Ρε παιδια ,ρε παιδια, νομιζω οτι ολοι εχετε πιασει το νοημα και γι αυτο θεωρω οτι δεν θα κερδισετε τιποτα αν αλλαξετε καρτοκινητη.
Ποιο ειναι κατα την αποψη μου το νοημα;
Ας πουμε οτι μια καρτοκινητη ΚΡΟΥ (ας τη ονομασουμε ετσι) θελει να μαζεψει κοσμο και γι αυτο στρεφεται στους νεους. Σκεφτεται, οι νεοι θελουν να εχουν χρονο ομιλιας, μυνηματα και ενδεχομενως και internet οποτε αν οι αλλοι τους δινουν απο 500 εγω θα τους δωσω απο χιλια . Ο καθε καταναλωτης λεει <<Ρε γαμωτο αυτη η εταιρια δινει τα διπλασια και αυτα που δινει ανταποκρινονται πιο πολυ στις αναγκες μου, οποτε θα παω να αγορασω μια sim για να παρω τα πακετα>> .Οι αλλες εταιριες πιθανως λενε <<Ρε γαμωτο ,πως βγαζει κερδος με τετοια πακετα ; >> .
Το αποτελεσμα; ΟΛΟΙ μαζευονται στην καρτοκινητη ΚΡΟΥ. Ολοι αυτοι ειναι χαρουμενοι που εχουν τετοιες ευκαιριες και το γεγονος οτι οι γυρω γνωστοι και φιλοι σιγα σιγα βαζουν καρτα ΚΡΟΥ τους δινει το αισθημα οτι κανανε την σωστη επιλογη.
Η εταιρια ΚΡΟΥ οντως μπορει να μην βγαζει κερδος απο αυτη της την προσφορα ή να βγαζει ελαχιστο σε σχεση με το αν εκανε μια "μη παραλογη" προσφορα. Τι κερδισε; Η απαντηση ειναι απλη. ΝΕΟΥΣ ΣΥΝΔΡΟΜΕΙΤΕΣ οι οποιοι θα της δωσουν κερδος μετα απο λιγο καιρο (οταν θα τελειωσει το πακετο και θα ερθουν οι ωραιες χρεωσεις). ΝΑΙ, τοτε θα εχει πραγματικο κερδος. . .
Περσι ολοι ειχαν Vodafone,μετα wind και τωρα What's up ! Τυχαιο ;
Αναρωτηθείτε, γιατι σιγα σιγα το πακετο φευγει; Αφου εκανε τοση επιτυχια γιατι τελειωνει;
ΔΕΝ ειναι τυχαιο οτι αυτα τα πακετα εχουν ορισμενη χρονικη διαρκεια . Αμα ενα τρομερο πακετο της ΚΡΟΥ κρατουσε ενα μηνα τοτε σχεδον κανενας δεν θα πηγαινε να παρει sim της ΚΡΟΥ. Αν ομως κρατουσε ενα ολοκληρο χρονο ;
παρατηρειστε τωρα τα χριστουγεννα κατι υπερπροσφορες που θα πεσουν καθως και τη χρονικη διαρκεια αυτων και σκεφτειτε...
Παιρνεις μια sim τωρα τα χριστουγεννα και αποκτας τρελα πακετα για μεγαλο χρονικο διαστημα, καποτε μαθαινεις τον αριθμο σου (ξερω παιρνει καιρο αλλα λεμε), αλλαζει η παρεα σου νουμερο για να συμφερει, αλλαζει και η/το κοπελα/αγορι σου (αν δεν το εχει κανει ηδη) για να της/του μιλας 23 ωρες το 24ωρο και μεσα σε αυτο το διαστημα δινεις αυτο το νουμερο σε 20 ατομα που πιθανως να γνωρισες.Α! μην ξεχασω οτι ενημερωσες και ολους τους παλιους γνωστους και φιλους για το που θα σε βρισκουν πλεον.
Ωπ.Τελειωνει το πακετο και απο 1000 τα λεπτομυνηματα, γινονται 600 (παλια προσφορα ή κατι τετοιο) .Ποσοι πιστευετε οτι θα αλλαξουν νουμερο ; Εγω λεω ελαχιστοι. . . Αρα τι λετε, κερδισε η εταιρια ΚΡΟΥ;
Αποψη μου ειναι οτι ολες οι καρτοκινητες ακολουθουν και αυτη την τακτικη. . .
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.