Fitness Thread!

Devil

Επιφανές μέλος

Ο Devil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Συνταξιούχος. Έχει γράψει 20,797 μηνύματα.
Προσελαβες προπονητή τελικά?
Επικουρικά. Γιατι απο τη κουβέντα μας κατάλαβε οτι έχω κάποιες βάσεις κ έχω φτάσει και σε ένα κάποιο αποτέλεσμα.

Γενικά τι σου λέει. Δεν εννοώ να μας πεις τις οδηγίες προφανώς αλλιώς θα τα βάζαμε μαζί τα λεφτά😝. Εννοώ σε συμβουλεύει και για άσκηση και για διατροφή, έχεις μάθει κάτι σημαντικό που αγνωουσες στο παρελθόν?

Διατροφή οχι τοσο , γιατι μου εκανε 2-3 ερωτησεις και ειδε οτι ξέρω πως θα κινηθώ.

Ναι ηδη μου άλλαξε κάποια πράγματα στην προπόνηση. Πχ εκει που προπονούμουν με 50-60% αποτελεσματικοτητα θεωρει πως με αυτα που αλλαξε θα φτάσουμε στο 80-90%. Σημαντικά πάνω.

ΥΓ Ζήτησε φώτο :P

Απλα μου ειπε πως αν δεν προχωρησουμε σημαινει πως θα τρωω μαλακιες ! Οποτε μη ζητησω τα λεφτά πισω χαχα

του ειπα πως δεν παιζει.... δεν ειμαι απο τους τυπους που θα πηγαιναν σε εναν διατροφολογο και θα του ελεγαν άλλαζε μου ανα βδομαδα τα γευματα γιατι βαριέμαι...

κοτοπουλάκι , μπριζολιτσα απαχη - μπιφτεκάκι - τονο - σολωμο - αυγα - κουακερ... τα ξέρεις.

Εφοσον κανουμε αθλητικη διατροφη κάνουμε αυτο τέλος.
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:

Για τα γαλακτομικά γενικά ποια η γνώμη σας ;

Απο μένα ειναι θετική. Η καλυτερη επιλογη πριν τον ύπνο ειναι ένα γιαουρτάκι. Χαμηλο σε λιπαρά γιατι έτσι θα εχει κ περισσοτερη ποσοτητα πρωτεινης την οποια χρειάζεται κάποιος που πηγαινει συχνά γυμναστηριο για να τον βοηθήσει στην αναρρωσή του.
 
Τελευταία επεξεργασία:

Nick890

Επιφανές μέλος

Ο Nick890 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών και μας γράφει απο Ασία. Έχει γράψει 9,844 μηνύματα.
 

Devil

Επιφανές μέλος

Ο Devil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Συνταξιούχος. Έχει γράψει 20,797 μηνύματα.

Μέτριο βίντεο. Το ρυζι σκέτο ειναι οντως ανοστο οπως θα ηταν άνοστο κ το μακαρονι σκέτο που βάζει στο παστιτσιο που ειπε. Αν θές να κανεις ενα ρυζι πολυ γαματο ναι μπορεις..... τσιγαριζεις κ βάζεις ενα καρο μαλακιες μεσα. Δεν ειναι δυσκολο.

Αυτο με το φυστικοβουτυρο δεν ισχυει αν βαέις 10γρ σε ενα σεικ ειναι 60 θερμιδες... τα ψωμια στα χα πει κ εγω να τα κοψεις δεν προσφέρουν τιποτα κ σε φουσκωνουν τσάμπα. Για τα ετοιματζιδικα απεξω νομιζω δεν υπαρχει αμφιβολια... εξω μαγειρευουν με σκοπο να ικανοποιησουν τον ΜΕΣΟ καταναλωτη ο οποιος μαντεψε δεν εχει καμια σχεση με σενα κ μένα και βασικα αν μας δει τι τρωμε κ οτι το ζυγιζουμε θα μας περάσει για τρελούς.

