Έγκλημα στη Δάφνη: σκότωσε τη γυναίκα του επειδή τη "ζήλευε"

Πουπουλίνα

Επιφανές μέλος

Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Ζωγράφος και μας γράφει απο Κόρινθος (Κόρινθος). Έχει γράψει 29,961 μηνύματα.
Εχει καποιο νοημα να κουνας το δαχτυλο σε γυναικες που μεγαλωσαν ετσι; θα σε ακουσουν και ξαφνικα θα γινουν πιο εξυπνες και ωριμες; Για να διαλεγουν σωστα πρεπει να εχουν μεγαλωσει σωστα με σωστα προτυπα.

Αν είναι δυνατόν να ακούω ότι "κουνάω το δάχτυλο" κιόλας επειδή ενημερώνω για τα προφανή. Κανένα δάχτυλο δεν κουνάω, αλλά επειδή είναι και επάγγελμά μου, μάντεψε, έχει πολύ μεγάλο νόημα να εξηγείς κάποια τέτοια πράγματα σε μια γυναίκα, ώστε (παρόλο που μεγάλωσε με τέτοια πρότυπα που λες) να αλλάξει και να κατανοεί πως να ξεχωρίζει τους μαλάκες.

Και, μάντεψε, και αυτό είναι δράση κατά της πατριαρχίας που λες. Η κάθε γυναίκα θα πρέπει να φύγει από τη θέση του θύματος και της "μαθημένης ανημπόριας", να αποκτήσει αυτοεκτίμηση, αυτοπεποίθηση και ενδυνάμωση ώστε να γίνει ανεξάρτητη.
Ηλία δεν καταλαβαινεις οτι οταν η γυναικα εχει μεγαλωσει με λαθος πρωτυπα και λαθος τροπο δεν υπαρχει περιπτωση να μαθει τιποτα.
Η προσωπικοτητα ξαναλεω,εχει διαμορφωθει μεχρι 4 χρονων,ψαξτο οσο θες.Η βασικη τουλαχιστον.

Καλες ειναι οι εξηγησεις αλλα για να λυθει το προβλημα δεν θα πας στα παιδια ..ΑΛΛΑ ΣΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ....αυτο εξηγω τοσες ωρες.

Αν τα παιδια μεγαλωσουν ΠΑΤΡΙΑΡΧΙΚΑ με την υποτιμηση της γυναικας εμμεσα η αμμεσα,η ζημια εχει γινει.

Το αν τους λεμε κοιταχτε να δειτε..μαλακες παντα θα υπαρχουν εσεις θα μαθετε να διαλλεγετε τους σωστους,καταρχην για να διαλλεξουν σωστους ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ,για να υπαρξουν πρεπει να σταματησει η ΠΑΤΡΙΑΡΧΙΑ διοτι αυτη δημιουργει ολη την υποτιμηση της γυναικας και με τα επακολουθα τα αναλογα και οι γυναικες ΝΑ ΜΕΓΑΛΩΝΟΥΝ ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΟΥΝ ΜΑΘΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΔΥΕΣΤΕΡΕΣ ΤΟΥ ΑΝΤΡΑ.
Αυτο προυποθετει ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΜΗ ΠΑΤΡΙΑΡΧΙΚΟ.

Τελεια και παυλα/
Καλο ειναι να παραδεχομναστε οτι καποια πραγματα δεν τα εχουμε σκεφτει.
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:

Έχεις πάρει μπροστά και λες μόνο αυτά που θέλεις να πεις, λες και είσαι σε καμιά διαδήλωση, και δεν διαβάζεις τίποτα απο όσα σου γράφουν. Δεν χρειάζεται να έχεις abusive πατέρα για να μπλέξεις με μαλάκα, ή για να γίνεις μαλάκας. Ναι μεν ισχύει σε κάποιες περιπτώσεις, αλλά δεν εξηγεί το φαινόμενο στην πλήρη έκταση του. Αυτό λέμε τόση ώρα. Αυτό τόνισε και ο Ηλίας. Ότι αυτά τα άτομα είναι master στο manipulation, και ικανά να σε πείσουν οτι είναι οι πιο καλοί άνδρες του κόσμου. Ώσπου να σε παγιδεύουν και εμφανίζουν τον πραγματικό τους εαυτό.

Δεν με κουράζει η λέξη. Με κουράζει ο τρόπος που κάνεις "συζήτηση". Ο οποίος περιλαμβάνει το να επιβάλλεις την θεωρία σου σε οποιονδήποτε άλλο τολμάει να εκφέρει έστω και στο ελάχιστο διαφορετική άποψη απο εσένα λες και γνωρίζεις την απόλυτη αλήθεια, και οι υπόλοιποι είμαστε τυφλοί ή πολύ χαζοί για να καταλάβουμε.
Οχι το παραδεχτηκες η λεξη σε πειραζει και ειναι αυτονοητο το γιατι.Κια βεβαια τα εχουμε βαλει αυτα σε αρθρα,κανενας δεν παραδεχεται οτι ειναι υπερ της πατριαρχιας και βεβαια η πατριαρχια ειναι αειφορα και ειδαμε πως γινεται και μοντερνα.

Οφειλεις να σκεφτεις σοβαρα.

Κατα τα αλλα ξαναλεω δεν με ενδιαφερει καθολου τι σε κουραζει και τι οχι.Θα λεω οχι μονο αυτα που πιστευω,αλλα και αυτα που ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΛΕΝΕ. :D
 

Guest 209912

Επισκέπτης

αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.
Αυτό ξαναειπώθηκε αλλά για μένα δεν στέκει .Είναι σαν να λέμε ότι μια νταρντάνα γυναίκα ή ένας γυμνασμένος άνδρας έχει μεγαλύτερες πιθανότητες να βιαιοπραγήσει . Εγώ πιστεύω ότι είναι και και η φύση των αντρών ( σεξιστικό αλλά εγώ δεν είπα ποτέ ότι είμαστε ίδιοι ή δεν κάνω διακρίσεις ) που μπλέκουν σε καβγάδες συχνότερα δολοφονούν ,δολοφονούνται και αυτοκτονούν επίσης συχνότερα, οπότε οι γυναίκες θα γλίτωναν; και η πατριαρχία που το ενισχύει και αυτά που λέει η πουπουλίνα γιατί ίσως η πατριαρχία υποσκάπτει την ειρήνη γενικότερα και φέρνει τη βία. Αν ψάχνουμε τουλάχιστον κάτι καθολικό να το αποδώσουμε κάπου και όχι φταίει η καραντίνα ή τα ψυχολογικά του κάθε ένα , που φταίνε και αυτά για ότι συμβαίνει γενικά.

