• Σας ενημερώνουμε ότι η κατηγορία δεν αντικαθιστά σε καμία περίπτωση την επίσκεψη σας σε επαγγελματία ιατρό.

    Το σύνολο του περιεχομένου της κατηγορίας αυτής, όπως κείμενα, γραφικά, εικόνες, πληροφορίες που λαμβάνονται από δικαιούχους διαφήμισης, είναι καθαρά και μόνο για ενημερωτικούς σκοπούς και δεν προορίζεται να είναι υποκατάστατο για την επαγγελματική ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή θεραπεία. Δεν αποτελεί υποκατάστατο ιατρικής εξέτασης, ούτε αντικαθιστά την ανάγκη για υπηρεσίες που παρέχονται από επαγγελματία ιατρό. Πάντοτε να ζητάτε τη συμβουλή του ιατρού σας πριν πάρετε οποιαδήποτε συνταγή ή φάρμακο. Μόνο ο ιατρός σας μπορεί να σας δώσει συμβουλές για το τι είναι ασφαλές και αποτελεσματικό για σας.

Πανδημία κορωνοϊού

Θα κάνετε το εμβόλιο κατά του κορωνοϊού;
Πρέπει να ψηφίσετε για να δείτε τα αποτελέσματα.

Αποτελέσματα της δημοσκόπησης (Ψήφισαν 218)
  • Ναι

  • Όχι

  • ΔΞ/ΔΑ


Πρέπει να ψηφίσετε για να δείτε τα αποτελέσματα.

juste un instant

Επιφανές μέλος

Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει απο Αφρική. Έχει γράψει 29,884 μηνύματα.
Αυτό το λένε οι κυβερνήσεις.
Εσύ Βασιλάκη καλό μου παιδί, τί δουλειά έχεις με αυτά; κακές παρέες κάνεις θαρώ.:cool:
Θέλω να δοθεί προτεραιότητα στους γονείς μου σε μελλοντικούς εμβολιασμούς επειδη πήραν το ρίσκο να εμβολιαστούν από τους πρώτους. Είναι μια μορφή επιβράβευσης. Νομίζω ότι θα πρέπει να έχουν αυτό το δικαίωμα.

Απ' ότι βλέπω όμως συνεχίζεις να κάνεις κουοτ τα μηνύματά μου. Δεν υποσχεθηκες ότι θα σταματήσεις; :P
 

Volkswagen Fan

Επιφανές μέλος

Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλεται Οικονομολόγος και μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 27,284 μηνύματα.
Αυτό που έλεγα. Το Σεπτέμβριο ελπίζω να έχουν προτεραιότητα οι ήδη εμβολιασμενοι κι όχι οι αργοπορημενοι ηλικιωμένοι.

Η 4η δόση ποτε θα αρχίσει??
🤣🤣
 

Volkswagen Fan

Επιφανές μέλος

Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλεται Οικονομολόγος και μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 27,284 μηνύματα.

Aleksa

Τιμώμενο Μέλος

Η Aleksa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19,622 μηνύματα.
Για τον οργανισμό μου έχω την ευθύνη μόνο εγώ κι εγώ θα κανονίσω για το αν γουστάρω να βάλω μια ξένη ουσία στο σώμα μου.
@nicole1982; Πολύ σωστά. Ο καθένας έχει δικαίωμα να αποφασίζει για το δικό του σώμα όπως θέλει.
Όμως δεν έχει καθόλου το δικαίωμα να αποφασίζει για τον οργανισμό των άλλων ρισκάροντας να τους μολύνει με κόβιντ. Γιατί ζούμε σε μια κοινωνία. Και διότι και οι άλλοι (που είναι πλειοψηφία) έχουν επίσης, δικαίωμα να προστατεύουν την υγεία τους από ανεύθυνους, "ψέκες" κλπ
 

juste un instant

Επιφανές μέλος

Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει απο Αφρική. Έχει γράψει 29,884 μηνύματα.
Εχω παππούδες 70+ και θελω να ξερω.
Αν έκαναν από τους πρώτους, προφανώς και θα ξανακάνουν. Αντισώματα δεν θα έχουν μια ζωή κ από ότι φαίνεται ο ιός ήρθε κ θα μείνει.
Βέβαια το πιο πιθανό είναι να εξασθενήσει με τον χρόνο. Αλλά ποτέ δεν ξέρεις.
 

nicole1982

Εκκολαπτόμενο μέλος

Η nicole1982 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 299 μηνύματα.
Ποιον έκρινα βρε συ που μόνο να βρίζεις γνωρίζεις και όλες σου τις φοβίες τις βγάζεις εδώ μέσα με τους διάφορους ηθικούς εκβιασμούς για τα παιδιά και τα ανεμβολίαστα χούφταλα που μου σέρνεις.
Και όταν δημοσίευσα οτι κάνουν εμβολιασμούς σε παιδιά γιατι αυτό αφού γίνεται, είναι και προγραμματισμένο, ΔΕΝ μπήκες στον κόπο ούτε ένα συγνώμη να πεις.
Αγνωστη λέξη στο λεξιλόγιο σου.

Τί νομίζεις οτι η αθυροστομία σου εδώ μέσα σε κάνει άτρωτη;
Απάντησε στον Lancelot, που όλα δείχνουν οτι μιλάει γνωρίζοντας καλά και τεκμηριωμένα.
Γράψε έστω και μία γραμμή να δούμε τί θα σου απαντήσει;

Βάζεις το στικάκι σου και όλους όσοι είναι αντίθετοι με αυτό που θέλεις να πιστεύεις, τους ρίχνεις όλα τα βρισίδια που γνωρίζεις δίχως την παραμικρή σκέψη.
Μπράβο, πες τα! Εδώ της γράφω ότι οι γονείς μου που έχουν πληρώσει τους φόρους της ζωής τους, όπως άλλωστε κι όλοι οι Έλληνες, μέχρι να πάρουν σύνταξη, αναγκάστηκαν να κάνουν ιδιωτική ασφάλεια πριν κάτι χρόνια η οποία πλέον, στην ηλικία που έχουν φτάσει, είναι η μισή τους σύνταξη τον μήνα. Δηλαδή, έδιναν τόσα χρόνια εισφορές στον κράτος για να έχουν δημόσια περίθαλψη για να καταλήξουν να πληρώνουν υπέρογκα ποσά σε ιδιωτική ασφάλεια, για να μπορέσουν να έχουν μια σωστή περίθαλψη αν χρειαστεί. Της το γράφω και αυτή συνεχίζει και απαντάει ότι αυτά που λέω είναι μπούρδες και ότι τα γράφω γιατί είμαι πίσω από ένα πληκτρολόγιο και ότι αν μου τύχει κάτι στο δημόσιο νοσοκομείο θα πάω.
 

Μάξιμος

Διάσημο μέλος

Ο Μάξιμος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Σκηνοθέτης. Έχει γράψει 3,804 μηνύματα.
Μπορεις να βαλεις και αυτους που καπνιζουν και πεθαινουν απο καρκινο...και τους αλκοολικους και ολα τα καλουδια,μπας και αποπροσανατολισεις.

