What about a programming camp?

Ποια γλώσσα θα σας ενδιέφερε περισσότερο να μάθετε?
Η ψήφος σας θα προβάλεται δημόσια. Κλειστή δημοσκόπηση .

Αποτελέσματα της δημοσκόπησης (Ψήφισαν 2)

• Σύνολο ψηφοφόρων
    2
  • Κλειστή δημοσκόπηση .
Μεσα κι εγω...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Αντε να δούμε τι θα γίνει τελικά.Αν και δεν νομίζω τελικά να γίνει κάτι...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλά νομίζεις :P.....

Καλυτερο θα ηταν να ξεκινουσαμε με C και οχι με C++

count me in
teacher recommendation:Tasos09

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Επεξεργάστηκε από συντονιστή:
Καλυτερο θα ηταν να ξεκινουσαμε με C και οχι με C++

count me in
teacher recommendation:Tasos09

Μετα απο 1χρονο+, δεν το κοβω να κανονιζετε τιποτα... :P

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Δε θα έλεγα όχι στο να αναλάβω παρουσιάσεις C ή C++. :D

Δε θα έλεγα όχι στο να αναλάβω παρουσιάσεις C ή C++. :D

Δεν θα με χαλουσε να μαθαινα κανα πραματακι.
Αν και τζαβα δεν ειναι πιο απλη και πιο χρησιμη γλωσσα για αρχαριους; :redface:

Πιο απλή και χρήσιμη για αρχαρίους είναι η Python. Αλλά δεν την έχω μάθει ακόμα καλά. :P

Άτομα του επαγγέλματος μου έχουν συστήσει την java ως καλή γλώσσα για πρωτάρηδες... Online courses υπάρχουν, είναι βιντεοσκοπημένο μάθημα από το Stanford University. Το μάθημα λέγεται programming methodology αλλά ουσιαστικά ο καθηγητής διδάσκει την Java και γενικά τον τρόπο σκέψης που χρειάζεται κανείς να υιοθετήσει για να προγραμματίσει.
Εδώ η πρώτη διάλεξη και εδώ η σελίδα του πανεπιστημίου για αυτό το course. Αν καταφέρετε να διαθέσετε τον απαραίτητο χρόνο θα τα πάτε μια χαρά, τα βιβλία που αναφέρονται τα βρίσκετε online σε ebook και το προγραμματιστικό περιβάλλον από ότι θυμάμαι είναι μια version του eclipse, τροποποιημένη για το μάθημα και παραθέτεται στο website του μαθήματος...Good luck

Εγω θα προιμούσα μια σειρά μαθημάτων xcode.

Εγω θα προιμούσα μια σειρά μαθημάτων xcode.
?
:confused:

εγώ μια από όλα χωρίς ντομάτα και κρεμμύδι

PS. Click

C++

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back