EvanescenceQ
Επιφανές μέλος
Η EvanescenceQ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 13.938 μηνύματα.

24-05-21

20:42
ολα καλα!!!!Να την αγαπας και να την προσεχεις!!!!Η μητέρα μου πριν 3 ώρες έκανε τη πρώτη δόση της pfizer και τώρα κάνει φασίνα.![]()


Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Κόρινθος (Κόρινθος). Έχει γράψει 32.128 μηνύματα.

24-05-21

20:58
Τι ερωτημα,το ξερουν ολοι αυτο.Για αυτο και η γερμανια και αλλες χωρες δεν το επιτρεπουν κατω απο 50 ή 60..καλε η αλλη κοπελα απο τζονσον το επαθε,θα σας πω παρατηρησα οτι στις νεοτερες ηλικιες τα εμβολια αστρα και τζονσον εβγαλαν αυτα που εβγαλαν.Οχι στους των 80 ανω για παραδειγμα.Ειναι ενα ερωτημα.
Οι δικοι μας ομως σου λενε,γιατι να πανε χαμενα τοσα εμβολια;
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
Η πρωτη δενε χει θεμα παντως.Μονο το χερι ποναει συνηθως και αυτο μετα απο καποιες ωρες.Εγω 6.00 το απογευμα το εκανα,ολα τελεια στις 11.00 το βραδυ αρχισε να ποναει.Η μητέρα μου πριν 3 ώρες έκανε τη πρώτη δόση της pfizer και τώρα κάνει φασίνα.![]()
Το ζητημα ειναι η 2η δοση.Εκει εχει εμετους,πολυ κουραση,πυρετο κλπ.
EvanescenceQ
Επιφανές μέλος
Η EvanescenceQ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 13.938 μηνύματα.

24-05-21

21:01
Ναι διαφωνησα με αυτη την επιλογη,εδω χωρες οπως η Δανια το κατηργησαν τελειως το αστρα,εκεινες ηταν πιο καπατσες χωρες? Ειχαν αισθηση της ευθυνης πιστευω,γιαυτο και πηραν τετοιες αποφασεις σταματηματος του εμβολιασμου με αστρα.Τι ερωτημα,το ξερουν ολοι αυτο.Για αυτο και η γερμανια και αλλες χωρες δεν το επιτρεπουν κατω απο 50 ή 60..
Οι δικοι μας ομως σου λενε,γιατι να πανε χαμενα τοσα εμβολια;
Εδω οι δικοι μας λυπαμαι που το γραφω αυτες οι μικροπολιτικες και το ευκολο κερδος και να μη χασουμε τις παρτιδες,αυτα μας εφαγαν.
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
14 μερες μετα τη δευτερη η γνωστη μου εβγαλε πονο στα γονατα στις αρθρωσεις και πονοκεφαλο ο οποιος ηταν για τρεις μερες περιπου και πηρε παυσιπονα.Τωρα ολα καλα.Κελαηδαει μια χαραΤι ερωτημα,το ξερουν ολοι αυτο.Για αυτο και η γερμανια και αλλες χωρες δεν το επιτρεπουν κατω απο 50 ή 60..
Οι δικοι μας ομως σου λενε,γιατι να πανε χαμενα τοσα εμβολια;
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
Η πρωτη δενε χει θεμα παντως.Μονο το χερι ποναει συνηθως και αυτο μετα απο καποιες ωρες.Εγω 6.00 το απογευμα το εκανα,ολα τελεια στις 11.00 το βραδυ αρχισε να ποναει.
Το ζητημα ειναι η 2η δοση.Εκει εχει εμετους,πολυ κουραση,πυρετο κλπ.

Skiyo
Διάσημο μέλος
Ο George αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.605 μηνύματα.

24-05-21

21:08
Ευχαριστώ για τη απάντηση σου. Όταν έρθει η ώρα για τη δεύτερη δόση θα σας ενημέρωσω ανάλογως αν και ελπίζω να το περάσει ελάφρια. Η γιαγιά μου που έχει κάνει και τις 2 δόσεις της pfizer μόνο λίγο πονό είχε στο χέρι της αλλά τώρα παίζει ρόλο και η ηλικίαΗ πρωτη δενε χει θεμα παντως.Μονο το χερι ποναει συνηθως και αυτο μετα απο καπιες ωρες.Εγω 6.00 το εκανα,ολα τελεια στις 11.00 το βραδυ αρχισε να ποναει.
Το ζητημα ειναι η 2η δοση.Εκει εχει εμετους,πολυ κουραση,πυρετο κλπ.
paskmak
Διάσημο μέλος
Ο paskmak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.981 μηνύματα.

24-05-21

21:09
Ναι διαφωνησα με αυτη την επιλογη,εδω χωρες οπως η Δανια το κατηργησαν τελειως το αστρα,εκεινες ηταν πιο καπατσες χωρες? Ειχαν αισθηση της ευθυνης πιστευω,γιαυτο και πηραν τετοιες αποφασεις σταματηματος του εμβολιασμου με αστρα.
Εδω οι δικοι μας λυπαμαι που το γραφω αυτες οι μικροπολιτικες και το ευκολο κερδος και να μη χασουμε τις παρτιδες,αυτα μας εφαγαν.
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
Δεν υπάρχει καμία μικροπολιτική σκοπιμότητα. Κάθε χώρα κάνει ο,τι την καπνίσει. Δεν υπάρχουν αρκετές μελέτες και δεδομενα , γι αυτο.
Στην Αμερική με Τζόνσον είχαμε σχεδόν 7 εξατομμυριους εμβολιασμούς και 6 θρομβώσεις. Καταλαβαίνει κανείς για τι ποσοστό μιλαμε, εάν κάνει κανείς την διαίρεση.
Άστρα και τζονσον ειναι καλυτερο να γίνονται σε μεγαλύτερες ηλικίες ή και σε μικρότερες, μετά από ενημέρωση για τις παρενεργειεσ και συμφωνία του εμβολιαζομενου.
akikos
Επιφανές μέλος
Ο Ανδρέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 13.079 μηνύματα.

