Κερνάω απόψε εγώ, εσύ ή μισά μισά...;

Κερνάω απόψε εγώ, εσύ ή μισά μισά...;

Αποτελέσματα της δημοσκόπησης (Ψήφισαν 155)
  • Να κερνάει ο άντρας

    Ψήφοι: 37 23.9%
  • Να κερνάει η γυναίκα

    Ψήφοι: 3 1.9%
  • Ο καθένας να πληρώνει τα δικά του

    Ψήφοι: 60 38.7%
  • Μισά-μισά

    Ψήφοι: 9 5.8%
  • Να πληρώνει κάθε φορά ένας από τους δύο, εναλλάξ

    Ψήφοι: 44 28.4%
  • ΔΞ/ΔΑ

    Ψήφοι: 2 1.3%

Εχέμυθη

Περιβόητο μέλος

Η Εχέμυθη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5,863 μηνύματα.
Εγώ σε ρώτησα πάνω σε αυτο που έχω κανει bold ρωταω οτι για να μπει ο άλλος στη διαδικασια να κεράσει ένα άτομο για να το ρίξει σημαινει οτι δεν το θέλει;
Και σου απάντησα ότι μπορεί να να το θέλει απλά θεωρώ ότι ακόμα και νά τό θέλει μπορεί κάλλιστα να μήν κεράσει
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:

Αυτό πάει και ανάποδα όμως. Μιλώντας για ραντεβού άντρα-γυναίκας έστω ότι κερνάει ο άντρας στο πρώτο ραντεβού γιατί θέλει να κάνει την κίνηση. Άμα πάει στο επόμενο να κεράσει η γυναίκα κάποιοι κάνουν λες και τους βάρεσε ρεύμα και δεν θέλουν καθόλου. Βγάλε άκρη τώρα.
Ξεκάθαρα δεν είναι υποχρεωμένος κανένας να κερνάει πρώτο ραντεβού αυτά νομίζω εν έτει 2021 τα έχουμε ξεπεράσει.
Γι αυτό λέω τι ωραία που θά ήταν ο καθένας να κερνάει επειδή το θέλει, επειδή πέρασε ωραία χωρίς να έχει στο νου του τί θεωρεί η κοινωνία σωστό και τι όχι!
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:

Πάντα λογικό μου φαινόταν ο κάθε ένας να πληρώνει τα δικά του. Αν τώρα παρεξηγηθεί κάποιος επειδή δεν κεράστηκε, τότε το πρόβλημα είναι δικό του. Προφανώς και θα κεράσεις και θα δεχτείς να σε κεράσουν αλλά είναι λάθος η λογική πως πρέπει κάτι να γίνει επειδή το επιβάλλει η κοινωνία.
Αυτό λέω ότι είναι ωραίο λίγο νά βγούμε από τα μοτίβα του στυλ "ο άντρας κερνάει στο πρώτο ραντεβού". Να κεράσει, είτε ο άντρας είτε η γυναίκα είτε το οποιοδήποτε άτομο επειδή πέρασε καλά καί όχι επειδη του το επέβαλε η κοινωνία
 
Τελευταία επεξεργασία:

Agaphbou

Περιβόητο μέλος

Η Αγάπη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 26 ετών. Έχει γράψει 5,328 μηνύματα.
Θεωρώ ότι υπάρχει μια διαφορά στο "το κάνω επειδή το θέλω", "το κάνω επειδή μου το επιβάλει η κοινωνία" , "το κάνω επειδή το θέλω αλλά και επειδή μου τό επιβάλει η κοινωνία". Οπότε ακριβώς γι αυτούς τους λόγους θεωρώ ότι ο οποιοσδήποτε μπορεί να μεταφράσει τη συμπεριφορά του άλλου έτσι. Θεωρώ ότι μεγαλώσαμε έτσι, οπότε είναι λογικό να μην μπορείς να διακρίνεις τα κίνητρα του άλλου αλλά από την άλλη θεωρώ ότι ακόμα καί τώρα συμβαίνει ότι σε ένα ραντεβού μεταξύ ετεροφυλόφιλων ατόμων ο "άντρας πρέπει να κεράσει". Από προσωπικά βιώματα, έχω νιώσει ότι "κάπου λίγο ώπα" όταν με κερνούσαν μονίμως πχ. Δεν ένιωθα κατά ανάγκη υποδεέστερη απλά δε μου άρεσε και δε μου άρεσε γιατί αυτό που αισθανόμουν ήταν ότι το άλλο άτομο μπορεί να ένιωθε ότι για να είμαι εγώ μαζί του θα πρέπει αυτός να με κερνάει ενώ εγώ ήμουν μαζί του γιατί μου άρεσε αυτός. Ή ένιωθα ακόμα χειρότερα όταν γνώριζα ότι είμαστε στην ίδια οικονομική κατάσταση πχ και οι δύο φοιτητές που τους στηρίζουν γονείς, οπότε προφανώς νιώθω άσχημα όταν θα πρέπει να ξοδέψει το συγκεκριμένο άτομο περισσότερα χρήματα, είτε τό κάνει επειδή τό θέλει είτε λόγω κοινωνίας για να είναι μαζί μουκλπ. Προσωπικά συνήθως δεν αρνούμαι κέρασμα, ωστόσο έχω βρεθεί πολλές φορές σε θέση που θα ήθελα να αρνηθώ και δεν το έκανα και επίσης έχω κεράσει και πολλές φορές επειδή τό θέλω

