Πάνθηρας!
Επιφανές μέλος
Ο Πάνθηρας! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Συνταξιούχος. Έχει γράψει 25.605 μηνύματα.
Agaphbou
Περιβόητο μέλος
Η Αγάπη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 27 ετών. Έχει γράψει 5.302 μηνύματα.

16-11-21

12:41
Καλά να πάθεις ! Σου λεω απο προχθες να βάλεις φώτο εδω να σε δούν και εσυ μ λες σε πμ να πουμε.
Αν ειχες βαλει τωρα τη φώτο θα άρεσε στην Αγάπη κ θα σου εβαζε κ αυτη μετά. Σου ειπα κ χθές... ανοίξου φίλε.
Μέσα στο κέντρο well-being που θ' ανοίξεις κάποια μέρα, πέρα από γυμναστήριο, κέντρο διατροφολογίας και alpha male coaching, αποφάσισες να προσθέσεις και γραφείο συνοικεσίων;

Πάνθηρας!
Επιφανές μέλος
Ο Πάνθηρας! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Συνταξιούχος. Έχει γράψει 25.605 μηνύματα.

16-11-21

12:42
Μέσα στο κέντρο well-being που θ' ανοίξεις κάποια μέρα, πέρα από γυμναστήριο, κέντρο διατροφολογίας και alpha male coaching, αποφάσισες να προσθέσεις και κέντρο συνοικεσίων;![]()
Ναί βέβαια. Θα παρέχουμε και τέτοιες υπηρεσιες μας σε όσα μέλη επιθυμουν πάντα με εχεμύθεια.
meetmeinmontauk
Τιμώμενο Μέλος
Η meetmeinmontauk αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 11.796 μηνύματα.

16-11-21

13:04
Θα το ανέβαζα στο thread με τις συνταγές αλλά είναι διατροφικό οπότε λέω να το ποστάρω εδώ.
Είναι αυτή η συνταγή (την έχω ποστάρει ξανά, I know) την οποία όμως έχω φέρει στα μέτρα μου πλέον και μ' αρέσει αρκετά.
Αντί για 100 γρ αμύγδαλα έβαλα 50 γρ αλεσμένης βρώμης και 50 γρ αλεύρι ντίνκελ! Τα υπόλοια υλικά της ζύμης είναι ακριβώς ίδια.
Για topping έφτιαξα δική μου σάλτσα ντομάτας με φρέσκια ντομάτα, πιπεριά, λίγο ελαιόλαδο και μπαχαρικά. Έβαλα και μια φέτα τυρί χαμηλών λιπαρών και ελάχιστο λευκό τυρί (τύπου φέτα) για την έξτρα γεύση.
Αξίζει γιατί βολεύει να μπει σε τάπερ και να φαγωθεί εκτός σπιτιού.
α, και προκαλώ την @yorkie να την φτιάξει κι αυτή επιτέλους!
Είναι αυτή η συνταγή (την έχω ποστάρει ξανά, I know) την οποία όμως έχω φέρει στα μέτρα μου πλέον και μ' αρέσει αρκετά.
Αντί για 100 γρ αμύγδαλα έβαλα 50 γρ αλεσμένης βρώμης και 50 γρ αλεύρι ντίνκελ! Τα υπόλοια υλικά της ζύμης είναι ακριβώς ίδια.
Για topping έφτιαξα δική μου σάλτσα ντομάτας με φρέσκια ντομάτα, πιπεριά, λίγο ελαιόλαδο και μπαχαρικά. Έβαλα και μια φέτα τυρί χαμηλών λιπαρών και ελάχιστο λευκό τυρί (τύπου φέτα) για την έξτρα γεύση.
Αξίζει γιατί βολεύει να μπει σε τάπερ και να φαγωθεί εκτός σπιτιού.
α, και προκαλώ την @yorkie να την φτιάξει κι αυτή επιτέλους!
Guest 881237
Επισκέπτης
αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.

16-11-21

13:06
Ξέρει κανείς τι να κάνω για τα hip dips?? Έχω Χάσει από παντού εκτός από εκεί. Κ για κάποιο λόγο στη μία μεριά είναι πιο έντονο.
Agaphbou
Περιβόητο μέλος
Η Αγάπη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 27 ετών. Έχει γράψει 5.302 μηνύματα.