Και αυτή με το βιτριόλη το πέταξε στην ανταγωνίστρια, δεν πήγε να μαχαιρώσει τον σύντροφό της, δεν μοιάζει τόσο . Η ζήλια είναι ο πυλώνας του μονογαμικού δεσμού στην ουσία, αλλά μπορεί να εκδηλώνεται αλλιώς στο κάθε φύλο , δεν το έχω σκεφτεί.

Επιθυμία φόνου δεν νομίζω να έχει κανείς , απλά είναι βίαιος και καταλήγει χωρίς να το θέλει και στο έγκλημα γιατί δεν νομίζω να είναι κανείς ηλίθιος να θέλει να πετάξει τη ζωή του . Μπορεί να υπάρχει και γενετική προδιάθεση αλλά και έτσι να είναι θέλουμε και το περιβάλλον δεν γεννιέται κανείς βίαιος . Το ''μια χαρά'' μπορεί να είναι φαινομενικό . Δεν σημαίνει ότι αν δεν γίνονται έκτροπα σπίτι μου θα βγω και ισορροπημένος .

Όταν ένας άντρας είναι ζηλιάρης θα ξεσπάσει βίαια στην γυναίκα απλά και μόνο επειδή μπορεί. Οι γυναίκες κάνουν επίσης το ίδιο όταν τις παίρνει, όταν δηλαδή ο άντρας είναι παθητικός και δέχεται να φάει ξύλο μια χαρά τον δέρνουν (και τρώει και το γιουχάρισμα όλης της κοινωνίας επίσης), οι λεσβίες μια χαρά δέρνονται, και μια χαρά δέρνουν οι μανάδες τα παιδιά τους και πολύ περισσότερο από τους πατεράδες. Ας αφήσουμε λοιπόν την καραμέλα οι άντρες δέρνουν γιατί πατριαρχία. Όλοι οι άνθρωποι που έχουν τάση προς τη βία δέρνουν όταν μπορούν να δείρουν.

Οι άντρες είναι πιο ευαίξαπτοι και παρορμητικοί λόγο τεστοστερόνης, αλλά αν θέλουμε να λέμε για σεξισμό και πατριαρχία, ας θυμηθούμε πως υπάρχει και ένας ολόκληρος κλάδος της "πατριαρχίας" που λέει πως είναι ντροπή να βαράμε γυναίκες, και το μαθαίνουν και τα αγοράκια από νωρίς στο σχολείο. Επίσης για δοκίμασε να δείρεις μια γυναίκα δημόσια να δεις πόσοι άντρες θα σπεύσουν αμέσως να σε σταματήσουν, και δοκίμσε και το αντίθετο να δεις πόσα γέλια θα πέσουν.
 

Samael

Τιμώμενο Μέλος

Ο Samael αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει απο Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 10,546 μηνύματα.
Οχι το παραφεχτηκες η λεξη σ επειραζει και ειναι αυτονοητο το γιατι.
Οφειλεις να σκεφτεις σοβαρα.
Κατα τα αλλα ξαναλεω δεν μεε νδιαφερει καθολου τι σε κουεραζει και τι οχι.Θα λεω οχι μονο αυτα που πιστευω,αλλα καια υτα που ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΛΕΝΕ. :D

Όχι δεν με πειράζει καθόλου η λέξη, γιατί ούτως η άλλως πριν είπα οτι είμαστε το πιο βίαιο και βάρβαρο φύλο και μάλιστα εκ φύσεως, και ίσα ίσα είπα οτι δεν είναι καθόλου σεξιστική άποψη αλλά μια αλήθεια ,που αποδεικνύεται απο τα ιστορικά γεγονότα :D . Αλλά σε βολεύει το σενάριο να έχω θέμα με την λέξη γιατί αυτό σε κόφτει μόνο να περάσεις απο το όλο θέμα, την άποψη σου :D . Και όχι η συζήτηση ή η ουσιαστική ανάλυση του θέματος :D.
 

Πουπουλίνα

Επιφανές μέλος

Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Ζωγράφος και μας γράφει απο Κόρινθος (Κόρινθος). Έχει γράψει 29,961 μηνύματα.
Όχι δεν με πειράζει καθόλου η λέξη, γιατί ούτως η άλλως πριν είπα οτι είμαστε το πιο βίαιο και βάρβαρο φύλο και μάλιστα εκ φύσεως και ίσα ίσα είπα οτι δεν είναι καθόλου σεξιστική άποψη. Αλλά σε βολεύει το σενάριο να έχω θέμα με την λέξη γιατί αυτό σε κόφτει μόνο να περάσεις απο το όλο θέμα :D.
Μα εσυ λες οτι εγω τα λεω λαθος.Καιε συ ειπες οτι κουραστικες ολο με την πατριαρχια.
Κια σε ερωτω και θελω απαντηση.
Πιστευεις οτι ο τροπος που μεγαλωνουν τα παιδια ειναι αυτα που δινουν το παραδειγμα και τα βοηθουν να α ναπτυξουν σωστη προσωπικοτητα ναι ή οχι;
Που ακριβως διαφωνεις σε αυτα που λεω για τις οικογενειςς παραπανω; ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ;
Η απλα τι λες για να μου την πεις; κλασσικα;
 
Τελευταία επεξεργασία:

Guest 528707

Επισκέπτης

αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.
Ποιό ειναι ακριβώς το τσουβάλιασμα, μίλησα για τους μπάτσους και αν δεν καταδέχεσαι πως υπάρχον μπάτσοι και μπατσίλα στην χώρα μας τότε ζεις σε άλλη χώρα ή δεν ενημερώνεσαι.

