Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.721 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2023 στις 12:55 Ο Scandal έγραψε: #1 13-09-23 12:55 Υπάρχει καμία ελπίδα αυτή τη στιγμή που μιλάμε να μπορώ να κάνω dual sim σε Vodafone / CU; Δηλαδή ο ίδιος αριθμός και παροχές, σε δύο συσκευές, ακόμα κι αν δεν λειτουργούν ταυτόχρονα. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.775 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2023 στις 14:16 Η Himela έγραψε: #2 13-09-23 14:16 Δηλαδή να έχεις δύο κάρτες sim με το ίδιο τηλέφωνο; Δε νομίζω. Αν πχ τους πεις ότι έχασες την κάρτα και σου βγάλουν άλλη, η πρώτη ακυρώνεται. Δροσουλίτης Δραστήριο μέλος Ο Δροσουλίτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και επαγγέλλεται Οικονομολόγος. Έχει γράψει 441 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2023 στις 14:43 Ο Δροσουλίτης: #3 13-09-23 14:43 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Υπάρχει καμία ελπίδα αυτή τη στιγμή που μιλάμε να μπορώ να κάνω dual sim σε Vodafone / CU; Δηλαδή ο ίδιος αριθμός και παροχές, σε δύο συσκευές, ακόμα κι αν δεν λειτουργούν ταυτόχρονα. Click για ανάπτυξη... Αυτό δεν επιτρέπεται, εκτός από την περίπτωση που την χρειάζεσαι για τηλεφωνική συσκευή αυτοκινήτου. Στο δικό μου μου έδωσαν ένα "κλώνο" της κάρτας sim μου, αλλά όταν την ενεργοποιώ, αυτή του κινητού μου βγαίνει εκτός δικτύου, αυτόματα. Δεν την ξεγελάς, με τίποτα! Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.721 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2023 στις 16:48 Ο Scandal έγραψε: #4 13-09-23 16:48 Ναι δεν με πειράζει Η άλλη συσκευή να βγαίνει Εκτός σύνδεσης απλά θέλω να μεταβαίνει από τη μία συσκευή στην άλλη χωρίς να βάζω και να βγάζω τη SIM λες αν πάω και τους πω ότι το θέλω για αυτοκίνητο να το δεχτούν Δροσουλίτης Δραστήριο μέλος Ο Δροσουλίτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και επαγγέλλεται Οικονομολόγος. Έχει γράψει 441 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2023 στις 16:57 Ο Δροσουλίτης: #5 13-09-23 16:57 Αν είναι ακόμη ενεργή η υπηρεσία αυτή, (γιατί πια τα αυτοκίνητα χρησιμοποιούν Bluetooth) θα το κάνουν. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.775 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2023 στις 17:13 Η Himela έγραψε: #6 13-09-23 17:13 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Ναι δεν με πειράζει Η άλλη συσκευή να βγαίνει Εκτός σύνδεσης απλά θέλω να μεταβαίνει από τη μία συσκευή στην άλλη χωρίς να βάζω και να βγάζω τη SIM λες αν πάω και τους πω ότι το θέλω για αυτοκίνητο να το δεχτούν Click για ανάπτυξη... Οπότε ουσιαστικά θες δύο sim. Μπορείς να το ζητήσεις, πελάτης είσαι, θα πληρώσεις, έχεις δικαίωμα να έχεις δεύτερη σιμ. Poirot Περιβόητο μέλος Ο Poirot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 6.046 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2023 στις 18:05 Ο Poirot έγραψε: #7 13-09-23 18:05 Η Cosmote δίνει αυτή τη δυνατότητα με την υπηρεσία multi sim, για τη Vodafone δεν βρίσκω κάπου να αναφέρεται κάτι αντίστοιχο. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.721 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2023 στις 18:09 Ο Scandal έγραψε: #8 13-09-23 18:09 Το θέμα είναι ότι στο CU έχω το όφελος των φοιτητικών πακέτων (ναι ακόμα! ) και άλλες εταιρίες που παρέχουν twin sim όπως η Cosmote που αναφέρθηκε, έχουν πολύ κακά προγράμματα από άποψη κόστους amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 9.119 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2023 στις 19:04 Η amarelia έγραψε: #9 13-09-23 19:04 Το κινητό σου υποστηρίζει e-Sim? Ακομα κι αν δε γινεται να σου «τυπωσουν» νεα physical sim ( που δεν βρισκω λογο γιατι οχι) ισως μπορουν να στο κανουν για την e-sim επισης αν δοκιμαζες να κανεις call forwarding? δεν ξερω τι συσκευη εχεις αλλα στο iphone γινεται Τελευταία επεξεργασία: 13 Σεπτεμβρίου 2023 Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.721 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2023 στις 19:34 Ο Scandal έγραψε: #10 13-09-23 19:34 Όχι δεν παίρνει esim. Θέλω να έχω τις παροχές μου και στις δύο συσκευές (ακόμα κι αν η μία δεν δέχεται τα SMS / που λένε μερικοί). Αν έχουν εντολή από "τους πάνω" στη Vodafone να μην κλωνοποιούν κάρτες sim δε μπορεί να κάνει κάτι ο υπαλληλάκος. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 25 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal ggl Δροσουλίτης charmander A350 American Economist fmarulezkd giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Υπάρχει καμία ελπίδα αυτή τη στιγμή που μιλάμε να μπορώ να κάνω dual sim σε Vodafone / CU; Δηλαδή ο ίδιος αριθμός και παροχές, σε δύο συσκευές, ακόμα κι αν δεν λειτουργούν ταυτόχρονα.
Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.775 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2023 στις 14:16 Η Himela έγραψε: #2 13-09-23 14:16 Δηλαδή να έχεις δύο κάρτες sim με το ίδιο τηλέφωνο; Δε νομίζω. Αν πχ τους πεις ότι έχασες την κάρτα και σου βγάλουν άλλη, η πρώτη ακυρώνεται. Δροσουλίτης Δραστήριο μέλος Ο Δροσουλίτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και επαγγέλλεται Οικονομολόγος. Έχει γράψει 441 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2023 στις 14:43 Ο Δροσουλίτης: #3 13-09-23 14:43 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Υπάρχει καμία ελπίδα αυτή τη στιγμή που μιλάμε να μπορώ να κάνω dual sim σε Vodafone / CU; Δηλαδή ο ίδιος αριθμός και παροχές, σε δύο συσκευές, ακόμα κι αν δεν λειτουργούν ταυτόχρονα. Click για ανάπτυξη... Αυτό δεν επιτρέπεται, εκτός από την περίπτωση που την χρειάζεσαι για τηλεφωνική συσκευή αυτοκινήτου. Στο δικό μου μου έδωσαν ένα "κλώνο" της κάρτας sim μου, αλλά όταν την ενεργοποιώ, αυτή του κινητού μου βγαίνει εκτός δικτύου, αυτόματα. Δεν την ξεγελάς, με τίποτα! Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.721 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2023 στις 16:48 Ο Scandal έγραψε: #4 13-09-23 16:48 Ναι δεν με πειράζει Η άλλη συσκευή να βγαίνει Εκτός σύνδεσης απλά θέλω να μεταβαίνει από τη μία συσκευή στην άλλη χωρίς να βάζω και να βγάζω τη SIM λες αν πάω και τους πω ότι το θέλω για αυτοκίνητο να το δεχτούν Δροσουλίτης Δραστήριο μέλος Ο Δροσουλίτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και επαγγέλλεται Οικονομολόγος. Έχει γράψει 441 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2023 στις 16:57 Ο Δροσουλίτης: #5 13-09-23 16:57 Αν είναι ακόμη ενεργή η υπηρεσία αυτή, (γιατί πια τα αυτοκίνητα χρησιμοποιούν Bluetooth) θα το κάνουν. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.775 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2023 στις 17:13 Η Himela έγραψε: #6 13-09-23 17:13 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Ναι δεν με πειράζει Η άλλη συσκευή να βγαίνει Εκτός σύνδεσης απλά θέλω να μεταβαίνει από τη μία συσκευή στην άλλη χωρίς να βάζω και να βγάζω τη SIM λες αν πάω και τους πω ότι το θέλω για αυτοκίνητο να το δεχτούν Click για ανάπτυξη... Οπότε ουσιαστικά θες δύο sim. Μπορείς να το ζητήσεις, πελάτης είσαι, θα πληρώσεις, έχεις δικαίωμα να έχεις δεύτερη σιμ. Poirot Περιβόητο μέλος Ο Poirot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 6.046 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2023 στις 18:05 Ο Poirot έγραψε: #7 13-09-23 18:05 Η Cosmote δίνει αυτή τη δυνατότητα με την υπηρεσία multi sim, για τη Vodafone δεν βρίσκω κάπου να αναφέρεται κάτι αντίστοιχο. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.721 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2023 στις 18:09 Ο Scandal έγραψε: #8 13-09-23 18:09 Το θέμα είναι ότι στο CU έχω το όφελος των φοιτητικών πακέτων (ναι ακόμα! ) και άλλες εταιρίες που παρέχουν twin sim όπως η Cosmote που αναφέρθηκε, έχουν πολύ κακά προγράμματα από άποψη κόστους amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 9.119 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2023 στις 19:04 Η amarelia έγραψε: #9 13-09-23 19:04 Το κινητό σου υποστηρίζει e-Sim? Ακομα κι αν δε γινεται να σου «τυπωσουν» νεα physical sim ( που δεν βρισκω λογο γιατι οχι) ισως μπορουν να στο κανουν για την e-sim επισης αν δοκιμαζες να κανεις call forwarding? δεν ξερω τι συσκευη εχεις αλλα στο iphone γινεται Τελευταία επεξεργασία: 13 Σεπτεμβρίου 2023 Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.721 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2023 στις 19:34 Ο Scandal έγραψε: #10 13-09-23 19:34 Όχι δεν παίρνει esim. Θέλω να έχω τις παροχές μου και στις δύο συσκευές (ακόμα κι αν η μία δεν δέχεται τα SMS / που λένε μερικοί). Αν έχουν εντολή από "τους πάνω" στη Vodafone να μην κλωνοποιούν κάρτες sim δε μπορεί να κάνει κάτι ο υπαλληλάκος. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 25 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal ggl Δροσουλίτης charmander A350 American Economist fmarulezkd giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Δηλαδή να έχεις δύο κάρτες sim με το ίδιο τηλέφωνο; Δε νομίζω. Αν πχ τους πεις ότι έχασες την κάρτα και σου βγάλουν άλλη, η πρώτη ακυρώνεται.
Δροσουλίτης Δραστήριο μέλος Ο Δροσουλίτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και επαγγέλλεται Οικονομολόγος. Έχει γράψει 441 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2023 στις 14:43 Ο Δροσουλίτης: #3 13-09-23 14:43 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Υπάρχει καμία ελπίδα αυτή τη στιγμή που μιλάμε να μπορώ να κάνω dual sim σε Vodafone / CU; Δηλαδή ο ίδιος αριθμός και παροχές, σε δύο συσκευές, ακόμα κι αν δεν λειτουργούν ταυτόχρονα. Click για ανάπτυξη... Αυτό δεν επιτρέπεται, εκτός από την περίπτωση που την χρειάζεσαι για τηλεφωνική συσκευή αυτοκινήτου. Στο δικό μου μου έδωσαν ένα "κλώνο" της κάρτας sim μου, αλλά όταν την ενεργοποιώ, αυτή του κινητού μου βγαίνει εκτός δικτύου, αυτόματα. Δεν την ξεγελάς, με τίποτα! Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.721 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2023 στις 16:48 Ο Scandal έγραψε: #4 13-09-23 16:48 Ναι δεν με πειράζει Η άλλη συσκευή να βγαίνει Εκτός σύνδεσης απλά θέλω να μεταβαίνει από τη μία συσκευή στην άλλη χωρίς να βάζω και να βγάζω τη SIM λες αν πάω και τους πω ότι το θέλω για αυτοκίνητο να το δεχτούν Δροσουλίτης Δραστήριο μέλος Ο Δροσουλίτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και επαγγέλλεται Οικονομολόγος. Έχει γράψει 441 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2023 στις 16:57 Ο Δροσουλίτης: #5 13-09-23 16:57 Αν είναι ακόμη ενεργή η υπηρεσία αυτή, (γιατί πια τα αυτοκίνητα χρησιμοποιούν Bluetooth) θα το κάνουν. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.775 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2023 στις 17:13 Η Himela έγραψε: #6 13-09-23 17:13 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Ναι δεν με πειράζει Η άλλη συσκευή να βγαίνει Εκτός σύνδεσης απλά θέλω να μεταβαίνει από τη μία συσκευή στην άλλη χωρίς να βάζω και να βγάζω τη SIM λες αν πάω και τους πω ότι το θέλω για αυτοκίνητο να το δεχτούν Click για ανάπτυξη... Οπότε ουσιαστικά θες δύο sim. Μπορείς να το ζητήσεις, πελάτης είσαι, θα πληρώσεις, έχεις δικαίωμα να έχεις δεύτερη σιμ. Poirot Περιβόητο μέλος Ο Poirot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 6.046 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2023 στις 18:05 Ο Poirot έγραψε: #7 13-09-23 18:05 Η Cosmote δίνει αυτή τη δυνατότητα με την υπηρεσία multi sim, για τη Vodafone δεν βρίσκω κάπου να αναφέρεται κάτι αντίστοιχο. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.721 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2023 στις 18:09 Ο Scandal έγραψε: #8 13-09-23 18:09 Το θέμα είναι ότι στο CU έχω το όφελος των φοιτητικών πακέτων (ναι ακόμα! ) και άλλες εταιρίες που παρέχουν twin sim όπως η Cosmote που αναφέρθηκε, έχουν πολύ κακά προγράμματα από άποψη κόστους amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 9.119 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2023 στις 19:04 Η amarelia έγραψε: #9 13-09-23 19:04 Το κινητό σου υποστηρίζει e-Sim? Ακομα κι αν δε γινεται να σου «τυπωσουν» νεα physical sim ( που δεν βρισκω λογο γιατι οχι) ισως μπορουν να στο κανουν για την e-sim επισης αν δοκιμαζες να κανεις call forwarding? δεν ξερω τι συσκευη εχεις αλλα στο iphone γινεται Τελευταία επεξεργασία: 13 Σεπτεμβρίου 2023 Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.721 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2023 στις 19:34 Ο Scandal έγραψε: #10 13-09-23 19:34 Όχι δεν παίρνει esim. Θέλω να έχω τις παροχές μου και στις δύο συσκευές (ακόμα κι αν η μία δεν δέχεται τα SMS / που λένε μερικοί). Αν έχουν εντολή από "τους πάνω" στη Vodafone να μην κλωνοποιούν κάρτες sim δε μπορεί να κάνει κάτι ο υπαλληλάκος. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 25 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal ggl Δροσουλίτης charmander A350 American Economist fmarulezkd giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Υπάρχει καμία ελπίδα αυτή τη στιγμή που μιλάμε να μπορώ να κάνω dual sim σε Vodafone / CU; Δηλαδή ο ίδιος αριθμός και παροχές, σε δύο συσκευές, ακόμα κι αν δεν λειτουργούν ταυτόχρονα. Click για ανάπτυξη... Αυτό δεν επιτρέπεται, εκτός από την περίπτωση που την χρειάζεσαι για τηλεφωνική συσκευή αυτοκινήτου. Στο δικό μου μου έδωσαν ένα "κλώνο" της κάρτας sim μου, αλλά όταν την ενεργοποιώ, αυτή του κινητού μου βγαίνει εκτός δικτύου, αυτόματα. Δεν την ξεγελάς, με τίποτα!
Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.721 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2023 στις 16:48 Ο Scandal έγραψε: #4 13-09-23 16:48 Ναι δεν με πειράζει Η άλλη συσκευή να βγαίνει Εκτός σύνδεσης απλά θέλω να μεταβαίνει από τη μία συσκευή στην άλλη χωρίς να βάζω και να βγάζω τη SIM λες αν πάω και τους πω ότι το θέλω για αυτοκίνητο να το δεχτούν Δροσουλίτης Δραστήριο μέλος Ο Δροσουλίτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και επαγγέλλεται Οικονομολόγος. Έχει γράψει 441 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2023 στις 16:57 Ο Δροσουλίτης: #5 13-09-23 16:57 Αν είναι ακόμη ενεργή η υπηρεσία αυτή, (γιατί πια τα αυτοκίνητα χρησιμοποιούν Bluetooth) θα το κάνουν. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.775 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2023 στις 17:13 Η Himela έγραψε: #6 13-09-23 17:13 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Ναι δεν με πειράζει Η άλλη συσκευή να βγαίνει Εκτός σύνδεσης απλά θέλω να μεταβαίνει από τη μία συσκευή στην άλλη χωρίς να βάζω και να βγάζω τη SIM λες αν πάω και τους πω ότι το θέλω για αυτοκίνητο να το δεχτούν Click για ανάπτυξη... Οπότε ουσιαστικά θες δύο sim. Μπορείς να το ζητήσεις, πελάτης είσαι, θα πληρώσεις, έχεις δικαίωμα να έχεις δεύτερη σιμ. Poirot Περιβόητο μέλος Ο Poirot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 6.046 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2023 στις 18:05 Ο Poirot έγραψε: #7 13-09-23 18:05 Η Cosmote δίνει αυτή τη δυνατότητα με την υπηρεσία multi sim, για τη Vodafone δεν βρίσκω κάπου να αναφέρεται κάτι αντίστοιχο. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.721 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2023 στις 18:09 Ο Scandal έγραψε: #8 13-09-23 18:09 Το θέμα είναι ότι στο CU έχω το όφελος των φοιτητικών πακέτων (ναι ακόμα! ) και άλλες εταιρίες που παρέχουν twin sim όπως η Cosmote που αναφέρθηκε, έχουν πολύ κακά προγράμματα από άποψη κόστους amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 9.119 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2023 στις 19:04 Η amarelia έγραψε: #9 13-09-23 19:04 Το κινητό σου υποστηρίζει e-Sim? Ακομα κι αν δε γινεται να σου «τυπωσουν» νεα physical sim ( που δεν βρισκω λογο γιατι οχι) ισως μπορουν να στο κανουν για την e-sim επισης αν δοκιμαζες να κανεις call forwarding? δεν ξερω τι συσκευη εχεις αλλα στο iphone γινεται Τελευταία επεξεργασία: 13 Σεπτεμβρίου 2023 Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.721 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2023 στις 19:34 Ο Scandal έγραψε: #10 13-09-23 19:34 Όχι δεν παίρνει esim. Θέλω να έχω τις παροχές μου και στις δύο συσκευές (ακόμα κι αν η μία δεν δέχεται τα SMS / που λένε μερικοί). Αν έχουν εντολή από "τους πάνω" στη Vodafone να μην κλωνοποιούν κάρτες sim δε μπορεί να κάνει κάτι ο υπαλληλάκος. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 25 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal ggl Δροσουλίτης charmander A350 American Economist fmarulezkd giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Ναι δεν με πειράζει Η άλλη συσκευή να βγαίνει Εκτός σύνδεσης απλά θέλω να μεταβαίνει από τη μία συσκευή στην άλλη χωρίς να βάζω και να βγάζω τη SIM λες αν πάω και τους πω ότι το θέλω για αυτοκίνητο να το δεχτούν