16-11-21

13:22
Ξέρει κανείς τι να κάνω για τα hip dips?? Έχω Χάσει από παντού εκτός από εκεί. Κ για κάποιο λόγο στη μία μεριά είναι πιο έντονο.
Τα hip dips οφείλονται στη δομή των οστών σου και, αν και μειώνονται λίγο όταν γυμνάζεις γλουτούς και χάνεις λίπος, πάντα θα υπάρχουν.
Guest 881237
Επισκέπτης
αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.

16-11-21

13:23
Μου κάνει εντύπωση γιατί πριν χάσω φαινόντουσαν πιο λίγο...Τα hip dips οφείλονται στη δομή των οστών σου και, αν και μειώνονται λίγο όταν γυμνάζεις γλουτούς και χάνεις λίπος, πάντα θα υπάρχουν.
Agaphbou
Περιβόητο μέλος
Η Αγάπη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 27 ετών. Έχει γράψει 5.302 μηνύματα.

16-11-21

13:33
Μου κάνει εντύπωση γιατί πριν χάσω φαινόντουσαν πιο λίγο...
Ίσως να βάζεις περισσότερο λίπος γύρω απ την περιφέρεια (τα λεγόμενα "ψωμάκια") και γι αυτό τα κάλυπτε. Εγώ αντιθέτως τα απέκτησα παχαίνοντας και ειδικά πριν ξεκινήσω γυμναστική. Τώρα κααααπως έχουν βελτιωθεί.
Όπως και να χει, μη σκας γιατί είναι ακριβώς το ίδιο ηλίθιο τρεντ με το thigh gap, το οποίο όπως βλέπεις εξαφανίστηκε και δεν ξαναεδωσε κανείς σημασία. Ε, άμα έχεις τεράστιο πρόβλημα και δεν μπορείς να τα βλέπεις, υπάρχουν και τα fillers αλλά το θεωρώ χαζομάρα.
Guest 881237
Επισκέπτης
αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.

16-11-21

13:37
Όχι νταξει δεν με ενοχλούν τοοσο πολυ. Αλλά δεν ξέρω γιατί στη μία μεριά είναι πιο έντονο στην άλλη σχεδόν δεν φαίνεται. Οπότε όταν κάνω άσκησεις για αυτήν την περιοχή μήπως να κάνω στη μία μεριά πιο πολλές επαναλήψεις??Ίσως να βάζεις περισσότερο λίπος γύρω απ την περιφέρεια (τα λεγόμενα "ψωμάκια") και γι αυτό τα κάλυπτε. Εγώ αντιθέτως τα απέκτησα παχαίνοντας και ειδικά πριν ξεκινήσω γυμναστική. Τώρα κααααπως έχουν βελτιωθεί.
Όπως και να χει, μη σκας γιατί είναι ακριβώς το ίδιο ηλίθιο τρεντ με το thigh gap, το οποίο όπως βλέπεις εξαφανίστηκε και δεν ξαναεδωσε κανείς σημασία. Ε, άμα έχεις τεράστιο πρόβλημα και δεν μπορείς να τα βλέπεις, υπάρχουν και τα fillers αλλά το θεωρώ χαζομάρα.
Agaphbou
Περιβόητο μέλος
Η Αγάπη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 27 ετών. Έχει γράψει 5.302 μηνύματα.

16-11-21

14:26
Όχι νταξει δεν με ενοχλούν τοοσο πολυ. Αλλά δεν ξέρω γιατί στη μία μεριά είναι πιο έντονο στην άλλη σχεδόν δεν φαίνεται. Οπότε όταν κάνω άσκησεις για αυτήν την περιοχή μήπως να κάνω στη μία μεριά πιο πολλές επαναλήψεις??
Όχι γιατί θα υπάρχει ανισορροπία στη δύναμη και τους μύες σου τότε. Συν ότι δεν υπάρχει κάποια άσκηση που να τα εξαφανίζει, όπως προείπα. Σφαιρικά θα γυμνάζεις τους γλουτούς σου και "σφιγγοντας" θα σταματήσει να είναι τόσο έντονο.
Guest 881237
Επισκέπτης
αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.