Όχι δεν το δέχομαι ότι υπάρχουν μόνο μπάτσοι ..
Υπάρχουν και αστυνομικοί που είναι στο σώμα και θυσιάζονται για αυτό ή βοηθάνε όπως μπορούν .

Έχω πλέον πολύ προσωπικές εμπειρίες και για το ήθος των παιδιών και για τις αξίες τους και είναι πολύ περήφανη που ανήκει εκεί μέλος της οικογένειάς μου .
Ποια αθλήματα και δυσκολία στα αθλήματα; Να τα χέσω. Για ψυχολογικά και ψυχομετρικά τέστ μιλάω και ψυχανάλυση των υποψηφίων.
Γίνονται αυτα; Γίνονται και στην πορεία; Όσο υπηρετούν;

Μόνο να τα χεσεις μπορείς και όχι να τα περάσεις αν υποβαθμίζεις όλο αυτό τον κόπο και την αγωνία των παιδιών και είναι πραγματικά τραγικό αυτό που διαβάζω και λυπάμαι πάρα πολύ ...

Φυσικά και γίνονται !
Έχεις μήπως εμπειρία ότι δεν γίνονται ?
Γιατί εγώ έχω πολύ πρόσφατη ότι γίνονται και μάλιστα όταν διαπίστωσα πόσοι άοπλοι αστυνομικοι υπηρετούν αυτή την στιγμή ...
Νιώθω για να βγαλεις κατι αρνητικο απο αυτο που εγραψα μαλλον επηρεαζεσαι προσωπικα καπως και δεν θελω για κανεναν λογο να συνεχισω αυτην την συζητηση γιατι εγινα πολυ ξεκαθαρη στο αρχικο ποστ για ποιους μιλαω.
Εγώ αντιλαμβάνομαι την εμπάθεια και τον λογο που κρύνειςκαι υποβαθμίζεις εσύ όλο αυτό .
Εγώ τι αρνητικό να βγάλω όταν εσύ η ίδια στο τέλος αντιλβανεσαι πως αυτά που ποσταρες είναι άκρως προσβλητικά και θηγουν άτομα ...

Υποτιμάς διάβασμα και κόπο πολλών παιδιών ...

Φυσικά και ειναι ξεκαθαρη η πρόθεση σου γιατί δεν υπάρχει ούτε μία αναφορά ξεχωριστή γι αυτους που ανήκουν σε αυτή την κατηγορία και δεν με ενδιαφέρει αν θα συνεχίσεις η όχι την κουβέντα .

Το δικαίωμα μου να πω την γνώμη μου δεν μου το σταματά κανένας χωρίς να μπαινω σε χαρακτηρισμους πάλι


Μην εθελοτυφλούμε, ειναι γελοιο.
Απο εθελοτυφλία φτασαμε εως εδω.
Με συγχωρείς αλλά γελοίο και "φασιστικό" είναι το να βλέπει κάποιος την μονόπλευρη πλευρά ενός ζητήματος 😉

Είδαμε τα αποτελέσματα αυτού πολύ πρόσφατα και πόσο ανεγκεφαλους πολίτες έχουμε .

Μάλλον δεν μας έγινε μάθημα το να μην έχουμε τέτοιες απόψεις και να τσουβαλιαζουμε όλους τους αστυνομικούς ...
Το ότι γίνεται αιτία να την πλήρωση ΠΑΛΙ ένας ακόμα αθωως αστυνομικός που κάνει απλά την δουλειά του από ένα προκατηλημμενο και άμυαλο πολίτη να το πω πολύ ευγενικά, μας καθιστά λιγότερο παραβατικους και σώφρων από ένα μπάτσο?

Δεν νομίζω ...

Με αυτή την λογική ναι υπάρχει μεγάλο θέμα δυστηχως 😔
 

Πουπουλίνα

Επιφανές μέλος

Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Ζωγράφος και μας γράφει απο Κόρινθος (Κόρινθος). Έχει γράψει 29,961 μηνύματα.
Αν είναι δυνατόν να ακούω ότι "κουνάω το δάχτυλο" κιόλας επειδή ενημερώνω για τα προφανή. Κανένα δάχτυλο δεν κουνάω, αλλά επειδή είναι και επάγγελμά μου, μάντεψε, έχει πολύ μεγάλο νόημα να εξηγείς κάποια τέτοια πράγματα σε μια γυναίκα, ώστε (παρόλο που μεγάλωσε με τέτοια πρότυπα που λες) να αλλάξει και να κατανοεί πως να ξεχωρίζει τους μαλάκες.

Και, μάντεψε, και αυτό είναι δράση κατά της πατριαρχίας που λες. Η κάθε γυναίκα θα πρέπει να φύγει από τη θέση του θύματος και της "μαθημένης ανημπόριας", να αποκτήσει αυτοεκτίμηση, αυτοπεποίθηση και ενδυνάμωση ώστε να γίνει ανεξάρτητη
Μα εννοειται οτι οι επαγγελματιες ΟΦΕΙΛΟΥΝ να ενημερωσουν τις γυναικες για αυτα τα θεματα και εννοειται πως ειναι μερος της λυσης του προβληματος ,μαζι σου ειμια...δεν ειναι ομως η ΑΡΧΗ ΚΑΙ Η ΑΙΤΙΑ το οτι οι γυναικες διαλλεγουν λαθος,καποιες δηλαδη αυτο εξηγω.

Και βεβαια χρειαζονται βοηθεια αυτες οι γυναικες αλλα εγω το παω πιο μπροστα και εκει ειναι η ΛΥΣΗ του ολου θεματος.Στο να βρεθει η ΑΙΤΙΑ και να καταπολεμηθει.