Λογακια ειναι αυτα εκ του ασφαλους σε ενα φορουμ.Και καλα..εγω δεν θα επιβαρυνω το δημοσιο θα παω στι ιδιωτικο και τριχες κατσαρες.
Κοπελα μου,τα πραγματα ειναι απλα.
Στις πλατες των αλλων πατε να στηριχτητε,σκεπτομενοι εγωκεντρικα και κουτοπονηρα οτι οκ θα εμβολιαστουν τα κοροιδα και θα την γλυτωσω εγω!
Ουτε ετσι θα γινει,.διοτι ο κορονοιος θα τρεχει αναμεσα στους ανεμβολιαστους,και ουτε καθαριζετε τη συνειδηση σας.

Εξαιτιας των ανεμβολιαστων και επειδη θα τρεχει ο κορονοιος μεταξυ σας και συστηματα υγειας παλι θα φρακαρουν αλλα τοκυριοτερο ο κορονοιος ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΜΕΤΑΛΛΑΞΕΙΣ και καποια στιγμη κανενα εμβολιο δεν θα τον πιανει.
  • #16,427 Δημήτρης Κούβελας
  • Δεν πρέπει να εμβολιάζονται όσοι νόσησαν.
Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΗΛΙΘΙΟΤΗΤΑ,ΑΝΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑ,ΑΝΤΙΚΟΙΝΩΝΙΚΟΤΗΤΑ.
εσύ το χαβά σου
Καθιστε στα αβγα σας οσο εχετε το δικαιωμα να μην εμβολιαζεστε,ΑΛΛΑ ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΤΕ ΝΑ ΒΓΗΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΑΝΩ.
ΕΙΝΑΙ ΑΝΗΘΙΚΟ ΚΑΙ ΑΙΣΧΡΟ.
Παραπαει.
ανήθικο και αισχρό; :crazy: :crazy: :crazy:
Αλλο χρονο δεν θα χασω για χαμενους.
;;;;;;;;;;;;
Αυτη η πανδημια το σιγουρο ειναι οτι εδειξε τους Ανθρωπους και τα ανθρωπακια.
Πόσο εγωιστικό! πόσο ...
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:

Αν έκαναν από τους πρώτους, προφανώς και θα ξανακάνουν. Αντισώματα δεν θα έχουν μια ζωή κ από ότι φαίνεται ο ιός ήρθε κ θα μείνει.
Μπορείς να παραθέσεις επίσημη μελέτη σε αυτά που γράφεις;
Και μία ερώτηση.
Γνωρίζεις αν ο οργανισμός του ανθρώπου, κρατάει μνήμη και όταν κολλήσει την αντίστοιχη ασθένεια, ενεργοποιείται και βλέπουμε μία επαρκή ανοσοαπόκριση ή όχι;
Η επιστημονική κοινότητα υποστηρίζει την ανοσοαπόκριση του ανθρώπου.
Βέβαια το πιο πιθανό είναι να εξασθενήσει με τον χρόνο.
Με τις δικές σου πιθανότητες θα μιλάμε. Ενώ εμείς είμαστε υποχρεωμένοι να σου δίνουμε στοιχεία. Ακόμα και για την αντιστοιχία των ποσοστών. Να μη ξεχνιόμαστε, 46% η αναλογία.
Αλλά ποτέ δεν ξέρεις.
Αυτή η σιγουριά που αναδύεται στην κουβέντα σου, με κάνει να παθαίνω κάτι...
 
Τελευταία επεξεργασία:

Πουπουλίνα

Επιφανές μέλος

Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Ζωγράφος και μας γράφει απο Κόρινθος (Κόρινθος). Έχει γράψει 29,446 μηνύματα.
Ειπαμε...οσο μενουν ανεμβολιαστοι ο ιος θα τρεχει αναμεσα τους και θα συνεχιζει να κανει μεταλλαξεις καθιστωντας πλεον αχρηστα τα εμβολια,οταν θα γινει εντελως διαφορετικος.Αυτο σημαινει ΠΑΛΙ απο την αρχη χωρις τελος με κοστος ανθρωπινες ζωες συν το οικονομικο.

Και ξαναλεω.Εχετε δικαιωμα μεχρι στιγμης ,να μην κανετε το εμβολιο.Αλλα μεχρι εκει.
Ε...οχι και να ζητατε και τα ρεστα,επειδη σας τα λεμε.Σκυψτε το κεφαλι και στα λαγουμια σας.Μεχρι να σας ξετρυπωσουν για να κανετε το εμβολιο.Διοτι ζητε σε μια οργανωμενη κοινωνια.Αν δεν σας αρεσει στη σπληια σας,χωρις δουλεια,χωρις λεφτα,χωρις σχολεια,χωρις νοσοκομεια,χωρις ΣΜ ,χωρις ιντερνετ για να μου γραφετε εδω ολες τις μ@σας,και να μας το παιζετε και εξυπνοι ενω ειστε το αντιθετο και κυριως παρτακιδες,χωρις καν να εχετε καταλαβει οτι αυτο που κανετε θα ερθει εναντια και σε ΕΣΑΣ.
Ειναι σαν ενας παιδεραστης να δικαιολογηται και να διαφημιζει οτι κανει και καλα που ειναι παιδεραστης και εμας να μην μας πεφτει λογος.
Αυτο κανετε.

Οσο λοιπον μπορειτε,μην κανετε το εμβολιο..αλλα πραγματικα δεν καταννοω γιατι μπαινετε εδω και γραφετε και διαφημιζετε ποσο καλα κανετε και κλαιγεστε σαν τον Καϊλάκη με τη Μαρθα κλαψα,οτι το κρατος σας εχει γραμμενους κλπ,λες και εμεις εχουμε δει τα 1000 καλα απο τις κυβερνησεις τοσα χρονια!
Ε οχι κυρα Νικολ....ουτε καν δεξια δεν ειμαι,ουτε εχω κανενα απολυτως περιουσιακο στοιχειο,μονο ενα τογιοτα γιαρις,ουτε καμια περιουσια ουτε εχω δει κανενα οφελος απο τις κυβερνησεις παραπανω απο ΕΣΕΝΑ.
Η διαφορα μας ειναι οτι εγω ακουω τους επιστημονες ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ και οχι βεβαια τα κομματοσκυλα και εχω κοινωνικη ευθυνη,σε αντιθεση με σενα και το αλλο...που εχετε μια εντελως στρεβλη εικονα της δημοκρατιας και των δικαιωματων,που τα εννοειται μονο σαν ΔΙΚΑ ΣΑΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ χωρις εσεις να εχετε καμια υποχρεωση απεναντι στην κοινωνια.

Οποτε....μην το κανετε,αλλα μην μας τα πρηζετε κιολας οτι εχετε το δικαιωμα να βλαπτετε την κοινωνια και να θελετε να βγειτε και απο πανω.Λαγουμακι λεμε. :D

Χαμενο πληκτρολογημα,αλλα σωνει πια.
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:

Σοβαρές οι παρενέργειες της 2ης δόσης pfizer, κάνουν ακόμα και την Πουπου ΝΔισσα.
Εγω ομως δεν σε προσβαλα.

Αυτο το σκεπτικο οτι στο εμβολιο πρεπει να λενε ΝΑΙ μονο οι ΝΔκρατες να το κοιταξεις διοτι ειναι σοβαρο.
 