16-11-21

14:27
Ααα οκ ευχαριστώΌχι γιατί θα υπάρχει ανισορροπία στη δύναμη και τους μύες σου τότε. Συν ότι δεν υπάρχει κάποια άσκηση που να τα εξαφανίζει, όπως προείπα. Σφαιρικά θα γυμνάζεις τους γλουτούς σου και "σφιγγοντας" θα σταματήσει να είναι τόσο έντονο.
yorkie
Πολύ δραστήριο μέλος
Η yorkie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 1.600 μηνύματα.

16-11-21

15:47
Μαλακές πρωτεϊνικές μπάρες (υλικά για 6 μερίδες)
Υλικά
Εκτέλεση
Σε ένα μπωλ ανακατεύετε το ασπράδι με τη βρώμη και το φουντουκοβούτυρο. Έπειτα πρόσθετε τη μπανάνα (λιωμένη), τους ξηρούς καρπούς ελαφρώς κομματιασμένους, τις σταφίδες, το κακάο και ο,τι άλλο βάζετε. Ανακατεύετε πάλι και έπειτα απλώνετε το μείγμα ιδανικά σε μακρόστενη φόρμα κέικ (ενώ έχει λαδόκολλα από πάνω) ή σε κάποιο μικρο ταψάκι/πυρέξ. Αν δεν έχετε μικρό σκεύος, για να μην σας απλώσουν πολύ οι μπάρες μπορείτε να κάνετε «φωλίτσες» με το αντικολλητικό χαρτί.
Ψήνετε σε προθερμασμένο φούρνο (στην τελευταία σχάρα) για 50’ περίπου στους 170 βαθμούς.
Αφήνετε να κρυώσει και ξεφορμάρετε κόβοντας σε ίσα μέρη (η κάθε μπαρα δίνει 10 γρ πρωτεΐνης).
γιααααα τσεκάρετε @dum dum boy @meetmeinmontauk μιας που το συζητούσαμε προ ημερών.
Επισης, @vassilis498 δεν έχεις καμία δικαιολογία, είναι 3’ «μαγείρεμα»
Υλικά
- 250 γρ ασπράδι αυγού (παίρνω το παστεριωμένο από το ψυγείο των σουπερ μάρκετ) χωρίς γεύση (εσείς μπορείτε να βάλατε και σοκολάτας)
- 100 γρ νιφάδες βρώμης
- 50 γρ μιξ ξηρών καρπών
- 2 κοφτές κουταλιές της σούπας μαύρη σταφίδα (είτε μπορείτε να βάλετε λίγους χουρμάδες, αφού τους βυθίσετε σε νερό να μαλακώσουν και έπειτα τους αλέσετε στο μπλέντερ)
- μισή ώριμη μπανάνα
- 2 κτγ κακάο
- 25 γρ φουντουκοβουτυρο με κακάο (ή οποιοδήποτε άλλο βούτυρο ξηρών καρπών προτιμάτε). Προσωπικά παίρνω από το wild souls που αποτελούνται από 100% ξηρούς καρπούς, δεν περιέχουν ζάχαρη και φυσικά είναι χωρίς φοινικέλαιο
- λίγη κανέλα
Εκτέλεση
Σε ένα μπωλ ανακατεύετε το ασπράδι με τη βρώμη και το φουντουκοβούτυρο. Έπειτα πρόσθετε τη μπανάνα (λιωμένη), τους ξηρούς καρπούς ελαφρώς κομματιασμένους, τις σταφίδες, το κακάο και ο,τι άλλο βάζετε. Ανακατεύετε πάλι και έπειτα απλώνετε το μείγμα ιδανικά σε μακρόστενη φόρμα κέικ (ενώ έχει λαδόκολλα από πάνω) ή σε κάποιο μικρο ταψάκι/πυρέξ. Αν δεν έχετε μικρό σκεύος, για να μην σας απλώσουν πολύ οι μπάρες μπορείτε να κάνετε «φωλίτσες» με το αντικολλητικό χαρτί.
Ψήνετε σε προθερμασμένο φούρνο (στην τελευταία σχάρα) για 50’ περίπου στους 170 βαθμούς.
Αφήνετε να κρυώσει και ξεφορμάρετε κόβοντας σε ίσα μέρη (η κάθε μπαρα δίνει 10 γρ πρωτεΐνης).
γιααααα τσεκάρετε @dum dum boy @meetmeinmontauk μιας που το συζητούσαμε προ ημερών.
Επισης, @vassilis498 δεν έχεις καμία δικαιολογία, είναι 3’ «μαγείρεμα»