Δεν ειναι να ΘΕΡΑΠΕΥΣΟΥΜΕ ρε Ηλια....αλλα ΝΑ ΠΡΟΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ γμτ αφου εξυπνο παιδι εισαι τα ξερεις αυτα.


Αυτο λεω τοσες ωρες τωρα.Αλλα δεν αρεσει σε καποιους( δεν μιλαω για σενα τωρα Ηλια) η αληθεια διοτι θελουν να λενε οτι οι γυναικες πρεπει να μαθουν να διαλλεγουν αλλα δεν θελουν ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΑΡΧΙΑ ΜΑΚΡΙΑ.ΤΗΝ ΘΕΛΟΥΝ ΕΔΩ.ΤΟΥς ΒΟΛΕΥΕΙ.Εκει ειναι ολο το ζητουμενο.Ναι μεν..αλλα. :D
 

Guest 209912

Επισκέπτης

αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.
Το μεγαλύτερο πρόβλημα της αστυνομίας είναι πως εκ φύσεως αποτελεί επάγγελμα που χρειάζεται high IQ ανθρώπους διότι απαιτεί ισχυρό impulsiveness control, αλλά όλοι οι high IQ έχουν πολύ καλύτερες επιλογές από την αστυνομία.
 

Guest 890013

Επισκέπτης

αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.
Όχι δεν το δέχομαι ότι υπάρχουν μόνο μπάτσοι ..
Υπάρχουν και αστυνομικοί που είναι στο σώμα και θυσιάζονται για αυτό ή βοηθάνε όπως μπορούν .

Έχω πλέον πολύ προσωπικές εμπειρίες και για το ήθος των παιδιών και για τις αξίες τους και είναι πολύ περήφανη που ανήκει εκεί μέλος της οικογένειάς μου .


Μόνο να τα χεσεις μπορείς και όχι να τα περάσεις αν υποβαθμίζεις όλο αυτό τον κόπο και την αγωνία των παιδιών και είναι πραγματικά τραγικό αυτό που διαβάζω και λυπάμαι πάρα πολύ ...

Φυσικά και γίνονται !
Έχεις μήπως εμπειρία ότι δεν γίνονται ?
Γιατί εγώ έχω πολύ πρόσφατη ότι γίνονται και μάλιστα όταν διαπίστωσα πόσοι άοπλοι αστυνομικοι υπηρετούν αυτή την στιγμή ...

Εγώ αντιλαμβάνομαι την εμπάθεια και τον λογο που κρύνειςκαι υποβαθμίζεις εσύ όλο αυτό .
Εγώ τι αρνητικό να βγάλω όταν εσύ η ίδια στο τέλος αντιλβανεσαι πως αυτά που ποσταρες είναι άκρως προσβλητικά και θηγουν άτομα ...

Υποτιμάς διάβασμα και κόπο πολλών παιδιών ...

Φυσικά και ειναι ξεκαθαρη η πρόθεση σου γιατί δεν υπάρχει ούτε μία αναφορά ξεχωριστή γι αυτους που ανήκουν σε αυτή την κατηγορία και δεν με ενδιαφέρει αν θα συνεχίσεις η όχι την κουβέντα .

Το δικαίωμα μου να πω την γνώμη μου δεν μου το σταματά κανένας χωρίς να μπαινω σε χαρακτηρισμους πάλι



Με συγχωρείς αλλά γελοίο και "φασιστικό" είναι το να βλέπει κάποιος την μονόπλευρη πλευρά ενός ζητήματος 😉

Είδαμε τα αποτελέσματα αυτού πολύ πρόσφατα και πόσο ανεγκεφαλους πολίτες έχουμε .

Μάλλον δεν μας έγινε μάθημα το να μην έχουμε τέτοιες απόψεις και να τσουβαλιαζουμε όλους τους αστυνομικούς ...
Το ότι γίνεται αιτία να την πλήρωση ΠΑΛΙ ένας ακόμα αθωως αστυνομικός που κάνει απλά την δουλειά του από ένα προκατηλημμενο και άμυαλο πολίτη να το πω πολύ ευγενικά, μας καθιστά λιγότερο παραβατικους και σώφρων από ένα μπάτσο?

Δεν νομίζω ...

Με αυτή την λογική ναι υπάρχει μεγάλο θέμα δυστηχως 😔
Κοπέλα μου είπα εγώ πως υπάρχουν μόνο μπάτσοι;
Δεν διαβάζω καν τι λες παρακάτω.Είσαι εμφανώς επηρεασμένη προσωπικά.
Δεν μπορείς να δείς κάτι πέρα απο αυτό.
Παραφράζεις όλα οσα λεω και δεν μπορώ να κάνω συζήτηση μαζί σου.
Οπότε δεν θα κάνω.
 

Johnny15

Επιφανές μέλος

Ο Γιάννης? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Άεργος/η και μας γράφει απο Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 12,749 μηνύματα.
Πρέπει να μάθουμε στις γυναίκες να επικοινωνούν με την αστυνομία αν δέχονται σωματική βία. Δυστυχώς η αστυνομία δεν μπορεί να προβλέψει τέτοια περιστατικά. Δεν γίνεται να παρέχει προστασία σε μια γυναίκα όταν δεν την αναζητήσει η ίδια.
 

Πουπουλίνα

Επιφανές μέλος

Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Ζωγράφος και μας γράφει απο Κόρινθος (Κόρινθος). Έχει γράψει 29,961 μηνύματα.
Πρέπει να μάθουμε στις γυναίκες να επικοινωνούν με την αστυνομία αν δέχονται σωματική βία. Δυστυχώς η αστυνομία δεν μπορεί να προβλέψει τέτοια περιστατικά. Δεν γίνεται να παρέχει προστασία σε μια γυναίκα όταν δεν την αναζητήσει η ίδια.
Ειδαμε που τους καλεσανε τι σκατα εκαναν.ΤΙΠΟΤΑ.Ανοιξαν παραθυρακι και εφυγαν.
Και χαρτι εισαγγελεα να μην ειχαν ΕΠΡΕΠΕ να κανουν το καθηκον τους,δηλαδη να χτυπησουν πορτουλα που ΣΑΦΩΣ ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ και να πουν το και το.
Και επειδη δεν το εκαναν βγηκαν σε διαθεσιμοτητα.
Τα σκεφτηκες πολυ αυτα που εγραψες;
 

giannhs2001

Επιφανές μέλος

Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών, επαγγέλεται Ιστορικός και μας γράφει απο Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 18,838 μηνύματα.
Βρέθηκε νέο παραμύθι τώρα για να πέφτει η ευθύνη διακριτικά στο θύμα.
 