Τελευταία επεξεργασία:

Μάξιμος

Διάσημο μέλος

Ο Μάξιμος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Σκηνοθέτης. Έχει γράψει 3,804 μηνύματα.
Εγω ομως δεν σε προσβαλα.
Αναρωτιέμαι, πώς είναι η συμπεριφορά σου όταν αποφασίζεις να προσβάλεις κάποιον.

Μας έχεις πει μαλάκες, χούφταλα, μας έστειλες σε λαγούμια (εκβιασμός) εντάξει - ηθικός, μήπως καμιά μπουνιά να μας έδινες να νοιώσεις καλύτερα.
 

nicole1982

Εκκολαπτόμενο μέλος

Η nicole1982 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 299 μηνύματα.
Ειπαμε...οσο μενουν ανεμβολιαστοι ο ιος θα τρεχει αναμεσα τους και θα συνεχιζει να κανει μεταλλαξεις καθιστωντας πλεον αχρηστα τα εμβολια,οταν θα γινει εντελως διαφορετικος.Αυτο σημαινει ΠΑΛΙ απο την αρχη χωρις τελος με κοστος ανθρωπινες ζωες συν το οικονομικο.

Και ξαναλεω.Εχετε δικαιωμα μεχρι στιγμης ,να μην κανετε το εμβολιο.Αλλα μεχρι εκει.
Ε...οχι και να ζητατε και τα ρεστα,επειδη σας τα λεμε.Σκυψτε το κεφαλι και στα λαγουμια σας.Μεχρι να σας ξετρυπωσουν για να κανετε το εμβολιο.Διοτι ζητε σε μια οργανωμενη κοινωνια.Αν δεν σας αρεσει στη σπληια σας,χωρις δουλεια,χωρις λεφτα,χωρις σχολεια,χωρις νοσοκομεια,χωρις ΣΜ ,χωρις ιντερνετ για να μου γραφετε εδω ολες τις μ@σας,και να μας το παιζετε και εξυπνοι ενω ειστε το αντιθετο και κυριως παρτακιδες,χωρις καν να εχετε καταλαβει οτι αυτο που κανετε θα ερθει εναντια και σε ΕΣΑΣ.
Ειναι σαν ενας παιδεραστης να δικαιολογηται και να διαφημιζει οτι κανει και καλα που ειναι παιδεραστης και εμας να μην μας πεφτει λογος.
Αυτο κανετε.

Οσο λοιπον μπορειτε,μην κανετε το εμβολιο..αλλα πραγματικα δεν καταννοω γιατι μπαινετε εδω και γραφετε και διαφημιζετε ποσο καλα κανετε και κλαιγεστε σαν τον Καϊλάκη με τη Μαρθα κλαψα,οτι το κρατος σας εχει γραμμενους κλπ,λες και εμεις εχουμε δει τα 1000 καλα απο τις κυβερνησεις τοσα χρονια!
Ε οχι κυρα Νικολ....ουτε καν δεξια δεν ειμαι,ουτε εχω κανενα απολυτως περιουσιακο στοιχειο,μονο ενα τογιοτα γιαρις,ουτε καμια περιουσια ουτε εχω δει κανενα οφελος απο τις κυβερνησεις παραπανω απο ΕΣΕΝΑ.
Η διαφορα μας ειναι οτι εγω ακουω τους επιστημονες ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ και οχι βεβαια τα κομματοσκυλα και εχω κοινωνικη ευθυνη,σε αντιθεση με σενα και το αλλο...που εχετε μια εντελως στρεβλη εικονα της δημοκρατιας και των δικαιωματων,που τα εννοειται μονο σαν ΔΙΚΑ ΣΑΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ χωρις εσεις να εχετε καμια υποχρεωση απεναντι στην κοινωνια.

Οποτε....μην το κανετε,αλλα μην μας τα πρηζετε κιολας οτι εχετε το δικαιωμα να βλαπτετε την κοινωνια και να θελετε να βγειτε και απο πανω.Λαγουμακι λεμε. :D

Χαμενο πληκτρολογημα,αλλα σωνει πια.
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:


Εγω ομως δεν σε προσβαλα.

Αυτο το σκεπτικο οτι στο εμβολιο πρεπει να λενε ΝΑΙ μονο οι ΝΔκρατες να το κοιταξεις διοτι ειναι σοβαρο.
Είπαμε ότι οι μεταλλάξεις εμφανίστηκαν από τότε που ξεκίνησαν οι εμβολιασμοί. Σου λέει κάτι αυτό κυρά πουπουλίνα; Και στο κάτω κάτω θα σε ξαναρωτήσω, τι σε νοιάζει εσένα αν εμείς κάνουμε μεταλλάξεις και αρρωστήσουμε. Εσύ δεν είσαι προστατευμένη;
Αυτή είναι η φυσιολογική πορεία του ιού, να κάνει μεταλλάξεις, μέχρι να αρχίζει να προσαρμόζεται στο περιβάλλον και να αρχίζει να εξασθενεί. Συνήθως τις μεταλλάξεις τις κάνει ο ιός για να αποδυναμωθεί, αλλο που τα μεσα μαζικής αποβλάκωσης προσπαθούν να σας πείσουν για το αντίθετο. Άλλωστε και αυτα τα εμβόλια θα γίνουν σαν της γρίπης και θα επαναλαμβάνονται κάθε χρόνο. Άρα, ποια η διαφορά του ιού αυτού από τη γρίπη; Μα γιατί άλλο παρά να σπείρουν τον πανικό και ο κόσμος να υπακούει στα παράλογα μέτρα τους.

Θα σου ξαναπώ ότι εγώ ήδη είμαι άνεργη, δεν έχω τίποτα να περιμένω από το κράτος. Το σχολείο των παιδιών μου είναι κατασκευασμένο από container και δημόσια ιατροφαρμακευτική περίθαλψη δεν έχω, αν και πληρώνω κανονικά τους φόρους μου. Επίσης, θα σου ξαναπω ότι οι δικοί μου αναγκάζονται να πληρώνουν τη μισή τους σύνταξη ο καθένας σε ιδιωτικά ασφάλιστρα,παρόλο που τόσα χρόνια τους έκαναν κρατήσεις απο τον μισθό για να έχουν δημόσια ιατροφαρμακευτική περίθαλψη. Γιατί, αν δεν τα πληρώνουν, ξέρουν πολύ καλά ότι έτσι και βρεθούν στην ανάγκη του νοσοκομείου, θα πάνε σαν το σκυλί στ'αμπέλι, δίπλα από κανέναν πακιστανό.

Βέβαια, εγώ δεν έχω αυτή τη δυνατότητα να πληρώνω ασφάλιστρα 600Ε το μήνα. Όμως, οι δύο θέσεις που έχουν αφήσει κενές οι δικοί μου γονείς στο δημόσιο νοσοκομείο, να ξέρεις ότι ανήκουν σίγουρα σε μένα, θες δε θες. Αν νομίζεις ότι ανήκουν σε σενα, είσαι πολύ γελασμένη. Όχι βέβαια ότι θα τις χρησιμοποιήσω, γιατί πολύ απλά θα επαναλάβω ότι κάθε φορά που τυχαίνει να μπω σε δημόσιο νοσοκομείο, απογοητεύομαι και αναγκάζομαι να στραφώ σε ιδιωτικό. Αν τις χάριζα σε κάποιον, θα ήταν κάποιος που τουλάχιστον ξέρει να εκφράζεται κόσμια απέναντι σε όποιον έχει αντίθετη άποψη.