24-05-21

23:14
Για να μην προσβληθούν οι αρνητές τα self test θα γίνονται σε όλους. Χρεώνεται το δημόσιο υπέρογκα ποσά χωρίς λόγο.
Nick890
Επιφανές μέλος
Ο Nick890 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών και μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 9.846 μηνύματα.

24-05-21

23:26
Αφου αυτό θέλουμε ως Έλληνες , μνημόνια και λοκ ντάουνΓια να μην προσβληθούν οι αρνητές τα self test θα γίνονται σε όλους. Χρεώνεται το δημόσιο υπέρογκα ποσά χωρίς λόγο.
(Αν δεν θέλαμε αυτό θα είχαμε φτιάξει την κατάσταση και δεν θα χρειαζόταν να γίνεται όλη αυτή η σπατάλη χρημάτων με το άνοιγμα της 14 Μαϊου )
Nick890
Επιφανές μέλος
Ο Nick890 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών και μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 9.846 μηνύματα.

25-05-21

01:09
Όποιος έχει κολλήσει δεν χρειάζεται να κάνει εμβόλιο
Τουλάχιστον έτσι ίσως ...ΙΣΩΣ ,σώσουμε την κατάσταση με τους εμβολιασμούς
Μάξιμος
Διάσημο μέλος
Ο Μάξιμος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Σκηνοθέτης. Έχει γράψει 3.804 μηνύματα.

25-05-21

01:15
Και σταματηστενα απαξιωνετε καποιοι την ανθρωπινη ζωη.
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
Οπως φαινεται αυξανουν οι πιθανοτητες να ειναι προιον εργαστηριου.
Αυτο για μενα,αν αποδειχθει συνιστα εγκλημα κατα της ανθρωποτητας ΜΕ ΑΝΑΛΟΓΕΣ ΚΥΡΩΣΕΙΣ.
Θα τα εχουν τα κοτσια;
Κορονοϊός: "Ξέφυγε" τον Νοέμβριο του 2019 από εργαστήριο; - Τι δείχνουν τα νέα στοιχεία από τη Γουχάν
![]()
Κορονοϊός: "Ξέφυγε" τον Νοέμβριο του 2019 από εργαστήριο; - Τι δείχνουν τα νέα στοιχεία από τη Γουχάν
Τον Νοέμβριο του 2019 τρεις ερευνητές του Ινστιτούτου Ιολογίας της Γουχάν (WIV) στην Κίνα...www.enikos.gr
Εθεσα τον εαυτό μου, απέναντι σε αυτά που λες.Τη συνεδρρια,παρτο χαμπαρι,την χρειαζεσαι εσυ.Καταρχην
Κατα δευτερον.
Ειπα ΚΑΠΟΙΟΙ κωλογεροι,ξαναδεστο.Προφανως δεν ονομαζω κωλογερους οσους αντενδεικνυται να κανουν το εμβολιο.
Τωρα αν εσυ συγκαταλεγεις τον εραυτο σου στους ΚΑΠΟΙΟΥΣ,καλα να παθεις.
Επισης, οταν οι ειδικοι λενε οτι τα παιδια πρεπει να συμβαλουν στο τοιχος για να προστατευθουν και μεγαλυτερα μελη της οικογενειας,ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΑΚΟΥΣΑ στην τιβι,αν δεν καταλαβαινεις γιατι δεν πρεπει ουτε μισο παιδι να θυσιαστει για τους ΚΑΠΟΙΟΣ κωλογερους,ισως εισαι σε αυτους τους καποιους μαλλον και τσινας.
Κατα τα αλλα mrna εμβνολια δεν σχετιζονται με θρομβωσεις,οποτε βρες αλλη δικαιολογια.
Οποτε,συνεδρια εσυ και οφθαλμιατρο επισης,διοτι δεν διαβαζεις.
Εγραψα ΚΑΠΟΙΟΥΣ κωλογερους.
Περαστικα.
ΥΓ Ουτε μισο παιδι δεν θα θυσιαστει για τους αντεμβολιαστες,για να χτιστει το τοιχος ανοσιας,Τα παιδια νοσουν ελαφρα,ελαχιστοι θανατοι παγκοσμιως ,θελουν να τα εμβολιασουν απλα για το τοιχος ανοσιας επειδη κατι εξυπνακιδες ΣΑΝ ΕΣΕΝΑ δεν γουσταρουν τον εμβολιασμο,και βρισκουν και δικαιολογιες κιολας,ειμαι καθετα εναντια στον εμβολιασμο των παιδιων επειδη ΚΑΠΟΙΟΙ κωλογεροι και ενηλικες κοιταζουν την παρτη τους.
Εσυ δεν παοζεις καμια ρωσικη ρουλετα,τα αλλα εμβολια δεν κανουν θρομβωσεις,το παιδακι θα παιξει για σενα ; Που εχει ολη τη ζωη μπροστα του;
ΝΤΡΟΠΗ!!!
Δεν επεκτεινεται η ανησυχια μου,θα στο ξαναπω μην χρησιμοποιεις τα ποστ μου για τις μαλακιες σου,εστω και 1 ΠΑΙΔΙ να πεθανει απο το εμβολιο αυτο,το θεωρω απαραδεχτο,εφοσον ελαχιστα παιδια πεθαινουν.Δεν ειναι το ιδιο με τα αλλα εμβολια που γινονται για θανατηφορες ασθενειες και στα παιδια.
The children first.
Μήπως και έρθεις στα συγκαλά σου.
Εσύ παρ' όλ' αυτά, συνεχίζεις να εκτροχιάζεις την κουβέντα σου και να αποδεικνύεις ότι έχεις μεγάλη ανάγκη συνεδρίας.
Πάρε αυτά που γράφεις και κάνε μία και μόνο συνεδρία και θα διαπιστώσεις απο επίσημα χείλη ποια είναι η γραφή σου και απο πού πηγάζει όλος αυτός ο οχετός.
Δεν έχω κανένα πρόβλημα απο τους χαρακτηρισμούς σου.
Εσύ να ψαχτείς. Και λίγο πριν ψαχτείς να μάθεις να κάνεις διάλογο.
Διάλογος κάνεις αφού διαβάσεις καλά αυτά που πρέπει για να μορφώσεις άποψη.
Γιατι αν γράφεις ότι σου κατέβει, απλά δεν θα απαντήσεις σε αυτόν που έχει αν μη τί άλλο, καταθέσει την άποψη του και σε αυτήν οφείλεις να τοποθετηθείς.
Και όχι να ονομάζεις <<κωλόγερους>> όποιους νομίζεις εσύ. Ισως κανέναν δικό σου να έχεις και να δυσκολεύεσαι να του πεις κάτι. Δεν ξέρω τι άλλο να υποθέσω.
Σαν καμια κυραΚατίνκω μιλάς. Το ξέρεις;
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
Και μόνο το γεγονός οτι επιλέγει να εκβιάζει ηθικά και να διασπείρει τον διχασμό στην κοινωνία ενός κράτους, αυτή η κυβέρνηση είναι στο maximum της κλίμακος Milgram.Για να μην προσβληθούν οι αρνητές τα self test θα γίνονται σε όλους. Χρεώνεται το δημόσιο υπέρογκα ποσά χωρίς λόγο.
Και δεν είμαστε στην Γερμανία του δευτέρου παγκοσμίου πολέμου και στα στρατόπεδα συγκεντρώσεως.
Μάλλον για εκεί μας προορίζουν και θέλουν να μας χρεώσουν το Ηλεκτρικό ρεύμα που θα σπαταληθεί στους σύγχρονους φούρνους των εμβολίων Νταχάου.
Ενα το ολοκαύτωμα και δεύτερο αυτό που μας συμβαίνει τώρα.
Ψάξτε τα χρήματα που έχει σκορπίσει η σημερινή κυβέρνηση με πρόσχημα τον ιό και μετά αποδεχτείτε τον ηθικό εκβιασμό που με αυτόν θέλουν να ξεπλύνουν την κατάσταση.
ag97
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ο ag97 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 27 ετών. Έχει γράψει 125 μηνύματα.