Samael

Τιμώμενο Μέλος

Ο Samael αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει απο Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 10,546 μηνύματα.
Μα εσυ λες οτι εγω τα λεω λαθος.
Κια σε ερωτω και θελω απαντηση.
Πιστευεις οτι ο τροπος που μεγαλωνουν τα παιδια ειναι αυτα που δινουν το παραδειγμα και τα βοηθουν να α ναπτυξουν σωστη προσωπικοτητα ναι ή οχι;

Δεν είπα οτι λες κάτι λάθος per se. Είπα οτι μάλλον δεν είναι τόσο απλά τα πράγματα.
Πιστεύω οτι η διαπαιδαγώγηση είναι πολύ σημαντική και μπορεί να προλάβει πολλές καταστάσεις. Εκφράζω την αμφιβολία μου όμως οτι θα λύσει δια παντός το πρόβλημα της βίας για δύο λόγους :

1) Δεν είναι δυνατόν να αφαιρέσουμε απο το ανδρικό φύλο την επιθυμία για επιβολή, καθώς αποτελεί έμφυτο χαρακτηριστικό του. Επίσημα ίσως καταφέρουμε να είναι όλα γλυκά, αλλά ξέρουμε ότι κάτω από το τραπέζι πάντα τα πράγματα θα λειτουργούν διαφορετικά. Εαν πάρεις ιστορικά πόσες δολοφονίες έχουν γίνει, θα δεις οτι οι άνδρες σαν φύλο έχουν σκοτώσει δραματικά περισσότερους άνδρες απο ότι γυναίκες(σε πολέμους λόγου χάρη). Δεν το χρησιμοποιώ για να δικαιολογήσω οτι οι γυναικοκτονίες είναι ασήμαντες σε αριθμό, μην πάει εκεί ο νους σου. Αλλά για να τονίσω οτι το ανδρικό φύλο είναι εκ φύσεως βίαιο και αυτό είναι γεγονός, όχι σεξισμός.

2) Είναι αδύνατον να πετύχει διαπαιδαγώγηση σε καθολική κλίμακα, γιατί όπως είπε και ο Ηλίας,δεν ξέρεις τι γίνεται σε κάθε σπίτι μετά απο ένα σημείο. Και ακόμα και εαν πετύχει, πάντα θα υπάρχουν "ατέλειες". Εδώ σωστό σύστημα πανελληνίων παλεύει το κράτος μας να φτιάξει τόσες δεκαετίες και ούτε αυτό δεν μπορεί. Φαντάσου τι επιτυχία θα είχε στο να θεραπεύσει ένα τόσο σοβαρό κοινωνικό πρόβλημα.

Οπότε όλα είναι μάταια ; Σαφώς όχι. Πρέπει να προσπαθούμε να βελτιώσουμε συνεχώς την κατάσταση. Αλλά μέχρι να φτάσουμε σε ένα ικανοποιητικό σημείο, κανένα μέτρο προστασίας δεν μπορεί να θεωρηθεί υπερβολικό. Δεν κουνάμε δάχτυλο σε κανέναν, αλλά εαν αυτό ήταν αρκετό για να σωθούν ζωές, δεν βλέπω και τον λόγο να μην το κάνουμε εαν χρειαστεί. Αναμφισβήτητα όμως πρέπει να υπάρχει και δράση για θεραπευτεί το πρόβλημα μακροπρόθεσμα και όχι μόνο φαινομενολογικά.
 
Τελευταία επεξεργασία:

Guest 896561

Επισκέπτης

αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.
Καλό είναι να ανεβαίνουν οι τόνοι και να γίνεται χαμούλης που και που, φεύγουμε και από τη ρουτίνα.

Απλά να διαφωνείτε με αυτά που γράφουμε και όχι με αυτά που νομίζετε ότι γράφουμε (γενικά το λέω αυτό) γιατί έχει πολύ ζέστα και το impulsiveness control που ανέφερε ο Χάκερ πέφτει επικίνδυνα...
 

Guest 528707

Επισκέπτης

αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.
Κοπέλα μου είπα εγώ πως υπάρχουν μόνο μπάτσοι;
Δεν διαβάζω καν τι λες παρακάτω.Είσαι εμφανώς επηρεασμένη προσωπικά.
Δεν μπορείς να δείς κάτι πέρα απο αυτό.
Παραφράζεις όλα οσα λεω και δεν μπορώ να κάνω συζήτηση μαζί σου.
Οπότε δεν θα κάνω.

Καλά κάνεις και δεν θες συζήτηση
γιατί για να κάνεις πρέπει να ξέρεις να υποστηρίζεις τις απόψεις σου και τις εμπειρίες εκ των έσω για να μιλάς και όχι από δημόσιες εμπειρίες άλλων ανθρώπων ..

Μην απαντήσεις δεν χρειάζεται είναι εμφανέστατη η κατάσταση σου από το πρώτο μήνυμα σου και πολύ περισσότερο η άγνοια σου για όλο αυτό .

Η άποψη μου δεν είναι επηρεασμένη μόνο από προσωπική εμπειρία, είναι και από πολλά άλλα γεγονότα που εσύ ακόμα δεν είσαι σε θέση να δεις πόσο σημαντική είναι η συμβολή της αστυνομίας στην καθημερινή μας ζωή στην δουλειά μας (ειδικά στο κομμάτι που είναι εγώ και δίχως την άψογη συνεργασία δεν θα μπορούσα να έχω μια ομαλή επαγγελματική πορεία )και γενικά στην ασφάλεια που μας παρέχει.