Εγώ προσωπικά όταν δεν υπάρχει ενδιαφέρον, δείχνω ότι δεν ενδιαφέρομαι και συνήθως δεν επιμένει κανείς να με κεράσει μετά απ αυτό.

Όταν υπάρχει ενδιαφέρον, δέχομαι τα κεράσματα αλλά είμαι κι η ίδια γενναιόδωρη και είτε μαγειρεύω, είτε κερνάω κι εγώ. Μ' αρέσει να με κακομαθαινουν και να κακομαθαινω τον άλλο, κι όταν λέω κέρασμα δεν εννοώ απαραίτητα το πληρωμένο ποτό, εννοώ γενικότερα το πάρε - δώσε, τα αναπάντεχα δωράκια κλπ. Δεν τα απαιτώ, αλλά δημιουργείται μια οικειότητα παραπάνω όταν τα λεφτά δεν αποτελούν ταμπού σε μια σχέση. Προφανώς και καταλαβαίνω τις οικονομικές δυσκολίες των άλλων, προφανώς και ούτε εγώ έχω κανά δέντρο που γεννάει χρυσάφι αλλά με καταλαβαίνεις, ακόμη και μια λακτα ή μια μπύρα απ το περίπτερο είναι κάτι. Να το πω κι αλλιώς, ακόμη κι αν ο άλλος είναι της τακτικής "ο καθένας τα δικά του", εγώ αυτά που θέλω να κεράσω, θα τα κεράσω.

Τώρα αν κάποιος επιμένει να με κεράσει γιατί του το επιβάλλει η κοινωνία, ή ακόμη χειρότερα για να με ρίξει στο κρεβάτι κι εγώ το δεχτώ (που συνήθως το αντιλαμβάνομαι και δεν δείχνω ενδιαφέρον σε τέτοιους άνδρες) τότε κακό του κεφαλιού του αν δεν πάρει αυτό που περίμενε. Δεν ευθύνομαι εγώ για τα κόμπλεξ των άλλων, οποιοσδήποτε κερνάει καλοπροαιρετα δεν έρχεται μετά να σου ζητήσει τα ρέστα που στράβωσε το πράγμα.
 

taketrance

Πολύ δραστήριο μέλος

Ο taketrance αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει απο Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 1,031 μηνύματα.
Δε νομίζω να περιμένει κάποιος να πηδήξει απλά και μόνο επειδή κέρασε, αν το κάνουν αμιγώς μόνο για αυτό τότε έχουν μεγάλες αυταπάτες και ξοδεύουν χρήματα άσκοπα.
 