physicscrazy
Δραστήριο μέλος
Ο physicscrazy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 744 μηνύματα.

16-11-21

15:50
αυτο φαινεται ευκολο ομολογωΠρωτεϊνικές μπάρες (υλικά για 6 μερίδες)
Υλικά
Προαιρετικά μπορείτε να βάλετε 1 κουταλιά της σούπας μέλι ή όσο επιθυμείτε. Προσωπικά θεωρώ τη γλυκήτα που προσδίδουν η μπανάνα και οι σταφίδες υπέρ αρκετή. Επίσης, μπορείτε να βάλετε και σταγόνες σοκολάτας.
- 250 γρ ασπράδι αυγού (παίρνω το παστεριωμένο από το ψυγείο των σουπερ μάρκετ) χωρίς γεύση (εσείς μπορείτε να βάλατε και σοκολάτας)
- 100 γρ νιφάδες βρώμης
- 50 γρ μιξ ξηρών καρπών
- 2 κοφτές κουταλιές της σούπας μαύρη σταφίδα (είτε μπορείτε να βάλετε λίγους χουρμάδες, αφού τους βυθίσετε σε νερό να μαλακώσουν και έπειτα τους αλέσετε στο μπλέντερ)
- μισή ώριμη μπανάνα
- 2 κτγ κακάο
- 25 γρ φουντουκοβουτυρο με κακάο (ή οποιοδήποτε άλλο βούτυρο ξηρών καρπών προτιμάτε). Προσωπικά παίρνω από το wild souls που αποτελούνται από 100% ξηρούς καρπούς, δεν περιέχουν ζάχαρη και φυσικά είναι χωρίς φοινικέλαιο
- λίγη κανέλα
Εκτέλεση
Σε ένα μπωλ ανακατεύετε το ασπράδι με τη βρώμη και το φουντουκοβούτυρο. Έπειτα πρόσθετε τη μπανάνα (λιωμένη), τους ξηρούς καρπούς ελαφρώς κομματιασμένους, τις σταφίδες, το κακάο και ο,τι άλλο βάζετε. Ανακατεύετε πάλι και έπειτα απλώνετε το μείγμα ιδανικά σε μακρόστενη φόρμα κέικ (ενώ έχει λαδόκολλα από πάνω) ή σε κάποιο μικρο ταψάκι/πυρέξ. Αν δεν έχετε μικρό σκεύος, για να μην σας απλώσουν πολύ οι μπάρες μπορείτε να κάνετε «φωλίτσες» με το αντικολλητικό χαρτί.
Ψήνετε σε προθερμασμένο φούρνο (στην τελευταία σχάρα) για 50’ περίπου στους 170 βαθμούς.
Αφήνετε να κρυώσει και ξεφορμάρετε κόβοντας σε ίσα μέρη (η κάθε μπαρα δίνει 10 γρ πρωτεΐνης).
View attachment 88075
γιααααα τσεκάρετε @dum dum boy @meetmeinmontauk μιας που το συζητούσαμε προ ημερών.
Επισης, @vassilis498 δεν έχεις καμία δικαιολογία, είναι 3’ «μαγείρεμα»![]()
yorkie
Πολύ δραστήριο μέλος
Η yorkie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 1.600 μηνύματα.

16-11-21

15:52
Άντε άντε να παίρνεις σειρά!αυτο φαινεται ευκολο ομολογω

Ένα ανακάτεμα θέλει μονάχα από άποψη «τεχνικης»
meetmeinmontauk
Τιμώμενο Μέλος
Η meetmeinmontauk αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 11.796 μηνύματα.