Οπότε σε αυτό το κομμάτι ,ναι συζήτηση μαζί μου δεν μπορείς να κάνεις γιατί όλο αυτό το ξέρω και από την καλή και από την ανάποδη ...
 

Samael

Τιμώμενο Μέλος

Ο Samael αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει απο Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 10,546 μηνύματα.
Πρέπει να μάθουμε στις γυναίκες να επικοινωνούν με την αστυνομία αν δέχονται σωματική βία. Δυστυχώς η αστυνομία δεν μπορεί να προβλέψει τέτοια περιστατικά. Δεν γίνεται να παρέχει προστασία σε μια γυναίκα όταν δεν την αναζητήσει η ίδια.

Δυστυχώς αυτό είναι μια πραγματικότητα. Εάν η γυναίκα πει οτι όλα είναι καλά, η αστυνομία δεν μπορεί να κάνει τίποτα, τα χέρια της είναι δεμένα. Ωστόσο εδώ το πήγαν σε άλλο άκρο. Έπρεπε οπωσδήποτε να χτύπαγαν κουδούνι και να ρωτήσουν εαν όλα είναι καλά γιατί υπήρξαν παράπονα. Επίσης έπρεπε οπωσδήποτε να ζητήσει να δει την γυναίκα εαν άνοιγε αυτός. Και ένταλμα δεν χρειάζεται. Εάν η γυναίκα κλαίει και έχει κανά μαυρισμένο μάτι, νομίζω οτι είναι αυτονόητο οτι δεν χρειάζεται κάποιο ένταλμα για να επέμβει η αστυνομία. Είπαμε να τηρούμε τους νόμους αλλά και αυτοί έχουν τα όρια τους. Τι κάνει νιαου νιαου στα κεραμύδια δηλαδή.
 

Guest 890013

Επισκέπτης

αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.
Καλά κάνεις και δεν θες συζήτηση
γιατί για να κάνεις πρέπει να ξέρεις να υποστηρίζεις τις απόψεις σου και τις εμπειρίες εκ των έσω για να μιλάς και όχι από δημόσιες εμπειρίες άλλων ανθρώπων ..

Μην απαντήσεις δεν χρειάζεται είναι εμφανέστατη η κατάσταση σου από το πρώτο μήνυμα σου και πολύ περισσότερο η άγνοια σου για όλο αυτό .

Η άποψη μου δεν είναι επηρεασμένη μόνο από προσωπική εμπειρία, είναι και από πολλά άλλα γεγονότα που εσύ ακόμα δεν είσαι σε θέση να δεις πόσο σημαντική είναι η συμβολή της αστυνομίας στην καθημερινή μας ζωή στην δουλειά μας (ειδικά στο κομμάτι που είναι εγώ και δίχως την άψογη συνεργασία δεν θα μπορούσα να έχω μια ομαλή επαγγελματική πορεία )και γενικά στην ασφάλεια που μας παρέχει.

Οπότε σε αυτό το κομμάτι ,ναι συζήτηση μαζί μου δεν μπορείς να κάνεις γιατί όλο αυτό το ξέρω και από την καλή και από την ανάποδη ...
Εγώ στο αρχικό μου ποστ μιλησα για τους μπατσους.Μιλησα για την μπατσιλα και μιλησα πως οι συγκεκριμενοι δεν βοηθανε ουτε τους ανθρωπους αλλα ουτε το σύστημα γιατι οπως και εγραψα ειναι ντροπη για τους αστυνομικους που κανουν σωστα την δουλεια τους.
Επομενως για να θιχτηκες τοσο απο το γεγονος οτι μιλησα για μπατσους, μαλλον εχεις καποιον μπατσο στην ζωη σου και θες να τον προστατεψεις και λυπαμαι.
Γιατι εγω ποτε δεν εγραψα τιποτα κακο για εναν αστυνομικο που κανει σωστα την δουλεια του.
 

giannhs2001

Επιφανές μέλος

Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών, επαγγέλεται Ιστορικός και μας γράφει απο Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 18,838 μηνύματα.
Κάπου είδα και για τις ψυχοτεχνικες/ψυχολογικές εξετάσεις της αστυνομίας. Ναι σαφώς και γίνονται και έχουν έναν άκρως σοβαρό χαρακτήρα. Μας έβαζαν να ζωγραφίζουμε ανθρωπακια. :dizzy2: :spasiklas:
 

Πουπουλίνα

Επιφανές μέλος

Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Ζωγράφος και μας γράφει απο Κόρινθος (Κόρινθος). Έχει γράψει 29,961 μηνύματα.
Δεν είπα οτι λες κάτι λάθος per se. Είπα οτι μάλλον δεν είναι τόσο απλά τα πράγματα.
Πιστεύω οτι η διαπαιδαγώγηση είναι πολύ σημαντική και μπορεί να προλάβει πολλές καταστάσεις. Εκφράζω την αμφιβολία μου όμως οτι θα λύσει δια παντός το πρόβλημα της βίας για δύο λόγους :

1) Δεν είναι δυνατόν να αφαιρέσουμε απο το ανδρικό φύλο την επιθυμία για επιβολή, καθώς αποτελεί έμφυτο χαρακτηριστικό του. Επίσημα ίσως καταφέρουμε να είναι όλα γλυκά, αλλά ξέρουμε ότι κάτω από το τραπέζι πάντα τα πράγματα θα λειτουργούν διαφορετικά. Εαν πάρεις ιστορικά πόσες δολοφονίες έχουν γίνει, θα δεις οτι οι άνδρες σαν φύλο έχουν σκοτώσει δραματικά περισσότερους άνδρες απο ότι γυναίκες(σε πολέμους λόγου χάρη). Δεν το χρησιμοποιώ για να πω για να δικαιολογήσω οτι οι γυναικοκτονίες είναι ασήμαντες σε αριθμό, μην πάει εκεί ο νους σου. Αλλά για να τονίσω οτι το ανδρικό φύλο είναι εκ φύσεως βίαιο και αυτό είναι γεγονός, όχι σεξισμός.

