Όχι δεν το δέχομαι ότι υπάρχουν μόνο μπάτσοι ..
Υπάρχουν και αστυνομικοί που είναι στο σώμα και θυσιάζονται για αυτό ή βοηθάνε όπως μπορούν .
Έχω πλέον πολύ προσωπικές εμπειρίες και για το ήθος των παιδιών και για τις αξίες τους και είναι πολύ περήφανη που ανήκει εκεί μέλος της οικογένειάς μου .
Μόνο να τα χεσεις μπορείς και όχι να τα περάσεις αν υποβαθμίζεις όλο αυτό τον κόπο και την αγωνία των παιδιών και είναι πραγματικά τραγικό αυτό που διαβάζω και λυπάμαι πάρα πολύ ...
Φυσικά και γίνονται !
Έχεις μήπως εμπειρία ότι δεν γίνονται ?
Γιατί εγώ έχω πολύ πρόσφατη ότι γίνονται και μάλιστα όταν διαπίστωσα πόσοι άοπλοι αστυνομικοι υπηρετούν αυτή την στιγμή ...
Εγώ αντιλαμβάνομαι την εμπάθεια και τον λογο που κρύνειςκαι υποβαθμίζεις εσύ όλο αυτό .
Εγώ τι αρνητικό να βγάλω όταν εσύ η ίδια στο τέλος αντιλβανεσαι πως αυτά που ποσταρες είναι άκρως προσβλητικά και θηγουν άτομα ...
Υποτιμάς διάβασμα και κόπο πολλών παιδιών ...
Φυσικά και ειναι ξεκαθαρη η πρόθεση σου γιατί δεν υπάρχει ούτε μία αναφορά ξεχωριστή γι αυτους που ανήκουν σε αυτή την κατηγορία και δεν με ενδιαφέρει αν θα συνεχίσεις η όχι την κουβέντα .
Το δικαίωμα μου να πω την γνώμη μου δεν μου το σταματά κανένας χωρίς να μπαινω σε χαρακτηρισμους πάλι
Με συγχωρείς αλλά γελοίο και "φασιστικό" είναι το να βλέπει κάποιος την μονόπλευρη πλευρά ενός ζητήματος
Είδαμε τα αποτελέσματα αυτού πολύ πρόσφατα και πόσο ανεγκεφαλους πολίτες έχουμε .
Μάλλον δεν μας έγινε μάθημα το να μην έχουμε τέτοιες απόψεις και να τσουβαλιαζουμε όλους τους αστυνομικούς ...
Το ότι γίνεται αιτία να την πλήρωση ΠΑΛΙ ένας ακόμα αθωως αστυνομικός που κάνει απλά την δουλειά του από ένα προκατηλημμενο και άμυαλο πολίτη να το πω πολύ ευγενικά, μας καθιστά λιγότερο παραβατικους και σώφρων από ένα μπάτσο?
Δεν νομίζω ...
Με αυτή την λογική ναι υπάρχει μεγάλο θέμα δυστηχως