25-05-21

03:16
Ειχε ψωμι η μερα σημερα.Περιληπτικα.Ο πατερας μου ειναι μαιευτηρας γυναικολογος μια πελατισσα του ειναι στον 8ο μηνα ειχε περασει κοβιντ πριν 4 μηνες,35 ετων υγιεστατη την κολλησε η αδερφη της που πηγαινε με τον γκομενο σε κορωνοπαρτι.Το περασε με μετρια συμπτωματα, ηταν θετικη κανα μηνα...ο πατερας μου την εστειλε για εξετασεις και τελικα ο κοβιντ της αφησε μονιμη θρομβιφιλια και η κοπελα δεν ειχε παρει χαμπαρι..την παστωσε στα αντιπηκτικα μπας και προλαβει και δεν γινει θριλερ η γεννα..δυστυχως τα εμβολια αδενοιου προκαλουν αυτο που κανει και ο ιδιος ο κοβιντ και κατα 99% λενε μελετες οσοι εμβολιαστηκαν και παθανε θρομβωση θα τους το προκαλουσε και ο κοβιντ..οσοι δεν εμβολιαστουν μολις αρθουν τα μετρα θα ειναι εκτεθημενοι ..φοβερο ποσο αδυναμοι γιναμε στον 21ο αιωνα ,πρωτάκουστο για την Δυτικη κοινωνια.
Το 2ο ειναι ειχα την φαεινη ιδεα να αλλαξω ΤΚ και βρισκοντας ακυρωμενο ραντεβου παροτι μενω Αθηνα,την Πεμπτη παω Αιγινα για να τρυπηθω με το οχι πια δακρυα !(Ειμαι 24)..wish me luck guys!
Το 2ο ειναι ειχα την φαεινη ιδεα να αλλαξω ΤΚ και βρισκοντας ακυρωμενο ραντεβου παροτι μενω Αθηνα,την Πεμπτη παω Αιγινα για να τρυπηθω με το οχι πια δακρυα !(Ειμαι 24)..wish me luck guys!
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Κόρινθος (Κόρινθος). Έχει γράψει 32.128 μηνύματα.