CiNeFiL

Διακεκριμένο μέλος

Η CiNeFiL αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει απο Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 7,229 μηνύματα.
θυμαμαι δουλευα σερβις σε ενα υπεεεεροχο εστιατοριο που το παιζε κυριλα αλλα ηταν πιο βλαχομπαλκαν πεθανες η νοοτροπια. Μια μερα ερχεται ενα ζευγαρι, το μαγαζι ολο δικο του πριβε γιατι ποιος ηλιθιος παει να φαει "νουντλς" (αν μπορουσα θα βαζα και αλλα εισαγωγικα) και μαγειρευτα ολοφρεσκα απο τον φουρνο μικροκυματων για 15 ευρω... ΞΕΦΥΓΑ!
Ενυγουει, ζητανε λογαριασμο και παω εγω το ανιδεο και αβγαλτο κορασιο και δινω την αποδειξη στο ατομο που ημουν πιο κοντα, το οποιο τυγχανε να ειναι η κοπελα και βλεπω κατι βλεμματα λες και αιωρήθηκα ή περπατησα στο νερο σαν τον Ιησου και απο τους δυο. Και αφου αλληλοκοιταζονται σοκαρισμενοι χασκογελωντας και εγω κινεζος δεν καταλαβαινω χριστουλη λεει ο τυπας "καλα σε σενα την εδωσε?" και γελαει η τυπισα και λεει ναι και του τη δινει λες και ηταν σκατα του σκυλου μου.
Παω πισω το μπαρ και το αφεντικο φανερα εκνευρισμενο με το ατοπημα τουτο μου κανει "καλα στην κοπελα βρηκες να το δωσεις? βαλε τη λογικη σου λιγο, τι γνωμη θα σχηματισει ο πελατης"
Περιττο να πω οτι ηθελα να σηκωθω στο τραπεζι στο αδειο μαγαζι και να κανω διαλεξη περι φεμινιστικου κινηματος και μετανιωνω καθε μερα της ζωης μου που δεν το εκανα γιατι αν μη τι αλλο θα ηταν ο πιο περιτεχνος τροπος απολυσης που θα ειχα δεχτει στη ζωη μου και θα το ελεγα με καμαρι σαν ιστορια βετερανου β' παγκοσμιου πολεμου.

Θεωρω ευτυχως πως υπαρχει πολυς κοσμος που εχει αλλαξει τροπο σκεψης και κερνανε οποτε το νιωθουν και υπαρχει αλληλεγγυη σε αυτο δλδ κερνας σημερα εσυ ,αυριο εγω. Ωστοσο, εχει τυχει πολλες φορες να ακουσω απο αντρες "την κερασα τοσα τοτε και δεν καναμε τιποτα" ή "εχω δωσει τοσα λεφτα και με παρατησε" το οποιο δεν ειναι αναγκη καν να αναλυσω το ποσο προσβλητικο ειναι. Νομιζω ειναι αυτονοητο το οτι δεν σου ανηκει καποιος και δεν σου ωφειλει τιποτα αμα εσυ επιλεξεις να δωσεις λεφτα για το ατομο του. Απο την αλλη μερια, εχω ακουσει και πολλες γυναικες να εκπλησσονται οταν τους ζηταει καποιος τα μισα χρηματα ή το δικο της ποσο και να βγαζουν συμπερασματα περι τσιγκουνιας, λες και δεν ειναι φυσικο ο καθενας να εχει την υποχεωση να πληρωσει τα δικά του. Επίσης εδω να πουμε οτι το οικονομικο ειναι ενα θεμα πολυ διαφορετικο για τον καθενα και πιστευω και ευαισθητο ως ενα σημειο. Υπαρχουν ανθρωποι που πρακτικα ισως να μην μπορουν να κερασουν και ποτε κανενα, ουτε τους κολλητους τους φιλους, εγω προσωπικα θεωρω εξωφρενικο ακομα και το οτι υπαρχει στο προσκηνιο τετοιο πραγμα περι παρεξηγησης.

Τελως παντων, δεν μπορω να κρινω αυτες τις νοοτροπιες οσο λαθος και αν πιστευω οτι ειναι γιατι απο πισω υπαρχει μια πλυση εγκεφαλου απο καθε παλια συνηθεια. Απλα δαρβινισμος θα πω εδω και ο κοσμος εξελισσεται, οποτε και εμεις μαζι του ετσι θα πρεπε. Ειναι απολυτα λογικο για τον 80χρονο παππου μου να πιστευε οτι πρεπει να κερασει τη δεσποσυνη που τον συνοδευει ,αλλα απο τη στιγμη που ουδεμια σχεση εχουν οι συνθηκες και ο τροπος που μεγαλωσε η δικη μας γενια, φυσικο και ακολουθο ειναι να μην πρεπει να εχουμε και εμεις προιστορικες αποψεις σε τετοια θεματα. Οταν κατι εχει μουχλιασει παει για πεταμα.
 
