Sweet_Butterfly
Εκκολαπτόμενο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Sweet_Butterfly
Εκκολαπτόμενο μέλος

Trolletarian
Πολύ δραστήριο μέλος

Noisette
Περιβόητο μέλος

Ηρώ
Διακεκριμένο μέλος

Όχι τίποτα άλλο, αλλά χάλασα μια κάρτα μιλώντας σε whats up θεωρώντας ότι έχω δωρεάν. Άι στο καλό της.
Γυρίσαμε στο να στέλνουμε μήνυμα για ενεργοποίηση των call600?

Εδώ και μήνες.Ρε παιδιά σταμάτησε να βάζει δωρεάν χρόνο ομιλίας με κάθε ανανέωση;
Όχι τίποτα άλλο, αλλά χάλασα μια κάρτα μιλώντας σε whats up θεωρώντας ότι έχω δωρεάν. Άι στο καλό της.

iGiannis
Πολύ δραστήριο μέλος

Εμένα γιατί τις προάλλες που ανανέωσα μου έδωσε 300 λεπτά ομιλίας με ανανέωση 5€;; Εκτός και αν λέτε για άλλο πράγμα..Εδώ και μήνες.![]()

Πάντως, το Whats up δεν με καλύπτει πλέον καθώς τα 300 λεπτά μου είναι άχρηστα [καθώς μιλάω με Vodafone και Cosmote έχουν μερικοί συμμαθητές μου και το φροντιστήριό μου για τυχόν απορίες να έχω άπλετο χρόνο να μιλάμε (σσ. ούτε σχέση να'χαμε

Σου δίνει δωρεάν πλοήγηση στο Facebook μέσω του Fb zero (0.facebook.com ή zero.facebook.com) αλλά και από'κει βρήκαν τρόπο για να παίρνουνε λεφτά.. Μόλις πας να μπεις σου στέλνουν μήνυμα και σε χρεώνουν με 1€ και σου δίνουν απεριόριστη πλοήγηση για μια μέρα.. Καλό για όσους θέλουν να μπαίνουν και σε άλλες ιστοσελίδες από το κινητό, αλλά κλεψιά για όσους μπαίνουν μόνο στο δωρεάν Facebook..H whats's up προσφέρει δωρεάν πρόσβαση στο facebook???

Ηρώ
Διακεκριμένο μέλος

Εδώ και μήνες.![]()
Μήνες δεν είναι σίγουρα. Μήνας μπορεί.
Johnnaousa
Επιφανές μέλος

Angelique.
Διακεκριμένο μέλος

Αυτό.Ρε παιδιά σταμάτησε να βάζει δωρεάν χρόνο ομιλίας με κάθε ανανέωση;

Επίσης,δεν είχα κάνει και reload it πριν τελειώσει η κάρτα,
έβαζα τον κωδικό στο site μετά και δεν πήρα ούτε καν από εκεί κάποιο δώρο έστω.
Δεν δεχόταν τον κωδικό δηλαδή.
Πήγε εντελώς τζάμπα η κάρτα.
"Ευτυχώς" ήταν ανανέωση των 5 ευρώ και όχι παραπάνω.
Anyway.
Ξέρει κανείς τι κάρτα ανανέωσης πρέπει να πάρει κάποιος,για να του δώσει λεπτά?
Γιατί στο site βλέπω μόνο 3 ευρώ δωρεάν χρόνο ομιλίας στην κάρτα των 30 ευρώ.
Αν είναι δυνατόν.

Εκτός από χρόνο και μηνύματα προς what's up,και τα δώρα του Reload it δίνουν δωρεάν sms που είναι μόνο προς Whats up.. Ας δώσουν και κάτι προς άλλα δίκτυα.. Δεν θα τους πέσει... η μύτη..![]()
μερικές φορές μου βγάζει και την επιλογή για sms προς άλλα δίκτυα στο reload it.
Mην φανταστείς όμως κάτι τρελό,40-50 μηνύματα σε μια βδομάδα να δίνει.
Τragic γενικά.
Sweet_Butterfly
Εκκολαπτόμενο μέλος

Helpppp!
Ηρώ
Διακεκριμένο μέλος

Έχω να το κάνω καιρό βέβαια, οπότε δεν ξέρω αν έχει αλλάξει κάτι.

Είναι επειδή είμαι άφραγκο;

Εdit: είμαι -0,21 ευρώ.

A! To βρήκα!
Επέκταση Υπολοίπου
Το WHAT'S UP σου δίνει τη δυνατότητα να επεκτείνεις το υπόλοιπο του λογαριασμού σου με 3€, καλώντας χωρίς χρέωση στο 1315 ή στέλνοντας γραπτό μήνυμα ΕΠ3. Έτσι δεν θα βρεθείς ποτέ χωρίς χρόνο ομιλίας τη στιγμή που τον χρειάζεσαι, όπου κι αν βρίσκεσαι!
ΧΡΕΩΣΗ Αίτηση με κλήση στο 1315 ή με γραπτό μήνυμα στο 1315 για πίστωση 3€ Χωρίς χρέωση Κόστος χρήσης υπηρεσίας 0,35€
Σημειώσεις:
- Η υπηρεσία θα είναι διαθέσιμη για μία μόνο φορά πριν από κάθε ανανέωση χρόνου ομιλίας, ανεξαρτήτως του τρόπου πρόσβαση που θα επιλέξεις (κλήση ή SMS)
- Προκειμένου να γίνει χρήση της υπηρεσίας θα πρέπει: *Το διαθέσιμο υπόλοιπο σου να κυμαίνεται μεταξύ 0€ και 2€ όταν πρόκειται για χρήση μέσω κλήσης και 0,11€ και 2€ για χρήση μέσω sms. * Να έχεις πραγματοποιήσει τουλάχιστον μία ανανέωση χρόνου ομιλίας τους τελευταίους 2 μήνες πριν τη χρήση της υπηρεσίας.
natalia3807
Νεοφερμένο μέλος

babisgr
Πολύ δραστήριο μέλος

Από το Γερμανός μου ειπαν πως είναι πιο οικονομικό η cosmote.. αλλά στην σελίδα βλέπω ότι έχουν ίδιες χρεώσεις.. κάνω λάθος;
Ηρώ
Διακεκριμένο μέλος

Από το Γερμανός μου ειπαν πως είναι πιο οικονομικό η cosmote.. αλλά στην σελίδα βλέπω ότι έχουν ίδιες χρεώσεις.. κάνω λάθος;
λολ
Τι θα σου ΄λεγαν; Αφού o Γερμανός έχει εξαγοραστεί από την cosmote.

babisgr
Πολύ δραστήριο μέλος

Άρα οι χρεώσεις είναι ίδιες;
πως βλέπω πόσο υπόλοιπο ομιλίας ή sms έχω όταν κερδίζω από το reload it? πχ κέρδισα 120 λεπτά ομιλίες που θα δω πόσα μου έμειναν;
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.