25-05-21

07:06
Επιμενω να μην καταλαβαινω γιατι θετεις τον εαυτο σου αναμεσα στους ΚΩΛΟΓΕΡΟΥΣ!Εθεσα τον εαυτό μου, απέναντι σε αυτά που λες.
Μήπως και έρθεις στα συγκαλά σου.
Εσύ παρ' όλ' αυτά, συνεχίζεις να εκτροχιάζεις την κουβέντα σου και να αποδεικνύεις ότι έχεις μεγάλη ανάγκη συνεδρίας.
Πάρε αυτά που γράφεις και κάνε μία και μόνο συνεδρία και θα διαπιστώσεις απο επίσημα χείλη ποια είναι η γραφή σου και απο πού πηγάζει όλος αυτός ο οχετός.
Δεν έχω κανένα πρόβλημα απο τους χαρακτηρισμούς σου.
Εσύ να ψαχτείς. Και λίγο πριν ψαχτείς να μάθεις να κάνεις διάλογο.
Διάλογος κάνεις αφού διαβάσεις καλά αυτά που πρέπει για να μορφώσεις άποψη.
Γιατι αν γράφεις ότι σου κατέβει, απλά δεν θα απαντήσεις σε αυτόν που έχει αν μη τί άλλο, καταθέσει την άποψη του και σε αυτήν οφείλεις να τοποθετηθείς.
Και όχι να ονομάζεις <<κωλόγερους>> όποιους νομίζεις εσύ. Ισως κανέναν δικό σου να έχεις και να δυσκολεύεσαι να του πεις κάτι. Δεν ξέρω τι άλλο να υποθέσω.
Σαν καμια κυραΚατίνκω μιλάς. Το ξέρεις;
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
Και μόνο το γεγονός οτι επιλέγει να εκβιάζει ηθικά και να διασπείρει τον διχασμό στην κοινωνία ενός κράτους, αυτή η κυβέρνηση είναι στο maximum της κλίμακος Milgram.
Και δεν είμαστε στην Γερμανία του δευτέρου παγκοσμίου πολέμου και στα στρατόπεδα συγκεντρώσεως.
Μάλλον για εκεί μας προορίζουν και θέλουν να μας χρεώσουν το Ηλεκτρικό ρεύμα που θα σπαταληθεί στους σύγχρονους φούρνους των εμβολίων Νταχάου.
Ενα το ολοκαύτωμα και δεύτερο αυτό που μας συμβαίνει τώρα.
Ψάξτε τα χρήματα που έχει σκορπίσει η σημερινή κυβέρνηση με πρόσχημα τον ιό και μετά αποδεχτείτε τον ηθικό εκβιασμό που με αυτόν θέλουν να ξεπλύνουν την κατάσταση.

Κανεναν οχετο δεν βγαζω και ια χαρα διαολογο κανω με ανθρωπους που ξερουν να χρησιμοποιουν αυτο που εχουν στο κεφαλι τους και με αυτους που δεν διαστρεβλωβνουν αυτα που λεω,κατι που εσυ κανεις συστηματικα.
Θα σου ξαναπω οτι ΕΣΥ εχεις αναγκη συνεδριας και οχι μονο μιας.
Επισης αναγκη κοινωνικοποιησης μπας και στανατησεις να σκεφτεσαι μονο την πάρτη σου.
Το σημαντικοτερο ομως ειναι να μαθεις να διαβαζεις και το ακομα σημαντικοτερο να μην διαστρεβλωνεις αυτα που γραφουν οι αλλοι.Θα μπορουσα να πω οτι ειναι αδυναμια επιχειρηματων,αλλα δεν ειμαι σιγουρη οτι δεν προκειται για κατι πολυ πιο σοβαρο.
Επισης δεν ειδα κανενα σχόλιο στην απαντηση που σου εδωσα,οταν με ρωτησες γιατι αυτοι οι κωλογεροι ευθυνονται για τον εμβολιασμο των παιδιων.
Σου απαντησα ξεκαθαρα αυτα ακριβως που λενε οι λοιμοξιολογοι,οτι επειδη δεν επιτυγχανεται η ανοσια της αγελης λογω του οτι εμβολιαζεται μικρο ποσοστο ηλικιωμενων,θα αναγκαστουμε να εμβολιασουμε τα παιδια.
Δεν μπορεσες να σχολιασεις εξου και ο ΔΙΚΟΣ ΣΟΥ ΟΧΕΤΟΣ ΠΡΟΣ ΕΜΕΝΑ,διοτι εσυ ΣΕ ΕΜΕΝΑ συγκεκριμενα πετας οχετο,.εγω απλα σχολιαζω τους καποιους κωλογερους παρτακιδες.
Εκτος λοιπον απο συνεδριες χρειαζεσαι ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΣΟΥ να σε εξομολιγισει,διοτι συνεχως και επανειλημενα ΚΡΙΤΙΚΑΡΕΙΣ και προσβαλους συγκεκριμενους ανθρωπους.
Περαστικα.
chester20080
Επιφανές μέλος
Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 8.074 μηνύματα.

25-05-21

08:56

Εμβόλια: Αυτόματη ακύρωση ραντεβού για όσους νόσησαν - SMS υπενθύμισης σε 6 μήνες
Πώς θα γίνει ο εμβολιασμός έχουν νοσήσει
Δηλαδή θα μείνει απροστάτευτος από τις μεταλλάξεις?
Nick890
Επιφανές μέλος
Ο Nick890 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών και μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 9.846 μηνύματα.

25-05-21

09:24
Αφου θα εχεις ανοσια![]()
Εμβόλια: Αυτόματη ακύρωση ραντεβού για όσους νόσησαν - SMS υπενθύμισης σε 6 μήνες
Πώς θα γίνει ο εμβολιασμός έχουν νοσήσειwww.typosthes.gr
Δηλαδή θα μείνει απροστάτευτος από τις μεταλλάξεις?