Θα βαλουν κ ζαχαρη κ βουτυρο κ φρατζολα 150γρ και σαλαμια και ζαμπον κ μαγιονεζες κ ενα καρο τέτοια άχρηστα. Τα λιπαρα στο θεό ο υδατανθρακας στο θεο κ η πρωτεινη πολυ χαμηλά.... οτι σε κανει δηλαδη SKINNY FAT.
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:

Σε κάτι παλαιοτερα βίντεο έβγαινε κ έλεγε πως θα κάνεις ογκο με ταχινι μελι ψωμι και δαμασκηνα... προφανως δεν κάνεις "ογκο" με τέτοιες μπουρδες. "Ογκο" κάνεις αν εκει που έτρωγες πχ 100 ρυζι το μεσημερι με το κοτοπουλο και ησουν στη συντηρηση τωρα θα βάλεις απλα 130 κ αλλα 50γρ κοτοπουλο. Και τέλος εκει.

Νταξει θα θελαμε ολοι να τρωμε παστιτσιο κ να πρηζονται τα μπράτσα αλλα δεν θα γινει... μονο η κοιλια θα πρηστει κ θα γμησεις κ την υγεια σου σε λιγα χρονια.... τα 40 πλησιαζουν για ολους.
 

Nelliel

Περιβόητο μέλος

Η Nelliel αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4,061 μηνύματα.
Cardio σήμερα. Δεν άντεξα και πήρα έναν καφέ με γαλα στην διαδρομή γιατί ξέχασα το νερό μου. Χωρίς ζάχαρη όμως.
Screenshot_20210411-171513.png


PXL_20210411_231738900.MP.jpg
 

Nick890

Επιφανές μέλος

Ο Nick890 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών και μας γράφει απο Ασία. Έχει γράψει 9,844 μηνύματα.
Μέτριο βίντεο. Το ρυζι σκέτο ειναι οντως ανοστο οπως θα ηταν άνοστο κ το μακαρονι σκέτο που βάζει στο παστιτσιο που ειπε. Αν θές να κανεις ενα ρυζι πολυ γαματο ναι μπορεις..... τσιγαριζεις κ βάζεις ενα καρο μαλακιες μεσα. Δεν ειναι δυσκολο.

Αυτο με το φυστικοβουτυρο δεν ισχυει αν βαέις 10γρ σε ενα σεικ ειναι 60 θερμιδες... τα ψωμια στα χα πει κ εγω να τα κοψεις δεν προσφέρουν τιποτα κ σε φουσκωνουν τσάμπα. Για τα ετοιματζιδικα απεξω νομιζω δεν υπαρχει αμφιβολια... εξω μαγειρευουν με σκοπο να ικανοποιησουν τον ΜΕΣΟ καταναλωτη ο οποιος μαντεψε δεν εχει καμια σχεση με σενα κ μένα και βασικα αν μας δει τι τρωμε κ οτι το ζυγιζουμε θα μας περάσει για τρελούς.

Θα βαλουν κ ζαχαρη κ βουτυρο κ φρατζολα 150γρ και σαλαμια και ζαμπον κ μαγιονεζες κ ενα καρο τέτοια άχρηστα. Τα λιπαρα στο θεό ο υδατανθρακας στο θεο κ η πρωτεινη πολυ χαμηλά.... οτι σε κανει δηλαδη SKINNY FAT.
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:

Σε κάτι παλαιοτερα βίντεο έβγαινε κ έλεγε πως θα κάνεις ογκο με ταχινι μελι ψωμι και δαμασκηνα... προφανως δεν κάνεις "ογκο" με τέτοιες μπουρδες. "Ογκο" κάνεις αν εκει που έτρωγες πχ 100 ρυζι το μεσημερι με το κοτοπουλο και ησουν στη συντηρηση τωρα θα βάλεις απλα 130 κ αλλα 50γρ κοτοπουλο. Και τέλος εκει.

Νταξει θα θελαμε ολοι να τρωμε παστιτσιο κ να πρηζονται τα μπράτσα αλλα δεν θα γινει... μονο η κοιλια θα πρηστει κ θα γμησεις κ την υγεια σου σε λιγα χρονια.... τα 40 πλησιαζουν για ολους.
Γιατί το τελευταίο ....4-5 σκουπ πρωτεινης χαχαχ.Μου θυμίζει εμένα που έβαζα όλες τις ασκήσεις στήθους σε μια μέρα
 

Guest 890013

Επισκέπτης

αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.
93AD72E7-B2B0-4780-9416-4AB8092127A9.jpeg