Πρόσφατο παράδειγμα, ότι δεν σου έφραξα το σύστημα υγείας : όταν με πήραν απο το σχολείο ότι το παιδί μου έπεσε και χτύπησε με το κεφάλι προς τα πίσω. Η μόνη φορά που το πήγα σε δημόσιο, στο Παίδων Πεντέλης, γιατί έτυχε και είχα δουλέψει λίγους μήνες πιο πριν στο συγκεκριμένο νοσοκομείο, ήταν κοντά μου και ήξερα ότι σε σχέση με τα άλλα μεγαλα δημόσια παιδιατρικά νοσοκομεία δεν έχει καμία σχέση από άποψη συνθηκών καθαριότητας, καμία σχέση στο θέμα αναμονής. Το πήγα το παιδί στον χειρουργό. Ευτυχώς δεν είχε κάτι σοβαρό, όμως μου συνέστησε να το δει και νευροχειρουργός. Η συγκεκριμένη ειδικότητα υπάρχει μόνο στο Παιδων στο Γουδί. Ε, λοιπόν, ούτε πάτησα το πόδι μου, γιατί ήξερα ότι θα περιμένω 8 ώρες και θα μπορούσε όλο και κάτι να αρπάξει από εκεί μεσα. Το πήγα το παιδι σε ιδιωτικό, πλήρωσα 100Ε και η ομαδική ασφάλεια που έχει ο σύζυγός μου, δεν μας αποζημίωσε τίποτα απολύτως.

Πού ειναι, λοιπόν, η δημόσια περίθαλψη που δικαιούμαι;



Κι εμεις ακούμε τους επιστήμονες, όχι τα κομματόσκυλα, όπως τους λες, όμως εκείνους που έχουν αντίθετη άποψη από τους επιστήμονες που ακούς εκεί.
Θέλεις, δηλαδή, να μου πεις ότι όλοι οι γιατροί συμφωνούν μεταξύ τους; Γιατί,εδώ σε οφθαλμίατρο παω το παιδί μου και ο ένας από μεγάλη ιδιωτική οφθαλμιατρική κλινική μου λέει δεν χρειάζεται να φορέσει γυαλιά και ο άλλος από πιο μικρή ότι πρέπει. Πας σε 2 ορθοπεδικούς και ο ένας θα σου στήσει απλή ξεκούραση και ο άλλος θα σου πει μπες κατευθείαν στο χειρουργείο.

Και...για να μη λέω γενικόλογα έχω και προσφατη προσωπική εμπειρία. Πέρσι τον Μάρτιο, λοιπόν, είχα για κάποιες μέρες έναν πίμονο βήχα. Ήξερα ότι στην περιοχή μου η ομαδική ασφάλεια συνεργαζόταν με ένα παθολόγο, στον οποίο βεβαια είχα ξαναπάει. Πήγα, λοιπόν, σε αυτόν με αποτέλεσμα να μου πει ότι δεν έχω κάτι και απλώς να μου δώσει να παίρνω trebon και αποσυμφορητικό. Ο βήχας συνεχίστηκε και την επόμενη μέρα, τον πήρα τηλέφωνο, με ξαναέστειλε στο φαρμακείο, στην κατάστασή μου για να με βάλει να πάρω ένα χάπι με κορτιζόνη και κάποια άλλα για το άσθμα. Εγώ εκεί έμεινα κάγκελο, καθώς δεν έχω άσθμα, αλλά είπα να τον ακούσω γιατί σκέφτηκα τηνιδιότητά του. Πήρα τα χάπια, αλλά ο βήχας χειροτέρευε, αντι να καλυτερέυει. Τον ξαναπήρα τηλέφωνο και με ξαναέστειλε τρίτη φορα, για augmentin αυτή τη φορά. Ξεκίνησα την αντιβίωση. Στο μεταξύ έρχεται Κυριακή και ξυπνάω με ένα βουλωμένο αυτί. Καθώς δεν ήθελα να τρέχω μεσα στην καραντίνα σε δημόσιο νοσοκομείο, για να μην σου επιβαρύνω το σύστημα αλλα και για να μην κολλήσω και τίποτα από εκεί, πήρα την ασφάλεια να μου στείλει εναν γιατρό στο σπίτι. Ευτυχώς ο άνθρωπος ήρθε απο Πειραια, στην άλλη άκρη. Με εξέτασε και μου βρήκε φαρυγγίτιδα-λαρυγγίτιδα. Μου συνέστησε αφωνία και μου έδωσε για μια βδομάδα δύο αντιβιώσεις. Έτσι, άρχιζα να συνέρχομαι. Επικοινωνούσα για μια βδομάδα με τα παιδιά μου με μηνύματα σε χαρτί. Αν δεν τον είχα φωνάξει και συνέχιζα τα ματζούνια του πρώτου γιατρού θα μου το είχε γυρίσει σε πνευμονία και ίσως είχα βρεθεί και στο νοσοκομείο.

Κατάλαβες, τώρα; Άλλη πρακτική ακολούθησε ο ένας παθολογος και άλλη ο άλλος. Άλλη άποψη είχε ο ένας γιατρός για το θέμα μου και άλλη ο άλλος. Και μου λες ότι στο θέμα του κορονοιου πρέπει οι δικοί σου γιατροί να συμφωνούν με τους γιατρούς που ακούω εγώ;

Επίσης, υποτίθεται ότι μας κλείσανε πέρσι μέσα για προστασία των ηλικιωμένων και των ευπαθών ομάδων, μέχρι να βρεθούν τα εμβόλια. Με ποια λογική μου λες κυρά μου ότι εγώ βλάπτω την κοινωνία, όταν εγώ κάθομαι μέσα για να προστατέψω αυτές τις ομάδες, όταν έχω να πάω το παιδι μου στο χωριό του, έναν χρόνο. Δεν μπορεί να ξεσκάσει το παιδί μου, να δει λίγο οξυγόνο στην εξοχή και συμμαθήτριά του που η μάνα της είναι στην αστυνομία σηκωνόταν σαββατοκύριακο και πήγαινε στο χωριό της και άλλαζε 3 νομούς, παρα την απαγόρευση κυκλοφορίας από νομό σε νομό και Δευτέρα γύριζε και έμπαινε στην τάξη του παιδιύ μου. Έκανε, λοπόν, το παιδί την εκδρομή του, μονο και μόνο επειδή η μάνα του είναι μεσα στα κόλπα και είχε το δικαίωμα να μετακινείται.
Και...μου λες να τρέχω εγώ να εμβολιαστώ, να τρέξω να εμβολιάσω το παιδί μου για να δώσω το πράσινο φως στους κυβερνώντες να συνεχίσουν τα παράλογα μέτρα τους, να συνεχίσω εγώ να είμαι κλειδαμπαρωμένη και οι άλλοι να συνεχίσουν να μου κάνουν τα ταξιδάκια τους ανενόχλητοι μόνο και μόνο επειδή είναι στην αστυνομία.

