Ας είναι. Τουλάχιστον οι Ναζί βοηθούσαν τους Έλληνες οι οποίοι τους βοηθούσαν και αυτούς (ρουφ, πληροφοριοδότες, κλπ). Ενώ ο ρομά θα σε μαχαιρώσει πισώπλατα, οσο ανθρωπιστής και να είσαι, αμα έχεις κάτι αξίας πάνω σου που θέλει και δαύτος. Και το γνωρίζεις καλά, γιατι δε περνάς καν απο περιοχή με ρομά
welll, αυτο ειναι καλο trolling
Με βαπτίζεις με πολλούς χαρακτηρισμούς, με τους οποίους δεν έχω καμία σχέση, με τα κλασσικά άλματα λογικής (λέμε τώρα, λογική) και τις γραφικές αριστερές επικλήσεις στο συναίσθημα.
Φασίστας δεν είμαι, γιατί, πολύ απλά, ο φασισμός είναι ένα κράμα εθνικισμού και σοσιαλισμού. Εθνικιστής έχω πάμπολλες φορές δηλώσει ότι δεν είμαι, αφού δεν έχω κάποια ιδιαίτερη πρεμούρα με το έθνος (όχι ότι έχω κάποιο θέμα με τους εθνικιστές, μην παρεξηγηθώ. Χίλιες φορές καλύτεροι από τους αριστερούς.) Απλά δεν είμαι ρε παιδί μου. Έπειτα τον σοσιαλισμό έχω επίσης πάμπολλες φορές πει πόσο τον αντιπαθώ. Αυτό που μπορείς να με κατηγορήσεις αν θες είναι ότι είμαι υπέρ της μοναρχίας, όπως δήλωσα και στο παρόν νήμα. Είμαι επίσης Χριστιανός και υπερσυντηρητικός.
Τώρα για τις άλλες ανοησίες και ανυπόστατες κατηγορίες σου, ποτέ δεν μίλησα για πογκρόμ κοινωνικών ομάδων. Όσον αφορά στους ομοφυλόφιλους, έχω ισχυριστεί ότι είμαι κατά της υιοθεσίας, όπως επίσης και κατά της παλαβομάρας που αφορούν σε αυτοπροσδιορισμούς, ρευστότητες των φύλων κ.λπ. Μην αποκαλείς «φασίστα» όποιον δεν είναι υπέρ της πολύχρωμης ατζέντας. Για τους γύφτους έχω πει απλά ότι πρέπει επιτέλους να εφαρμόζονται οι νόμοι και να μην μένει στο απυρόβλητο η εγκληματικότητά τους. Τέλος, για τους λάθρο είπα ότι πρέπει να απελαθούν γιατί είναι παράνομοι.
Αυτά και πολύ ασχολήθηκα.
Είμαι λίγο έγκυος όχι πολύ.
Ο φασισμός δεν είναι εθνικισμός και σοσιαλισμός. Ο σοσιαλισμός μπήκε στο brand name επειδή τότε τα σοσιαλιστικά κινήματα είχαν μεγάλη απήχηση.
Χαρακτηρίζεται από στοχοποίηση και δημιουργία αποδιοπομπαίων τράγων, καταστολή όσων λένε το αντίθετο από το καθεστώς (το εχεις γραψει ότι πρεπει να απαγορευτεί σε ατομα σαν εμενα να γράφουν), καθαρότητα φυλής, παρόλο που έχω σε εχω διορθώσει πολλές φορές, επιμένεις. Η φυλη ειναι η επιπεδη γη της βιολογίας.
Για να επιμένεις, ή δεν είσαι ενημερωμένος ή μαλλον είσαι λίγο...οπαδός των παραπάνω φασιστικών ιδεών. Ποντάρω στο δεύτερο.
Φασιστική πρακτική η μαζική δίωξη που εχεις εκφράσει ξεκάθαρα ότι θες να εφαρμοστεί για τους λαθρο. Ακόμα και η λεξη που χρησιμοποιείς, είναι πρακτική απανθρωποποίησης, λες και είναι λαθραία προϊόντα.
Στο αστικό σύστημα που έχουμε, υπάρχουν συμβάσεις που δεν επιτρέπουν τις μαζικές απελάσεις που θες για τους μετανάστες. Σε φασιστικό καθεστώτα γινόντουσαν τα παραπάνω. Όπως επιπλέον, ο νόμος εφαρμόζεται ατομικά όχι συλλογικά. Δεν ξερω τι εννοείς με το αυστηρή εφαρμογή του νόμου για τους ρομα. Η εφαρμογή του νόμου δεν πρέπει να συμβαίνει σε όλα τα άτομα με τον ίδιο τρόπο ? Θες ειδική διάκριση για τους ρομα ?
Again, έμμεσα γράφεις για συλλογική ευθύνη λόγω καταγωγής. Μάντεψε ποιοι το έκαναν και πότε.
Για τους λοατκι, ξανά, επιλεκτική μεταχείριση συγκεκριμένων ατόμων. Δεύτερης κατηγορίας άνθρωποι. Καλά παιδιά αλλά δεν μπορούν να υιοθετούν. Συν τα περί αφύσικων ανθρώπων που εχεις γράψει.
Όχι, τα παραπάνω δεν έχουν φασιστική χροιά ή χρώμα. Τα φασιστικά καθεστώτα δεν στοχοποιήσουν ομοφυλόφιλους, ρομα, Εβραίους, πολιτικά αντιφρονούντες, δεν έκαναν μαζικές απελάσεις. Όλα τα παραπάνω δεν ειναι φασισμός, αλλά λογική και προστασία για το έθνος μας.