Καλημέρα λοιπον για πρωινό:
1 μικρη μπανανα
δυο μικρες κουταλιες peanut butter
ελαχιστο σιροπι σφενδαμου μονο για τη γευση
βρωμη
και αρκετο τριμμενο λιναροσπορο(γενικα μαρεσει πολυ και το μπουκωνω)
 

Devil

Επιφανές μέλος

Ο Devil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Συνταξιούχος. Έχει γράψει 20,797 μηνύματα.
View attachment 79250

Καλημέρα λοιπον για πρωινό:
1 μικρη μπανανα
δυο μικρες κουταλιες peanut butter
ελαχιστο σιροπι σφενδαμου μονο για τη γευση
βρωμη
και αρκετο τριμμενο λιναροσπορο(γενικα μαρεσει πολυ και το μπουκωνω)

Πολυ καλο.
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:

Γιατί το τελευταίο ....4-5 σκουπ πρωτεινης χαχαχ.Μου θυμίζει εμένα που έβαζα όλες τις ασκήσεις στήθους σε μια μέρα

Αυτό με τα σκουπ γιατί το έκανε έτσι ουτε εγώ το κατάλαβα.... Ε κοίτα αμα τρως βρωμικα... Μαζεύεται ο υδατάνθρακας. Και μετά απλά δεν μπορείς να συμπληρώσεις πρωτεΐνη.... Αυτό είπα Κ προχθες όταν ανεβαίνουν τα λιπαρά πέφτει η πρωτεΐνη σχεδόν σε όλες τις συσκευασίες αμα το δεις παιζει.

Αν δεν σε ενδιαφέρει να κάνεις διατροφή υψηλή σε πρωτεινη πχ το σωματικό σου βάρος επί 2 σε γρ την ημέρα.. Οκ αλλιώς δεν βγαίνει.
 

Devil

Επιφανές μέλος

Ο Devil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Συνταξιούχος. Έχει γράψει 20,797 μηνύματα.

η ΑΠΆΝΤΗΣΗ ολα τα λεφτά.
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:

Οι κανονες του φορουμ
https://rawmadstrength.com/ερωτήσειςαπαντήσεις-forum/?user=embrance

ΧαΧαχαχα
 

Guest 209912

Επισκέπτης

αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.
Για τα γαλακτομικά γενικά ποια η γνώμη σας ;

Γενικά λένε ότι τα κατσικίσια είναι καλύτερα από πολλές απόψεις αλλά αν ρίξουμε μια ματιά στους διαιτολόγους και στις προτάσεις τους για διατροφή όλοι λένε ''τυρί χαμηλών λιπαρών'' , δηλαδή καταλαβαίνω κάτι τύπου milner ή κότατζ ; Δεν έχω δει και κάνα κατσικίσιο να είναι χαμηλών λιπαρών .
Φάε πλήρες Αύρα να φτιάξεις κώλο.
 

Aura

Διάσημο μέλος

Η Aura αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 3,036 μηνύματα.
Δεν έχουν μεγάλες διαφορές από ότι κατάλαβα στα λιπαρά/θερμίδες/ πρωτεΐνες , είχα μια αίσθηση ότι το αιγοπρόβειο τυρί θα είναι τίγκα λιπαρά σε σχέση με το αγελαδινό πχ γκούντα , την ίδια αίσθηση είχα και για την φέτα και αφού όλοι λένε ''χαμηλών λιπαρών '' μη πας και ''τίγκα λιπαρά'' μόνο και μόνο επειδή είναι κατσικίσια, αλλά δεν έχουν μεγάλες διαφορές για να προτιμάς αγελαδινά , αυτό κατάλαβα.
 

Nelliel

Περιβόητο μέλος

Η Nelliel αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4,061 μηνύματα.
Εγώ δεν τρώω γαλακτοκομικά με χαμηλά λιπαρά γιατί είναι επεξεργασμένα. Δεν μου αρέσουν κιόλας. Ειδικά γάλα δεν μπορώ να πιω με τίποτα με χαμηλά λιπαρά.
 

Nick890

Επιφανές μέλος

Ο Nick890 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών και μας γράφει απο Ασία. Έχει γράψει 9,844 μηνύματα.
Εγώ δεν τρώω γαλακτοκομικά με χαμηλά λιπαρά γιατί είναι επεξεργασμένα. Δεν μου αρέσουν κιόλας. Ειδικά γάλα δεν μπορώ να πιω με τίποτα με χαμηλά λιπαρά.
Τι εννοείς ? Πλήρες γάλα πίνεις ?
 