Δροσουλίτης Δραστήριο μέλος Ο Δροσουλίτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και επαγγέλλεται Οικονομολόγος. Έχει γράψει 441 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2023 στις 16:57 Ο Δροσουλίτης: #5 13-09-23 16:57 Αν είναι ακόμη ενεργή η υπηρεσία αυτή, (γιατί πια τα αυτοκίνητα χρησιμοποιούν Bluetooth) θα το κάνουν. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.775 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2023 στις 17:13 Η Himela έγραψε: #6 13-09-23 17:13 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Ναι δεν με πειράζει Η άλλη συσκευή να βγαίνει Εκτός σύνδεσης απλά θέλω να μεταβαίνει από τη μία συσκευή στην άλλη χωρίς να βάζω και να βγάζω τη SIM λες αν πάω και τους πω ότι το θέλω για αυτοκίνητο να το δεχτούν Click για ανάπτυξη... Οπότε ουσιαστικά θες δύο sim. Μπορείς να το ζητήσεις, πελάτης είσαι, θα πληρώσεις, έχεις δικαίωμα να έχεις δεύτερη σιμ. Poirot Περιβόητο μέλος Ο Poirot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 6.046 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2023 στις 18:05 Ο Poirot έγραψε: #7 13-09-23 18:05 Η Cosmote δίνει αυτή τη δυνατότητα με την υπηρεσία multi sim, για τη Vodafone δεν βρίσκω κάπου να αναφέρεται κάτι αντίστοιχο. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.721 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2023 στις 18:09 Ο Scandal έγραψε: #8 13-09-23 18:09 Το θέμα είναι ότι στο CU έχω το όφελος των φοιτητικών πακέτων (ναι ακόμα! ) και άλλες εταιρίες που παρέχουν twin sim όπως η Cosmote που αναφέρθηκε, έχουν πολύ κακά προγράμματα από άποψη κόστους amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 9.119 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2023 στις 19:04 Η amarelia έγραψε: #9 13-09-23 19:04 Το κινητό σου υποστηρίζει e-Sim? Ακομα κι αν δε γινεται να σου «τυπωσουν» νεα physical sim ( που δεν βρισκω λογο γιατι οχι) ισως μπορουν να στο κανουν για την e-sim επισης αν δοκιμαζες να κανεις call forwarding? δεν ξερω τι συσκευη εχεις αλλα στο iphone γινεται Τελευταία επεξεργασία: 13 Σεπτεμβρίου 2023 Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.721 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2023 στις 19:34 Ο Scandal έγραψε: #10 13-09-23 19:34 Όχι δεν παίρνει esim. Θέλω να έχω τις παροχές μου και στις δύο συσκευές (ακόμα κι αν η μία δεν δέχεται τα SMS / που λένε μερικοί). Αν έχουν εντολή από "τους πάνω" στη Vodafone να μην κλωνοποιούν κάρτες sim δε μπορεί να κάνει κάτι ο υπαλληλάκος. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 25 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal ggl Δροσουλίτης charmander A350 American Economist fmarulezkd giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αν είναι ακόμη ενεργή η υπηρεσία αυτή, (γιατί πια τα αυτοκίνητα χρησιμοποιούν Bluetooth) θα το κάνουν.
Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.775 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2023 στις 17:13 Η Himela έγραψε: #6 13-09-23 17:13 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Ναι δεν με πειράζει Η άλλη συσκευή να βγαίνει Εκτός σύνδεσης απλά θέλω να μεταβαίνει από τη μία συσκευή στην άλλη χωρίς να βάζω και να βγάζω τη SIM λες αν πάω και τους πω ότι το θέλω για αυτοκίνητο να το δεχτούν Click για ανάπτυξη... Οπότε ουσιαστικά θες δύο sim. Μπορείς να το ζητήσεις, πελάτης είσαι, θα πληρώσεις, έχεις δικαίωμα να έχεις δεύτερη σιμ. Poirot Περιβόητο μέλος Ο Poirot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 6.046 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2023 στις 18:05 Ο Poirot έγραψε: #7 13-09-23 18:05 Η Cosmote δίνει αυτή τη δυνατότητα με την υπηρεσία multi sim, για τη Vodafone δεν βρίσκω κάπου να αναφέρεται κάτι αντίστοιχο. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.721 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2023 στις 18:09 Ο Scandal έγραψε: #8 13-09-23 18:09 Το θέμα είναι ότι στο CU έχω το όφελος των φοιτητικών πακέτων (ναι ακόμα! ) και άλλες εταιρίες που παρέχουν twin sim όπως η Cosmote που αναφέρθηκε, έχουν πολύ κακά προγράμματα από άποψη κόστους amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 9.119 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2023 στις 19:04 Η amarelia έγραψε: #9 13-09-23 19:04 Το κινητό σου υποστηρίζει e-Sim? Ακομα κι αν δε γινεται να σου «τυπωσουν» νεα physical sim ( που δεν βρισκω λογο γιατι οχι) ισως μπορουν να στο κανουν για την e-sim επισης αν δοκιμαζες να κανεις call forwarding? δεν ξερω τι συσκευη εχεις αλλα στο iphone γινεται Τελευταία επεξεργασία: 13 Σεπτεμβρίου 2023 Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.721 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2023 στις 19:34 Ο Scandal έγραψε: #10 13-09-23 19:34 Όχι δεν παίρνει esim. Θέλω να έχω τις παροχές μου και στις δύο συσκευές (ακόμα κι αν η μία δεν δέχεται τα SMS / που λένε μερικοί). Αν έχουν εντολή από "τους πάνω" στη Vodafone να μην κλωνοποιούν κάρτες sim δε μπορεί να κάνει κάτι ο υπαλληλάκος. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 25 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal ggl Δροσουλίτης charmander A350 American Economist fmarulezkd giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Ναι δεν με πειράζει Η άλλη συσκευή να βγαίνει Εκτός σύνδεσης απλά θέλω να μεταβαίνει από τη μία συσκευή στην άλλη χωρίς να βάζω και να βγάζω τη SIM λες αν πάω και τους πω ότι το θέλω για αυτοκίνητο να το δεχτούν Click για ανάπτυξη... Οπότε ουσιαστικά θες δύο sim. Μπορείς να το ζητήσεις, πελάτης είσαι, θα πληρώσεις, έχεις δικαίωμα να έχεις δεύτερη σιμ.
Poirot Περιβόητο μέλος Ο Poirot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 6.046 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2023 στις 18:05 Ο Poirot έγραψε: #7 13-09-23 18:05 Η Cosmote δίνει αυτή τη δυνατότητα με την υπηρεσία multi sim, για τη Vodafone δεν βρίσκω κάπου να αναφέρεται κάτι αντίστοιχο. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.721 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2023 στις 18:09 Ο Scandal έγραψε: #8 13-09-23 18:09 Το θέμα είναι ότι στο CU έχω το όφελος των φοιτητικών πακέτων (ναι ακόμα! ) και άλλες εταιρίες που παρέχουν twin sim όπως η Cosmote που αναφέρθηκε, έχουν πολύ κακά προγράμματα από άποψη κόστους amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 9.119 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2023 στις 19:04 Η amarelia έγραψε: #9 13-09-23 19:04 Το κινητό σου υποστηρίζει e-Sim? Ακομα κι αν δε γινεται να σου «τυπωσουν» νεα physical sim ( που δεν βρισκω λογο γιατι οχι) ισως μπορουν να στο κανουν για την e-sim επισης αν δοκιμαζες να κανεις call forwarding? δεν ξερω τι συσκευη εχεις αλλα στο iphone γινεται Τελευταία επεξεργασία: 13 Σεπτεμβρίου 2023 Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.721 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2023 στις 19:34 Ο Scandal έγραψε: #10 13-09-23 19:34 Όχι δεν παίρνει esim. Θέλω να έχω τις παροχές μου και στις δύο συσκευές (ακόμα κι αν η μία δεν δέχεται τα SMS / που λένε μερικοί). Αν έχουν εντολή από "τους πάνω" στη Vodafone να μην κλωνοποιούν κάρτες sim δε μπορεί να κάνει κάτι ο υπαλληλάκος. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 25 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal ggl Δροσουλίτης charmander A350 American Economist fmarulezkd giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Η Cosmote δίνει αυτή τη δυνατότητα με την υπηρεσία multi sim, για τη Vodafone δεν βρίσκω κάπου να αναφέρεται κάτι αντίστοιχο.
Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.721 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2023 στις 18:09 Ο Scandal έγραψε: #8 13-09-23 18:09 Το θέμα είναι ότι στο CU έχω το όφελος των φοιτητικών πακέτων (ναι ακόμα! ) και άλλες εταιρίες που παρέχουν twin sim όπως η Cosmote που αναφέρθηκε, έχουν πολύ κακά προγράμματα από άποψη κόστους amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 9.119 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2023 στις 19:04 Η amarelia έγραψε: #9 13-09-23 19:04 Το κινητό σου υποστηρίζει e-Sim? Ακομα κι αν δε γινεται να σου «τυπωσουν» νεα physical sim ( που δεν βρισκω λογο γιατι οχι) ισως μπορουν να στο κανουν για την e-sim επισης αν δοκιμαζες να κανεις call forwarding? δεν ξερω τι συσκευη εχεις αλλα στο iphone γινεται Τελευταία επεξεργασία: 13 Σεπτεμβρίου 2023 Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.721 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2023 στις 19:34 Ο Scandal έγραψε: #10 13-09-23 19:34 Όχι δεν παίρνει esim. Θέλω να έχω τις παροχές μου και στις δύο συσκευές (ακόμα κι αν η μία δεν δέχεται τα SMS / που λένε μερικοί). Αν έχουν εντολή από "τους πάνω" στη Vodafone να μην κλωνοποιούν κάρτες sim δε μπορεί να κάνει κάτι ο υπαλληλάκος. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 25 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal ggl Δροσουλίτης charmander A350 American Economist fmarulezkd giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Το θέμα είναι ότι στο CU έχω το όφελος των φοιτητικών πακέτων (ναι ακόμα! ) και άλλες εταιρίες που παρέχουν twin sim όπως η Cosmote που αναφέρθηκε, έχουν πολύ κακά προγράμματα από άποψη κόστους
amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 9.119 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2023 στις 19:04 Η amarelia έγραψε: #9 13-09-23 19:04 Το κινητό σου υποστηρίζει e-Sim? Ακομα κι αν δε γινεται να σου «τυπωσουν» νεα physical sim ( που δεν βρισκω λογο γιατι οχι) ισως μπορουν να στο κανουν για την e-sim επισης αν δοκιμαζες να κανεις call forwarding? δεν ξερω τι συσκευη εχεις αλλα στο iphone γινεται Τελευταία επεξεργασία: 13 Σεπτεμβρίου 2023 Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.721 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2023 στις 19:34 Ο Scandal έγραψε: #10 13-09-23 19:34 Όχι δεν παίρνει esim. Θέλω να έχω τις παροχές μου και στις δύο συσκευές (ακόμα κι αν η μία δεν δέχεται τα SMS / που λένε μερικοί). Αν έχουν εντολή από "τους πάνω" στη Vodafone να μην κλωνοποιούν κάρτες sim δε μπορεί να κάνει κάτι ο υπαλληλάκος. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Το κινητό σου υποστηρίζει e-Sim? Ακομα κι αν δε γινεται να σου «τυπωσουν» νεα physical sim ( που δεν βρισκω λογο γιατι οχι) ισως μπορουν να στο κανουν για την e-sim επισης αν δοκιμαζες να κανεις call forwarding? δεν ξερω τι συσκευη εχεις αλλα στο iphone γινεται
Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.721 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2023 στις 19:34 Ο Scandal έγραψε: #10 13-09-23 19:34 Όχι δεν παίρνει esim. Θέλω να έχω τις παροχές μου και στις δύο συσκευές (ακόμα κι αν η μία δεν δέχεται τα SMS / που λένε μερικοί). Αν έχουν εντολή από "τους πάνω" στη Vodafone να μην κλωνοποιούν κάρτες sim δε μπορεί να κάνει κάτι ο υπαλληλάκος.
Όχι δεν παίρνει esim. Θέλω να έχω τις παροχές μου και στις δύο συσκευές (ακόμα κι αν η μία δεν δέχεται τα SMS / που λένε μερικοί). Αν έχουν εντολή από "τους πάνω" στη Vodafone να μην κλωνοποιούν κάρτες sim δε μπορεί να κάνει κάτι ο υπαλληλάκος.