Είπαμε ότι οι μεταλλάξεις εμφανίστηκαν από τότε που ξεκίνησαν οι εμβολιασμοί. Σου λέει κάτι αυτό κυρά πουπουλίνα; Και στο κάτω κάτω θα σε ξαναρωτήσω, τι σε νοιάζει εσένα αν εμείς κάνουμε μεταλλάξεις και αρρωστήσουμε. Εσύ δεν είσαι προστατευμένη;
Αυτή είναι η φυσιολογική πορεία του ιού, να κάνει μεταλλάξεις, μέχρι να αρχίζει να προσαρμόζεται στο περιβάλλον και να αρχίζει να εξασθενεί. Συνήθως τις μεταλλάξεις τις κάνει ο ιός για να αποδυναμωθεί, αλλο που τα μεσα μαζικής αποβλάκωσης προσπαθούν να σας πείσουν για το αντίθετο. Άλλωστε και αυτα τα εμβόλια θα γίνουν σαν της γρίπης και θα επαναλαμβάνονται κάθε χρόνο. Άρα, ποια η διαφορά του ιού αυτού από τη γρίπη; Μα γιατί άλλο παρά να σπείρουν τον πανικό και ο κόσμος να υπακούει στα παράλογα μέτρα τους.
Θα σου ξαναπώ ότι εγώ ήδη είμαι άνεργη, δεν έχω τίποτα να περιμένω από το κράτος. Το σχολείο των παιδιών μου είναι κατασκευασμένο από container και δημόσια ιατροφαρμακευτική περίθαλψη δεν έχω, αν και πληρώνω κανονικά τους φόρους μου. Επίσης, θα σου ξαναπω ότι οι δικοί μου αναγκάζονται να πληρώνουν τη μισή τους σύνταξη ο καθένας σε ιδιωτικά ασφάλιστρα,παρόλο που τόσα χρόνια τους έκαναν κρατήσεις απο τον μισθό για να έχουν δημόσια ιατροφαρμακευτική περίθαλψη. Γιατί, αν δεν τα πληρώνουν, ξέρουν πολύ καλά ότι έτσι και βρεθούν στην ανάγκη του νοσοκομείου, θα πάνε σαν το σκυλί στ'αμπέλι, δίπλα από κανέναν πακιστανό.
Βέβαια, εγώ δεν έχω αυτή τη δυνατότητα να πληρώνω ασφάλιστρα 600Ε το μήνα. Όμως, οι δύο θέσεις που έχουν αφήσει κενές οι δικοί μου γονείς στο δημόσιο νοσοκομείο, να ξέρεις ότι ανήκουν σίγουρα σε μένα, θες δε θες. Αν νομίζεις ότι ανήκουν σε σενα, είσαι πολύ γελασμένη. Όχι βέβαια ότι θα τις χρησιμοποιήσω, γιατί πολύ απλά θα επαναλάβω ότι κάθε φορά που τυχαίνει να μπω σε δημόσιο νοσοκομείο, απογοητεύομαι και αναγκάζομαι να στραφώ σε ιδιωτικό. Αν τις χάριζα σε κάποιον, θα ήταν κάποιος που τουλάχιστον ξέρει να εκφράζεται κόσμια απέναντι σε όποιον έχει αντίθετη άποψη.
