Ολόκληρο μπέρδεμα δηλαδή...
Αν θες κανε αναζήτηση στο google μήπως βγάλεις κάποια άκρη!
Τόσα χρόνια πίστευα πως επηρεάζομαι και απο τα δύο ζώδια, παρόλο που δεν είμαι ακριβως πάνω στην αλλαγή(2 μερες μετα). Τυχαία την προηγούμενη εβδομάδα που είχα πάει για τα νύχια μου ήταν μια αστρολογος εκει, (αγνωστη) η οποία μου έιπε πως επηρεάζομαι καθαρά και απο τα 2 ζώδια και μάλιστα αρκετά, σε σημείο στην καθημερινότητά μου να μοιάζω πιο πολύ στο διπλανό μου παρά στο δικό μου! Βέβαια, έχω και πολλούς πλανήτες στο συγκεκριμένο το οποίο σίγουρα παίζει μεγάλο ρόλο.
Προχθές διάβασα σ ένα άρθρο πως δεν υφίσταται κάτι τετοιο επουδενει!
Δεν ξέρω τι να πιστεψω πλέον, δεν με απασχολεί και πολύ να σου πώ την αλήθεια! Παλιότερα ασχολιόμουν πολύ, είχα διαβάσει πολλά. Δεν μπορώ να βγάλω καποιο συμπέρασμα πλεον.
Δεν θεωρώ πως τα ζώδια μπορούν να μας επηρεάσουν είτε θετικά, είτε αρνητικά. Σίγουρα κάποια χαρακτηριστικά ισχύουν αλλα μέχρι εκεί! Ο χαρακτήρας του κάθε ανθρώπου διαμορφώνεται με το πέρας του χρόνου βάσει των εμπειριών του!
Πιστευω λοιπόν στην ανάπτυξη του νου ,στην εκπαίδευση, στα βιώματα, στην εξέλιξη και όσον αφορά το ερωτικό στοιχείο στην χημεία!!
εχω βαλει στο στοχαστρο εναν διδυμο αλλα πολυ δυσκολη περιπτωση βρε παιδακι μου... στα προσωπικα του ειναι σαν στρειδι κλειστος..
Κλασσικός άνδρας δίδυμος!! Δεν ανοιγονται ευκολα, μη σου πω και καθόλου!
Ενα χρονο ξερεις τι τραβηξα?!
Καμμια σχεση με τις γυναικες! είναι η χαρα της ζωής!!