Nelliel

Περιβόητο μέλος

Η Nelliel αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4,061 μηνύματα.
Τι εννοείς ? Πλήρες γάλα πίνεις ?
Πλήρες πάντα. Και γιαούρτι με κανονικά λιπαρά. Για να αφαιρέσουν τα λιπαρά από το γάλα πρέπει να το επεξεργαστούν. Ουσιαστικά αφαιρούν όλα τα λιπαρά πρώτα και μετά τα ξαναπροσθετουν. Οπότε πέφτει επιπρόσθετη επεξεργασία και προσωπικά προτιμώ να τρώω όσο το λιγότερο επεξεργασμένα τρόφιμα γίνεται. Στο γάλα δεν έχει μεγάλη διαφορά. Μιλάμε για 0, 1, 2 vs 3% λιπαρά. Τυριά τρώω κανονικά. Δεν τα θέλω με χαμηλά λιπαρά.
 

Nick890

Επιφανές μέλος

Ο Nick890 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών και μας γράφει απο Ασία. Έχει γράψει 9,844 μηνύματα.
Πλήρες πάντα. Και γιαούρτι με κανονικά λιπαρά. Για να αφαιρέσουν τα λιπαρά από το γάλα πρέπει να το επεξεργαστούν. Ουσιαστικά αφαιρούν όλα τα λιπαρά πρώτα και μετά τα ξαναπροσθετουν. Οπότε πέφτει επιπρόσθετη επεξεργασία και προσωπικά προτιμώ να τρώω όσο το λιγότερο επεξεργασμένα τρόφιμα γίνεται. Στο γάλα δεν έχει μεγάλη διαφορά. Μιλάμε για 0, 1, 2 vs 3% λιπαρά. Τυριά τρώω κανονικά. Δεν τα θέλω με χαμηλά λιπαρά.
Και γιαούρτι με πόσο % τρως ?
 

Nelliel

Περιβόητο μέλος

Η Nelliel αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4,061 μηνύματα.

Nick890

Επιφανές μέλος

Ο Nick890 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών και μας γράφει απο Ασία. Έχει γράψει 9,844 μηνύματα.
Ανάλογα. Αν είναι στραγγιστο μπορεί να πάρω και με 15% ή παραπάνω. Αποφευγω το 0%, 1%, 2%. Αν είναι απλό γιαούρτι τοτε 3.5%
Γιατί και που επεξεργάζονται τι σημαίνει ? Τι προσθέτουν ή τι αλλάζει (δώσε λίγο φως στο σκοτάδι 😝)
 

Nelliel

Περιβόητο μέλος

Η Nelliel αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4,061 μηνύματα.
Ξέρω ότι πχ για το 1% αφαιρούν ολο το λίπος και μετά το ξαναπροσθετουν. Άρα έχεις ένα επιπλέον στάδιο επεξεργασίας. Δεν ξέρω αν το ίδιο κάνουν και στο πλήρες. Δηλαδή να αφαιρούν όλο το λίπος και μετά να προσθέτουν 3.5%. Θέλω να πιστεύω πως όχι, αλλά τους έχω ικανούς.
Όπως και να έχει γάλα με μειωμένα λιπαρά δεν πίνω. Είναι αηδία.
 

Nick890

Επιφανές μέλος

Ο Nick890 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών και μας γράφει απο Ασία. Έχει γράψει 9,844 μηνύματα.
Ξέρω ότι πχ για το 1% αφαιρούν ολο το λίπος και μετά το ξαναπροσθετουν. Άρα έχεις ένα επιπλέον στάδιο επεξεργασίας. Δεν ξέρω αν το ίδιο κάνουν και στο πλήρες. Δηλαδή να αφαιρούν όλο το λίπος και μετά να προσθέτουν 3.5%. Θέλω να πιστεύω πως όχι, αλλά τους έχω ικανούς.
Όπως και να έχει γάλα με μειωμένα λιπαρά δεν πίνω. Είναι αηδία.
Γιατί να το κάνουν αυτό ? Να το βγάλουν και να το προσθέσουν ? Αφού αυτό θέλουμε να μην έχει λίπος(για τα χαμηλά λιπαρα)
 

Devil

Επιφανές μέλος

Ο Devil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Συνταξιούχος. Έχει γράψει 20,797 μηνύματα.
Γιατί να το κάνουν αυτό ? Να το βγάλουν και να το προσθέσουν ? Αφού αυτό θέλουμε να μην έχει λίπος(για τα χαμηλά λιπαρα)

Τα κορεσμένα λιπαρά σε ενδιαφέρουν γιατι ειναι κίνδυνος για το καρδιαγγειακό.