16-11-21

15:57
Θα τις κάνω την επόμενη εβδομάδα, το υπόσχομαι! Ίσως δεν βάλω σταφίδες βέβαια γιατί δεν αγοράζω γενικά, μάλλον θα βάλω μέλιΠρωτεϊνικές μπάρες (υλικά για 6 μερίδες)
Υλικά
Προαιρετικά μπορείτε να βάλετε 1 κουταλιά της σούπας μέλι ή όσο επιθυμείτε. Προσωπικά θεωρώ τη γλυκήτα που προσδίδουν η μπανάνα και οι σταφίδες υπέρ αρκετή (αλλά! Προσοχή μου αρέσουν τα ψιλοαγλυκα γενικώς... αφού είναι παστεριωμένο το ασπράδι, δοκιμάστε το μείγμα). Επίσης, μπορείτε να βάλετε και σταγόνες σοκολάτας.
- 250 γρ ασπράδι αυγού (παίρνω το παστεριωμένο από το ψυγείο των σουπερ μάρκετ) χωρίς γεύση (εσείς μπορείτε να βάλατε και σοκολάτας)
- 100 γρ νιφάδες βρώμης
- 50 γρ μιξ ξηρών καρπών
- 2 κοφτές κουταλιές της σούπας μαύρη σταφίδα (είτε μπορείτε να βάλετε λίγους χουρμάδες, αφού τους βυθίσετε σε νερό να μαλακώσουν και έπειτα τους αλέσετε στο μπλέντερ)
- μισή ώριμη μπανάνα
- 2 κτγ κακάο
- 25 γρ φουντουκοβουτυρο με κακάο (ή οποιοδήποτε άλλο βούτυρο ξηρών καρπών προτιμάτε). Προσωπικά παίρνω από το wild souls που αποτελούνται από 100% ξηρούς καρπούς, δεν περιέχουν ζάχαρη και φυσικά είναι χωρίς φοινικέλαιο
- λίγη κανέλα
Εκτέλεση
Σε ένα μπωλ ανακατεύετε το ασπράδι με τη βρώμη και το φουντουκοβούτυρο. Έπειτα πρόσθετε τη μπανάνα (λιωμένη), τους ξηρούς καρπούς ελαφρώς κομματιασμένους, τις σταφίδες, το κακάο και ο,τι άλλο βάζετε. Ανακατεύετε πάλι και έπειτα απλώνετε το μείγμα ιδανικά σε μακρόστενη φόρμα κέικ (ενώ έχει λαδόκολλα από πάνω) ή σε κάποιο μικρο ταψάκι/πυρέξ. Αν δεν έχετε μικρό σκεύος, για να μην σας απλώσουν πολύ οι μπάρες μπορείτε να κάνετε «φωλίτσες» με το αντικολλητικό χαρτί.
Ψήνετε σε προθερμασμένο φούρνο (στην τελευταία σχάρα) για 50’ περίπου στους 170 βαθμούς.
Αφήνετε να κρυώσει και ξεφορμάρετε κόβοντας σε ίσα μέρη (η κάθε μπαρα δίνει 10 γρ πρωτεΐνης).
View attachment 88075
γιααααα τσεκάρετε @dum dum boy @meetmeinmontauk μιας που το συζητούσαμε προ ημερών.
Επισης, @vassilis498 δεν έχεις καμία δικαιολογία, είναι 3’ «μαγείρεμα»![]()
Agaphbou
Περιβόητο μέλος
Η Αγάπη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 27 ετών. Έχει γράψει 5.302 μηνύματα.