Ωραία αξιοκρατία έχουμε. Για αυτό μη μου μιλάς εμένα για δικαιώματα και υποχρεώσεις.

Η υποχρέωσή μου τελείωσε από τη στιγμή που οι ηλικιωμένοι και οι ευπαθείς ομάδες έχουν πλέον εμβόλιο να προστατευτούν, αν θέλουν. Έτσι, έλεγε ο κύριος πρωθυπουργός στα διαγγέλματά του, τόσο καιρό, "Μείνετε σπίτι για να προστατέψετε τις ευπαθείς ομάδες", δεν έλεγε να προστατέψουμε τον 18χρονο και τον 25χρονο που θέλει να την αράζει θα ξαναπω στα κεντρα διασκεδασης και στις ντίσκο. Εγώ πάντως, είμαι μια χαρά υγιής και δεν γουστάρω να προστατέψω αυτά τα άτονμα βάζοντας στο σώμα μου μια ξένη ουσία και να καταλήξω κι εγώ ευπαθής, επειδή εσενα έτσι σου τη βάρεσε να ρίχνεις σε ανεμβολίαστους τις ευθυνες για την κακοδιαχείριση του συστήματος υγείας. Λοιπόν, μην ξανακούσω για λαγουμάκια και σπηλιές. Γιατί αν για εμάς είναι οι σπηλιές, τότε για εσάς είναι οι γυάλες. Μπείτε σε μια γυάλα και μην ξαναβγείτε.
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:

Αναρωτιέμαι, πώς είναι η συμπεριφορά σου όταν αποφασίζεις να προσβάλεις κάποιον.

Μας έχεις πει μαλάκες, χούφταλα, μας έστειλες σε λαγούμια (εκβιασμός) εντάξει - ηθικός, μήπως καμιά μπουνιά να μας έδινες να νοιώσεις καλύτερα.
:clapup::clapup::clapup::clapup:
 
Τελευταία επεξεργασία:

Πουπουλίνα

Επιφανές μέλος

Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Ζωγράφος και μας γράφει απο Κόρινθος (Κόρινθος). Έχει γράψει 29,446 μηνύματα.
μπλα,μπλα,μπλα..μπλα...με ασχετα και ανουσια πραγατα που κανενας δεν διαβαζει ΚΑΙ ΠΟΥ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ.ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΠΕΡΙΘΑΛΨΗ ΕΧΟΥΜΕ ΟΛΟΙ.ΤΙ ΜΑΣ ΤΣΑΜΠΟΥΝΑΣ Καιλάκι;
Η αληθεια ειναι μια.
Κανε αυτο που θες,αλλα μην θεωρεις οτι θα σου πουμε και μπραβο ή θα σε δικαιολογησουμε.
Δεν μπορει να τα θες ολα.Και την πιτα ολοκληρη και το σκυλο χορτατο.

Αναρωτιεμαι γιατι μπαινεις και γραφεις εδω προσπαθωντας να μας δικαιολογησεις τον μη εμβολιασμο σου.
ΓΙΑΤΙ; Ηρθε κανενας σπιτακι σου να σου πει εμβολιασου; Ηρθα εγω να σου ζητησω το λογο; ΟΧΙ.
Μονη σου μπηκες,γραφεις τη Μαρθα Κλαψα και ζητας και τα ρεστα.


Ε... δεν μπορεις να τα εχεις ολα κυρα μου.Κανε οτι θες,αλλα δεν θα παρουσιαζεις το ασπρο/μαυρο ,δεν θα καταργησεις εσυ την επιστημη,ουτε την κοινωνια και τους νομους της.

Εξαλλου ΕΣΥ απο οτι ειδα ησουν και ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΜΑΣΚΑΣ !!! :hehe:

Λοιπον,κατσε στα αβγα σου και μην μιλας.Διοτι λες ψεκασμενιες και εκτιθεσαι και χειροτερα τα κανεις.
Δεν θα χασω αλλο χρονο μαζι σας.Δεν τον αξιζετε.

Αλλα πληζ αγαπουλα,οχι να αμς βγαινεις και απο πανω.
Θα τα βρειτε μπροστα σας αυτα.Η ζωη απλα θα σας ξερασει.
 

ag97

Εκκολαπτόμενο μέλος

Ο ag97 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών. Έχει γράψει 125 μηνύματα.
Είπαμε ότι οι μεταλλάξεις εμφανίστηκαν από τότε που ξεκίνησαν οι εμβολιασμοί. Σου λέει κάτι αυτό κυρά πουπουλίνα; Και στο κάτω κάτω θα σε ξαναρωτήσω, τι σε νοιάζει εσένα αν εμείς κάνουμε μεταλλάξεις και αρρωστήσουμε. Εσύ δεν είσαι προστατευμένη;
Αυτή είναι η φυσιολογική πορεία του ιού, να κάνει μεταλλάξεις, μέχρι να αρχίζει να προσαρμόζεται στο περιβάλλον και να αρχίζει να εξασθενεί. Συνήθως τις μεταλλάξεις τις κάνει ο ιός για να αποδυναμωθεί, αλλο που τα μεσα μαζικής αποβλάκωσης προσπαθούν να σας πείσουν για το αντίθετο. Άλλωστε και αυτα τα εμβόλια θα γίνουν σαν της γρίπης και θα επαναλαμβάνονται κάθε χρόνο. Άρα, ποια η διαφορά του ιού αυτού από τη γρίπη; Μα γιατί άλλο παρά να σπείρουν τον πανικό και ο κόσμος να υπακούει στα παράλογα μέτρα τους.

Θα σου ξαναπώ ότι εγώ ήδη είμαι άνεργη, δεν έχω τίποτα να περιμένω από το κράτος. Το σχολείο των παιδιών μου είναι κατασκευασμένο από container και δημόσια ιατροφαρμακευτική περίθαλψη δεν έχω, αν και πληρώνω κανονικά τους φόρους μου. Επίσης, θα σου ξαναπω ότι οι δικοί μου αναγκάζονται να πληρώνουν τη μισή τους σύνταξη ο καθένας σε ιδιωτικά ασφάλιστρα,παρόλο που τόσα χρόνια τους έκαναν κρατήσεις απο τον μισθό για να έχουν δημόσια ιατροφαρμακευτική περίθαλψη. Γιατί, αν δεν τα πληρώνουν, ξέρουν πολύ καλά ότι έτσι και βρεθούν στην ανάγκη του νοσοκομείου, θα πάνε σαν το σκυλί στ'αμπέλι, δίπλα από κανέναν πακιστανό.

Βέβαια, εγώ δεν έχω αυτή τη δυνατότητα να πληρώνω ασφάλιστρα 600Ε το μήνα. Όμως, οι δύο θέσεις που έχουν αφήσει κενές οι δικοί μου γονείς στο δημόσιο νοσοκομείο, να ξέρεις ότι ανήκουν σίγουρα σε μένα, θες δε θες. Αν νομίζεις ότι ανήκουν σε σενα, είσαι πολύ γελασμένη. Όχι βέβαια ότι θα τις χρησιμοποιήσω, γιατί πολύ απλά θα επαναλάβω ότι κάθε φορά που τυχαίνει να μπω σε δημόσιο νοσοκομείο, απογοητεύομαι και αναγκάζομαι να στραφώ σε ιδιωτικό. Αν τις χάριζα σε κάποιον, θα ήταν κάποιος που τουλάχιστον ξέρει να εκφράζεται κόσμια απέναντι σε όποιον έχει αντίθετη άποψη.