2) Είναι αδύνατον να πετύχει διαπαιδαγώγηση σε καθολική κλίμακα, γιατί όπως είπε και ο Ηλίας,δεν ξέρεις τι γίνεται σε κάθε σπίτι μετά απο ένα σημείο. Και ακόμα και εαν πετύχει, πάντα θα υπάρχουν "ατέλειες". Εδώ σωστό σύστημα πανελληνίων παλεύει το κράτος μας να φτιάξει τόσες δεκαετίες και ούτε αυτό δεν μπορεί. Φαντάσου τι επιτυχία θα είχε στο να θεραπεύσει ένα τόσο σοβαρό κοινωνικό πρόβλημα.

Οπότε όλα είναι μάταια ; Σαφώς όχι. Πρέπει να προσπαθούμε να βελτιώσουμε συνεχώς την κατάσταση. Αλλά μέχρι να φτάσουμε σε ένα ικανοποιητικό σημείο, κανένα μέτρο προστασίας δεν μπορεί να θεωρηθεί υπερβολικό. Δεν κουνάμε δάχτυλο σε κανέναν, αλλά εαν αυτό ήταν αρκετό για να σωθούν ζωές, δεν βλέπω και τον λόγο να μην το κάνουμε εαν χρειαστεί. Αναμφισβήτητα όμως πρέπει να υπάρχει και δράση για θεραπευτεί το πρόβλημα μακροπρόθεσμα και όχι μόνο φαινομενολογικά.
Καταρχην παπαγαλιζεις την αειφορα πατριαρχια,δηλαδη οτι ο αντρας εχει εμφυτη τη βια....ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΥΤΟ.Ο πρωτογονος ανθρωπος για να επιβιωσει ηταν πιο βιαιος....τωρα που υποτιθεται οτι ειμαστε χομο σαπιενς με ανεπτυγμενο εγκεφαλο,ΠΑΙΔΕΙΑ.. κλπ βαζουμε το μυαλουδακι μας να δουλεψει ΚΑΙ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ ΤΑ ΕΝΣΤΙΚΤΑ ΔΙΟΤΙ ΑΛΛΙΩΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΤΩΤΕΡΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΖΩΑ που δενε χουν κακια.
Το ενστικτο υπηρχε τότε να μας βοηθησει να επιβιωσουμε αυτα τωρα ΔΕΝ ΙΣΧΥΟΥΝ εχουμε προχωρησει σαν ειδος,εχουμε αναπτυξει εγκεφαλο δεν χρειαζομαστε τη βια παρα μονο ακριβως αυτοι οι προβληματικοι ανθρωποι....καταλαβαινεις τι εννοω;Το ενστικτο της βιας ειναι μια εντελως ακυρη δικαιολογια.

Επισης τιποτα δεν εξαλειφετε εντελως.Η βια δεν θα σταματησει να υπαρχει γενικα,μπορει ομως να γινουν απειρως καλυτερα τα πραγματα και εδω μιλαμε τουλαχιστον για την εμφυλη βια που ναι μπορει να εξαλειφθει.

Αν δεν παραδεχτουμε την αιτια λυση δεν θα υπαρχει αρα ουτε καλυτερευση.


Η ΑΙΤΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΤΡΙΑΡΧΙΑ ΠΟΥ ΜΕΙΩΝΕΙ ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΠΟΤΙΜΑ με ολα τα επακολουθα που πολλες φορες ειναι και ασυναισθητα σε πολλους αντρες που νομιζουν οτι καν δεν ειναι υπερ της πατριαρχιας.

Κια η πατριαρχια κανει και τις γυναικες υποτακτικες και να μην ωριμαζουν σωστα,ουτε να διαλλεγουν σωστα/
Δεν υπαρχει ολιγον εγκυος,ή εισαι εγκυος ή δεν εισαι.Καποιοι λενε ειμαι υπερ της πατριαρχιας αλλα οχι να κακοποιηται η γυναικα κλπ.ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΕΜΕ.Εφοσον εισαι υπερ της πατριαρχιας η πατριαρχια το λεει η λεξη θεωρει ως ΑΡΧΗ,δηλαδη ΕΞΟΥΣΙΑ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ.Αυτο φερνει και ολα τα επακολουθα ακομα και ασυναισθητα.
ΤΕΛΈΙΑ ΚΑΙ ΠΑΥΛΑ/.

Ή εγκυος ή οχι.Οχι ολιγον εγκυος.

Σαφως βοηθανε οι επαγγελματιες και πρεπει να το κανουν για να ανακουφιζουν αυτες τις γυναικες ,δεν εννουσα πριν οτι αυτο δεν πρεπει να γινεται,αλλα η λυση ειναι η ΑΙΤΙΑ και η ΠΡΟΛΗΨΗ ,οχι η θεραπεια.Που πρεπει να υπαρχει βεβαια και αυτη.

Η οικογενεια ειναι ο ΠΡΩΤΟΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑΣ ΣΕ ΟΛΟ ΑΥΤΟ.Ο τροπος που μεγαλωνει τα παιδια,ο ρολος του καθενος μεσα στην οικογενεια...ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΠΟΥ ΔΙΝΟΥΝ οι γονεις ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ. Οποιος αυτο δεν το παραδεχτει ειναι ή πολύ λίγων IQ /ραδικιου ή ακριβως δεν τον βολευει να το δει.

