Subject to change
e-steki.gr Founder
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Chemwizard
Τιμώμενο Μέλος
Chemwizard, το έχω βράσει, επί κανά μισάωρο. Το έγραψα παραπάνω. Μετά το βράσιμο το έβαλα στη μαρινάδα.
Μην παρεξηγείς είμαι λίγο αλλού.
Οπότε το αν θα το αφήσεις αναφέρεται στη μαρινάδα.Ιδέα δεν έχω
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Katerina192
Δραστήριο μέλος
Δεν ξέρω, απλά σε ένα σεμινάριο της σχολής που πήγα, που εισηγητης ήταν ο Χ.Πέσκιας, μας είπε πως όταν βράζει το χταπόδι πριν το ψήσιμο, αποκτά μαστιχωτή υφη και γίνεται αγευστο...
Οπως νομίζετε όμως....
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Kαι όλο το βράδυ να το αφήσεις δεν πειράζει.
@Κατερίνα,
Ok, βασικά και εγώ άσχετη είμαι, τη μαμά μου ρώτησα που κάνει συχνά.
Σίγουρα υπάρχουν παραλλαγές.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Subject to change
e-steki.gr Founder
Σας ευχαριστώ όλους!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Katerina192
Δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Subject to change
e-steki.gr Founder
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Chemwizard
Τιμώμενο Μέλος
Οκ! Ωραία, θα σας ενημερώσω αύριο για το πως πήγε το εγχείρημα
Σας ευχαριστώ όλους!
Θέλουμε πλάνο από το πιάτο
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Subject to change
e-steki.gr Founder
Χαχα οκ, αλλά δεν θα καταλάβετε και πολλά: Και χάλια να βγει, και σούπερ να βγει, η εμφάνιση λογικά ίδια θα είναι.Θέλουμε πλάνο από το πιάτο
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Katerina192
Δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Subject to change
e-steki.gr Founder
Δε με πρήζεις καθόλου, ευχαριστώ πολύ!!Αν είναι εντελως βυθισμενο μέσα στη μαριναδα όχι παραπάνω απο 6 ώρες... Σε πρήζω απλα θα κανεις ματιά απο την ξυδίλα αν το αφησεις τόσο πολύ....
Άρα θα το βγάλω κατά τις 12 που θα γυρίσω από έξω και θα το μαγειρέψουμε βραδιάτικα, λολ, πλάκα θα χει
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Katerina192
Δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Το χταπόδι τελικά πως σου βγήκε;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Isiliel
Επιφανές μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Subject to change
e-steki.gr Founder
Λοιπόν, δεν ήταν καθόλου σκληρό, μια χαρά μαλακό ήταν μόνο που είχε χάσει λίγο τη γεύση του και είχε πάρει αρκετή ξυδίλα (κάτι που σε μένα άρεσε γιατί λατρεύω τα ξινά, στο φίλο μου όχι και τόσο). Για πρώτη φορά πάντως, βγήκε σούπερ!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Άγγελος
Επιφανές μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μπράβο Λια, την επόμενη φορά θα το πετύχεις καλύτερα.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Subject to change
e-steki.gr Founder
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Katerina192
Δραστήριο μέλος
1 φλιτζάνι κρασί
Το ψήνουμε περιπου 1 ώρα στους 200.Προσθέτουμε μυρωδικά, ότι μας αρέσει. Εγώ πάντως για εξτρα χρώμα βάζω λιγάκι κρόκο Κοζάνης... Για να γινει μαλακό πιο γρήγορα αν θέλετε σκεπάστε με αλουμινόχαρτο για να μην εξατμιζονται τα υγρα του και να βράζει μέσα σ' αυτα...
(σιγά το μυστικό βασικα...)
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ceres Victoria
Πολύ δραστήριο μέλος
The Octupus Top Secret
1 φλιτζάνι λάδι
1 φλιτζάνι κρασί
Το ψήνουμε περιπου 1 ώρα στους 200.Προσθέτουμε μυρωδικά, ότι μας αρέσει. Εγώ πάντως για εξτρα χρώμα βάζω λιγάκι κρόκο Κοζάνης... Για να γινει μαλακό πιο γρήγορα αν θέλετε σκεπάστε με αλουμινόχαρτο για να μην εξατμιζονται τα υγρα του και να βράζει μέσα σ' αυτα...
(σιγά το μυστικό βασικα...)
ο κροκος ομως δεν δινει μια ελαφρια μυρωδια; Θα μπορουσε να αντικατασταθει με turmeric?
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.