Θα σας πω πως ταχουμε μοιράσει. Εγώ εργάζομαι περιπου 6 ώρες τη μέρα και ο συζυγος με τα πήγαινε ελα περιπου ας πουμε 10 ώρες. Λοιπόν ΕΓΩ μαγειρευω, βάζω πληντυρια, τακτοποιω, ταιζω τα παιδια, κάνω μπανιο τα παιδια, πηγαινοφερνω τα παιδια, διαβάζω τα παιδια, κυρίως με μένα πανε βόλτα καθημερινες, βάζω σκουπα, βαζω πληντυρια πιάτων και πρόσφατα πήραμε στεγνωτήριο και μου λυσε τα χερια, καθαρίζω την τουαλέτα και την κουζίνα λιπη κλπ,ασχολουμαι με το αμάξι μου, service πλύσιμο κλπ. Εκτελώ χρέη γραμματέως επίσης κλείνω όλα τα ραντεβου με γιατρους, μαστορια κοκ.
Ο ΣΥΖΥΓΟΣ ταΐζει τα παιδιά, πηγαινοφερνει τα παιδια σε δραστηριότητες, βγαίνουμε όλοι μαζι βόλτα το σ/κ, κάνει λίστα για ψώνια την οποια εγώ συμπληρωνω, παει σουπερ μαρκετ, πλενει πιατα αν μαζευτουν πολλα , ασχολείται με τον κήπο, πεταει τα σκουπίδια, ασχολείται με το αμάξι του service, πλυσιμο κλπ
Η ΟΙΚΙΑΚΗ ΒΟΗΘΟΣ (που έρχεται κάθε δέκα μέρες περιπου) σφουγγαρίζει, καθαρίζει φουρνο και ψυγείο κι ότι μαζευει λίγδα, ξεσκονίζει, σιδερωνει, κάνει αυλές, παντζουρια, μπάνια εξονυχιστικά, κουρτίνες κι ότι αγγαρεία χοντρή υπάρξει. Συντομα θα της ζητήσω τακτοποίηση ντουλάπες και κουβέρτες παπλωματα κοκ.
ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΧΑΛΙΩΝ μας πλένει τα χαλιά.
Ο ΒΕΝΖΙΝΑΣ μας πλενει τα αμάξια.
Καλά είμαστε νομίζω.
Θα ήθελα όταν είμαστε σπίτι σπίτι μαζι να μην επαναπαυεται τόσο γιατι θελω κι εγώ να κάνω το ίδιο κάποιες φορές αν και η αλήθεια είναι πως το μυαλό μου είναι στα παιδιά και δυσκολα θα κοιμηθω οπότε δεν του το ζηταω. Αν όμως θέλω να κάνω δικές μου δουλειές , αναλαμβάνει αλλά με παιρνει 250 τηλέφωνα "ποτε θα ρθεις" Μαζί με τα μικρά από πισω να ρωτάνε το ίδιο.
Επίσης θα ήθελα όταν πάω να κάνω το μπάνιο μου να μη με κυνηγάνε όλοι από πισω και "ελα μικρουλι μου να δουμε τι κάνει η μαμα" (Επειδή το μωρό γκρινιαζει εκείνη την ώρα, ίσως θέλει κι αυτός να παρει μάτι εκείνη την ώρα δεν το χω διασταυρώσει ακόμα) . Αλλά πλεον κλειδώνω κι αστους να σκουζουν.
Και κάπως έτσι κυλάει η ζωή μας. Μια ωραία ευτυχισμένη οικογένεια