Πρόσφατο παράδειγμα, ότι δεν σου έφραξα το σύστημα υγείας : όταν με πήραν απο το σχολείο ότι το παιδί μου έπεσε και χτύπησε με το κεφάλι προς τα πίσω. Η μόνη φορά που το πήγα σε δημόσιο, στο Παίδων Πεντέλης, γιατί έτυχε και είχα δουλέψει λίγους μήνες πιο πριν στο συγκεκριμένο νοσοκομείο, ήταν κοντά μου και ήξερα ότι σε σχέση με τα άλλα μεγαλα δημόσια παιδιατρικά νοσοκομεία δεν έχει καμία σχέση από άποψη συνθηκών καθαριότητας, καμία σχέση στο θέμα αναμονής. Το πήγα το παιδί στον χειρουργό. Ευτυχώς δεν είχε κάτι σοβαρό, όμως μου συνέστησε να το δει και νευροχειρουργός. Η συγκεκριμένη ειδικότητα υπάρχει μόνο στο Παιδων στο Γουδί. Ε, λοιπόν, ούτε πάτησα το πόδι μου, γιατί ήξερα ότι θα περιμένω 8 ώρες και θα μπορούσε όλο και κάτι να αρπάξει από εκεί μεσα. Το πήγα το παιδι σε ιδιωτικό, πλήρωσα 100Ε και η ομαδική ασφάλεια που έχει ο σύζυγός μου, δεν μας αποζημίωσε τίποτα απολύτως.

Πού ειναι, λοιπόν, η δημόσια περίθαλψη που δικαιούμαι;



Κι εμεις ακούμε τους επιστήμονες, όχι τα κομματόσκυλα, όπως τους λες, όμως εκείνους που έχουν αντίθετη άποψη από τους επιστήμονες που ακούς εκεί.
Θέλεις, δηλαδή, να μου πεις ότι όλοι οι γιατροί συμφωνούν μεταξύ τους; Γιατί,εδώ σε οφθαλμίατρο παω το παιδί μου και ο ένας από μεγάλη ιδιωτική οφθαλμιατρική κλινική μου λέει δεν χρειάζεται να φορέσει γυαλιά και ο άλλος από πιο μικρή ότι πρέπει. Πας σε 2 ορθοπεδικούς και ο ένας θα σου στήσει απλή ξεκούραση και ο άλλος θα σου πει μπες κατευθείαν στο χειρουργείο.

Και...για να μη λέω γενικόλογα έχω και προσφατη προσωπική εμπειρία. Πέρσι τον Μάρτιο, λοιπόν, είχα για κάποιες μέρες έναν πίμονο βήχα. Ήξερα ότι στην περιοχή μου η ομαδική ασφάλεια συνεργαζόταν με ένα παθολόγο, στον οποίο βεβαια είχα ξαναπάει. Πήγα, λοιπόν, σε αυτόν με αποτέλεσμα να μου πει ότι δεν έχω κάτι και απλώς να μου δώσει να παίρνω trebon και αποσυμφορητικό. Ο βήχας συνεχίστηκε και την επόμενη μέρα, τον πήρα τηλέφωνο, με ξαναέστειλε στο φαρμακείο, στην κατάστασή μου για να με βάλει να πάρω ένα χάπι με κορτιζόνη και κάποια άλλα για το άσθμα. Εγώ εκεί έμεινα κάγκελο, καθώς δεν έχω άσθμα, αλλά είπα να τον ακούσω γιατί σκέφτηκα τηνιδιότητά του. Πήρα τα χάπια, αλλά ο βήχας χειροτέρευε, αντι να καλυτερέυει. Τον ξαναπήρα τηλέφωνο και με ξαναέστειλε τρίτη φορα, για augmentin αυτή τη φορά. Ξεκίνησα την αντιβίωση. Στο μεταξύ έρχεται Κυριακή και ξυπνάω με ένα βουλωμένο αυτί. Καθώς δεν ήθελα να τρέχω μεσα στην καραντίνα σε δημόσιο νοσοκομείο, για να μην σου επιβαρύνω το σύστημα αλλα και για να μην κολλήσω και τίποτα από εκεί, πήρα την ασφάλεια να μου στείλει εναν γιατρό στο σπίτι. Ευτυχώς ο άνθρωπος ήρθε απο Πειραια, στην άλλη άκρη. Με εξέτασε και μου βρήκε φαρυγγίτιδα-λαρυγγίτιδα. Μου συνέστησε αφωνία και μου έδωσε για μια βδομάδα δύο αντιβιώσεις. Έτσι, άρχιζα να συνέρχομαι. Επικοινωνούσα για μια βδομάδα με τα παιδιά μου με μηνύματα σε χαρτί. Αν δεν τον είχα φωνάξει και συνέχιζα τα ματζούνια του πρώτου γιατρού θα μου το είχε γυρίσει σε πνευμονία και ίσως είχα βρεθεί και στο νοσοκομείο.

Κατάλαβες, τώρα; Άλλη πρακτική ακολούθησε ο ένας παθολογος και άλλη ο άλλος. Άλλη άποψη είχε ο ένας γιατρός για το θέμα μου και άλλη ο άλλος. Και μου λες ότι στο θέμα του κορονοιου πρέπει οι δικοί σου γιατροί να συμφωνούν με τους γιατρούς που ακούω εγώ;

Επίσης, υποτίθεται ότι μας κλείσανε πέρσι μέσα για προστασία των ηλικιωμένων και των ευπαθών ομάδων, μέχρι να βρεθούν τα εμβόλια. Με ποια λογική μου λες κυρά μου ότι εγώ βλάπτω την κοινωνία, όταν εγώ κάθομαι μέσα για να προστατέψω αυτές τις ομάδες, όταν έχω να πάω το παιδι μου στο χωριό του, έναν χρόνο. Δεν μπορεί να ξεσκάσει το παιδί μου, να δει λίγο οξυγόνο στην εξοχή και συμμαθήτριά του που η μάνα της είναι στην αστυνομία σηκωνόταν σαββατοκύριακο και πήγαινε στο χωριό της και άλλαζε 3 νομούς, παρα την απαγόρευση κυκλοφορίας από νομό σε νομό και Δευτέρα γύριζε και έμπαινε στην τάξη του παιδιύ μου. Έκανε, λοπόν, το παιδί την εκδρομή του, μονο και μόνο επειδή η μάνα του είναι μεσα στα κόλπα και είχε το δικαίωμα να μετακινείται.
Και...μου λες να τρέχω εγώ να εμβολιαστώ, να τρέξω να εμβολιάσω το παιδί μου για να δώσω το πράσινο φως στους κυβερνώντες να συνεχίσουν τα παράλογα μέτρα τους, να συνεχίσω εγώ να είμαι κλειδαμπαρωμένη και οι άλλοι να συνεχίσουν να μου κάνουν τα ταξιδάκια τους ανενόχλητοι μόνο και μόνο επειδή είναι στην αστυνομία.

Ωραία αξιοκρατία έχουμε. Για αυτό μη μου μιλάς εμένα για δικαιώματα και υποχρεώσεις.