Τα υπολοιπα ειναι θεραπεια.ΟΧΙ ΠΡΟΛΗΨΗ ΚΑΙ ΕΞΑΛΕΙΨΗ.Δεν θελουμε συνεχως να θεραπευουμε.Θελουμε να μην χρειαζεται να θεραπευουμε,εκει που ειναι δυνατον,διοτι τα θυματα δεν μπορουμε να τα θεραπευσουμε.
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:

Κάπου είδα και για τις ψυχοτεχνικες/ψυχολογικές εξετάσεις της αστυνομίας. Ναι σαφώς και γίνονται και έχουν έναν άκρως σοβαρό χαρακτήρα. Μας έβαζαν να ζωγραφίζουμε ανθρωπακια. :dizzy2: :spasiklas:
Εισαι αστυνομικος τελικα; Νομιζα οτι σπουδαζεις ιστορια.Αποφασισε.Ιστορικος σπουδαζεςι ή μπηκες στην αστυνομια;
 
Τελευταία επεξεργασία:

giannhs2001

Επιφανές μέλος

Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών, επαγγέλεται Ιστορικός και μας γράφει απο Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 18,838 μηνύματα.
Εισαι αστυνομικος τελικα; Νομιζα οτι σπουδαζεις ιστορια.Αποφασισε.Ιστορικος σπουδαζεςι ή μπηκες στην αστυηνομια;
Τι αστυνομικός καλέ Πουπουλινα. Τουλάχιστον αν ήμουν Αστυνομικός δεν θα κλαιγομουν εδώ μέσα για την ανεργία χδ.

Έτσι κι αλλιώς τα μόρια δεν έφταναν τις αστυνομικές σχολές αλλά είπα για τα τυπικά να δώσω τις προκαταρκτικές εξετάσεις να δω τι παίζει. Ε και είδα τα ψυχοτεχνικα που ήταν για γέλια και για κλάματα.
 

Guest 528707

Επισκέπτης

αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.
Εγώ στο αρχικό μου ποστ μιλησα για τους μπατσους.Μιλησα για την μπατσιλα και μιλησα πως οι συγκεκριμενοι δεν βοηθανε ουτε τους ανθρωπους αλλα ουτε το σύστημα γιατι οπως και εγραψα ειναι ντροπη για τους αστυνομικους που κανουν σωστα την δουλεια τους.
Επομενως για να θιχτηκες τοσο απο το γεγονος οτι μιλησα για μπατσους, μαλλον εχεις καποιον μπατσο στην ζωη σου και θες να τον προστατεψεις και λυπαμαι.
Γιατι εγω ποτε δεν εγραψα τιποτα κακο για εναν αστυνομικο που κανει σωστα την δουλεια του.
Να σου πω τι με πείραξε Χριστίνα, γιατί ναι το λέω ενιωσα όπως την περίοδο με τα επεισόδια που κάποιοι ανώνυμα έστελνα μυνήματα αν είμαι υπερήφανος άνθρωπος που ένα μέλος της οικογένειάς μου υπηρετεί εκεί και το στηρίζω 🤬 ..

Για τέτοια μυαλά μιλάμε και η αλήθεια είναι ότι μου ήρθαν μνήμες από εκείνη την περίοδο που δεν ήταν καθόλου εύκολη για την οικογένειά μου μιας που ο κόσμος το λέω χύμα είναι βλαμμένος,τσουβαλιαζει και υποτιμά τον κόπο και τις θυσίες όλων αυτών που μπήκαν με πολύ μεράκι και καλή διάθεση για να υπηρετήσουν στο σώμα γιατί αγαπούν αυτό το κομμάτι και θέλουν να προσφέρουν και δυστηχως ο κόσμος δεν εστιάζει σε αυτούς αλλά μόνο στα αρνητικά .
Υπάρχουν εκατοντάδες κλήσεις καταγεγραμμένες καθημερινά για την βοήθεια που προσφέρει η αστυνομία αλλά ΠΟΤΕ ούτε μια φορά δεν βγαίνει τίποτα στην δημοσιότητα ..
Μόνο τότε με το περιστατικό του τραυματισμού του αστυνομικού έπαιζαν καθημερινά στις ειδήσεις τέτοια περιστατικά γιατί κατάλαβαν και αυτοί τι πότιζαν τόσο καιρό τους ανεγκεφαλους και πόσο συνυπεύθυνοι ήταν σε αυτή την δολοφονική επίθεση που έγινε εναντίων του αστυνομικού ..

Ο τρόπος που έγραψες αυτά παρακάτω και το συναίσθημα που έβγαινε ήταν ακριβώς ίδιος με αυτά τα μηνύματα που λάμβανα.

Δεν ξέρω μπορεί και εγώ να υπερέβαλα αλλά σου λέω ότι υπάρχει τόσο βλαμμένος κόσμος που αρκεί ένα δικό σου μήνυμα ή παρόμοιο να το πάρουν ΟΠΩΣ ΤΟΥΣ ΒΟΛΕΥΕΙ και να γίνει πάλι ο κακος χαμός και να την πληρώσουν αθωωα άτομα 😔.


Όλοι οι μπάτσοι και πιστεύω γίνομαι κατανοητή απο όλους οταν κάνω αναφορά στους μπάτσους συντηρούν και διογκώνουν το πρόβλημα.Και οχι μόνο αυτό το πρόβλημα.
Μήπως να είχαμε πιο αυστηρά κριτήρια στην εισαγωγή τους στην αστυνομία;
Η προσωπική μου εμπειρία απο συμμαθητές μου στο λύκειο που μπήκαν στην Αστυνομική σχολή με την προδιάθεση που είχαν να είναι ρατσιστές-σεξιστές, ξέρετε γενικότερα σκουπίδια, βγήκαν μπάτσοι.

Σαπιό-μπατσοι,σκουπίδια.
Κι ας φάω και σένσορ.
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:

Κάπου είδα και για τις ψυχοτεχνικες/ψυχολογικές εξετάσεις της αστυνομίας. Ναι σαφώς και γίνονται και έχουν έναν άκρως σοβαρό χαρακτήρα. Μας έβαζαν να ζωγραφίζουμε ανθρωπακια. :dizzy2: :spasiklas:
Γιάννη αν περνούσες στην σχολή ελα να μου πεις τι ανθρωπάκια θα ζωγραφίζες..
Άλλωστε στην σχολή περνάς δεν γίνεσαι αστυνόμος ΑΝ δεν την βγάλεις και αυτή 😉
Μην υποτιμάς κάτι το οποίο δεν το ξέρεις 🙂
 
Επεξεργάστηκε από συντονιστή:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Top