Εθεσα τον εαυτό μου, απέναντι σε αυτά που λες.
Μήπως και έρθεις στα συγκαλά σου.
Εσύ παρ' όλ' αυτά, συνεχίζεις να εκτροχιάζεις την κουβέντα σου και να αποδεικνύεις ότι έχεις μεγάλη ανάγκη συνεδρίας.
Πάρε αυτά που γράφεις και κάνε μία και μόνο συνεδρία και θα διαπιστώσεις απο επίσημα χείλη ποια είναι η γραφή σου και απο πού πηγάζει όλος αυτός ο οχετός.
Δεν έχω κανένα πρόβλημα απο τους χαρακτηρισμούς σου.
Εσύ να ψαχτείς. Και λίγο πριν ψαχτείς να μάθεις να κάνεις διάλογο.
Διάλογος κάνεις αφού διαβάσεις καλά αυτά που πρέπει για να μορφώσεις άποψη.
Γιατι αν γράφεις ότι σου κατέβει, απλά δεν θα απαντήσεις σε αυτόν που έχει αν μη τί άλλο, καταθέσει την άποψη του και σε αυτήν οφείλεις να τοποθετηθείς.
Και όχι να ονομάζεις <<κωλόγερους>> όποιους νομίζεις εσύ. Ισως κανέναν δικό σου να έχεις και να δυσκολεύεσαι να του πεις κάτι. Δεν ξέρω τι άλλο να υποθέσω.
Σαν καμια κυραΚατίνκω μιλάς. Το ξέρεις;
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 25 Μαΐου 2021
Και μόνο το γεγονός οτι επιλέγει να εκβιάζει ηθικά και να διασπείρει τον διχασμό στην κοινωνία ενός κράτους, αυτή η κυβέρνηση είναι στο maximum της κλίμακος Milgram.
Και δεν είμαστε στην Γερμανία του δευτέρου παγκοσμίου πολέμου και στα στρατόπεδα συγκεντρώσεως.
Μάλλον για εκεί μας προορίζουν και θέλουν να μας χρεώσουν το Ηλεκτρικό ρεύμα που θα σπαταληθεί στους σύγχρονους φούρνους των εμβολίων Νταχάου.
Ενα το ολοκαύτωμα και δεύτερο αυτό που μας συμβαίνει τώρα.
Ψάξτε τα χρήματα που έχει σκορπίσει η σημερινή κυβέρνηση με πρόσχημα τον ιό και μετά αποδεχτείτε τον ηθικό εκβιασμό που με αυτόν θέλουν να ξεπλύνουν την κατάσταση.