Πρόσφατο παράδειγμα, ότι δεν σου έφραξα το σύστημα υγείας : όταν με πήραν απο το σχολείο ότι το παιδί μου έπεσε και χτύπησε με το κεφάλι προς τα πίσω. Η μόνη φορά που το πήγα σε δημόσιο, στο Παίδων Πεντέλης, γιατί έτυχε και είχα δουλέψει λίγους μήνες πιο πριν στο συγκεκριμένο νοσοκομείο, ήταν κοντά μου και ήξερα ότι σε σχέση με τα άλλα μεγαλα δημόσια παιδιατρικά νοσοκομεία δεν έχει καμία σχέση από άποψη συνθηκών καθαριότητας, καμία σχέση στο θέμα αναμονής. Το πήγα το παιδί στον χειρουργό. Ευτυχώς δεν είχε κάτι σοβαρό, όμως μου συνέστησε να το δει και νευροχειρουργός. Η συγκεκριμένη ειδικότητα υπάρχει μόνο στο Παιδων στο Γουδί. Ε, λοιπόν, ούτε πάτησα το πόδι μου, γιατί ήξερα ότι θα περιμένω 8 ώρες και θα μπορούσε όλο και κάτι να αρπάξει από εκεί μεσα. Το πήγα το παιδι σε ιδιωτικό, πλήρωσα 100Ε και η ομαδική ασφάλεια που έχει ο σύζυγός μου, δεν μας αποζημίωσε τίποτα απολύτως.
Πού ειναι, λοιπόν, η δημόσια περίθαλψη που δικαιούμαι;
Κι εμεις ακούμε τους επιστήμονες, όχι τα κομματόσκυλα, όπως τους λες, όμως εκείνους που έχουν αντίθετη άποψη από τους επιστήμονες που ακούς εκεί.
Θέλεις, δηλαδή, να μου πεις ότι όλοι οι γιατροί συμφωνούν μεταξύ τους; Γιατί,εδώ σε οφθαλμίατρο παω το παιδί μου και ο ένας από μεγάλη ιδιωτική οφθαλμιατρική κλινική μου λέει δεν χρειάζεται να φορέσει γυαλιά και ο άλλος από πιο μικρή ότι πρέπει. Πας σε 2 ορθοπεδικούς και ο ένας θα σου στήσει απλή ξεκούραση και ο άλλος θα σου πει μπες κατευθείαν στο χειρουργείο.
Και...για να μη λέω γενικόλογα έχω και προσφατη προσωπική εμπειρία. Πέρσι τον Μάρτιο, λοιπόν, είχα για κάποιες μέρες έναν πίμονο βήχα. Ήξερα ότι στην περιοχή μου η ομαδική ασφάλεια συνεργαζόταν με ένα παθολόγο, στον οποίο βεβαια είχα ξαναπάει. Πήγα, λοιπόν, σε αυτόν με αποτέλεσμα να μου πει ότι δεν έχω κάτι και απλώς να μου δώσει να παίρνω trebon και αποσυμφορητικό. Ο βήχας συνεχίστηκε και την επόμενη μέρα, τον πήρα τηλέφωνο, με ξαναέστειλε στο φαρμακείο, στην κατάστασή μου για να με βάλει να πάρω ένα χάπι με κορτιζόνη και κάποια άλλα για το άσθμα. Εγώ εκεί έμεινα κάγκελο, καθώς δεν έχω άσθμα, αλλά είπα να τον ακούσω γιατί σκέφτηκα τηνιδιότητά του. Πήρα τα χάπια, αλλά ο βήχας χειροτέρευε, αντι να καλυτερέυει. Τον ξαναπήρα τηλέφωνο και με ξαναέστειλε τρίτη φορα, για augmentin αυτή τη φορά. Ξεκίνησα την αντιβίωση. Στο μεταξύ έρχεται Κυριακή και ξυπνάω με ένα βουλωμένο αυτί. Καθώς δεν ήθελα να τρέχω μεσα στην καραντίνα σε δημόσιο νοσοκομείο, για να μην σου επιβαρύνω το σύστημα αλλα και για να μην κολλήσω και τίποτα από εκεί, πήρα την ασφάλεια να μου στείλει εναν γιατρό στο σπίτι. Ευτυχώς ο άνθρωπος ήρθε απο Πειραια, στην άλλη άκρη. Με εξέτασε και μου βρήκε φαρυγγίτιδα-λαρυγγίτιδα. Μου συνέστησε αφωνία και μου έδωσε για μια βδομάδα δύο αντιβιώσεις. Έτσι, άρχιζα να συνέρχομαι. Επικοινωνούσα για μια βδομάδα με τα παιδιά μου με μηνύματα σε χαρτί. Αν δεν τον είχα φωνάξει και συνέχιζα τα ματζούνια του πρώτου γιατρού θα μου το είχε γυρίσει σε πνευμονία και ίσως είχα βρεθεί και στο νοσοκομείο.