Η υποχρέωσή μου τελείωσε από τη στιγμή που οι ηλικιωμένοι και οι ευπαθείς ομάδες έχουν πλέον εμβόλιο να προστατευτούν, αν θέλουν. Έτσι, έλεγε ο κύριος πρωθυπουργός στα διαγγέλματά του, τόσο καιρό, "Μείνετε σπίτι για να προστατέψετε τις ευπαθείς ομάδες", δεν έλεγε να προστατέψουμε τον 18χρονο και τον 25χρονο που θέλει να την αράζει θα ξαναπω στα κεντρα διασκεδασης και στις ντίσκο. Εγώ πάντως, είμαι μια χαρά υγιής και δεν γουστάρω να προστατέψω αυτά τα άτονμα βάζοντας στο σώμα μου μια ξένη ουσία και να καταλήξω κι εγώ ευπαθής, επειδή εσενα έτσι σου τη βάρεσε να ρίχνεις σε ανεμβολίαστους τις ευθυνες για την κακοδιαχείριση του συστήματος υγείας. Λοιπόν, μην ξανακούσω για λαγουμάκια και σπηλιές. Γιατί αν για εμάς είναι οι σπηλιές, τότε για εσάς είναι οι γυάλες. Μπείτε σε μια γυάλα και μην ξαναβγείτε.
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:


:clapup::clapup::clapup::clapup:
και στις ντισκο θα αραζουμε και γραμμενους σας εχουμε. Ας κυκλοφορειτε με μασκες για αλλα 50 χρονια..και καλη τυχη οταν δημιουργειτε νεα μεταλλαξη που θα φατε νεα κλεισουρα και νεες απολυσεις απο τις δουλειες σας λογω 10ψηφιας υφεσης. Πας και να το παιξεις και μαγκια τρομαρα σου.Τουλαχιστον ξερω οτι ως εμβολιασμενος 24χρονος εχω πολυ περισσοτερες.."μπαλες" απο πολλους εδω μέσα
 

nicole1982

Εκκολαπτόμενο μέλος

Η nicole1982 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 299 μηνύματα.
μπλα,μπλα,μπλα..μπλα...με ασχετα και ανουσια πραγατα που κανενας δεν διαβαζει ΚΑΙ ΠΟΥ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ.ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΠΕΡΙΘΑΛΨΗ ΕΧΟΥΜΕ ΟΛΟΙ.ΤΙ ΜΑΣ ΤΣΑΜΠΟΥΝΑΣ Καιλάκι;
Η αληθεια ειναι μια.
Κανε αυτο που θες,αλλα μην θεωρεις οτι θα σου πουμε και μπραβο ή θα σε δικαιολογησουμε.
Δεν μπορει να τα θες ολα.Και την πιτα ολοκληρη και το σκυλο χορτατο.

Αναρωτιεμαι γιατι μπαινεις και γραφεις εδω προσπαθωντας να μας δικαιολογησεις τον μη εμβολιασμο σου.
ΓΙΑΤΙ; Ηρθε κανενας σπιτακι σου να σου πει εμβολιασου; Ηρθα εγω να σου ζητησω το λογο; ΟΧΙ.
Μονη σου μπηκες,γραφεις τη Μαρθα Κλαψα και ζητας και τα ρεστα.


Ε... δεν μπορεις να τα εχεις ολα κυρα μου.Κανε οτι θες,αλλα δεν θα παρουσιαζεις το ασπρο/μαυρο ,δεν θα καταργησεις εσυ την επιστημη,ουτε την κοινωνια και τους νομους της.

Εξαλλου ΕΣΥ απο οτι ειδα ησουν και ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΜΑΣΚΑΣ !!! :hehe:

Λοιπον,κατσε στα αβγα σου και μην μιλας.Διοτι λες ψεκασμενιες και εκτιθεσαι και χειροτερα τα κανεις.
Δεν θα χασω αλλο χρονο μαζι σας.Δεν τον αξιζετε.

Αλλα πληζ αγαπουλα,οχι να αμς βγαινεις και απο πανω.
Θα τα βρειτε μπροστα σας αυτα.Η ζωη απλα θα σας ξερασει.
Όσο έχεις δικαίωμα να μπαίνεις εσύ εδώ μέσα και να τσαμπουνάς τον εμβολιασμό σου, αλλο τοσο εχω κι εγώ να μπαίνω και να τσαμπουνάω τον μη εμβολιασμό μου. Άντε κάτσε και διάβασε αυτά που γράφω πρώτα και μετά μπορείς να αραδιάζεις κατηγορίες. Αλλά...ξέρεις κάτι; Οι περισσότεροι του συναφιού σου, έτσι έχουν μάθει, να κρίνουν χωρίς να διαβάζουν αυτά που γράφει ο άλλος, γιατί σιγά μη δώσουν σημασία σε ολόκληρο σεντόνι που έχει γράψει κάποιος. Για τοση βαρεμάρα μιλάμε ότι κουβαλάνε υτα μυαλά τους.

Ναι, ήμουν κατά της μάσκας. Και εξακολουθώ να την έχω στο πηγούνι μου. Κι εκεί κουμάντο θα μας κάνεις; Σιγά μην κάθομαι με 30 βαθμούς να εισπνέω τα χνώτα μπου. Μπουουου. Μπες τώρα στη γυαλίτσα σου,μην σε κολλήσω κοροιδοιό, επιστήμονα της δεκάρας. Τα πτυχία σου δεν μας έχει δείξει ακόμα, να τα κορνιζάρεις στο φόρουμ.
 

Paragontas7000

Διάσημο μέλος

Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 21 ετών. Έχει γράψει 2,643 μηνύματα.
Εξηγήστε μου κάτι οι μη ψέκες.

1) Μεταδίδουν την νόσο οι εμβολιασμένοι ;
2) Μπορούν να νοσήσουν οι εμβολιασμένοι ;
3) Για ποιο λόγο δεν υποβάλλονται σε έλεγχο pcr εφόσον μπορούν να μεταδώσουν τον ιό ;
4) Για ποιο λόγο να τους δοθεί πρόσβαση σε δραστηριότητες ενώ οι ίδιοι μπορεί να είναι φορείς του ιού ;
Μεταδιδουν τον ιο(πιο δυσκολα) αλλα δεν νοσουν βαρια(σχεδον καθολου δηλάδη).Θα τους δωθει προσβαση σε δραστηριοτητες γιατι ενα ακομα λοκνταουν ειναι αδυνατο να γινει(οι λογοι προφανεις) και θα χρειαστουν μετρα για να μη θρηνησουμε 1000δες ψεκασμενους την ημερα(τα μετρα τους ψεκες θα προστατευουν).
 