Τελευταία επεξεργασία:

Dias

Επιφανές μέλος

Ο Dias αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Φυσικός. Έχει γράψει 10,063 μηνύματα.
Μια ιστορία σχετική με αυτή της CiNeFiL
Είμαστε δυο ζευγάρια σε εκδρομή. Καθόμαστε στο καφενείο του χωριού. Παραγγέλνουμε "ΤΕΣΣΕΡΑ ΟΥΖΑ". Ο καφετζής μας λοξοκοιτάζει "ΤΕΣΣΕΡΑ;". Το επιβεβαιώνουμε. Έρχεται σε λίγο με τα 4 ούζα. Βάζει 2 μπροστά σε μένα και 2 μπροστά στο άλλο αγόρι.


1637073082486.png
 

Guest 896561

Επισκέπτης

αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.
Ωστοσο, εχει τυχει πολλες φορες να ακουσω απο αντρες "την κερασα τοσα τοτε και δεν καναμε τιποτα" ή "εχω δωσει τοσα λεφτα και με παρατησε" το οποιο δεν ειναι αναγκη καν να αναλυσω το ποσο προσβλητικο ειναι.
Πέρα από το ότι το «κέρασα τόσα τότε και δεν κάναμε τίποτα» σχεδόν παραπέμπει ότι ο άλλος σκέφτεται και λειτουργεί με νοοτροπία οίκου ανοχής, δείχνει και απίστευτη έλλειψη αυτοεκτίμησης. Πόσο χαμηλά μπορεί να έχεις τον εαυτό σου όταν θεωρείς ότι ο βασικός λόγος για να αρέσεις σε κάποια είναι τα λεφτά που ξόδεψες για αυτήν; Επίσης, πόσο όμορφο είναι να κάνει κάτι μία γυναίκα μαζί σου επειδή της άρεσες εμφανισιακά, την γοήτεψε η προσωπικότητά σου και οι απόψεις σου!
 

Devil

Επιφανές μέλος

Ο Devil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Συνταξιούχος. Έχει γράψει 20,830 μηνύματα.
Το Σεπτεμβριο είχα γνωρίσει μια πιτσιρικα στο νησί που ημουν για δουλειες , την επομενη κανονισαμε να πάμε για μπάνιο... βασικα ειναι γνωριμια απο μπάρ στο οποιο εσκαγα να πιω ποτο ΜΟΝΟΣ ΜΟΥ.

Τεσπα.... κανονιζουμε την αλλη μέρα για μπάνιο... περνάω τη παιρνω.... και η τυπισα κέρασε οτι ηπιαμε στη θαλασσα (ενταξει εγω ειχα πάει ενα χυμό) και μου λεει μετά εεε εβαλες το αμαξι έβαλα το κέρασμα.

Παρεπιπτοντως... ηταν αριστερή φουλ. Τα υπολοιπα στο θρεντ των γνωριμιων... θα πάρει φωτια αποψε εχω κοιμηθει καλα το απογευμα κ εχω ορεξεις. Ειμαι για μεταμεσονυχτιες καταστασεις χαχαχα

πρωτη φορα μου χει τυχει τέτοια ευθεια εξηγηση. Εν τω μεταξυ πληρωσε αφου ειχα παει τουαλετα.
 

Ion.

Επιφανές μέλος

Η Sofia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8,129 μηνύματα.

chrisjhon02

Διάσημο μέλος

Ο chrisjhon02 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2,750 μηνύματα.
Την λογική με τα πληρωμένα ραντεβου ποτέ δεν την συμπάθησα. Άσε που είναι και κατάλοιπο παλιότερης εποχής που οι γυναίκες δεν είχαν λεφτά οπότε αναγκαστικά πλήρωνε ο άντρας. Ο κάθε ένας/μια να πληρώνει τα δικά του είναι μια χαρά.
 

Ion.

Επιφανές μέλος

Η Sofia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8,129 μηνύματα.
Την λογική με τα πληρωμένα ραντεβου ποτέ δεν την συμπάθησα. Άσε που είναι και κατάλοιπο παλιότερης εποχής που οι γυναίκες δεν είχαν λεφτά οπότε αναγκαστικά πλήρωνε ο άντρας. Ο κάθε ένας/μια να πληρώνει τα δικά του είναι μια χαρά.
Ο καθένας ο,τι πιστεύει πάντως δεν σημαίνει ότι όποιος το κάνει είναι λιγουρης.
 

glayki

Διάσημο μέλος

Η Ευα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 3,644 μηνύματα.
Δε θα έλεγα λιγουρη.. Αλλά σίγουρα κάποιου που το χρησιμοποιεί ως μέσο εντυπωσιασμού( ίσως γιατί είναι ανασφαλής;ίσως γιατί δεν έχει εμπιστοσύνη σε άλλες του πτυχές που θα ελκυαν μια γυναίκα;) εγώ γενικά ως γυναίκα δε δέχομαι κάτι τέτοια.. Παρά μόνο ως εξαίρεση
 

Ion.

