shaman
Πολύ δραστήριο μέλος

Αν μπορώ, να βοηθήσω.
Όχι ότι η Φοίμπι θα καταλάβει.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Δανάη
Πολύ δραστήριο μέλος

μια ερώτηση: μπορούμε να αλλάξουμε ψευδώνυμο αν 8έλουμε?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Tetragrammaton
Διάσημο μέλος

Phoebe
Διακεκριμένο μέλος

Εγώ σας προτείνω πάντως να πάτε από τις καρτέλες που έχει πάνω στο Listen, και μετά να επιλέξετε "your recommendations". Πρακτικά είναι σαν να ακούς ραδιόφωνο, αλλά σου φτιάχνει μια tracklist με τραγούδια τα οποία ταιριάζουν στις προτιμήσεις σου και δεν τα έχεις στη μουσική σου βιβλιοθήκη. Θησαυρός!![]()
Πολύ καλό αυτό! Θα το κοιτάξω!

Όχι, θα πρέπει να κάνεις καινούριο account.απλά δεν το έχω ψάξει και πολύ...
μια ερώτηση: μπορούμε να αλλάξουμε ψευδώνυμο αν 8έλουμε?![]()
georgegabgab
Νεοφερμένο μέλος

Σημείωση:
Τα μηνύματα 86 έως 92 προέρχονται απο το συγχωνευμένο θέμα "last.fm".
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Zed
Διάσημο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
georgegabgab
Νεοφερμένο μέλος

Zed
Διάσημο μέλος

Rania.
Πολύ δραστήριο μέλος

Βασικα τι με νοιαζει, λες και εμπαινα. :b
RebeccaforJimani
Εκκολαπτόμενο μέλος

georgegabgab
Νεοφερμένο μέλος

Mercury
Επιφανές μέλος

To last.fm πλέον είναι δωρεάν(έχει και επι πληρωμή υπηρεσία,αλλά προσωπικά την βρίσκω over the top).
Αν δεν κάνω λάθος το plug-in έχει και υποστήριξη ακόμα και για Linux.
Εμένα με βολεύει περισσότερο το Winamp,παρά το iTunes και το WMP.
Μία εξαιρετική σελίδα,που κάθε εραστής της μουσικής θα πρέπει να επισκεφτεί.Την συστήνω ανεπιφύλακτα.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Dark_kronos
Επιφανές μέλος

Αν και ειχα ασχολιθει παλι αδεν μου ειχε προσφερει τιποτα, τωρα που το ξανακοιταω μου φαινετε πολυ καλο, και ειναι κριμα να μην εχει και πολυ κινιση! Ειναι πολυ βοηθιτικο τοσο για εναν απλο χρηστη, ωστε να βρει μουσικες που θα του αρεσουν, αλλα και αποψης οτι προωθει την μουσικη γενικοτερα!
Αν ακουτε μουσικη και δεν εχετε ασχολιθει ακομα, τρεξτε!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.