Μάξιμος
Διάσημο μέλος
Ο Μάξιμος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Σκηνοθέτης. Έχει γράψει 3.804 μηνύματα.

25-05-21

10:16
Τί απο όσα μας έχουν πει οι λοιμοξιολόγοι ήταν καθαρό;Σου απαντησα ξεκαθαρα αυτα ακριβως που λενε οι λοιμοξιολογοι,
Σε πόσες συνεδρίες αποφάσισαν οι λοιμοξιολόγοι δίχως να βλέπουν ένα δάχτυλο κυβερνηστικό να κουνάει και να τους λέει: αυτή είναι η θέση της κυβέρνησης;
Ποιός παππούς και ποιά γιαγιά, ηλικιωμένος/η(κατα την γνώμη σου κω....ος/η) σκέφτεται τον εαυτό του πρώτα και βάζει στον οποιοδήποτε κίνδυνο τα παιδιά που είναι η ζωή του όλη σήμερα που έτσι και αλλιώς την βλέπει να φεύγει και δεν του καίγεται καρφί αν φύγει;οτι επειδη δεν επιτυγχανεται η ανοσια της αγελης λογω του οτι εμβολιαζεται μικρο ποσοστο ηλικιωμενων,θα αναγκαστουμε να εμβολιασουμε τα παιδια.
Υ.Γ. και αν νομίζεις οτι μπορείς να πιάνεις στο στόμα σου??? μία ομάδα κοινωνική δίχως να έχει την δυνατότητα να απαντήσει σε ένα ανεγκέφαλο πλάσμα, λαθεύεις!!!
Σου απάντησα εγώ για όλους αυτούς τους οποίους χρησιμοποιείς για να λες τις βλακείες σου.
Και σίγουρα μεσα σε αυτούς, είμαι και ΕΓΩ! ασχέτως αν προσπαθείς να το κρύψεις.
Τώρα μπορείς να κάνεις μέχρι και σούζες λεκτικές εννοώ...
Paragontas7000
Περιβόητο μέλος
Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών. Έχει γράψει 5.434 μηνύματα.

25-05-21

11:23
Α Ν Ο Σ Ι Α![]()
Εμβόλια: Αυτόματη ακύρωση ραντεβού για όσους νόσησαν - SMS υπενθύμισης σε 6 μήνες
Πώς θα γίνει ο εμβολιασμός έχουν νοσήσειwww.typosthes.gr
Δηλαδή θα μείνει απροστάτευτος από τις μεταλλάξεις?
Nick890
Επιφανές μέλος
Ο Nick890 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών και μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 9.846 μηνύματα.

25-05-21

12:04
Η αγγλια με 60% εμβολιασμο μπαινει σε κοκκινη λιστα απ τους Γερμανους και Γαλλους(η ελλαδα πιστευει πως μπορει να το διαχειριστει οπως τον Δεκεμβριο ) ... Εκτος αυτου , η αγγλια θετει 10ημερη καραντινα και σε πληρως εμβολιασμενους ....
Τελικα το πιστοποιητικο που θα βοηθαει?Στην πανδημια ή στην νεα κανονικοτητα
www.thesun.co.uk
Πεφτω απ τα συννεφα, νομιζα οτι με τα εμβολια παμε προς κανονικοτητα
....(σιγουρα παμε προς νεα κανονικοτητα)
Τελικα το πιστοποιητικο που θα βοηθαει?Στην πανδημια ή στην νεα κανονικοτητα


Fully vaccinated Brits 'to isolate following contact with people with Covid'
FULLY vaccinated Brits will reportedly still need to self-isolate if they come into contact with people infected with Covid – even after lockdown ends on June 21. Plans for 10-day quarantines…

Πεφτω απ τα συννεφα, νομιζα οτι με τα εμβολια παμε προς κανονικοτητα

Gate4
Επιφανές μέλος
Η Ηägring αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 25.523 μηνύματα.

25-05-21

12:07
Εγώ από αυτά τα λίγα που κατάλαβα (ίσως και λάθος γιατί ειδικός δεν είμαι) είναι πως με το Άστρα που έγινε ο χαμός άρχισαν τα προβλήματα όταν εμβολίαζαν μικρότερες ηλικίες και συγκεκριμένα γυναίκες. Η ενημέρωση στην Ελλάδα πήγε σε στιλ πανικού να μη πάει κανένας μεγάλος να το κάνει και τα ξεφορτώνονται σε ηλικιακές ομάδες που σε άλλες χώρες δεν χορηγούν αυτό το εμβόλιο.Δεν υπάρχει καμία μικροπολιτική σκοπιμότητα. Κάθε χώρα κάνει ο,τι την καπνίσει. Δεν υπάρχουν αρκετές μελέτες και δεδομενα , γι αυτο.
Στην Αμερική με Τζόνσον είχαμε σχεδόν 7 εξατομμυριους εμβολιασμούς και 6 θρομβώσεις. Καταλαβαίνει κανείς για τι ποσοστό μιλαμε, εάν κάνει κανείς την διαίρεση.
Άστρα και τζονσον ειναι καλυτερο να γίνονται σε μεγαλύτερες ηλικίες ή και σε μικρότερες, μετά από ενημέρωση για τις παρενεργειεσ και συμφωνία του εμβολιαζομενου.
Και ο άντρας της γυναίκας που πέθανε δίκιο δεν θα βρει. Γιατί η κυβερνησάρα μας και τα τσιράκια του covid έχουν "ασυλία". Ε να τους πεθάνει ότι αγαπάνε ομαδικώς.
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Κόρινθος (Κόρινθος). Έχει γράψει 32.128 μηνύματα.