Επεξεργάστηκε από συντονιστή:

nicole1982

Εκκολαπτόμενο μέλος

Η nicole1982 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 299 μηνύματα.
Ε
και στις ντισκο θα αραζουμε και γραμμενους σας εχουμε. Ας κυκλοφορειτε με μασκες για αλλα 50 χρονια..και καλη τυχη οταν δημιουργειτε νεα μεταλλαξη που θα φατε νεα κλεισουρα και νεες απολυσεις απο τις δουλειες σας λογω 10ψηφιας υφεσης. Πας και να το παιξεις και μαγκια τρομαρα σου.Τουλαχιστον ξερω οτι ως εμβολιασμενος 24χρονος εχω πολυ περισσοτερες.."μπαλες" απο πολλους εδω μέσα
Οι μεταλλάξεις δημιουργήθηκαν με το που άρχισαν οι εμβολιασμοί. Κανένας ανεμβολιαστος δεν φταίει.
Εγώ είμαι ήδη άνεργη. Δεν έχω να φάω καμία απόλυση. Αλλά και να εργαζόμουνα, όποιος με απειλούσε με απόλυση και με εξανάγκαζε σε εμβολιασμό θα έτρωγε καταγγελία, θα του ζητούσα να μου υπογράψει εγγύηση να πληρώνει αποζημιωση για οποιαδήποτε παρενέργεια και να μου φέρει και τους νόμους, ελληνικούς και διεθνεις, καθως και τον κώδικα ιατρικής δεοντολογίας οπου αναφέρονται όλα αυτα για τους υποχρεωτικούς εμβολιασμούς. Επίσης, δεν κυκλοφορώ με μάσκα, παρα μόνο στα σουπερ μάρκετ και δεν έχω στείλει μήνυμα εδώ και έναν χρόνο για να μπορέσω να πάω στο επόμενο οικοδομικό τετράγωνο να πετάξω τα σκουπίδια μου, επειδή έτσι αποφάσισαν κάποια λαμόγια.
Η 10ψήφια ύφεση έχει αρχίσει να εμφανίζεται πολύ πριν τον κοροιδοιο. 3 μνημόνια είναι αυτά, αλλα εσείς έχετε μνήμη χρυσόψαρου.
Η υποχρέωσή μου θα ξαναπώ τελείωσε απο τη στιγμή που ευπαθείς ομαδες και ηλικιωμένοι για τους οποιους έμεινα μέσα από πέρσι τον Μάρτιο έχουν τώρα τα εμβολιάκια τους και μπορούν να προστατευτούν. Οπότε, καμια κλεισούρα δεν θα με φάει, θα πηγαίνω κι εγω το παιδάκι μου στο εξοχικό του όπως και οι συμμαθητές του με γονεις αστυνομικούς που τόσο καιρό παιρνούσαν παράνομα 3 νομους εν καιρώ καραντίνας μονο και μόνο λογω της ιδιότητάς τους.
 

Lancelot

Περιβόητο μέλος

Ο Lancelot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 4,636 μηνύματα.
Μεταδιδουν τον ιο(πιο δυσκολα) αλλα δεν νοσουν βαρια(σχεδον καθολου δηλάδη).Θα τους δωθει προσβαση σε δραστηριοτητες γιατι ενα ακομα λοκνταουν ειναι αδυνατο να γινει(οι λογοι προφανεις) και θα χρειαστουν μετρα για να μη θρηνησουμε 1000δες ψεκασμενους την ημερα(τα μετρα τους ψεκες θα προστατευουν).
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
Άρα είναι πηγές μετάδοσης, όπως άλλωστε συμβαίνει και με τον ιό της γρίπης. Επομένως ποια είναι η διαφορά τους με έναν ανεμβολίαστο ψεκασμένο ; Καμία, ειδικά στις μικρότερες ηλικίες απολύτως καμία.

Έτσι λοιπόν, έχουμε και τους εμβολιασμένους απροστάτευτους διότι μπορούν να μεταδώσουν τον ιό και ένα τέταρτο κύμα να αναπτυχθεί τον Σεπτέμβριο στην Ελλάδα.
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:


Έκανες το εμβόλιο και ποιο ήταν το όφελός σου ; Ότι εξάλειψες την πιθανότητα βαριάς νόσησης που είναι 0,0000000000 % ; Ό,τι έδωσες συγκατάθεση να εκτεθείς σε παρενέργειες οι οποίες δεν έχουν ερευνηθεί (όποιες είναι αυτές )
και στις ντισκο θα αραζουμε και γραμμενους σας εχουμε. Ας κυκλοφορειτε με μασκες για αλλα 50 χρονια..και καλη τυχη οταν δημιουργειτε νεα μεταλλαξη που θα φατε νεα κλεισουρα και νεες απολυσεις απο τις δουλειες σας λογω 10ψηφιας υφεσης. Πας και να το παιξεις και μαγκια τρομαρα σου.Τουλαχιστον ξερω οτι ως εμβολιασμενος 24χρονος εχω πολυ περισσοτερες.."μπαλες" απο πολλους εδω μέσα

Εν τω μεταξύ όσα γράφεις είναι εκτός τόπου και χρόνου και κανένα δεν μπορεί να συμβεί.

Αλλά είπαμε όποιος δεν είναι με το σύστημα είναι ψεκασμένος.
Η απορία μου είναι αναπάντητη, πώς με τόση ευκολία εμπιστεύεστε τον Χ Βασιλακόπουλο και όχι τον Υ Ιωαννίδη
 
Επεξεργάστηκε από συντονιστή:

Lancelot

Περιβόητο μέλος

Ο Lancelot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 4,636 μηνύματα.
Γιατί δεν πρέπει να κάνει εμβολιασμό στα παιδάκια ;
 
Επεξεργάστηκε από συντονιστή:

Paragontas7000

Διάσημο μέλος

Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 21 ετών. Έχει γράψει 2,643 μηνύματα.
Άρα είναι πηγές μετάδοσης, όπως άλλωστε συμβαίνει και με τον ιό της γρίπης. Επομένως ποια είναι η διαφορά τους με έναν ανεμβολίαστο ψεκασμένο ; Καμία, ειδικά στις μικρότερες ηλικίες απολύτως καμία.

Έτσι λοιπόν, έχουμε και τους εμβολιασμένους απροστάτευτους διότι μπορούν να μεταδώσουν τον ιό και ένα τέταρτο κύμα να αναπτυχθεί τον Σεπτέμβριο στην Ελλάδα.
Έκανες το εμβόλιο και ποιο ήταν το όφελός σου ; Ότι εξάλειψες την πιθανότητα βαριάς νόσησης που είναι 0,0000000000 % ; Ό,τι έδωσες συγκατάθεση να εκτεθείς σε παρενέργειες οι οποίες δεν έχουν ερευνηθεί (όποιες είναι αυτές )


Εν τω μεταξύ όσα γράφεις είναι εκτός τόπου και χρόνου και κανένα δεν μπορεί να συμβεί.

Αλλά είπαμε όποιος δεν είναι με το σύστημα είναι ψεκασμένος.
Η απορία μου είναι αναπάντητη, πώς με τόση ευκολία εμπιστεύεστε τον Χ Βασιλακόπουλο και όχι τον Υ Ιωαννίδη
η διαφορα με εναν ψεκασμενο ειναι ο τελευταιος γεμιζει τις μεθ.Τιποτα αλλο.Και δυστυχως αντιθετα με τους προηγουμενους μηνες δεν θα μπορει να προστατευτει απο το κρατος και απο την κοινωνια καθως η ζωη προχωραει.
 
Επεξεργάστηκε από συντονιστή:

Paragontas7000

Διάσημο μέλος

Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 21 ετών. Έχει γράψει 2,643 μηνύματα.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Top