Επιφανές μέλος

Η Sofia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8,129 μηνύματα.
Δε θα έλεγα λιγουρη.. Αλλά σίγουρα κάποιου που το χρησιμοποιεί ως μέσο εντυπωσιασμού( ίσως γιατί είναι ανασφαλής;ίσως γιατί δεν έχει εμπιστοσύνη σε άλλες του πτυχές που θα ελκυαν μια γυναίκα;) εγώ γενικά ως γυναίκα δε δέχομαι κάτι τέτοια.. Παρά μόνο ως εξαίρεση
Είναι μια γενναιόδωρη κίνηση , δεν πιστεύω ότι δείχνει κάτι από τα παραπάνω απαραίτητα
 

glayki

Διάσημο μέλος

Η Ευα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 3,644 μηνύματα.

Ion.

Επιφανές μέλος

Η Sofia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8,129 μηνύματα.

glayki

Διάσημο μέλος

Η Ευα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 3,644 μηνύματα.
Γιατί το να θέλει κάποιος να προσφέρει στην κοπέλα του είναι κακό ;
Οχι.. Εννοείται δεν είναι κακό.. Εμένα δε μου αρέσει.. Νιώθω σα να με εξαγοράζουν.. Αν προτείνεται συνεχώς
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:

Οχι.. Εννοείται δεν είναι κακό.. Εμένα δε μου αρέσει.. Νιώθω σα να με εξαγοράζουν.. Αν προτείνεται συνεχώς
Για να στο θέσω αλλιώς δε μου αρέσει να βολεύομαι σε καταστάσεις.. Προτιμώ να λειτουργώ ανεξάρτητα
 

chrisjhon02

Διάσημο μέλος

Ο chrisjhon02 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2,750 μηνύματα.
Γιατί το να θέλει κάποιος να προσφέρει στην κοπέλα του είναι κακό ;
Πως να πεις ότι ψάχνεις χορηγό χωρίς να πεις ότι ψάχνεις χορηγό. Δεν είμαστε στο 50, δεν υπάρχει λόγος ο άντρας να πληρώνει την γυναίκα. Εκτός αν υπάρχει οικονομικό πρόβλημα, εκεί αλλάζει το πράγμα.
 
Τελευταία επεξεργασία:

i_lie_us

Διάσημο μέλος

Ο i_lie_us αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3,123 μηνύματα.
Άσε που είναι και κατάλοιπο παλιότερης εποχής που οι γυναίκες δεν είχαν λεφτά οπότε αναγκαστικά πλήρωνε ο άντρας.
Ναι αλλά "είναι ωραία πράξη" και "άμα είναι τσιγκούνης στα λεφτά θα είναι και στα συναισθήματα".

Το ότι αν το κάνει, και μάλιστα στα πρώτα ραντεβού, θα είναι επειδή έτσι του έμαθε το περιβάλλον του (μαζί πιθανότατα με άλλα εσφαλμένα/ξεπερασμένα σκεπτικά για διαφορές μεταξύ φύλων), το παραβλέπουμε ρε παιδί μου.

(Που κι εγώ το έχω κάνει, δεν βγάζω την ουρά μ απ' έξω, απλώς είτε είχε προχωρήσει το πράμα είτε η άλλη μεριά δεν είχε την αντίστοιχη άπλα τη δεδομένη στιγμή).
 

chrisjhon02

Διάσημο μέλος

Ο chrisjhon02 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2,750 μηνύματα.
Ναι αλλά "είναι ωραία πράξη" και "άμα είναι τσιγκούνης στα λεφτά θα είναι και στα συναισθήματα".

Το ότι αν το κάνει, και μάλιστα στα πρώτα ραντεβού, θα είναι επειδή έτσι του έμαθε το περιβάλλον του (μαζί πιθανότατα με άλλα εσφαλμένα/ξεπερασμένα σκεπτικά για τις διαφορές μεταξύ φύλων), το παραβλέπουμε ρε παιδί μου.

