο το γνωριζω. Σε αυτο που εχω καταληξει εμπειρικα ειναι οτι οι μισοι που λενε οτι θελουν ψυχολο χρηζουν φαρμακευτικης αγωγης, η οποια οπως και να το κανουμε επιδρα γρηγοροτερα απο τις σε βαθος χρονου αλλαγες σε μοτιβα συμπεριφορας μεσω της ψυχοθεραπειας, αν αυτες οι αλλαγες πραγματι επελθουν. Ακομα καλυτερα συνδυαστικα. Καλα οχι οτι τα χαπια δεν εχουν παρενεργειες, δε χτιζουν ανοχη, μερικα ειναι hit or miss. Εξαλλου οντως κανεις δε ξερει σε τι οφειλεται μια ψυχικη ασθενειαζ παιζουν εκει με συγκεκριμενοθς υποδοχεις να καταπραυνουκ συμπτωματα. Για μερικους αρκει ο ψυχολογος, αλλοι δεν τον χρειαζονται καν θελουν απλα καλυτερες συνηθειες, καλυτερες συνθηκες διαβιωσης, κοινωνικοποιησης, να ανηκουν σε ομαδες, να πιστευουν σε κατι. Αλλα μερικοι πρεπει να πηγαινουν συστημενοι στον ψυχιατρο. Εξαλλου η συγχρονη ζωη δηνιουργει καργα ψυχικες ασθενειες amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 8.602 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2025 στις 01:09 Η amarelia έγραψε: #177 27-07-25 01:09 Αρχική Δημοσίευση από Zukov_v2: Σε αυτο που εχω καταληξει εμπειρικα ειναι οτι οι μισοι που λενε οτι θελουν ψυχολο χρηζουν φαρμακευτικης αγωγης, η οποια οπως και να το κανουμε επιδρα γρηγοροτερα απο τις σε βαθος χρονου αλλαγες σε μοτιβα συμπεριφορας μεσω της ψυχοθεραπειας, αν αυτες οι αλλαγες πραγματι επελθουν. Ακομα καλυτερα συνδυαστικα. Click για ανάπτυξη... Αυτό πως μπορείς να το συμπεράνεις; Πολλά απο αυτά τα χάπια με αποκορύφωμα τα ζάναξ σου αφήνουν μόνιμες παρενέργειες. Πολλά απο αυτά τα χάπια συνταγογραφούνται για ρουτίνα μέχρι και για αϋπνία. Για να μην ξεκινήσω να γράφω για τα αντικαταθλιπτικά. dum dum boy Περιβόητο μέλος Ο Νάσος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Εργάτης και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.803 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2025 στις 01:09 Ο dum dum boy: #178 27-07-25 01:09 σημείωση: οι σοβαρές ψυχικές ασθένειες, που χρήζουν απαραίτητα ψυχίατρο, είναι μαξ 5% του συνόλου. (ψυχώσεις, σχιζοφρένεια, διπολική κλπ). αντικαταθλιπτικά, σου γράφει και ο ψυχολόγος. Zukov_v2 Δραστήριο μέλος Ο Zukov_v2 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 658 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2025 στις 01:16 Ο Zukov_v2 έγραψε: #179 27-07-25 01:16 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Αυτό πως μπορείς να το συμπεράνεις; Πολλά απο αυτά τα χάπια με αποκορύφωμα τα ζάναξ σου αφήνουν μόνιμες παρενέργειες. Click για ανάπτυξη... Ναι το γνωριζω, και γενικα τα πρωτοκολλα λενε περα απο σπανιες περιπτωσεις, να συνταγογραφουνται για βραχυβια χρηση. Ειδικα για τις αυπνιες αντενδεικνυνται τελειως γτ καταστρεφουν τον rem υπνο Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Πολλά απο αυτά τα χάπια συνταγογραφούνται για ρουτίνα μέχρι και για αϋπνία. Για να μην ξεκινήσω να γράφω για τα αντικαταθλιπτικά. Click για ανάπτυξη... Καλα τα αντικαθληπτικα επιρρωνουν πληρως το επιχειρημα μου περι ανιδεων ή μαλλον οτι προκειται περι glorified εμπορων. Το ολο επιχειρημα ειναι οτι η ψυχολογια θελει βαθος πολλων χρονων για να επιδρασει αν επιδρασει, γτ η εκμαθηση νεων μοτιβων απο τον εγκεφαλο ειναι απειρως πιο δυσκολη μετα την ηλικια των 12 βαρια 15 και μερικες φορες δεν επιτυγχανεται καν. Οχι οτι οι αγωγες φερνουν μονιμες δομικες αλλαγες αλλα οτι επενεργουν γρηγοροτερα ειναι νομιζω αυταποδεικτο. Αυτο για μια ορισμενη κατηγορια ανθρωπων που κανει μπαμ οτι περα απο ψυχολογο πρεπει να καταφυγουν και σε ψυχιατρο. Τωρα το πως θα το χειριστουν οι ειδικοι αλλο θεμα. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 27 Ιουλίου 2025 Αρχική Δημοσίευση από dum dum boy: αντικαταθλιπτικά, σου γράφει και ο ψυχολόγος. Click για ανάπτυξη... Δε προβλεπεται μη γιατρος να συνταγογραφει dum dum boy Περιβόητο μέλος Ο Νάσος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Εργάτης και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.803 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2025 στις 01:22 Ο dum dum boy: #180 27-07-25 01:22 Αρχική Δημοσίευση από Zukov_v2: Δε προβλεπεται μη γιατρος να συνταγογραφει Click για ανάπτυξη... τυπικά όχι. πρακτικά θα σε παραπέμψει σε ένα ψυχίατρο. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 8 9 10 11 Επόμενη First Προηγούμενη 9 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 9 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 118 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Paragontas7000 rafaela11 taketrance Jack of Spades camil GeorgePap2003 chester20080 louminis Scandal Εριφύλη nimbus Gvisbinis MonaXoS Searching michaela888 johnsala Kate1914 Memetchi giannhs2001 charmander fortheloveofshizaya Angelikaaa Unboxholics fourkaki iew vas 78 giorgos5002 Entropy24 Ilikntas Luludaki Wonderkid Advocatus diaboli Jauahahwiwisjs Μήτσος10 Dr. Gl. Luminous bibliofagos aris65 American Economist Wondering Ωρορα annapdk Κλημεντίνη Giorgkalo SlimShady aggelosst9 jellojina pistoli Debugging_Daemon BatGuin vasilis123321 tsiobieman ChristosM89 A350 Spentys Natsuko Indecisive2 touvlo ROM32 Libertus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Δεν υπάρχει σήμερα κανένα αξιόπιστο ιατρικό τεστ που να μετρά άμεσα τη χημεια του εγκεφάλου και να δείχνει με σαφήνεια αν αυτή είναι διαταραγμενη. Οι ψυχιατρικές διαγνώσεις βασίζονται κυρίως σε παρατηρήσιμα συμπεριφορικά και ψυχολογικα συμπτώματα, σύμφωνα με κλινικά κριτήρια, και όχι σε βιολογικες μετρήσεις ή εξετάσεις εργαστηριιου Click για ανάπτυξη... Αυτο το γνωριζω. Σε αυτο που εχω καταληξει εμπειρικα ειναι οτι οι μισοι που λενε οτι θελουν ψυχολο χρηζουν φαρμακευτικης αγωγης, η οποια οπως και να το κανουμε επιδρα γρηγοροτερα απο τις σε βαθος χρονου αλλαγες σε μοτιβα συμπεριφορας μεσω της ψυχοθεραπειας, αν αυτες οι αλλαγες πραγματι επελθουν. Ακομα καλυτερα συνδυαστικα. Καλα οχι οτι τα χαπια δεν εχουν παρενεργειες, δε χτιζουν ανοχη, μερικα ειναι hit or miss. Εξαλλου οντως κανεις δε ξερει σε τι οφειλεται μια ψυχικη ασθενειαζ παιζουν εκει με συγκεκριμενοθς υποδοχεις να καταπραυνουκ συμπτωματα. Για μερικους αρκει ο ψυχολογος, αλλοι δεν τον χρειαζονται καν θελουν απλα καλυτερες συνηθειες, καλυτερες συνθηκες διαβιωσης, κοινωνικοποιησης, να ανηκουν σε ομαδες, να πιστευουν σε κατι. Αλλα μερικοι πρεπει να πηγαινουν συστημενοι στον ψυχιατρο. Εξαλλου η συγχρονη ζωη δηνιουργει καργα ψυχικες ασθενειες
amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 8.602 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2025 στις 01:09 Η amarelia έγραψε: #177 27-07-25 01:09 Αρχική Δημοσίευση από Zukov_v2: Σε αυτο που εχω καταληξει εμπειρικα ειναι οτι οι μισοι που λενε οτι θελουν ψυχολο χρηζουν φαρμακευτικης αγωγης, η οποια οπως και να το κανουμε επιδρα γρηγοροτερα απο τις σε βαθος χρονου αλλαγες σε μοτιβα συμπεριφορας μεσω της ψυχοθεραπειας, αν αυτες οι αλλαγες πραγματι επελθουν. Ακομα καλυτερα συνδυαστικα. Click για ανάπτυξη... Αυτό πως μπορείς να το συμπεράνεις; Πολλά απο αυτά τα χάπια με αποκορύφωμα τα ζάναξ σου αφήνουν μόνιμες παρενέργειες. Πολλά απο αυτά τα χάπια συνταγογραφούνται για ρουτίνα μέχρι και για αϋπνία. Για να μην ξεκινήσω να γράφω για τα αντικαταθλιπτικά. dum dum boy Περιβόητο μέλος Ο Νάσος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Εργάτης και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.803 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2025 στις 01:09 Ο dum dum boy: #178 27-07-25 01:09 σημείωση: οι σοβαρές ψυχικές ασθένειες, που χρήζουν απαραίτητα ψυχίατρο, είναι μαξ 5% του συνόλου. (ψυχώσεις, σχιζοφρένεια, διπολική κλπ). αντικαταθλιπτικά, σου γράφει και ο ψυχολόγος. Zukov_v2 Δραστήριο μέλος Ο Zukov_v2 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 658 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2025 στις 01:16 Ο Zukov_v2 έγραψε: #179 27-07-25 01:16 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Αυτό πως μπορείς να το συμπεράνεις; Πολλά απο αυτά τα χάπια με αποκορύφωμα τα ζάναξ σου αφήνουν μόνιμες παρενέργειες. Click για ανάπτυξη... Ναι το γνωριζω, και γενικα τα πρωτοκολλα λενε περα απο σπανιες περιπτωσεις, να συνταγογραφουνται για βραχυβια χρηση. Ειδικα για τις αυπνιες αντενδεικνυνται τελειως γτ καταστρεφουν τον rem υπνο Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Πολλά απο αυτά τα χάπια συνταγογραφούνται για ρουτίνα μέχρι και για αϋπνία. Για να μην ξεκινήσω να γράφω για τα αντικαταθλιπτικά. Click για ανάπτυξη... Καλα τα αντικαθληπτικα επιρρωνουν πληρως το επιχειρημα μου περι ανιδεων ή μαλλον οτι προκειται περι glorified εμπορων. Το ολο επιχειρημα ειναι οτι η ψυχολογια θελει βαθος πολλων χρονων για να επιδρασει αν επιδρασει, γτ η εκμαθηση νεων μοτιβων απο τον εγκεφαλο ειναι απειρως πιο δυσκολη μετα την ηλικια των 12 βαρια 15 και μερικες φορες δεν επιτυγχανεται καν. Οχι οτι οι αγωγες φερνουν μονιμες δομικες αλλαγες αλλα οτι επενεργουν γρηγοροτερα ειναι νομιζω αυταποδεικτο. Αυτο για μια ορισμενη κατηγορια ανθρωπων που κανει μπαμ οτι περα απο ψυχολογο πρεπει να καταφυγουν και σε ψυχιατρο. Τωρα το πως θα το χειριστουν οι ειδικοι αλλο θεμα. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 27 Ιουλίου 2025 Αρχική Δημοσίευση από dum dum boy: αντικαταθλιπτικά, σου γράφει και ο ψυχολόγος. Click για ανάπτυξη... Δε προβλεπεται μη γιατρος να συνταγογραφει dum dum boy Περιβόητο μέλος Ο Νάσος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Εργάτης και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.803 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2025 στις 01:22 Ο dum dum boy: #180 27-07-25 01:22 Αρχική Δημοσίευση από Zukov_v2: Δε προβλεπεται μη γιατρος να συνταγογραφει Click για ανάπτυξη... τυπικά όχι. πρακτικά θα σε παραπέμψει σε ένα ψυχίατρο. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 8 9 10 11 Επόμενη First Προηγούμενη 9 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 9 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 118 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Paragontas7000 rafaela11 taketrance Jack of Spades camil GeorgePap2003 chester20080 louminis Scandal Εριφύλη nimbus Gvisbinis MonaXoS Searching michaela888 johnsala Kate1914 Memetchi giannhs2001 charmander fortheloveofshizaya Angelikaaa Unboxholics fourkaki iew vas 78 giorgos5002 Entropy24 Ilikntas Luludaki Wonderkid Advocatus diaboli Jauahahwiwisjs Μήτσος10 Dr. Gl. Luminous bibliofagos aris65 American Economist Wondering Ωρορα annapdk Κλημεντίνη Giorgkalo SlimShady aggelosst9 jellojina pistoli Debugging_Daemon BatGuin vasilis123321 tsiobieman ChristosM89 A350 Spentys Natsuko Indecisive2 touvlo ROM32 Libertus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Zukov_v2: Σε αυτο που εχω καταληξει εμπειρικα ειναι οτι οι μισοι που λενε οτι θελουν ψυχολο χρηζουν φαρμακευτικης αγωγης, η οποια οπως και να το κανουμε επιδρα γρηγοροτερα απο τις σε βαθος χρονου αλλαγες σε μοτιβα συμπεριφορας μεσω της ψυχοθεραπειας, αν αυτες οι αλλαγες πραγματι επελθουν. Ακομα καλυτερα συνδυαστικα. Click για ανάπτυξη... Αυτό πως μπορείς να το συμπεράνεις; Πολλά απο αυτά τα χάπια με αποκορύφωμα τα ζάναξ σου αφήνουν μόνιμες παρενέργειες. Πολλά απο αυτά τα χάπια συνταγογραφούνται για ρουτίνα μέχρι και για αϋπνία. Για να μην ξεκινήσω να γράφω για τα αντικαταθλιπτικά.
dum dum boy Περιβόητο μέλος Ο Νάσος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Εργάτης και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.803 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2025 στις 01:09 Ο dum dum boy: #178 27-07-25 01:09 σημείωση: οι σοβαρές ψυχικές ασθένειες, που χρήζουν απαραίτητα ψυχίατρο, είναι μαξ 5% του συνόλου. (ψυχώσεις, σχιζοφρένεια, διπολική κλπ). αντικαταθλιπτικά, σου γράφει και ο ψυχολόγος. Zukov_v2 Δραστήριο μέλος Ο Zukov_v2 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 658 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2025 στις 01:16 Ο Zukov_v2 έγραψε: #179 27-07-25 01:16 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Αυτό πως μπορείς να το συμπεράνεις; Πολλά απο αυτά τα χάπια με αποκορύφωμα τα ζάναξ σου αφήνουν μόνιμες παρενέργειες. Click για ανάπτυξη... Ναι το γνωριζω, και γενικα τα πρωτοκολλα λενε περα απο σπανιες περιπτωσεις, να συνταγογραφουνται για βραχυβια χρηση. Ειδικα για τις αυπνιες αντενδεικνυνται τελειως γτ καταστρεφουν τον rem υπνο Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Πολλά απο αυτά τα χάπια συνταγογραφούνται για ρουτίνα μέχρι και για αϋπνία. Για να μην ξεκινήσω να γράφω για τα αντικαταθλιπτικά. Click για ανάπτυξη... Καλα τα αντικαθληπτικα επιρρωνουν πληρως το επιχειρημα μου περι ανιδεων ή μαλλον οτι προκειται περι glorified εμπορων. Το ολο επιχειρημα ειναι οτι η ψυχολογια θελει βαθος πολλων χρονων για να επιδρασει αν επιδρασει, γτ η εκμαθηση νεων μοτιβων απο τον εγκεφαλο ειναι απειρως πιο δυσκολη μετα την ηλικια των 12 βαρια 15 και μερικες φορες δεν επιτυγχανεται καν. Οχι οτι οι αγωγες φερνουν μονιμες δομικες αλλαγες αλλα οτι επενεργουν γρηγοροτερα ειναι νομιζω αυταποδεικτο. Αυτο για μια ορισμενη κατηγορια ανθρωπων που κανει μπαμ οτι περα απο ψυχολογο πρεπει να καταφυγουν και σε ψυχιατρο. Τωρα το πως θα το χειριστουν οι ειδικοι αλλο θεμα. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 27 Ιουλίου 2025 Αρχική Δημοσίευση από dum dum boy: αντικαταθλιπτικά, σου γράφει και ο ψυχολόγος. Click για ανάπτυξη... Δε προβλεπεται μη γιατρος να συνταγογραφει dum dum boy Περιβόητο μέλος Ο Νάσος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Εργάτης και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.803 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2025 στις 01:22 Ο dum dum boy: #180 27-07-25 01:22 Αρχική Δημοσίευση από Zukov_v2: Δε προβλεπεται μη γιατρος να συνταγογραφει Click για ανάπτυξη... τυπικά όχι. πρακτικά θα σε παραπέμψει σε ένα ψυχίατρο. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 8 9 10 11 Επόμενη First Προηγούμενη 9 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 9 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 118 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Paragontas7000 rafaela11 taketrance Jack of Spades camil GeorgePap2003 chester20080 louminis Scandal Εριφύλη nimbus Gvisbinis MonaXoS Searching michaela888 johnsala Kate1914 Memetchi giannhs2001 charmander fortheloveofshizaya Angelikaaa Unboxholics fourkaki iew vas 78 giorgos5002 Entropy24 Ilikntas Luludaki Wonderkid Advocatus diaboli Jauahahwiwisjs Μήτσος10 Dr. Gl. Luminous bibliofagos aris65 American Economist Wondering Ωρορα annapdk Κλημεντίνη Giorgkalo SlimShady aggelosst9 jellojina pistoli Debugging_Daemon BatGuin vasilis123321 tsiobieman ChristosM89 A350 Spentys Natsuko Indecisive2 touvlo ROM32 Libertus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
σημείωση: οι σοβαρές ψυχικές ασθένειες, που χρήζουν απαραίτητα ψυχίατρο, είναι μαξ 5% του συνόλου. (ψυχώσεις, σχιζοφρένεια, διπολική κλπ). αντικαταθλιπτικά, σου γράφει και ο ψυχολόγος.
Zukov_v2 Δραστήριο μέλος Ο Zukov_v2 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 658 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2025 στις 01:16 Ο Zukov_v2 έγραψε: #179 27-07-25 01:16 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Αυτό πως μπορείς να το συμπεράνεις; Πολλά απο αυτά τα χάπια με αποκορύφωμα τα ζάναξ σου αφήνουν μόνιμες παρενέργειες. Click για ανάπτυξη... Ναι το γνωριζω, και γενικα τα πρωτοκολλα λενε περα απο σπανιες περιπτωσεις, να συνταγογραφουνται για βραχυβια χρηση. Ειδικα για τις αυπνιες αντενδεικνυνται τελειως γτ καταστρεφουν τον rem υπνο Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Πολλά απο αυτά τα χάπια συνταγογραφούνται για ρουτίνα μέχρι και για αϋπνία. Για να μην ξεκινήσω να γράφω για τα αντικαταθλιπτικά. Click για ανάπτυξη... Καλα τα αντικαθληπτικα επιρρωνουν πληρως το επιχειρημα μου περι ανιδεων ή μαλλον οτι προκειται περι glorified εμπορων. Το ολο επιχειρημα ειναι οτι η ψυχολογια θελει βαθος πολλων χρονων για να επιδρασει αν επιδρασει, γτ η εκμαθηση νεων μοτιβων απο τον εγκεφαλο ειναι απειρως πιο δυσκολη μετα την ηλικια των 12 βαρια 15 και μερικες φορες δεν επιτυγχανεται καν. Οχι οτι οι αγωγες φερνουν μονιμες δομικες αλλαγες αλλα οτι επενεργουν γρηγοροτερα ειναι νομιζω αυταποδεικτο. Αυτο για μια ορισμενη κατηγορια ανθρωπων που κανει μπαμ οτι περα απο ψυχολογο πρεπει να καταφυγουν και σε ψυχιατρο. Τωρα το πως θα το χειριστουν οι ειδικοι αλλο θεμα. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 27 Ιουλίου 2025 Αρχική Δημοσίευση από dum dum boy: αντικαταθλιπτικά, σου γράφει και ο ψυχολόγος. Click για ανάπτυξη... Δε προβλεπεται μη γιατρος να συνταγογραφει dum dum boy Περιβόητο μέλος Ο Νάσος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Εργάτης και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.803 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2025 στις 01:22 Ο dum dum boy: #180 27-07-25 01:22 Αρχική Δημοσίευση από Zukov_v2: Δε προβλεπεται μη γιατρος να συνταγογραφει Click για ανάπτυξη... τυπικά όχι. πρακτικά θα σε παραπέμψει σε ένα ψυχίατρο. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 8 9 10 11 Επόμενη First Προηγούμενη 9 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 9 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Αυτό πως μπορείς να το συμπεράνεις; Πολλά απο αυτά τα χάπια με αποκορύφωμα τα ζάναξ σου αφήνουν μόνιμες παρενέργειες. Click για ανάπτυξη... Ναι το γνωριζω, και γενικα τα πρωτοκολλα λενε περα απο σπανιες περιπτωσεις, να συνταγογραφουνται για βραχυβια χρηση. Ειδικα για τις αυπνιες αντενδεικνυνται τελειως γτ καταστρεφουν τον rem υπνο Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Πολλά απο αυτά τα χάπια συνταγογραφούνται για ρουτίνα μέχρι και για αϋπνία. Για να μην ξεκινήσω να γράφω για τα αντικαταθλιπτικά. Click για ανάπτυξη... Καλα τα αντικαθληπτικα επιρρωνουν πληρως το επιχειρημα μου περι ανιδεων ή μαλλον οτι προκειται περι glorified εμπορων. Το ολο επιχειρημα ειναι οτι η ψυχολογια θελει βαθος πολλων χρονων για να επιδρασει αν επιδρασει, γτ η εκμαθηση νεων μοτιβων απο τον εγκεφαλο ειναι απειρως πιο δυσκολη μετα την ηλικια των 12 βαρια 15 και μερικες φορες δεν επιτυγχανεται καν. Οχι οτι οι αγωγες φερνουν μονιμες δομικες αλλαγες αλλα οτι επενεργουν γρηγοροτερα ειναι νομιζω αυταποδεικτο. Αυτο για μια ορισμενη κατηγορια ανθρωπων που κανει μπαμ οτι περα απο ψυχολογο πρεπει να καταφυγουν και σε ψυχιατρο. Τωρα το πως θα το χειριστουν οι ειδικοι αλλο θεμα. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 27 Ιουλίου 2025 Αρχική Δημοσίευση από dum dum boy: αντικαταθλιπτικά, σου γράφει και ο ψυχολόγος. Click για ανάπτυξη... Δε προβλεπεται μη γιατρος να συνταγογραφει
dum dum boy Περιβόητο μέλος Ο Νάσος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Εργάτης και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.803 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2025 στις 01:22 Ο dum dum boy: #180 27-07-25 01:22 Αρχική Δημοσίευση από Zukov_v2: Δε προβλεπεται μη γιατρος να συνταγογραφει Click για ανάπτυξη... τυπικά όχι. πρακτικά θα σε παραπέμψει σε ένα ψυχίατρο.
Αρχική Δημοσίευση από Zukov_v2: Δε προβλεπεται μη γιατρος να συνταγογραφει Click για ανάπτυξη... τυπικά όχι. πρακτικά θα σε παραπέμψει σε ένα ψυχίατρο.