23-06-11

18:08
Όλοι έχουμε δει ταινίες με τους Χ-Μen και σε αυτό το prequel και reboot ταυτόχρονα συναντάμε μερικούς γνωστούς χαρακτήρες με κυριότερους τον Magneto τον οποίο υποδύεται ο Michael Fassbender και τον Professor Charles Xavier τον οποίο υποδύεται ο James McAvoy. Συναντάμε τους ήρωες από μικρή ηλικία όταν ήταν ακόμη παιδιά μέχρι ένα συγκεκριμένο σημείο της ζωής τους.
Γενικά μου άρεσε παρά πολύ αν και είχα αρκετές επιφυλάξεις γιατί ο McAvoy μου φαινόταν κακή επιλογή στο ρόλο του Professor X και γενικότερα η ιδέα των Χ-Μen χωρίς Wolveine και Hugh Jackman έμοιαξε αδύνατη. Μου άρεσε πολύ ο Fassbender καθώς και το πρώτο μισό της ταινίας που ήταν νομίζω καλύτερο από το δεύτερο. Σίγουρα περιμένω και τη συνέχεια....
Γενικά μου άρεσε παρά πολύ αν και είχα αρκετές επιφυλάξεις γιατί ο McAvoy μου φαινόταν κακή επιλογή στο ρόλο του Professor X και γενικότερα η ιδέα των Χ-Μen χωρίς Wolveine και Hugh Jackman έμοιαξε αδύνατη. Μου άρεσε πολύ ο Fassbender καθώς και το πρώτο μισό της ταινίας που ήταν νομίζω καλύτερο από το δεύτερο. Σίγουρα περιμένω και τη συνέχεια....
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
underwater
Περιβόητο μέλος
Η underwater αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.343 μηνύματα.

23-06-11

18:35
Απίστευτη ταινία, όπως όλα τα X-Men. Μου άρεσε που εστίαζε περισσότερο στους χαρακτήρες και όχι τόσο στην δράση! Όσο για τον McΑvoy, είναι ο μοναδικός άντρας ηθοποιός που με κάνει να παραλυρώ όπως ο Ρουβάς τα 16χρονα. Ήταν άψογος, όπως πάντα, και έδωσε άλλο class στην ταινία. James, I love you!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.