(Που κι εγώ το έχω κάνει, δεν βγάζω την ουρά μ απ' έξω, απλώς είτε είχε προχωρήσει το πράμα είτε η άλλη μεριά δεν είχε την αντίστοιχη άπλα τη δεδομένη στιγμή).
Δεν μου φαίνεται κακό να πληρώνει ένας από τους δύο κάποιες φορές απλώς μου είναι λίγο περίεργο που υπάρχει ακόμα η λογική πως πρέπει να πληρώνει ο άντρας στα πρώτα ραντεβου. Είναι μια νορμα που νομίζω ότι είναι ξεπερασμένη.
 

Jack of Spades

Περιβόητο μέλος

Ο Κωνσταντίνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, επαγγέλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4,431 μηνύματα.
Ναι αλλά "είναι ωραία πράξη" και "άμα είναι τσιγκούνης στα λεφτά θα είναι και στα συναισθήματα".
Μ' αυτά που διαβάζω εδώ μέσα (από γυναίκες μάλιστα που υποτίθεται ότι είναι και πιο υποψιασμένες, που το ψάχνουν περισσότερο στα forums κ.λπ.) δεν εκπλήσσομαι καθόλου που τόσοι και τόσοι άντρες «βρίσκουν και τα κάνουν» εκεί έξω!

Η μια θεωρεί «οκ» έναν τύπο ο οποίος την κερνάει σερί στα πρώτα ραντεβού, η άλλη το θεωρεί «πράξη γενναιοδωρίας» κι όταν μοιραία τους βγαίνει μάπα το καρπούζι και τρώνε τα μούτρα τους μετά αρχίζουν τα «εμείς μια χαρά είμαστε, οι άντρες είναι μαλάκες» κ.λπ. κ.λπ. (το αντίστοιχο αντρικό «όλες οι γυναίκες είναι πουτάνες»)...

Κι αν τρώνε τέτοιο παπά απ' αυτά τα «ευκολάκια» σκέψου τι γίνεται στα πιο ψαγμένα!:rolleyes:
Δεν μου φαίνεται κακό να πληρώνει ένας από τους δύο κάποιες φορές απλώς μου είναι λίγο περίεργο που υπάρχει ακόμα η λογική πως πρέπει να πληρώνει ο άντρας στα πρώτα ραντεβου. Είναι μια νορμα που νομίζω ότι είναι ξεπερασμένη.
Ναι οκ, προφανώς από ένα σημείο και μετά που μιλάμε για ένα ζευγάρι που είναι καιρό μαζί, ενδεχομένως συζεί κ.λπ. και δεν έχει ο καθένας από ένα τεφτέρι να κρατάει λογαριασμό τι ξόδεψε ο Α και τι ο Β στο τέλος της ημέρας κάποιος θα έχει πληρώσει περισσότερους καφέδες, φαγητά κ.λπ.

Αλλά βγήκαμε π.χ. πρώτο ραντεβού, πλήρωσα και θεωρεί η άλλη «φυσιολογικό» να πληρώσω και 2η, 3η κ.λπ. φορά;:lol:

Τραγέλαφος!
 
Τελευταία επεξεργασία:

i_lie_us

Διάσημο μέλος

Ο i_lie_us αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3,123 μηνύματα.
Καλά δεν έχει κάποιο νόημα να πέσει η εύθυνη στη μία ή την άλλη μεριά, και τα δύο απόρροια της ανατροφής κόρης/γιου με διαφορετικό τρόπο είναι.

Γιοι έχουμε ανατραφεί ως (ψιλό)μαλάκες και πράττουμε αναλόγως μέχρι να την πάθουμε/κάνουμε ψυχανάλυση/κατανοήσουμε στην τελική ότι οι προσλαμβάνουσες απ' τους γονείς/θείους μας είναι κάτι που δεν (θα έπρεπε να) έχει βάση 30-40 χρόνια μετά, κόρες έχουν μεγαλώσει ως (ψιλό)χάπατα, ανεκτικές στις μαλακίες των γιων και δίνοντας περισσότερη σημασία απ' ότι πρέπει σε λιγότερο σημαντικά πράγματα.

Ποιανής λέξης (hint: ξεκινάει από π) αποτελέσματα είναι αυτά ξέρουμε, μην την πούμε τώρα και μας βγάλουν γραφικούς.
 

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Top