16-11-21

16:10
Μαλακές πρωτεϊνικές μπάρες (υλικά για 6 μερίδες)
Υλικά
Προαιρετικά μπορείτε να βάλετε 1 κουταλιά της σούπας μέλι ή όσο επιθυμείτε. Προσωπικά θεωρώ τη γλυκήτα που προσδίδουν η μπανάνα και οι σταφίδες υπέρ αρκετή (αλλά! Προσοχή μου αρέσουν τα ψιλοαγλυκα γενικώς... αφού είναι παστεριωμένο το ασπράδι, δοκιμάστε το μείγμα). Επίσης, μπορείτε να βάλετε και σταγόνες σοκολάτας.
- 250 γρ ασπράδι αυγού (παίρνω το παστεριωμένο από το ψυγείο των σουπερ μάρκετ) χωρίς γεύση (εσείς μπορείτε να βάλατε και σοκολάτας)
- 100 γρ νιφάδες βρώμης
- 50 γρ μιξ ξηρών καρπών
- 2 κοφτές κουταλιές της σούπας μαύρη σταφίδα (είτε μπορείτε να βάλετε λίγους χουρμάδες, αφού τους βυθίσετε σε νερό να μαλακώσουν και έπειτα τους αλέσετε στο μπλέντερ)
- μισή ώριμη μπανάνα
- 2 κτγ κακάο
- 25 γρ φουντουκοβουτυρο με κακάο (ή οποιοδήποτε άλλο βούτυρο ξηρών καρπών προτιμάτε). Προσωπικά παίρνω από το wild souls που αποτελούνται από 100% ξηρούς καρπούς, δεν περιέχουν ζάχαρη και φυσικά είναι χωρίς φοινικέλαιο
- λίγη κανέλα
Εκτέλεση
Σε ένα μπωλ ανακατεύετε το ασπράδι με τη βρώμη και το φουντουκοβούτυρο. Έπειτα πρόσθετε τη μπανάνα (λιωμένη), τους ξηρούς καρπούς ελαφρώς κομματιασμένους, τις σταφίδες, το κακάο και ο,τι άλλο βάζετε. Ανακατεύετε πάλι και έπειτα απλώνετε το μείγμα ιδανικά σε μακρόστενη φόρμα κέικ (ενώ έχει λαδόκολλα από πάνω) ή σε κάποιο μικρο ταψάκι/πυρέξ. Αν δεν έχετε μικρό σκεύος, για να μην σας απλώσουν πολύ οι μπάρες μπορείτε να κάνετε «φωλίτσες» με το αντικολλητικό χαρτί.
Ψήνετε σε προθερμασμένο φούρνο (στην τελευταία σχάρα) για 50’ περίπου στους 170 βαθμούς.
Αφήνετε να κρυώσει και ξεφορμάρετε κόβοντας σε ίσα μέρη (η κάθε μπαρα δίνει 10 γρ πρωτεΐνης).
View attachment 88075
γιααααα τσεκάρετε @dum dum boy @meetmeinmontauk μιας που το συζητούσαμε προ ημερών.
Επισης, @vassilis498 δεν έχεις καμία δικαιολογία, είναι 3’ «μαγείρεμα»![]()
Αν δε μας αρέσει η μπανάνα με τη σοκολάτα, μπορούμε να βάλουμε κάτι άλλο αντί για μπανάνα; Γιατί φαντάζομαι εκτός από γεύση δίνει και σταθερότητα στο μείγμα αλλά αλήθεια το απεχθάνομαι αυτό το combo

Αααα, ίσως αν ρίξω κάνα scoop πρωτεΐνης διαλυμένο σε ελάχιστο γάλα αμυγδάλου να πήξει λίγο, χμμμχμχμχμχμμμμμ...
physicscrazy
Δραστήριο μέλος
Ο physicscrazy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 744 μηνύματα.

16-11-21

16:19
οι μαγειρικες μου ικανοτητες ειναι ανυπαρκτες βασικαΆντε άντε να παίρνεις σειρά!
Ένα ανακάτεμα θέλει μονάχα από άποψη «τεχνικης»

yorkie
Πολύ δραστήριο μέλος
Η yorkie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 1.600 μηνύματα.

16-11-21

16:33
Θα αποπειραθώ να την φτιάξω αύριο με κάποιες αλχημείες και θα καταφθάσω με τα αποτελέσματαα, και προκαλώ την @yorkie να την φτιάξει κι αυτή επιτέλους!