Οταν εσυ παρεις δυο συσκευασιες τοτάλ στα χέρια σου η μια 2% και η αλλη 10% (πληρης)
θα δεις δυο πράγματα στη μεν μια περίπτωση θα δεις στα 100γρ 2 γρ λιπαρά εκ των οποιων 1,3 κορεσμένα το κοτοπουλο επισης εχει 1γρ κορεσμενο στα 100γρ.

Με λιγα λογια κάποιος άνθρωπος που θα φάει την ημερα 400γρ γιαουρτι και 300γρ κοτοπουλο θα χει καταναλωσει συνολικά 5,2+3 = 8 γρ περιπου κορεσμένα λιπαρά.

Απεναντίας ενας άνθρωπος ο οποιος θα επιλέξει 400γρ γιαουρτι πληρες και 300γρ μοσχάρι θα χει καταναλωσει (7γρ περιπου κορεσμενα στα 100 για το πληρες) 28γρ + 18γρ = 46γρ (το μοσχαρι εχει 6γρ στα 100) φανταζομαι και τα αλλα λιπαρά κρέατα το ιδιο θα έχουν πάνω κάτω.

συγκρινε τη μια με την άλλη περιπτωση. Το θεμα να μην αρέσει σε κάποιον οκ ειναι σεβαστο κ κατανοητο αλλα αυτο με την επεξεργασια προσωπικα δεν έχω τις γνωσεις να το ξέρω ουτε τι κανουν ουτε γιατι κ σε πολλες ακομη τροφές.

Υγιης πάντως με τοσα κορεσμένα λιπαρά την ημέρα δεν θα εισαι.
 

Guest 890013

Επισκέπτης

αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.
Αχ κορίτσια δεν τρώω με τίποτα τα ρεβίθια δεν τρώω τον τραχανά. Δεν ξέρω δεν μου ρχονται. Να σας πω καλύτερα τι μου αρέσει? Ζυμαρικά σίγουρα ψωμιά σίγουρα

αλλά δεν τρώω τη βρώμη ρε παιδί μου καθόλου Ούτε τα παιδιά μου την τρώνε έχω δοκιμάσει και αυτά με τις σταφίδες και με διάφορα άλλα δεν μου αρέσει τίποτα. Οπότε έχω καταλήξει και το είχα συζητήσει και με το διαιτολόγο τουλάχιστον να τρώω μικρότερες ποσότητες σε αυτά που μου αρέσουν, να κόψω τη ζάχαρη -όχι εντελώς βέβαια δεν είμαι μαθημένη.
Εχω διαβάσει τα μηνύματα όλων πιο πάνω και θέλω να σταθώ σε κάτι ωστε να τονίσω αυτο που για μενα ειναι ζωτικης σημασιας και ηταν πολυ liberating οταν τοτε αρχισα να το εφαρμοζω και να σκεφτομαι ετσι.