25-05-21

13:15
Επιτελους φανερωθηκες.Τί απο όσα μας έχουν πει οι λοιμοξιολόγοι ήταν καθαρό;
Σε πόσες συνεδρίες αποφάσισαν οι λοιμοξιολόγοι δίχως να βλέπουν ένα δάχτυλο κυβερνηστικό να κουνάει και να τους λέει: αυτή είναι η θέση της κυβέρνησης;
Ποιός παππούς και ποιά γιαγιά, ηλικιωμένος/η(κατα την γνώμη σου κω....ος/η) σκέφτεται τον εαυτό του πρώτα και βάζει στον οποιοδήποτε κίνδυνο τα παιδιά που είναι η ζωή του όλη σήμερα που έτσι και αλλιώς την βλέπει να φεύγει και δεν του καίγεται καρφί αν φύγει;
Υ.Γ. και αν νομίζεις οτι μπορείς να πιάνεις στο στόμα σου??? μία ομάδα κοινωνική δίχως να έχει την δυνατότητα να απαντήσει σε ένα ανεγκέφαλο πλάσμα, λαθεύεις!!!
Σου απάντησα εγώ για όλους αυτούς τους οποίους χρησιμοποιείς για να λες τις βλακείες σου.
Και σίγουρα μεσα σε αυτούς, είμαι και ΕΓΩ! ασχέτως αν προσπαθείς να το κρύψεις.
Τώρα μπορείς να κάνεις μέχρι και σούζες λεκτικές εννοώ...
Συνεδριες,πολλες συνεδριες.
Εσυ ξεκινησες τις προσωπικες επιθεσεις.ΟΧΙ ΕΓΩ.
Για αρχη να πω οτι αυτοι που δεν εμβολιαζονται μπορει να μην εμβολιασουν ουτε τα εγγονια τους,ομως ειναι εγκληματικο για τα ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΠΑΙΔΙΑ.Μπορει να νομιζεις οτι νοιαζεσαι για τα δικα σου εγγονια,αλλα ξερεις σε αυτον τον κοσμο υπαρχουν και ΑΛΛΟΙ ΕΚΤΟΣ Α[ΠΟ ΕΣΕΝΑ ΚΑΙ ΤΑ ΕΓΓΟΝΙΑ ΣΟΥ.ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΕΓΓΟΝΙΑ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ.
Δεν εννοεις να καταλαβεις οτι επειδη δεν εμβολιαζονται τα χουφταλα,θα εμβολιασουν τα παιδια.
Ε.....δεν θα γινει πραξη αυτο.
Ναι...την παρταρα τους σκεφτοννται οσοι δεν εμβολιαζονται ΞΕΚΑΘΑΡΑ.
Σκουξε οσο θες,ετσι ειναι.Βεβαιως η αληθεια τσουζει.
Δεν εμβολιαζονται για ποιον; Για μενα; Οχι βεβαια.Δεν εμβολιαζεσαι για ΣΕΝΑ επειδη φοβασαι.
ΓΙΑ ΣΕΝΑ,.ΕΠΕΙΔΗ ΦΟΒΑΣΑΙ...ΝΕΤΑ ΣΚΕΤΑ.
Ε.....οχι επειδη φοβασαι εσυ,να εμβολιαζονται τα παιδια που εχουν μια ζωη μπροστα τους.
Ε..οχι καμαρι μου.
Κατσε στη γωνιτσα σου,αλλα μη σκουζεις κιολας.
ΕΤΣΙ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.
Και αλλη μια ,μπας και το συνειδητοποιησεις/.
Για ποιον ΔΕΝ ΕΜΒΟΛΙΑΖΕΣΑΙ; ΓΙΑ ΜΕΝΑ; Η ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ; ΓΙΑ ΣΕΝΑ δεν εμβολιαζεσαι επειδη ΦΟΒΑΣΑΙ.
Οποτε και θα αναγκαστουν να εμβολιασουν τα παιδια επειδη φοβασαι, ΕΣΥ.
Να το πουμε αλλη μια;
Σκουξε οσο θες,αλλα κανε και μια εξομολογηση,τιγκα στον παρτακισμο εισαι.
chester20080
Επιφανές μέλος
Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 8.074 μηνύματα.

25-05-21

13:38
Αφου θα εχεις ανοσια![]()
Όχι, η ανοσία είναι στον ιό που εκτέθηκες συγκεκριμένα. Στις μεταλλάξεις είναι διαφορετικά τα πράγματα υποθέτω γιαυτό το ρώτησα, δεν είναι ξεκάθαρο.Α Ν Ο Σ Ι Α

If you've already had Covid-19, can you contract a new variant? Here's what experts say.
Although reports of reinfection from the novel coronavirus have been rare so far, public health experts worry that emerging variants of the virus could evade the natural immunity conferred by prior infections. Here's what research suggests about the risks to people who've already recovered from...

Some new research appears to support that theory, the Associated Press reports. For example, according to the AP, a recent study in South Africa found that 2% of the study's participants who had recovered from previous coronavirus infections became infected again with the new variant circulating in the country.
"What this basically tells us, unfortunately, is that past infection with early variants of the virus in South Africa does not protect" against the new variant

Mutated virus may reinfect people already stricken once with covid-19, sparking debate and concerns
A trial of an experimental coronavirus vaccine detected the most sobering signal yet that people who have recovered from infections are not completely protected against a variant that originated in South Africa and is spreading rapidly, preliminary data presented this...