Δεν έβαλα καθόλου σοκολάτα ακριβώς γιατί απεχθανομαι το μπανάνα-σοκολάτα. Με αναγουλιαζει ένα τσακ γιατί είμαι περίεργη με αυτάΑν δε μας αρέσει η μπανάνα με τη σοκολάτα, μπορούμε να βάλουμε κάτι άλλο αντί για μπανάνα; Γιατί φαντάζομαι εκτός από γεύση δίνει και σταθερότητα στο μείγμα αλλά αλήθεια το απεχθάνομαι αυτό το combo
Αααα, ίσως αν ρίξω κάνα scoop πρωτεΐνης διαλυμένο σε ελάχιστο γάλα αμυγδάλου να πήξει λίγο, χμμμχμχμχμχμμμμμ...

Πανκέικς πρωτεϊνικά με μπανανα πχ δεν τρώω καν γιατί τη «νιώθω» στη ζύμη.
Χμμμμ το έχω δοκιμάσει και με κόκκινο μηλο, εκεί του πάει και γαρύφαλλο. Όσο για το scoop πρωτεΐνης το σκέφτηκα, αλλά θα ναι λίγο δύσκολο να επιτευχθεί η σωστή αναλογία. Δηλαδή δεν έχω αποπειραθεί για το τι γραμμάρια θέλει, ώστε να μη βγει μπετόν αρμέ ή γενικά «περίεργο». Πέρα απ αυτό υπάρχει ένας ακόμη προβληματισμός... η γεύση. Προσθέτοντας πρωτεΐνη θα έβαζα μάλλον και τη διπλάσια μπανάνα (ή μηλο χτυπημένο στο μούλτι και στραγγισμένο σε πετσέτα) ή για όποιον βάζει μέλι, τότε λίγο επιπλέον. Όλα αυτά έχοντας υπόψιν άγευστη πρωτεΐνη. Θα το πήγαινα συντηρητικά πάντως βάζοντας υλικά για 2 ή 3 μπάρες, ώστε να μην «πεταχτούν» υλικά και στανταρ θα έπαιζα με λίγα γραμμάρια πρωτεΐνης. Πάντως μια άλλη καλή λύση για να βγει πιο πηχτό χωρίς να μπλέξεις πολύ με όλα τα παραπάνω είναι να βάλεις λίγες κουταλιές αλεύρι αμυγδάλου (έχει στον ΑΒ σίγουρα).
*Απλώς με τόσα ασπράδια υπάρχει περίπτωση τραγανό να μη βγει ακόμη και να ρίξεις διαφορα για να πήξει, δηλ φοβάμαι μη βγει πιο πολύ σα στουμπωμένο ψωμί
Με scoop πρωτεΐνης πάντως έχω μια άλλη παραλλαγή πιο σέιφ (χωρίς ασπράδια) που δε μπαίνει φούρνο αλλά καταψύκτη (θέλει λίγα λεπτά να έρθει σε θερμοκρασία κατάλληλη για κατανάλωση). Επίσης τίμια και εύκολη
κάθε αρχή και δύσκοληοι μαγειρικες μου ικανοτητες ειναι ανυπαρκτες βασικα![]()