Ο λογος που τρωμε ειναι ωστε να παρουμε τα απαραιτητα θρεπτικα συστατικα για να μπορεσει να πραγματοποιησει το σωμα μας τις βασικες λειτουργιες.
Πρακτικα δηλαδη ολα οσα κανεις .Nothing new here.
Ο εγκεφαλος σου ειναι lazy(οχι μονο ο δικος σου ο εγκεφαλος γενικα) οποτε κοιταει τι ειναι αρκετα υψιθερμιδικο ωστε να απορροφησει αμεσα και γρηγορα οσο το δυνατο περισσοτερο λιπος γιατι ειναι low key μονιμως σε δυνητικο survival mode με οποιοδηποτε κοστος εχει αυτο για το σωμα σου.
Ετσι ο γυρος που ειναι μεσα στο λιπος ή μια τούρτα• εισαι προγραμματισμενη να σου φαινεται πιο νοστιμο και ελκυστικο μιας και ο εγκεφαλος σου ειναι προγραμματισμενος να παρει ΑΜΕΣΑ το λιπος και συγκριτικά το μαρουλι η το μπροκολο δεν του δινουν το επιθυμητο αποτελεσμα.
Τι ειναι λοιπον η γευση και το νοστιμο;
Ειναι το trick του εγωιστικου lazy εγκεφαλου μας να καταναλωνει αμεσα και γρηγορα οσο το δυνατον περισσοτερο λιπος αφηνοντας το υπολοιπο σωμα ερμαιο της αποφασης σου να το καταναλωσεις.
Long story short θα πρεπει να σταματησουμε να καταναλωνουμε για τη γευση.
Τρωμε για να δωσουμε στο σωμα μας τα απαραιτητα θρεπτικα συστατικα και οταν ξεκινησεις να το βλεπεις ετσι θα δεις ποση σαβουρα τρως και τρωει αντικειμενικα ο μεσος ανθρωπος επειδη εχει συσχετισει το φαγητο με τη νοστιμιά ή με την ευχαρίστηση.
Ειναι κατι πολυ επιπονο στην αρχη αλλα οταν καταφερουμε να σκεφτουμε με αυτον τον τροπο οτι ο,τι μπαινει μεσα μας εχει αξια που θα πρεπει να μετραται με θρεπτικα συστατικα και οχι με νοστιμια τοτε θα κανεις ενα μεγαλο δωρο στον οργανισμο σου και θα δεις ολη τη διαδικασια της τροφης διαφορετικα.
Κανε ενα απλο τεστ για αρχη μη βαζεις καθολου dressing στη σαλατα σου .Ουτε καν αλατι και θα δεις πως θα σου φαινεται τη πρωτη εβδομαδα, αηδια.
Ασε τις εβδομαδες να περασουν και θα καταλαβεις πως εχουμε ευνουχησει τις γευσεις μας και πως ολα οσα θεωρεις ανοστα τελικα ειναι νοστιμα .
Απλα τοσο καιρο ετρωγες ζαχαρη και αλατι.
Επιπλεον, δεν προκειται ποτε να σου πω τον τροπο να μεγαλωσεις τα παιδια σου και ειμαι σιγουρη πως κανεις οτι θεωρεις σωστο για εκεινα οπως προσπαθει καθε μητερα ομως κανε ενα δωρο σε εκεινα και μαθε τα την αξια του φαγητου και γιατι τρωμε.
Ομως για να το κανεις θα πρεπει να το ενστερνιστεις πρωτιστως εσυ η ιδια.
Δεν τρωμε για γευση τρωμε για θρεψη.
Θα αλλαξει ολη σου η ζωη.
Η δικη μου τουλαχιστον οταν αρχισα να σκεφτομαι ετσι και να αλλαζω ολη μου τη ζωη αναλογα,αλλαξε.
Και δεν ειμαι στο πρωτο χρονο που ζω ετσι εχω δοκιμαστει πολλες φορες γιατι after all ειμαστε ανθρωποι και δεν μπορω να σε κουρδισω εγω η κανεις εδω μεσα η κανενας διαιτολογος για το πως θα ζεις (γιατι ειναι τροπος ζωης) .
Πρεπει εσυ μεσα σου να κατανοησεις την ουσια οσων λεμε και γιατι θα πρεπει να αλλαξει η προσεγγιση μας στο φαγητο .

Αλλιως θα ξοδευουμε ανουσια το χρονο μας με αμετρητες σελιδες να συγκρινουμε το λευκο με το μαυρο ψωμι .
Spoiler alert: They are both f*ing shit.

Και μια συμβουλη μην αφηνεις κανεναν να σου λεει τι σχεση εχεις εσυ με το fitness.Να κοιτας να περιβαλλεσαι απο ατομα που θα σε ενθαρρυνουν και θα σε πανε ενα βημα παρα πανω ΚΑΘΕ μερα. Τωρα, οχι στο μελλον.Δεν εχουμε τιποτα αλλο,παρα μονο το τωρα.
 
Επεξεργάστηκε από συντονιστή:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Top