Are reinfections possible from coronavirus mutations? – DW – 01/21/2021
The Brazilian COVID-19 variant is of particular concern. The immune response of vaccinated people and patients who have recovered from COVID-19 may not be sufficient to fend off the mutated virus.

Brazil variant can reinfect virus survivors; COVID-19 vaccine antibodies pass into breast milk
The following is a roundup of some of the latest scientific studies on the novel coronavirus and efforts to find treatments and vaccines for COVID-19, the illness caused by the virus.


Virus Variant in Brazil Infected Many Who Had Already Recovered From Covid-19 (Published 2021)
The first detailed studies of the so-called P.1 variant show how it devastated a Brazilian city. Now scientists want to know what it will do elsewhere.
Why Some People Are Getting COVID-19 Again - Consumer Reports
People who caught the coronavirus may still be able to get COVID-19 again. Consumer Reports explains what we know about reinfections.
Αυτό είναι το εγγενές ζήτημα των μεταλλάξεων και το αν τα εμβόλια τις καλύπτουν. Όμοια δρα και η επίκτητη φυσική ανοσία και είναι πολύ πιθανό να μην καλύπτει μεταλλάξεις και όπως έχουμε ήδη δει, οι επαναμολύνσεις είναι γεγονός ειδικά στα πιο μεταδοτικά στελέχη όπως της Βραζιλίας και της Ινδίας.
Γιαυτό θεωρώ περίεργο που δεν θα εμβολιάζονται για μισό χρόνο όσοι κολλάνε covid και ουσιαστικά έτσι μένουν απροστάτευτοι στις μεταλλάξεις τις οποίες καλύπτουν τα εμβόλια.
Στον αντίποδα, έχετε κάποια πηγή που να ισχυρίζεται ότι κάποιος που πέρασε covid είναι προστατευμένος και στις μεταλλάξεις?
Nick890
Επιφανές μέλος
Ο Nick890 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών και μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 9.846 μηνύματα.

25-05-21

13:56
@chester20080 Και με τα εμβολια κολλας...το θεμα ειναι να μην εμφανιζεται η νοσος κοβιντ .
--------------------
Μετα που ανεβασε τα αποδεικτικα οτι ο ιος ξεκινησε απ το εργαστηριο :
www.foxnews.com
--------------------
Μετα που ανεβασε τα αποδεικτικα οτι ο ιος ξεκινησε απ το εργαστηριο :