Guest 881237
Επισκέπτης
αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 8 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 447 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Reader
- Kate1914
- touvlo
- Ilma
- Wonderkid
- johnsala
- Joji
- Scandal
- rafaela11
- Unboxholics
- fourkaki
- bboys
- Paragontas7000
- iew
- Varus
- fockos
- Memetchi
- chester20080
- taketrance
- American Economist
- physicscrazy
- Jack of Spades
- fmarulezkd
- Whitesnake
- A350
- userguest
- Libertus
- bibliofagos
- giannhs2001
- NeosUser2023
- sunsetpp
- iminspain
- SlimShady
- charmander
- despoina13
- jj!
- Εριφύλη
- synthnightingale
- jellojina
- Dr. Gl. Luminous
- Hecticism
- vasilis123321
- Βασιλης1234
- alexis.patrinos
- Μήτσος10
- Luludaki
- Hased Babis
- phleidhs
- teacher_40
- gegeorgiou90
- Alessandra Eliza
- Maria23667
- Ωρορα
- BatGuin
- ROM32
- χημεια4λαιφ
- Ariana2018
- Annie
- Totreno
- epote
- Mitsaras23
- iiTzArismaltor_
- camil
- Thodoris95
- Dmzk
- thenutritionist
- J.Cameron
- Fernando_A
- Ellis
- Milko Protein
- ggl
- paolo1
- math2arch
- Wanda
- User2350
- marww
- Dark_kronos
- max tv
- Indiana Jones
- Abiogenesis
- despoinax
- Giii
- exotic xo
- Shadowban
- urbanfairy
- Δροσουλίτης
- QWERTY23
- GeorgePap2003
- Helen06
- yellow
- Johnny15
- ΘανάσοςG4
- Esperos1
- giannis256
- Natsuko
- AnnaVrt12
- Kitana
- eukleidhs1821
- Stelios725
- Ness
- Koninakon
- Εχέμυθη
- tsiobieman
- Lorraine1
- lepipini
- Μαυρίκιος
- snowy
- Nina.
- Στεφανος56
- Dimitris2001
- xristarac
- Metalhead_4_life
- Stres
- oups
- Αλκης Κ.
- Mexicanos
- louminis
- tslef8
- Dna7991
- ΔήμητραΘ
- Sosstoss
- Chicken nugget
- bruh_234
- Αναστασία197
- Cupid
- Αντικειμενικός
- Mt73
- Nikoleta93
- Αρίκος
- Kinan
- GeoCommand
- panamixagr97
- chris2799
- Appolon
- Eirinakiii8
- Nathanail
- mickey mouse
- Idontknoww
- _pathfinder_
- epan
- Meriii
- Ryuzaki
- Nickx
- George9989
- sofoula2430
- Dreamer_SW
- Viedo
- Mhtrogoal
- magdalicious
- L0st
- 1011
- Johnman97
- fretoe
- hirasawayui
- Meow
- manolisp
- Panos_02
- Ole Gunnar Solskjaer
- Isida
- Ace of Spades
- Helen93
- Citylights
- ιμοτζι
- CiNeFiL
- Sevasti
- kogba
- maeror
- Γλυκα
- Athens2002
- globglogabgalab
- Kyc
- 2Pac
- kauphy
- Ada ada
- powerpaf
- Ria99
- AaronStone
- Kassiopi
- Pasport
- Loozen
- spring day
- gwgw_5
- Insertcoin
- anastasis06
- Satan Claus
- Jim89
- Scott
- Τodoroki
- orchidea
- LivingInTheFuture
- Unckle
- Podiladim
- Eua5
- T C
- Slytherin
- το κοριτσι του μαη
- Luke.
- Selenium
- McManus
- Μιτοχονδριο
- Warzycha_13
- WhaleOilBeefHooked
- malenaaa
- TonyMontanaEse
- Tequila
- ag97
- φυσαλίς
- johnietraf
- harry akritas
- don_vito
- CoolCowboy
- Pharmacist01
- Giannis2307
- gademis
- me lene
- S¡mos
- LeoDel
- nucomer
- Chris Zach
- jimis2001
- panagiotis econ
- aye
- Erikaaa
- Kostas98
- Snoopy Doo
- Liza19
- edouardos
- skg2310
- Ermina's
- Maraki4you
- uni77
- Toumpa
- Lala_
- Clio MTX
- Χαρουβιάν
- MONTA
- pinkheart
- Γατόπαρδος.
- L_D
- Κλημεντίνη
- sokliap
- Μάρκος Βασίλης
- Konstantina G.
- Serotonin
- Leukosrinokeros
- Βλα
- Paul77
- Griff
- Kiki mat
- Stefanosxios
- dazed
- Rene2004
- den antexw allh apotyxia
- kaaaaate
- Superhuman
- element skate
- Μί–Κά-Ἔλ
- cortomaltese
- Έμμα
- itisjustme
- GiorgosAsi
- KaterinaL
- Dim1234
- Spooky29
- katelogic
- MarilynSt
- tomicrotroll
- Thoba19
- SweetGirl
- Tommy_civil
- Forgetit
- mrbench
- mallllias
- Alma Libre
- νικος ρεθυμνο
- Πανδεκτης
- edweimaste
- GoddamnRight
- Στελλα00
- SkyBlu
- "άσχημο_όνειρο"
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.