Κατάλαβες, τώρα; Άλλη πρακτική ακολούθησε ο ένας παθολογος και άλλη ο άλλος. Άλλη άποψη είχε ο ένας γιατρός για το θέμα μου και άλλη ο άλλος. Και μου λες ότι στο θέμα του κορονοιου πρέπει οι δικοί σου γιατροί να συμφωνούν με τους γιατρούς που ακούω εγώ;
Επίσης, υποτίθεται ότι μας κλείσανε πέρσι μέσα για προστασία των ηλικιωμένων και των ευπαθών ομάδων, μέχρι να βρεθούν τα εμβόλια. Με ποια λογική μου λες κυρά μου ότι εγώ βλάπτω την κοινωνία, όταν εγώ κάθομαι μέσα για να προστατέψω αυτές τις ομάδες, όταν έχω να πάω το παιδι μου στο χωριό του, έναν χρόνο. Δεν μπορεί να ξεσκάσει το παιδί μου, να δει λίγο οξυγόνο στην εξοχή και συμμαθήτριά του που η μάνα της είναι στην αστυνομία σηκωνόταν σαββατοκύριακο και πήγαινε στο χωριό της και άλλαζε 3 νομούς, παρα την απαγόρευση κυκλοφορίας από νομό σε νομό και Δευτέρα γύριζε και έμπαινε στην τάξη του παιδιύ μου. Έκανε, λοπόν, το παιδί την εκδρομή του, μονο και μόνο επειδή η μάνα του είναι μεσα στα κόλπα και είχε το δικαίωμα να μετακινείται.
Και...μου λες να τρέχω εγώ να εμβολιαστώ, να τρέξω να εμβολιάσω το παιδί μου για να δώσω το πράσινο φως στους κυβερνώντες να συνεχίσουν τα παράλογα μέτρα τους, να συνεχίσω εγώ να είμαι κλειδαμπαρωμένη και οι άλλοι να συνεχίσουν να μου κάνουν τα ταξιδάκια τους ανενόχλητοι μόνο και μόνο επειδή είναι στην αστυνομία.
Ωραία αξιοκρατία έχουμε. Για αυτό μη μου μιλάς εμένα για δικαιώματα και υποχρεώσεις.
Η υποχρέωσή μου τελείωσε από τη στιγμή που οι ηλικιωμένοι και οι ευπαθείς ομάδες έχουν πλέον εμβόλιο να προστατευτούν, αν θέλουν. Έτσι, έλεγε ο κύριος πρωθυπουργός στα διαγγέλματά του, τόσο καιρό, "Μείνετε σπίτι για να προστατέψετε τις ευπαθείς ομάδες", δεν έλεγε να προστατέψουμε τον 18χρονο και τον 25χρονο που θέλει να την αράζει θα ξαναπω στα κεντρα διασκεδασης και στις ντίσκο. Εγώ πάντως, είμαι μια χαρά υγιής και δεν γουστάρω να προστατέψω αυτά τα άτονμα βάζοντας στο σώμα μου μια ξένη ουσία και να καταλήξω κι εγώ ευπαθής, επειδή εσενα έτσι σου τη βάρεσε να ρίχνεις σε ανεμβολίαστους τις ευθυνες για την κακοδιαχείριση του συστήματος υγείας. Λοιπόν, μην ξανακούσω για λαγουμάκια και σπηλιές. Γιατί αν για εμάς είναι οι σπηλιές, τότε για εσάς είναι οι γυάλες. Μπείτε σε μια γυάλα και μην ξαναβγείτε.
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 13 Ιουνίου 2021