Rand Paul receives death threat package with white powder and violent, profane message
The FBI is investigating a suspicious package filled with white powder that was sent to Republican Sen. Rand Paul's home in Kentucky.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 9 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 626 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Wonderkid
- chester20080
- Scandal
- Paragontas7000
- johnsala
- touvlo
- charmander
- Hased Babis
- back2967
- gademis
- American Economist
- giorgos5002
- Unboxholics
- A350
- fmarulezkd
- teacher_40
- Libertus
- taketrance
- fourkaki
- giannhs2001
- User2350
- AggelikiGr
- Αντικειμενικός
- Jack of Spades
- bibliofagos
- ghоul
- Μήτσος10
- Joji
- synthnightingale
- linuxman
- Dr. Gl. Luminous
- еще один пророк р...
- despoina13
- fockos
- Kate1914
- Memetchi
- Εριφύλη
- sixsixtysix
- Μαυρίκιος
- Γατέχων
- iew
- rafaela11
- J.Cameron
- AN.PA
- Maraki_lar_1980
- dmav
- Fernando_A
- phleidhs
- Antonia Alexandra
- chris91
- camil
- afantos
- marww
- jj!
- Ριουλα
- Dark_kronos
- lugar
- Indiana Jones
- Alessandra Eliza
- epote
- Δροσουλίτης
- Jim175
- MarcoReus
- Shadowban
- Στεφανος56
- Ilma
- GeorgePap2003
- Helen06
- Τodoroki
- PinkButterfly
- Maraki4you
- bigthor
- Ness
- Abiogenesis
- tsiobieman
- kalhkardia
- arko
- lepipini
- Metalhead_4_life
- Galini66
- Helen93
- Roulaki
- spring day
- ΘανάσοςG4
- vasilikileo1988
- Κλημεντίνη
- qwertyuiop
- ggl
- Εχέμυθη
- giorgos78
- ΛΑΡΑ7427
- Sevasti
- Meow
- Johnny15
- Ωρορα
- fretoe
- ΕυηΞ
- xristarac
- Citylights
- Ariana2018
- Γιάνννης Δ.
- Nina-nana
- Gpl37
- dimitra38
- Stres
- Αναστασία197
- Sosstoss
- louminis
- Freddys
- parrot/παπαγάλος
- Athens2002
- Kassiopi
- Natalia143
- oups
- alexd99
- Ryuzaki
- ag97
- epan
- Cookie_Monster
- nicks1999
- bruh_234
- Lia 2006
- ]ifrit[
- JasonPap
- Giii
- don't touch
- Unseen skygge
- eukleidhs1821
- ougka pougka
- Dreamer_SW
- Nikoleta93
- Mt73
- m.kannavia3
- Stefania Geo
- hirasawayui
- Αρίκος
- vaspan
- Idontknoww
- johnietraf
- panamixagr97
- makis999
- 1011
- Jimmy20
- korlef
- Asterias21
- Selfcare
- Venom17
- Ismhnhpapa
- Therapeftis
- μανολης_
- l0garithm
- Alexandra Chatzin
- George9989
- L0st
- Appolon
- ΨΑΡΑΚΙ1993
- prinCess.
- chris2799
- ioannam
- SweetGirl
- dragonmind
- Agisilaos
- Αλκης Κ.
- Nickx
- ana.roi
- Mapas26
- sofoula2430
- litsa2
- king_sotirios
- Stelios725
- CiNeFiL
- Viedo
- Lucifers
- VasoGrimes
- SlimShady
- Mhtrogoal
- Γέννηση20
- magdalicious
- tuaculpa:)
- Jocaste
- Γιώργος Ζ
- ΜαρίαΖΤ
- SonGokuUI
- Johnman97
- snowy
- desp1naa
- Theodora03
- aggelosst9
- Andreas542
- sayer
- menual
- GiorgosAsi
- Thundergirl
- Panos_02
- New member
- physicscrazy
- Μαρια30
- Ria99
- PanMoonlight
- What
- Douleutikos
- WhaleOilBeefHooked
- Γατόπαρδος.
- jims
- Machiavelian
- AK-92
- A propos
- kanenas
- T C
- constansn
- xrisamikol
- Φωτεινη Τζα.
- 0rafa0
- nicole1982
- sunsetpp
- edweimaste
- skot
- dimitrisfmf
- JimRav
- οθεσσαλονικιος
- πεταλουδα001
- Tsixris
- Thanasis7
- ιμοτζι
- Nefeli_
- 2Pac
- azula
- Slytherin
- Ροβερτα
- milianis
- tarantula
- Ace of Spades
- kostasidel
- gewrgia0298
- Kyc
- liaiscool
- p4n05
- Sense
- WhiteDrum
- Anna Glamorous
- Earthquake
- Le Champignon
- angelaras24
- romeo
- Chemwizard
- babycat
- jimis2001
- Tangible
- An_uknown_world
- kingkonstas
- Karim10
- Nala
- pacheiko
- TonyMontanaEse
- AaronStone
- gwgw_5
- KGGS
- niknik2002
- Cortes
- Αρχηγος_β3
- igeorgeoikonomo
- orange crush
- anastasis06
- imkindalost
- Blackmyrto
- Glorious26
- Loozen
- Insertcoin
- Rapappas
- provata
- Eua5
- Cupid
- Έμμα
- Ada ada
- Satan Claus
- CoolCowboy
- Elef8eria_Ad
- leo41
- norbit
- Lvh
- Sugarillo
- Freya Goddes
- iminspain
- Javier7
- globglogabgalab
- kiyoshi
- Panagiotis849
- LivingInTheFuture
- Demlogic
- Scott
- Comformist
- Eikosiduos
- EndstationWien
- Tsepeto
- RexkomGr
- Samuel
- Ευθυμος
- giadespoiamilaei
- RudiCaconi
- gregory nub
- Luke.
- orchidea
- Selenium
- IoanGreek
- το κοριτσι του μαη
- McManus
- ilektrakorovesi
- barkos
- Μιτοχονδριο
- malenaaa
- takefive
- Nikos 7
- Forgetit
- nickd
- Trolletarian
- φυσαλίς
- Mike1
- calliope
- riariaki_1990
- billie perrakis
- Mary Jane
- WayfaringStranger
- ιδιοτροπος
- don_vito
- Vindemiatrix
- meroliptiko gidi
- Giannis2307
- me lene
- GeorgiosMS
- Πέτρος Χουχούλης
- Πλάνης
- Awe
- Αναήλ
- GRland.info
- aye
- LeoDel
- Tzav
- konna
- Countdown
- pink_panther
- ManinaK
- Νηματολάγνος
- Liza19
- Dim1234
- Snoopy Doo
- kazlaris1
- Kostas98
- Fin4
- Toumpa
- soti_ko03
- uni77
- Pharmacist01
- Alexandros36k
- Αγάπη_Πλατωνική
- Griff
- Dr.
- Cpt.Philips
- Nikolas77
- ShadowS
- aytismos
- Denexeisidera
- Clio MTX
- elli russu
- gvarth
- Sokratis Mitropoulos
- Χαρουβιάν
- harry akritas
- SuperCandy
- David?
- Στωικος
- Galaxiarch
- kauphy
- Vold
- morpheas32
- Μάρκος Βασίλης
- kogba
- dimospap
- Angelo27
- kastoras
- εξ_άγγελος
- Φρεντος
- Hera167
- old man consequences
- Βλα
- Lydia6902
- anathimatikos
- Αnabell
- MarilynSt
- T20
- Stefanosxios
- Αλκίμαχος
- Konstantinos_m
- Rene2004
- αιμοσταγές_χαμστεράκι
- yellowdust
- whitelioness
- grtt
- Ν.Χ.
- Μί–Κά-Ἔλ
- konstantinab199
- xzc213
- Pipitsa
- JohnGreek
- Kostis-Palamas
- nucomer
- element skate
- dazed
- Spooky29
- katelogic
- Elena345
- books_dreams_phane
- panagiotis G
- orestis_kritikos
- the impossible
- efi25
- Μορτάκι
- mallllias
- betonieras
- Power-13
- thanasiscb95
- SkyBlu
- jucticeee
- Μπλακ Πητ
- angel of death
- Duela Dent
- panagiotis econ
- "άσχημο_όνειρο"
- tymvorixos
- Σοφία Γιαννιού
- Σπυρακος (^^)
- Trolling Stones
- Μαριλένα__
- Alma
- Hyper_
- Μαρια43
- GoddamnRight
- eleni236
- Yiorgosk
- I_love_life
- darklady80
- star01
- tiktaktik
- κοσμοναύτης
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.